fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/19:30

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu Hakkında

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulumuz İstanbul Bağcılar'da T.C milli eğitim bakanlığına bağlı olarak bağcılarda kurulmuştur. okulumuz 3-6 yaş arası çocuklarımıza eğitim veren kendini özgürce ifade edebilen, çevresini düşünerek sorgulayabilen, doğa sevgisi ve çevre bilinci oluşmuş, paylaşmayı bilen arkadaşlarının haklarına saygılı uygar ve mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumdur.

Çocuklarımızı ilk öğrenime ve yaşama hazır, kendine güvenen ve bu güveni özgürce ifade edebilen, sorumluluk alabilen ve sorunlara çözüm üretebilen paylaşımcı neşeli ,insanı hayatı ve sanatı seven lider ruhlu bireyler olarak yetişmeleri için emek vermekteyiz.
Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulumuzda okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak onları ilkokula hazırlamak Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak ,sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak sorgulayarak üreterek yaparak yaşayarak öğrenen bireyler yetiştiriyoruz.

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu olarak amacımız okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri öğrenme hızları ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile iş birliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak kendini ifade edebilen özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Ayrıca gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran geleceğe güvenle bakan yeniliklere açık olan öz kültürünü tanıyan koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Okul öncesi dönemde öğrenme çok açıktır. bizde 0-6 yaşın öneminin farkındayız ve çocuklarımızın bu yaştaki büyük gelişimlerini merak öğrenme ve keşif duygusunu daha da ileriye taşıyarak onlara akranlarıyla yaparak yaşayarak öğrenebilecekleri eğitim ortamı sunuyoruz.

Oyunla ilgiyle sevgiyle büyüyen çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri için onlara sayısız imkan sağlıyoruz. Güvenli temiz sevgi dolu bir anaokulunda çocuklarımızın mutluluğunu ve gelişimini en üt düzeye çıkarmak için ailelerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Kişiye özel bireyselleştirilmiş eğitim programımız ile her çocuk biriciktir ve özeldir diyoruz. çocuklarımızı kalıplardan çıkarıp özgür olacakları ve içlerindeki yetenekleri en üst düzeyde gösterebilecekleri yaklaşımları harmanlayıp onlara özel programlar uyguluyoruz.

Atılım Çocuk Akademisi Anaokulumuzda gems, p4c, pyp, stem, montesori, reggio emilia ,high scope yaklaşımları birlikte kullanılarak; öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarında yaratıcılıklarını kullanarak, sorgulayarak, keşfederek ,yaparak yaşayarak anlamlı deneyimler kazanmalarına yönelik çok yönlü bir program uyguluyoruz.

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- P4C Eğitim Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 19:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu Yorumları (76)

  • İö

    Bir anaokulu için şaşılacak derecede temiz bu temizliği bu kadar çocukla nasıl sağlıyorlar tebrik ederim. Okulla ilgili ilk izlenimim temizlik ve düzen Yeni dönemde hastalıksız bir okul süreci bekliyor inş bizi

  • ED

    İşe başladığım için çocuğumu okula yazdırmaya karar verdim Bölgedeki bir kaç okulu gezdik ve atılıma karar verdik Hem büyük ferah, sınıfları çok güzel camlı ve geniş Ayrıca branş dersleri çok kaliteli ve çok iyi düşünülmüş branş deri sınıflarında yapılıyor. Bütçemi çok zorlamadan kaliteli eğitimi bulduğum için şanslıyım. Öğretmenleri de oldukça iyi sevgi dolu ve donanımlı. Kurum psikoloğumuz çok ilgili onun sayesinde çok çabuk alıştık okulunuza

  • RY

    Çevredeki kolejlerle atılım arasında kaldık ve kolej standartlarını daha uygun fiyatta sundukları İçin atılımı tercih ettik Eğitimi oldukça kaliteli okul çok iyi çok ferah Branş dersleri çok profesyonel yapılıyor Atölye sınıfları çok iyi dizayn edilmiş İnş güzel bir dönem bizi bekliyor kızım çok heyecanlı

  • He

    Yeni dönem için okul araştırırken buldum atılım anaokulunu Fotoğraflarını gördüm yorumları okudum randevu alıp okula gittik. Yazıldığı kadar varmış hatta bazı yönleri az bile yazılmış Bölgedeki okullara göre çok kaliteli Hem fiyatları çok iyi hem eğitim kaliteleri Eşimle beğendik ve yeni dönem için kayıt olduk. Teşekkür ederiz

  • Yo

    Yemekleri oldukça doyurucu ve çeşitli Öğretmenleri çok ilgili ve donanımlı Çalışanları Güler yüzlü Okul çok temiz ve ferah Fiyatları bölgeye göre çok iyi Branş dersleri çok yeterli Okula yakın zamanda gittim randevu ile akşam üstü gezdiriyorlar ve yeni dönem için kayıt oluşturdum. İnş yeni dönemde bizde buradayız

  • Bu bölgedeki başka bir okuldan gelmiş Veli olarak yazmak istedim Atılım anaokulunu gördükten sonra şimdiye kadar yolladığım okula neden yolladım oraya neden para verdim diye kendimi sorguladım. Bu okuldan çok memnunum psikoloğu ve öğretmenleri çok ilgili servisi çok güvenilir. Müdire hanım her konuda destek veriyor karşınızda muhatabınız var benim gibi daha önceki okulumdan memnun olmayanlara tavsiye ederim.

  • Çok büyük ferah eğitim kalitesi çok üst düzey bir okul. Müdire hanım ve tüm çalışanları çözüm odaklı gelişime ve geliştirmeye açık. Hazırlık sınıfı velisi olarak çocuğum birçok branş dersinde çok iyi şeyler kazandı bu okulda. İlk okula daha şimdiden hazırız teşekkür ederim emekleriniz için.

  • Ra

    Bölgedeki okullar arasında en büyük ve en profesyonel olanı diyebilirim. Tüm okullar yaşanan zamlardan dolayı ara zam fiyat artımı yaparken ATILIM anaokulu yapmadı bizleri düşündü. Ticari kurum değil eğitim kurumu arıyorsanız tavsiye ederim abimin çocuğunu da bu sebeple bizim okulumuza aldırdık. Kendi okullarında Eylülde anlaştıkları fiyatın deredeyse 2 katına çıkmasıyla abimin çocuğunu da atılıma yazdırdık. Bölgede iyiki böyle merhametli okullar var.

  • Bk

    Pandemi sonrası her ailenin yaşadığı geç konuşma sosyalleşmeme parkta bile anne baba arkasına saklanan çocuk sorunu bizde de vardı. Tavsiye üzerine okulumuzu bulduk. Bizi çok rahatlattılar kurum psikoloğumuz bu süreçte bize ve çocuğuma çok destek oldu. Sağolsunlar idare öğretmen psikoloğ ve aile olarak iş birliği içinde 2 ay gibi kısa sürede çocuğum bambaşka birine dönüştü. Konuşuyor ve artık oldukça sosyal teşekkür ederim emekleriniz için

  • Ee

    Okulumuz depreme oldukça dayanıklı hem kazık sistemi hem sismik izolatör varmış Ayrıca üstünde bina yok tek kubbe okulun. Bugün okul ile yaptığım görüşmede beni aydınlattılar bende okulumuzu okul.comdan bulmuş biri olarak merak eden benim gibi depremden taşınmak zorunda kalmış anneler için yazıyorum. Buraya gelince güvenli olduğunu biliyordum ama yaşanan depremle tekrar sorgulamak istedim merak eden annelere Yardımcı olmak istedim.

  • Eşimle Bir sonraki sene için okul araştırmaya şimdiden başladık çünkü okul fiyatları çok artmıştı. Fiyat olarak ATILIM anaokulu bölgedeki diğer yerlere göre çok iyiymiş Ticari kar amacı gitmedikleri çok belli. Özellikle büyük bir kurum olmaları bunda çok etkili olmuş Cemaat okulu değiller bu da fikrimiz için çok etkili oldu. Böyle bir okula bölgede ihtiyaç varmış. En iyi en eski denen okullar ticari kuruma dönüşmüş. Bir sonraki sene için tercihimiz ATILIM anaokulu oldu.

  • As

    Son yaşanan depremden sonra okulumuzun hiç güvenli olmadığını öğrenip okul arayışına girdim ve araştırırken öyle buldum ATILIM anaokulunu. Üstünde bina yok sadece 2 katlı okul günümüzde İstanbul’da şehir merkezinde böyle bir okul bulmak çok. Okullar genelde kat kat binaların altında yada kendisi koca bina içinde çoğu kentsel dönüşüm binası. İyiki buldum bu okulu. Benim gibi deprem korkusu olan kişilere tavsiye için yazıyorum

  • Ek

    Çalışan anne olarak okula verirken çok araştırdım mecburi olarak okula vermem gerekiyordu. Çok okul gezdim hiç biri içime sinmedi çok küçük çok basık kapalı kapılar ardında sınıflar gördüm. Sınıflarda kamera olmayan okullar ah neler neler gördüm. Sonra arkadaşımın tavsiyesi ile atılım anaokuluna geldim ve anaokulu hakkındaki tüm fikrim değişti. Şık modern geniş sınıflar, her yer tertemiz ferah. Sınıflar cam heryer şeffaf görebiliyorsun. Öğretmenleri ve çalışanları ilgili. Hemen kayıt olduk bir senedir buradayız ve inş mezun olana kadar da buradayız. Keşke bölgemizde tüm okullar İçin böyle düşünebilseydik iyiki atılım anaokulu geldi de belki diğer yerlerde kendine çeki düzen verir

  • Em

    Öncelikle okul müdüründen başlamak istiyorum çünkü bu kadar memnuniyetin başı o. adeta her an sorun çözmek için orada. Okulumuzda bahane yok savunma yok çözüm var ve bu bizi çok memnun ediyor. Herkes canla başla çocuklarımız İçin uğraşıyor. Zincirin halkaları gibi öyle güzel bir aradalar ki en üstten en alta kadar çok ilgililer çok şevketliler teşekkür ederim

  • Şa

    Okulumuzdaki psikoloğumuz çok ilgili her an ulaşabiliyorum hatta evde yaşadığımız sorunlarla ilgili de her an destek oluyor sağolsun. Hep okulda çocuklarla birlikte böylece çocukları çok iyi gözlemliyor ve her hafta arayıp bize haftayla ilgili Bilgi veriyor Öğretmenlerimiz çok ilgili

  • Ed

    Okulumuz işini çok iyi yapıyor Öğretmenleri çok iyi seçiyorlar her an çocuğumla ilgili Bilgi alabiliyorum özellikle biz çalışan anneler için okula ve öğretmene her an ulaşmak çok önemli. Ben daha sormadan öğretmenimiz merak etmişsinizdir özlemişsinizdir diye bir video yada fotoğraf yolluyor çok mutlu oluyorum. Beni anlayan anne şevkati olan bir okula denk geldik çok şanslıyız. Böyle okullar çoğalsa keşke

  • Sa

    Uzun zamandır okul arayışı içindeydim bölgede çok okul araştırdık çok denedik ama oğlum okula asla gitmek istemedi bu zamanların birinde atılımı bir komşum tavsiye etti Onunda kızı bu okuldaymış Randevu alıp görüşmeye gittim bizi öyle güzel karşıladılar ki şaşırdım bu kadar okul gezdim böyle ilgi ve profesyonellik görmedim. Çok kısa zamanda oğlum okuluna alıştı şimdi 3 aydır ATILIM anaokulundayız. Çok memnunum benim gibi çocuğu okula götürmekte zorlanan anne babalara tavsiye ediyorum. İşlerini çok iyi yapıyorlar

  • İb

    Torunumu ATILIM anaokuluna yazdırdık 2 senedir gidiyor. uyanır uyanmaz evde durmak istemiyor Çantasını alıp kapının önünde bekliyor. Öğretmenleri çok ilgili çok Güler yüzlü sağolsunlar bizi de hep böyle bu özenle karışlıyor hal hatırımızı soruyorlar.

  • Temizlik ve düzen benim için çok önemli Okulumuz oldukça temiz. Bırakırken nasıl özenle bıraktıysam alırken de öyle Tertemiz alıyorum çocuğumu. Her yer bembeyaz temiz bu özen için teşekkür ederim

  • Ma

    Okula gidince bende çıkmak istemiyorum çok ilgililer işlerini çok iyi ve profesyonel yapıyorlar okula en gitmek istemeyen çocuk bile bu okula gider anneler deneyin bence

  • Sa

    Bölgedeki anaokullarına göre fiyatı ve kalitesi çok iyi. Çalışanlar çok ilgili aklım hiç çocuğumda kalmıyor öğretmenimiz sürekli bilgi veriyor çocuğum okulunu ve öğretmenini çok seviyor hafta sonu bile okula gitmek isteyen bir çocuğum var. Teşekkürler ATILIM ailesi

  • Ms

    Torunum çok severek okula gidiyor alırken gelmek istemiyor. Biraz daha okulda kalmak istiyor. Öğretmenleri çok ilgili

  • Sg

    Çok büyük ve geniş bir okul imkanları çok iyi çalışanlar Güler yüzlü ve çok ilgili çok memnun kaldık

  • Bu bölgede bu kadar iyi bir okul bulabileceğimi düşünmemiştim. Bölgedeki okulların en iyisi diyebilirim. Çok profesyonel Güler yüzlü ve çözüm odaklılar.

  • Bende bir eğitimci olarak eğitim kalitelerini çok beğendim Okul çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmış Çok ilgili ve profesyonel bir ekip ile çalışıyorlar. Özellikle benim gibi ilk okul deneyiminde endişeli iseniz Tavsite ederim. Çok okul araştırdım gezdim deneme derslerine katıldım ama atılım gibisi yoktu aralarında Yeni dönemde bizde atılım ailesi içindeyiz. Teşekkür ederim iyiki atılım

  • Şg

    Okulumuza tavsiye üzerine geldik ve oldukça memnunuz Kızım her sabah büyük bir mutluluk ve hevesle geliyor. Böyle olmasında emeği geçen tüm personele teşekkür ederim Öğretmenimiz kurum psikoloğumuz ve müdire hanım eğitim konusunda oldukça iyiler Çocukları çok seven onların fikirlerini önemseyen çocuk odaklı bir okul. Yemek listeleri branş dersleri fiyatları bölgedeki diğer okullara göre oldukça iyi

  • Ms

    Okul araştırırken bulduk gittik tanıştık güzel bir okul Öğretmenleri çok iyi dersleri çok yeterli Çok ilgilendiler sağolsunlar yeni döneme kayıt yaptırdık

  • Yemek listeleri ❤️ Der susarım Çok doyurucu çok çeşitli Extra yemek ücreti de almıyorlar ama alsalardı da haklarıydı. Öncelikle öğretmenimiz ve müdire hanım olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederim bu kaliteyi sağlayabildikleri için. Yemekçisinden tutun temizlikçisine tüm personeli öyle sevgi dolu ve içten ki aklım çocuğumda kalmıyor. Çalışan anne olarak bu güven çok önemli ve kıymetli Teşekkür ederim

  • SU

    Üst komşumun tavsiyesi üzerine gittim görüşmeye Gittiğim çok okul vardı ama atılım en iyisi diyebilirim hem çok ferah hem çok ilgililer. Öğretmenleri çok iyi Yemekleri çok doyurucu ve çeşitli bölgedeki en iyi yemeği veren anaokulu. Aklım çocuğumda kalmıyor her an öğretmenine ulaşabiliyorum. Yaz okulunda ve Yeni dönemde de atılımdayız. Artık çocuğum ilkokula başlayana kadar bu okuldayız. Bölgede böylesine çok ihtiyaç vardı.

  • Bg

    Çok tatlı bir okul büyük,renkli ve çok ferah sınıflar çok büyük çocukların hareket alanı fazla Atölye sınıfları çok iyi düşünülmüş Branş dersleri çok yeterli ve iyi bir kadro ile çalışıyorlar E bir anaokulu için daha ne olsun Bölgede böylesine ihtiyaç vardı para tuzakları ticarethane mantığı biz velileri bıktırmıştı. İyiki atılım. Çok memnunuz

  • DB

    İş arkadaşımın çocuğu bu okuldaydı her gün işte anlata anlata bitiremiyordu. Ne zamandır merak ediyordum sonunda bizde yeni dönemde orada olacağız. Müdire hanımla konuşmanız yetiyor kayıt için ikna olmaya Çok sevgi dolular ve işlerini iyi yapıyorlar. Öğretmenleri çok iyi 2 iş arkadaşı aynı okulda çocuklarımız tavsiye ederim

  • Eb

    Yeni dönem için okul araştırıyorduk bu süreçte bulduk okulu Üstünde kat kat bina olmayan tek kubbe kendisine ait rezidansta bir okul. Güzel temiz ferah ve oldukça büyük. Bu çevrede 8 tane okul gezdik en büyük sınıflara sahip okul burası. Spor alanı dans alanı büyük bir yemekhane oldukça ferahtı. Fiyatlarda oldukça iyiydi yeni dönem için anlaştık. Teşekkür ederim

  • SY

    Oryantasyon sürecini başarıyla yöneten bir okul. Genelde başarısız oldu diğer okullar hatta bırakın çocuğu ben bile gitmek istemedim. Güzel bir sistemleri var Çocuklar çok kolay alışıyorlar Yöneticileri Öğretmenleri ve psikoloğuyla profesyonel bir ekip Korkuları acabaları olan anne babalardansanız atılıma uğrayın mutlaka

  • EM

    Tüm branş dersleri ile ilgili sınıflar oluşturulmuş büyük ve güzel bir okul Sınıfları çok geniş imkanları bölgeye göre oldukça üst düzey Çocukların ilgi ve ihtiyaçları düşünülerek çok güzel oluşturulmuş.

  • Hk

    Referans ile gittim bende komşumu götürdüm. İlk okul deneyiminde tavsiyeye ihtiyaç duyuyor insan. Tavsiye üzerine gittiğim atılımdan çok memnun kaldım. Neredeyse 1 ay boşuna okul aramışım sizde bu civarlarda okul arıyorsanız tavsiye ederim güzel temiz güvenilir bir okul.

  • MA

    Çocuğum çok severek gidiyor. Etkinlikleri çok eğlenceli öğretmenleri çok başarılı.

  • EP

    Gönül rahatlığıyla emanet edeceğimiz civar okullara göre üst duzey seviyede egitim ve kosullara sahip olan bir okul uzun sure araştırma yaptiktan sonra karar verdigim ve iyi ki dedigim bir yer oldu canimiz ogretmenimize ayrica teşekkür ederim

  • Hiç Tereddütsüz seneye ve daha sonrasında da devam edeceğimiz güzel okulumuz…

  • NY

    Her sabah işe giderken güvenle bıraktığım sevgi dolu okulumuz. Çalışan anneler olarak bölgede böyle okullara ihtiyacımız var. Sıcaklığınız samimiyetiniz ve sevgi dolu anne kucağı gibi şevkatli okulunuz için teşekkür ederim

  • Çocuğumu Büyük bir güven duyarak bıraktığım canım okulumuz. Öğretmenleri ve tüm personel öyle sıcak kanlı ve sevecen ki teşekkür ederim iyi ki atılım

  • Ge

    Kızım her sabah keyifle okula gidiyor. Hafta sonu okulunu ve öğretmenlerini özlediğini söylüyor. Hafta sonu bile açık olsalar gidecek çocuklar var o derece iyiler. Okulu en sevmeyen Çocuklara bile sevdiren okul atılım.

  • Kt

    Çok ilgililer görüşmeye gittiğimiz ilk anda aile sıcaklığını hissediyorsunuz. Normalde diğer okullarda içeri bile girmeyen oğlum ilk günden okuldan çıkmak istemedi. Sorunsuz oryantasyon dönemi içinde okul psikoloğuna teşekkür ederim

  • Çocuğum konuşamayınca terapist anaokuluna yönlendirdi sosyalleşsin yaşıtlarıyla zaman geçirdin diye bu konuda atılımın çok iyi olduğunu duymuştuk zaten iyi olduklarını bilerek gittik ama bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum. Öğretmenlerin ve kurum psikoloğunun ilgisi ve özverisi satesinde kısa zamanda konuşmaya başladı çocuğum şimdi şarkılar söylüyorlar öğretmeniyle. Teşekkürler atılım ve harika ekibi

  • Eb

    Bu bölgeye yeni taşındık ve ev ararken okul aramayada başlamıştık ki atılımı bulduk. Her zaman iyiki diyorum. Maalesef buradaki Okulları gezdikçe hiç okul bulamayacağım zannettim atılımı bulana kadar buradaki yorumları okuyup gittim iyi ki gitmişim gerçekten yazıldığı ve beğenildiği kadar varlar. Bölgede açık ara öndeler. Bölgenin en büyüğü ve donanımlısı. Gezilecek okullar arasına mutlaka ekleyin

  • OA

    Yeni kayıt dönemi için görüşmeye gideceğimiz okullar arasındaydı ve o bölgedeki neredeyse tüm Okulları geçmiş biri olarak açık ara önde bir okul. Yeni -temiz - kaliteli eğitim ve personel- müthiş yemekler ve ders programı - sayısız branş dersi ve hepsi ücretsiz fiyatları da bölgeye ve verdikleri eğitime göre çok iyi. Yeni dönemde bizde okulda olacağız. Şimdiden okulun tüm imkanlarından faydalanmaya başladık bile. Teşekkür ederim

  • EA

    Öğretmenleri çok iyi ve sıcakkanlı. Çocukları ve işlerini çok sevdikleri belli. çocuğum okul yolunda tüm gün ne kadar keyif aldığını anlatıyor. Gözü kapalı emanet ediyorum çocuğumu onlara. Okul donanımı çok iyi ve temiz.

  • NB

    O civarda gezdiğim bütün okullar olumsuzluklarla doluydu Atılıma girdiğim andan itibaren farkını gösterdi İçerisi sıcak geniş ferahtı. Sınıflar hınca hınç doldurulmamış çocuklara hareket alanı bırakılmıştı Her branşın ayrı odası ve öğretmeni vardı. Sınıflarda 2 öğretmen vardı. Kurum psikoloğu her zaman oradaymış Bu çocuklar için harika bir olay. Öğretmenler çok sevimli ve çok donanımlı hemen sarıp sarmalıyorlar çocukları. Çalışan anne olarak Gözüm arkada değil Teşekkür ederim

  • Çevredeki butik anaokulları gibi değil kurumsal ve çok profesyoneller. Çok güzel karşılandık Çocuğum hemen psikolog ile iletişim kurdu bizler müdire hanımla birlikte okulu gezdik ve bilgi aldık. Tüm sorularımızı içtenlikle cevapladı kafamda hiç soru işareti bırakmadı sağolsun. Kendiside eğitimin içinden gelmiş biri olarak eğitime ve çocuğa çok önem veriyor bu çok belli. Okula girdiğiniz andan itibaren bir sıcaklıkla karşılanıyorsunuz.

  • Sg

    Torunumu yazdırdık ben götürüp getiriyorum bazen ben bile çıkmak istemiyorum okuldan. Çok eğlenceli ve ilgili öğretmenleri var. Sınıfa iki öğretmen bakıyorlar sınıflar kalabalık değil yeni ve temiz bir okul. Çok memnun kaldık tavsiye ederim

  • Bs

    Çok sevimli bir okul. Ferah temiz ve en önemlisi güleç personelle dolu. Kızım ve oğlum aynı okulda farklı sınıflardalar Müdire hanım kurum psikoloğu ve öğretmenimiz alışma sürecinde çok destek oldular. Yarım günle başladığımız okulumuza Tam gün ile devam ediyoruz. Güzel ilginiz için Teşekkür ederim

  • İlk okul deneyimimizdi ebeveynler olarak endişeliydik çocuğumuz okula alışacak mı bırakırsak ağlar mı gibi çok sorularımız vardı. sağolsunlar bizi çok güzel rahatlattılar korktuğumuz gibi olmadı. Müdire hanım ve tüm öğretmenler öyle sevecen ve içten ki çocuğum kendi evinde gibi hissediyor okulunda kendisini.

  • Sınıfları çok ferah okul çok temiz ders programları sabahçı ve öğrenciler için eşit planlanmış bu her okulda düşünülmüyor bu hassasiyet için teşekkür ederim Memnun kaldık ve kısa zamanda tam güne geçtik Müdire hanım ve ekibi çok tatlı ve dinamik Çocuklar çok eğleniyor çocuğumu almaya gittiğimde mutluluğu gözlerinden okunuyor okul yolunda hiç susmadan öğretmenini ve yaptığı eğlenceli etkinlikleri anlatıyor

  • Mk

    Oğlum çevredeki başka okulda başladı ama oryantasyon bile fiyaskoydu sonra atılıma geldik bambaşka bir okul deneyimi yaşattılar bize Profesyonellik arıyorsanız bu okulu tercih edebilirsiniz Güler yüzlü sevgi dolu ve profesyoneller işlerini severek ve bilerek yapıyorlar Teşekkürler atılım anaokulu

  • Şş

    Çok sevimli bir okul geniş ve ferah benim bile çocuk olasım geliyor çocuğumu her bırakıp aldığımda

  • Sa

    Müdire hanımın öğretmenlerin ve psikoloğun ilgisi ve desteği ile çocuğum hemen alıştı okula Şimdi de okuldan eve getiremiyoruz. Yarım gün başladı tam güne çevirdik Güzel temiz yeni bir okul eğitim sistemleri oldukça gelişmiş branş dersleri çok iyi veriliyor bu çevrede çok okul gezdik eğitim kalitesi en iyi okul diyebilirim. Tavsiye ederim

  • Ad

    Sınıfları oldukça geniş ve ferah Okulun çocuklara sunduğu imkanlar sınırsız yemek listeleri çevre okullara göre çok gelişmiş kolej standartları yakalanmış Aile katılımları ve dışarı gezileri çok güzel Planlı programlı İçeri girdiğiniz andan itibaren sizi sarıp sarmalayan aile sıcaklığı var Müdire hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler Çocuklarımız sizlerle mutlu aileler mutlu

  • Sd

    Okulun fiziki şartları oldukça iyi rezidansta olmaları büyük avantaj 24 saat güvenliklik bina ve tek kubbe okula ait Branş dersleri dolu dolu Branş öğretmenleri işlerinde çok iyi Ana öğretmen ve yardımcı öğretmen ile çalışıyorlar sınıf mevcutları kalabalık değil Bunlar ve bunlar gibi daha niceleri Bu bölgede böyle bir okula ihtiyaç vardı.

  • Me

    Çocuğumun keyifle gidip geldiğini gördükçe iyi ki atılım diyorum. Oryantasyona verilen önemin meyvelerini ilk haftadan aldık.öğretmenimizin ve psikoloğumuzun emeğine çok teşekkür ederim.

  • K

    Çok mükemmel bir okul ilgilenme ve eğitim konusunda hiç düşünmeden verebilirsiniz.

  • HS

    Bağcılar 'daki en büyük okullardan 1 tanesi sınıfları öğretmenleri harika hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile çocuğunuzu gönderebilirsiniz.

  • İı

    Torunumu kaydettirdik çok sıcak kanlı anne şevketli bir okul. Bende arada ziyaretlerine gidiyorum sağolsunlar çok hürmetkarlar. Beni sohbetsiz hal hatırımı sormadan bırakmazlar. Torunum için mutluyum kızımın ve bizim gözümüz arkada kalmıyor.

  • As

    Burayı okuyup okula görüşmeye gitmiş ve hayran kalmış kayıt olmuş bir Veli olarak mutlaka yazman gerekir diye düşündüm. Hiç tereddüt etmeden okulu arayın randevu oluşturun sonrası kendiliğinden ilerliyor. Çocuğum ne zaman alıştı ne zaman bu kadar sevdi anlamadım bile. Harikasınız emeğinize sağlık

  • Branş derslerinin fazlalığı ve bundan extra ücret talep etmemelerinden dolayı gezilecek yerler listemize ekledik. İçi çok büyük çok sıcaktı güven vericiydi. Tüm branşlar branş öğretmenleri tarafından veriliyor ve ücretsiz. Yemek listeleri kolej standartlarında. Aradık hemen psikoloğa randevu verdiler bu hız ve profesyonellik harika. Kontenjanları çabuk doluyor hemen seneye de kayıt olduk

  • Em

    2 kuzen okuldalar. Öncesinde kaç tane okul denediysekte 1-2 haftadan fazla gönderememiştik ama kasımdan beri atılımdalar. Severek gidiyorlar. İçimiz çok rahat. Geldiğinizde sizi rahatlatan güven veren mutlu çalışanlarla dolu burası.

  • S

    Kötü bir okul deneyimi sonrası buldum atılım anaokulunu. Okul müdüründen tutun çalışanlarına kadar sizi ve çocuğunuzu sevgi ile karşılayan güzel bir kurum.” Yeni kaliteli güvenli sevgi dolu “ ve bunun gibi birçok kelime. Alışma süreci kurum psikoloğumuzun ve öğretmenimizin profesyonelliği sayesinde çok kolay oldu. Öğrenciyi para gibi gören çevredeki sözde çok bilindik ve kalabalık kurumla kıyaslandığında açık ara önde bir kurum. Artık güneşli anneleri olarak kalitesiz kurumlara mahkum değiliz. Gözüm kapalı atılım

  • O

    Bölgenin en büyük okulu. İmkanları kolej standartlarında Okul çok büyük ve ders programları çok dolu dolu Çalışanlar çok Güler yüzlü Yemek listeleri bölgenin en iyisi olduğunu kanıtlıyor ve extra yemek ücreti almıyorlar. Kurum psikoloğu okulda her an çocuklarımızla birlikte Özellikle biz çalışan anneler olarak önceliğimiz olan güvenlik ve her an haber alabilme sistemleri çok gelişmiş. Mutlaka gezilecek okullar listenize ekleyin

  • Sf

    Okulumuzdan oldukça memnunuz. Yeni temiz güvenilir mutlu çocuklar ve mutlu çalışanlar hepsi bir bütün olmuş atılımda. İçeri girdiğiniz anda sizi sarıp sarmalayan bir sıcaklık ve sevgi var. Kurum psikoloğu her an orada. İşten çıktıktan sonra 6.30’da bile görüşme yapabilmenin mutluluğunu yaşadım. Okulda çocuklarımız için tüm ortam ve materyaller oluşturulmuş Piyano dersinden tutun baleye kadar çok çeşitli branş dersleri var ve hepsi ücretsiz. İyiki atılım

  • EA

    Müthiş,hayran kaldım.kuruşuna kadar helal-ı hoş olsun.süpersiniz ve inanın herkese tavsiye ediyorum.

  • Öo

    Atılım anaokuluna torunumu kayıt ettirdik öğretmenler okul müdürü o kadar ilgiliki hayran kaldım. Okul çok güzel temiz geniş torunum mutlulukla gidiyor okula. Okulda bale dersi piyano dersi bir sürü atölye var hepsi de ücretsiz. Okulun bütün çalışanlarına çok teşekkür ederim. İçimiz rahat güvenle gidiyor torunum.

  • ed

    oğlum okula başladığında süreç nasıl ilerleyecek diye çok endişelenmiştim ama tüm personel ve müdire hanım o kadar güzel yönetiyor ki süreci hem psikolog desteği hem veli okul iletişimi ile benimki gibi zor bir çocuğu bile 1-2 günde okula alıştırdılar. etkinlikler atölyeler branşlar .. çok dolu dolu bir programları var ve her branşın ayrı öğretmeni var bu anaokullarında çok nadir oluyor böyle bir okula denk geldiğimiz için şanslıyız. özellikle jimnastik ve piyano dersine bayılıyoruz. okulumuz derslerden extra hiçbir ücret almıyor bu zamanda biz veliler için bu büyük bir kolaylık teşekkür ederiz.

  • nk

    çocuklarım iki kardeş aynı okula gidiyorlar ikisininde öğretmeni çok iyi. sınıfları çok geniş materyalleri ders programları çok iyi. yeni ve temiz bir okul. son teknoloji kullanılarak döşenmiş belli. çocuklarım her gün okul yolundan eve kadar anlata anlata bitiremiyorlar okulda yaşadıkları eğlenceli anılarını. ingilizce dersleri çok verimli kelime dağarcıkları kısa süre olmasına rağmen çoğaldı bizde evde destekliyoruz. psikologları çok tatlı ve güler yüzlü yüksek lisans mezunu ve bu tecrübesini çocuklarla her hafta yaptığı rehberlik dersinde hissediyoruz. bizimle sürekli iletişim halinde ve en hoşuma giden şeylerden birisi de her gün tam zamanlı psikoloğumuz ela hanım okulda ona heran ulaşmak çok iyi. kesinlikle tavsiye ediyorum böyle kurumlara ihtiyacımız var.

  • üc

    bir anaokulu düşünün içinde büyük bir müzik odası, sanat odası, dans odası, spor salonu .. ve sayamayacağım kadar atölye odası bulunsun hepsi de amacına uygun dizayn edilsin. harikasın atılım iyiki yollarımız kesişti. her branşın ayrı öğretmeni var ve hiçbir extra ücreti yok. okul çok büyük ve ferah tüm güvenlik önlemleri alınmış içim rahat bir şekilde bıraktım çocuğumu. tüm personel çok deneyimli, güler yüzlü, sıcak ve ilgili. her an velilerle iletişim halindeler ilkokula hazırlık sınıfı oldukça donanımlı bir sonraki sene zorlanmadan okula başlayacak çocuğum. bu konuda özellikle çalışan anne babalar olarak çok şanslıyız. yemekleri oldukça doyurucu ve lezzetli açık büfe sistemine de bayıldık bölgedeki anaokullarında olmayan tüm yenilikleri yapmışlar.

  • bölgenin en büyük okulu diye bilirim. her sınıfı 50m2 duyunca inanmamıştım gözlerimle görmek istedim. komşumun tavsiyesiyle geldim ve büyük temiz güvenilir. öğretmenleri çok tatlı ve oldukça tecrübeli. fiyat konusunda da sağolsun müdire hanım yardımcı oldu iki komşu aynı okula yazdırdık. bale piyano dersi ve diğer tüm branşlar ücretsiz. okulda extra hiçbir ücret ödemiorsunuz bu da biz veliler için büyük avantaj. gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

  • şh

    okul fobisi olan çocuğumu bile birkaç günde okula alıştıran canım okulumuz. başta müdüre hanım ve tüm çalışanlar öyle güler yüzlü ve tecrübeli ki. güvenerek teslim ettim çocuğumu. ders programları dolu dolu. yemek listeleri çok doyurucu düzenlenmiş. okul büyük ferah ve temiz. sistemleri çok profesyonel öğretmenler velilerle sürekli iletişim halinde. sabah mutlu bıraktığım çocuğumu akşam mutlu alıyorum bir veli olarak en önemsediğim şey de bu.

  • mg

    bölgemizde kayıt öncesi çok okul araştırmış bir veli olarak içime en sinen okul atılım anaokulu oldu. güvenerek içim rahat bir şekilde kaydettiğim çocuğumu hergün mutlu birşekilde almanın sevincini yaşıyorum. çok büyük temiz ve güvenilir bir okul. yemekleri çok doyurucu ve açık büfe. her gün 15 çeşit kahvaltı var. tüm çalışanlar güler yüzlü işlerini çok profesyonelce yapıyorlar.

  • okula bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. ilk girişte zaten okula hayran kalıyorsunuz geniş ferah temiz .. aile sıcaklığı ile karşılanıyorsunuz. tüm öğretmenler ve personel güler yüzlü tecrübeli işlerini severek yaptıkları çok belli. kızım öğretmenini arkadaşlarını çok seviyor her sabah mutlulukla okula gidiyor. okula bu kadar çabuk alışmasında emeği geçen tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atılım Çocuk Akademisi Anaokulu İletişim Bilgileri

Bağlar Mah. 62. Sok. No:11 Güneşli-Bağcılar / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum