fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atabilim Anaokulu

Özel Atabilim Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45
Sabahçı: 10:00/15:30

Özel Atabilim Anaokulu Hakkında

2 ile 6 yaş aralığında bulunan okul öncesi öğrencilerini geleceğe hazırlayan Özel Atabilim Anaokulu 360 derece panoramik çekimleri sayesinde okul içerisinde sanal olarak gezme fırsatı sunmaktadır. İstanbul Ümraniye’de yer alan Özel Atabilim Anaokulu çocuklara İngilizce eğitim imkanı sunmaktadır. Erken yaşta İngilizce öğrenmenin gerekliliği üzerinde duran anaokulu geniş sınıfları ve hijyenik okul yönetimi anlayışı sayesinde çocuklara kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Sınıflarda yer alan sıralar geniş olup, çocukların vücutlarını destekleyici yapıya sahiptir. Etkinlik saatlerinde farklı etkinlik uygulamaları yapılarak çocukların kişisel, fiziksel ve psikolojik gelişimine katkı sağlanmaktadır. Branş öğretmenleri çocukları geleceğe hazırlayan eğlenceli ve öğretici bir eğitim programı uyguladığından dolayı öğrenciler keyifli dakikalar geçirmektedir. Özel Atabilim Anaokulu 'na sabah saatlerinde gelen çocuklar akşam saatlerine kadar okulda vakit geçirmektedir. Bu süreçte çocukların beslenmeleri için pek çok yemek hazırlanmaktadır. Sabah kahvaltısı, ikindi kahvaltısı ve yemek öğünü çocuklar için büyük öneme sahiptir. Bu nedenle Özel Atabilim Anaokulu uzman aşçılarla çalışarak çocukların sevebileceği lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmeye özen göstermektedir. 2 ile 6 yaş gurubu aralığındaki çocukların okul öncesi eğitim alabilmek için gittiği okulda çocukların gelişimine katkı sağlayacak ve fiziksel gelişiminin ilerlemesini sağlayacak öğünlerle beslenmesi çok önemlidir. Vitamin dolu menüler sayesinde çocuklar hem sağlıklı beslenecek hem de kendisi için sağlıklı besinler tüketerek gelişimini hızlandıracaktır. Okul öncesi eğitim süreci çocukların öğrenmelerinin en hızlı gerçekleştiği dönemlerdir. Bu nedenle okul öncesi eğitim kapsamında çocuklara verilen etkinlikler çocukların öğrenme sürecini hızlandıracak ve merak eden, soru soran, öğrenmeye açık bir çocuk oluşumuna katkı sağlayacaktır. Bu nedenle Özel Atabilim Anaokulu gerçekleştirdiği etkinliklerden maksimum faydayı sağlamayı amaç haline getirmiştir. Yapmış olduğu etkinliklerin çocukların ruhsal ve psikolojik gelişimine katkı sağladığını bilen Özel Atabilim Anaokulu farklı etkinlikler uygulamaktadır. Yabancı dil etkinlikleri sayesinde çocuklar bir dil öğrenme fırsatı yakalarken öğrenme sürecinin de hızlanması amaçlanmaktadır. Müzik, bale, drama, fen ve doğa, matematik ve dans etkinlikleri sayesinde çocuklar keyifli dakikalar geçirirken yeteneklerinin ortaya çıkarılması için oldukça önemli dersler arasında gösterilmektedir.

Özel Atabilim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Atabilim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atabilim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Atabilim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 15:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Atabilim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atabilim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Atabilim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Atabilim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Atabilim Anaokulu Yorumları (10)

  • Fg

    Soyak Yenişehirin En Eski En Güvenilir En Köklü Uzun Yıllardır Faliyette Olan Tek Okulu Çocuğumuz Güvenilir Emin Ellerde Bölgedeki Diğer Okullar Tamamen Ticari Çocukları Para Olarak Gören Yerler Okul Yömtimine Ve Öğretmenlere Teşekkür ediyorum.Okulun Heryeri Tamamen Değerlendiriliyor Diğer Okullardan En Büyük Bahçeye Sahip Olan Bir Okul Çocuklar Yeşiller İçinde Oynuyor

  • ND

    Merhaba, yaklasik 3 yildir ikiz cocuklarimiz Atabilim Anaokulu'nda egitim gormekteler. Hem pozitif bilimler hem de gelisim / duygusal yonden kaliteli egitim aldiklarini dusunuyorum. Cocuklarimizla birebir ilgileniyorlar. Binanin ufak olmasindan dolayi onyargilariniz var ise, inanin, bu dusunceyi hemen unutun cunku icerisi cok etkin kullaniliyor ve bir okul sicakligi var. Okul muduresi Merve Hanim'a, ogretmenler Semran Hanim'a ve Seyma Hanim'a, Hatun Hanim'a, Burak Bey'e tesekkurler.

  • TG

    75 aydır oğlumu atabilime gönderiyorum gözüm kapalı emanet ettiğim tek yer bu sene mezun olup ilkokula başlayacak hem mutluyuz hemde sizin gibi öğretmenlerimizden ayrılıcaz diye üzgünüz.. İyiki tanımışız sizi..oğlum 6 yaşında 1 inci sınıfa başlayacak okul öncesinde şuan 1 inci sınıfa başlayacak şekilde gelişimine çok iyi destek oldu emeklerine sağlık...

  • M

    Soyak Yenişehir deki en dürüst şeffaf güvenilir ticari kaygısı olmayan tek okul.

  • bb

    Okul yönetimi, yemekler, verilen eğitim göz önüne alınınca Soyak Yenişehir civarındaki olumlu tavrını değiştirmeden yoluna devam eden en iyi butik okullarından biri. Oğlumuz için yaptığımız iyikilerden biri de Atabilim Anaokulu oldu.

  • OY

    Okul çok büyük değil fakat neredeyse her alan verimle kullanılıyor. Çocuklar okulda her alana girip çıkabiliyor ve rahatça davranabiliyor.

  • ÖK

    Drama çalışmaları ile çocukları sosyalleştiriyorlar ve diksiyonlarını geliştiriyorlar. Diksiyon ve konuşmaya anadil eğitimlerine önem vermeleri bizi çok mutlu ediyor.

  • N

    Dans ve drama etkinlikleri ile çocuklara sanatsal bir bakış açısı sağlıyorlar. Bu ilgi ve alakları umarım her zaman ve daha büyük yaş grubuna geçtiğimizde de sürer. Öğretmenlerin tamamı hatta yöneticiler dahi çocuklarla çok ilgililer

  • AO

    Geziler ile çocuklarımıza yeni meraklar ve yeni hobiler kazandırmayı amaçlıyorlar. Bu doğrultuda da çocuklar kendilerine yeni alışkanlıklar ve merak uyandırıcı şeyler kazandırıyorlar.

  • HU

    Her alanda uzmanlara başvuran ve buna dikkat eden bir kurum. Oğlumun biraz daha yemek konusunda hassas ve uzman aşçıları ile yemekleri günlük yapmaları onun hassas yeme alışkanlığına en ufak bir zarar gelmemesini sağladı

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atabilim Anaokulu İletişim Bilgileri

Site Mah. Atay Cad. No:56-1/1 Soyak Yenişehir- Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum