fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi, Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan özel eğitim kurumudur. Bu kurum öğrenci merkezli yaklaşımıyla öğrencilerinin akademik başarısını oldukça önemsemektedir. Uzman öğretim kadrosuyla nitelikli eğitimin adresi olan bu okul, öğrencilerini üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlamaktadır. Türkiye'nin en iyi üniversitelerine öğrencilerini yerleştiren Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi, eğitimdeki kalitesini kurulduğu günden bu yana korumayı başarmıştır. Sınava hazırlık sürecinde tam öğrenme sağlamak ve öğrencilerini yakından takip etmek amacıyla ölçme değerlendirme testleri uygulamaktadır. Öğrencilerin eksik kaldığı konular analiz edilerek etütler düzenlenmektedir.
Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi, yalnızca akademik başarılarıyla değil, sanat ve spor alanındaki başarılarıyla da ön plana çıkmaktadır. Her öğrencinin yeteneklerine ve öğrenme stiline göre farklılaşan, araştıran sorgulayan, merak ederek ve sorarak bilgiye ulaşmaya çalışan bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Değişen ve gelişen dünyada gelişmelere ayak uydurabilen, çağın beklentilerine cevap verebilen öğrenciler yetiştirmektedirler. Aynı zamanda Atatürk ilke devrimlerine bağlı, araştıran, sorgulayan ve özgüven duygusu gelişmiş bireyleri geleceğe taşımaktadırlar.
Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi, titizlikle öğrenci yetiştirmeye devam etmekte ve öğrencilerinin uluslararası standartlarda bireyler olması amacıyla yabancı dil derslerine büyük önem vermektedir. Öğrencilerinin dünya standartlarında birer birey olarak hayata devam etmeleri için yüksek İngilizce dil eğitiminin yanında seçmeli ikinci yabancı dil olanağını öğrencilerine sunmaktadır. Bu kurum, öğrencilerini uluslararası standartlarda yabancı dil sertifikası almaları için teşvik etmekte ve sınavlarına hazırlamaktadır.
Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi, okul bünyesinde bulunan birçok imkanla öğlencilerin boş zamanlarını da en verimli şekilde geçirmesini sağlamaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde okulda düzenlenen etkinlik ve aktivitelerle öğrenciler, sosyal ve kültürel alanda sürekli olarak kendini geliştirmektedir.

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (1)

  • SO

    OKULUMU VE ÖGRETMENLERIMI COK SEVIYORUM. DISIPLINLI BAŞARI ODAKLI BIR OKUL. SIZLERINDE GÖRÜŞÜP BILGI ALMANIZI ISTERIM. OKULUMUZA HEPINIZI BEKLİYORUM

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sincan Kavram Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Plevne Mah. Pazar Cad. No:7A, Si̇ncan / Ankara
0 312 963 1073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum