fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Artı Gelişim Anaokulu

Özel Artı Gelişim Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30

Özel Artı Gelişim Anaokulu Hakkında

Özel Artı Gelişim Anaokulu İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunmaktadır,50 m2 kullanım alanı ve 170 m2 bahçesi ve 24 saat güvenliği olan kurumumuzda konusunda uzman eğitmenler ve psikoloğumuz ile çocuğunuzu geleceğe güvenle hazırlamaktayız.
Geniş ve ferah sınıflarda sınırlı sayıda öğrenciyle eğitim kalitesinin hep yüksek tutulması hedeflenmektedir.
Özel Artı Gelişim Anaokulunda sabah saat 07.00'da başlayıp akşam 18.30'da sonlanan eğitim; yaratıcı drama, satranç, haftada 5 gün İngilizce, modern dans-bale, robotik kodlama gibi branş dersleri de kapsamaktadır.
Yenilikçi ve çağdaş eğitim metodlarına her daim açık olan okulumuzda ayrıca öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmesi için montessori pratik yaşam becerileri etkinlikleri yapılmaktadır.
Öğrencilerimizin yaratıcı düşünme ve çözüm odaklı düşünebilme becerisini geliştirmek adına Düşle-planla-yarat adlı atölye etkinliğimiz bulunmaktadır.
1. sınıfa aday (6 yaş) öğrencilere Metropolitan Testi uygulanır. Böylece çocukların ilkokul eğitimine uygunluğu belirlenir.
Eğlenerek ve oyun ile öğretmeyi hedefleyen okulumuz, bu doğrultuda etkinlikler planlamıştır, ayrıca sınıflarımızda hijyen açısından her çocuğa ve öğretmene özel tuvalet ve lavabolar bulunmaktadır, ayrıca
Kurumumuzda açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes okulumuzu ziyaret edebilir. Özel Artı Gelişim Anaokulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.
Özel Artı Gelişim Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
Artı Gelişim Anaokulu olarak Cumhuriyet mahallesi Esenyurt bölgesinde bizi diğer okullardan ayıran en önemli özelliğimiz ise; özgüveni yüksek, toplum içinde kendini net bir şekilde ifade edebilen mutlu çocuklar yetiştirmektir.
HAYDİ SEN DE GELECEĞİ ARTI'LA!

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Artı Gelişim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- STEM

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Artı Gelişim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Artı Gelişim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Artı Gelişim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Artı Gelişim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Artı Gelişim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Artı Gelişim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Artı Gelişim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Artı Gelişim Anaokulu Yorumları (15)

  • BD

    Kızımın ilk kreşi ve bu sene mezun olacağız. Arkadaşlarını ve öğretmenlerini seviyor. Çocuk mutluysa veli de mutlu oluyor.

  • ZA

    Ben çocuklarından hiç ayrılmamış ve bir okadarda pimpirik annemyim kızımda okula gitme konusunda 2 defa denedik başarısız olduk fakat artıgelişimde bulunan gerek öğretmenler gerek yardımcı öğretmenler gerek kurucu okadar çok ilğili leri iki çocugun da çok çabuk adepte oldular ve okula gitmek için can atıyorlar. Gözlemledi pimpirik kadarıylada kızımdada oğlum dada beceri ve yetenekleri konusunda baya gelişme mevcut. Ben diğer okulda bulunan öğretmenlerle ulaşım şağlayamazken artıgelişimin her bir personeline rahatlıkla ulaşım sağlayıp gerekli olan bilğiye ulaşabiliyorum. Burdanda artıgelişim ailesine çok çok teşekkür ederim.

  • GK

    Okulumuzdan çok memnunuz fazlasıyla keşke daha erken vermiş olsaydm dye çok pişmanım herkes çok sıcakkanlı ,guleryuzlu öğretmenimiz okadar içten,samimi,okadar ilgiliki sana guven veriyolar ve kesinlikle gözüm arkada kalmiyo diyebilirim gerçekten mesleğinin hakkını vererek yapiyo ve ayrica ben burdan sevgili hocama çok çok teşekkür ediyorum

  • Zk

    Oğlum 11 aylıkken verdim şuan 3 yaşında ve hala bu okulda çok severek gittiği okul.cok memnunuz herkese tavsiye ederim. Özellikle küçük yaşta eğitim için iyi bir okul.

  • Zk

    11 aylıken verdiğim oğlum şuan 3 yaşında. 3 yıldır orada .Gayet memnunuz . Çokça tavsiye ederim.

  • AA

    Gerek yöneticimiz Zeliha hanım gerek değerli öğretmenlerimiz ve yardımcı çalışanlar olsun hepsi hem ilgili hem hem sorumluluk sahibi hemde sevgi dolular çocuklarımıza verdikleri değer için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorumKullanmış olduğumuz okul aile programında yemek listesı ve haftalık ders programı düzenli olarak bizimle paylasılması

  • Nb

    Çok memnun oldum her şey İçin, Oğlum bir buçuk yaşında, anaokulunda rahat ve mutlu.Öğretmenler iyi, saygılı ve sevgi dolu, ben de sizinle ilgilenirken çok rahatım. Şu ana kadar herhangi bir hata fark etmedim, teşekkürler

  • TT

    Okulumuzdan çok memnunuz. Çok güzel bir enerjisi var kesinlikle. Oğlum okula mutlu gidiyor, mutlu geliyor. Kurucusu, müdürü, öğretmenleri hepsi güler yüzlü. Eğitim kalitesi çok iyi ve her şeyi eğlenerek, oyunlarla öğreniyorlar. Çocuklarla tek tek ilgileniliyor. Her gün eve farklı bir şey öğrenmiş ve mutlu bir çocuk olarak geliyor. Her anlamda memnun kaldığımız okulumuzu hem bir veli hem de bir eğitimci olarak kesinlikle tavsiye ederim.

  • MS

    Güleryüzlü ve uzman eğitim kadrosuyla kızıma hem bir yuva hemde harika bir anaokulu oldular. İlkokula basladığında tüm öğretmenleri hangi anaokulundan mezun olduğunu sordular... emekleriniz icin tesekkurler Artıgelisim ailesi sizi cok seviyoruz

  • VS

    Çocuğum 1 yaşından beri bu okula gidiyor . Çok memnunum. Öğretmenler güzel ve müdür de çok iyi . Tavsiye ediyorum.

  • BB

    Kızım 1.5 yaşındayken kreşe gitmiştik şu anda 2,5 yaşındayız kreşe seve seve gidiyor öğretmenlerine de alışmış ve onları çok seviyor . Kızımızın mutlu olması bizim için çok önemli. Artıgelişim Anaokulunda çocuğun rahat etmesi için her şeyin yapıldığını belirtmek isterim.Kreşte eğlenceli vakit geçirebilmek içinde çeşitli oyunlar, ince motor becerileri, danslar oyuncaklar ve oyun alanları var . Anaokulumuzdan memnunuz ve daha da büyük başarılar diliyoruz ❤️

  • Mc

    Kızım iki yaşına girdi girecek bu yaşına kadar anneanne büyüttü ancak bir çocuk ilk günden mi değişir emzik olayımız ilk gününden bitti , kendi çok öz güvenli kendi işlerini yapma becerisi arttı sanki kreşe değilde anne kucağına bırakmışım gibi hissediyorum iyiki varsınız iyiki varsınız tuğçe hanım daha ilk günlerimiz ilerleyen günlerde de yorum yapacağım inşallah güzel olacak aile sıcaklığını ilk görüşmede hissedeceksiniz emin olunOkulum yanımda programı daha etkin geliştirilmiş olabilir yemek listesine kolay ulaşabileceğimiz bir bölüm olması iyi olacak

  • cc

    Oğlum 1 senedir okulunuzda eğitim görmekte, hem fiziksel hemde zihinsel aktivitelerinizin çocuk gelişimi üzerindeki pozitif etkileri için ve öğretmenlerimizin samimi,kaliteli iletişimi için teşekkürlerimi iletmek isterim.

  • Ks

    Kızımı 2 yıldır bu okula gönderiyorum. 2 yaşında kreşe başlamasına rağmen öğretmenlerini, arkadaşlarını ve okulu seviyor.

  • KC

    Çocuğunuzu güvenle birakabileceginiz, eğitim öğretim yönünden üst seviye bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Artı Gelişim Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mahallesi, 1986. Sokak, Rayana 2 Residence A/3 Blok, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum