fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Genç Kanatlar Ortaokulu

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu Hakkında

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu, öğrencilerine oldukça geniş yelpazede sosyal aktiviteler sunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama ve satranç aktiviteleriyle öğrencilerin zihinsel gelişimlerine katkıda bulunulmaktadır. Kurumda düzenlenen bu aktivitelerle öğrencilerin problem çözme yeteneklerini geliştirmeleri teşvik edilmektedir. Okul; öğrencilerinin sportif faaliyetlerine katılım sağlamasına önem verdiğinden basketbol, beden eğitimi, voleybol ve futbol aktiviteleri düzenlemektedir. Sportif aktivitelere katılım sağlayan öğrencilerin fiziksel gelişimleri maksimum seviyeye çıkması sağlanmaktadır. Okulda drama, halk oyunları, tiyatro, dans, modern dans, dekoratif sanatlar, el sanatları, görsel sanatlar, sinema ve müzik kulübü aktiviteleri de düzenlenmektedir. Özel Genç Kanatlar Ortaokulu, bu sanatsal faaliyetleri yürüterek öğrencilerin çok yönlü bireyler olmalarını sağlamaktadır.
Okul, öğrencilerinin lise dönemine geldiğinde birden fazla dili etkin olarak konuşmalarını amaçlamaktadır. Kurumda bu amaç doğrultusunda öğrencilerine yoğun olarak İngilizce ve Almanca dil eğitimi verilmektedir. Okulun yabancı dil kulübü de bu eğitimi eğlenceli ve uygulamalı hale getirecek aktiviteler düzenlemektedir. Özel Küçük Kanatlar Ortaokulu'nda gerçekleştirilen İngilizce drama aktiviteleri de yabancı dil eğitim programını çeşitlendirmekte ve zenginleştirmektedir.
Özel Genç Kanatlar Ortaokulu, sanatsal faaliyetlere de büyük önem vermektedir. Drama, halk oyunları, tiyatro, dans, modern dans, dekoratif sanatlar, el sanatları, görsel sanatlar, sinema ve müzik kulübü gibi çeşitli aktiviteler düzenleyerek öğrencilerin çok yönlü gelişimine doğrudan katkıda bulunmaktadır. Bu sanatsal faaliyetler öğrencilerin ifade yeteneklerini geliştirmelerini sağlar ve yaratıcılıklarını desteklemektedir.
Genç Kanatlar Ortaokulu, öğrencilerin dil becerilerini güçlendirmek amacıyla, İngilizce ve Almanca dil eğitimine önem vermektedir. Yabancı dil kulübü ile bu eğitimi eğlenceli ve uygulamalı hale getiren okul, İngilizce drama aktiviteleri gibi etkinliklerle dil öğrenimini zenginleştirmektedir. Çağın gerekliliklerinden birisi konumunda olan yabancı dil eğitimi, kurumda etkili eğitim faaliyetleri ile öğrencilere aktarılmaktadır.

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Genç Kanatlar Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Genç Kanatlar Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Genç Kanatlar Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Genç Kanatlar Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Genç Kanatlar Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu Yorumları (10)

  • GB

    4 çocuğum okulunuzda farklı sınıflarda okumakta iki tanesi geçmiş senelerde devlet okullarında okumaktaydı. Okulunuzun verdiği eğitim sayesinde çocuklarım daha bir araştırma ve inceleme istekleri arttı. Ayrıca okula ve okumaya karşı sempatileri arttı ben velisi olarak okulunuzdan ve eğitiminden çok memnunum çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. İyiki Kokpit Koleji

  • TS

    Okulumuzdan çok memnunum Öğretmenlerden,idâri kısma kadar herkes işinde çok başarılı ve çok disiplinli. Oğlum 6.sınıf öğrencisi ve bu okulda 2. senemiz. Gerek ders gerekse psikolojik açıdan öğrencilerle yakından ilgilenilmesi benim için çok önemli ve çok güzel bi durum. Telefonla arayıp aylık veli görüşmeleri yaparak öğrenciyle ilgili bilgi verilmesi de ayrıca güzel bi uygulama.

  • GK

    Kokpit koleji ilk açıldığı yıldan buyana iki çocuğumu da kokpite gönderiyorum butik bir okul çok memnunum her geçen yıl kendini geliştiren bir okul

  • Okul genel olarak çok iyi. Ders takipleri öğretmenlern aylık değerledirmeleri. Yabancı dil olarakta güzel bir eğitim veriliyor. Gayet memnunuz. Sadece yemek ücreti şart koşulmasa iyi olur. Çok yemek seçen bir çocuğum olduğu için biraz boşa gidiyor ödememiz.

  • Nk

    6. A. sınıfına gidiyor benim oğlum bu sene kayıt olduk genel durumundan memnunum herkes çok ilgili ayriyeten hafta sonu cumartesi etütleri dolu dolu geçiyor

  • D

    Oglum ortaokula gectiginde geldik biz ve iki yildir bu okulda egitim aliyor oglum. Disiplinli bir okul olmasi, oturmus yonetim kadrosu , uzman ve dinamik egitimcileri, ve ogrencilere sagladiklari destek ve ilgi benim veli olarak beklentilerimi karsiliyor. Oglum burada olmaktan son derece mutlu. Iki senedir 15 kisilik sinifta hem arkadaslari ile sosyallesme imkani bulurken diger yandan derslerde ogretmeninin birebir ilgisinden de faydalanabiliyor. Haftasonlari yapilan etut calismalari varsa eksik tamamlamada eksigi yoksa test ve pratik yapma adina oldukca verimli. Yemeklerden oglum oldukca memnun ve okul bu konuda asla cimri degil bu konuda da harikalar. Duzenli yapilan veli bilgilendirmeleri ile cocugumun hem derslerini hem sinif ici ve arkadaslari ile iliskilerini takip edebilmr imkani var ve gunun buyuk kismini evden uzakta baskalari ile.gecirdigini dusunursek ev diaindaki alanda ne yasadigini tepkilerinin ne oldugu nasil davrandigi hakkindaki geri bildirimlerle cocugumuzun gelisimini daha iyi takip imkanim oluyor. Ders harici kulupler ogluma hem eglenme hem gelisme imkani veriyor ve cesitli hayvanlarin oldugu bahcesi bunun disinda toprakla tanisip tabiati tanima ve degerlendirme imkani sunan tarim dersleri ile de artik uzak kaldigimiz dogayi deneyimliyorlar. Bunlar cok buyuk artilar bizim icin. Ve kac okulda istisnasiz herbir cocugum adini bilen ve ismiyle hitap eden , keza velisini de taniyan ve her cocugu ailesine ozenle teslim eden bir guvenlik presoneli olur. Bunlar bu okulla kazandigimiz guzelliklerden sadece birkaci. Herzaman guleryuzlu ogretmenlerimize, idari personelimiz ve yonetim kadromuza tekrar tesekkur ederim. Bu okul bizim icin keyifli ve guzel bir tercihti.

  • ÖT

    Çocuğum 7. sınıf öğrencisi ve kurumda 3. yılımız. Eğitimci bir yönetim kadrosuna sahip olan okulumuzun öğretmen kadrosu da tecrübesi yıllara dayanan egitimcilerden oluşmakta. En önemli husus verilen eğitim ve bunu cok yakından takip eden veli olarak çok memnunuz. Öğretmen alımında da çok seçici oldukları verilen eğitime fazlasıyla yansımaktadır. Güvenlik personelleri, ofis çalışanları, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Okulun vermiş olduğu yemek hizmetinde görevli personellere de ayrıca teşekkür etmek isteriz çünkü çocuğumuz görevlileri çok seviyor ve yaptıkları leziz yemekleri çok beğeniyor.Spor faaliyetlerindeki açığı her zaman olduğu gibi istek ve tavsiyelerimizi dikkate alarak kapatmaya başladılar. Daha da gelistirileceğinden eminiz. Sevgilerimizle...

  • GL

    Eğitimde 5.senemiz bu okulda.Biz veli olarak memnunuz okuldan, oğlumuz da memnun.Pandemi zamanı bile uzaktan eğitimle,başarılı bir şekilde üstesinden gelmiştir.Sınifların az sayıda olmasıda bizim için çok avantajlı,bu demektir ki çocuklarimizla birebir daha çok ilgilenilmesidir.Baştaa müdürlerimiz olsun, öğretmenlerimiz olsun ve okulun tüm çalışanlarından memnunuz.Ögretmenlerimizde her konuda yardımcı ve çözüm odaklılar.Dil eğitimleride çok başarılı ve bu çok önemli.Okulumuzun ve öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim...Bence spor dalları daha çok olmalı.

  • PG

    Okulunuz, öncelikle disiplin sahibi,ilgili bir okul.Her öğretmen ayrı ayrı çok kiymetli, öğretmenlerimiz çok anlayışlı ve eğitim konusunda hassas yapıya sahipler. Sınıf ögretmenimiz ve rehber ögretmenimizin hep cok faydalarını göruyorum.Tereddütsüz güvenebilecegimiz ögretmenlerimiz ve her detayına muazzam özen gösteren müdürümüz(kendisi her zaman cok samimi ve çözüm odaklı)gercekten özel bir okul. oğlum için büyük bir şans ben her şekilde memnunum, herkese her sey için teşekkür ederim

  • GS

    Kızım 5.sınıfta kayıt oldu şimdi 8. Sınıfta, okulda gayet mutlu, butik bir okul olması tüm öğretmenlerin çocuklarla güzel ilgilenebilmesini sağlıyor. Derslerin dışında haftasonu etütleri ile desteklenmeleri ayrıca çok iyi oluyor. Küçük ayrintilari düşünen bir yönetim grubunun olmasından memnunum. Özel okul olarak geçmesine rağmen meslek okulu olmasından dolayı puan ve ücret avantajları mevcut. Meslek sahibi olmalarını sağlamalarıda ayrıca güzel. Okulumuzu seviyoruz.Yabancı dil konusunda mufedattan devam ediyorlar ancak biraz daha ileri olmaları gerekir diye dusunuyorum. Belki ekstra diller de eklenebilir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Genç Kanatlar Ortaokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Mah. Mahmut Çavuş Cad. No:13, Başiskele/Kocaeli
0 850 532 3764
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum