fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ateş Böceği Anaokulu

Özel Ateş Böceği Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 7
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:30/17:30

Özel Ateş Böceği Anaokulu Hakkında

İstanbul da 2 ile 6 yaş arasında ki çocuklara okul öncesi eğitim veren Özel Ateş Böceği Anaokulu Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Kurum 26 yıldır kendi binasında eğitim vermektedir. Anaokulunun kendi alanında uzman eğitim kadrosu bulunmaktadır. Anaokulunda geleceği çocukların şekillendireceğine inanılmaktadır. Anaokulunda yurt dışı bağlantıları ile dünyadaki gelişmeler takip edilerek modern eğitim teknikleri uygulanmaktadır. Çocuklara ve velilere güvenli, ev sıcaklığı ortamında, bireysel gözlemlerin ve ilginin yoğun olduğu yaratıcı ve eğitici ortamlarda eğitim hizmetleri sunulmaktadır. Okulun amacı çocukların hedefleri doğrultusunda kaliteli ve mutlu ortamlarda zaman geçirmelerini sağlamaktır. Anaokulu butik yuva olarak eğitim hizmetleri sunmaktadır. Özel Ateş Böceği Anaokulu 'nda çocukların geniş ve rahat ortamlarda birebir eğitim görmeleri, yeteneklerine ve eğilimlerine göre yönlendirmeleri, kaliteli eğitim almaları, gelişimlerinin takip edilmesi sağlanıyor. Anaokulunun hedefi; sağlıklı, sevgi dolu, mutlu ortamlarda çocuklara eğitim öğretim hizmetleri sunmaktır. Çocuklarda eğitim ve öğretim hizmetleri sunarak ilgi uyandırmak, ilerideki öğrenim hayatlarında başarılı olmalarını sağlamak okulun eğitim hedefleri arasındadır. Kurum 07:30 ile 19:00 saatleri arasında eğitim vermektedir. Okulda haftada üç tam günlük ya da yarım günlük eğitim seçenekleri de mevcuttur. Okula oyun grupları haftanın beş günü ikişer saat ya da haftada üç yarım gün kabul edilmektedir. Çocukların gelişimleri açısından okul-aile işbirliğine önem verilmektedir. Özel Ateş Böceği Çocuk Anaokulu her ay düzenli periyotlarla seminerler, veli toplantıları yapılmaktadır. Her ay okulda işlenen konular velilere mail yoluyla iletilmektedir. Okulda çocuklara uygulanan testler, gelişim raporları, çocukların yetenekli oldukları alanlar ailelerle paylaşılmaktadır. Okulda çocuklara dengeli beslenme alışkanlığı kazandırılmaya çalışılmaktadır. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı öğünleri verilmektedir. Yemek listeleri aylık olarak düzenlenip velilere gönderilmektedir. Deneylerle çocukların fen bilimlerine ilgileri arttırılır, esim ve seramik etkinlikleriyle el becerileri ve sanatsal alanlarda gelişimleri desteklenir. Hafta sonu ailelere artık materyaller verilmekte çocuklarıyla birlikte özgün ürünler çıkarmaları sağlanmaktadır.

Özel Ateş Böceği Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Oyun Temelli Eğitim

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

Özel Ateş Böceği Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ateş Böceği Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    7
  • Özel Ateş Böceği Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Ateş Böceği Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ateş Böceği Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Ateş Böceği Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ateş Böceği Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ateş Böceği Anaokulu Yorumları (25)

  • MM

    Ateş böceği anaokulu oğlum Umut ve bizim için gerçek anlamda bir şans olduğunu düşünüyoruz. 3 yıl önce kreş arayışına girdiğimde onlarca kreşle görüştüm ama hiç bir okul ateş böceğinin verdiği güven hissini veremedi.hem hijyen hem eğitim hem sabır ve sevgi başka bir okula böylesine gözüm kapalı oğlumu emanet edemezdim.. gelişiminde o kadar çok fark görüyorum ki iyi ki iyi ki ateş böceği diyorum. Gamze hanım benim bile hep bir anne, abla yakınlığında yanımda olduğunu hissettirip destek veriyor. Gamze hanım sevgili öğretmenlerimiz lezzetli yemekler yapan Havva teyzemiz asla hakkınızı ödeyemeyiz.keske oğlum bütün eğitim hayatını bu okulda geçirebilseydi. Çıtayı öyle bir yukarı koydular ki ilköğretim ile gideceği diğer okullarda aynı özveriyi arar olacağıma eminim

  • d

    Geçen seneden beri çok okul gezdim gorusmeler yaptım fakat hepsi fazlasıyla ticari ve samimiyetsizdi.Benim için en onemlisi gelcekten cocukları seven onların duygularına inebilen,anlayıslarıyla o sabrı ve ev sıcaklıgını sunan bır kurum olmasıdır.Oyun Alanı Bahcesi Faliyet ve Beceri sınıfları Ayrıca santraç veya Tiyatro koseleri hepsi özenlı ve güzel Ama En onemlisi cocuklarımıza verdikleri doyumlu sevgi ve güven İşte burda Kurucusu Psikolog Gamze Hn olmak uzere ögretmenlerimiz ekip bir harika . Maglum Pandemi dolayısıyla surekli evde ananeyle olan kızım dısarı cıktıgımızda da kalabalıga gırmez yasıtlarıyla pek oynamaz cekimser durur utanırdı . Okula baslamamızla ılk bır hafta dan sonra dahi İnanılmaz bir degisim gelisim gordum cokda mutlu oldum. Herkez gibi benimde cocugum cok kıymetli ki ben birazda evhamlı bir anneyimdir. Çocuklarımız gelcekten Ruhsal, Fizizksel ve Duygusal gelişsin hem eylensin hem ogrensin diyorsanız Keske veya Acaba mı demek istemiyorsanız Arkanıza bıle bakmadan Gamze hocaya bırakabilirsiniz.Butun cocuklar gibi Bende Gamze hocamızın Sıcak Samimi İçteligine hayranım İsini hakıyla ve bu denli özveriyle yapmasına ayrıca saygı duyuyor ve kendisine çokkk tesekkurediyorum.

  • GD

    Koşuyolunda bir çok okulla iletişime geçtikten sonra çok şükür ki telefonda Gamze hanımın o mutluluk yayan sesi ile hemen görüşmeye gittik. Okulun hijyeni , Gamze hanımın ilgisi , öğretmenlerin sevgi ve sabır dolu yanları sayesinde ilk kreş deneyimimizde hiç pişman olmadık. İyi ki karşımıza çıktı Gamze hanım ve sevgi dolu öğretmenlerimiz. Çok hareketli bir çocuğumuz olmasına rağmen ve çok çok zor alışma dönemimize rağmen hep sabırla sevgiyle oğlumuza yaklaştılar. İkindi kahvaltılarında Havva hanımın yaptıkları bir kere poğaça yeme gafletinde bulunduk yemez olaydık poğaça yiyemiyoruz. Oğlum 2 şer 3 er yiyor :) ve kimse de esirgemiyor ne kadar isterlerse veriyorlar. Gamze hanım devamlı çocukları kontrol halinde ben hayatımda bu kadar kreş içinde olan bir kreş sahibi ne duydum ne gördüm. Çocukları hep takip ediyor. Bugün durgun bugün farklı diye nedeni araştırarak ve sizi rahatlatıp yönlendirerek sorunlara çözüm buluyor. Her gün çocukların fotoğrafları instagram değil özel olarak Whatsapp ınıza gelir ve kişiye özel gelir ve her gün özet bilgi gelir. Çocukların sıkılmaya vakti olmuyor çünkü bir bilim sınıfındalar bir müzik odası bir etkinlik sınıfı , İngilizce dersi , satranç dersi , akıl oyunları , matematik her gün dolu dolu geçiyor. Eğlenme ve öğrenme saati çok fazla. Bahçede hava güzelse hep vakit geçirip orada da farklı etkinlikler yapıyorlar. Ayda bir mutfak etkinlikleri bile var. Çok mutluyum çünkü çocuğumuz mutlu ve huzurlu. Aklımız gönlümüz huzurlu, rahat . Başka bir yere bu kadar güvenerek teslim edemezdik çocuğumuzu. İyi ki karşımıza çıkmış Gamze hanım. ♥️

  • Butik bir kreş olmasına rağmen büyük bir profesyonellik içinde çalışıyorlar. Samimi, içten yönetim ve ekibi çocukların gelişimine büyük katkı sunuyor. Ailesinden erkenden ayrılmak zorunda olan çocuklar, Ateş Böceği'nde kapı girişinden itibaren sıcak ve samimi bir sevgi ile karşılanıyorlar. Gözünüzün arkada kalmayacağını bilmek gerçekten müthiş bir duygu. Yemekler günlük olarak orada pişiyor ve çocuklara hiç abur cubur yedirilmiyor. Gerçekten fabrikasyon olan hiçbir gıda verilmiyor. Havva Teyzelerinin o güzel atıştırmalıklarından, aile toplantılarında sizler de tadabiliyorsunuz. Okulda sunum, matematik ve düşünme becerilerini geliştirecek, çok çeşitli aktiviteler mevcut. Bu sayede hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar. Gamze hanımın "Benim çocuklarım kendini ifade edebilen, ayakları yere basan, özgüvenli bireyler olacaklardır" sözlerinin bugün ne kadar değerli olduğunu görmekteyiz. Günler geçtikçe anlıyorsunuz ki Ateş Böceği Büyük bir aile... Buradan mezun olan çocuklar, aileler her zaman ziyarete geliyor ve bağları hiç kopmuyor. İyi ki Ateş Böceği ailesine katılmışız.

  • Ao

    Ilk kapidan gordugumde kirmizi pancurlari sicacik bir ev gibi geldi bana. O kadar cok yuva bakmistim ki umidim kesilmisti ama Gamze Hn o kadar guzel karsiladi ki bizi, guler yuzu, samimiyeti, ve tecrubesine guvenerek oglumu teslim etmistik yuva ya. Gercekten oglum icin aldigimiz en iyi kararlardan birtanesi oldu. Hala okulun cayi , tava boregi, kisiri, ogretmenleri, bahcesi, tahta trenleri, kostumleri....aklinda oglumun. Okulda oynadiklari oyunlari yemekleri sarkilari yataklarini hic unutmuyor. Iyiki tanismisiz, hayal kurmayi ve ozguveni en cok verebilen bir okul. Cocuklarin kalperine ruhlarina dokunuyorlar...Yok

  • LB

    2,5 sene beraberdik. Ali Arda nın ikinci yuvasıydı. Bizde tavsiye üzerinde gitmiştik. İlk günden güleryüz ve samimiyet ile karşılandık. Anlayışlı sabırlı güler yüzlü ve profesyonel kadroya sahipler. Çok memnun kaldık.

  • Ateş Böceğin de senelerce öğretmenlik yaptım. Daha sonra evlenip farklı bir alanda çalışmaya başladım sonra kızım olunca da tabiki Ateş böceğine götürdüm. Annesinin yıllar önce öğretmenlik yaptığı okulda kızının öğrenci olması çok güzel bir duygu... Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • ZB

    Güler yüzlü anlayışlı ve profesyonel kadroya sahip. Hem hijyen hem fiziki şartları güzel. Oğlum yemeklerinden cok memnun du.

  • ÖA

    Kızıma 3 yıl boyunca bir aile evinden farksız hislerle gözü gibi bakan okulumuza minnettarız. Okulu bir sonbahar günü çat kapı gidişimizle( diğer okullar asla randevusuz almazken) bizi sıcacık en doğal halleri ile karşılaması ile hafızamıza kazımış bir daha hiç aklımızdan çıkaramamıştık.ilk günkü izlenimler hiç de yanıltmadı bizi.Yavrumuza da üç yıl (3-6yaş arası)boyunca aynı sıcak yaklaşımla bakan büyüten hayatı öğreten okul sahibesi Gamze Hanım ve öğretmenlerinin hayatımızdaki kıymeti ve yeri çok büyük. Evladımın Özgüvenli , sevgi dolu, özgür , yaratıcı , mutlu, sorumluluk sahibi bir çocuk olmasında rolleri çok büyük. Çok deneyimliler ve bize de hiç abartısız doğru ebeveyn nasıl olunuru öğrettiler.Ayrıca okulun doğal beslenme tarzı, disiplini, hijyeni , bakımı, bahçesi , sergileri, akıl oyunları dersleri, müzik , ingilizce, spor, dans dersleri içeriyor olması da bir çocuğu okula koşa koşa götürecek nedenlerden , kızım seve seve gitmeye devam ediyor ilkokul nedeni ile ayrılık çanları çalıyor diye karalar bağlıyoruz . Bir daha karşımıza çıkmayacağını düşündüğümüz güzel Ateşböceği çocuk yuvamız bizim için büyük şanstı .Kendilerine sonsuz teşekkürü bir borç bilir şiddetle tavsiye ederiz. SevgilerNe yazıkki düşünüyor ama bulamıyorum:)

  • OA

    Atesbocegi cocuk yuvasi bir ebeveynin başına gelebilecek en güzel sans. Öğretmenlerinin ve sahibesi Gamze Hanim'in cocuk sevgisi takdire sayan. Yemeklerden, oyunlara, hijyenden, egitime, sosyal aktivitelere kadar herseyi askla ve amator ruhla profesyonelce yaparlar. Yolumuz iyi ki sizinle kesişmis, oglumuz iyi ki sizin mezununuz olmus. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • MS

    Okulumuzun sahibi Gamze Hanım ve öğretmenlerimiz çok ilgili, güler yüzlüler. Çocuğumuz mutlu bir şekilde vakit geçiriyor oda mutlu bizde mutluyuz. Emekleri için çok teşekkür ediyoruz

  • ES

    Ben çok memnun kaldım evde yemediği yemekleri yemeye başladı daha düzenli cümle kurmaya başladı kendi başına oyun oynamaya başladı

  • F

    Güvenli, samimi, sıcak, çocuk odaklı, yeniliklere açık, araştıran ve kendini geliştiren, çocukların kişiliklerinin ve yeteneklerinin gelişmesine olumlu katkı sağlayan, spora, müziğe, yabancı dile, satranca, gezilere önem veren bir çocuk yuvası. Okulla tanışmamız 2006 yılı Ağustos ayına dayanıyor. 2,5 yaşında oğlumu kreşe başlatmaya karar verdik. Koşuyolu'nda çalıştığım için bölgede ve yakınlarında çat kapı gezmediğim okul kalmadı. Hepsinden soru işaretleri ile ayrıldım. Kırmızı panjurlu ve tabelasında psikolog Gamze Atabek yazan bu okulun kapısını da umutsuzca çaldım. Kapıyı güler yüzü ile okul müdürü Gamze Hanımın annesi, çocukların deyimiyle "anneanne" açtı. İlk iletişimde olumlu duygular oluştu, hele okulu gezince, öğretmenlerin samimi davranışlarını, çocukların mutlu şekilde eğlendiklerini görünce, Gamze Hanımla tanışmaya gerek kalmadan (kendisi o dönem rahatsızlığı nedeniyle bir süre okula gelememişti) "aradığım okul bu" dedim ve oğlumu okula başlattım. İş yerim okulun sokağında olduğu için bizzat çocuğumu verip alabiliyordum ve her seferinde gözlemlerimle biraz daha emin oluyordum yaptığım tercihten. Sonrasında Gamze Hanımla tanıştık ve sevgisi, samimiyeti ve profesyonel yaklaşımı ile her zaman bize destek oldu. Oğlum 4 sene sonra mezun oldu, ama iletişimimiz kopmadı. Bu sürede anneanneyi kaybettik, çok üzüldük, nur içinde yatsın... Yıllar geçti okulun kalitesinde değişen bir şey olmadı ve 6 sene sonra kızımı kreşe başlatmaya karar verdiğimizde başkaca araştırma yapma gereği hissetmeden Gamze Hanım'a teslim ettik. Bol eğlence, çılgın partiler, müzik, satranç, jimnastik, akıl oyunları, yabancı dil, faydalı okul gezileri, öz bakım becerileri, okul öncesi eğitim, yıl sonu müsamereleri derken yoğun geçen 3 yıl sonra da kızımı mezun etti Gamze öğretmen. Kızım bu yıl ilkokula başladı ama ilk okul yuvasını, Ateşböceği Çocuk Yuvasını, öğretmenlerini, Hava teyzesinin yemeklerini, Umman teyzesinin anne şevkatini unutmadı. Özledikçe uğruyoruz, nasıl olsa kapıları çocuklara hep açık, iyi ki varsınız, sizi çok seviyoruz :)

  • Oğlum Jankat 2,5 yaşında iken başladı ve ilk başladığı günden itibaren hep severek gitti. Tabi bunda başta Gamze hanım ın ve sonrasında öğretmenlerinin rolü çok büyük. Oğlum yuvaya başladığı zaman henüz tam kendini ifade edebilecek kadar konuşamıyordu ve bunun sıkıntısını yaşıyorduk, hatta doktorumuz gerekirse bir terapiste götürebileceğimiz tavsiyesinde bulunmuştu. Oğlum 2,5 yaşına kadar bakıcı tarafından bakıldı. sosyalleşme konusunda haliyle eksiklikler vardı. Ancak Gamze hanım ile görüşmeye gittiğimizde bize herhangi bir sorun olduğunu düşünmediğini ve terapist için henüz erken olduğunu söyledi ve böylelikle yuvaya başlamış oldu oğlum. 3 yaşına geldiğinde artık tam olarak konuşuyordu, ve hatta susmuyordu;))) Bu süreçte Gamze hanım Jankat ile birebir ilgilendi. Ateşböceği çocuk yuvasına tavsiye üzerine gitmiştik. ve çok memnun kaldık. Bende gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.

  • Ateşböceği Yuvası açıldığında kendim de daha bir öğrenci iken; ilerleyen zamanda 3 çocuğumun da yuvası olmuştur:) En büyük kızım şimdi ODTÜ de 3. sınıfta, ortancası KAL son sınıfta, en küçüğü de ilkokul 5. sınıfta. Evimiz nispeten biraz uzak da olsa, üçü de Ateşböceği Yuvasına; Gamze Atabek' in gerçek anlamda "yuvasına" gittiler. Eğer çocuğunu gözü arkada kalmadan bırakabileceği bir yuva arayıp da bu yorumları okuyan var ise, doğru yerdesiniz. Gamze Hanım, bu dünyada tanıdığım en özel insanlardan birisi olup, işini de en güzel, en samimi şekilde yapar. Bir kere kapıyı çaldığınızda güler yüzüyle sizi ve çocuğunuzu öyle bir karşılar ki; bu pozitiflik size, çocuklara ve tüm yuvaya yansır. Oyunlar, dersler, sosyal aktivitelerle bir bütündür. Kendisi de psikolog olduğu için, tecrübelerinden faydalanırsınız. Her şey için çok teşekkür ederiz. sizin ve anneannemizin hakkını ödeyemeyiz...

  • YK

    Hizmetlerinden ve egitiminden memnun oldugum okulunuza ikinci torunumu da vermekten cok mutluyum. Tüm ateş böceği öğretmen ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.

  • BL

    Büyük oğlum Ege için teyzemle birlikte tüm gün yuva gezmiştim bundan 10 yıl önce.. En son Ateşböceğinin kapısını çaldık.. Kapıyı ufak tefek güler yüzü ve tüm samimiyeti ile Gamze hanım açtı bize ve mis gibi kurabiye kokusu sarmıştı etrafı... İçeriye girdiğimiz anda ikimizde bu sıcaklığı almıştık ve oğlum için buranın doğru karar olduğunu düşünmüştük ve yanılmadığımızı da anladık.. Ege iki yıl Ateşböceğine gitti.. Meral öğretmenimiz, Gamze hanım ve anneannemiz vardı ( nur içinde yatsın) Havva teyzemizin güzel yemekleri.. İngilizce piyano drama satranç halk oyunları matematik ve daha nice etkinlik.. Yıl sonu gösterileri inanılmaz güzeldi.. Çocuklarımızı kendi çocuklarıymış gibi sahipleniyorlar ve onlara öncelikle sevgi güleryüz samimiyet duygusu ile yaklaşıyorlar.. Benim için en önemli olan kriter buydu.. İkinci oğlum Ata için hiçbir yere bakmadan direkt Ateşböceğine verdim aradan 8 yıl geçmişti ama değişen hiç birşey yoksa.Oğlum çok mutlu öğretmeni Nesli hanımı çok seviyor.. Halk oyunları devam Serdar öğretmenimizle.. Bugün 6 yaşlar satranç turnuvasına katıldılar.. Sanki 6 yaşında değillermiş gibi kıyafetleri duruşları ile yine fark yarattılar.. Buradan Gamze öğretmenim gıyabında çocuklarımıza kattıkları herşey için tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum..İki oğlumda da hiç birzaman gözüm arkada kalmadı.. Ben tavsiye ederim...

  • SE

    Gamze hanım 1 numaradır. Kendisi çok ilgili , sabırlı ve işini seven biri. Yıllar önce kızım Nazlı gitti, şimdi de oğlum Demiri yazdırma şansım oldu. Gamze hanım bizim hayattaki şansımız.Asla değişmemeli.

  • B

    16 yaşında oğlum 3 yaşında iken hala konuşmuyordu ve konuşamadığı için çok hırçındı ve araştırmalarım sonunda oğlumu ateş böceğine verdim Gamze hanım oğlumla o kadar güzel ilgilendi ki oğlum konuşmaya başladı ve hırçınlığıda son buldu. eğitiminden öğretmenlerin ilgisinden çok memnun kaldım.Şimdi ise 6 yaşındaki kızım 3 yıldır ateş böceğine devam ediyor.Kızımı yuvaya vereceğim zaman hiç bir araştırmaya gerek duymadan hiç bir şekilde gözümün arkada kalmayacağı yer olan ateş böceğine verdim.Kızım burada aldığı satranç eğitimiyle çok güzel satranç oynuyor. Jimnastiğe gidiyor. Kendine güveni ve kendini ifade etme yönünden çok memnunum. Kızım Havva hanımın yemeklerine bayılıyor. bende toplantılarda bize yaptığı poğaçalara bayılıyorum:) Buradaki hem oğluma hemde kızıma emeği geçmiş olan başta Gamze hanım ve tüm öğretmenlerimize ve diğer personele çok teşekkür ediyorum..

  • Ca

    Tüm anneler gibi bende çocuğum icin titizlenen bir anneyim.Çok okul gezdim araştrdım tabiyki çocuğumu emanet ediceğim yer çok önemli ancak ateşböceğini iyiki buldum.Okulun temizliği,yemekleri,öğretmenlerin ve çalışanların güler yüzleri ev sıcaklığını koruyan aynı zamanda da etkinlikleri,gezileri,halk oyunları dersleri,ingilizce öğretmenlerinin yabancı ve beş gün çocuklarla bir arada iletişimde olması,bütün bunları bir arada bulmak ne harika..Hem eğitim hem öğretim açısından beklentilerimizinde üstünde olan sadece çocuğumuzun değil ebeveyin olarak bizlerinde yanında olan destek veren kurum sahibi psikolog gamze hanıma cok tesekkur ederim. Iyi ki oğlum bu yuvada gözüm arkada değil herkese tavsiye ederim böyle yuvalarda yetişen çocuklar çoğalsın ki gelişsin çocuklarımız geleceğimizi emanet ediceğimiz yavrularımız bi çocuk bir dünya demek ins.cocukları gercekten seven yerlerde sevgiyi öğrenerek büyürler..Walla çok düşündüm ama yok;)

  • HA

    Eğitimin kalitesi de sosyal olanakları da muhteşem. Bir iki kere oğlumu bırakmaya gittiğimde onlara katılma fırsatım oldu. Müzik kulüpleri çok şirin, hepsi minik birer müzisyen gibiler ve çok eğleniyorlar. :) Öğretmenler çocuklarla nasıl iletişim kuracaklarını biliyorlar cidden. Ben okulun bir kusurunu göremedim, her şey gayet yerli yerinde ve düzgün. Tavsiye ederim

  • NY

    Çocuklarla nasıl iletişim kurulabileceğini gerçekten çok iyi biliyorlar. Gamze hanıma özel ilgisi için ayrıca teşekkür ediyorum. Gerek okul içinde gerek okul dışında ve eğitim saatleri dışında her zaman yardımımıza koşuyor. Okuldaki çocuklar aile ortamında gibiler, hiç yabancılık çekmiyorlar.

  • ZA

    Halk oyunları eğitimi verilmesi çok güzel. Kızımın yöresel oyunları oynadığını görünce çok mutlu oluyorum. Kültürümüzü çocuklarımıza öğretebilmemiz çok hoş. Öğretmenlere ve okul yönetimine güler yüzleri için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

  • AK

    Okul ve eğitimi çok güzel fakat yeterli oyun alanı olduğunu düşünmüyorum. Evet bahçe var ama oyun ve sportif faaliyetler için ayrı bir alan olsa daha güzel olurdu. Onun dışında tavsiye ederim

  • NA

    Öğretmenler çocuklarla çok iyi anlaşıyorlar. Bizim de aklımız çocuklarımızda kalmasın diye yaklaşık ayda bir toplantı düzenliyorlar ve katılıp çocuklarımız hakkında konuşuyoruz. Bu sayede biz de çocuklarımıza evde geçirdikleri süre içerisinde nasıl davranmamız gerektiğini anlayabiliyoruz. Aslında her toplantı bizim için mini bir seminer gibi oluyor. :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ateş Böceği Anaokulu İletişim Bilgileri

Cenap Şehabettin Sokak No.15, Koşuyolu, Kadıköy İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum