fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Altın Portakal Anaokulu

Özel Altın Portakal Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Altın Portakal Anaokulu Hakkında

Ümraniye- Atakent ' te bulunan Özel Altın Portakal Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığı' na bağlı 3-6 yaş arası hizmet veren özel bir anaokuludur. 12 ay ve tam zamanlı hizmet vermekteyiz. Eylül - Haziran ayları akademik eğitim dönemi, Temmuz ve Ağustos ayları yaz okulu dönemimizdir. Mili Eğitim Bakanlığı' nın yaptığı yarıyıl tatillerinde ve ara tatillerde kurumumuz açıktır. Yalnızca valilik ve Meb tarafından yapılan resmi tatillerde kurumumuz kapalıdır. (Milli ve dini bayramlar, kar tatilleri vb.)
Özel Altın Portakal Anaokulu'nda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı şeklinde üç (3) öğün yemek verilmektedir. Her gün tedbir amaçlı pişen yemeklerden numune ayırıp 72 saat saklanmaktadır. Yemeklerimiz hijyen ve aşçılık sertifikası olan, sağlık taramaları düzenli periyotlarla yapılan aşçı tarafından tüketim ve saklama koşullarına uygun olarak pişirilmektedir. Okulumuzda tam zamanlı çalışan temizlik görevlimiz tüm bölümleri gün içinde sıklıkla ve hassasiyetle temizlenmektedir. Özellikle sık temas edilen yerler (kapı kolları, trabzanlar, lavabolar vb. ) antibakteriyel ürünlerle temizlenmektedir. Çocukların sağlığına zarar verecek koku ve yapıda hiç bir ürün kullanılmamaktadır. Ümraniye Atakent Altın Portakal Anaokulu olarak çocuklarımıza güvenilir ve hijyenik bir okul ortamında mutlu, özgüvenli, itaat etmeyen, 'hayır' diyebilen, sorgulayan, merak eden, tercihlerini yapan ve bunu savunan, haklarını koruyan ve kimsenin hakkına olumsuz müdahale etmeyen, iç disiplini olan, ezbere değil içselleştirerek öğrenen, saygı,sevgi,hoşgörü ve empatiyi hayatına dahil eden, yaşamın güzelliklerini fark edebilen, hayattan tat alan, fikri hür, milli değerlerinin bilincinde olan, vatanını ve bayrağını seven, yaşamın her alanında aktif olan çocuklar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğretmenlerin yöneten değil yönlendiren, rehberlik ettiği ve doğru bir rota çizmek adına emek harcadığı Altın Portakal Anaokulu çatısı altında her yeni güne yeni bir coşku ile başlıyoruz.
Özel Altın Portakal Anaokulu eğitim kadrosu enerjik, dinamik, neşeli , öğrenmeyi ve öğretmeyi seven, merhamet duygusunu ön planda tutan okul öncesi öğretmenliği ve çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü uzman öğretmenlerden oluşmaktadır. Öğretmenlerimiz her dönem başında , yeni dönemin hazırlıklarını özenle yaparlar. Çoklu zeka eğitim programını ana ekol alarak hazırlanan yıllık etkinlik takviminde farklı eğitim sistemlerinden de yararlanılmaktadır. Örneğin; Montessori, High Scope, Pyp ve Waldorf başta olmak üzere etkinliklerde esinlenip harmanladığımız, günümüz eğitim programlarına uygun hale getirdiğimiz yaklaşımlardandır. Altın Portakal Anaokulu çatısı altında tüm öğretmenlerimiz hizmetiçi eğitim ve seminerlerle gelişmeye ve değişmeye devam etmektedirler. Yaş ve gelişim özellikleri dikkate alınarak hazırlanan yıllık ve aylık programlarda kazanılması gereken hedef ve beceriler belirlenmekte, belirli periyotlarda rapor edilmektedir. Ayrıca her çocuk için yıl içinde 3 defa her gelişim alanı (bilişsel, sosyal-duygusal,psikomotor,dil ve özbakım gelişim alanları) ile ilgili detaylı rapor hazırlanıp birebir görüşmelerde ebeveyne sunulmaktadır.
Ümraniyet Atakent bölgesinde okul hazırlığı ve sosyalleşme dönemindeki çocuklara ön hazırlık olması ve iyi bir okul algısı bırakabilmek adına saatlik ve günlük oyun grupları düzenlemekteyiz. Akranları ile birlikte verimli vakit geçirebilecekleri, eğlenceli ve eğitici programlarla hazırlanan oyun grupları ile iyi bir başlangıç yapmalarını desteklemekteyiz. Anaokulumuzda günlük rutinimizi ve eğitim programımızı zenginleştirecek ve renklendirecek branş derslerine yer vermekteyiz. Robotik Kodlama, Satranç, Jimnastik, Yoga /Meditasyon, Dünya Dansları (Halk dansları, zumba, salsa, modern dans vb.), Native Öğretmenler ile Yabancı Dil, Klasik Bale (Seçmeli ders). Branş derslerini alanında uzman ve okul öncesi geçmiş olan eğitmenler vermektedir. Bale dersi , özel dizayn edilmiş dans odasında, özel giysileri eşliğinde verilmektedir. Ümraniye Atakent bölgesinde fiziki yapı olarak farklı kullanım alanlarına sahip bir okul öncesi kurumuyuz. Okul içi ve okul dışı etkinlikler düzenlerken çocukların yaş ve gelişim seviyelerine ,ilgi alanlarına uygun olmasına, dikkat çekici ve eğlenceli olmasına, okul içi programı pekiştirmesine ve güven arz etmesine özen göstermekteyiz.
Okul- ebeveyn işbirliği bizim eğitim anlayışımız çerçevemizde hayati önem taşır. Anlık, güncel ve açık iletişim bizim için çok önemlidir. Çocuklarımızın gün içindeki ruh hali, yemek, uyku, gün içi bilgilendirme, öğretmen- veli notları, çocuğa özel fotoğraf - video, aylık bülten, yemek listeleri, duyurular vb. bilgilendirmeleri mobil iletişim uygulaması üzerinden sürdürmekteyiz. Ümraniye Atakent Özel Altın Portakal Anaokulu ekibi olarak çocuklar üzerinde iz bıraktığımızı biliyor ve bu hassasiyet ile yaklaşıyoruz. Biliyoruz ki, çocukların yaşam hikayelerinde yer almak büyük bir ayrıcalık....

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Altın Portakal Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Altın Portakal Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Altın Portakal Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Altın Portakal Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Altın Portakal Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Altın Portakal Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Altın Portakal Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Altın Portakal Anaokulu Yorumları (135)

  • NK

    Oğlum için yeni dönemde okul arayışına başladım. Günde en az 5- 6 okul geziyorum. Gezip eledigim okullar listesi yaptım. Listede 5 okul bıraktım. Ama Altın Portakalin kapısından girince tüm sorularım ve endişelerim gitti. Özden Hanım o kadar detaylı ve açık bilgi veriyor ki, aklımızda olmayan detayları bile düşündürüyor. Çocukların her şeyine hakim ve dahil. Öğretmenlikten gelmesinin etkisinden olsa gerek diye düşünüyorum. Öğretmenimiz Buse Hoca ile tanıştık. Çok içten ve yakın davrandı. Oğlumla kurdu iletişimi görünce hakkında pek çok fikir edindim. Kurum müdürü İrem Hoca çocukların gelişimleri ile alakalı hazırladıkları tabloyu gösterdi. Detaylı net ve açık. İşini bu kadar seven ve mesleğine bu kadar hakim olan yönetici ve eğitimcilerle tanıştığım için çok mutluyum. Okulun fiziki yapısı gayet ferah ve aydınlık.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne güzel ne içten bir yorum olmuş. Görüşmemizin özetini bu kadar açık ve net bir şekilde aktardığınız için teşekkür ederiz. Çocukların kurum içinde geçirdikleri her an, gelişimlerindeki her adım bizler için çok önemli. Şanslıyız ki ekibimizdeki herkes bu konuda oldukça hassas ve duyarlı. Mesleğimiz bizim hayatımız ve çocuklarının hayatına dokundukça mutlu oluyoruz. Tüm güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.....

  • NB

    Eğitimi, eğitimcileri, temizliği, yemeği, fiziksel şartları gerçekten yıldızli pekiyi. Kurucuları ve müdürleri her konuda çok hassaslar. Yemek menüleri oldukça zengin. Güveçte sundukları yemek ve tatlılara oğlum bayılıyor. Çocukların hem gözüne hem beslenmelerine hitap ediyorlar. Saadet Öğretmenimiz için ne kadar şanslı olduğumuzu söylesek ne kadar teşekkür etsek yetmez. Her birinizin emeğine sağlık kıymetli hocalarım

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitimci olarak çok detaycıyız ve sizin gibi detaycı ebeveynlerle yolumuzun kesişmesi de ayrıca şans. Güzel düşünceleriniz bizleri çok mutlu ediyor, teşekkür ederiz. Çocuklarımız adına okul öncesi süreci güzelleştirip anlamlı kılabildiğimiz ölçüde gururluyuz. Ebeveynleri olarak da sevgi dolu düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz....

  • İT

    Çocuğum henüz 3 yaşında. Ciddi anlamda derin ve detaylı araştırmalar yapıp güvenerek geldiğim bu okuldan bu kadarı i beklemiyordum. İlgileri ve sevgileri çok net çok gercek. Çocuğumun alışma dönemindeki halinden eser yok. Koşa koşa okula gidiyor. Nasıl huzurluyum anlatamam. Hatta Özden Hanım dan ilkokul açması talebim bile var. Güven arıyorsanız çok daha fazlası var burada. Nazlı Öğretmenimiz iyi ki siz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İş birliği ve empati içinde başlattığımız ve devam ettirdiğimiz süreç başlangıçta zor görünse de kızımın da çabasıyla çok güzel sonuçlar verdi. Bizim için en önemli kriter çocuklarımızın okul içinde kendilerini güvende hissetmeleri ve sevildiklerinden emin olmaları. Bunu yaşıyor olmaları hepimiz adına mutluluk verici. Kurum olarak, eğitimciler olarak bu denli güvenilmek bizler adına gurur verici. İçten ve değerli düşünceleriniz için tüm ekibimiz adına teşekkürler

  • Çocuğum Ekimden beri Altın Portakala devam ediyor. Karne günü için anı kalsın diye velileri fotoğraf çekimine davet ettiler. Çok güzel hazirlanmislar yine. Çocuklarin içinde kalabalık ve kaosa sebep olmaması için saat saat grup grup cagirildik okula. İzole şekilde ve belirlenen sürede girip fotoğraflarımızı çektirdik. Demem i ki, okul içinde veli olmasından en ufak bir rahatsızlık duymayan nadir özel okullardan. Özden hocama ve Sabire hocama tekrar teşekkürler

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın her anı özel her anı kıymetli. Sizlerin de ebeveyn olarak mümkün olan tüm özel günlere şahit olmanızı isteriz. Bunu yaparken de hem çocuklarımızın hem de okulumuzun işleyişini sekteye uğratmayacak şekilde düzenlemeler yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de bize her koşulda destek ve iş birliği içinde olmanız da işimizi daha keyifli hale getiriyor. Güzel düşünceleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • ŞB

    Eğitimi, temizliği,yemekleri, öğretmen ve yönetim kadrosu, fiziksel yapısı, sevgi, güler yüz, ilgi ve özveri arıyorsanız lütfen bu okul ile tanışın. Çookk okul aramış bir anne olarak bu kadar huzurla yazacağım aklıma gelmezdi. Tanışın ve çocuğunuz için nelerin değiştiğine şahit olun. Pimpirikli bir anne önerisi

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İlk tanıştığımız gün, bizde güzel izler bıraktınız. Sohbet tadında geçen uzun ama keyifli görüşmemiz , şahit olduklarınızla bir araya gelip tamamlanınca 'evladım size emanet' cümlesini ne kadar içten söylediğiniz hala kulaklarımızda. Okul içi her konuda sağlamaya ve sürdürmeye çalıştığımız tüm özenimiz sizlere de aynı şekilde yandığında çok mutlu oluyoruz. Bu samimi ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz....

  • SK

    2023 Temmuzdan bu yana yeni sahipleri ile devam ediyor. Anaokulu eğitimcisi bir kurucusu var. Bu da pek çok şeyi güzelleştiriyor açıkçası. Tarzları, eğitim sistemleri, çocuğa yaklaşımları oldukça farklı ve özel. Daha önce de çocuğunu özel okula göndermiş bir anne olarak yorum yapıyorum. Cumhuriyet kutlamasına şahit olup birebir yaşadık. Hem töreni hem yürüyüşü içimizi kıpır kıpır hissettirdi. Tam bir bayram coşkusu yaşattılar. Dolu dolu ve çocukların da keyif aldığı bir kutlama yaptılar. Velileri de dahil ettiler. Zaten öyle açıklar ki, veliyi içeri almaktan en ufak bir cekinmeleri yok. Çünkü herkes her zaman doğru davranıyor. Biz bu kurumla 3 ay önce tanıştık ve iyi ki diyoruz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Uzun yılların vermiş olduğu bir tecrübe ile bu yıl yeni bir yola çıktık. Her şeyi layığıyla yapmak için önce kendimize söz verdik. Bakış açımızı öğretmen kalbiyle, ebeveyn hassasiyetiyle ve çocuk dünyası ile şekillendirdik. Eğitim alanında hiç bir detayı atlamadan, nasıl daha faydalı olabiliriz, nasıl daha çok çocuğa dokunabiliriz diyerek ilerliyoruz. Velilerimiz artık bizim ekip arkadaşımız, çocuklarımızın özel anlarını birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Hissettiğiniz bu güven ve sevgi bizi daha da çok motive ediyor. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz....

  • Kurumdaki takip çok sıkı. Çocuğun her şeyiyle ilgililer ve her konuya hakimler. Öğretmenler çok içten ve donanımlılar. Nazlı Öğretmenimiz ve Sabire Öğretmenimizin okula alışma sürecindeki desteği çok kıymetliydi. Bizi her sabah enerjisi ile kapıda karşılayan Saadet Öğretmenimize de çok teşekkürler. Okulun içine girdiğinizde temizlik kokuları ile güven veren Zeynep Hanıma, lezzetli yemekleri sunan aşçımiza ve tüm bu güzel insanları bir araya getiren Özden Hnm ve İrem Hnm sonsuz teşekkürler

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İletişim ve iş birliği bizler için her zaman önemli olmuştur. Çocuklarımızı sizden emanet aldığımız andan itibaren her bir detay ile özenle ilgileniriz. Seve seve ve gönülden. Çünkü hiç bir ayrıntıyı atlamamak , sizi gün içindeki rutin durumlardan da haberdar etmek bizler için önemli. Öğretmenlerimizin ve okul çalışanlarımızın her biri gerek çocuğa yaklaşım gerekse okul sevgisi kazandırma konusunda çok titizler ve çaba harcıyorlar. Tabi ki de önce sevgi ve güven ile. Bu durumu hem çocuklarımızın hem de sizlerin hissetmiş olması bizleri çok mutlu ediyor. Tüm Altın Portakal Anaokulu Ailesi olarak güzel yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz...

  • ÖK

    Ağustos ayından beri Altın Portakal Anaokulu na devam ediyoruz. Detaylı okul araştırmalarımız sonucu kararımız burası olmuştu. İyi ki de öyle olmuş. Her şeyiyle doğru karar verdiğimizi her an gösterdiler bize. Erken kayıt dönemi henüz başlamadı ama biz şimdiden kontenjanımızi ayirdik. Herkese de referans oluyoruz seve seve

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Birlikte geçirdiğimiz bu süreçte daimi desteğiniz, anlayışınız ve iş birliğiniz ile çok güzel yol aldık. Geçirdiğimiz zamandan biz de çok mutluyuz, benzer frekansta olmak çok kıymetli. Yeriniz her zaman kalbimizde de okulumuzda da hazır. Güzel düşünceleriniz ve kıymetli yorumunuz için çok teşekkürler...

  • SE

    Okulun düzeni, eğitim sistemi, kadrosu, yönetimi, branş dersleri, yemek listeleri, temizliği her şey tam beklentilerimi karşılıyor. Veli iletişimi çok sıkı. Her an her şeyden haberdariz. Ulaşmak da çok kolay. Öğretmenler öyle güzel karşılıyor ki çocukları; bizim bile çocuk olasimiz geliyor. Süpersiniz Altın Portakal Anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Enerji ve motivasyon dolu yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Üzerine çok emek verdiğimiz ve ince ince düşündüğümüz her şeyin bu açıklıkla yansımış olması bizleri mutlu ediyor açıkcası. Çocuklarımız adına iyi bir şeyler yapabilmek, ebeveynlerin güvenini kazanmak bizi onure ediyor. Hedefimiz de çabamız da hep bu yönde. Siz ne zaman isterseniz kahvemizi içmeye gelin ve biz de sizi aynı sevgiyle karşılamış olalım. Sevgiler

  • IY

    Okula Ocak başında kayıt olduk. Henüz 1 haftadır kurumdayiz. Her şeye çok açıklar. Gizli saklı hiç bir şeyleri yok. Veliyi içeri almaktan çekinmiyorlar. Sadece haklı olarak çocukların yanına sınıflara çıkmamak önemli kural. Saygı duyarım. Kameralardan izlemek de lobi de beklemek de serbest. Çünkü en ufak bir endişeleri yok. İçimiz rahat ve huzurlu. Öğretmenlerin ve yöneticilerin güler yüzü yetiyor bana. Oğlum da şimdiden sevdi

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tekrar hoş geldiniz okulumuza. Sizlerle birlikte hareket etmek, bize pek çok konuda faydalı oluyor. İş birliği ve empati ile yol alırken çocuklarımız adına güzel şeyler yapmış oluyoruz. Sizlerle büyük bir aile oluyoruz, günlük yaşantımızı da seve seve paylaşırız. Fakat sizin de bu konudaki duyarlılığınız için ayrıca teşekkür etmek isteriz. Bu samimi ve güzel yorumunuz için çok teşekkürler....

  • BE

    Telefonda İrem Hanımdan bilgi aldım. Tanışmaya gidince de kaydimizi yaptık. Kendisi çocuk gelişimi uzmanı bir okul müdürü. Eğitim programları, çocuklar, düzen vs hepsi ile çok ilgili ve bilgili. Öğretmenimiz Saadet Hanım bir anne sıcaklığı ve öğretmen şefkati ile yaklaştı bize. Henüz çok kısa zaman olsa da gelişmeleri görmek en önemlisi de oğlumun mutluluğuna şahit olmak bize yetiyor. Hepinizin emeklerine sağlık

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İrem Öğretmenimiz hem akademik hem de okul öncesi tecrübeleri olarak oldukça donanımlıdır. Kurumumuzda tam zamanlı bir çocuk gelişimi uzmanı olduğu için oldukça şanslıyız. Çocukların eğitim programlarından, gelişim raporlarına kadar incelikle hazırlıyor. Tüm öğretmenlerimiz gibi Saadet Öğretmenimiz de çocukları çok seven, nasıl yaklaşacağı konusunda oldukça özenli bir öğretmenimizdir. Yorumunuz ve kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz....

  • IY

    Okulu bu hafta gezmeye gittim. Kurumsal ve butik bir okul3. İnsanların duruşlarından ve tarzlarından yaptıkları işe saygılarının olduğu belli. Okuldaki herkes giyimlerinden konuşmalarına kadar çok özenli. Benim için önemli bir detay açıkçası, insana enerji veriyorlar. Branş derslerinin çeşitliliği ve kalitesi tartışılmaz. Hepsi bir müfredat dahilinde. Kurucu hanım öğretmen olduğu için okul gibi okul yapmışlar. Bu harika ekibe dahil olduğumuz için çok şanslıyız. Teşekkürler

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Butik okul olmanın özeni ve ayrıcalığı ile kurumsallaşmanın profosyonelliğini birleştirerek ilerlemeye özen gösteriyoruz. Çocuklar pek çok şeyi olduğu gibi pırıl pırıl karşılanmayı da hak ediyorlar. Gözlerinden yüreklerine kadar hitap etmek için sonsuz sevgimiz ile yaklaşıyoruz. Sizin de bir ebeveyn olarak takdirinizi almak bizim için mutluluk verici. Kurduğumuz sistem ve düzenin çocukların gelişimine en iyi şekilde katkı sağlaması üzerine işlemektedir. Her detay, her durum bizler için oldukça önemlidir. Biz de sizler gibi eğitim destekçisi bir aile ile birlikte olduğumuz için çok şansıyız. Çok teşekkür ediyoruz....

  • HU

    Okulun fiziki yapısının büyüklüğü ve ferah olması ilk dikkat çekenlerden. Yönetimin eğitimcilerden oluşması ikinci büyük avantaj. Öğretmen kadrosu oldukça kalabalık, dinamik ve güler yüzlü. Aşçı ve temizlik görevlisi dahil herkes çok enerjik ve mutlu çalışıyor. Branş öğretmenlerinin işlerine olan hakimiyeti ve çocuk ilişkileri harika. Eğitim programları özenle hazırlanmış, mış gibi değil hiç bir şey. Çocuk her an aktif ve mutlu. Yemek listelerinin çeşitliliği ve dengesi çok güzel. Veliden yiyecek vs talep edilmiyor. İşleyen sistem örnek olacak şekilde. Gelişim raporları, veli görüşmeleri çok profesyonel ve samimi. Okuldan içeri adım atınca her detayı hissediyorsunuz. Bu harika ekibi bir araya getiren Özden Öğretmen ve İrem Öğretmene çok teşekkürler. Tüm ekibe kocaman alkış

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi ne güzel anlatmışsınız... Okurken bir kez daha ' doğru yoldayız' dedik sayenizde. Tüm detaylar çok kıymetli bizler için. Okulun her alanı, yaptığımız işin her noktası, ses tonumuz, duruşumuz, yaklaşımımız çocuklarımızın geleceği için hayati önem taşıyor. Bunun bilincinde ilerlemeye özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın güvende olmalarının, sağlıklı ve mutlu olmalarının üstünde hiç bir durum yok bizler için. Altın Portakal Anaokulu Ekibi olarak her birimiz aynı hassasiyet ve incelikle yaklaşıyoruz. Sizin de kıymetli fikirleriniz bizleri onure etti, çok teşekkür ediyoruz...

  • EH

    Okulu daha önce ziyaret etmiştim ama Temmuz ayında devredilmiş. Yeni sahiplerini tanıyınca nasıl içim rahatladı, anlatamam. Mesleğe yıllarını vermiş iki eğitimci ile tanışıp çocuklarımı emanet etmekten mutluluk duydum. Özden hanım ve İrem hanım her şeyden önce çocukları çok seviyorlar. İşlerine saygı duyuyorlar. Okula ticarethane gözü ile bakmadiklari her şeyden belli. Bu yorumu paylaşıyorum ki ,tüm çocuklara sizin eliniz değsin. Teşekkür ederiz Altın Portakal Anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Uzun yıllar edindiğimiz tecrübelere dayanarak okul öncesi kurumlarda iyileştirilmesi, değiştirilmesi gereken , farklılıklara ihtiyaç duyulan pek çok detay biriktirdik. 'Farklı bir sistem mümkün felsefesiyle' yola çıkıp çocukların hayatına layık oldukları şekilde dokunmak istedik. Bu özveri ve çabamızın sizlere de yansımış olması bize gurur verir. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz....

  • SK

    Telefonla arayıp bilgi almak istemiştim. Yüzyüze olmadigimiz bu kadar sıcak ve açıklıkla karşılanmayi beklemiyordum açıkçası. Hemen randevu almaya gittim, kurum sahibi Özden Hanım ile tanıştım. Öğretmenlikten geldiği için yaptığı işin hakkını veriyor. Okulda tepeden tırnağa eğitim var. Abartısız 7 okul gezdim ama açık ara farkları ortada. Sınıf içi programları, branş dersleri,okuldaki tam zamanlı çocuk gelişim uzmanı, yemek menüleri...... Ve daha bir çok şey. Kızım size emanet, iyi ki tanımışız sizi

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Böyle içten yorumlar okumak bizi çok mutlu ediyor, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Bütünlüğümüzde sevdi, sefkat ve sıcaklık olduğu için çok akıcı bir tanışma sohbetimiz oldu. Bu fırsatı yakalamış olmaktan dolayı da Altın Portakal Anaokulu Ailesi olarak kendimizi oldukça şanslı hissediyoruz. Okul öncesi dönemde çocuklarımız için en güzel ,en doğru ve en iyi gelecek sistemi sunmaya özen gösteriyoruz. Sizlerin takdiri bizler için kıymetli, çok teşekkürler. Kızınız bizim de evladımız, birlikte daha büyük bir aileyiz artık.

  • MD

    Herkesin bir bam teli vardır. Benim ilk ince çizgim yemek menüsü. Sabah kahvaltısında kuru yemiş, kuru meyve, taze meyve eksik olmuyor. Bu sadece listeden görmedim. Kaç sefer birebir de denk geldim. Okul çok açık ve seffa çünkü. Bir de diğer okullardan duyduğum paylaşım ikram günü varmış , veliler evden yiyecek gönderiyor. Yönetim buna tamamen karşı. Riske girmiyor. Evden , veliden hiç bir yiyecek talebi yok. Bu da hoş bir durum açıkçası. Liste dengeli ve besleyici olarak düzenlenmiş. İlk kriter buydu. Eğitim, sınıflar, hocalar, temizlik bunların hepsine 5 yıldız zaten

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızı sizden emanet aldığımız andan itibaren her bir detaydan sorumluyuz. Dengeli ve zengin içerikli menülerle hem çocuklarımızın seveceği hem de yemeleri gereken besinleri sunmaya özen gösteriyoruz. Okulumuza yaptığımız gıda alışverişi bizim için çok ciddi bir iş. Mevsiminde, taze, tüketim tarihleri yaklaşmamış, dondurulmuş ve konserve olmayan, katkı maddesi ve paketli gıdadan uzak alışveriş yapıyoruz. Aynı titizlikle muhafaza ediyor, pişiriyor ve uygun şekilde sunuyoruz. Mevcut velilerimiz ile artık büyük bir aileyiz, randevu almadan bizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm özenimize ortak olup, yaptığınız güzel yorumlar ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz....

  • Pek çok okul araştırdım. Bu çevrenin en büyük okulu. Geniş ve ferah sınıflar, kocaman bir yemekhane, büyük bir uyku odası, büyük bir bahçe. Ümraniye -Soyak -Finanskent- Armağanevler tam ortası. Lokasyon harika. Eğitim sistemleri ve eğitimcileri az rastlanır türden. Yönetim çok ilgili ve işine hâkim. Okul arayışımin finali sizinle çok güzel oldu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kurum binamızın fiziksel şartları ve konumumuz bize eğitim sürecimizde de pek çok avantaj sağlıyor. Ulaşım yönünden kolay, ama en önemlisi de kurum içi şartlarımız çocuklarımıza fazlaca alan sağlamaktadır. Eğitim programlarımızı ciddi bir özenle hazırlıyor ve uyguluyoruz. Gelişim aşamaları, ilgi ve yeteneklerini baz aldığımız sistemde, öğretmenlerimiz her konuda çok detaycılar. Sizlerin de güzel düşüncelerine ve yorumlarınıza çok teşekkür ediyoruz....

  • KM

    Evime yakın okullar arasından uygun bir yer bulamayacağında işime yakın bir kurum olsun dedim ve arayışa geçtim. Atakent Mahallesi tam bir okullar bölgesi imiş. Tam 9 okul gezdim. İçlerinden bir çoğu en az 10-15 yıllık kurumlar. Ama sadece 3-4 tanesinin sahibi eğitimci. Gezerken de anladım bu çok önemli bir kriter. Kurum sahibinin eğitimci olması fark yaratıyor gerçekten. Detaylı araştırıp elediginizde siz de bu ayrımı göreceksiniz. Ben seçimimi eğitim ve güvenden yana yaptım. Tüm sorularıma tüm açıklığı ile yanıt veren Altın Portakal Anaokulu Ailesi ne teşekkür ediyorum

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Beklentileriniz, okul algınız çok netti, dolayısıyla bu sizinle süreci konuşurken bize rehberlik etti. Zamanın hızlı aktığı sohbet tadında keyifli bir görüşme oldu. Eğitimci ve ebeveyn olmanın ortak hassas noktalarında buluştuk ve birlikte güzel bir yola çıktık. Beraber güzel anılar biriktireceğimizi umuyorum. Değerli yorumunu ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz....

  • DA

    Okulun lokasyonu, fiziksel yapısı çok iyi. Ferah. Benim oğlum 3 yaş grubunda ve uyku saati var. Gezdiğim diğer okullarda sınıfın içinde uyku zamanı yapıyorlardı, inanmak mümkün değil ama gerçek. Yine aynı civarda pek çok okulda gördüğüm hijyenden ve güvenden sıfır, basık çatı katlarını uyku odası yapmışlar. Asla kabul edeceğim bir husus değil. Kurum sahibi Özden Hoca bir okul öncesi öğretmeni ve su cümleyi kurdu; mutfak ne kadar hijyenik olmak zorunda ise uyku odası da o kadar hijyenik olmalı dedi. Gerçekten pırıl pırıl, 3 yaş sınıfının katında ve kocaman evet kocaman ferah bir uyku odaları var. Tek artıları bu değil elbette. Çocuk gelişimi uzmanı müdürleri İrem Hanım, enerjik ve deneyimli birbirinden kıymetli öğretmenleri var. Okula ne zaman giderseniz gidin temizlik kokusu var. İnce ince hazırlanmış yemek menüsü,sınıflar harici atölye odaları var. Eğitimi zaten ayakta alkışlanir. Benim gibi titiz ve zor beğenen bir anne iseniz mutlaka Altın Portakal Anaokulu ile tanismanizi öneririm. Okullar hakkındaki tüm tabuyu yıktı. Atakent e çoktan siz lazimmissiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim hocalarım

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle detaylı ve hassas yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Okulun her alanında hijyen ve güvenlik bizim için ön sırada, ödün verebilmemiz mümkün değil. Çocuklarımızın eğitimi bir zincir ve her bir halkalı çok önemli. Güvenlikleri ve sağlıklarının devamında mutlulukları, huzurları ve alacakları eğitimin kalitesi hayati önem taşıyor. Her detayı, her alanı incelikle düzenlememiz gerekiyor. Bu özenimizin size yansıması bizleri çok mutlu etti açıkcası. Altın Portakal Anaokulu Ekibi adına teşekkür ederiz....

  • TU

    Biz kreşe başlayalı 3 ay oldu. Öğretmenimiz gayet ilgili ve çocuğumuz için bize gerekli tüm bilgileri vermekte. Ayrıca resim video ile de hangi etkinlikleri yapıp yapmadığını gönül rahatlığıyla görebiliyoruz. Gayet güzel temiz ve ilgili bir okul herkese tavsiye ederimBahçe için alan güzel ancak yaz dönemleri için biraz daha eğlenceli oyuncak lar olabilir

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın güvende olması kadar, sizlerin her durumdan haberdar olması da bizim için çok önemli. Günün önemli kısmını bizlerle geçiriyorlar, anlık bilgi akışı ve paylaşımların her daim aktif olması için çalışıyoruz. Çocuklarımıza kattıklarımız, katacaklarımız bizi motive eden etkenler. Güzel düşünceleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederiz... Önümüzdeki baharı bahçemizdeki yeniliklerle karşılayacağız...

  • İyi ki yollarımız kesişti. Güler yüzlü eğitim anlayışı, çocuklara güven veren yaklaşımları sayesinde oğlum okulunda çok mutlu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki oğlumuz ve siz kalbinizi sevgiyle bize açtınız. Geçirdiğimiz her an çok kıymetli ve özel. Sevildiklerini hissetmeleri ve mutlu olmaları bizler için çok önemli. Burası ikinci evleri; evlerindeki huzuru ve güveni hissediyor olmaları, biz eğitimcilerin en büyük mükafatı. Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyoruz....

  • MB

    Bir ögretmen olarak çok fazla okul eledim oğlum için en iyisi olsun istedim her anne gibi Altın portakalı komşum tavsiye etti bende değerlendirmeye aldım görüştüm ve iyikide yolumuz Altın Portakalla kesişti oğlum çok mutlu ve istekli bizde anne baba olarak çok ama çok memnunuz çok kısa sürede inanılmaz gelişme gösterdi oğlum çizgi çizemezdi şimdi resim yapıyor(tabi ben oğluma öğretmenlik değil annelik yapıyorum herşeyi okulda öğreniyor) çocuğun tüm gelişim aşamalarına katkıda bulunan harika bir okul Teşekkür ederim Altın portakal yonetimi ve değerli öğretmenimiz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bir öğretmen gözü ve anne yüreği ile desteklenip takdir görmüş olmak bizler adına büyük mutluluk. Hassasiyetiniz, özeniniz evladınızın sevgi dolu bir çocuk olmasından anlaşılıyor. Bizler de sizleri tanıma ve eğitim sürecini paylaşmış olmaktan dolayı hep 'iyi ki' diyoruz. Çocuklarımızın okul içindeki mutluluğu, hayatlarına yansıdığında en mutlu bizler oluyoruz. Güzel düşünceleriniz ve kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz...

  • ÖT

    Harika bir okul herşeyi ile mükemmel öğretmenlerimiz ve yöneticimiz ile daha güzel günlere insallahServis rica ediyorum

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz bizleri çok mutlu etti. Hem bu güzel düşünceleriniz hem de bizimle her zaman iş birliği içinde yol aldığınız için çok teşekkür ediyoruz. Harika çocuklarımız ve harika ailelerimiz ile birlikte her şey çok daha güzel, çok daha anlamlı... Mevcut servisimizin saatleri uymadı fakat en kısa zamanda size farklı bir alternatif bulmak istiyoruz. Çok teşekkür ediyoruz.

  • TD

    Okulunuz bizim çok kıymetli. Sevgili ve ilgi dolu yaklaşımları aşırı güven veriyor. Çocuğunuzdaki değişim sizleri mutlu ettikçe okula bağlılığınız da artıyor Okulumuz gelişmeye zaten çok açık.. Sevgiler

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarınızı emanet aldığımız ilk dakikadan itibaren , hayatlarında güzel izler bırakmak için tüm sevgimizle yaklaşmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın da bu sevgiyi hissedip aynı şekilde karşılık vermeleri paha biçilemez bir mutluluk. Değerli yorumunuz bizi çok mutlu etti, çok teşekkür ediyoruz...

  • Pi

    Kizim 2023-24 egitim yili basindan bu yana bu okula gidiyor, herseyiyle muhtesem bir okul! Gerek yonetim birimindeki gerek egitmenleriyle güler yüzü ve nezaketleriyle basta gönlümüzü feth ediyorlar. Çocukların aldigi egitimler ise hem onlarin gelişimi hem hayata atilmalari asamasinda ileri duzeyde bir eğitim. Her anlamda bir egitim kurumunun verebilecegi her şeyi veriyorlar. Hepisine ayri ayri teşekkür ediyorum.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her bir çocuk bizim için ayrı ayrı çok özel ve çok değerli. Hak ettikleri sevgi, güven ve eğitim ortamını sağlamak hepimizin geleceğe dair en büyük sorumluluğu. Bu sorumluluğu en doğru ve en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için her zaman hazırız. Bir ebeveyn olarak böylesine güzel düşüncelerinizin olması bizleri çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz. Bizler sizlerle güçleniyor ve büyüyoruz; çünkü bizim muhteşem çocuklarımız ve muhteşem ailelerimiz var!

  • Hb

    Kıymetli kurucusu değerli öğretmenleriyle tüm kadrosu muhteşem bir kurum. İşini önemseyen çocuklarımızın zihinsel bedensel ve duygusal gelişimine sonuna katkı sağlayan bir anaokulu. Altın portakal ailesine katılmış ve bu kıymetli insanları tanımış olmaktan çok mutluyum. Her anlamda muhteşemler. Tüm veliler gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilirler.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarınızı emanet ederken, övgü dolu düşünceleriniz bizleri onure etti. Onları hayata hazırlarken göstermemiz gereken hassasiyet ve özeni layıkıyla yerine getirmeye gayret ediyoruz. Her zaman en iyisini, en güzelini hak ediyorlar. Güveniniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz.

  • Oncelıkle herkese merhabalar :) seneler boyunca kreşe giden büyük oğlumun zamanında neden Özden hanım yoktu diye düşünmekten edemiyorum bu konuda küçük oğlum çok şanslı ki ıyıkı karşıma sız çıktınız . Gerçekten her anlamda takdır edılesı oluşunuz ve bize bu güveni vermiş olmanız çok güzel . İşini hakkıyla yapan kaç ısletme vardır bılmem ama sız onların en basındasınızdır diye düşünüyorum :) her sabah çocuğumun daha doğrusu gördüğüm bütün çocukların koşarak okulunuza gırmesı ınanın paha bıcılemez emeklerınıze Sağlık güzel öğretmenlerımız

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar, Düşünceleriniz bizim için çok kıymetli , güveniniz, sevginiz ve daimi iş birliğiniz bizleri çok mutlu ediyor. Sevgiyle, hassasiyetle büyüttüğünüz evladınızı bize , bizim kalplerimize emanet. Çocuklar adına yapmak istediğimiz şeylerin çocuklarımıza mutluluk olarak yansıması ve sizlerin de takdirini kazanmak bizi onure ediyor. Altın Portakal Anaokulu Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz...

  • İL

    Alternatif eğitim modelleri ile öne çıkan nadir okullardan. Sınıf içi ve okul dışı planladıkları alternatif etkinlikleri ilgimi cekti. Klişelerden uzak planladıkları eğitim programları örnek olacak tarzdan. Bu gibi okulların eğitimde öncü olması ve çoğalmasını umut ediyorum. Ferah , aydınlık ve geniş olan binalarını özenle planlamislar. Hem bahçe hem okul içi düzenlemeleri harika.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitimde klişelerden ve ezberden uzak, farklı olmak değil ama faydalı olmak adına eğitim programlarımızı zenginleştirerek, renklendirerek ve çeşitlendirerek ilerliyoruz. Gelişmeye ve öğrenmeye açık olan eğitim kadromuz her an yeniliği ve değişen sistemleri takip ediyor. Okul içi dizaynlarımızı da bu yeniliklere göre planlıyoruz. Sizlerin de bu konudaki hassasiyet ve takdiri bizi çok mutlu etti. Güzel yorumlarınız için teşekkürler

  • Sadece sınıflardan oluşmayan farklı atölyeleri de düşünülmüş geniş, ferah ve aydınlık bir binaya sahip. Okulda insanın içi açılıyor. Yeni , düzenli ve çok temiz bir bina. Kolej havasında butik anaokulu ayrıcalığı sunuyor. Eğitim sistemleri, branş dersleri, yöneticiler ve öğretmenler çok düzgün insanlar. Özden Hanıma, İrem hocaya ve çocuğuma anne şefkati ile yaklaşan Nazlı Öğretmen ve Saadet Öğretmene çok teşekkür ederiz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Fiziki olarak da eğitim sistemlerimizle de çocuklar için farklılık yaratacak, onların gelişimlerini destekleyecek alanlar yaratmaya özen gösteriyoruz. Bu alanları ve okul içindeki programları oluştururken güvenlik ve hijyenden ödün verme ihtimalimiz asla olamaz. Bir çocuğa dokunmanın bir hayatı şekillendirmek olduğu bilincindeyiz, bu felsefemizi sizlere yansıtabildiysek ne mutlu bizlere. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • İnternet araştırmalarım sonucu karşılaşıp tanışmaya gittiğim bu okulu çok sevdim. Eğitim anlayışları, öğretmenlerin yaklaşımları, kurum sahibinin eğitimci olması, okulun temizliği ve düzeni ve daha pek çok şey. Gerçekten beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Okulun dizaynı ve planlaması çok güzel yapılmış. Biz ailece çok beğendik

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzu ziyarete geldiğinizde eğitime olan bakış açınızı net ve detaylı bir şekilde ilettiğinizde ne kadar ilgili ve eğitime destekçi bir ebeveyn olduğunuzu hissettik Tansu Hanım. Çocuklar adına en iyisini, en doğrusunu yapmaya çalışırken yollarımızın kesişmesinden bizler de mutluluk duyduk. Kurumumuza, ikinci evinize tekrar hoşgeldiniz! Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz

  • AH

    Öğretmenlerin ilgisi ve sevgisi çok samimi. Kızım öyle çok sevdi ki. İlk görüşmede el sıkıştık. Eşim telefondaki konuşmadan etkilenip kesinlikle bu okula gitmemiz lazım demişti. Branşlarin farkı da şu hepsine dışarıdan alanında uzman öğretmen geliyor. Çocuğumu bırakabilecek güveni tam anlamıyla hissettim. Beren bahçede Sabire Öğretmeni ile saklambaç oynamaya gelecekmiş

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kurum içindeki sevgi ve güven dolu ortamı size yansıtabilmiş olmaktan çok mutluyuz. Kendimizi, sistemimizi, yaklaşımımızı ve dönem içindeki planlarımızı doğru ve açık şekilde anlatmaya özen gösteriyoruz. Benzer frekanslarda buluşmak gerçekten çok güzel. Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Sabire Öğretmenimiz heyecanla Beren ' i bekliyor

  • TB

    1 aydır pek çok okul gezdim. Hatta buraya 2 kere gelip 3. Gelişimde kayıt olduk. Bina gayet yeni ve ferah. Kruucusu tecrübeli bir öğretmen. Eğitimden sorumlu kişi çocuk gelişimi uzmanı. Tanıştığım öğretmenlerin hepsi çok ilgili ve cocukal iletişimleri çok güzel. Kızım da çok ısındı. Temizlik kokan , huzur veren bir kurum. Eğitime bakış açıları ve branş dersleri çok güzel. 4 Eylül de sizinleyiz, Sena ve ben çok heyecanlıyız

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Beklentileriniz ve istekleriniz her anlamda çok açıktı. Sena kuzumuz bu konuda gerçekten çok şanslı. Neyi , neden ve nasıl değerlendirmeniz gerektiğinden gayet eminsiniz. Dolayısıyla sizinle iletişim kurmak, sorularınıza cevap verebilmek hem çok keyifli ve hem de çok akıcıydı. Güzel görüşmeler sonunda bize duyduğunuz güven için kurumum ve tüm ekibim adına teşekkür ederim. Biz de sizinle çıkacağımız bu yolculuk için heyecanlıyız.

  • HH

    Kurumun adını daha önce duymuştum fakat hiç bir fiktim yoktu. Arkadaşım tesadüf eseri götürdükleri yüzme kursunda denk gelmiş. Gerçi pek çok okula denk gelmiş, ama özellikle dikkatini çekmiş. Öğretmenlerin çocuklara olan yaklaşımı, iletişimi ve davranışlarından çok etkilenmiş. Bir git tanış konuş dedi. Okuldan randevu alıp gittim gecrkten de iyi ki arkadaşım beni yönlendirmiş . Kurucusundan hocalarına çok profesyonel ve harika insanlar. Her şeyden önce çocukları sevdikleri ve çok çalıştıkları belli. Kaydimizi gönül rahatlığı ile yaptırdık. Saadet Öğretmenimiz bizimle çok güzel ilgilendi, özveri ile alıştırmaya çalışıyor. Çok teşekkür ediyorum

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuz için ön gördüğünüz eğitim sistemi ve dikkate aldığınız detaylar her anlamda çok kıymetli. Sizinle tanışıp kurduğumuz diyalog ile ne kadar ilgili ve hassas bir ebeveyn olduğunuzu görüp hem evladınız hem de kendi adımıza mutlu olduk nacizane. Eğitimi her boyutu ile konuşabildiğimiz ebeveynlerle birlikte olmak bizim de her anlamda motivasyonumuzu artırıyor. Altın Portakal Anaokulu Ailesi' ne tekrar hoşgeldiniz .

  • ID

    Geçen yıl kızım bu okuldan mezun oldu. Oğlum henüz 3 yaşında ve devam ediyor. Kurum bu yaz devredildi. Yeni kurucumuz bir öğretmen. Hem de yıllarını anaokullatinda geçirmis çok donanımlı ve sevgi dolu bir egirimci. Bu değişikliğe geçiş süresince hiç bir sıkıntı yaşamadık. Hiç bir boşluk olmadı. Yeni dönem için harika ötesi planlamaları var. Hoşgeldiniz Özden Hocam ve İrem Hocam

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hoş bulduk! İçten karşılamalarınız ve güzel yorumunu için çok teşekkür ederiz. Bizleri tanımak için sizler de vakit ve emek verdiniz. Sonucunda hepimizin içine sindi, hepimiz mutlu olduk. 2023- 2024 Eğitim Öğretim Dönemindeki tüm planlamalar çocuklarımızı önce çok mutlu edecek sonra da gelişimlerini en üst düzeyde destekleyecek bir sistemde yapılmıştır. Eğitim programları, branş dersleri, okul içi ve okul dışı aktiviteler, ebeveyn eğitimleri.....Ve çok daha fazlası..... Yeni dönem için bizler de çok heyecanlıyız

  • MT

    Oğlum Altın Portakal Anaokulu na 2 yıldır devam ediyor. Bu yıl 3. Senesi olacak. Kurum devredilince açıkcasi biraz kaygılarımız oldu. Ama yeni kurum sahibimiz uzun yıllardır öğretmenlik ve yöneticilik yapmış biri. Geldiği ilk günden itibaren tüm detaylarıyla hissettirdi bunu bize. Bu yıl son yılımız olduğu için üzgünüz. Keşke bu yeni ekip ve yeniliklerle daha önceden kesismis olsaydı yollarımız. İyi ki sizi tanıdık, bizim için geç de olsa

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizi tanıdığımız için bizler de çok mutluyuz. Eğitim konuşmak, çocuklarımızın hakkında paylaşımlar yapmak ve benzer frekanslarda olmak bizim adımıza şans açıkcası. Değişimin güzelliklerini hissettirip, kaygılarınızı huzura çevirebildiysek ne mutlu bizlere. Birlikte güzel günler bizi bekliyor, Değerli yorumunu için teşekkür ederiz

  • MA

    Bu okulda gördüğüm en büyük detaylardan biri özle okullarda var olan hırs ve yarış yok. Kendi çizgileri, hedefleri var. Çocuklar için daha iyi ne yapabilirim diye düşünüyorlar. Benzer okullarla gerçekten çok farklı kulvardalar. Bu da eğitime ve içerideki mutluluğa yansımış. Ne şanslıyız ki böyle okullara hala rastlamak mümkün. Emeğinize sağlık Altın Portakal Anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklar için yapılabilecek her şeyin en iyisini, en doğrusunu bulmaya ve ayrıştırmaya özen gösteriyoruz. Eğitim anlayışımız, yaklaşımımız tamamen çocuk odaklı. Neye ne zaman, ne şekilde ihtiyaçları olduğunu doğru belirlemek önemli bir kriter. Her yaptığımızın hem hayatlarına hem küçücük masum kalplerine hem de gelişimlerine dokunup destek olması için şevkle çalışıyoruz. Farkı, farklılığı yansıtabilmiş olmak bizleri çok mutlu etti. Birlikte güzel bir dönem geçireceğimiz için şimdiden heyecanlıyız

  • Çok büyük okulların kalitesinde ve özeninde bir düzen var içeride. İletişim çok aktif. Her an ulaşabiliyorsunuz. Bundan da önemlisi çok ama çok açıklar. Şeffaf olmaları güven veriyor. Branş dersleri, yıllık programları harika. Kurucusu, eğitim koordinatörü, öğretmenleri, aşçılari, kat görevlileri ccok ama çok nazikler. Benim bile çocuk olasım geldi. Sizi çok sevdik Altın Portakal Ailesi

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Büyük hayaller kurup büyük düşünüyoruz. Her şey çocuklarımızın o en önemli yıllarını en iyi, en doğru şekilde geçirmeleri için her detayı düşünüp planlıyoruz. Bu aşamada da ne kadar açık ve sizin dediğiniz gibi şeffaf olursak o kadar hızlı başarıya ulaştığımıza inanıyoruz. Her şeyin yanında kurumdaki herkesin mutluluğu da çok önemli bizler için. Çocuklarla dolaylı ya da direkt iletişimde olan herkesin güler yüzlü yaklaşması bizim olmazsa olmazlarımızdan. Ailemize, yeni okulunuza hoş geldiniz, biz de sizi çok sevdik Özen Ailesi

  • Ak

    Gidip görmeniz gereken bir okul. Yönetimde ki Özden ve İrem hanım ile görüştüğünüz de eğitime olan yaklaşımlarını dinledikçe başka alternatif okul düşünemiyorsunuz. Tatil dönüşü kayıttayız. Teşekkürler.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Uzun yılların farklı tecrübeler kattığı, bizi yetiştirdiği meslek hayatımızda sizlere de ışık olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Doğru adımı doğru yerde atmaya çaba gösterdik hep. Çocuklarımızın en önemli yılları olan okul öncesi dönemlerini her anlamda güzelleştirmek için yola çıktık. Sizlerden aldığımız bu kıymetli geri dönüşler bizim adımıza çok önemli. Çok teşekkür ederiz

  • Her ebeveynin çocuğunu emanet ettiği okuldan beklentisi farklıdır. Bizim beklentilerimizin en birinci maddesi güvenli bir ortam ve çocuklarla olan iletişim idi sonrası hijyen, bina yapısı, okul içi dizayn, öğretmenlerin tecrübesi, yönetimin yaklaşımı ve tabii uygulanan eğitim - plan program akışı. Bu saydığım her bir maddeyi ve nicelerini tam anlamıyla dolu dolu dolduran bir kurum. Biz Altın portakal ailesine seve seve katıldık teşekkür ederiz hassasiyetiniz için :)

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Altın Portakal Anaokulu Ailesi ne tekrar HOŞGELDİNİZ ! Çocukları tehlike arz edecek her durumdan korumak, emanet edilen çocuklara merhametle, dürüstçe, sevgiyle sahip çıkmak öncelikli ilkelerimizden. Hijyen ve temizlik asla ödün veremeyeceğimiz bir konu. Ertelenemeyecek, telafi edilemeyecek ,tamamlanamayacak hiç bir detaya iznimiz ve kabulümüz söz konusu değildir. Güvenlik, fiziki güvenlik, hijten, eğitim kadrosu konularında asla esnek olamıyoruz, prensiplerimiz çok net ve açıktır. Gösterdiğimiz bu özenin sizlerin tarafından da takdir görmesi bizi mutlu ediyor. Çocuklarımız için en iyisini hep daha iyisini istemeye ve yapmaya devam edeceğiz. Yorumunu için çok teşekkür ederiz.

  • CA

    Sosyal medya aracılığıyla bulup telefondaki görüşmeyi merak etme sebebiyle gittim okula. İyi ki gitmişim. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığım keyifli bir görüşme oldu. Her detayı anne hassasiyeti ile düşünmüş, eğitimci profesyonelliği ile planlamalar. Okul çok ferah , çalışan herkes güler yüzlü. Yeni okulumuzu şimdiden çok sevdik

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizim de telefonda duyduğumuz ses ve ebeveyn yaklaşımı dikkatimizi çekmişti açıkcası. Sohbet niteliğinde çok detaylı bir kayıt görüşmesi yaptık sizinle. Aynı ayrıntılarda buluşmak çok keyifliydi. Yeni okulunuz , yeni öğretmenleriniz de sizleri çok sevdi. Teşekkür ederiz

  • EK

    Atakent bölgesinde gezmedigimiz okul kalmadı. Buraya geldiğimizde gördüğümuz ilgi ve hissettiğimiz güven ön plana çıktı. Her şey oldukça açık ve şeffaf. Üstelik eğitime yeni bir dokunuş derken gerçekten başka bir sistemin mümkün olduğunu, her bir çocuğa nasıl özenli olduklarını belli ediyorlar. Sizin gibi kurumların ve eğitimcilerin çoğalmasını umut ediyoruz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bulunduğumuz alanı güzelleştirmek, çocukların hayatında güzel ve doğru izler bırakabilmek için hep daha iyisi ne ise o olsun diyoruz. Bu konuda da çabalarımız devam etmekte. Eğitimin ne kadar içselleştirilebilir olduğunu, her bir çocuğun titizlikle düşünülmesi gerektiğini, başka bir ekol başka bir okul mümkün olduğunu tüm tecrübelerimizle, emeğimizle, çabamızla ve en önemlisi de bitmeyecek sevgimizle yaşatmaya adadık kendimizi. Sizlere yansıyan bu durumlar içim hem kurumumuz hem de öğretmenlerimiz adına çok mutluyuz. Çok teşekkür ederiz.

  • Gt

    Tavsiye üzerine gittiğim bir okul. Ve iyi ki gelmişim dediğim bir okul. Öğretmenlerinin çocuklar ile olan iletişimi çok başarılı. Yönetim oldukça samimi ve çok tatlı insanlar. Bina yapısı olarak tam bir kolej kıvamına da diyebilirim. Yeni döneme sizlerleyiz :)

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklar üzerinde bıraktığımız izler, ebeveynlerimizle olan yaşanmışlıkları hakkıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Güvenip öneren herkese çok teşekkür ediyoruz. Sizinle kesişen yollarımız bizi de çok mutlu etti. Hoş geldiniz

  • Sk

    Bu civarda ki en dolu en farklı, bina içi olanakları çok fazla olan bizi hem okul, hem yönetim hem de öğretmen olarak en çok doyuran bir kurum. Görüşmeye girdiğimiz andan itibaren iletişimleri ile bizleri büyüleyen pozitif enerjiler veren ve en önemlisi kurucusunun bu meslekte yıllarını vermiş olması yanın da bulunan koordinatörünün uzman olması artı bir puan. Başka bir yer düşünmeden gönül rahatlığı ile kızımızı kayıt ettirdiğimiz bir okul. Teşekkürler altın portakal ailesi.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kızınız artık bizim de boncuk kızımız oldu. Hoş geldiniz ailemize. Okul öncesi dönemin hayati önemi ve yaşayacağımız güzellikleri ile dolu bir yıl bizi bekliyor. Çocuklarımız için özenle planlanmış her detay , okulumuza dahil olan herkesin mutluluğu bizim için öncelik taşıyor. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • Ks

    5 üzerinden 5 yıldız! Okuldan içeri girdiğiniz anda sizi tertemiz bir ortam karşılıyor. İçeri de ki öğretmenlerin, personellerin ve yönetimin mutluluğu çocuklara yansımış şekli iç ferahlığı verirken, kaygılarınızı okul kurucusu Özden hanım ve koordinatör İrem hanım ile konuşmaya başladığınız an da bşr kenara bıraktığınızı hissediyorsunuz. Özden Hanım ve İrem Hanım'ın bu meslekten gelmeleri ayrı bir güven oluşturuyor. Öğretmenlerin ve personellerin çocuklarla olan iletişimleri bizleri cezbeden bir nokta oldu. Civar da bir çok okul gezdik. Uzmanlık seviyesin de eğitimini tamamlayan İrem hanım eğitim planlarını anlatırken eğitim de hala yeşeren umutlar olduğunu kabulleniyorsunuz. Bizim Kıvanç ile ilk ayrılık kaygılarımızı yıkan, güvenle gözümüz arka da kalmadan oğlumuzu seve seve güle oynaya bıraktığımız bir kurum. İyi ki Altın Portakal Anaokulu!

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gözlerimiz gurur ve mutluluktan dolu dolu okuduk bu çok özel düşüncelerinizi. Eğitime gönül vermiş, sadece yıllarını değil hayallerini, emeğini adamış eğitimciler olarak bizim için artık gururlanma ve geleceğe daha çok ışık tutma zamanı.... Tüm hassasiyet ve detayları le incelediğiniz, sorduğunuz, araştırdığınız kurumumuzda böyle güzel izlenimlerle ayrılmanız bizleri gerçekten çok mutlu etti. Her bir noktayı özenle değerlendirip sunduğunuz düşünceler için çok teşekkür ediyoruz. Ne mutlu kı sizlerle büyük bir aile oluyoruz

  • NA

    Pırıl pırıl bir okul binası, dolu dolu eğitim ve bolca mutluluk. İlgili yönetim, ilgili öğretmenler. Donanımlı sınıflar.Daha ne olsun. Teşekkürler Altın Portakal Anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Ziyaret ettiğinizde beklentilerinizi karşılamak ve övgü dolu sözler almak bizi mutlu ediyor.

  • NA

    Okulda öğretmenlerin çocuklarla iletişimi çok güzel ve çok doğal. Yüzleri hep gülüyor. Dolayısıyla çocuklar da huzur içinde. Kurum sahibi hanım da okul öncesi öğretmeni imiş. Bu bziin için büyük artı oldu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul içindeki mutlu ortamımız samimiyetle sizlere yansıdıysa ne mutlu bizlere. Kurumdaki tüm çalışanlar eğitime uzun yıllarını vermiş eğitimciler, bu farkı dönem içinde de sizlere yaşatacağımızdan eminiz. Güzel yorumunu için teşekkür ederiz.

  • AH

    Okulun fiziksel ve akademik şartları gerçekten iç açıcı. Yönetim ve eğitim kadrosu yenilenmiş, tazelenmiş. Gayet içimize sindi. Tüm bunların yanı sıra dolu dolu branş derslerinin olması da çok güzel. Teşekkürler Altın Portakal Anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Altın Portakal Anaokulu ailesi olarak çocuklar adına her şeyi tek tek , özenle düşünme ve hayata geçirme taraftarıyız. Okul öncesi eğitimde olması gerekenden fazlası için çabalıyoruz. Siz değerli ebeveynlerin güzel yorumlarını duymak bizi hem motive hem mutlu ediyor. Teşekkür ederiz

  • AC

    Mutlu çocukların çok olduğu bir kurum. Çünkü çalışanlar çok mutlu. Bunu anlamak güç zor değil. Eğitim , temizlik, yemek kısacası her şey içimize sindi

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Duymayı en çok sevdiğimiz kavram ; MUTLU ÇOCUKLAR. Hedefimiz mutlu çocuklar yetiştirmek. Çünkü mutlu çocuklar öğrenir, başarır, güçlenir. Ekibimizdeki herkesin mutluluğu ve huzuru bizim için çok kıymetli. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz

  • İA

    Okul gerçekten çok güzel. Anlatılan sistemi de beğendik. Tatil sonrasında çocuğumyz başlayacak

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitime olan yaklaşımımız ve uygulamalarımızın sizlerden takdir görmesi çok güzel. Bizler de Okulda İlk Günüm heyecanını sizlerle yaşıyoruz. Yorumunu için teşekkürler

  • EP

    Evim okula çok yakın. Bir kaç sefer önünden geçtim. Bahçedeki çocuk ve öğretmen konuşmaları hoşuma gidince içeri girdim. Kurucusu Özden Hnm ve eğitim sorumlusu İrem Hnm ile tanıştım. Gerçekten eğitimde hala umut var. Eylül de görüşmek üzere hocalarım

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitime bakış açısındaki hassasiyet ve özenimizi yansıtabilmişsek ne mutlu bizlere. Bir eğitimci bir ebeveyn gibi düşünüp yaklaşmaya gayret ediyoruz. Aynı dili konuşup aynı hedef için karşılıklı çaba harcamak çok keyifli. Bu güzel yorumunu için çok teşekkür ederiz. Birlikte güzel anılar biriktirmek umuduyla...

  • BB

    Kurum bu yaz devir olmuş. Bina olarak gayet başarılı. Devir alan hanım Anaokulu öğretmeni imiş. Gezdigim pek çok yerden sonra bu detay çok fark yarattı. İçimiz rahat , aklımızda hiç bir acaba kalmadan kaydimizi yaptirdik

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Fiziki şartlarımız pek çok alanda avantaj oluyor ;özellikle de kullanım alanı ferah, geniş ve aydınlık olması. Bir eğitimci olarak okuduğum bu yorum bizleri mutlu etti açıkcası. Verilen emekle birlikte fark yaratmak bizler adına onure edici. Çok teşekkür ediyoruz

  • YE

    Bizi okula girişte Temizlik ve geniş sınıflar, atölyeler, dans odası cezbetti. İcerdeki işleyişi duyunca böyle okullar kaldı mı dedik. O an karar verdik ve biz de artık Altın Portakal çocuğu olduk

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Altın Portakal Anaokulu Ailesi olarak kurum binamızı en verimli ve en keyifli hale nasıl getirebileceğimiz hakkında ince eleyip sık dokuduk. Nihayetinde hem bizlerin içine sinen hem de siz değerli ebeveynlerimizi ve çocuklarımızı mutlu eden alanlar oluşturduk. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • GB

    Sakin Ümraniye Atakent civarı okullar birbirinin aynısı demeyin. Bu okul yapısal olarak da işleyiş ve yaklaşım tarzı olarak da çok farklı. İlk hedefi mutlu ve güvende hisseden çocuklar. Kaliteli bir eğitim süreci geçirmek istiyorlar. Buarada çocuk hak ettiği değeri görür ve veliler beklentilerini karşılar. Atakent e yeniden Hoşgeldiniz Özden Öğretmen ve İrem Öğretmen

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hoş bulduk ! Böyle güzel tanışmalar ve kaynaşmalar ile karşılaşmak ne güzel ! Her bir detay ile oldukça ilgiliydiniz. Sorduğunuz sorular ve yorumlarınızla ne kadar bilinçli bir ebeveyn olduğunuzu anladık ve açıkcası bu da bizim çok hoşumuza gitti. Farklı açılardan aynı yöne bakabilmek, aynı dili konuşabilmek çok keyifliydi. İyi ki bizim ailemize dahil oldunuz. Çok teşekkür ederiz.

  • HU

    Okulu ilk aradığımda çok sıcak karşılandım. Merak edip okulu ziyaret ettiğimde içime daha da çok sindi. Kurum eski adıyla ama yeni kurucusu ile devam ediyor. Özden Hanım eğitimden gelmiş. Bu bizi çok etkiledi. Sınıfların genişliği, düzeni, bahçenin kullanışlı olması, okulun temizliği ve yeni eğitim dönemindeki hazırlıkları harika. Artık sMekus sizin öğrenciniz Altın Portakal Anaokulu Ekibi

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her bir çocuk her bir ebeveyn bizler için çok kıymetli. Kurumumuza ziyarete gelen sizleri sevgiyle ağırlayabildiysek ne mutlu bizlere. Okulumuzun imkanları ve eğitim anlayışımızda uyuştuğuna göre yeni dönemde Melis ' i bekliyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ss

    Okulu başka biri almış. Çok güler yüzlü ve tatlı bir hoca. Müdürü bizimke çok ilgilendi. Yaz doneminde olmasina rağmen kimse işini aksatmiyor. İçeri girer girmez temizlik kokuyor. Öğretmenler çok hareketli. Herkes mutlu belli. Burada çocuk da mutlu olur

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için çok önemli. İçerideki çaba ve şevki görüp ifade etmeniz ayrıca mutlu etti bizleri. Aynı çatı altında hep birlikte başarılı ve mutlu bir dönem geçirmeyi hedefliyoruz.

  • Ss

    Okulu başka biri almış. Çok güler yüzlü ve tatlı bir hoca. Müdürü bizimke çok ilgilendi. Yaz doneminde olmasina rağmen kimse işini aksatmiyor. İçeri girer girmez temizlik kokuyor. Öğretmenler çok hareketli. Herkes mutlu belli. Buaraf çocuk da mutlu olur

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Görüşleriniz bizim için çok önemli. İçerideki çaba ve şevki görüp ifade etmeniz ayrıca mutlu etti bizleri. Aynı çatı altında hep birlikte başarılı ve mutlu bir dönem geçirmeyi hedefliyoruz.

  • DK

    Okul ararken hepsinin aynı olduğunu düşünürken Altın Portakal Anaokulu ile tanıştım. Okul içinde ferah sınıfları ve atölye odaları var. Bale odası dahi var. Bu lokasyinda bulamazsınız böyle geniş ve yeni bir bina. Kurucusu, müdürü, öğretmenleri, aşçısı , temizlikcisi her biri çok sıcakkanlı ve güzel insanlar. Güzel bir yıl hatta 3 yıl bizi bekliyor

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Fiziki şartlar ve tüm okul kadrosu olarak oldukça şanslıyız açıkcası. Buradaki bu atmosferin sizlere de yansımış olması gerçekten mutluluk verici. Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz. Berk kuzumuz ile birlikte güzel günler hatta yıllar görmek umuduyla... Çok teşekkür ederiz

  • AS

    Lokasyonu olarak Ataşehir taraflarını düşünürken bu okulla tanıştık. Ataşehir'de verilen pek çok okuldaki eğitimi aratmıyor inanın. Herankamda doku dolu bir okul. Yeni kurucusu yemekten, temizliğe, branşlardan, aktivitelere kadar aklınıza gelen her detayı çok çok düşünmüş. Kurum bünyesine çocuk gelişimi uzmanı dahil etmiş. Bu çok önemli ve özel bir durum. İyi ki siizn kapınızı çalmışiz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hakkıyla ve layıkıyla yapma çabamız sonuç aldıkça motive oluyoruz. Her defasında daha iyi ne yapabiliriz diye planlamalar yapmaktayız. Çocuklara faydalı olabilmek, okul öncesi eğitimde kalite korumak ve yükseltmek için ciddi emek vermek gerekiyor. Bizler de kurum ve kurum çalışanları olarak kendimizi bu yola adadık. Düşündükleriniz, yazdıklarınız çok kıymetli. Çok teşekkür ederiz.

  • EA

    Tam bir okul binasi olarak planlanmış. İçerideki herkes çok güler yüzlü ve sıcakkanlı. hiç bir eksikkik ya da akşama yok. Önümüzdeki döneme harika hazırlanıyorlar

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okula girdiğinizde ilk selamlaştığımız andan itibaren sizin de enerjiniz çok yüksek ve pozitifti. Sohbet de kayıt görüşmemiz de çok keyifli geçti. Güzel şeyler duyabilmek ve layık olabilmek onure edici. Çok teşekkür ederiz

  • ÇK

    Okul sahibi ve bazı öğretmenler değişmiş. Ok güzel enerjiler aldik.Çocuklar için her şey özenle düşünülmüş. Aklımızda hiç bir soru işareti kalmadı. Gerçek eğitimcileri bulmak çok güzel. Teşekkürler altın Portakal

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu yılki değişiklik Altın Portakal Anaokulu veli ve veli adayları için farklı güzellikler katacaktır diye umut ettik, o yönde çalıştık hep. Çocukların hayatına dokunan herkesin hem gönülden, hem de mesleki yeterlilikler ile burada olmaları çok önemli. Bunun yansımasını görmek de çok güzel. Çok teşekkür ederiz.

  • Bt

    Bale dersi ve bale odası olan atakentteku tek okul. Çocuğumu zebgin brnas dersleri sayesinde kurstan kursa kostirmicam.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz ve sizin gibi düşünen pek çok ebeveyn için günlük hayat koşturmasında vakit ne kadar kıymetli biliyoruz. Deneyimli ve okul öncesi geçmişi olan branş öğretmenlerimiz üst düzey bir kalitede eğitim vermektedir. Zengin bir program olacak, yorumunuz için teşekkür ederiz

  • Ck

    İlk görüşmede karar verdik.Kurucusu ve muduru çok donanımlı kar. Yeni dönemde yapacakları, koyacakları branş dersleri ile diğer okullara göre çok farklı. Sabire Hanım öğretmenimiz olacak. Çocukları ne kadar sevdiği ve düşündüğü belli

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne istediğinizi , nasıl bir beklenti içinde olduğunuzu öyle net anlattınız ki. Farkındalığı yüksek bir anne- baba ile tanışmak ve artık aynı aileye dahil olmaz bizler için mutluluk verici. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • İki yıl önce oğlumu İrem öğretmen mezun etmişti. Şimdi yeniden bu okulda başladığını duyunca ablamın çocuğu yazdırmak istedik. Çocuklari çok sever ve çok ilgilidir.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu mesajı okumak beni hem duygulandırdı hem gururlandırdı. Bağlı olduğum bu kurumun çatısı altında çocuklar için harikalar yaratacağımızı bilmek beni çok heyecanlandırıyor. Çok teşekkür ederiz, bizleir mutlu ettiniz. (İrem Öğretmen)

  • Fk

    2 çocuğumun okul müdürü Özden Hanımdi. Hem tecrübeli bir eğitimci hem de çok güvenilir bir insan. Onunla harika bir yıl geçirmiştik. Şimdi kardeşimn ikiz çocuklarını ona emanet edeceğim

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizinle karşılaştığımız ilk yılı çok iyi hatırlıyorum. Heyecan, kaygı birbirine karışıktı. Birlikte her şeyi konuşarak, paylaşarak ne güzel yollar aldık. Kahkahalarla güldüğümüz, sevinçten birlikte ağladığımız ne çok anımız oldu. Güvenip canlarınızı emanet ettiniz. Şimdi de yine kıymetli iki evlat emanet ediyorsunuz. Çok teşekkür ederiz

  • SD

    Özden hocamı eski kurumundan tanıyorum. Ona olan güvenimiz için yazdırmıştır,benim çocuğum ilkokulda artık. Ama yegenlerimi yeniden Özden hocama emanet edeceğim. İrem öğretmenin de aynı okulda olduğunu görmek güzle bir sürpriz oldu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bir insan için en kıymetli şey güvenilir olmaktır sanırım. Hem kişiliğime hem mesleki tecrübeme inanıp canınızı emanet ettiniz. Sizin için çok değerli olan yeğenleriniz artık bizim de bir evladımız. Bu mesleğe gerçekten gönül vermiş ve işini hakkıyla yapan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Birlikte hep en güzel günlere....

  • Bahçede öğretmenlerle karşılaştık. Çocukları çok güzel oynatıyorlardi. Bizi İrem hn karşıladı ve çok güzel ilgilendi. Eğitim için her detaya önem verdiklerini gördük. Haftaya kurum sahibi ile tanışmaya gidicez

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğretmenlerimizin hassasiyeti ve akademik yeterliliği çocuklara ve dolayısıyla da siz değerli ebeveynlere direkt yansımakta. Böyle güzel bir bağ kurulmuş olması çok sevindirici. Eğitimin telafisi olmadığının bilincindeyiz, titizlikle çalışmaya devam ediyoruz. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz

  • ŞS

    Atakent tam bir okullar bölgesi. Binası bu kadar güzel başka bir kurum yok ama. Özden Hnm ilgisi ve bilgileri karar vermmizde çok yardımcı oldu. Tanıdığım herkeze öneriyorum

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Aradaki detayları paylaşmada başarılı olmak ve sizlerin tüm detayları önemsediğinizi bilmek bizler adına mutluluk verici. Söz konusu çocuklar olduğunda her şey tüm ayrıntıları ile ele alınmalı. Bu yaklaşımınız ve güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz

  • Tatil öncesi okul gezerken önce altın portakala uğradık. Okul çok refah ve şık. Kurucusu yeni devralmış. Tecrübeli bir hica.Müdürü uzman çocuk gelisimcisi. Öğretmenlerin iletişimi hep pozitif. En doğru yerin burası olduğuna karar verdik

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitim adına her şeyin en iyisini, en doğrusunu yapmaya kendimizi adamışken sizler gibi ilgili ve detaycı aileleri tanıyıp, tanışmaktan mutluluk duyuyoruz. Birlikte çok keyifli, eğlenceli ve verimli bir dönem geçireceğimize inanıyoruz. Çok teşekkür ederiz

  • SO

    Kayıt yaptırmaya gittiğimde beni okulun Müdürü İrem Hnm karsialdi. Çok ilgili ve çok güzel ağırladı. Ertesi gün okul sahibi Özden Hanim ile tanistik. Çok yıllar öğretmenlik ve yöneticilik yapmış. İşin çok içinde. Ogretmenlerininde enerjisini sevdik. Eylül için kaydınızı imzaladik

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İlk okul deneyiminiz olduğu halde sorduğunuz sorular, beklediğiniz düzen o kadar açıktı ki, bizler size yanıt verirken çok keyif aldık. Küçük ayrıntıları görmeniz , görüşlerinizi ifade etmeniz ne kadar ilgili ve araştırmacı olduunuzu hissettirdiniz. Bizler de Eylül ayını heyecanla bekliyoruz. Çok teşekkür ederiz

  • ÇA

    Okulda yeni yüzler girmek bizi başta tedirgin etti ama sonradan çok heyecanlandırdı. Yeni sahiplerinin yeni dönemde yapacakları Atakentte hiç bir okulda yok. Gayet açık söylüyorum. Saadet Hocamızla devam etmekde çok güzel. Teşekkürler Altın Portakal Anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kurumu devraldığımızda en heyecanlı kısım; mevcut veliler ile tanışmak oldu. Tüm endişelerinize rağmen bizi çok güzel karşıladınız. Çocuklar için kurduğumuz hayallere ortak oldunuz. Desteğiniz ve samimi yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Saadet Öğretmenimiz çok kıymetli bir eğitimcidir. Birlikte uzun yıllar güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz

  • MA

    Sabire Öğretmenin anacligi ile okula başlamıştık. El değiştirince soru işaretlerimiz oldu ama yeni sahipleri Özden Hanım ve İrem Hanım okulu daha da ileriye taşıyacaklar. Bu çok belli. Biz okulumuzda sizinle mutluyuz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne mutlu ki çocukların kalbine dokunan öğretmenlerimiz var. Birlikte güzel işlere imza atacağız. Kendimizi anlatırken tüm samimiyetinizle dinlediniz bizi. Güveninizi kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. Çok teşekkür ederiz

  • Okullarda herkes psikolog olsun diye israr eder ama okul öncesinde çocuk gelişimi uzmanlarınin oluşu çok daha etkilidir. Bunu bir psikolog arkadaşım anlatmıştı. Bu okulda var. Sahibide eski öğretmen ayrıca. Ekip üyeleri çok sevecen

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocukların gelişimlerini doğru şekilde destekleyecek her alandaki kişiyi özenle belirlemekte ve hassasiyetle ilerlemekteyiz. Sizin de bu konudaki titizliğinizle örtüşmek ve değerli yorumlarnızı bizimle paylaşmak mutluluk verici. Çok teşekkür ederiz

  • DK

    Çevrede çok anaokulu var. Hepsi aynı sistemde görünüyor ama bu okuku ayıran çok önemli detaylar var. Fiziki yapısı çok yeni ve geniş. Kurucusu bir eğitimci, okullarda bu özellik yok denecek kadar az. Çocuk gelişimi uzmanları ile tüm hun çalışıyor. Öğretmenler enerjik ve mutlu. İyi ki buradayiz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Görüşleriniz ve izlenimleriniz çok kıymetli, öncelikle çok teşekkür ederiz. Tüm ayrıntılarıve hakkıyla yapmak istediğimiz bu meslek. neyi hak ediyorsa o yönde çabalamaya devam edeceğiz. Sizlerle de enerjimiz çok güzel tuttu , güzel bir dönem geçireceğimize inanıyoruz. Hoş geldiniz yeni ailenize

  • Gp

    Okulun yönetimi el değiştirdi.yeni sahibi ve muduresi ile tanıştık. Çok bilinçli insanlar.eski öğretmenlerimiz Saadet ve Sabire Ebra öğretmenlerimizin güler yüzü cokguzel. İrem Habimve Özden Hanım hoşgeldiniz tekrar

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hoş bulduk ! Çok kıymetli öğretmenlerimizle devam ediyor, ekibimizi büyütüyoruz. Çocuklarımız için çıktığımız bu yolda sizlere ışık tutmak ve güzellikler katmak ilk hedeflerimizden. Biz de sizlerle tanıştığımız için çok mutluyuz

  • Kurum bu yaz devir oldu. Başta biraz korktuk ama yeni dönem için yapılacakları duyunca okula olan bağımız arttı. Gerçek bir eğitim yuvası oluyor. İlkokula 2 yıl kaldı. Sizinleyiz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tüm kaygı ve endişelerinizi hep hissettik, anladık. Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce yardımcı olmak istedik size. Sizler tüm içtenliğinizde inandınız, güvendiniz bizlere. Çok teşekkür ediyoruz. Mutlu bir yıl bizi bekliyor

  • ÖA

    Çocuğum konusunda oldukça titiz bir anneyim. Birkaç okul gezdim ama tatmin olmayınca Altın Portakal ile tanışmak istedim. Kapıyı açan öğretmenlerimizdeb tutun da temizlik görevlisine kadar herkes mutlu. Kurum sahibide eskiden öğretmenimmis. Eğitim planları bir çocuk gelişimi uzmanı tarafından hazirlaniyormus. Kadro çok tecrübeli belli. Gence ve dinamik. Okul Atakentin enaydinlik okulu. Atatürkçü olmalarıda ayrıca anlamlı

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz de sizleri tanımış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çocukların hayatında yer alacak herkes ne kadar mutlu olursa, o kadar faydalı olur. İç huzur, enerji, neşe bizler için çok önemli. Çocuklar bir süre sonra yanındaki yetişkine evriliyorlar çünkü. Atam İzideyiz diyen nice nesiller yetiştirmek umuduyla

  • ÖÖ

    Okulun büyük ve modern bir yapısı var. İlkokula hazırlık için şimdiden İrem Hoca ve Saadet Hocaya teşekkür ediyorum. Yegenimle Sabire Hoca çok ilgilendi. Kurucusu Özden Hoca çok tatlı ve güvenilir biri

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocukların neye ihtiyacı olduğunu bilen, onlarla nasıl bağ kuracağını bilen ,duygusal yakınlık kurabilen öğretmenlerimiz olduğu için biz de kurum olarak kendimizi şanslı hissediyoruz. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz

  • SA

    Atakent in en yeni ve en büyük binasına sahio olan bu okula komşunun sayesinde gittim. Okulun sahibesi ilgili ve tecrübeli biriydi. Özden hanım her detayı tek tek düşünmüş ve planlanmıştı. Artık bizde burda olcaz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizinle yolumuz kesiştiği için bizler de çok mutluyuz. Size yeni dönem hazırlıklarını anlatırken inanın ben de çok heyecanlıydım. Birlikte yeni bir döneme güzellikler başlıyoruz. Hoş geldiniz okulumuza

  • IA

    Okulun yenilenmiş kadrosu ile dün tanıştık Kurucu Özden Hanım ve sorumlu müdür İrem Hanım, deneyimli birer eğitimci. İçerideki öğretmenler nasıl şefkatli ve merhametli. Sabire Hanım , Saadet Hanım , Ebrar Hanım çok sıcakkanlı ve ilgili. İcerisi cok büyük ve ferah. Tam bir kolej binası. Temmuz sonu tatil dönüşü okuldayız sayın hocalarım

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitime dair tüm hayallerimizi, planlarımızı gerçekleştirebilecğimiz, çocuklara ışık tutabileceğimiz bir çatı altında, eğitime değer katan hocalarla yol alırken sizler gibi ilgili, bilinçli ebeveynler ile karşılaşmak bizler adına mutluluk verici. Hoş geldiniz tekrar, İyi ki Geldiniz

  • İK

    Kayıt görüşmesi için okul araştırdık. Bu civarda çok okul var. Ama eğitim programını hazırlayan sorumlu kişi çocuk gelişimi uzmanı imiş. İrem Öğretmen eğitime bakış tarzı ile bize umut verdi. Artık çocuğum sizin öğrenciniz

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizim için her detay çok önemli. Çocuklarımızın gelişimini destekleyecek programları hazırlanmasında uzman bir kişinin kalemi fark yaratıyor açıkcası. Neyi nasıl, neden yapacağını, ne şekilde ilerlemenin fayda sağlayacağını bilen İrem Hocamız adına çok teşekkür ederiz

  • ÖB

    Okulun devir olduğunu duyunca açıkçası biraz endişelendik. Ama kurucunun uzun yıllar öğretmenlik ve yöneticilik geçmişi olduğunu öğrenince içimiz rahatladı. Okulun başında işi bilen birinin olması çok güzel. His geldiniz Özden Hanım

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hoş bulduk ! Ebeveyn olarak kaygı ve endişelerinizi hissettik ve anlayışla yaklaştık. Ama kısa sürede güveninizi kazamak bizleri de en az sizin kadar rahatlattı. Geçiş dönemindeki olumlu değişimleri hissetmeniz de bizleri ayrıca mutlu etti. Çok teşekkür ediyoruz

  • NA

    Okula gittiğimizde yeni kurum sahibi ile tanıştık. Bir anaokulu kurucusunun egitimci olmasi büyük lüks açıkçası. Özden Hocanın duruşu bize çok güven verdi. Çocuk gelişimi uzmanının olması büyük bir avantaj. İrem Hoca akademik olarak çok farklı yetişmiş birisi. Sohbetlerinden anlaşılıyordu. İçerideki tüm ekip güler yüzlü ve işine hakim. İyi ki tanıdık sizleri

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kapıdan girdiğiniz andan itibaren heyecanınız ve haklı telaşınız hissediliyordu. Değindiğiniz konular, oldukça araştırma yapmış olduğunuzu gösteriyordu. Çalıştığımız sistemi ve yapmak istediklerimizi, kendimizi , ekolümüzü sizlere doğru bir şekilde aktarabildiğimiz için çok mutluyuz. Bizler de iyi ki sizleri tanıdık. Hoş geldiniz

  • Sm

    Özden Hanım ve İrem Hanım'ı yeniliği ile gözümüzün arkada kalmayacağı, eğitimi sevgisi, çocuklarımıza verdiği değerleri, okul hijyeni yemek titizliği herşeyiyle muhteşem bir okul. Kesinlikle ve kesinlikle bir uğrayıp çay kahvelerini içip sohbetlerine katılıp çocuğunuzu gözü kapalı emanet etmenizi öneririm. İyi ki Altın Portakal Anaokulu iyi kiHerşeyiyle mükemmel bir okul.

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne mutlu ki böyle güzel izler, izlenimler bırakabilmişiz. Çocuklar için her şeyiyle gösterdiğimiz hassasiyeti sizlere de yansıtabilmek bizim adımıza mutluluk verici. Güveninizi kazanmış olmakla birlikte çok ama çok güzel bir yılın bizleri beklediğini söyleyebilirim. Çok teşekkür ederiz

  • Çok kıymetli öğretmenlere çocuklarımızı emanet edebileceğimiz güvenilir bir anaokulu

  • Özel Altın Portakal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tüm çocuklarımızı sevgi ve güvenle sarıp sarmalaya hazırız. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • Okula kayıt olalı bir ay oldu ama yıllardır buradaymışız gibi bir güven oluştu. Gözümüz, aklımız hiç okulda kalmıyor. Yönetiminden, öğretmenlerine, çalışanlarına kadar herkes çok ilgili ve güleryüzlü. Okulda hergün farklı etkinliklerle çocuklarımız eğlenirken, öğreniyorlar. Oğlum okula seve seve, hevesle gidiyor. Temiz, sıcak, ilgili, güleryüzlü, eğlenceli ve eğitime önem veren okul arayan tüm velilere kesinlikle öneriyoruz.

  • ÖZ

    Okulun çocuklara göre oyun alanları ve parkı muhteşem. Eğitmenlerin özel olarak anne şevkati verecek kişilerden seçildiği belli. Okul yönetimi her konuda çok ilgili sevgi dolu.Mükemmel bir eğitim kurumu. Oğlum 1 yıldır okulda öğrenci. İlkokula gidene kadar da almayı düşünmüyorum.

  • ZK

    Harika bir anaokulu...Normal sezonda da ,Yaz okulunda dahi kaldı çocuğumuz...Çok ilgililer sağolsun lar.çok teşekkür ederim ☺️Mükemmel

  • GY

    Sıcacık, sevgi dolu bir kurum. Bence eğlenerek öğrenmenin adresi. Öğretmenler çok ilgili. Çocuğum eve mutlu geliyor. Çocuğumun bir çok yönden gelişimini göreceğim için mutluyum.

  • AA

    Altın portakal ailesinde 2. Yılımızdayız , burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

  • SH

    Değerli öğretmenlerime ve özellikle müdürümüz Büşra hanima sonsuz ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Tüm ekibe sonsuz sevgilerimle.

  • Mz

    Gönül rahatlığıyla emanet ediyorum oğlumu.Oglum mutlu bir şekilde gidip geliyorsa gözüm arkada olmuyor.Tesekkurlet tüm ekibe

  • DS

    Okulumuzu çok sevdik 3,5 yaşındaki kızım hemen alıştı okuluna severek kendi isteyerek gidiyor.öğretmenimizin ilgisinden güler yüzlü oluşundan çok memnunuz.Güzel etkinlikler yapıyorlar.Temizlik konusunda da başarılı bir okul .Büşra hanımada çok teşekkür ederiz güzel enerjisiyle karşılıyor bizi çok memnununz

  • Ta

    Öğrentmenlerimizden yetkili kişilere kadar harika insalarla tanıştık iyiki altınportakalı seçtik iyiki okulumuzu herkese tavsiye ediyorum ilgi alaka süper çocuklarla ilgileri harika kızım okuldan eve geliyo üzgün neden okuldan ayrıldığı için sabah okula severek isteyerek gidyo başarıları daim olsun biz çok mutluyuz

  • Altın Portakal da ikinci yılımız. Kızıma kattıkları paha biçilemez. Asla okula gitmek istemeyen kızım, şu anda hafta sonları bile okula gitmek istiyor. Okul tercihi yaparken, kızımın alacağı eğitimden önce güvenebilmekti tercihim. Altın Portakalda böyle bir sorununuz asla olmaz. Tüm çalışanları ilgi ve yaklaşımlarıyla çocuklarımıza yokluğumuzu hissettirmiyor . Kapıdan içeri girdiğinizde Büşra hanımın güler yüzü içinizi ısıtıyor. Son derece deneyimli bir öğretmen kadrosuna sahip. Kızımın ciddi anlamda yemek problemi vardı ama öğretmenlerimiz sayesinde yıllardır aşamadığım bu sorunu bile aştık. Öğretmenlerimiz Büşra Kayacı ve Münteha Kirazlı'ya bu konudaki desteği için çok teşekkür ederiz. Okulun yaz okuluna da katılım sağladık. Son derece keyifli ve bir yaz dönemi geçirdik. Havuz, at binme, parkur etkinlikleri ve daha bir çok aktivite. Kısacası hiç tereddüt etmeden en değerlilerinizi bu kuruma emanet edebilirsiniz.

  • GG

    Canım Büşra hanım ve Öğretmenimiz Münteha hanim fazlasiyla ilgililer. sürekli bilgi veriliyor etkinliklerle alakalı resimler sürekli atılıyor. Servis personeline kadar hepsi kendi çalışanları dışardan herhangi biri servis yapmıyor buda güvenilirliğini arttırıyor. Her sabah bir heyecanla okula gitmek isteyen bir oğlum var artık okulu sevdirdiginiz için çok teşekkür ederim

  • Reşit eymen çelebi 2,5 yaşından beri bu okula gidiyor sayenizde çok mutlu bir çocuk ne istediğini bilen bir birey oldu.Bence hergun biseyler katıyor.

  • BK

    Eğitim konusunda gözünüzün arkada kalmayacağı bir okul. Her her konuda dört dörtlük olduğunu düşünüyorum. Okul öğretmenleri ve müdürü tam bir aile sıcaklığında.

  • HK

    Kesinlikle gönül rahatlığı ile çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir anaokulu-kreş. Yaklaşık 2 yıldır kızımı gönderiyorum. Alışma süresinde desteklerini gün boyu hissettiğim daha sonrasında bile gün içerisinde aklım kalmadan işime rahat adapte olabiliyorum. Çünkü emin ellerde bunu bilmek yetiyor. Uzun uzun yazmak istiyorum çünkü benim gibi canınızı emanet edeceğiniz yeri bilmek önemli. Bir güzel yanında öğretmenlerin, çalışanların bütün çocuklara sevgi ile yaklaşması , çocukları tanıması güzel. sen başka sınıftasın benim öğrencim değilsin muhabbeti yok. Diğer çalışanları atlamamak olmaz hepsi bir aile.

  • SH

    Okulumuzdan çok ama çoook memnunuz .Okulun öğretmenleri çok sevecen ve güleryüzlü . Aklım asla kızımda kalmıyor.Kızım orada çok güvende .En önemlisinde eve çok mutlu geliyor ve bu benim için çook önemli.Tüm Altın Portakal ekibine teşekkür ediyorum

  • Ka

    Kesinlikle gözünüz kapalı bırakabileceginiz tek anaokulu ilgileri alakaları efsane çocuklarla

  • SD

    Gezdiğim bir çok okula göre ,çok temiz ,düzenli öğretmenlerimizin samimiyeti sıcaklığına hayran kaldım oğlum da çok sevdi güzel bir yıl geçireceğimize inanıyorum.Bir anakokulana göre eksiksiz görüyorum .

  • It

    Çok guzel bir okul..Biz memnunuz ❤ kizim ve kendim için mutluyum......

  • Kızım için iyiki dediğim bı kurum en başından en sonuna kadar gerek çalışanları gerekse hizmetleri baştacı gözünüz kapalı gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz beni kızım her sabah heves le kalkiyo okuluna gitmek için ve huzurla işime gitmeme sebep oluyo bu durum bütün altın portakal ailesine sonsuz teşekkürler ediyorum❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • ÖZ

    Çocuklarla anne sıcaklığını aratmayacak kadar ilgileniyorlar. Oğlum ordayken gözüm arkada kalmıyor. Oğlum okula başlamadan önce insanlardan kaçıyor. Kimsenin kendisine dokunmasına izin vermiyordu. Şimdi sarılıyor öpüyor ve çok mutlu. Böyle bir ailenin üyesi olduğum için oğlumun çok şanslı olduğunu düşünüyorum.Kusursuz bir okul.

  • Ka

    Okulda gerek ilgi gerek eğitim gerek eğlence çocuğum okula severek gidiyor eğleniyor mutlu bir şekilde eve geliyor Ebru hanım , Şeyma hanım , Funda hanım , Büşra hanım hepsi işinde mükemmel insanlar iyiki oğlum o okulda güvende teşekkür ederim hepsine

  • ÇS

    Merhabalar , oğlum Yağız için okul arayışımızda Ebru hanım ile çok değişik bir şekilde yollarımız kesişti ve öyle güzel karşılandık ki , kaydımızı hemen yaptırdık.. Oğlumuzun kreşe severek gitmesi, gelişimi ve tüm ekibin içten şekilde desteği bize ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı zamanla her gün gösterdi. Artık mezun olduk ve tam donanımlı şekilde ilk okuluna başladık.. Altın Portakal ekibine kocaman teşekkürler..

  • DK

    Okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunu sanırım hiçbirimiz inkar edemeyiz.Tüm ebeveynler gibi bizde çocuğumuzun en iyi, en kaliteli eğitim ve öğretim almasını isteyen ailelerdeniz ve Altın Portakal Anaokulu bunun için doğru bir seçim.. Ebru hanıma sevgiler

  • YY

    Güler yüzlü ve deneyimli öğretmen kadrosuyla, çocukları güvenle teslim edebileceğiniz sıcak bir yuva.-

  • Okul hem fiziksel yeterlilikleri hemde öğretmen kadrosuyla çocuklarınıza anaokulu ortamını sunan güvenli, temiz ve öğrenci odaklı bir kurum. Öğretmenler ve yöneticileri ilgili, güleryüzlü, çok uyumlu çalışıyorlar ve veli isteğini dikkate alan nadir kurumlardan.

  • AE

    Okulun fiziksel durumu, bahçesi ve iç görsel dizaynı çocukların hem rahat edebileceği hem de eğlenerek öğrenebileceği biçimde tasarlanmış. Okulun öğretmenleri ve yöneticileri de öğrencilere karşı çok ilgili, güler yüzlü bir tutumları var. Genel olarak gayet modern bir eğitim anlayışına sahipler.

  • AY

    3 yaşındaki kızımızı yeni kayıt yaptırdık. Ama kayıt olmadan önce ki görüşmelerimiz şimdiden içimizde ve aklımızda okul hakkında olumlu düşünceler oluşmasını sağladı. Bu düşüncelerin oluşmasında 1.sırada olan okul koordinatörü Şeyma hanıma çok teşekkür ediyoruz.

  • Sa

    Eğitim kadrosunun güler yüzlülüğünü ve eğitime bakış açısını çok beğendim. Çok memnun kaldım.

  • İS

    Okulun imkanları, hizmeti, eğitimi, eğitim kadrosu harika. Asla gözünüz arkada kalmaz. Teşekkürler Altın Portakal

  • MY

    Her zaman çok ilgililer. Sınıflarda gerekli her şey var. okul bahçesini ve yemekhanesini çok beğendim

  • SK

    Ben gerçekten okulu ve sistemini çok beğendim. İngilizce, müzik ve dramanın branş dersi olarak verilmesi çok güzel

  • NY

    Sağlık ve hijyen konusunda gerçekten çok hassaslar. Ayrıca çocuklara verdikleri eğitim de gayet iyi.

  • ST

    Okula geldiğiniz an her şeyiyle tam bir anaokulu olduğunu görüyorsunuz. Bahçesine bayıldık. İç tasarımı da her ayrıntıya dikkat edilerek tasarlanmış benim için en önemli şey bir okulun ayrıntılara ne kadar önem verdiği olduğu için özelliklere bunlara dikkat ediyorum.

  • FH

    Ümraniye çevresinde Anaokulu arayan ailelere öneririm. Farklılıklara, saygıyı, evrensel değerleri, dünya ve topluma yararlı bireyler yetiştiriyorlar. Minnettarız...

  • A

    Yönetim ve öğretmen kadrosu harika. Öğretmenlerin ilgi ve alakası çok iyi. Güvenle, gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızı gönderebilirsiniz. Teşekkür ederiz Altın Portakal Ailesi..

  • A

    Öğretmenlerinizin ilgili oluşu, enerjisi karşısında çok memnun kaldık her şey için çok teşekkür ediyoruz. Sevgilerle...

  • Rp

    Uzun bir arayış sonrası bu okula kayıt yaptırdık ve çok memnun kaldım. O kadar farklı zeka geliştirici etkinlikler yapıyorlar ki çok şaşırdım. Çocuk sadece oyalansın diye gönderilecek bir yer asla değil. Çok geliştirici,destekleyici bir okul. Çok teşekkür ederiz öğretmenlerimize

  • ŞY

    Çocukların sağlığı, gelişimi ve eğitimi gerçekten ön planda. Öncelikleri bunlar olan bir anaokulu bulmak gerçekten zor

  • HF

    Donanımlı öğretmenleri ve özenli temizlikleriyle kesinlikle çocuğunuzu emanet edeceğiniz bir yer. Ben çok memnunum

  • Harika, temizlik konusunda çok titiz hareket eden, çocuklarınızı güvenle göndereceğiniz mükemmel bir eğitim öğretim yeri.

  • PZ

    Egtim olsun öğretmenlerin ilgi ve alakaları olsun ve en önemlisi temizlik bunların hepsinden çok memnunum

  • SB

    Eğitmenleri ve idari birimine kadar herkes görevinde çok başarılı. Disiplinli ve temiz bir okul herkese tavsiye ederim oğlum severek okula gitmesi bizide bir o kadar mutlu ediyor.

  • NY

    Pandemi doneminde cocugunuzu guvenle birakabileceginiz ,gerek personelin gerekse ogretmenlerin ozveriyle calistigi sicacik bir ortam. Yeniliklere aciklar teknolojik ve icerik anlaminda donanimli bir okul.

  • NE

    Okulun yönetimi ve eğitim sistemi harika... Her konuda hep yanınızda olan mükemmel bir kurum. Teşekküler Altın Portakal Ailesi

  • SC

    Eğitim iyi, öğretmenler ilgili, Atatürk ilkelerine sahip çıkıyor, yuva tadında...

  • Mk

    Güvenilir sevgi ve saygılı eğitimcilerin hepsi Birbirinden değerli! Temizlik yemek ve uyku saatleri çok düzenli! çocuklar sıkılmadan eğlenerek öğreniyor bu okulda ! Tebrikler başarılarınızın devamını dilerim .

  • SY

    Anaokuluna tamamen karşı bir anne olarak fikirlerimi olumlu yönde degistirdikleri icin minnettarim .en önemlisi kizim kendi isteğiyle gidiyor o mutlu biz mutlu

  • BD

    Arkadasimin cocugu bu anaokuluna gidiyor ve kendisi cok memnun. Öğretmenlerin sabri guleryuzu ilgisi ve cocugu okuldayken ki guven hissi onu rahatlatiyo. Kizim kucuk suan ama ilerde bende kendi kizimi gondermek isterim.

  • BU

    3 yıldır aynı okuldayız kurucusu ve öğretmenlerinden çok memnunuz.Mutlaka çocuğunuz göndermenizi tasviye ederim.Tam bir aile ortamı sıcak ve samimi

  • Dk

    Oğlumu 2 ay önce bu okula kayıt ettirdim.Öğretmenlerin ilgisinden çok memnun kaldık.Oğlum eve geldiğinde gayet mutlu bir şekilde bütün gün yapılanları bizimle paylaşıyor.Okul yönetimi gayet başarılı ve disiplinli.Eğitim hayatına güzel bir başlangıç olması adına iyi bir adım oldu oğlumuz için...

  • Ds

    En hassas olduğumuz Güvenilir ve hijyenik ortam konusunda yeterlilik seviyesinde olur veli çocuk okul üçgeninde gayet başarılı:)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Altın Portakal Anaokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mah. Dicle Cad. No:19/21, Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum