fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Görkem Anadolu Lisesi

Özel Görkem Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Görkem Anadolu Lisesi Hakkında

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yer alan Özel Görkem Anadolu Lisesi, öğrencilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirip, onları geleceğe hazırlamayı amaçlayan bir özel eğitim kurumudur. Özel Görkem Anadolu Lisesi, uzman eğitim kadrosuyla öğrencilere kaliteli bir eğitim sunar. Eğitimin niteliğini kaybetmemek adına kurumda sınıf içerisindeki öğrenci sayısı kapasitelerle sınırlı olmakta, bu sayı 18'i geçmemektedir. Akademik eğitim dışında da fiziki donanımlarının fazla olmasıyla öğrencilerin dikkatini çeken Özel Görkem Anadolu Lisesi, içerisinde yemekhane, konferans salonu, spor salonu, oyun alanı, müzik odası, tam donanımlı laboratuvarları ve bilgisayar teknoloji sınıfı içermektedir. Spor ve sanat alanında da öğrencilerini destekleyen bu eğitim kurumu, gitar eğitimi, beden eğitimi gibi aktiviteler içermektedir. Böylelikle öğrenciler ham sanatsal aktivitelerde hem de sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirme imkanı bulmaktadır. Yabancı dil eğitimini de son derece önemseyen Özel Görkem Anadolu Lisesi, İngilizce ve Almanca dersleri vererek öğrencilerin yetkin dil eğitimi almalarını sağlamaktadır. Kurum öğrencilerine hafta içi ve hafta sonu kurs olanakları da sağlamaktadır. İleri Fizik Kursu, Seramik Kursu, Kuran-ı Kerim ve Siyer-i Nebi Kursu, Baskı Teknikleri Kursu ve İlk Yardım Kursu bu olanakların arasındadır. Böylelikle öğrenciler lise eğitimleri boyunca birden fazla alanda gelişim gösterme imkanı bulurlar.

Özel Görkem Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Görkem Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Görkem Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Görkem Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Görkem Anadolu Lisesi Yorumları (3)

  • HO

    Sayın müdürüm ve değerli hocalarım öncelikle bütün emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Görkem ailesinin bir parçası olarak küçük bir anımdan bahsetmek isterim. 10. Sınıfta okumak için aradığım bir kitabı bulamamıştım durumu İlknur hocama ilettim , hocam da sonraki gün kitabı temin ederek bana verdi borcumu sorunca ODTÜ’yü kazanmak olduğunu söylemişti. Aradan iki yıl geçti 3109 sıralama ile ODTÜ’yü kazanarak borcumu ödedim ama bu kez hocam subay olmamı istedi ve hocalarımın desteği ve yol göstermesi ile birlikte onuda kazanarak borcumu çok iyi bir şekilde ödediğimi düşünüyorum. Emekleri için bütün hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın...

  • YC

    özel okulların bir çogunda olmayan bir meziyet DİSİPLİN var.size hayal yada duymak istediğinizi değil gerçekleri anlatıyorlar.

  • Jk

    İnanılmaz ilgili hocalar. Koçluk sistemi ve küçük gruplarla soru çözümleri Disiplin Üniversiteye her anlamda hazırlayan bir okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Görkem Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

İstasyon Mah. Şehit Hikmet Özer Cad. No:89, Etimesgut / Ankara
0 312 963 1303
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum