fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu Hakkında

İstanbul Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarında yer alan Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu ismini çocukların potansiyeli yüksek harika bir varlık olmasından almaktadır. Bu bilinçle çocukların kabiliyetlerine göre potansiyellerini gerçekleştirmek için tüm imkanları sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ve denetiminde olan Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu 3 katlı bir villada, büyük geniş bahçesi, büyüklere ayrı küçüklere ayrı 2 oyun parkı ile hizmet vermektedir. Sınıflarımız aydınlık, geniş ve güneş almaktadır.
Okulumuz MEB müfredatına uygun olarak ek programlarımızla birlikte eğitim vermektedir. Uzman deneyimli eğitmenlerimiz rehberliğinde çocuklarımız yaş gruplarına göre ayrı sınıflarda yaşıtlarıyla eğitim almaktadırlar. Proje bazlı eğitim anlayışımızla birlikte atölye çalışmalarımızla çocukların öz güvenlerini geliştirme, kendi potansiyellerini gerçekleştirmeleri için montessori sınıfında, scamper çalışmalarında, değerler eğitimi verilirken çocuklarımızla birebir ilgilenilmektedir.

Yaz dönemi dahil yıl boyunca eğitim hayatı tam gün ve yarım gün olarak mevcuttur. İngilizce eğitim, satranç, bale, modern dans, folklor ve müzik kulübümüz, yaş gruplarına uygun okuma-yazma derslerimiz, 6 yaş ilköğretime hazırlık sınıfımız, yaş gruplarına uygun matematik çalışmaları, etüt sınıfımız, fen ve doğa çalışmaları, ahşap atölyesi, resim çalışmaları, drama çalışmaları, anadili etkinlikleri, robotik kodlama, ebru sanatı, scamper çalışmaları, montessori sınıfı ve psikolog servisimiz mevcuttur. Özel partiler, bitki yetiştirme(organik bahçe), mutfak etkinliklerimiz, doğum günü partileri, piknik, at biniciliği, çeşitli sanatsal ve kültürel gezi çalışmaları ile çocukların gelişimi için gerekli olan tüm aktiviteler yapılmaktadır.

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu'nda güvenlik, beslenme, hijyen ve temizlik çocuklarımız için hassas olduğumuz en önemli konular arasında yer almaktadır. Okulumuzda ki yemekhanemiz çocukların rahat edebileceği şekilde geniş bir yapıya sahiptir.
Yemek listemiz diyetisyen ve sertifikalı aşçımız tarafından çocukların günlük alması gereken kalori miktarına göre düzenlenmektedir. Kırmızı etler, beyaz etler, sebzeler, meyveler günlük alınmaktadır. Ayrıca yoğurt için okulumuza Çatalca'dan köy sütü alınıp aşçımız tarafından mayalanıp çocuklarımıza verilmektedir.
Organik bahçemizde çocuklarımızın isimleri ile işaretli meyve sebzeler sayesinde, yemekleri sevmeleri ve organik beslenmeleri sağlanmaktadır. Güvenlik için çim çitlerle çevirilidir ve okulumuzun odalarını ve bahçesini görecek şekilde ayarlanmış 12 adet kamera yer almaktadır.

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu'nda servis İmkanı; da mevcuttur. Servis aracımız Belediyeye bağlı hostes eşliğinde hizmet vermektedir. Fiyat listesi yasal olarak UKOME tarafından belirlenmektedir. Servis aracının içerisinde ve dışında olmakla birlikte 5 adet kamera vardır 1 ay boyunca kayıt altına alınmaktadır.

İnsan yaşamında erken çocukluk dönemi dediğimiz 0-6 yaş dönemi çok büyük öneme sahiptir. İnsan kişiliğinin, karakterinin, duygularının ve davranışlarının çoğu bu dönemde deneyimlediklerine göre oluşur. Yetişkinlik döneminde sağlıklı psikolojide yaşayabilmesi için çocukluk döneminde kişinin olumlu geri bildirimlerle kendisiyle ilgili olumlu bir benlik algısı oluşturmalıdır.
Çocukluk döneminde olumlu geri bildirimlerle beslenmesi insanın kendisiyle ilgili olumlu bir benlik algısı oluşmasını sağlamaktadır. Bu da yetişkinlik döneminde sağlıklı psikolojide bir birey olarak yaşayabilmesi için kritik öneme sahiptir.

Konusunda uzman birçok psikolog çocuklar için yapılacak yatırımın en büyüğünün ilk 6 yılda yapılması gerektiğini paylaşmaktadır. İnsanın kişilik gelişiminin büyük bir kısmı okul öncesi dönemde tamamlanmaktadır. Bu dönemden sonra çocuğa daha iyi koşullar sağlanabilir; fakat bu durum daha sağlıklı, mutlu, güvenli, sosyal, zeki ve kendini geliştiren bir insan olmasına katkısı çok azalır.
Kurumumuzda zaman zaman yapılan herkese açık seminerlerimizde kurum psikoloğumuz ve misafir uzmanlar konuyla ilgili sorularınızı cevaplamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Hibrit Eğitim Modeli

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Gems ve High Scope

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu Yorumları (56)

  • RD

    Okadar uzun zamandır bu okuldayızki büyük oğlum kızım yeğenim ve şimdide küçük kızımla devam ediyoruz.. okadar memnunum ki aile sıcaklığında bir okul gözüm kapalı gönderiyorum sevda kadar tatlı bir müdür hiç gözüm arkada kalmıyor kendisininde ikizleri var kendi çocuklarının nasıl eğitim almasını istiyorsa diğer çocuklara karşı okadar ilgili okadar özveriliki…Yani uzun lafın kısacası iyiki minik harikalar anaokulu herşeyiyle mükemmell❤️❤️❤️Temizlik konusunda yemek konusunda muhteşemler

  • oglum Demir 3 -4 yaş grubunda 1 sene boyunca bu güzel öz verili ve güler yüzlü insanlar barındıran okulda egitim gördü basta sınıf ögretmenimiz Özlem Hn ve okul müdüremiz Sevda Hn 'a verdikleri destek ve öz veriden dolayı sonsuz tesekkürlerimi borç bilirim.

  • VM

    1 yıldır çocuğumuzu güvenle emanet ettiğimiz Minik Harikalar Anaokuluna ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Çocukların güvenliğini ve mutluluğu ön planda tutan bir aile yuvası

  • TK

    Yaklaşık 5 aydır kızım Minik Harikalar Anaokuluna gidiyor. Okul kurucusu Sevda hanım ismi gibi gerçekten çok sevgi dolu bir insan, öğretmenler keza öyle. Her biri samimi, içten ve güler yüzlü. Kızım okulda çok mutlu, öğretmenleri çok ilgili. Bizim için dini değerlerin olduğu bir okula gitmesi önemliydi, ve bu konuda hiç hayal kırıklığına uğramadık. Bununla beraber bol bol etkinlik ve eğitimler de harika. Gönül rahatlığı ile her sabah çocuğumu bırakıyorum, aklım hiç geride kalmıyor.

  • NA

    Etkinlikler muhteşem ellerinize sağlık sabırla sevgiyle bakıp uğraştığınız için. Anne ve babaların en büyük şansı evlatlarını kaliteli eğitimcilerin ellerine bırakmak. Minik survivor cılar süpersiniz. Yaptıklarınızın karşılığı yok. Herşey için çok teşekkür ederim. İyi ki size denk gelmişiz iyi ki varsınız

  • RD

    Sevgili Minik Harikalar ailesi önce kızıma şimdide oğluma verdiğiniz eğitim ve öğretim için çok teşekkür ederim hem kurucusu Sevda hanım hem değerli öğretmenleri Meral hoca, Özlem hoca, Elif hocamız ve aşçısından temizlik personeline kadar kendini eğitime adamış bir eğitim kurumu, hayatta bazı şeyler şanstır siz benim hayatımda karşıma çıkmış ve çıkabilecek en büyük şansımsınız, hayatımıza dokunduğunuz için sonsuz teşekkür ederim yolunuz hep açık olsun,

  • ND

    Çok şanslı bir kadınmışım size denk geldim. Cesur'um size emanet! İçim o kadar rahat ki! ilk çocuğum ne bileyim böyle yapabilir mi alışabilir mi öğretmenler nasıldır diye bir korkum vardı. Ama sizi tanıdıktan sonra çocuğum sizin eğitiminizde olmasından dolayı gözüm arkada kalmadı. Hele mezuniyette herkes gibi beni de ağlattınız. Çok teşekkürler

  • Çok iyi bir okul ve öğretmenler harika. Herkes işini severek yapıyor. Çocuklarla çok ilgililer. Oğlum ve kızım Türkçe bilmiyorlardı. Şimdi ikisi de çok güzel konuşuyorlar. Arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok seviyorlar. Her şey için çok teşekkür ediyorum.

  • DS

    Kızımı daha önce farklı anaokullarına gönderdik ama şuan gerçekten severek gittiği tek anaokulu minik harikalar anaokulu. Öğretmeninin bunda etkisi şüphesiz çok büyük. Temizlik ve hijyen konusunda çok hassaslar. Bu çok hoşuma gitti. Yemekleri çok güzel. Kendi evlerine aldıkları marka ve ürünlerden yemekleri yapmaları gerçekten takdire şayan. Bu ekonomik krizde buradan bile taviz vermediklerini görünce çok şaşırdım. Tebrik ve teşekkür ediyorum.

  • İA

    Kızım sadece kendi öğretmenini değil tüm okul çalışanlarını çok seviyor ve sürekli onlardan bahsediyor. Tam bir aile ortamı. Temizlik çok iyi yemekler şahane :) Elinize sağlık Sevgi hanım… hepinize ayrı ayrı teşekkürler

  • KY

    Çok memnunum gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebilirsiniz Sevda hanımın da ilgisine sonsuz teşekkür ederim yapılan işin hakkını veriyor ♥️

  • VK

    Yaptıkları etkinlikleri instagramda görünce okulu ziyaret etmeye karar verdim. Buradaki yorumları biraz abartılı buluyordum ama gerçekten kaydettikten sonra gördüm ki hepsi doğru. Başta kurucusu Sevda hanım olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerine ilgilerinden sevgilerinden ve anlayışlarından dolayı eğitim için çekinmeden en iyi malzemeleri aldıkları için çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki sizinle karşılaşmışız.

  • ŞS

    Okulumuzdan çok memnunuz. İsmi gibi harika bir okul. Güvenli ve temiz olması ilk dikkatimizi çeken şeylerdi. Ama sonradan aktiviteler, atölye çalışmaları hele mezuniyet töreni.. Diyecek söz bulamıyorum. Helal olsun size… yürekten alkışlıyorum.

  • YA

    Güvenli ve temiz bir anaokulu. Öğretmenlerinin içten yaklaşımları çok hoşuma gitti. Oğlumun her sabah isteyerek okula gitmesi ve mutlu dönmesi paha biçilmez bir şey. İdarecisinden öğretmenine hizmetlisine hepsine çok çok teşekkürler. İyi ki varsınız iyi ki sizi tanıdık.

  • UK

    Kızımızı bu sene Minik Harikalar Anaokuluna kaydettirdik. Birbirinden değerli sevgi dolu öğretmenleri ve güler yüzlü samimi idarecileri ile sıcak bir ortam hissettik. Temizlik ve güvenlik konusuna önem vermeleri çok hoşumuza gitti. Tavsiye ederim. Hepsine ayrı ayrı teşekkürler.

  • ÖA

    Hem eğitim açısından hem de aile ortamı gibi çocuklara şefkat ve sevgiyle yaklaşan öğretmenleri sebebiyle kesinlikle tavsiye ediyorum. Kadrosu çok değişmediği için güven veriyor. Özellikle Özlem Öğretmen ile kesişen yollarımız için iyi ki diyorum. Kendisi çocuk ruhunu o kadar iyi anlıyor ki kattığı her şey için sonsuz teşekkürler. Yaz döneminde çocukların eğlendikleri çok güzel bir bahçesi var. Çocuğumu gözüm kapalı iç rahatlığıyla emanet edebiliyorum. Şiddetle tavsiye ederim :)

  • NB

    Okulu internetten araştırdıktan sonra iletişime geçtik ve görüşmeye gittik. Sevda hanım ile görüştükten sonra kaydetmeye karar verdik. Oyun alanları, mutfağı, eğitim setleri harika. Öğretmenleri ve kurum sahibi çok cana yakın insanlar. Her yerde anlatıyorum bu devirde böyle okul bulmak zor. Temiz ve güvenli okul Minik Harikalar Anaokulu siz bir harikasınız iyi ki varsınız

  • SA

    Okula tavsiye üzerine gittim. Sevda hanımla konuştuktan sonra burası olmalı dedim. Sık sık okula gittim. Hatta nasıl yemekler yiyorlar diye öğle arasına denk getirdim. Ben de yedim yemeklerinden :) Çok lezzizdi. Bana sabır ve anlayışla yaklaştıkları için ve çocuklara gösterdikleri ilgiden ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki denk gelmişim. Minik ve harika bir aile olduk bence :)

  • VU

    İnternetten uzun uzun okul araştırmalarım sonucunda belirlediğim okulları gezdim. Aralarında en temiz ve en sıcak anaokulu buydu. Sevda hanım ve idarecisinden öğretmenlerine hepsinin samimiyetleri ve çocuklara olan sevgileri gözlerinden okunuyordu. Çocuğumda gördüğüm olumlu değişimden dolayı iyi ki diyorum. Hepinize çok teşekkür ederim.

  • ÜZ

    Kızımı 3 yaşında emanet ettiğim Minik Harikalar Anaokulundan mezun olduğunu da gördüm. Çok tereddüt ettim. Aradan birkaç geçtikten sonra kızım da biz de alıştık. İyi ki karşılaşmışız. Çok memnun ayrıldık. Bir aile olduk. Başta Sevda hanım olmak üzere tüm kadrosuna çok teşekkür ederim. Minnettarım.

  • RT

    Minik Harikalar Anaokulu ile 2 yıl önce yollarımız kesişti. Minik kızımı okula başladığında herkes gibi ben de tedirgindim. Zamanla kaygılarım mutluluğa dönüştü. Kıymetli öğretmenleri ve değerli kurucusu Sevda hanımı tanıdıkça ve kızımı her gün güler yüzle karşıladıkça iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Gözüm arkada kalmadan gönül huzuruyla teslim ediyorum. Çok teşekkürler.

  • OD

    Anaokulu harika bir eğitim hikayesinin başlangıç noktası. Gömleğin ilk düğmesi, doğru iliklenmeli diyerek bize öneminden ve yaptıklarından bahsettiler. Temiz güler yüzlü ve ilgili bir aileyle karşılaştığımız için çok mutluyuz. Her şeyden önce oğlumu hep mutlu alıyorum okuldan. Adı gibi harika bir okul. Kendi adıma bir eksiklik görmüyorum. Kendilerine teşekkür ederiz.

  • TZ

    Gerek temizliği gerek güvenliği gerek yemekler konusunda gösterdikleri özen için çok teşekkür ederim. Aktiviteleri, güler yüzlü personeli, çocukları harika bir şekilde eğitmeye azimli öğretmenleri, ilgili anlayışlı sahibi Sevda hanim, sağladıkları sıcak ve samimi aile ortamı ile tüm beklentilerimi karşılayan bir okul oldu. İyi ki bu okulu bulmuşum diyorum.

  • KA

    Bir çok okul gezdikten sonra Minik Harikalar Anaokulu ile görüştüm ve aradığım okulu bulduğumu anladım. 4 yaşındaki kızımı teslim ettim ve hiç gözüm arkada kalmadı. Öğretmenimiz müthiş bir insan. Ayrıca yemek, temizlik ve diğer konularda da oldukça başarılılar. Çok teşekkürler Minik Harikalar Anaokulu

  • HB

    Çok şükür gözümüz arkada kalmadan oğlumuzu emanet edebileceğimiz bir okula kavuştuk. Okuduğumuz yorumlar ve araştırmalar sonucunda iyi ki denk gelmiş ve yolumuz kesişmiş. Başta bizi her sabah güler yüzü ile karşılayan kızımızın üstüne büyük emeği olan Özlem hocamıza çok teşekkür ederiz. Yine daha ilk görüşmede bize saatlerini ayıran dinleyen kurucusu Sevda hanıma çok ama çok teşekkür ederiz. Çalışan ve okulda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederiz.

  • HT

    Kızım konuşmakta zorluk çektiği için doktor tavsiyesi üzerine okul arayışına girdik. İnternetten Minik Harikalar Anaokuluna denk geldik. İyiki burayı bulmuşum beni etkileyen temizliği ve güvenliği oldu. Görüşme sorasında aile ortamını farkettik ve bu beni çok etkiledi. Çocuğum zamanla konuşmaya ve sayıları saymaya başladı. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık bütün samimiyetimle söylüyorum çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz asla pişmanlık duymayacağınız bir okul. Başta kurucusu Sevda hanım olmak üzere bütün Minik Harikalar Anaokulu çalışanlarına, öğretmenlerine çok teşekkür ederim.

  • GB

    Çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir okul.. temiz, hijyenik ve çok güvenli. Sevda hanıma başta olmak üzere tüm idari kadroya ve öğretmenlerine son derece özverililer. Kızım da başladığından bu yana çok mutlu. Başarılarının devamını diler, özverilerinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • FM

    Öncelikle en başından itibaren ilgilerinden dolayı Sevda hanıma ve idari kadrosuna teşekkür ederim. Kızımız Tais'i okula verirken herkeste olduğu gibi bir tereddüt yaşadık ancak zaman geçtikçe anladık ki doğru adresteyiz.

  • FY

    Bu okula arkadaşım tavsiyesi üzerine gitmiştim. Oğlumun alerjik rahatsızlığı var. Temizliğe ve hijyene çok önem verdiklerini görünce kaydetmeye karar verdim. Ama son olarak doktorumuza da sorayım bi sakıncası olur mu dedim. Doktorumuz okulun ismini sordu. Minik Harikalar Anaokulu dediğimde ben de size onu önerirdim deyince içimiz rahatladı. Ferah bir bahçesi ve çok güzel bir parkı var. Eğitimine diyecek söz bulamıyorum. Arkadaşlarım da başka anaokulları gönderenler. Onlarda görmediğim setleri bu okulda gördüm. Sonra biraz araştırıp kullanılan setlerin fiyatlarına baktım. Diğer okulların setlerinin fiyatının 2 katı. Teşekkür ediyorum. Eğitimi ticarethane olarak görmedikleri için... söylediklerine inanıyorum. Harika bir hikayenin başlangıç noktası olarak doğru adrestesiniz ifadeleri iddialı geliyordu. Ama haklılarmış.

  • Okul araştırırken karşımıza çıktı. Giriş kapısından itibaren güvenliği dikkatimizi çekmişti. Okul bahçesi çok büyük sınıfları da geniş. Temizlik mutfak yemekleri çok iyi. Eğitime diyecek söz bulamıyorum. Kurucusu Sevda hanıma çok teşekkür ederim. Hiçbir yerde görmediğim atölye çalışmalarını burada gördüm. Elinize sağlık.

  • Güvenli tertemiz miss gibi adına yakışır bir okul. Oğlum okulda çok mutlu. Okul gibi değil adeta ikinci evi. Tüm personeline ve kurucusu Sevda Hanıma teşekkürler. Yolunuz açık olsun.

  • DG

    Oğlum 3 yaşında başladı ve hala devam ediyor. Öğretmenlerine ve kurucusuna çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

  • JW

    The best kindergarden for my child. He is very happy and learning new things every day. Thanks to the teachers and managers

  • CT

    Eğitim ve öğrencilere ilgili sevgi dolu yaklaşımları öğretmenleri ile adı gibi harika bir okul

  • SS

    2 yıldır büyük kızım ve küçük oğlum bu okula gidiyor. Temizlik, yemek kalitesi ve öğretmenlerin ilgisinden çok memnunum.

  • AK

    3 yaşındaki oğlumu gözüm arkada kalmadan emanet edebildiğim harika bir okul. Öğretmenleri ve kurucusu sevda hanım çocukları kendi çocukları gibi severek ilgileniyorlar. Zekalarını geliştirmek, özgüvenlerinin gelişmesi için oluşturdukları atölyeyi başka hiçbir okulda görmedim. İyi ki sizlerle yollarımız kesişmiş. Her şey olumlu. Çok teşekkür ediyorum.

  • AB

    Minik Harikalar Anaokuluna çocuğunuzu rahatlıkla bırakabilirsiniz. Güler yüzlü öğretmenleri ve yöneticileri ile size güven veriyor. Çocuğum okula severek gidiyor ve mutlu dönüyor eve. Kesinlikle tavsiye ederim

  • AY

    Güvenli, temiz, düzenli, ilgili, sevgi dolu harika bir okul. Kızımız severek gidiyor mutlu dönüyor. Zaten en önemli olan da bu :)

  • AB

    Kızıma adı gibi harika hissettiren bir okul olduğu için çok mutluyum. İlk etkileyen güvenlik ve temizlik oldu. Sonra samimi ve iletişim ve eğitime verdikleri önem için de tebrik ediyorum.

  • NT

    Öncelikle ile ilk evladımız olduğu için endişeliydik. Böyle bir değerli okula verdiğimiz için şanslı hissediyorum. Tek kelime ile harika bir okul. Yorumları okuyunca dedim bu kadar da olmaz sallıyorlar ama kayıt olduktan sonra her yazılanın doğru olduğunu gördüm. Sistem tıkır tıkır işliyor. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kurucusu Sevda hanım olmak üzere tüm personeli güler yüzlü ve samimi insanlar. Beni bağlayan bu oldu sanırım.

  • AM

    Gözüm arkada kalmadan gönül rahatlığıyla oğlumu Minik Harikalar Anaokuluna teslim ediyorum. Hepsine çok teşekkür ederim.

  • Minik Harikalar Anaokulunu yorumlar üzerine ziyaret etmiştim. Okulun parkı çocuğumun ilgisini fazlasıyla çekmişti. Bizim de dikkatimizi idari kadronun ve öğretmenlerin ilgili ve güler yüzlü yaklaşımı oldu. Çok sıcak ve samimi içten bir aile ortamı. Okul kurucusu Sevda hanım çok enerjik ve pozitif birisi. Sınıf öğretmenimiz Özlem hanım mükemmel bir öğretmen. Bahçelerinde çocukların meyve sebze ekmeye ve toplamaya imkan bulması çok hoşuma gitti. Eğitimi, temizliği ve öğretmenlerin ilgisi sebebiyle ve tabi ki çocuğumun mutlu olduğu bir okul olduğu için tercih ettiğim bir okul. Bunu sağladıkları için teşekkür ederim.

  • 1 senedir kızım Minik Harikalar Anaokuluna gidiyor. Öğretmenlerden, etkinliklerden çok memnunum. Oğlumdaki gelişmeleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Çok memnunum.

  • ÖZ

    Çocuğumu içim rahat bırakabildiğim bir okul. Düzenli, temiz ve sistemli bir idari kadrosu var. Bu sebeple ayrıca Sevda hanıma da çok teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde HES kodu kontrolü yaparak öğrencileri almaları çok önemli bir yaklaşım. Okulun içi çok ferah ve güvenli. Güler yüzlü ve ilgili öğretmenleri ile yolları açık olsun.

  • HB

    Sevda hanım ve ekibine gözüm kapalı çocuklarımı emanet ediyorum. Herkes gibi bizde başta endişeliydik. Acaba uyum sağlayacaklar mı, acaba güzel eğitim alacak mı, acaba yediği içtiği nasıl şeyler diye düşünüyorduk. Kızım her yemeği yememesine rağmen, önce ona ayrı yemek yapıp sonra alıştırmaları çok büyük bir kazanım oldu bizim için. Daha sayamayacağım çok güzel şeyler yaşattıkları için çok çok teşekkürler

  • AA

    Oğlum 2 yıldır bu okula gidiyor. İyi ve kaliteli bir eğitim sistemi var. Öğretmenimiz güler yüzlü, ilgili. Çocukları sevgi dolu, sorumluluk bilinci yüksek ve duyarlı yetiştirdiklerini oğlumdan görüyorum. Adı gibi harika bir okul olduğu için hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki oğlumu Minik Harikalar Anaokuluna yazdırmışım.

  • AD

    Eğitim, Temizlik, Güler Yüz ve Güven.. Bütün bunları aynı çatı altında toplayan bir okul olduğu için çocuğum adına çok mutluyum.

  • AK

    Çocuğumun okul öncesi alacağı eğitimden çok mutlu olması önceliğim. En çok şeffaf temiz kesinlikle güvenilir bir kurum olması yönünden mutluyum. Aklınızda ne varsa cevabını bulabileceğiniz bir okul. Özlem öğretmenimizi çok seviyoruz iyi ki var

  • Başlangıçta tabiki soru işaretlerimiz ve endişelerimiz vardı. Sevda hanım hiç sıkılmadan, güler yüzü ve harika enerjisi ile tüm sorularımın endişelerimin cevaplarını teker teker verdi. Eğitime verdikleri değerden dolayı Minik Harikalar Anaokulu ailesine idari kadrosundan öğretmenlerine hizmetlilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  • AK

    Çok araştırdık. Güleryüzlü sıcak bir yaklaşımları var. Çocuk bile bunu hissettiği için hemen yabancılık hissetmedi. Güvenli, temiz bir okul, öğretmenleri çok ilgili… hepsine çok teşekkür ediyorum herşey için, emekleri ödenmez.

  • AM

    3 yaşında kızımla her sabah koşa koşa gidiyoruz :) Öğretmenimiz sağ olsun gözümü hiç arkada bırakmadı. Ben sormadan hemen her şeyiyle ilgili bilgi veriyor.

  • AK

    Araştırıp olumlu yorumlar üzerine geldiğimiz bir okul. Aslında fiziki şartlar birinci önceliğimiz değil ama o açıdan da okul çok hoş. Biz öğretmenlerin ve idari kadronun güler yüzlü ve ilgili olmasına çok sevindik. Çocuğumuz ayrılmak istemiyor. O mutluysa biz çok mutluyuz. emekleri için teşekkür ediyorum.

  • AM

    2021 yılında okul araştırırken karşılaştırdığımız ve iyi ki kayıt olduk dediğimiz adı gibi harika bir okul. Güvenli ve güler yüzlü olmasından ve öğretmenlerin eğitim sürecini anlatmaları tatmin etti. Çocuğumun burada olduğundan çok memnunum.

  • 5 yaşında oğlum var. Okuldan geliyor siz sormadan heyecanla okulda neler yaptıklarını anlatıyor. Ben için bu durum çok değerli. İdari kadrosu ve öğretmeni çok güler yüzlü. Eğitim konusunda kalitelerini çocuğumdaki değişiklikleri gördükçe daha iyi fark ettim. Hepsine teşekkür ediyorum.

  • Üİ

    Öğretmenlik gerçekten kutsal bir meslek ve Minik Harikalar Anaokulu ekibi bu konuda takdire şayan. Bir anne sevgisiyle ilgisiyle yaklaşıyorlar. iyi ki yollarımız kesişmiş. Çocuklar hem eğlenip hem eğitiliyor. bunun yanında bizi de bilinçlendirip çocuğumuzun gelişimi konusunda tam destek oluyorlar. Oğlumu kendilerine emanet ettiğimiz için içimiz çok rahat. Ne kadar teşekkür etsek az. Böyle güzel insanlarla hep karşılaşmak dileğiyle,

  • US

    Eğitiminin kalitesini çevremden duydum ve söylenenlerin az bile olduğuna çocuğumdaki değişimi gördükçe kanaat getirdim. Emekleri için çok teşekkür ederim.

  • Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ VELİM

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylikdüzü Minik Harikalar Anaokulu İletişim Bilgileri

Barış Mah. Eğitim Vadisi Bulvarı, (Atatürk Bulvarı), Gülka Villaları No:23, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum