fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu Hakkında

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu, 3-6 yaş aralığındaki öğrenciler için okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Okul sabah saat 07:00 itibari ile açılmış olup, akşam 19.00 itibari ile kapanmış olmaktadır. Çocuklar eğlenirken öğrenmektedir. Açık ve kapalı oyun alanlarıyla keyifli vakit geçiren çocuklar, el sanatları, boyama, mutfak etkinliği gibi çeşitli uygulamalar yapmaktadır. Bunların yanı sıra İtfaiye çalışması etkinlikleri, çocuklar için diş kontrolü ve daha bir çok farklı uygulama yapılmaktadır. Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu’nda çocuklar uyku odasında dinlenme imkanına sahiptir. Yabancı dil olarak okulda İngilizce eğitimi verilmektedir.
Değerler eğitimiyle öğrencilere vatani milli değerler kazandırılıp kültürel bilgiler aşılanmaktadır. 5-6 yaş gurubuna özel verilen branş derslerinde ve tüm yaş guruplarına verilen İngilizce derslerinde çocukların ezberden uzak, konuları kavrayarak öğrenmelerini sağlayacak uygulamalı eğitim programları ile dersler işlenmektedir. Sanat ve spor etkinlikleri olan tiyatro ve jimnastik etkinlikleri çocukların eğitimlerine olumlu katkı sağlayan etkinlikler olup, tüm çocukların aktif olarak etkinliklere katılımı sağlanmaktadır.
Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu'nda yemekhane bulunmakta, öğrenciler temiz ve sağlıklı bir şekilde tamamıyla doğal besinlerden hazırlanmış yemeklerini okulda yemektedir. Okul eğitim dönemi bittikten sonra yaz tatilinde yaz okulu imkanı sunmaktadır. Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu aynı zamanda yaz tatili döneminde de öğrencilere eğitim imkanı sunmaktadır. Yaz okulu programları, öğrencilerin yaz tatillerini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla özenle planlanmaktadır. Yaz okulu programları, akademik eğitimin yanı sıra sanat, spor, drama, müzik gibi çeşitli alanlarda da öğrencilerin yeteneklerini geliştirecek etkinlikler içermektedir. Böylece öğrenciler, yaz tatillerini keyifli bir öğrenme ve keşif sürecine dönüştürerek kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır. Öğrencilerin ilkokula hazırlık sürecinde etkili rol oynayan kurum, kaliteli eğitim içerikleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu Yorumları (32)

  • Güler yüzlüler,veli bildirimleri çok olduğu için insanın gözü arkada kalmıyor. Etkinlikleri güzel ve yeterli. Ormanla bağ kurmaları haftanın bir günü dışarıda olmaları gelişimleri için sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Bahçe alanı daha geniş olması güzel olurdu.

  • Gy

    Oglum 3 yıldır parmak izlerinden. Gözü kapalı gönderiyorum çocuğumu her konuda tam destek oldular her zaman. Öğretmenlerinin , çalışanlarının her biri çocuklara karşı herzaman güler yüzlü sevgiyle yaklaşıyorlar davranıyorlarKamera sistemi olabilir

  • KE

    Kreş arayışında iken tavsiye üzerine yazıldık ön görüşmeye gittiğimizde de gayet ilgililerdi öğretmenlerimiz oğlumu gönül rahatlığıyla bırakıyorum 4 ayda konuşması el becerisi çok gelişti fark gözle görülür sekilde her konuda destek görüyoruz yardımcı oluyorlar teşekkürler parmak izleri ailesi

  • KK

    Diğer okullardan farkını içeri girince hemen anlıyorsunuz :) doğayla içiçe olmayı seven, çocuklara güzel değerler kazandırmayı, yaparak yaşatarak öğreten değerli okulumuz :) iyi ki siz..

  • Su

    Çok anlayışlı ve ilgililer gayet memnunum herkeze tavsiye ederim kızımdaki değişim parmak izleri sayesinde

  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Bizim için çocuklarımızın her biri çok kıymetli.

  • Cl

    Öğretmenlerin ilgileri alakaları için teşekkür ederiz oğlum severek gidiyor

  • Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğretmenlerimizi seçerken öncelikle sevecen ve anlayışlı olmalarına dikkat ediyoruz.Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Okul ile bir sıkıntı yok, öğretmenler gerçekten harikaAktivite sırasında cocuklara önlük giydirmeyi tercih ederim en azından kıyafetler coğu zaman temiz kalır

  • NT

    Orman okulu denince akla gelen ilk yer. Okula girer girmez orman okulu olduğu, bütün detayları incelikle ve çok güzel bir şekilde okula yansıttığını görebilirsiniz harika bir okul

  • SK

    Geçen yıl mayıs ayında işe başladığım için çocuğumu kayıt ettirmiştim. Ancak işten ayrılınca almak zorunda kaldım. 2 ay kadar ara verdik. Yeniden başladığımızda çocuğun okula gitmediği zaman ile gittiği zaman arasındaki fark gerçekten beni çok şaşırttı. Personelleri girişten itibaren güler yüzlü ve sıcak karşılıyorlar. Okul yönetimi gerçekten çözüm odaklı. Eğitim anlayışları diğer okullara göre çok farklı ve bu kesinlikle çocuklarımıza yansıyor. Teşekkürler.Kapanış saatinin biraz daha geç olmasını isterdim. Bazen trafikten dolayı işten çıkıp yetişmem zaman alıyor. Nöbetçi öğretmen var 7'ye kadar bekliyor ama işte bazen ona da yetişemiyorum.

  • ŞT

    Çocukları yormayan, onların mutlu olmasını önemseyen, aynı zamanda çocuğumuzu yaşama hazırlayacak bir okul arayışımız vardı, Parmak İzleri Orman Okuluyla karşılaştık. Uzun zaman instagramdan takip ettim, yaptıkları etkinlikler ve eğitim faaliyetleri çok hoşuma gitti. Okul ile görüşmeye gittiğimde aynı samimiyeti hissettim. Tam kayıt yaptıracağımız zamanda dolayı taşınmak zorunda kaldık, biz okula başlayamadık fakat tercih etmek isteyenlere tavsiyemdir.

  • ŞT

    Çocukları yormayan, onların mutlu olmasını önemseyen, aynı zamanda çocuğumuzu yaşama hazırlayacak bir okul arayışımız vardı, Parmak İzleri Orman Okuluyla karşılaştık. Uzun zaman instagramdan takip ettim, yaptıkları etkinlikler ve eğitim faaliyetleri çok hoşuma gitti. Okul ile görüşmeye gittiğimde aynı samimiyeti hissettim. Tam kayıt yaptıracağımız zamanda dolayı taşınmak zorunda kaldık, biz okula başlayamadık fakat tercih etmek isteyenlere tavsiyemdir.

  • Mt

    Ben ve oğlum çok mutluyuz sizinle olmaktan oğlum eve mutlu geliyor bu beni daha çok mutlu ediyor

  • mk

    Keçiören'de uzun arayışlar sonucu bulduğum harika okulumuz. Çocuğun sadece bakım ihtiyaçlarını karşılamıyorlar her yönüyle çocuğa değer veriyorlar.Çağımız çocuklarına uygun eğitim metodları var. orman okulu olması ayrıca farklarını ortaya koyuyor.1 yaşındaki kızım da bu okulda başlayıp mezun olacak.Her yönüyle tavsiye ederim.Umarım en kısa zamanda ilkokul olarak da Keçiören de hizmet verirler.

  • Parmak izleri ana okulu kelimelerle tarif edilemez bir okul kurucu nur banu hanım annelere arkadaş çocuklara abla oldu öğretmenlerimiz mutfağında çalışan Şeyma ablamızdan tutun kapıda karşılayan Fatma hanım sabah tüm enerjisiyle karşılıyor sizi ben kızımı 1 gün oradan mutsuz almadım eğitimi çok kaliteli doğa temelli ve çocuk odaklı bir okul biz 1. Sınıfa başladık etüte devam ediyoruz 2 yıl okul öncesine gittik keşke üniversiteye kadar kızımın yanında olabilseler sizi seviyoruz parmak izleri

  • Da

    Bu yıl okulda ikincisi yılımız. 2.5 yaşında başlamıştı kızım. Benim icin okula vermek cok zor bir karardi. En büyük korkularimdan biriydi. Nasil bakacaklar kizima diye cok korkuyordum. Ama iyiki bu okula denk gelmisim. İlk günden beri gözüm arkada hiç kalmadi. Yardımcı personelden öğretmene öğretmenden müdür banu hanima kadar hepsi cok ilgili. Hasta olduğunda bile çalıştığım icin okula göndermek zorundaydim. O zamanlar bile ilacindan ateşine üstüne kiyafetine kadar dikkat ettiler. Yeri geldi müdür hanim bile başında durdu. Çok şükür korkularimi parmakizleri sayesinde yendim. Okul icindeki personelden ogretmenlere ve müdür banu hanima emekleri icin çok teşekkür ederim. İlkokula kadar buradayız ☺️

  • Bs

    Öğretmenleri ve yardımcı personeliyle harika bir okul. Çocuğumun 2.senesi. Gelişimi gözle görülür derecede...

  • Sg

    Çok şirin bir okul öğretmenleri ayrı güzel ve ilgili her an ve an iletişimde olmak çok iç rahatlatıcı iyiki varsınızBence herşey tadında

  • TA

    biz çok memnun kaldık çocuklar için çok güzel öldü. onlar memnun biz memnun. teşekkür ederiz.

  • EA

    Parmak İzlerine 2 kızımı gönderdim , büyük kızım ilkokul başladı kreşte aldığı eğitimin çok faydasını gördüm. Küçük kızım da bu sene mezun olacak inşaallah. İçim rahat bir şekilde çocuklarımı Parmak İzlerine emanet edebiliyorum teşekkür ederim, eğitim süreçlerinde kullandıkları metotlar güzel çocuklar eğlenerek eğitim görüyor ve öğreniyorlar. Okulda değerler eğitimi dersine önem verilmesi benim için çok kıymetlidir, aynı zamanda orman okulu olduğu için çocuklarımız çok şanslı. Parmak izlerini çok seviyoruz yolunuz hep açık olsun.

  • Merhaba çocuğu için okul arayan velilere okulun linkini gördüm ve hemen yorum yapmak istedim, Ben çocuğumu iki yıldır tam gün Yaz ve kış olmak üzere bu okula gönderdim,bu yıl başkasına guvenemedim ve gene bu parmak izleri Ana okuluna gönderdim, Çünkü hiç bir şey den keşke dedirtmediler Banu hocam yani sahibi önüne geleni öğretmen olarak almıyor eğitim açısından çok önem veriyor, Çok yer araştırdım en güzel burası buldum bütün öğretmenlere ve Banu hocam a emekleri için teşekkürler ediyorum

  • Yaklaşık 2 sene önce kurum arayışına başladım çocuğum için. Sonra Parmak İzleri ile kesişti yollarımız, Eğitim Noktasındaki hassasiyetleri, sıradan bir okul olmanın Dışında Çocuklara verdiği Milli ve Manevi Değerlerle bir kez Daha iyiki dememe neden oldu, Bu sene Orman okulunda ki Eğitim Kadrosu Personelleri, Aşçısı yardımcı personeli Kurum Müdürü ile tamamen bir ekip ruhu var. OKULUN adının özel olduğu gibi eğitim bakış açınız, kurmunuzda tıpkı parmak izi gibi Nadide... iyiki tanımışım iyiki Parmak izleri...Sizin gibi farkındalığı yüksek eğitimciler yetiştirmenizi temenni ediyorum

  • ÖK

    Acaba çocuğum yermi?Yaç kalırsa! diye düşünen anneler (benim gibi) ,gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz .Merve öğretmenimiz sağolsun çok özenli bu konuda, yemek yemese bile bi şekilde karınlarını doyuruyor.İçim rahat .Orman okulu olması,günlük aktiviteler zaten harika.Kurumsal çalışan bir okul aynı zamanda,telefonunuza indirdiğiniz program sayesinde yavrunuzun aylık yemek menüsünden haftalık ders programına,özel mesaj bölümünden ,ödemelerinize kadar gayet profesyonel hazırlanmış bu program sayesinde her şeyi takip edebiliyorsunuz.Öyle whatsap la falan uğraşmıyorsunuz yani.İyi ki tanışmışım okulumuzla.Samimiyetle tavsiye ediyorum

  • SD

    Çok özel çok değerli bir okul.İki yıldır gidiyor kızım.Her alanda gelişim kazanıyor.Kendini duygularını ifade edebiliyor.Özgüven bilgi sevgi saygı manevi alanda gelişim ingilizce orman okulu olması da ayrı bir kazanç iyi ki Parmakizleri diyorumMükemmel okulumuz zaten Daha da mükemmel olmak için gerekli herşeyi yapıyorlar.

  • NB

    Biz kreşte yeniyiz bu yıl başladık daha başlayalı 1 ay gibi kısa bir süre oldu oğlum çok severek gidiyo resmen 1 ayda konuşması düzeldi öğrendiği şarkıyı bile söylüyo çok ilgilisiniz her konuda iyiki varsınız artık gözüm kapalı size güveniyorum bizde artık parmak izi ailesindeniz ❤️❤️

  • Cl

    Güler yüzlü çok sevecen öğretmenleri içim teşekkür ederiz memnunuz iyi ki varsınız

  • AK

    Kesinlikle beklentilerinizin çok yanında fazlası olan bir kurum. Bir çocuk her duyguyu her yaşantıyı her eğitimi her anıyı burada rahatlıkla yaşayabilir .

  • HA

    Egitim kalitesi gayet iyi. Cocuklarla iyi ilgileniyorlar. Ogretmenler sorularımıza hemen dönüş yapiyorlar. Başarılı bir eğitim kurumu.

  • CG

    Çocuğumuzun gelişimi için çok faydası oldu. Verdikleri eğitim açısından bir çok kurumdan daha iyi olan bir kurum. Çocuğumuz hem okulunu sevdi hem de gelişimini gözlemledik. Çok iyi bir şekilde ilgilendiklerine eminiz gözümün kapalı teslim ediyoruz.

  • Şahsen özel eğitim alan oğlum adına çok verimli bi okul çok memnunuz herşey için teşekkürler

  • MA

    Biz parmak izleri ailesi olarak okulumuzdan da ve tüm ekibinden çok memnunuz güler yùzlü sempatik ekibinize çok çok teşekkür ederiz.Iyiki varsınız.Yeteri kadar geliştirdiklerini düşünüyorum bu anlamda yapılabilecek birşey varsa da onlar eminimki öğrencileri için daha iyisini yapıyor ve yapmaya da gayret ediyorlardır.

  • NU

    Çocuğum 2 yıldır parmak izlerinde öğretmenlerimiz vede müdürümüz cok ilgili aynı zamanda diğer calısanları sınıf annesi aşçısı herşeyiyle mükemmel tavsiye ediyorumm…❤️Canlı yayın olabilir cocukları merak ettiğimizde o an napıyoki diyip görebilmek isterdim

  • An

    Orman okulu eğitimi yaptıkları için ilgimizi çektiler. Öğretmenleri bu konuda eğitim aldıkları için profesyoneller. Hem bahçede hem de orman alanında doğa eğitimi vermeleri çok hoşumuza gitti. Keçiören’de orman eğitimi konusunda tek diye biliyorum. Çocuğumuzun daha önceki okuluyla arasında dağlar kadar fark var. İyi ki tanımışız sizi müdürümüz Banu hanıma ve öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Parmak İzleri Orman Anaokulu İletişim Bilgileri

Kanuni Mahallesi, Öntek Caddesi, 19/A, Keçiören/Ankara
0 312 963 0815
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum