fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu

Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu Hakkında

Özel Asfa Halil Necati anasınıfı olarak her biri farklı ve değerli çocuklarımızın yaşlarına ve mizaçlarına göre tasarladığımız eğitim metodumuzla eğitim hayatına güvenli bir başlangıç yapmalarına rehberlik ediyoruz. Özel Asfa Halil Necati anasınıfı sahip olduğu vizyon açısından çocuklarımızın kaba / ince motor becerileri, dil gelişimleri, psikososyal gelişimleri, duygusal gelişimleri, manevi gelişimleri alanında uzman kişiler tarafından bireye özgü öğrenme yöntemleriyle desteklemektedir. Bunun için; Sadece İngilizce konuşan öğretmenden konuşmaya ve anlamaya dönük çalışmalar, sınıf derslerinde de temel komutların İngilizce tekrarlanması, bağımsız bir kuruluş tarafından speaking sınavı yapılmaktadır. Özel Asfa Halil Necati anasınıfı olarak, öğrencilerimize her gün, merhamet, israf, adalet, dürüstlük, kalite, sabır ve temizlik gibi erdemler üzerine kurulmuş temel kişilik değerleri ve değerler eğitimi vermekteyiz. Bunların haricinde sportif gelişimleri için her gün ders öncesi fiziksel aktivitelerimiz devam etmektedir. Haftada iki gün kıdemli antrenörümüzden taekwondo dersleri, haftada bir gün kendi havuzumuzda yüzme dersi, spor öğretmenimizden beden eğitimi ve geleneksel sporlarımızı branş öğretmenleriyle deneyimle fırsatı veriyoruz. Çocuklarımızı sanatsal yapıda kendilerini keşfetmeleri ve istekleri doğrultusunda kendilerini yönlendirmeleri için haftada bir gün konservatuar eğitimli öğretmenimizden ritim dersleri ve güzel sanatlar öğretmenimizden estetik dersleri, kil ve seramik çalışmaları verilmektedir. Her gün uzman psikoloğun kontrolünde öğrencilerin gelişimleri takip edilmektedir ve profesyonel danışmanla birlikte öğrencilerin takibi ikinci bir gözle yapılmaktadır ve bunun sonucunda öğrencilerimizin gelişimleri ve durumları siz değerli velilerimize düzenli olarak iletilmektedir. Sosyal aktivitelerin içerisinde amaca uygun geziler, tiyatrolar ve etkinlikler yapılmaktadır.

Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu Yorumları (14)

  • A

    Her zaman sıcak ve içten tavırlarıyla elini bir omzumuzda hissettiren öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler. Evladımın hem fiziksel hem zihinsel hem manevi gelişimi için çok doğru bir tercih yapmışım. İçimiz rahat

  • A

    Asfa gönül aydınlığına teşekkür ediyorum özellikle ülkemizin içinde bulunduğu sağlık durumları ve evde kaldığımız şu günlerde her zaman her branşıyla bize destek verdi ve özellikle bireysel eğitimlerde hiç aksama yaşamadım gerek ingilizce gerek değerler eğitimi ve sınıf ogretmenlerimizinde yönlendirmesi bizlere evlerde rehberlik etmesi çocuklarım ve bizim adımıza kaliteli zamanlar geçirmemize psikolojik danışman hizmetleri ile destekleyerek her konuda yardımcı oldular her konuda sonsuz tesekkurler asfa gönül aydinligi

  • FK

    Çocuğum dizimin dibinden ayrılmayan çekingen bir çocuktu. Ama okula başladığından beri daha girişken. Çok güzel arkadaşlıklar kurdu ve severek gidiyor. Öğretmenlerini de çok seviyor. Her akşam yaptıklarını evde bize heyecanla anlatıyor. Çok eğleniyor. Bizim için kazanç oldun Asfa.

  • A

    Oğlum gitmişti daha önce şimdide 4 yaşında kızımı gönderiyorum çok memnunum değerler eğitimini bu kadar güzel veren ve akademik başarıyida akabinde destekleyen özverili bir okul iyiki varsın asfa gönül aydınlıgim

  • MA

    Arkadaşım sayesinde tanıştım Asfa Gonulaydinliğı ile.oğlundaki olumlu ve güzel gelişimi bereber gözlemledik. Asfa Gonulaydinliğı çocugun sedece fizikî gelişimiyle ilgilenmiyor,manevî gelisimiylede ilgileniyor. Bir çocuk akedemik başarının yanında insani vasiflarinida gelistirmeliki iyi bir insan olabilsin. Bizde kızım için okulumuzu bulduk. Bekle bizi Asfa :)

  • ED

    Çocuğum yemek konusunda sıkıntı yaşayan bir çocuktu. Asfa'da öğrencilerin yemeklerinin özel oluşturulduğu ve takip edildiğini öğrenince çocuğumu yazdırmak istedim. Şuan yemek konusunda sıkıntı çekmiyoruz. Yemekler çocukların seveceği ve besin dengesi dikkat edilerek hazırlanıyor. Bu durumdan çok memnunum. Ayrıca öğretmenlerimiz çok ilgili ve sevecen

  • Çocuğumun anaokulu eğitimi için kaliteli ve manevi eğitim veren bir kurum arıyorken yakın çevrem bana Asfa'yı önerdi. Asfa Gönül Aydınlığı Anaokuluyla bu sene tanıştım. İyi ki de tanışmışım. Gerçekten çevremdeki insanların bahsettiği kadar iyi eğitim veren ve çocuklarımızı ilkokula doğru hazırlayan bir kurum.

  • FD

    Çocucum yemek seçerken artık seçmior, yemekleri çok lezzetli ve çcukların damak tadı esas alınarak yapılıyor, bir araftan hergün sportif faaliyetlerle deseklendiği için çocuğumun gelişimini çok olumlu etkiledi Asfa Gönül Aydınlığı Çok teşekkür ediyorum.

  • M

    Kızım bu okulda çok memnunum, öğretmenler ilgili güler yüzlü, hem manevi eğitim hem diğer eğitimi çok çok iyi, kıvamında, çocuğum severek gidiyor. İngilizce çizgi film izlemek istiyor, anlayabiliyor, şaşırıyorum, öğretmeni hep İngilizce konuşuyor çok mutluyum, ilkokulda da Asfaya devam ettireceğim inşallah.

  • Bir anaokulu velisi olarak çocuğumu güvenle teslim edeceğim bir kurum Asfa Gönül Aydınlığı. Öğretmenlerimiz çok ilgili ve bizimle hep iletişimde.

  • EY

    Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu sayesinde çocuğumun akademik gelişiminin yanı sıra manevi gelişimini de görüyorum. Her hafta yaptıkları çeşitli spor ve sanat faaliyetleri sayesinde çocuğum heyecanla gidiyor okula. Okçuluk dersi en sevdiği ders. Özellikle öğretmenlerimizin sıcak tavırları ve ilgileri onu daha da teşvik ediyor. Çok memnunum.

  • BB

    Çocuğumu gönderirken her anne gibi benimde kaygılarım vardı.Asfa kurumlarını daha önce de çevremden biliyorum ,bu yıl ise ne kadar doğru karar verdigimi anladım orada her çocuk öğretmenin,her öğretmen her çocuğun gibi sahiplenilmiş ayrica sıcacık manevi bir güven ortamında çok şükür içim rahat gerçekten gözüm arkada kalmıyor.tesekkurler asfa

  • AB

    Ben Asfa Gönül Aydınlığı ile 4 senedir tanisiyorum. Bolgemizde bulunan ve degerler eğitimini bu kadar sevgiyle aşılayan tek kurum. Iyi ki varsın Asfa :)

  • AB

    Kurumsal olmasıyla birlikte aklımın çocuğumda kalmaması güven duygusunun tam manasıyla veliye verilmesi çok kıymetli olduğunu deneyimledim. 2. Cocuğumuda bu sene verdim. Anaokulu bu zamanda cok önemli hem eğitim , hem de ahlaki gelişimin tek adresi diyebilirim. Hem markalaşmış hem de sıcak aile ortamı her departmanda hissedilmekte. Çocuğum öğretmeniyle ve tüm okul çalışanları ile iletişimde okul öncesinde iletişim ve ters giden durumları keşfetme süresi cok uzundur. O yüzden konu evladımsa gözüm kapalı emanet edeceğim tek kurum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Asfa Gönül Aydınlığı Anaokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Mah. Mütevelli Çeşme Cad. No:21, Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum