fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Acarkent Kavram Anaokulu

Özel Acarkent Kavram Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:15/18:00
Sabahçı: 08:15/13:00
Öğlenci: 13:30/18:00

Özel Acarkent Kavram Anaokulu Hakkında

Her çocugun kendisine özgü yüksek bir potansiyeli vardır, önemli olan çocukların doğal yeteneklerini, potansiyele dönüştürecek mutlu öğrenme deneyimidir.
İşte bu nedenle anaokulu müfredatımızı ve tüm öğrenme süreçlerini 'Çocuk Merkezli Tasarım' anlayışı ile oluşturduk. Çünkü biz bugünün çocuklarını, modern çağın doğru temsilcisi olarak yetiştiren, öğrenmeyi onların gözünden yorumlayan bir tasarımla hareket ediyoruz. İstanbul Beykoz 'da bulunan Milli eğitim Bakanlığına bağlı Özel Acarkent Kavram Anaokulu'nda 2 ile 6 yaş aralığında çocuklarımıza, iki büyük bahçe (toplamda 2.000 bin metrekare ),uygulama bahçesi, hayvanat bahçesi, kamp alanımız ile doğanın içerisinde ahşap eğitim-öğretim malzemeleri ile hizmet vermekteyiz.
Biz Eğitim Programımızda;
-Matematik Ve Fen Gems Programını bir arada,
-Daha Çok İngilizce (4 yaş grubunda haftada 12 saat , 5 yaş grubunda haftada 14 saat),
-Her Ortam Bir İlham Atölyesidir,
-Köşe Değil Çember (Çocuğun Öğretmeni ve arkadaşı ile kurduğu bağ),
-Bambaşka Eğitim Rutinleri (Düşünme, sorgulama, planlama ve değerlendirme),
-Oyun Temelli Değerlendirme ve Portfolyo (Okul Psikoloğu, ingilizce öğretmeni ve sınıf öğretmeninin değerlendirme raporlarından oluşan),

İlkemizde; Özel Acarkent Kavram Anaokulu sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, çocukların gelişim düzeylerine göre, ilgi alanları ve yaratıcılıklarını destekleyen, bulunduğu bölge ve etrafına farklılık ve fayda getiren, verdiği eğitimle şefkat ve sevgi ile çocuklarımızı kucaklayan her türlü fiziksel ve teknolojik alt yapı eğitimi sunmak ve kendini sürekli yenileyerek her zaman örnek ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Hedefimizde; Özel Acarkent Kavram Anaokulu'nda çocuklarımız ezbere dayalı bilgi değil, araştırarak, sorgulayarak deneme ve yanılma ile yaşayarak öğrenirler. Toplumda birey olduğunun farkında olan paylaşımcı, sorumluluk sahibi, öz disiplin ve benlik saygısı olan,k endi haklarını koruyan, başkasının haklarına saygı duyan, gelenek ve göreneklerimize bağlı, doğayı koruyan birey olarak eğitim alırlar.(okulumuz sadece çocuklarımıza değil ebeveynlerimize de rehber olmayı ve okul öncesi eğitim kurumları içerisinde farklılık yaratmayı hedef almıştır).

Özel Acarkent Kavram Anaokulumuz Milli Eğitim Bakanlığının müfredatı doğrultusunda, yeni Eğitim-Öğretim dönemi Pandemi Uyum Protokolü çerçevesinde;
-Ebeveynlerin
-öğrencileri okula bırakma ve okuldan alma,
-Çocuklarımızın günlük uygulamalarında,
-sınıflarımızın büyüklüğü ve öğrenci mevcudu sosyal mesafe,
-Okul personeli ve öğretmenlerin okula geliş ve gidişlerinde,
-Yemekhane kurallarında(tek kullanımlık malzemeler kullanılarak), tüm bu süreçte titizlikle GÜMÜŞ İYONLU maske ve dezenfekte malzemeleri kullanılmak ve çalışanlarımızın lojistik hizmetleri tarafımızca özenli kurallar çerçevesinde yapılmaktadır.

Özel Acarkent Kavram Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- İdareciler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Acarkent Kavram Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Acarkent Kavram Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Acarkent Kavram Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:15 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:15 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Acarkent Kavram Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Acarkent Kavram Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Acarkent Kavram Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Acarkent Kavram Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Acarkent Kavram Anaokulu Yorumları (76)

  • ÖA

    cok kıymetli ve degerli çalışan ve egitimcileri ile muhteşem bir okul teşekkürler kavram acarkent anaokulu ailesi :)

  • ÖA

    herşey için teşekkürler acarkent kavram ailesi . degerleri ile cocuk yetiştiren cok degerli bir kurum oldugu içinde ayrıca teşekkürü bir borc bildigim eğitim yuvası

  • ÖA

    gecen sene tanıştıgımız ve ikinci cocugumunda başladıgı cok da severek gönderdigim bir okul teşekkür ederiz :)

  • EY

    Butik bir okul olması bizim için avantaj oldu. Korona döneminde çocuğumuzu dolu dolu olan bi okula vermek istemedik. Çok hijyenik bir okul, güvenlik konusunda da bizden tam puan alınca bizde kayıt olmaya karar verdik. İyi ki kayıt olmuşuz. Diğer konularda başarılı olduğu kadar eğitimde de çok iyiler.

  • EY

    Güzel insanlarla dolu,eğitimde de son derece iyi olan bi anaokulu.Güzel aktiviteler yapılan,çocukların eğlenceyi de doruklarda yaşadığı güzel okul.Teşekkür ederiz.

  • ed

    Çok beğendim 2 çocuğumuzuda kayıt ettireceğiz.tek kelime ike MUKEMMEL bahçesi sınıflar ve personel

  • EY

    Kızımızı bu sene gözümüz arkada kalmadan bıraktığımız güzel bir anaokulu. Kurumda ki herkesin güler yüzü zaten bi başka.Çok sıcak insanlar .Çocuğumu böyle güler yüzlü insanlara emanet ettiğim için çok mutluyum.

  • ed

    Nezih bir okul çok memnunum. Kızım inanılmaz gelişim gösterdi sanat atölyesi ve dans olması tercih sebebimdi. Öğretmenler yöneticiler çok güler yüzlü iyisi yollarımız kesişti teşekkürler Acarkent Kavram..

  • EY

    Harika bir yer,bahçesi olsun içi olsun ev sıcaklığında bir anaokulu.Çok güzel etkinlikler yapılan eğitici bir kurum.Çok memnunuz teşekkür ederiz

  • ÖA

    ikinci dönem başlarında tanıştıgım bir okul keşke sene başında tanışmak kısmet olsaydı herkez cok tatlı cocugum mutlu bende mutlu tabi

  • EY

    Geçen ay tanıştığım, içinde harika insanlar olan bir anaokulu.Güvenlik konusunda hassastık ama gerçekten bizden o konuda da tam puan alan bir yer.Çocuğumuzun oryantasyon döneminde öğretmenlerimiz çok yardımcı oldu,çok destek oldular. Hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • ÖA

    degerli ve kıymetlı meslektaşlarımın oldugu bir okul olması yanı sıra her alanda iyi bir butik okul

  • SA

    Oğlumu Acarkent Kavram Anaokuluna verdik. Her şey çok iyi.Oryantasyon döneminde biraz zorluk çeksekte şu an her şey yolunda ilerliyor.Öğretmenlerimiz çok tatlı.Her konuda fikir alışverişi yaparak ilerliyoruz. Ne yaparsak daha iyi olur neye yatkınlığı var bunları beraber takip ediyoruz.Teşekkür ederiz.

  • SK

    Kızımızı uzun arayışlar sonucunda Acarkent Kavram Anaokuluna verdik.Her açıdan çok memnun kaldık.Çocuğumuzda haline bakılırsa çok memnun.Teşekkür Ederiz

  • SB

    Tek kelimeyle harika bir okul. Her bakımdan bizden tam puan aldı. Teşekkür ederiz ACARKENT KAVRAM ANAOKULU

  • SD

    Acarkentin içinde harika bir okul.Sitenin güvenliği dışında okulun kendi güvenliğinin de oluşu bizi cezbetti.Onun dışında hijyen yönünden de çok iyiler.İdari kadro,öğretmenler çok tatlı insanlar.Biz çok memnunuz :)

  • NK

    Kızımız bu sene başladı bu okula.Son derece güzel bir okul.Verilen eğitim çok iyi onun dışında bu pandemi döneminde hijyen bizim için çok önemliydi hijyen konusunda da bizden tam puan aldı.

  • sd

    Karşımıza böyle bi okul çıktığı için çok şanslıyız.Her bakımdan aradığımız gibi bi okul.Güvenlik,temizlik,eğitim tam aradığım gibi.Teşekkür ederiz

  • Ne harika bi okul bayıldık.Bizi bahçesi kendine hayran bıraktı.Güvelik olsun hijyen olsun çok iyi.Öğretmenlerimiz çok tatlı ilgili insanlar.Teşekkürler

  • SK

    İyi ki karşımıza çıkmış dediğimiz okul.Gerek güvenlik olsun gerek verilen eğitim çok güzel.Çocuğumuzda ki değişimin farkına vardıkça daha da mutlu oluyoruz.

  • my

    Bizim için önemli olan güvenlik konusunda bizden tam puan alan okul.Öğretmenler ayrı tatlı insanlar, idari kadro ayrı tatlı samimi insanlar.Gözüm arkada kalmadan çocuğumu bırakıyorum

  • SK

    Çalışan annne baba olarak zorluk çekmeye başlayınca anaokulu bakmaya başladık.Ve karşımıza burası çıktı.İyi ki çıkmış çok memnunum.Öğretmenlerimiz o kadar tatlı ki . Sabahları uyanamıyorken şimdi hadi okula gidelim diye yanıma geliyor.Bizim için önemli olan güvenlikte çok iyi, hem sitenin güvenliği hem okulun kendi güvenliğinin olması harika.

  • DD

    Harikaa bir okul. Beni cezbeden bahçesi oldu o kadar güzel ki. Oğlumu gözüm arkada kalmadan bırakıyorum. Öğretmenler çok tatlı samimi insanlar çok ilgililer. En ufak bir şey de hemen bilgi veriyorlar, gün içinde yaptıkları her şeyi fotoğraf çekip bizimle paylaşıyorlar. Bunlar benim için çok önemli. Güvenliği de çok iyi hem sitenin güvenliği var ekstra kendi güvenlikleri de var bu benim içimi çok rahat ettiriyor. Böyle bir hizmet için teşekkür ederim.

  • BG

    Oğlumu acarkent kavram anaokuluna verdim. Çok memnunum gerek temizlik olsun gerek güvenlik üst düzey. Aynı zamanda verilen eğitim ve öğretmenlerin ilgisi çok güzel. Tavsiye edeceğim bir okul

  • EY

    BAYILDIM harika bir okul aradığım tüm kriterlere uygun.Aktiviteler,yabancı diller,etkinlikler çok iyi.Öğretmenlerimiz çok çok tatlı insanlar.Kocaman bahçesi olan hijyenik,güvenliği oldukça sağlam bir okul. Gözüm arkada kalmıyor en önemlisi de o.

  • DK

    Kızımızı geçen ay yaz okuluna acarkent kavram anaokuluna verdik. Çok memnunuz yaz okulu bittiğinde de devam ettiricez.Önemli olan kızımın mutluluğuydu o da çok mutlu, başka okul aramaya hiç gerek yok. Beni en çok cezbeden ise dil eğitimleri oldu şimdiden yabancı dile aşinalığı olucak çok mutluyum.

  • BY

    Bu okulu bulduğum için çok şanslıyım,oğlum 3 yaş grubunda gerek eğitim, gerek hijyen gerek güüvenlik bakımından çok iyi bir yer. Teşekkür ederim

  • YK

    Kızımı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine acarkent kavram anaokuluna verdim.Onun da oğlu orada, iyi ki önermiş okul çok temiz öğretmenler idari kadro bi o kadar güzel insanlar.Güvenliğide son derece iyi, biz mutluyuz haftasonları bile gitmek isteyen kızımızda gayet mutlu:)

  • SA

    Çocuğumuz acarkent kavram anaokuluna gidiyor.Çok memnunuz iyi ki burası çıkmış karşımıza, çocuğumda ki güzel değişiklikleri gördükçe de daha da memnun kalıyorum.

  • CD

    Beykoz da bakmadığımız anaokulu kalmadı, bir de biz konu çocuğumuz olunca daha da seçici davrandık.Sonunda kafamız rahat şekilde emanet edebileceğimiz bir okul bulduk.Çok memnunuz,okuldan,öğretmenlerden,idari kadrodan.Hijyen desen çok iyi Bu imkanlar için teşekkür ederiz

  • SK

    Uzun araştırmalarımız sonucu acarkent kavram anaokulunu bulduk.İyi ki çıkmış karşımıza çok memnunuz .Hijyen bizim için çok önemliydi özellikle bu pandemi süresinde, bizi bu noktada tek tatmin eden yer burası oldu. İyi ki çıkmış karşımıza gözüm arkada kalmadan bırakıyorum.

  • ZK

    Bir ebeveyn olarak söylüyorum biz çok memnunuz. Çocuğumuzun aldığı eğitimden, öğretmenlerden ,idari kadrodan son derece memnun kaldık. Aynı zamanda okulun gerek temizliği gerek güvenliği olsun çok çok iyi. Anaokulu arayanlara tereddütsüz tavsiye edebileceğim bir yer.

  • Biz kızımızı verdik iyi ki vermişiz çünkü kızımızda oldukça güzel gelişmeler var. Aldığı eğitimden çok memnunuz.Öğretmenleri zaten ayrı bi harika idari kadro da aynı şekilde çok iyi anlayışlı insanlar. Bu pandemi döneminde de hijyen çok önemli bizi bu konuda da tek tatmin eden yer burası oldu. Oldukça temiz ferah bir ortam. Bu imkanlar için teşekkür ederiz acarkent kavram anaokulu:)

  • SM

    Çalışan anne babayız,çocuğumuza güvenli her konuda bizi tatmin edebilecek bir anaokulu arıyorken burası çıktı karşımıza.İyi ki çıkmış çok memnunuz.Gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu bırakıyoruz.Verilen eğitimden de son derece memnunuz. Anaokulu arayan velilerimiz varsa gönül rahatlığı ile Acarkent kavram anaokuluna gidebilir.

  • SK

    Acarkent kavram anaokulundan çok memnunuz çocuğumuz hafta sonları bile gitmek istiyor,gerek öğretmenler,gerek idari kadro işini son derece iyi yapan güleryüzlü insanlar.Verilen eğitimler sayesinde çocuğumuzda oldukça büyük olumlu değişimler var.Tavsiye ederim

  • SA

    Beykoz da yaşıyoruz, birçok anaokulunu gezdik ama istediğimiz şartları hiç birinde bulamadık ta ki acarkent kavramla tanışana denk. Harika bir anaokulu diyebilirim çok güzel bir bahçesi çokta büyük bi alanı var.Öğretmenler ve yöneticiler mükemmeller, çok sıcaklar çocuğumuzda orada olmaktan gayet memnun.Çocuğuna anaokulu arayanlara tavsiye edilir.

  • ak

    İnanılmaz güzel bir okul çocugum 4 yaş grubunda o kadar güzel değişim görüyorum ki her şey ile güzel bir okul,çocuğumuzda ki gelişmelerden çok memnunuz.Çocuğu için güvenilir bir okul arayanlara kuşkusuz tavsiye ediyorum.Teşekkürler

  • FB

    Beykoz da birçok anaokulu gezdim içlerinden en güzel anaokulu diyebilirim. Çocuğumuz da gayet mutlu gidip mutlu geliyor eve.Harika bir bahçesi var, öğretmenleri yöneticileri ayrı bi harika ödeme kolaylığı da sağlayan muhteşem kadrosu ile güzel bi okul.

  • GY

    2 çocugumda Acarkent Kavram Anaokuluna gidiyor, eve çok mutlu geliyorlar iyi ki oraya vermişim çocuklarımı çok memnunuz. Teşekkürler

  • Çocuğumuzda gerçekten farkedilir derecede gelişim oldu.Gerek öğretmenlerimiz gerek idari kadro çok güzel ilgileniyorlar.Okulun temizliği oldukça iyi her konuda bizi memnun eden bir yer.Gözümüz arkada kalmadan bırakıyoruz.Teşekkür ederiz

  • ds

    Öncelikle bu salgın döneminde aldığı önlemleri bir veli olarak taktir ediyorum. Öğretmen kadrosu oldukça iyi ve tecrübeli aynı zamanda bizlere ve çocuklara çok sıcaklar. İdari kadro her konuda yardımcımız oldu. Teşekkür ederiz Acarkent Kavram Anaokulu

  • SK

    Bir ebeveyn olarak çok memnun kaldım, kızım çok mutlu, öğretmenlerimiz çok donanımlı ve sevgi dolu,okulumuzun bize sunduğu imkanlar sayesinde kızımda çok güzel gelişmeler oldu.

  • SY

    4 yaşındaki oğlum Acarkent Kavram Anaokulunda eğitim görüyor . Okulun şartları eğitim içeriği öğretmen ve idari kadrosu gerçekten işini severek hakkıyla yapan insanlar. Oğlumu oraya bırakırken gözüm arkada kalmıyor . Herşey için çok teşekkürler

  • SS

    Yarın okulumuz tekrar açılıyor hem ben hem oğlum sabırsızlıkla yarın olmasını bekliyoruz öğretmenlerimizi arkadaşlarımızı çok özledik

  • ÖP

    SEVGİLİ VELİLER BENİM İÇİN TEK KELİME İLE MUHTEŞEM BİR OKUL TEK COCUGUM VE İLK OKUL TECRÜBEM OLMASINA RAGMEN KEŞKE DAHA ERKEN GETİRSEYDİM DEDİGİM OKULUMUZ

  • ag

    Kesinlikle çocuklarınızı gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Eğitimin,kalitenin ve guvenirligin tek adresi diyebilirim. 2 çocuğuma benim veremediklerimden fazlasini verdikleri için ayrıca kendilerinize çok çok minnetarım. Acarkentte' tek diyebilirim bence göndermeyi düşünüyorsanız bile düşünmek ile vakit bile harcamayın derim Herşeyi ile 4/4 lük bence

  • Ak

    Gerçekten doğayı seviyorsanız hayvanları seviyorsanız tel kelime ile tavsiyem

  • hg

    Sevgili veliler tek kelime ile mükemmel bir okul eğitim herşeyden önemli evet ama güven duygusu daha da önemli okulumuz bize bunların hepsini misli ile veriyor ...

  • Zk

    Şuanda içinde bulunduğumuz zorlu günlerde Acarkent kavram anaokulu tüm tedbirleri ile beni mutlu ederek çocuğumu gönül rahatlığı ile kaydetmeme vesile oldular hem sıkıcı olmayan eğitimleri hem hayvan ve doğa sevgileri ile herkese tavsiyem gidin görüşün derim sevgiler...

  • Ag

    Kuzumun bugğn okulda ikinci ayı ilk ay üç tam ile başlayan kızım şimdi hafta sonraları bile gitmek istiyor Herşey muazzam teşekkürler tüm öğretmenlerimize ve yöneticilerimize iyi Li varsınız

  • BEYKOZ İÇİN EŞSİZ BİR ANAOKULU DİYEBİLİRİM YARIM DÖNEMDİR DEVAM ETTİĞİMİZ OKULUMUZUN HEM İMKANLARINDAN HEM TÜM ÇALIŞAN KADROSUNDAN ÇOK PROFESYONEL BİR OKUL BİR ANNENİN GÖZÜ KAPALI ÇOCUĞUNU EMANET EDEBİLECEĞİ YEGANE BİR KURUM

  • aa

    Bir veli olarak çok memnunum, oğlum çok mutlu, öğretmenimiz çok donanımlı ve sevgi dolu, okulumuzun bize sunduğu imkanlar sayesinde oğlumda çok güzel değişmeler oldu.

  • Rm

    Gerçek bi eğitim almak istiyorsanız sonsuz tavsiyemdir çocuklarım evde Türkçe yerine İngilizce konuşmayı kendi istekleri ile yapıyorlar ve daha önce ki okul ve İngilizce tecrübemizden dolayı olumsuzluk olacağını düşünmemize rağmen çok mutluyuz tam ters olmasından teşekkürler kavram ailesi :)

  • Ko

    Okulumuza yeni başladık çok agrasif olan çocuğumuz bir hafta da adapte olması bizleri çok mutlu etti kavram Acarkent Anaokulu ailesini tanıdığımıza çok mutluyuz okula göndermeyi düşünen tüm anne ve babalara tavsiyemdir

  • fd

    Torunum burada çok mutlu Biz de çok mutluyuz Çok okul gezdik teşekkür ederiz herşey için

  • lt

    Güvenilir, idealist, güler yüzlü bir ekip arıyorsanız bilin ki doğru yerdesiniz. Başta Okul Müdiremiz Elif Hanım, psikolog ve pedagog ekibi, öğretmenlerimiz ve yardımcı personeline kadar hepsi o kadar sıcak ve samimi ki enerjilerini direk alıyor ve onlardan ayrılmak istemiyorsunuz. İyki yolumuz kesişmiş ve iyki tanımışız onları.

  • ag

    Çocuğunuzu gönül rahatlığı ile gönderebileceğiniz bir okul. Güler yüzlülükleri, samimi tavırları ile bütün ekip çok candan. Okulun enerjisi yansıyor kapıdan girerken bunu hissediyorsunuz. Çocukların oryantasyon sürecine çok fazla önem veriyorlar, biz süreci çok kolay atlattık. Teşekkür ediyoruz okulumuza.

  • vu

    Her şeyi ile mükemmel bir okul. Eğitimi, olanakları, öğretmenleri ile tam bir aile hissiyatı veriyor :)

  • aa

    tek kelime ile mükemmel bir okul. İyi ki sizlerle yolumuz kesişmiş Acarkent Kavram Anaokulu Ailesi.. :)

  • e

    Öncelikle okulun covid-19 adına aldığı önlemleri bir veli olarak taktir ediyorum. Veli olarak çok mutluyuz ve çocuğumuz eve çok mutlu olarak geliyor. Evde sürekli yabancı dil de konuşup şarkılar söylediğinde daha mutlu oluyoruz. Öğretmen kadrosu oldukça iyi ve tecrübeli. İdari kadro çok sıcak ve her konuda yardımcımız oldu. Okulda hergün düzenli olarak psikolog bulunmasıda artı bir puanımızı kazandı. Teşşekür ederiz acarkent kavram

  • ek

    acarkentin içinde farklı branş dersleri ile pandemi kuralları ceercevesinde güvenle eğitimle ayrıca güven duygusunu bizlere ilk görüşmemizde yansıtan okulumuza teşekkür ederiz cocuklarımız kolej eğitimi ile aynı potansiyele sahip ama tamamen anaokulu hizmeti aldıgımız bir okul tüm velilere öneriyorum.

  • MD

    gördüğüm ilk günden itibaren başka oklu arayışını bir kenara bıraktım.Kapıdan girdiğiniz anda huzur ve güven hissediyorsunuz. Her konuda bilgi akışının sağlandığı eğitiminden çok memnun olduğum bir okul.Herkese öneriyorum

  • ed

    Çocuğum için oldukça güvenli hijyenik bir okul.Öğretmenler ve idare güleryüzlü ve çok ilgili .çocuğum çok mutlu ve bu bizim için çok önemli kesinlikle tavsiye ederim gözüm arkada kalmıyor teşekkürler Acarkent Kavram ailesi:)

  • hd

    inanılmaz güzel bir okul cocugum 3 yaş grubunda o kadar muazzam değişimler görüyorum ki cocugum tam anlamı ile eğitim almaya başladıherşey ile güzel bir okul nerdeyse hiç bir eksiği bulunmamaktır.

  • okulu ilk görmeye gittigimizden beridir daha önce deneyimledigim diger okullarda aklımda kalan tek okul olmasında ziyade güvenle öğretmenlerine müdürüne çalışanlarına varana kadar bizlere hissetirdikleri güven duygusu sonucunda bizlerde acarkent kavram anaokulunun üyesi olduk ve aldıgımız eğitimde bi o kadar güvenli ve kaliteli herkese tavsiyem alışılmış eğitim dışındadaha kaliteli bir eğitim almak istiyorsanız kesinlikle tavsiyem .

  • ad

    cocugumuz mutlu biz ebeveyn olarak daha mutlu oluyoruz ve cocuklarımız kaliteli eğitim alması ayrıca mutlu eden bir detaydır her veli de oldugu gibi sizlere tavsiyem okulu eğitimini denemeniz ve gercekten mutlu cocuk ve veli olarak yani bizler gibi cok mutlu olacaksınız kuruma teşekkürlerimizi burdan da iletiyorum.

  • YD

    Anaokullarının açık olması ile kaydımızı yeni yaptırdığımız hocalarından idari kadrosuna kadar tanışıp memnun kaldığımız ideal okullardan biridir şüphesiz kızım öğretmenini ve arkadaşlarını bir haftada çok sevdi ayrıca ingilzceden nefret eden çocuğumuz İngilizce hocasına duyduğu sevgiye inanamadık ve Acarkent kavram anaokuluna sonsuz teşekkürler

  • KK

    Oğlumun koşarak ve her gün mutlu olarak gittiği tek okul birden fazla olumsuz Anaokulu deneyimimiz oldu son olarak Acarkent kavram anaokulu ile devam etmeye karar verdik ve iyi ki sizlerde karar kılmışız oğlum mutlu oldukça biz daha çok mutlu oluyoruz iyi ki varsınız Acarkent Kavram ailesi

  • Gk

    Okulun alanı bahçesi eğitimcileri idari kadarısu ile muhteşem bi kadro iyi ki dediğim bi okul geçen yıl aldığım hizmetin kat ve kat hem uygun fiyatlısı hem daha iyi eğitimi herkese emekleri için teşekkür ederiz

  • ED

    Eşim ile birlikte okula girdiğimiz ilk andan kayıt işlemlerimizi yaptırdığımız ana kadar olan süreçte gerek idari kadro gerek ise okul öğretmeni olan hanım çok ilgiliydiler. İdari kadronun ve Öğretmenlerinin güler yüzlü olması samimi ve içten davranmaları işlerini gerçekten önemsediklerini ve profosyonel olarak çocuklar ile ilgilendiklerini bir göstergesi olduğunu düşündük eşim ile birlikte. Ve son olarak gönül rahatlığı ile kızımızı okula kayıt ettirdik . Teşekkürler Acarkent Kavram Ailesi :))

  • DK

    4 yaşındaki oğlum Acarkent kavram anaokulunda eğitim görüyor . Okulun fiziki şartları eğitim içeriği Öğretmen ve İdari kadrosu gerçekten işini severek hakkıyla yapan meslektaşlarım . Bir eğitimci olarak iyi ki sizlere güvenip oğlumu sizlere emanet etmişim . Herşey için çok teşekkürler

  • Cz

    Beykoz için en güzel anaokulu diyebilirim fevkalede bir bahçesi baya büyük bi alanı var öğretmenleri yöneticileri mükemmeller ödeme kolaylığı da sağlayan muhteşem kadrosu ile efsane bi okul

  • ZK

    Bu okuldan çok memnunuz çocuğumuz kendini çok özgüvenli ve mutlu hissediyor herkese tavsiye ederim eğitim muhteşem

  • Zt

    Eğitimi ve konumu olarak cok iyi bir seviyede. Cok ilgili öğretmenlerimiz var. Birerbir eğitime olanak sağlıyorlar. Kızım cok şey öğreniyor ve hergun kendi istegiyle gidiyor Olumsuz bir yönü yok

  • Rk

    İki çocugumda gidiyor çok mutlu heyecanla geliyorlar kendilerinin ozgevenleri artı çok memnunuz çok teşekkür ederimHayır yok

  • Ok

    Müdürü öğrenmenleri ve çalışanları tüm personeli çok samimi ve hakkını veren insanlar gözümüz arkada kalmıyor.Akademik olarak duygusal olarak tüm ihtiyaçlarımıza ulaştık.Teşekkürler kavram acarkent

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Acarkent Kavram Anaokulu İletişim Bilgileri

Görele Mah. Fersah Sok. No:1 Beykoz/İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum