fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Anadolu Kültür Anaokulu

Özel Anadolu Kültür Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Anadolu Kültür Anaokulu Hakkında

Özel Anadolu Kültür Anaokulu öğrencilerini dürüst, ilkeli ve çağdaş düşünceli bireyler haline getirmeyi amaçlamaktadır. Kurum 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere sabah 07.30 ve 18.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okul, öğrencilerin sosyalleşebileceği oyun grubu ve anne-çocuk oyun grubu hizmetleri sunmaktadır. Bu uygulamalar sayesinde küçük yaştaki öğrencilerin okul öncesi eğitimden aldığı faydayı artırmaktadır. Kurum, öğrencilerini geniş yelpazedeki fiziksel imkanlarıyla karşılamaktadır. Okulda bulunan oyun alanı, bahçe ve spor alanı sayesinde öğrenciler erken yaşta spor ile tanışmaktadır. Böylece öğrencilerin fiziksel gelişimlerinin maksimum seviyeye çıkması amaçlanmaktadır. Özel Anadolu Kültür Anaokulu'nun serası ise öğrencilerin beğeni odağı olmaktadır. Öğrenciler bu alanda yapılan aktiviteler sayesinde toprakla iç içe olmakta ve üzerinde yaşadıkları dünyayı tanıma fırsatı yakalamaktadır. Okulun organik beslenme hizmeti veren yemekhanesi ise öğrencileri sağlıklı ve düzenli beslenmesine imkan tanımaktadır.
Okul, öğrencilerinin karakter gelişimlerini çok yönlü olarak desteklemeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda küçük yaştaki öğrencilere yönelik kapsamlı yabancı dil eğitimi verilmekte ve sosyal aktiviteler düzenlenmektedir. Okulda yapılan robotik ve kodlama aktiviteleriyle öğrencilerin çağın teknolojisini sadece kullanması değil aynı zamanda üretmesi hedeflenmektedir. Akıl ve zeka oyunları aktiviteleriyle de öğrencilerin problem çözme yetenekleri geliştirilmektedir. Bunların yanı sıra dans, fotoğrafçılık, piyano, el sanatları, heykel ve seramik kulübü aktiviteleri gerçekleştirilmektedir. Bu aktivitelerle öğrencilerin sanatsal yönleri ortaya çıkarılmaktadır. Özel Anadolu Kültür Anaokulu'nda sosyal faaliyetlerin yanı sıra sportif faaliyetler de yürütülmektedir. Kurumda düzenlenen yüzme, beden eğitimi ve binicilik kulübü faaliyetleriyle öğrencilerin fiziksel gelişimleri desteklenmektedir. Okul, küçük yaştaki öğrencilere kapsamlı olarak İngilizce ve Almanca dil eğitimi vermektedir. Branşında uzman eğitimci kadrosunun verdiği bu eğitimle öğrencilerin ilkokul kademesine geçtiklerinde birden fazla dili aktif olarak kullanmaları amaçlanmaktadır.

Özel Anadolu Kültür Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Anadolu Kültür Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Anadolu Kültür Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Anadolu Kültür Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Anadolu Kültür Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Anadolu Kültür Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Anadolu Kültür Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Anadolu Kültür Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Anadolu Kültür Anaokulu Yorumları (2)

  • Ad

    Hayatta ki en kıymetli varlıklarımız şüphesiz ki evlatlarimiz iyi ki sizinle yollarımız kesişti hiç tereddüt etmeden kiymetlilerimizi gözü kapalı kurumunuza ogretmenlerinize teslim etmenin güvenini bizlere verdiğiniz için çocuklarımıza evine geliyormuş gibi sevgi ve şefkat gösterdiğiniz için kurumunuza ve guler yuzlu ogretmenlerinize teşekkür ederim iyi ki siz

  • Ey

    Okul kurucusu sevgili Derya hanım, seçimlerinizi o kadar doğru yapmışsınız ki kurumunuz içerisinde emek veren herkes çok nazik, kibar, güler yüzlü. Ve evladım için iyi ki yollarımız kesişmiş. Çocukların mutlu olmasını, strese girmeden, birbirleri ile yarıştırılmadan, deneyimleyerek aktif katılımlarının sağlandığı, okulun tertemiz, yemek seçimlerinin çok başarılı olduğu ve sizinle devamlı iletişim halinde olan mükemmel bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Anadolu Kültür Anaokulu İletişim Bilgileri

Madenler Mah. Madenler Sok. No:40, Dudullu Osb/Çekmeköy/İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum