fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Akıl Küpü Anaokulu

Özel Akıl Küpü Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Akıl Küpü Anaokulu Hakkında

Özel Akıl Küpü Anaokulu İstanbul Esenyurt bölgesinde hizmet vermektedir. 15’er kişilik sınıf mevcuduna sahiptir. Hizmet verdiği çocuklar 3 ve 6 yaş aralığındadır. Bu çocukları yaş gruplarına göre sınıflandırarak eğitim sisteminde algıyı ve çocuk başına düşen öğretmen ilgisini arttırmıştır.
Okul saatleri haftanın beş günü 07:30 ve 19:30 arasında olup çalışan anne ve babaları desteklemektedir.
Özel Akıl Küpü Anaokulu'nun kendine ait psikolojik danışmanı ve rehberlik servisi sayesinde çocuklarınızın okul içerisinde gelişimleri ve kazanımları takip edilmektedir. Çocukların potansiyelleri ve ilgi alanları ortaya çıkarılarak bu yönde ilerlemelerine olanak tanınmaktadır. Yapılan araştırma ve gözlemler sonucu elde edilen bilgiler velilerle paylaşılmaktadır. Velilere belirli zaman aralıklarına rapor olarak sunulan bu veriler, çocuk takibini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Özel Akıl Küpü Anaokulu, çim halı zeminli bir oyun bahçesine sahiptir. Bu oyun bahçesi içinde top havuzu, salıncak, kaydırak gibi çeşitlik oyuncaklara sahiptir. Ayrıca uygun havalarda bahçe içinde etkinlik ve ders yapmakta mümkündür. Etkinlik ve çalışmalar sonucu gelişme çağında dinlenmeye de ihtiyaç duyan çocuklarımız için anaokulu uyku odaları tasarlamıştır. Bu uyku odalarının temizliği günlük olarak yapılmaktadır. Ayrıca fiziksel imkanlarına dahil olarak yemekhane, açık ve kapalı oyun alanlarına da sahiptir. Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Özel Akıl Küpü Anaokulu 'nun içerisinde kendi güvenlik sistemi bulunmaktadır. Okulun iç dizaynı olası kazaları önlemek adına ve eğitim sistemini de destekler yapıda dizayn edilmiştir. Okulun sportif alanda etkinleri içerisinde jimnastik ve beden dersleri bulunmaktadır.

Sanatsal anlamda gelişimi destekleyecek özelliğe sahip tiyatro ve drama dersleri de Esenyurt'ta bulunan özel anaokulunda verilmektedir. Özel Akıl Küpü Anaokulu'nun akademik kadrosu kendi branşlarında uzman öğretmenlerden oluşmaktadır. Okulun kulüpleri arasında müzik ve gezi kulübü bulunmaktadır. Gezi kulübün düzenlediği geziler çocukların eğitimlerini desteklemeye yönelik ve yaşayarak öğrenmeyi amaçlayan sinema, tiyatro, müze, doğa, çocuk gösterileri gezileri şeklindedir. Özel günlerde ve haftalarda konuya uygun olarak düzenlenen aktivite ve etkinliklere yer vermektedir. Esenyurt'ta Özel Akıl Küpü Anaokulu içerisinde doğum günü gibi günlerde de uygulamaları mevcuttur. Bu etkinlikler arasında palyaçolar, kukla gösterileri ve grup oyunları bulunmaktadır.

Yabancı dil eğitimi okul öncesi eğitim veren anaokulunda branş dersleri arasındadır. Bilgi çağında öğrenci yetiştirmek için evrensel bir dil olan İngilizce tercih edilmiştir.

Özel Akıl Küpü Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Masal Terapisi Eğitimi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Akıl Küpü Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Akıl Küpü Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Akıl Küpü Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Akıl Küpü Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Akıl Küpü Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Akıl Küpü Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Akıl Küpü Anaokulu Yorumları (29)

  • Bu

    Okulumuzdan oldukça memnunuz çalışan bir anne olarak çocuğumu nereye bırakabilirim endişesiyle çıktığım bu yolda Öznur hanım bizim en büyük destekçimiz oldu kendilerine nekadar teşekkür etsem azdır. Bölgede her anlamda güvenilir bir okul gözünüz arkada kalmadan emanet edebilirsinizHerşey için teşekkür ederiz

  • Na

    Okulumuza ilk kez görüşmeye gittiğimiz de aldığımız o güven, enerji ve iletişim güzelliği bizim düşünmemize bile gerek bırakmadı. Öyle güzel bir eğitim sistemi var ki gayet anlaşılır, keyifli ve oğlumun güzel öğretmenleri ve okulun sahibi sayesinde hiç adaptasyon sorunu yaşamadık. Aile gibi olduğumuz güzel bir işletme iyi ki yollarımız kesişmiş herşey için teşekkürler.Dışarıda ki aktivitelerin biraz daha artmasını rica edebilirim sanırım sadece :)

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımıza kaliteli, konforlu ve modern bir ortamda sevgiyi saygıyı hissettirerek, her birinin yeteneklerini keşfetmelerini, potansiyellerini değerlendirmelerini ,birey olma farkındalığına varmalarını sağlamak, başlıca misyonumuzdur. Korona virüs hastalığı sebebiyle okul dışı etkinliklere bir süre çocuklarımızın sağlıkları açısından tedbir amaçlı ara verilmişti fakat şuan ki eğitim planımız içerisinde gezilere sık sık yer verilmiştir.

  • Nd

    Okul öncelikle hijyen açısından çok özverili. Günde 3 öğün yemek olması ayrıca güzel. Uyku saatine önem veriliyor. Günlük yapılan etkinlikler hem eğitici hem öğretici. Hergün deftere günlük yapılanlar detaylı anlatılıyor ve aile bilgilendiriliyor. Öğretmenler güler yüzlü ve çok ilgili. Emeklerine sağlık. Çok memnunuz.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Zihinsel, duygusal ve fiziksel gelişimin bir bütünü oluşturduğuna inanarak beslenme sistemimizde minik bedenlerden yapay, endüstriyel, paketlenmiş ürünleri ve şekeri uzak tutuyoruz. Yemek listelerimiz her ay velilerimize ulaştırılmaktır.

  • Hr

    Öğretim, temizlik, düzen ve sevgi açısından en iyi okul ve en iyi öğretmenler.İki yıldır yanlarındalar ve devam ediyorlar.. Başarılar diliyorum.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Anaokulumuzda uygulanan eğitim programı MEB Okul Öncesi Eğitim Programına ek olarak, dünyada geçerliliği kanıtlanmış eğitim yaklaşımlarıyla zenginleştirilmiş her yaş grubuna özel olarak hazırlanan özel bir programdır. Uygulamalarda bireysel farklılıklar daima göz önüne alınır. Çocuklarımızın sorgulayarak, keşfederek ve eğlenerek öğrenmeleri esastır.

  • HA

    En iyi okul .. herkese çok profesyonel 2 sene kızım okulda çok memnunum Butun Öğretmenler çocuklar anlar Bölgedeki en güzel anaokulu

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitimcilerimiz alanında uzman ve gerekli deneyime sahiplerdir. Okulumuzda çocukluğa ve çocuk olmaya saygı duyan, her çocuğa kendine özgü yolculuğunda destek olan ve yolunu aydınlatan bir rehberlik ve eğitim anlayışıyla hizmek vermekteyiz.

  • MA

    Çevrede birçok okulla görüştüm fakat hiçbiri içime sinmedi görüşmeye gittiğimde bizi Öznur Hoca karşıladı ilgisi ve içtenliği bizi hayran bıraktı sonra okulun temizliği ve öğretmenlerin ilgisi müthiş yaklaşık 2 yıldır buradayız ve Herşey için teşekkür ederizHerşey çok güzel

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın gün içerisinde kullandığı tüm alanlar personellerimiz tarafından takip edilip gerekli temizlikler sağlanmaktadır. Çocuklarımızın hijyenik bir ortamda zaman geçirmeleri bizler içinde oldukça önemli. Bizlerle olduğunuz için çok mutluyuz.

  • DS

    Çok okul gezdik çok okul ile görüştük, Akılküpü okulumuzla ilk görüşmede tamamdır kızımız buraya kayıt olmalı dedik... İyi ki de demişiz. Öznur öğretmenim, Elif öğretmenim bir anne şevkati ile kızımızla ilgileniyorlar, samimi ve içtenler. Rahatça her konu hakkında danışabiliyoruz, konuşabiliyoruz, yol gösteriyorlar bize. Çok zor bir yol vardı önümüzde sayelerinde kızımız çok engeller aştı. İyiliği için çok çaba sarfediyorlar minnettarız :) sizi seviyoruz... İyiki varsınız.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimleri bizler için çok önemli okulumuzda yapılan tüm etkinliklerde kazanımlar doğrultusunda ilerlemekteyiz. Bizlerle olduğunuz için çok mutlu olduğumuzu dile getirmek isteriz .

  • fh

    Çocuklarımız için iyice çalişiyorlar. Biz yabanciyiz benim kızım kısa zamanda Türkçe konuşmayı öğrendi.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz bizim için onur verici. teşekkür ederiz.

  • İA

    İş arkadaşımın kızı bu okulda eğitim alıyor. Gerek ilgileri, gerek okulun sürekli tertemiz olması yönünden gerçekten çok başarılı. Her çocukla tek tek ilgilenebiliyorlar. Çok çok memnunuz

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz duygu ve düşünceleriniz için.

  • Ry

    3 ay önce uollamizin kesiştiği okulumuz .. elif öğretmenimiz oznur öğretmenimiz ve kurucumuz necibe hanıma bir kez daha sonsuz teşekkürler.. evlatlarimiz şefkatli ellerde .. iyiki siz .. iyiki akil küpüSistem o kadar iyi ki ..

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    iyiki sizin gibi kıymetli velilerimiz ve öğrencilerimiz var. Teşekkür ederiz

  • MA

    Bir annenin kucağı gibi sımsıcak bir aile ortamı

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu kadar sıcak yorumunuz için biz teşekkür ederiz.

  • Ben okulun yer aldığı sitede oturan bir sakinim. Bazen okulu özellikle izliyorum öğretmenlerin çocukların üzerine titreyişleri olsun çocukların içerdeki mutluluklarını duymak olsun inşallah ileride bir çocuğum olursa gözüm kapalı güveneceğim bir okul olucak Akıl Küpü.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Ben okulun yer aldığı sitede oturan bir sakinim. Bazen denk geliyor çocukları görüyorum öğretmenlerinin üstlerine titreyişlerini görüyorum. İleride inşallah bir çocuğum olduğunda gözüm kapalı güveniceğim bir kurumdur Akıl Küpü.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hassasiyetiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederiz.. Sabırsızlıkla bekliyoruz..

  • BS

    Eğitimin kalitesi öğretmenlerin kalitesi gerçekten çok güzel biz çok memnunuz çocuklar için herşeyin düşünülmüş olmasıda harika. Oğlumun daha yeni başlamasına rağmen gözümün hiç arkada kalmadığı bi okul herşey için çok teşekkür ederiz. Öznur öğretmenimize sevgiler.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz bizim için çok kıymetli biz teşekkür ederiz..

  • AD

    Gözüm kapalı güvenebileceğim, ailemiz gibi olan kurum♥️ Keşke daha önceden tanışıyor olsaydık :(

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz için çok teşekkür ederiz. Sizin gibi kıymetli velilerle tanışmak bizi çok mutlu ediyor.

  • St

    Oğlum 3 yıldır aynı okula gidiyor okadar memnunum ki şimdiye kadar asla gözüm arkada kalmadı Teşekkür ederiz Akıl Küpü AnaokuluHerşeyiyle mükemmel bir okul

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz ve güveniniz için çok teşekkür ederiz.

  • GA

    Biz bir kaç okul gezdikten sonra Akılküpü 'ne karar kılmıştık. Çok sıcakkanlı öğretmenden cok anne gibi yaklaşımları. Oğlumuz dil gelişimi ve sosyallik olarak gerideydi. Ama şu anda çok daha iyi ve hızlı bir şekilde akranlarını yakalamaya başladı ve bu sadece 1-2 ay içinde oldu. Ben kattıkları ve katacakları hersey için teşekkür ederim öğretmenlerimize.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz..

  • Da

    Cocugum 3 yildir ayni okula gidiyor egitiminden bakımına hersey cok titizlikle inceleniyor ogret mm enleri cok iyi kurum ile devamli iletisimde olabiliyoruz cocugum konusmuyordu pedagog psikaytr her yer gezdik Akilkupu anaokuluna kaydimiz olduktan 1 ay sonra cocugum yasitlari gibi konusmaya basladi.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için.

  • EO

    2Yildir kızım aynı okula devam ediyor çok memnunum herseyiyle bize çok kazandırdı Akıl Küpü Anaokulu İyiki Sevmişiz Sizi Her Yönüyle Dolu Dolu Bir Okul

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler de sizi çok seviyoruz

  • Oğlum 2,5 yaşından beri Akıl Küpü Anaokuluna gidiyor.Okulumuzun etkinlikleri harika verdikleri eğitim dolu dolu.Güler yüzlü öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz

  • Zo

    Çocukların gelişimi için harika bir kurum.tavsiye derim Üst düzey bir Anaokulu

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocukların mutluluğu ve gelişimleri önceliğimizdir. Teşekkür ederiz

  • Ça

    Benim kizim 4 yasinda basladi akilkupu anaokuluna, zor bir cocuktu ,inatciydi,içine kapanakti, sessizdi. Akilkupu anaokulu okadar cok şey ogrettiki bize ve kizima sevmeyi ,sevilmeyi,saygıyı,hoşgörüyü daha bisuru şeyi... ve 6 yasinda mezun oldu akilkupunden okadar cok şey kattiki bu okul kizima her şeyi ama herseyi sizden ogrendi benim kizim su an 1. Sinif ve hic zorlanmadan ders yapabiliyor bu sizin sayenizde size ne kadar teşekkür etsem azdır. Iyiki sizi tanıdık iyiki siz allah bin kere razı olsun sizden akilkupu diyorum başka söze gerek yok Okulda aklınıza gelebilecek bütün etkinlikler var zaten gelismis bir okul akil küpü anaokulunu hiçbir okula değişmem.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerde böylesine olumlu izler bıraktıysak ne mutlu bizlere

  • B

    Kızım 2 yıl Akıl küpü anaokuluna gitti ve iyi ki yollarımız kesişmişte güzel kalpli öğretmenlere denk geldi. Yönetim ve öğretmenlerin ilgisinden çok memnun kaldım. Necibe öğretmenimiz ve Öznur öğretmenimize çok sevgilerler ❤️❤️

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • İ

    Biz Anneler için en önemli şeydir çocuğumuzu güvenli emin ellere emanet etmek işte tam da böyle bir okul... Bizim 4.senemiz ve kısmet olursa bu sene mezun oluyoruz oğlum hala ilk günkü gibi severek ve isteyerek gidiyor okuluna bu da kesinlikle verilen eğitimden ilgi ve şefkatten geçiyor... Kurucumuz ve öğretmenlerimiz gerçekten bu mesleğe gönül vermiş işini severek yapan insanlar emekleri çok hakları ödenmez....

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz bizim için çok değerli ve kıymetli teşekkür ederiz

  • JD

    Çevremde çocuğunu bu okula gönderenler vardı o kadar övdüler ki gidip gördüm okulu gerçekten de fiziksel imkanlarıyla öğretmen profiliyle bir anaokulu böyle olur demiştim. Çocuğumu gönderiyorum şimdi çok mutlu bir sürü şey öğrendi ve öğrenmeye devam ediyor.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz güzel yorumunuz için

  • ED

    Sinema, müze, tiyatro ve pek çok yeri gezdiriyor çocuklara çevreyi tanıtıyor ve kültürel birikim elde etmelerini sağlıyorlar. Eğitimin sadece branş dersleri ile sınırlı kalmamış olması çok güzel.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Önceliğimiz çocuklarımızın her anda gelişimlerine katkı sağlamak teşekkür ederiz

  • ŞK

    Konumu bakımından güvenli bir okul olmasına rağmen okulda güvenliğe çok dikkat ediyorlar sınıflarda da gereken önlemler alınmış çocukların kaza yaşayabileceği materyaller yok

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın güvenliği bizler için çok önemli

  • ŞG

    İyi bir okul olmasına rağmen pek tanınmamış bir okul, eğitimi oldukça iyi verilen hizmetler de öyle. yemekler sağlıklı ve çeşit çok güvenliğe önem veriyorlar gezilerde öğretmenleri hiç yalnız bırakmıyor çocukları ben de içim rahat bir şekilde izin veriyorum katılmasına gezilere çocuğumun

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz

  • MA

    Çocukların sosyalleşmesi için bir çok etkinlik yapıyorlar. Kukla gösterileri yapılıyor bazen çocuğum okulunu çok seviyor her gün hevesle gidiyor okula umarım bütün eğitim hayatı boyunca böyle olur.

  • Özel Akıl Küpü Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Akıl Küpü Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet, 1982. Sk. My Family Sitesi A Blok No:6, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum