fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eryaman İlkim Anaokulu

Özel Eryaman İlkim Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Eryaman İlkim Anaokulu Hakkında

Özel Eryaman İlkim Anaokulu, eğitim alanındaki tecrübesi ile ön plana çıkan Filiz ve Naci ÖZONAY tarafından kurulmuştur. Kurum yetkililerinin bilgi ve birikimleri ile öğrencilerin okul öncesinde etkili bir öğrenim görmesini desteklemektedir. Kurumda eğitim veren öğretim görevlileri çocuk gelişimi konusunda eğitim almış veya okul öncesi öğrenimi görmüş kişilerden seçilmektedir. Eryaman İlkim Anaokulu’nda proje tabanlı temel eğitim beraberinde; haftada 45 dakika beden eğitimi, üç saat İngilizce, 45 dakika görsel sanatlar, 45 dakika müzik dersleri okul dışından gelen donanımlı ve uzman eğitmenler tarafından sürdürülmektedir.
Etimesgut'taki Özel Eryaman İlkim Anaokulu'nda psikolojik danışmanlık hizmeti alanında uzman kişilerce anlaşmalı kurum tarafından sürdürülmektedir. Özel okulda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır. Böylelikle eğitim-öğretim yılı bitiminde öğrenciler eğitimine devam edebilmektedir. Yaz okulunda öğrencilere yüzme, kültür gezileri, görsel sanat etkinlikleri, mutfak-sanat atölye etkinlikleri gibi öğrencilerin yaparak-yaşayarak öğrenmelerini desteklemektedir.
Özel Eryaman İlkim Anaokulu, 1500 m2 bahçe alanına sahip bir kurumdur. Müzik, resim, akıl oyunları, mutfak atölyesi, drama atölyesi, yemekhane gibi geniş ve ferah eğitim alanlarında kaliteli bir öğrenim süreci yaşatmaktadır. Öğrenciler için hazırlanan yemekler aşçılık ve hijyen belgesine sahip kişiler tarafından hazırlanmaktadır. Tam gün eğitim gören öğrencilere 3 öğün yemek verilmektedir.
Eryaman İlkim Anaokulu'nda sınıf mevcutları en fazla 14 kişilik olarak hazırlanmaktadır. Kurumun çalışma saatleri sabah 07.30 ve 18.30 arasında bulunmaktadır.

Özel Eryaman İlkim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Müzik Aletleri

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Eryaman İlkim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Eryaman İlkim Anaokulu Yorumları (37)

  • YD

    Eğitim ve sağlıklı çocuk psikolojisi odaklı bir kurum. Gerek kurucuları, gerek öğretmenleri ve gerek personelleri hepsi ayrı ayrı çok kıymetli, çok saygın ve güler yüzlü insanlar.Bir de çok tatlı ,çocukların dilinden anlayan, büyük bir özveriyle çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatının temelini oluşturan Tuğba öğretmenimizden bahsetmek istiyorum.Kendisi bizim için çok çok değerli.Çok şey kattı kızımıza.Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki gerçekten bir aile olarak gözümüzün asla arkada kalmadığı,çocuğumuz aç kaldı mı mutsuz mu yada acaba nasıl davranıyorlar diye düşünmediğimiz bir okul.

  • Ny

    Çocuğumun okul öncesi eğitimini aldığı, gerçekten her yönden güvenilir ve üst düzey donanımlı aynı zamanda hayata hazırlayan bir eğitim _öğretim kurumu.Okul kendini sürekli yenileyen ve geliştiren bir döngü içerisinde

  • AY

    2 yıldır oğlum bu okulda seneye de devam edeceğiz. Oğlumdaki gelişimsel ilerleme bizi son derece mutlu ediyor. Her gün farklı bir etkinlikle geliyor. Öğretmenimiz Vesile hanım in katkıları için çok teşekkür ediyoruz.Yabancı dil eğitimi arttırılabilir.

  • SM

    Okuldan öte kendi eviniz gibi hissedebileceğiniz bir kurum. Tüm kadro mesleğini düzgün ve titizlikle yerine getiriyor. Özellikle Tuğba Hocamızdan çok memnunuz. İyi ki sizlerle karşılaştık emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

  • Ea

    Çocugum okula severek gidip geliyor Akademik yönde çok ilerledi çocuğum ilgi harika zaten özellikle tuğba hocama çok teşekkür ediyorum çocugum öğretmenini çok seviyor

  • FE

    Merhaba oğlum 1 senedir ilkim anaokuluna devam ediyor, dahada devam edecek . Çünkü okulumuzdan son derece memnunuz. Fiziki koşulları bahçe olanakları temizliği ,menüleri herşeyiyle oldukça düzgün. Miş muş gibi yapmadan süsleyip abartıp göze sokmaya çalışmadan olması gereken eğitim veriliyor.1 sene sonra kızımda baslayacak nasipse. Gerek kurucusu ve müdürü Naci bey gerekse öğretmenimiz emine hanım ,yemekleri hazırlayan Aygül hanım ve tüm çalışanlar işlerini severek yaptiklarini hissettiriyorlar. en değerlilerimiz ellerinde büyüyor ve gelisiyorlar.İngilizce dil öğrenimine biraz daha fazla zaman ayrılması olabilir .belkide önümüzdeki yıl artacaktır yaşlarına göre olabilir

  • Ty

    Harika bir okul eğitimiyle mevkisiyle öğretmenleriyle hepsi çok güzler yüzlü ve ilgililer.çocuğum çok severek gidiyor okuluna o mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz

  • MA

    Kızım için araştırıp bir çok anaokulu gezdik bu okulda eğitime verilen önem bizi çok etkiledi. Kızım buraya 2 yıldır devam ediyor, çok severek gidiyor, okulumuz ikinci evimiz gibi oldu. Diğer gezdiğimiz okullara kıyasla çok ferah bir okul, genişliğini çok sevdim, bahçesi de çok güzel. Personel ilgili, tüm ekibe teşekkür ederiz. Herkese tavsiye ederim.

  • ŞD

    Eğitim konusunda çok iyi bir anaokulu öğretmenimiz de çok ilgili çok memnunuz oğlum severek gidiyor

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • SF

    Sınıflar geniş ferah materyaller yeni ve güzel. Herkes güler yüzlü. Sabah güleryüzle başlama akşam güleryüzle karşılama. Sınıf etkinlikleri branş dersleri resim müzik beden eğitimi ingilizce gayet iyi. Mobil kreş uygulaması başarılı. Seminerlerin olması okul aile işbirliğini artırıyor. Öğretmenimizin kendine güveni iletişimi hakimiyeti gayet yerinde. Naci hocanın varlığı tecrübesini aktarması çok iyi. Çocuğumuz evde ingilizce sözcüklerden bahsetmesi ve sevmesi çok güzel. Psikolog da var kurumda herşey düşünülmüş. Yemekler kendi imkanları ile yapılıyor. Aşcı var.İngilizce derslerinin artması güzel olabilir.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Önerilerinizi dikkate alacağız. Sevgiler.

  • Ty

    Sınıfları geniş ferah temiz bir okul.kurucusu ve öğretmen kadrosuyla mükemmel bir okul.çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiz iyi bir eğitim yuvası

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • BM

    Çocuğum 6 aydır ilkim Anaokuluna devam ediyor. Fiziki koşulları açısından yakın çevrede tek diyebilirim. Tuvaletlerinin sevimliliği, yemekhanesi ve geniş sınıflarını görmenizi tavsiye ederim. Bahçesi de ayrı bir artısı. Kızım kum havuzunu çok seviyor ki bu yaş grubu için gerçekten önemli bir artı. Kurucusu Naci Bey ve sevgili eşi eğitime gönül vermiş insanlar, emekliliğin tadını çıkarmak yerine Türk çocuklarının istikbalini güzelleştirmeye karar vermişler, çok da iyi yapmışlar. Tanışmaya gittiğimiz ilk andan itibaren kızım orada kendini rahat hissetti ve severek gidiyor. Bu çevrede okul arayışında olan tüm velilere öneririm.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Sıcak bir okul. Aile ortamı hissi vermesi bizim için en önemli kriter. TemiZlik yönündende gerçekten derece alacak kadar temiz. Çocuğumun güvende olduğunu bilmek huzur verici. Tuğba öğretmenini oğlum çok seviyor. TeşekkürlerBranş derslerine ağırlık verilebilir. Sınıfların atölye tarzına dönüştürülmesi de olabilir . Giysi, bitki vs gibi

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli görüşünüz için çok teşekkür ederiz.

  • TF

    Kızım 2022 Eylülden beri İlkim Anaokulunda. Hem sınıf hem branş öğretmenleri hem de müdürümüz naci beyin deneyimi konusunda söylenecek söz yok. Çok güleryüzlü son derece ilgili bir okul. Her şeyden önce çocuk(birey) odaklı. Okula zor alışır diye düşündüğüm kızım o kadar mutlu bir şekilde okula gidiyor ki anlatamam. Zaman zaman velilere yapılan seminerler bilincimizin artmasına katkı sağlıyor. Çocuğa verdikleri değeri bu seminerlere katıldığımda daha çok anladım. İçim rahat bir şekilde gönderiyorum kızımı. Okulun bahçesi sınıfları yemekhanesi eğitim materyalleri her şeyi çok iyi.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ZA

    Kızım için bir araştırma yaptığım anaokulu çok beğendim onun için kızımın kaydını yaptıracağım

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her zaman bekleriz. Çok teşekkür ederiz. Sevgiler...

  • SS

    Kurucusu olan Naci Özonay beye öncelikle burdan çok teşekkür ediyoruz. Kızımız 1 yıldır bu okula gitmekte ve çok çabuk adapte oldu. Aralarda velilere de verdiği özel eğitimlerde büyük bir takdiri haketmektedir. Her getirdiği eğitmen kendi alanına uzman kişilerdir. Kızımız eğitim görürken bizler de sayesinde ayrıca eğitim görüyoruz. Öğretmenleri de ayrıca kendi alanlarında uzmanlar. Sınıfları ferah ve tertemiz. Bahçesi yapay bi bahçe değil beni en çok etkileyen durumlardan biri bu olmuştu. Çoğu kreşte bu olanak yok maalesef. Çocuklar oynama çağında olduğu için bu açıdan çok önemlilik arz etmektedir. Her konuda memnun kaldığımız bir okul tavsiye ederim.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • SS

    Kurucusu olan Naci Özonay beye öncelikle burdan çok teşekkür ediyoruz. Kızımız 1 yıldır bu okula gitmekte ve çok çabuk adapte oldu. Aralarda velilere de verdiği özel eğitimlerde büyük bir takdiri haketmektedir. Her getirdiği eğitmen kendi alanına uzman kişilerdir. Kızımız eğitim görürken bizler de sayesinde ayrıca eğitim görüyoruz. Ayrıca öğretmen kadrosu da kendi alanında uzman kişilerdir. Biz çok memnun kaldık. Sizde tanıdıkça ayrıca seveceksiniz. Kendini tamamen eğitim üzerine adamış bir okuldur.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitim bizim için çok hassas bir konu. Siz değerli velilerimizle çalışıyor olmak çok keyifli. Çok teşekkür ederiz.

  • Sınıfları ferah,temiz ve çocuklar ile ilgili bir okul.İngilizce ders saati arttırılabilir.Tabi bu velilerin tercihine göre göreceli bir konu.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Önerinizi dikkate alacağız.

  • A

    Kızım 1,5 yıldır İlkim Anaokulu'na gitmektedir. İlk günden itibaren göstermiş olduğu özveriden ötürü Vesile Hanım'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Dil eğitiminin artırılması yönünde çalışmalar yapılabilir.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Dikkate alacağız.

  • Vizyonu ve öğretmen kadrosuyla mükemmel bir okul Verdikleri kaliteli eğitimin yanı sıra veliler ve çocuklara değer veren onları dinleyen sorunlarına çözüm üretebilen empati kurabilen bir kadroya sahip, çocuğumuza gelişimsel anlamda çok şey kattığını düşünüyor ve kendimizi şanslı hissediyorum Değerli kurucusu Naci hoca ve öğretmenimiz vesile hanıma tüm bu düşüncelerimiz neticesinde emekleri için sonsuz teşekkürler

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Yb

    İlk görüşmemizi kurum sahibi Naci bey ile gerçekleştirdik çok bilgili ve tüm sorularımıza sorunlarımıza çok ılımlı yaklaştı öğretmenimiz de aynı şekil de çok iyi çok cana yakın herşey den önce sizi kendi yerine koyup anlamaları her konu da iş birliği içererisin de olmamaları ve en önemlisi şeffaf olup hiç bir şeyin üzerini kapatmamaları (yiyorsa yiyor yemiyorsa yemiyor yapıyorsa yapıyor yapmıyorsa yapmıyor) demeleri çok güzel içimiz rahat bir şekilde gönderiyoruz çok ama çok teşekkür ederiz

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederiz.

  • AK

    İki oğlum da bu okula kayıtlı. Çok severek okula gidiyorlar. Çocuklarıma kattıkları değerler çok kıymetli. Özverili çalışmalarından dolayı herşey için çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • Ya

    Çocukların konforu ve eğitimi için herşey çok özenle ve titizlikle düşünülerek hazırlanmış sınıfları otun alanları mutfağı ve bahçesiyle çocukların çok mutlu ve güvende olacakları bir okul

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Au

    İlkim kreş ve anaokuluna bir yakınımın çocuğunu kayıt ettirmek için geldik. Çok güzel ve samimi karşılandık. Eğitim, aktivite ve sosyal faaliyetlerle ilgili çok güzel planlamalar ve çalışmalar var. Tavsiye edebileceğim bir kurum.Konuştuğumuz sorduğumuz her konuda mutlaka olumlu bir cevap ve dönüşleri vardı. Bu haliyle bile zamanın ötesinde.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Yeğenime tavsiye ettim,görüştüler yönetim çok ilgilenmiş, çok guleryuzlu saygılı bulmus,onların nezdinde bana da teşekkür ettiler tavsiye ettiğim için.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • BG

    1.Anaoklu olarak çok geniş bir alana sahip. 2Her gruba ait sınıflar yeterince büyük ve egitim-öğretim malzemeleri olması gerekenden fazla 3.Yemekhane ortamı hijyen olarak çok dikkat edilen bir bölüm. 4.Cocukların hareket eğitimi için ayrıca bir salon ve materyalleri var. 5.Çocukların eşyaların giyip çıkaracaklarını alan çok geniş ve yeterli dolapları mevcut. 6.Anaokulunda çocukların oyun alanında eğlenme,öğrenme,paylaşım ve gelişimlerine yönelik materyaller bulunmakta. 7.Çocuklarin toprakla arkadaşlığı ve yakından tanımaları için bahçede ayrıca sebzelerin edildiği bir alan var. 8.Yine bahçe alanında tanıyıp sevebilecekleri canlılar ( tavşan,tavuk vb.) var. 9.Personel güler yüzlü,iyiniyetli ve yapabilecekleri her konuda yardıma hazır. 10.Öğretmenler ve yadımcıları alan uzmanı olan kişiler... Anaokulu müdürü aynı zamanda Anaokulu sahibi olan Naci bey yillarca Büyük Kolejde müdürlük yapmış bir eğitimci.Çocuklarınızı gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir Anaokulu

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • KY

    Eğitimi hayatlarında bir dava olarak gören kurucuları, geleceğe donanımlı ve özgüvenli nesiller yetiştirmeyi kendilerine ödev edinen kadrosu ile tam anlamıyla eğitim ve öğretim yuvası.Okulumuz, zamanın gerekliliklerine göre sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir. Bunu çocuğumuzun davranışlarından hissedebiliyoruz.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ÖA

    Okulun Fiziki yapısı ve bahçesi en büyük avantajlarından. Geniş, ferah ve aydınlık sınıflar. Çocuklar günün çoğunluğunu bahçede geçiriyorlar. Yemek çeşitliliği yönünden güçlü bir menüye sahip. Eğitim programı çocuklar açısından gelişimlerini destekleyici nitelikte. İlk okula girdiğimde lavabolarını inceledim ve birkaç kez farklı zamanlarda gitmeme rağmen her gittiğimde tertemizdi. Bizim için en önemli sebepler. Öğretmenimiz Vesile Hanım'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kızıma büyük artıları oldu. İlkokokul da da devam edebilsek...

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerle birlikte olmak çok güzeldi. Umarım sevgili kızımızı, iyi yürekli öğretmenler karşılar. Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • İLkim Anaokulunda 2 çocuğumda eğitim görmektedir. Okulumuzun kurucusu Naci Beyle ilk tanıştığımızda amacının sadece eğitim olduğunu, bunu da bir eğitimci olarak sevgiyle yapacağını anladık. Okulumuzun güvenliğinden, oyun-ders ve etkinliklerinden, fiziki şartlarından, yemeklerinden, hijyeninden,çalışanlarından çok memnunuz. Öğretmenlerimizin de tatlı dilleri, naif ve sevgi dolu yaklaşımları çocuklarıma okulu daha çok sevdirdi. İyi ki yollarımız İLkim Anaokulu ile kesişmiş.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Öncelikle okulun kurucuları olan Naci bey ve saygıdeğer eşine teşekkürlerimizi sunarım. Yılların eğitimcileri olarak tüm tecrübe ve donanımlarını öğrenci ve velilerine yansıttıklarını düşünüyorum.Aynı zaman da sınıf öğretmenimiz vesile hanım ve diğer öğretmenlerimizde çok kıymetliler..Samimi ve içtenlikleri insana güven veriyor. Öğrenci üzerindeki tespitleri profesyonel bakış açılarını da yansıtmakta olup biz velileri de gerek yönlendirmeleri gerekse tavsiyeleriyle aydınlatmaktadır.Gerçekten tavsiye edebileceğimiz mükemmel bir ekip mükemmel bir okul diyebilirim.Düşünmeden çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebilirsiniz.Saygılar

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • Öç

    Değerli öğretmenimiz Vesile hanıma teşekkürlerimi sunuyorum sakin, naif yapısıyla oğluma okulu sevdirdiği için.. Okulun ilk senesi olmasına rağmen gayet donanımlı. Kurucusu Naci bey idealist bir eğitimci. Oğlum yeni dönemi heyecanla bekliyor :)

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Naif yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Öğretmenimiz Vesile Hanım sayesinde ilk okul yılı deneyimimiz çok iyiydi, müfredat ve donanım olarak okulun yeterli olduğunu düşünüyorum. Okul müdürü ve sahibi Sn. Naci Bey hassas, ilgili ve idealist bir eğitimci.Veli katılımlı aktiviteler olabilir

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • HC

    ilkim Anaokulu , çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz , çocukların gelişim alanlarının doğru bir şekilde desteklenip takip edilmesini önemseyen, donanımlı ve araştırmacı eğitimcileri bünyesinde bulunduran bir okul.Üç yaşındaki kızımı emanet ettigimiz İlkim Anaokulu'nu, öncelikle bir anne ve bir eğitimci olarak olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz

  • MY

    Okulun kurucuları eğitimci bir aile farkı henüz kapıdan girerken aldığınız enerji ile hissediyorsunuz. Öğretmenlerinden yardımcı personellerine kadar herkes çok özverili, sıcakkanlı ve ilgili. Kızım da okulda zaman geçirmekten çok mutlu, çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir yer.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • PS

    Eğitim konusunun kırmızı çizgi olduğu, konu eğitim olunca herşeyin yapıldığı bir okul. Çocuğunuzu bıraktığınızda evinize bırakıyor gibi güven havası veren bir okul. Naci hocama ve emekleri için öğretmenlerimize şükranlarımız sonsuz

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler teşekkür ederiz.

  • UA

    Merhabalar, Önümüzdeki ay 3 yaşına girecek oğlumu yazdırdık. Okulun müdürü ve kurucusu Naci Bey hem kayıt öncesi hem de sonrasında çok ilgili,kendisi öğretmen ve okul müdürlüğünden emekli olması ve tecrubesi güven veriyor. Okulun fiziki şartları çok iyi,yaz okulu süresinde haftada 2 kez yüzme ve 1 kez gezi planlanmıştı,gezilere öğretmenler ve Naci Bey kendiside eşlik ediyor,eğitim meteryalleri yeni ve çocuklar için güvenli,branş öğretmenleri mevcut,sınıf öğretmenlerimiz ilgili ve başarılı, çocuğumuz tüm faaliyetlerden ve eğitimden keyif alıyor ve öğreniyor.Mobil kreş uygulaması ile günlük paylaşımlar,duyurular,yemek menüsü,etkinlikler vb. bilgilendirmeleri anlık alabiliyorsunuz.Mobil kreş üzerinden öğretmenlere mesaj atılabiliyor,öğretmenimiz birkaç dakika içinde dönüş sağladı bizlere. Tüm ekibe teşekkür ederiz.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • NB

    Harika bir okul okul müdürümüz olsun öğretmenlerimiz personel güler yüzlü ve sevgi dolular çocuğumun gelişimini çok güzel takip ediyorlar biz daha önce başka bir okula gittiğimiz halde çocuğum sabah koşa koşa okula geliyor ve her akşam da neden erken almaya geldin öğretmenim ile eğleniyorduk diye okuldan çıkmak istemiyor kesinlikle tercih edilmesi gereken bir kurum iyi ki tanışmışız.

  • Özel Eryaman İlkim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yapmış olduğunuz içten ve samimi düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eryaman İlkim Anaokulu İletişim Bilgileri

Altay Mah. Şehit Ahmet Taner Ekici Cad. No:5/15 Etimesgut / Ankara
0 312 963 1816
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum