fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu Hakkında

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu, İstanbul'un Avcılar ilçesinde eğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Kurum 3-6 yaş aralığındaki çocukları bünyesine kabul ederek okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Kurum içerisinde çocukların iyi ve sağlıklı, ailede başlayan gelişimlerini anaokulunda devam ettirmiş öğrenciler olarak yetişebilmesi adına çok yönlü gelişime hitap eden etkinlikler düzenlenmektedir. Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu, tam gün ve yarım gün eğitim hizmeti sunmaktadır. Yarım gün eğitim hizmeti sabahtan öğlene ya da öğleden akşama göre olabilmektedir. Kurum içerisinde çocukların keyifli ve güvenli vakit geçirmelerine olanak sağlayan çeşitli imkanlar yer almaktadır. Çeşitli atölyeler, oyun alanları ve spor alanları ile çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlanmaktadır. Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu erken yaşta dil gelişiminin en hızlı ve en aktif döneminde olduğunun farkındalığıyla hareket etmektedir. Bu farkındalık doğrultusunda öğrencilere nitelikli bir İngilizce eğitimi verilmektedir. Verilen İngilizce eğitimi English Kids Academy işbirliği ile verilmektedir. Verilen yabancı dil eğitimi oyunlarla ve etkinliklerle pekiştirilerek İngilizce dil bilgisinin kalıcı olması amaçlanmaktadır.

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu Yorumları (5)

  • BN

    Eğitim ve sağlıklı çocuk psikolojisi odaklı bir kurum. Gerek kurucuları, gerek öğretmenleri ve gerek personelleri hepsi ayrı ayrı çok kıymetli, çok saygın ve güler yüzlü insanlar.Bir de çok tatlı ,çocukların dilinden anlayan, büyük bir özveriyle çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatının temelini oluşturan Ayfer öğretmenimizden bahsetmek istiyorum.Kendisi bizim için çok çok değerli.Çok şey kattı oğlumuza.Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki gerçekten bir aile olarak gözümüzün asla arkada kalmadığı,çocuğumuz aç kaldı mı mutsuz mu yada acaba nasıl davranıyorlar diye düşünmediğimiz bir okul. Ben 2 senedir gönderiyorum çocuğumu.Bu sene mezun olacak ve içimiz bu yüzden biraz buruk.Mezun olsak da sık sık ziyaret edeceğiz kendilerini :) Oğlumun eğitim hayatına katkıları olduğu için tüm içtenliğimle teşekkürlerimi sunuyorum Çocuk Diyarı Anaokulu'na... Her çocuğun yolu mutlaka Çocuk Diyarı'ndan geçmeli !

  • ÇOK DEĞERLİ ÇOCUK DİYARI MÜDÜRÜMÜZ GÜLSEN HANIM VE ÇOK KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. HEPSİ GERÇEKTEN EMEKTAR İNSANLAR GÖSTERDİKLERİ ANLAYIŞ İÇİN, ÇABALARI İÇİN, EĞİTİME VERDİKLERİ ÖNEM İÇİN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ. ÖĞRETMENİMİZ AYFER HANIM ÖĞRENCİLERİNİN GEREK SOSYAL BECERİLERİNDE GEREKSE EĞİTİMLE İLGİLİ GELİŞİMLERİNDE DAHA DA İYİ OLMALARI İÇİN GÖSTERDİĞİ ÇABA İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOCUĞUNUZU AİLENİZDEN BİRİNE TESLİM ETMİŞSİNİZ GİBİ GÖZÜNÜZ ARKADA KALMIYOR GERÇEKTEN .

  • R

    Her iki çocuğum u Çocuk diyarına gönderdim.okul gerçekten çok özel ve güzel bir yer. Yemekhane sorumlusundan öğretmenine ve yöneticileri Gülsem hanıma kadar herkes işinde profesyonelleşmiş. Kesinlikle kreş düşünen ailelere tavsiyemdir.

  • K

    Saygı değer çocuk diyari ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

  • AB

    Herkesten sakındığım evladıma, bir ev ve aile sıcaklığıyla ve anne şefkati ile yaklaşan değerli yönetici ve öğretmenlerim. Oğluma katkılarınız ve emekleriniz yadsınamayacak derecede çok büyük. Evladımı bir kaç saatliğine evimden hatta yanımdan ayırma endişemi sizin sayenizde yıktım. Belki de oğlum için verdiğim en doğru karar oğlumu okulunuza göndermektir. Herşey için teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Avcılar Çocuk Diyarı Anaokulu İletişim Bilgileri

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Demet Sokak, No:39, Avcılar/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum