fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 1,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/18:00

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu Hakkında

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu, 3-6 yaş arası eğitim vermekte olan, çocukların kendini sıcak yuvasında hissettiği bir anaokuludur. Bu anaokulunda, her çocuğun farklı bir yeteneğe sahip olduğunu benimseyen alanında uzman öğretmen kadrosu, öğrencileriyle bireysel olarak ilgilenerek onların gelişimini sağlamaktadır. Öğrenciler sabah, hijyenik ve organik hazırlanan yemekleriyle kahvaltısını yaptıktan sonra, bahçeye geçerek, müzik eşliğinde sabah sporlarını yapmaktadırlar.
Spordan sonra çocuklar, kum havuzuna, yüzme havuzuna, park alanına, ya da tüm kask ve dizlik korumalarıyla beraber kaykay-paten alanına geçip, diledikleri gibi gözetim eşliğinde oynayabilirler.
Çocukların fiziksel gelişimleriyle beraber eğlenerek öğrenen mutlu çocuklar olmasını önemseyen Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu, çeşitli branş dersleriyle çocukların sosyal alanda gelişip, kendilerine bir hobi edinmesini sağlarken zihinsel gelişimini de ön planda tutmaktadır.
Akıl ve zeka oyunları, görsel sanatlar, dekoratif sanatlar, seramik kulübü, modern dans, yoga, tiyatro, orff, yüzme gibi alanlarda dersler verilmektedir. Psikolojik danışmanlar tarafından gözlenen ve takip edilen çocukların kişisel gelişimleri, aylık veli görüşmeleri ile ebeveynlere bildirilmektedir. Servis hizmeti bulunan bu kurumda, öğrenciler güvenle ulaşımını sağlamaktadır.
İngilizce yabancı dil eğitiminin de son derece önemsendiği Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu'u çevrede hem veli hem de çocuklar tarafından tercih edilen bir yuvadır. Ayrıca okulda tam zamanlı ingilizce eğitimi uygulanmaktadır.

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu Montessori Eğitimi Hakkında

Montessori materyalleri, çocukların merakını canlı tutarak, keşfetme, öğrenme ve problem çözme yeteneklerini geliştiren özel araçlardır. Bu materyaller, çocuklara somut deneyimler sunarak öğrenme sürecini destekler ve özgüvenlerini artırır.
Montessori eğitimi, çocukların doğal öğrenme içgüdülerine dayanarak bireysel öğrenmeyi teşvik eden bir pedagoji sistemidir. Bu yaklaşım, öğrencilere kendi hızlarında ilerleme olanağı sağlar ve öğrenme deneyimini öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre uyarlar. Montessori eğitimi, çocuklarda özgüven, özerklik ve işbirliği becerilerini geliştirmeye odaklanır. Somut materyaller sayesinde soyut kavramları anlamalarına yardımcı olurken, sabır, odaklanma ve problem çözme yeteneklerini güçlendirir. Bu eğitim modeli, öğrencileri sadece bilgi tüketen değil, aynı zamanda düşünce üreten bireyler olarak yetiştirir ve topluma katkı sağlayacak özgün düşünce yapısına sahip bireyler yetiştirmenin önemini vurgular.

Neden Montessori Anaokulunu Seçmeliyiz?

Montessori anaokulu, çocuklara özgürlük ve özgüven kazandırarak doğal öğrenmeyi teşvik eder. Somut materyallerle desteklenen bu eğitim modeli, bireysel ihtiyaçlara uygun öğrenme ortamı sunar. Çocukları özgün düşünme yeteneği ile donatır, sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini destekler ve onları geleceğe hazırlar."

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu yaş aralığı nedir?
    1,5-6
  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu Yorumları (28)

  • BP

    Gayet neşeli güler yüzlü ve alanında uzaman öğretmenlerin olduğu sıcak bir okul. Ben gönül rahatlığıyla kızımı bırakıyorum ve etrafımda ki herkese öneriyorum. Gün içinde yapılan etkinlikleri keyifle izliyoruz en önemlisi çocuğum okula mutlu bir şekilde gidiyor ve mutlu bir şekilde ayrılıyor emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

  • Ds

    Tek çocuk olduğu için mi bilmiyorum biraz içine kapanık ve dil gelişimi gerideydi bu yüzden hem sosyalleşmesi için hem de gelişmesi için kaliteli eğitim veren bir okul arayışı içindeydim ve pembe kule anaokulunu buldum .İyi ki bulmuşum gerçekten faydasını o kadar çok gördük ki şu an gayet arkadaşlarıyla iletişim kurabilen kendini ifade edebilen düzeye geldi çocuğum. emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekür ediyorum

  • SA

    İnstagramda yaptıkları etkinlikleri ile karşıma çıkmıştı pembekule anaokulu, sonra biraz incelediğimde diğer okullardan çok farklı olduğunu gördüm. Bu okulda herşeyi çocuklar kendileri yapıyorlar, yeteneklerini ortaya çıkartıyorlar. Çocuğum şu an bile yaşıtlarından çok ileri düzeyde bununda sebebi montessori okula gitmesi oldu. Ben gayet memnunum pembe kule anaokulundan.

  • HS

    2 senedir oğlumu bu kreşe yolluyorum. Çok sıcak aile ortamı gibi bir kurum. Dans, yoga, bilim atölyesi gibi çeşitli branş dersleri var özellikle ingilizce ile çift dil eğitimi vermeleri çok büyük bir avantaj.

  • ZK

    Anasınıfı olarak mükemmel biyer, ögretmenleri olarak, temizlik olarak çok iyi oğlumda 2-3 ayda mükemmel faydaları oldu.

  • BS

    Okulu ilk incelediğimde fizikler şartları hoşuma gitmemişti ve çocuğumu parkı havuzu oyun alanları kısacası fizikler şartları en üst safhada olan bir okula yazdırmıştım fakat önemli olan okulun fizikler şartları değilmiş hem verilen eğitim hem de öğretmenlerin ilgisiymiş maalesef kötü bir okul geçmişimiz oldu sonra evime yakın olduğu pembekule anaokuluna kayıt yaptırdım ve iyiki de yaptırmışım tüm kadrosuyla o kadar sıcak bir ortamki çocuğum koşarak giriyor okula resmen her gün yapılan etkinlikler bire bir ingilizce eğitimi bire bir herkese tavsiye ederim gerçekten

  • BG

    Çocuğum çok hareketli olduğu için her okul kabul etmiyordu maalesef sonra komşumuzun önerisi ile bu okula yazdırdım çocuğum gün geçtikçe o hırçın hallerinin azaldığını arkadaşlarıyla daha sağlıklı iletişim kurduğunu gördüm iyiki göndermişim gerek kurum müdürü Leyla hanım gerek öğretmenlerin her biri çok sıcak kanlılar oryantasyon sürecinde her biri çok güzel ilgilendi hepsinden allah razı olsun

  • İK

    Çocuğum için okul öncesi eğitimi çok önemli benim için. Bu yzden çok araştırma yaptım ve pembe kule anaokuluna kayıt yaptırdım. Montessori eğitimi verildiği için çocukların çocuklar hem deneyimleyerek hem gözlemleyerek öğreniyorlar bu da onlar için hem kalıcı hemde zevkli oluyor

  • KT

    Oğlumda gelişme geriliği ve dikkat eksikliği vardı daha önce bir çok okula kayıt yaptırmıştım ama hiç bir faydasını görememiştim ve çocuğumda çok isteksiz gidiyordu sonra bu okulu tesadüfen gördüm internette ve instagramda yapılan etkinliklere göz geçirdim hemen görüşmeye gittim ve kaydettirdim inanın hiç pişman olmadım çünkü bire bir eğitim veren bir okul bize anlamsız gelen her materyal aslında çocuklar için çok faydalı olduğunu gördüm şu an oğlum gayet güzel kendini ifade edebiliyor ve dikkat süresi uzadı emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum burdan

  • ZA

    Diğer anaokulları gibi eğitim verilmiyor inanın çocuklara bir çok kazanım sağlanıyor. Benim kızım 2 senedir bu okulda ve hergün çok istekli gidiyor okula

  • DB

    Oğlum tam 18 aylıktı kayıt olduğumuzda. Yemeği, uykusu, bezi konusunda ciddi endişelerim vardı ama hiç sorun yaşamadık. Öğretmenlerin profesyonelliği ve güler yüzü sayesinde oğlum kreş ortamına hızlıca uyum sağladı. Bu yıl ikinci senemiz ve yaz okulu döneminde de yine burada devam ettik. Devamlı okulda bulunan bir psikoloğun varlığı çok büyük bir artı. En ufak sıkıntıda randevu oluşturup görüşme yapabiliyoruz. Düzenli aralıklarla psikolog tarafından rutin değerlendirmeler için davet ediliyoruz ve yapılan değerlendirme rapor olarak tarafımıza bildiriliyor. Okulun sahibi Leyla hanım her konuya son derede çözüm odaklı yaklışıyor, her öneri ve talebimiz değerlendiriliyor. Okulun yaz okulu döneminin hiç ara vermeden devam etmesi çalışan ebeveynler için ayrıca avantaj sağlıyor. Yapılan etkinliklerin çocuğumuzun günlük hayata katılımına ve motor gelişimine ne kadar katkı sağladığını bizzat gözlemledik. Okulun kalitesinin ve tüm öğretmenlerimizin güleryüzünün daim olmasını dilerim.Ebeveynlerin de dahil olabileceği sosyal ortamların, gezilerin, piknik tarzı eğlencelerin düzenlenmesi düşünülebilir.

  • BG

    Çocuğunuzun yaşıtlarından daha ileri düzeyde daha özgüvenli daha bilinçli yetişmesini istiyorsanız kesinlikle bu okula göndermenizi tavsiye ediyorum

  • LG

    Çocuğum şu an 1. sınıfa gidiyor okul öncesini bu okulda tamamladı 2 yıl gönderdim ve hiç pişman olmadım inanın gayet güzel eğitim veren bir kurum

  • IB

    gün içinde sürekli ve çocukların ilgilerini cezbeden aktiviteler yapılması bakımından başarılı buluyorum. geri bildirim konusuna da öğretmenler ve yönetim açık, karşılıklı olumlu iletişim kurabiliyoruz. şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yaşamadık, yaşamamayı da umuyorum. herkese özenli davranışları için teşekkürler.bazı fiziksel koşullar ve kreş içi güvenlik önlemlerinin daha hızlı iyileştirmesi konusunu belirtmem gerekebilir.

  • bg

    inanın müthiş bir okul ben gün içinde yapılan etkinlikleri hayranlıkla izliyorum iyi ki göndermişim bu okula çocuklara okulu sevdiriyorlar resmen

  • Bu okula başlamadan önce montessori hakkında hiç bir bilgim yoktu ama çocuğumdaki farklılıkları gördükçe anladım ki montessori eğitimini her çocuğun alması gerekiyor. Çünkü hem okulda bire bir eğitim veriliyor hemde aslında büyüklerin yaptığı her şeyi çocuklarında yapabileceklerini öğretiyorlar. Onların küçük ellerine boylarına materyallerle çalışıyorlar buda onlar için çok zevkli oluyor bu yüzden okula çok istekli gidiyorlar

  • ET

    Otizm teşhisi konuşmuştu benim çocuğuma sonra internet bu okulu buldum iyi ki bulmuşum 3 ayda çocuğum o kadar değişti ki hem dil gelişimi hem göz kontağı bu süreçte tüm öğretmenlerimize okul psikoluğuna çok minnettarım keşke her okulda böyle ilgili alakalı öğretmenler olsa o zaman tedavi edilmeyecek hiç bir hastalık olmaz

  • BS

    Hem güzel hem tatlı öğretmenleri ile mükemmel bir okul. İnstagramda karşıma çıkmıştı ve yapılan etkinlikler aktiviteler öyle hoş ve eğlenceli ki hemen oğlumu yazdırdım inanın hiç pişman olmadım siz de güvenerek gönderebilirsiniz

  • FS

    Okulda verilen eğitim süper hem bire bir hem grup şeklinde oğlum her gün koşarak gidiyor okula çok eğlenceli aktiviteler yapılıyor

  • AS

    Çocuğumda dikkat eksikliği ve dil geriliği vardı arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu okula kayıt oldum ve inanın çok faydasını gördüm çocuğum artık kendini daha rahat ifade ediyor o hırçın agresif halleri yok oldu tüm öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Her öğretmenimiz çok cana yakın özellikle kapıda karşılayan fatma hanım hepinizi çok seviyoruz iyiki varsınız

  • Ko

    Okulda ki ekipmanların ve eğitimlerin günlük hayata yönelik olması benim ilk tercihimdi.Öğretmenlerin cocuklara olan sevgi ve ilgisi gerçekten iyi.

  • PK

    Oğlum Atakent Pembe Kuleye başladığında 22 aylıktı , o kadar tedirginliklerim vardı ki,daha çok küçüktü nasıl olacaktı uykusu yemeği psikolojisi.. Okul ile görüşmeye gittiğimiz gün Leyla hanımın yaklaşımı sonrasında oryantasyon sürecinde öğretmenlerimizin yaklaşımı,sevgi dolu olması,yemekleri yapan ablanın ben çorbalarını bilerek 5 dk erken koyuyorum onlar gelmeden soğusun ağızları yanmasın diye ince düşüncesi, okul girişinde Fatma öğretmenin sıcacık karşılamaları ile gün geçtikte içimiz rahat etti.Özellikle sevinç öğretmenin oğluma oryantasyon sürecinden şu ana kadar olan sevgi dolu yaklaşımı bizim kreş serüvenindeki en büyük şansımız oldu. Pembe kule çocuğunuza sahip çıkıyor, daha küçük almayalım,olmaz demiyor.Okul psikoloğu hanımefendi süreci anlatıyor ,gerçekten her şey söylediği şekilde ilerledi ve şuan oğlum güle oynaya gidiyor❤️ Küçük yaşta oğlumu vermeme rağmen gönlüm rahat bir şekilde gönderiyorum, her şey için teşekkür ederim. Bazen annelerde işi profesyonellere bırakmalı❤️

  • Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Samimi ve sıcak yorumunuz için teşekkür ederiz, her öğrencimiz bizim için çok değerli onlara en iyi sevgiyi , şevkati, eğitimi, vermek bizim görevimiz. Siz değerli velilerimizin memnuniyeti de bizim için çok kıymetli, teşekkür ederiz ♡

  • EG

    Çok tatlı öğretmenleri kapıdan girer girmez sıcak bir ortam karşılıyor Fatma öğretmenin güler yüzü ve tatlı dili özellikle. Ben güvenerek teslim ediyorum çocuğumu

  • ÖA

    Çocuğumun gelişimini destekleyen, sevgi dolu bir ortam. Anaokulunu tercih etmekten mutluyuz.

  • Mc

    Güzel ve sıcak bir ortam kızlarım çok mutlu gidiyor okula öğretmenleri çok samimi ve sevecen hepsine teşekkür ediyoruz

  • Çö

    Kızımın 2. Kreşi bırası. Gerçekten çok memnunuz. Kızım eskiden okula gitmek istemiyordu. Şimdi koşa koşa okula gitmek istiyor.

  • Çocuğum 20 aylıktan beri gidiyor. Şuan 3 yaşında. Öneri ile kaydolmuştuk. Sonrasında çok severek devam ediyoruz. Gerçekten eğitim konusunda uzman öğretmenleri var, aynı zamanda tam zamanlı psikoloğu var. Çocuklara kendi çocukları gibi bakıyorlar ve biz çok faydasını gördük. Konuşmaya kreş sayesinde başladı, faydalı etkinlikler yapıyorlar. Diğer okullar gibi çocuğun oyuncaklarla oynadığı bir yer değil de materyallerle çocukların gelişimine katkı sağlayarak montessori anlayışıyla eğitim veren bir kurum. Güvenli , temiz. Çocuklarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Aynı zamanda birebir ingilizce eğitimi veriliyor.yok

  • Çalışanlarıyla dört dörtlük bir ana okuludur.Ben yaklaşık 8 ay ikiz çocuklarımı gönderdim o kadar memnun kaldım ki gözünüz kapalı güvenip bırakabilirsiniz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atakent Pembe Kule Montessori Anaokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mah. Sinpaş İstanbul Sarayları 220.Sok. No:27/2 Küçükçekmece / İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum