fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kadıköy Amaç Anaokulu

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu Hakkında

İstanbul'un Kadıköy bölgesinde bulunan Özel Kadıköy Amaç Anaokulu olarak sınıflarımızı çeşitli adlar ile adlandırmış bulunmaktayız. 16 kişilik sınıflarda eğitim vermekteyiz. Sınıflara verdiğimiz adlar, Kelebek sınıfı, Şekerler sınıfı, Papatyalar sınıfı, Uğur Böcekleri sınıfıdır.
Özel Kadıköy Amaç Anaokulu'nda 3 ve 5 yaşındaki çocuklara eğitim hizmeti vermekteyiz. Ayrıca çocukların her açıdan sorunlarını gidermeyi prensip haline getirdiğimiz için psikolojik danışman hizmetimiz bulunmaktadır.

Yaşları itibari ile çocuklar çok hareketli bir yapıya sahiptir. Vücutlarında ortaya çıkan enerjiyi harcamaları gerekmektedir. Bu durum için anaokulumuzun oldukça geniş bir bahçesi bulunmaktadır. Bu bahçede çocuklar hem oyun oynayabilirler hem de huzurlu vakit geçirebilirler. Çocukların güvenli bir ortamda zaman geçirmeleri tüm aileler için önemlidir. Bu durum kurumumuz tarafından düşünülmüş ve anaokulumuz da ve okulun bahçesinde çocukların güvenli bir şekilde zaman geçirmeleri için güvenlik bulunmaktadır. Ayrıca çocukların güvenli ve rahat bir şekilde okula gelebilmeleri için, servis hizmetimiz bulunmaktadır. Servis hizmetimizle öğrenciler evden okulumuza, okuldan eve güvenilir bir şekilde ulaştırılmaktadır.


Özel Kadıköy Amaç Anaokulu'nda her gün ayrı bir menü ile çocukları yemek yemeye teşvik etmekteyiz. Anaokulumuz bünyesinde bulunan yemekhane ile çocuklar için sağlıklı ve kaliteli malzemelerden yemek yapılmaktadır. Çocuklara dil eğitimi olarak İngilizce eğitimi verilmektedir. Genel olarak, günlük hayatta kullanılan terimler çocuklara hem Türkçe hem de İngilizce olarak öğretilmektedir. Kurum olarak küçük yaşta alınan eğitimin çocuklar için daha faydalı olacağı düşünceyiz.
Çocuklar için sanatsal eğitime de önem vermekteyiz ve bale ve drama eğitimleri vermekteyiz. Drama eğitimini yaratıcı drama olarak ele almaktayız ve bu eğitim en çok 4 yaş ve üzeri çocuklarda uygulamaktayız. Çünkü bu yaştaki çocuklar özgür bir şekilde yaratıcılıklarını ortaya koyabileceklerdir. Bale eğitimi ile çocukların vücutlarında ki enerjiyi daha doğru şekilde kullanmalarını amaçlamaktayız. Ayrıca artık teknolojik bir dönemde yaşadığımız için, çocuklar için bilgisayar destekli öğrenim dersleri vermekteyiz. Böylece çocuklar daha kolay bir şekilde bilgisayar öğrenmektedirler.

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu bünyesinde, Müzik kulübü, Satranç kulübü ve Bilişim kulübü bulunmaktadır. Okulumuzca çocuklara satranç eğitimi vermemizin sebebi, çocukların satranç ile beyinsel olarak daha iyi gelişmelerini sağlamaktır.

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Yönlendirme

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kadıköy Amaç Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Kadıköy Amaç Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Kadıköy Amaç Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kadıköy Amaç Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-5
  • Özel Kadıköy Amaç Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kadıköy Amaç Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu Yorumları (23)

  • B

    Bebeğim için kreş araştırması yaparken Tülay hanımla görüştükten sonra acayip içime sinmişti. Nasıl yapar aşılır mı bebeğim uyum sağlar mı derken bir anda okula koşarak giden bir bebeğimiz oldu. İyi ki bu kreşe başlamış bebeğimiz. Çok samimi ilgili öğretmenler sevgi dolu bir ortam. Gelişimine de büyük katkısı var. Bahçesi de süper

  • DI

    Feneryolu ve Göztepe civarında çok fazla okul araştırdık. En son okul.com.tr'den yardım almaya karar verdik ve sağolsunlar bizi direkt olarak Özel Amaç ile tanıştırdılar. Eşimle birlikte kapıdan girdiğimiz anda kızımızı bu kreşe vermeye karar vermiştik zaten. Okulun fiziksel koşulları çok iyi. Cadde üzerinde değil, 3 katlı bir köşk gibi. Kapalı bir alanda açık alan bahçesi var. Hava güzelleştiğinde çocuklar oradan içeri girmek istemezler eminim. Öğretmenimiz Mine hanım'a çok hızlı alıştı kızımız ve başlarda biraz zorlansa da sabırla uyum sürecini atlattık. Yapılan aktiviteler çok basit araçlarla ve gereksiz lüks barındırmayan şekilde yapılıyor, okulun bu mütevaziliği çok hoşumuza gidiyor. Müzik, ingilizce, jimnastik, tiyatro, bale gibi çeşit çeşit etkinlikler yapmaları harika. Öğlen uykusu konusunda müthiş sıkıntı çekerken şu anda resmen çok rahat şekilde uyuyor. Tülay hanım'a Tülay annenanne diyorlar, gerçekten de o şefkatini hissediyor çocuklar. Kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı okul tarafından karşılanıyor, veliler için bu çok rahatlatıcı. Özetle gözünüz kapalı bu okulu düşünebilirsiniz. Başta Mine öğretmen olmak üzere Asuman, Ayşegül, Hatice, Duygu ve Dora hanım'a sonsuz teşekkürler (adını unuttuğum ve bilmediklerim varsa onlara da teşekkür ederim)

  • Zk

    Son derece değerli tülay hanımın okuluna bir dönem benim kızım da gitti. Tamamen sevgi dolu eğitici öğretici ve aile ortamı olan ortamlarını soludu. Evimize çok yakın olmadığı için daha yakın bir okula almak zorunda kaldık. Hala pişmanız ancak yeniden bir değişiklik yapıp kızınızın ortamını değiştirmek istemiyoruz. Şu anki okuluna daha fazla bir Meblağ ödüyoruz. Asla amaç ana okulu gibi ortam yok. Kısacası çocuğunuzu güvenle emanet edeceğiniz bir eğitim kurumudur. çevremizdeki okul arayışı olan arkadaşlarımıza şiddetle öneriyoruz.

  • AE

    Buraya yeni taşındık ve oğlumuz için okul arayışındayken Tülay hanım ile görüştük. Kendisinin eğitimci olması ve buna yıllardır devam ediyor olması tercihimiz oldu. Piyasada bulunan anaokulları çeşitli eğitim yöntemleri kullandıklarını söyleyerek "ticaret" olarak yapıyorlar çünkü ben de öğretmenim ve bahsedilen eğitim yöntemlerinin tam anlamıyla uygulanması mümkün değil, yaşam stili haline getirmek gerekiyor.Çocuğumun kazanmasını istediğim bilgi ve beceriler, sosyalleşme,dil, sorumluluk Amaç Anaokulunda var, ilgi, sevgi, emekleri için teşekkürler.Giriş kısmı biraz dar ama uygun dolaplar yapılırsa olabilir, çocukların, montunu, ayakkabısını bırakabileceği yer olabilir.

  • ÜB

    Çok okul araştırma fırsatım olmadı ama iyi ki de olmamış. Ben de buradaki yorumlar üzerinden okul müdürümüz Tülay hanıma ulaştım. Samimi konuşmasıyla ilk önce telefonda beni çok detaylı bilgilendirdi sonrasında okulu birkaç gün denemeye davet etti. Gittiğimizde de çok güzel karşılandık. Okula uyum konusunda da çok yardımcı oldular. Aileden(özellikle anneden) ilk kopma zamanı 3 yaş çocuklar için oldukça önemli ama bunu nasıl yönetmeleri gerektiğini biliyorlar çünkü sevgi dolu bir müdürümüz bir de Ayşegül öğretmenimiz var. Aklıma takılan her konuda görüşüp fikir alışverişi yapıyoruz. Çocuklar için yoga derslerine kadar düşünmüşler. Aylık yemek planlarını paylaşıyorlar. Sosyal aktivelere zaman bulamayan biz ebeveynleri düşünerek haftalık tiyatro gezileri düzenliyorlar. Çocuğum ilk gittiğinde (pandemide büyüyen birçok yalnız çocuk gibi) konuşma güçlüğü çekiyordu. Öğretmenimizin özel ilgisiyle şuan hiç susmuyor. İletişim kurabileceğiniz her konuda muhatabınız olan bir okul. Çocuğunuzu kendi evinizden sonra bu okula güvenle bırakabilirsiniz. Gün içinde yapılan etkinlikler hakkında çocukların fotoğraflarını da paylaşıyorlar. Okulumuzun müdürümüze, kapıda karşılayan tüm öğretmenlere ve elbette ki Ayşegül öğretmenimize çok teşekkür ederim. Buraya yorum yapan herkese de çok teşekkür ederim. Gerçek yorumlar sayesinde çocuğuma ve ailemize en yakın okulu bulduğuma inanıyorum.Arada bir veli toplantısı gibi bilgilendirici toplantılar yapılabilir. Çocuklarla ilgili öğretmenlerden geri dönüş alabiliyoruz ancak genel olarak sınıftaki durumlarıyla ilgili de bilgilendirilme yapılsa daha iyi hissedebiliriz kendimizi. Yemekhane ve diğer kısımların video ve fotoğrafları paylaşabilseler, özellikle çocuklar yemek yerken daha içimiz rahat olur.

  • YI

    Biz çok memnunuz. Iki yıldır ikiz kızlarımız gidiyor. Öğretmenimiz Aysun Hanım ve tüm çalışanları çok ilgili.Ararsanız mutlaka eksikler bulursunuz. Ben cok iyi çalıştıklarını düşünüyorum. Okul müdürümüz Tulay Hanım sahiden TÜLAY ANAANNE.

  • Sd

    Kızım geçen yıl mezun oldu, oğlum da geçen yıl küçük yaş grubunda yine aynı okulda aynı öğretmenle başladı:) Öğretmenleri senelerdir aynı, tüm çalışanları güler yüzlü, aile gibi olduk. Okulun sahibi Tülay hocanın sürekli işinin başında olması beni çok rahatlatıyor.

  • ÖE

    Okul için puanım en yükseği çünkü gerçekten çok güvenilir bir okul Öğretmenler çok cana yakın ve çocuklarla çok güzel ilgileniyorlar. Özellikle okulun Müdürü Tülay Hanım her konuda bize yardımcı oldu .Okulun geliştirecek bir tarafı yok bence herşeyiyle dört dörtlük bana göre

  • ma

    Geçen yıl oğlum anaokulunu bu okulda geçirdi. Yaz tatilinde yaz okulu olarak devam etti. Okula hazırlık çalışmaları yapıldı. Oğlum bu sene okula başladı. Hiç zorlanmıyor. Tülay Hanım'ın uzun eğitim tecrübesi çocukların kişisel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Ayrıca öğretmenler tecrübeli ve çok güleryüzlüler. Okulun bahçesinin olması yaz tatillerinde çocukların bahçede zaman geçirmeleri ve oyunlar oynamaları büyük avantaj. Özellikle çalışan anneler için okulun sabah erken saate açılmasıda çok büyük artı. Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu bırakacağınız sıcacık bir okul ve yuva.

  • Öğrencilere ve velilere karşı çok ilgili sürekli fotoğraf gönderen güzel bir okulOkulun geliştirmesine düşündüğüm herhangi bir yanı yok

  • Çok ilgili öğretmenlere sahip, öğrencilere değer veren bir kurumGeliştirmesini düşündüğüm herhangi bir yanı yok

  • Oğlum 4 yaşındayken tanıştık okulumuzla, 1 yıl oldu ve iyikilerimiz çok fazla.Gerek müdürümüz, gerekse başta sınıf hocamız olmak üzere tüm hocalarımızın güler yüzü ve ilgisi, aile ortamında hissettiriyor.Sınıf hocamızın sadece okulda değil hastalandığı dönemlerde bile ilgisini eksik etmemesi çok mutlu etti.Keşke ilkokulu olsada güvenle gönderebilsem dediğim bir okul.

  • TK

    Merhaba Birkac okul değiştirdikten sonra tanıştığımız Amaç Anaokulu, degerli öğretmeninin ilgi alaka ve sabrı ile oğlumun gelişimine , eğitimine büyük katkı sağladı.. Okul sahibinin tecrübesi ve guleryüzü bizi mutlu ediyor.. Amaç Anaokulunun yeterli oyun alanı yaz kış çocukların hava almasını ve eğlenmelerini sağlıyor. Çocukları okula bırakıp alırken iceri araç ile girip çıkabilecek alana da sahip olan Amaç Anaokulu aynı zamanda caddenin sesinden yeterli derecede uzaklığı ile de rahatlık sağlıyor. Bütün çalışanların güleryüz, ilgi ve alakaları sanırım bütün velileri ve çocukları memnun edecek kadar yeterli.. Son olarak oğlumun Değerli öğretmenine (Duygu A....) katkıları için teşekkür ederim...

  • Ot

    Okuldan öğretmenlerden ilgiden ve yapılan faaliyetlerden çok mummunuz her şey yolundan

  • st

    Okulun sahibi Tülay Hanım, tüm öğretmenlerimiz, diğer emek veren tüm çalışanlar son derece ilgili ve işlerinde yetkinler. Bilişsel gelişimleri, ince ve kaba motor gelişimleri için etkili ve güzel etkinlikler yapılıyor. Dışardan gelen branş öğretmenleri de gayet başarılı. Okulun fiziksel koşulları, sınıf, bahçe, yemekhane olanakları yeterli. İki çocuğum da son derece severek gittiler okullarına, memnuniyetle tavsiye edebileceğim bir okul.

  • SS

    2021 Eylül sonunda tanıştım kendileriyle. İyiki diyerek başlamak istiyorum.. Okul.com.tr önerisi ile önce telefonla görüştüm sevgili müdürümüz Tülay hanım ile. O kadar içten samimi ve anaç bir tavrı vardı ki daha tanışmadan çok ısındım kendisine. Ayrıca kendisinin emekli bir eğitimci olması benim daha da güvenmemi sağladı ve ertesi gün eşim ve kızımla görüşmeye gittik. Okulun konumu, bahçesinin çok büyük olması artı bir özellik daha ekledi. Tülay hanımla yüzyüze görüşünce kesin kararımızı verdik( başka bir okul önerisi de olmuştu ama oraya gitmeye gerek kalmadı). Kızımda okula girince çok beğendi. Kaydımızı yaptırdık ve ertesi gün kızım başladı. Çok severek gitti okuluna. Hiçbir zaman aklım kalmadı çünkü kızım hergün çok mutlu bir şekilde eve geldi. Ayrıca sürekli fotoğraf ve video gönderdiler kızımın neler yaptığını her an takip edebildim. Sanırım en çok fotoğraf paylaşan okuldur ki bu çok önemliydi benim için

  • ZK

    Okul.com.tr nin yönlendirmesi üzerine 25 Aralık günü okul müdüresi değerli Tülay hanım tarafından arandım .(diğer 3 okul yetkiliside bu süreçte aradı) Telefondaki samimi , anaç ve 40 yıllık eğitimci kimliğiyle telefonda tüm bilgileri verdi. Telefonu kapattığımda tek sorun 2 km uzak olması idi. İş yoğunluğunluğundan okula araba ile sürekli kızımı götürüp getirebilecek zaman ve gücü bulabilecek olup olmamamdı. Aklımda kalmaması adına eşimle okul ziyaretine gittik , gerek öğretmenlerin gerekse müdüre hanım’ın karşılama, tavır ve samimiyetleri bizi etkiledi. 1 ocak itibariyle kızımız ilk gün mızmızlık yaptı akabindeki okul günlerinde severek okula gitmeye başladı. Okulda foklör, ingilizce, bale var bunların yanında çoçuğum okulda be yapıyor sorusunu hiç sormanıza zaman vermeyecek kadar resimlerini müdüremiz paylaşıyor. Eğer aile sıcaklığını aratmayacak güvenilir gereksiz disiplini olmayan oyun oynayarak eğlenip, öğrenebileceği bir okul arıyorsanız düşünmeyin derim. Keşke hafta sonuda ingilizce oyun grubu olsada göndersek .

  • K

    Oğlum gidiyor cok seviyor,çök mutlu. Yemek çök iyi,çök seviyor...

  • Şb

    Olumlu olarak bilgisayar derslerinin verilmesi ve büyük bir bahçesi olması. çocukların oynayıp hareket edebilecekleri alanlar fazla.Sınıflarda çok kalabalık

  • ÖÇ

    Çocuklara sosyalleşmeyi, paylaşmayı öğreten etkinlikleri, oyun grubu var. Çalışanlar, öğrenciler, veliler adeta bir aile ortamı var. İki çocuğumu da buraya yolladım üçüncü de olsa onu da yollardım.

  • DS

    Çocuğumu önce oyun grubuna yolladım çok memnun kaldık ardından Eylül kaydını yaptırdık. Çok memnunuz iyi ki göndermişiz diyoruz, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. İkinci yuvamız oldu.

  • Harika bir okul gerçekten. Öğretmenlerin ilgi alakası. iç mekanın tasarımı. çocuklarınıza olan bireysel ilgi diğer standart okullardan çok yukarıda

  • KO

    Bahçesinin doğallığı çok hoşuma gdiyor. çocukların bu kalabalık içinde yeşilliklerle oynayabilyor olması büyük ayrıcalık. dersler için bir şey diyemiyorum daha çok küçük oğlum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kadıköy Amaç Anaokulu İletişim Bilgileri

Göztepe Mahallesi̇, Fahretti̇n Keri̇m Gökay Caddesi̇, No:238, Kadiköy/ İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum