fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa Mudanya Liseleri

Mudanya liseleri içerisinden çocuğunuz için en iyi okulu hemen seçin. Mudanya lise taban puanlarını inceleyerek tercih listenizde yer alacak okulları belirleyin. Mudanya'da bulunan özel liseler hakkında merak ettiğiniz detaylı bilgilere Mudanya özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
22 okul bulundu.
Özel Venüs Kampüs Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Venüs Kampüs Okulları Anadolu Lisesi

Özel Venüs Kampüs Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Emine Örnek Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Hasköy Mah.
Özel Emine Örnek Okulları Anadolu Lisesi

Özel Emine Örnek Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Mudanya Bilfen Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Mudanya Bilfen Okulları Anadolu Lisesi

Özel Mudanya Bilfen Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:40
Özel Bademli Kültür Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Mudanya / Mürsel Mah.
Özel Bademli Kültür Okulları Fen Lisesi

Özel Bademli Kültür Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 17:50
Özel Mudanya Bilfen Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Mudanya Bilfen Okulları Fen Lisesi

Özel Mudanya Bilfen Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:40
Özel Venüs Kampüs Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Venüs Kampüs Okulları Fen Lisesi

Özel Venüs Kampüs Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Yedi Renkli Çınar Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Bademli Mah.
Özel Yedi Renkli Çınar Okulları Anadolu Lisesi

Özel Yedi Renkli Çınar Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:30 - 16:45
Özel Yedi Renkli Çınar Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Mudanya / Bademli Mah.
Özel Yedi Renkli Çınar Okulları Fen Lisesi

Özel Yedi Renkli Çınar Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel TED Bursa Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Mürsel Mah.
Özel TED Bursa Koleji Anadolu Lisesi

Özel TED Bursa Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Özgün Koleji Fen Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Özgün Koleji Fen Lisesi

Özel Özgün Koleji Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Bademli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Bademli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bademli Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Özgün Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Özgün Koleji Anadolu Lisesi

Özel Özgün Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bademli Sınav Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Bademli Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bademli Sınav Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Emine Örnek Okulları Fen Lisesi Özel Okul
Mudanya / Hasköy Mah.
Özel Emine Örnek Okulları Fen Lisesi

Özel Emine Örnek Okulları Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Bademli Kültür Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Mudanya / Mürsel Mah.
Özel Bademli Kültür Okulları Anadolu Lisesi

Özel Bademli Kültür Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 17:50
Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Hasanbey Mah.
Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi

Ahmet Rüştü Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 16:00
Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Mürsel Mah.
Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Güzelyalı yalı Mah.
Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Turhan Tayan Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Bademli Mah.
Turhan Tayan Anadolu Lisesi

Turhan Tayan Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Halitpaşa Mah.
Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Hasanbey Mah.
Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi

Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Mudanya / Güzelyalı burgaz Mah.
Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi

Mudanya Güzelyalı Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Bursa Mudanya Liseleri

Mudanya bölgesi Bursa'nın lise çoğunluğu açısından ileri gelen bölgelerindendir. Genellikle anadolu liselerinin fazla olduğu bölgede öğrenciler için özel ve devlet olmak üzere pek çok farklı yapıda kurumlar eğitim vermektedir. Mudanya liseleri bölgenin çevre ilçelere yakınlığı açısından pek çok farklı statüde ve bölgedeki velilere hizmet sağlamaktadır. Özel ve devlet liseleri genelinde öğrencilerin üniversiteye hazırlanırken tam öğrenim görmeleri amacıyla uygulamalı eğitimler sunulmaktadır. Bir kıyı şeridinde yerleşmiş olan Mudanya'da turizmin gelişmiş olmasının da etkisiyle meslek liselerinde turizm ve otelcilik bölümleri kariyer temelli bir gelecek isteyen öğrencilere hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra denize kıyısı bulunan pek çok lisede denizcilik bölümleri yer almaktadır.


Öğrencilerin geleceğine kılavuz olacak olan bu dönemde verilen eğitimlerin ezberden uzak, hafızada kalıcı eğitimler olmaları büyük önem arz etmektedir. Öğrencilere sunulan eğitimlerde dersliklerin donanımlı, eğitim materyallerinin yeterli olmasının yanı sıra öğretmen kadrosu da başarıyı tetikleyen etkenlerdendir. Bursa Mudanya'da bulunan özel okullar uzman branş öğretmenleriyle hizmet vermektedir. Mudanya devlet liselerine nazaran özel liseler ve kolejler öğrencilerine daha fazla imkan sunmaktadır. Sınıf mevcutlarını oldukça az tutmayı amaçlayan Mudanya kolejleri öğrencilere dersleri algı seviyesinin en üst sırada tutulması odaklı vermektedir. Üniversite öncesi eğitimlerde öğrencilere verilen ek ders ve etütler büyük önem arz etmektedir. Devlet liselerinde hafta içi eğitimler verilirken özel liselerde öğrencilere hafta sonları etüt çalışmaları da sürdürülmektedir.


Lise döneminde sadece eğitimlerin devamlılığı değil aynı zamanda takibi de önem arz etmektedir. Mudanya bölgesinde bulunan birçok kurum öğrencilerine eğitim koçluğu hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetler dahilinde öğrencilerin gelişimleri düzenli olarak gerçekleştirilen ölçme ve deneme sınavlarıyla takip edilmekte, eksik konular bireysel veya grup etkinlikleriyle tamamlanmaktadır. Öğrencilerine 12. sınıf döneminde oldukça yoğun bir hazırlık süreci devam ettiren özel Mudanya liseleri birçok veli tarafından tercih edilse de devlet liseleri ekonomik olması bakımından bölgede büyük bir kesim tarafından tercih edilen liselerdendir. Akademik bir gelecek sağlamak isteyen öğrenciler için ise Mudanya anadolu liseleri bölgede etkili eğitimler vermektedir. Mesleki alanlarda gelişmek isteyen öğrenciler için bölgede özel ve devlet liseleri kapsamında mesleki eğitimler veren sağlık meslek liseleri, ticaret meslek liseleri, endüstri meslek liseleri gibi liselerde yer almaktadır. Sizin için Mudanya'daki kolejlerin tümünün derlendiği listelerin inceleyebilirsiniz.


Mudanya liseleri listesini kendinize göre özelleştirmek için filtreleme seçeneklerinden aradığınız okulu türünü, özel veya devlet okulu olarak ayırabilirsiniz. Okulların verdiği eğitimlerin detaylarını, aktiviteleri, yabancı dil eğitimlerini belirleyebilirsiniz. Fiziki imkanlar bakımından fen ve bilgisayar laboratuvarları, spor alanları, havuzu bulunan Mudanya liselerini isteklerinize göre işaretleyerek görüntüleyebilirsiniz.


Ortaokuldan liseye geçiş yapacak olan öğrenciler merkezi liseye geçiş sınavlarını tamamladıktan sonra çevredeki okulların taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırmaya başlamaktadır. Liseye geçiş sınavlarının sonuçları açıklandıktan sonra da bu puanlara göre tercih listelerini oluşturmaktalardır. Mudanya liseleri taban puanları her sene değişmekte, öğrenciler de en güncel rakamların peşindedir. Listeleme sayfalarına göz atarak Mudanya liseleri güncel taban puanları bulabilir, kazanacağınız liseleri hemen kestirebilirsiniz. Eğer devlet okulu tercih etmiyorsanız Mudanya özel liseleri ile randevu ayarlayıp kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise dönemi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 4+4+4 sisteminin son safhasını oluşturmaktadır. İlköğretime göre daha zorlayıcı olan lise döneminde öğrenciler daha branşlaşmış derslerle karşılaşmakta, çeşitli ulusal ve uluslararası projelere ve programlara katılım göstermekte ve kariyer planlaması yapmaya başlamaktadır. Özellikle 12. sınıf öğrencileri üniversite sınavına hazırlık sürecinde olduklarından yoğun bir ders çalışma temposu içerisine girmektedir. Bu süreçte liselerde bulunan rehber öğretmenler öğrencilerin daima yanında olmalı ve problemlerini hızlı bir şekilde çözmelidir. Rehberliğin kalitesinin yanı sıra bir okulun sağlayacağı konu anlatımları ve soru çözüm programları bir öğrencinin sınav başarısını belirleyecektir. Bir öğrencinin sınav başarısı hangi üniversitede okuyacağını, alacağı üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatındaki başarısını etkilemektedir. Bundan dolayı veliler büyük sınav başarıları sağlayan liseleri tercih etmektedir. Büyük sınav başarısı sağlayacak liseleri kestirmek için listelerde sıralanan liselerin taban puanlarını, üniversiteye geçiş oranlarını, mezunlarının başarısını ve sunduğu sınava hazırlık programlarını araştırmak çok önemlidir. Tüm bu bilgilere listeleme sayfasında ve okulların profillerinde bulunmakta, hepsi size sunulmaktadır.


Bir lisenin başarısı ve eğitim hizmetinin kalitesi hakkında iyi bir fikir oluşturmak için o liseyi daha önce deneyimlemiş veliler ve mezunların tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Listeleme sayfalarında sıralanan profillerde birçok Mudanya liseleri yorumları bulunmaktadır. Lise profillerinde yer alan yorumlarını okuyarak okulların artı ve eksi yönleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece veli yorumları okul tercihinde sizlere rehberlik edecektir. Ayrıca sizler de bir lise ile yaşadığınız deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Mudanya Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli ve geniş kapsamlı akademik eğitim ile öne çıkan eğitim kurumlarıdır. Mudanya Fen Liseleri ise akademik kariyer veya mühendislik hedefiyle yola çıkmış öğrenciler için son derece doğru bir tercihtir. İki tür lise de Türkiye’nin en iyi liselerine öğrenci yerleştirmektedir.


Bazı liseler mezun olduktan sonra hemen işe başlamak isteyen öğrencilere Mudanya Meslek Liseleri hitap etmektedir. Bu tür liselerde edindikleri mesleki eğitim sayesinde mezun olduktan sonra hemen iş hayatlarına atılabilmekte ya da üniversitede mesleki eğitimlerine devam edebilmektelerdir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler ise Mudanya Sağlık Meslek Liseleri tercih etmektedir.


Çeşitli lise türleri ise öğrencilere kültürel, sanatsal, sportif veya dini eğitim sağlamaktadır. Mudanya Sosyal Bilimler Liseleri, adı üstüne sosyal bilimlere odaklanarak geleceğin düşünürlerini; Mudanya Güzel Sanatlar Liseleri görsel sanat dallarında eğitim vererek profesyonel sanatçıları; Mudanya Spor Liseleri nitelikli spor eğitmenleri ile milli sporcuları ve Mudanya İmam Hatip Liseleri de akademik ve dini eğitimi beraber vererek din insanları yetiştirmektedir.


Gündüzleyin çalışan veya başka sebepten dolayı eğitimlerini geleneksel liselerde devam ettiremeyen öğrenciler için Mudanya Akşam Liseleri çok değerli bir seçenek sunmaktadır. Bu liseler akşam vaktinde esnek saatler ile ders vererek emekçi bireylere lise eğitimlerini devam ettirme fırsatı tanımaktadır. Son olarak, Mudanya Çok Programlı Liseler ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri tek çatı altında sağlayan okullardır. Bu liselerde hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye hitap edilmektedir.


Mudanya liseleri fiyatları birçok etkene göre değişiklik gösterirken her bütçeye uygun okul bulunması mümkündür. Mudanya lise fiyatlarını görüntüleyip bütçenize uygun okulları bulmak isterseniz okulların profillerini inceleyebilirsiniz. Bu sayfalarda sadece kayıt ücretleri değil, kırtasiye, yaz okulu, servis ve yemekhane ücretleri de görüntülenmektedir. Birçok Mudanya liseleri indirimler sunmaktadır. Sık sık erken kayıt dönemlerinde çeşitli fiyat avantajları bulunurken Mudanya kolejleri bursluluk sınavı düzenlemekte ve başarılı öğrencileri bünyelerine katarak onlara burs imkanı sağlamaktadır. Okul.com.tr üzerinden bu sınavlara başvurabilir, avantajlı fiyatlarla kolejlere kayıt gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz randevu alarak kayıt ücretleri hakkında konuşmak için randevu alıp yüz yüze görüşme de gerçekleştirebilirsiniz.


Mudanya genelindeki tüm liselere göz atmak için yeterli zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alarak kriterlerinize uygun okulları belirleyebilirsiniz.

Mudanya Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Mudanya Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Turhan Tayan Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 415.31 442.09 7.4 3.72
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum