fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi: 0-6 Yaş Arası Eğitimde Güven ve Deneyim Hoş geldiniz! Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi temeli, 1996 yılında kurucularımızdan Uzm. Psk. Emel Kaygusuz- Akkılıç ile Psk.-Psikodramatist Yeşim Başar’ın Azra Eğitim Kurumları Erenköy şubesinde yönetici ve psikolog olarak çalışmaları ile atıldı.

Bu verimli ve üretken iş birliği 2006 yılında Azra Eğitim Kurumlarının kurucusu Eğitimci Perihan Yıldırım ile birlikte Azra Ataşehir şubesini açmaları ile devam etti. Üç kurucumuz deneyim, bilgi ve güçlerini bu amaçla birleştirdiler. Eğitim Bilimci ve Felsefeci Yunus Akkılıç’ın katılımıyla programlarımız daha da genişledi. 18 yıldır kurulduğumuz ilk günden beri, HEY Yuva olarak çağdaş ve bilimsel bir eğitim anlayışı izlemekteyiz. Atatürkçü değerlerle donanmış, yaratıcı, özgüvenli, insani değerlere ve tüm canlılara duyarlı, özerk bireyler yetiştirmeye devam ediyoruz.

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak, 2006 yılından beri kesintisiz bir şekilde çocuklarımızı karşılayarak, onlara güvenli ve sevgi dolu bir ortamda eğitim sunmaktan gurur duyuyoruz. 0-6 yaş aralığındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitim programlarımız ve deneyimli ekibimizle, miniklerimizi sağlıklı bir gelişim yolculuğuna hazırlamak için buradayız. Okulumuzun Özellikleri: Bağımsız Villa Konsepti: Çocuklarınız, 2006 yılından beri faaliyet gösteren bağımsız villamızda geniş ve ferah sınıflarda eğitim alırken, kendilerini ev ortamında hissedecekler. Her sınıf, çocukların keşfetmeye teşvik edildiği, doğal ışıkla aydınlatılmış ve güvenli bir oyun alanı sunar. 0-2 Yaş Grubu Hizmeti: Kreş bölümümüzde, en hassas gelişim dönemlerinden biri olan 0-2 yaş arasındaki çocuklarımıza özel olarak hazırlanan eğitim programları ile hizmet vermektedir. Uzman psikologlar tarafından desteklenen bu programlar, çocukların bireysel ihtiyaçlarına odaklanır ve her bir öğrencinin potansiyelini ortaya çıkarmaya yöneliktir. Kreş bölümümüz uyku ve emekleme odalarıyla ayrı bir katta bulunmaktadır. Bu yaş grubu için ayrı kreş programı uygulanmaktadır. Kreş programları MEB kreş programına uygun olarak, her bebek için içinde bulunduğu aya uygun olarak bireysel olarak hazırlanmaktadır. Kreş eğitiminde temel hedefimiz bebeğin temel ihtiyaçlarının (uyku-beslenme-temizlik- sevgi) karşılanması, öğretmenleri ile güvenli bağlanmanın sağlanması ve gelişim alanlarının desteklenmesidir.

İsteğe bağlı yarım gün İngilizce programı vardır.

Çağdaş Eğitim Programları: Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevinde Bilişsel Gelişim, Kişisel- Sosyal Gelişim, Estetik ve Duyuşsal Gelişim, Psikomotor Gelişim alanlarına uygun olarak programlanmış Atölyeler yürütülmektedir. Hedefimiz beceri temelli eğitim ile çocukların farklı becerileri deneyimleyerek kazanacakları, farklı atölye çalışmalarını uygulamaktır. Eğitim programlarımızda Aktif Eğitim Yöntemini kullanmaktayız. Aktif Eğitim, çocukların objelerle doğrudan çalıştığı, insanlar, fikirler ve olaylarla doğrudan ilişki içinde edindiği deneyimleri yorumlayarak yeni anlayışlar geliştirmesini hedefleyen bir öğrenme şeklidir. Öğretmenlerimiz sınıf öğretmenliğinin yanında, ilgi duydukları ve tercih ettikleri atölye çalışmalarında uzmanlaşarak, o atölyenin programlanması ve uygulanmasında ustalaşırlar. Belirli atölyeler, o konuda uzmanlaşmış grup liderlerimiz tarafından verilir. Psikolog Okul Kurucuları: Okulumuzun kurucuları, 2006 yılından beri bu alanda deneyimli psikologlardan oluşmaktadır. Bu uzmanlık, çocuklarınızın duygusal ve zihinsel gelişimini desteklemek adına etkili bir eğitim ortamı sağlamamıza yardımcı olur. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? • Çocuklarınızın her anını özenle planlayan bir eğitim programı. • Güvenli, temiz ve çocuk dostu bir çevre. • Deneyimli ve sevgi dolu bir öğretmen kadrosu. • İleri düzeyde güvenlik önlemleri ve sürekli izleme. • Ebeveynlerle sıkı bir iletişim ve işbirliği. Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak, 2006 yılından beri süregelen deneyimimizle çocuklarınıza en iyi eğitimi sunmak için buradayız. Bize katılın ve çocuklarınızın sağlıklı bir başlangıç yapmasına yardımcı olun!

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    0-6
  • Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (27)

  • TG

    Arkadaşlarımdan çevremden methini sürekli duyduğum, canım yeğenimin ilk yuvası diyebileceğim kreş.... Ve ismi gibi sevgisini çocuklara sonsuz aktaran Sevgi öğretmen... Süpersiniz...

  • Gg

    Bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ile yeğenimi kayıt yaptırdık.1 Ay deneriz memnun kalmazsak yolumuzu değiştiririz dedik.İyi ki orası ve iyi ki Sevgi öğretmen.İçimiz çok rahat bir şekilde emanet edildi.Teşekkürler

  • Şs

    Güvenle çocuğunuzu teslim edeceğiniz bir okul..öğrenilecek her şeyi sevgi ve eğlence ile öğrenecekler..Özellikle sevgi öğretmenimizle yollarımızın kesişmesi büyük şans. Her anımızda büyük sevgi ve özveri ile yanımızda oldukları için teşekkür ederim.. Çocuğumuz artık ilkokula başlayacak ama Azra okul ve sevgi öğretmenimiz onların küçük kalbinde kocaman bir yer kaplayacak.. İyiki varsınız hep var olun..

  • NG

    100 tane yildizim olsa hepsini verirdim,kizim Ece Asya nin hem kreş ini hem anaokulunu okuduğu,ilginin ve sevginin herseyden once geldigi,bir okuldan cok cok daha fazlasi olan atasehirdeki yuvamiz.Bu yil sonunda Azra dan ve çok çok değerli ogretmenimiz Sevgi Ogretmenden uzak kalacağımız icin gerçekten çok uzuluyorum.Kizimin sansiydi boyle bir okulda ve boyle bir ogretmenle egitim hayatina baslamis olmasi.keske ilkokunuzda olsaydi.İyiki varsiniz.Biliyorum ki mezun olsak da kurdugumuz bu sevgi bağı cok uzun yillar devam edecek.

  • NG

    100 tane yildizim olsa hepsini verirdim,kizim Ece Asya nin hem kreş ini hem anaokulunu okuduğu,ilginin ve sevginin herseyden once geldigi,bir okuldan cok cok daha fazlasi olan atasehirdeki yuvamiz.Bu yil sonunda Azra dan ve çok çok değerli ogretmenimiz Sevgi Ogretmenden uzak kalacağımız icin gerçekten çok uzuluyorum.Kizimin sansiydi boyle bir okulda ve boyle bir ogretmenle egitim hayatina baslamis olmasi.keske ilkokunuzda olsaydi.İyiki varsiniz.Biliyorum ki mezun olsak da kurdugumuz bu sevgi bağı cok uzun yillar devam edecek.

  • Bizim ve benim oğlumun biricik okulu. Okuldan ayrılalı 4 sene olmasına rağmen hala canımız öğretmenlerimizle görüşüyoruz anne sıcaklığı ile sarmalayan çocuklar üzerinde mukemmel olumlu etkiler bırakan yaratıcılık ve hayatlarına tecrübeler katan güzel okulumuz . Eğitim sistemi temizliği ile mest olduğumuz bitanecik okulumuz . Sizleri ve gecmis günleri özlüyor ve özledikçe fotoğraflara bakıp gülümsüyoruz.

  • Do

    Öncelikle Herkese ayrı ayrı teşekkür eder,10 aylıkken Çıktığımız bu yolda bize eşlik eden Özellikle 2. Annemiz Meryem öğretmene Bebekligimizi en güzel şekilde geçirdiğimiz için Ayrı bir Minnetle Kalbinden ödüyorum,Derya ablaya Sevgi öğretmene,Şimdiki öğretmenimiz Gamze öğretmene Bütün Emeklerinden güler yüzlerinden,Anlayıslarından Dolayı Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum❤️Hâla Devam eden Bu Hayat yolculugumuzda Rabbimin Bize Emaneti Olan çocuklarımızı Gönül rahatlığı ile Emanet Edebilirsiniz❤️❤️Rabbım Yolunuzu Hep İyilere Çıkarsın

  • AD

    Merhaba oğlum 11 aylıkken okula başladı. Genel olarak okuldan çok memnunuz. Gerek kurucuları, öğretmenleri inanılmaz ilgili ve bilgililer. Çocukların gelişimlerini yakından takip edip tüm gerekli bilgilendirmeleri yapıyorlar. Aynı zamanda çocuklara Atatürk sevgisini aşıladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Emel Hanım, Sevgi Hanım ve değerli öğretmenlerimiz Meryem Hanım, Derya Hanım ve Derya Nur Hanım’a ayrıca çok teşekkür ediyorum. İlgileri, sıcak yaklaşımları ve samimiyetleri gerçek anlamda bize güven veriyor. Ve küçük yavrumuz okula çok severek gidiyor.

  • AB

    Merhaba değerli güzel ailem, Can şu an 13 yaşında ve çok başarılı bir öğrenci. Evet başarı aile için çok önemli olabilir tabi ama sizin verdiğiniz o eşsiz eğitim ile birlikte akademik başarı da eklenince muhteşem bir gurur yaşıyorum. Sevgili Sevgi öğretmenimiz iyi ki varsınız. En güzel en özel yıllarımızı sizinle yaşadık. Çok değerli beceriler kattınız oğluma. İnsan ilişkilerinden tutun da hayvan sevgisine kadar... karakterindeki güzel yönlere kadar her şey de sizin emeğiniz ve sevginiz var. Bugün ve bundan sonra da hep hayatımızda olacaksınız ve ben her zaman size Can'ın başarılarından bahsedeceğim. Bahsedeceğim ki nasıl yüreklere dokunduğunuzu bilin ve tekrar tekrar mutlu olun. Sizi çok seviyoruz size çok saygı duyuyoruz. Tüm ailemize kucak dolusu sevgiler...

  • AB

    Muhteşem bir kreş, kızımı dört aylıkken emanet ettiğim, anne şefkati ile kucaklayan ve anaokuluna kadar büyük bir özveri ile yetiştiren kurum. Meryem Hanım, Sevgi Hanım ve Yeşim Hanım hepsi ayırt edilemez profesyonellikte ve deneyimde kişilerdir. Hep söylerim”anne, baba, babaanne ya da anneannenin evde yetiştireceği çocuktansa dört aylıkken Hey Kreşe veririm, öz güveni yüksek, sosyal, bilgi dolu, algısı yüksek ve paylaşmayı bilen bir çocuk yetiştirmiş olurum.” Tüm emekleriniz için teşekkür ederiz. Yeriniz çok farklı. BAL Ailesi❤️

  • Eg

    Muhteşem ve tecrübeli kadro. İyi ki bu okulu seçmişiz. Herkese tavsiye ederiz.

  • FA

    Kizim henuz 1 yasinda iken emanet ettiğimiz ve gözümüzün arkada kalmadığı bir kurum. Mezun olduk hala zaman zaman ziyarete gitmek istiyor kızım. Teşekkürler

  • OT

    İkiz bebeklerim 16 aylikken tanistik HEY Yuva ile. 4.5 aydir bebeklerime ilgiyle bakiyorlar. Koordinatör Sevgi Ogretmenin her zaman ulasilabilir olmasını ve surekli kendisinden bilgi alabiliyor olmamizi belirtmeden gecemicem. Tesekkur ederiz...

  • TK

    Okulumuza 21 aylıkken başladık ve 9 aydır birlikteyiz.Okulumuzun genel yaklaşımından çok memnunuz gönül rahatlığıyla gönderiyoruz ve çocuğumuz da her gün gitmek için hevesleniyor öğretmenlerini çok seviyor. Bu yaşta bir çocuk için kendisini güvende hissetmesi ve rahatça oyunlar oynayabilmesini çok değerli buluyoruz. Ayrıca okuldaki ingilizce dersler olması da önemli bizim için. Yöneticilerimizin psikolog olmalarını ve çocuk yetiştirmekte çok da deneyimli olmayan biz ebeveynlerle paylaşımlarda bulunmalarını, çocuğumuzun gelişim süreçlerini her yönden değerlendirebilmeyi de ayrıca bir kazanım olarak görüyoruz. Tüm bunları ve çocuklarımıza güven ortamını sağladığı için okulumuza çok teşekkür ederiz ❤️

  • SC

    Öğretmenlerin yaklaşımından çok memnunuz , oğlumuz severek gidiyor ve mutlu bir şekilde eve dönüyor .Genel olarak yemekler iyi ancak sabah kahvaltı da verilse daha iyi olabilir .

  • EC

    Gayet ilgili ve sevecenler çocuğumuz severek gidiyor.

  • Ke

    3 aylık bebeğim gidiyor çok memnunuz bebekler için böyle bir kurumun olması çok güzel bütün hocaları güler yüzlü ve içten

  • NA

    İyiki sizlerle yolumuz kesişti, iyiki özel hey kreş diyorum, çok memnunum kesilmesi az kalır gerçekten ailem gibi hissediyorum, çok seviyorum ❤️❤️

  • AT

    Bebeğim henüz 9 aylıkken başladık şimdi neredeyse 3 yaşına girecek. Canımız Meryem öğretmeminiz işini gerçekten severek yapan aynı zaman da çok profesyonel biri. Bakıcımız bizi bir anda ortada bıraktığında kreşleri ağlayarak aramıştım. Sevgi öğretmenimiz önce telefonda sonra birebir konuşmamızda beni gerçekten çok rahatlatmıştı. Meryem öğretmenim ilk haftalarda neredeyse tüm gün oğlumuzu kucağında tutmuş alışana kadar ilgisini sevgisini hiçbir şekilde eksik etmemişti. Hala da öyle devam ediyor. Ek gıda konusunda olsun, atak dönemlerinde olsun, ihtiyaç duyduğumuz her anda gerek telefonla gerek birebir görüşmelerle çok güzel bir şekilde yönlendirildik. Günlük raporların yanı sıra profesyonel olarak hazırlanan Aylık ve üç aylık gelişim raporlarımız bizim için çok güzel bilgilendirmeler içeriyorlar. Neredeyse iki yıldır aldığımız tüm raporları saklıyorum. <3 Emel hanım, Yeşim Hanım, Derya öğretmenimiz, Beyza öğretmenimiz gerçekten çok değerliler. Çocuğum severek, mutlulukla gidiyor kreşe. Haftasonları bile anne bugün Meryem'e gitmiyor muyuz diye soruyor. :) Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. İyi ki var HEY!Belki sabah kahvaltısı eklenebilir :)

  • GY

    Yaklaşık 7 aydır 3 yaşındaki oğlumuz Hey kreşe devam ediyor. Hem okul yönetimi hem de okul müdürümüz ve sınıf öğretmenimiz tam bir aile sıcaklığı ile sürece yaklaşıyor. Bizim için bu erken dönemde çocuğumuzun sevgi ile okuluna bağlanması çok önemli, kreşimizde bu noktada çok farkındalık sahibi. Artık kreşlerin bile gösteri alanına çevrildiği bu dönemde her şeyin çok ölçülü olduğu aktivitelerin sosyal hayat ve beceriler paralel oluşturulduğu bir eğitim düzeni var. Biz şimdilik okulumuzdan çok memnunuz.Okulda sabah kahvaltısını kendiniz getirmeniz gerekiyor. Bu da çalışan aileler için biraz zorlayıcı olabilir.

  • EG

    Her kademede ki öğretmenler ve okul yöneticileri her bir öğrenci ile çok ilgili, şefkat dolu bir kadro var. Dil gelişimi, sosyal gelişimi için bir çok etkinliğin ve desteğin dışında akademik olarak gelişim de takip edilmekte. Her ay sonu aylık öğrenci gelişim geri bildirim dosyası paylaşılmakta bu sayede eksikler ve geliştirilmesi gereken yerleri veli olarak aktif takip edebiliyorsunuz.

  • SK

    Çağdaş, bilimsel, insan odaklı eğitim kurumunun adıdır Hey Kreş ve Gündüz bakımevi. 2 yıldır devam eden biriciğim, 3 yaşında ve yaşıtlarına göre çok ileride.Çocuklar okuldan çıkmak istemiyor. Akşam çocuğumu diğer veliler gibi alırken çok bekliyorum. En azından biz velilere bekleme süresince bazı ikramlar yapılabilir :)) En azından bekleme boyunca

  • si

    Mezun olduk .çok minnettarız. sevgi ogretmenize Gumus Ayşe irakYeterince gelişmiş başarılı kadro

  • ÜE

    Hayattaki en önemli şey sevgidir ve bu sevgiyi en iyi hisseden çocuklardır. Ve ben çocuğumu her getirdiğimde çocuğumun nasıl sevgi dolu ve mutlu gittiğini görüyorum . Gözüm arkada kalmıyor içim rahat ve güven hissiyatını veriyorlar . Teşekkür ederiz.

  • EE

    öncelikle çocuğumuza sevgiyle yaklaştığınızı her zaman bildiğim için, oğlumu düşünen, soru soran, fikrini söyleyen bir birey olmak yolunda attığı ilk adımlarda sonsuz desteklediğiniz için teşekkürler. Sizi her zaman saygı ve büyük bir sevgiyle anacağız.Azra Anaokulu olarak oğlumun gelişiminde gereksinim duyduğu her türlü desteği verdiniz.

  • O

    tereddütlerle kapısını çaldığımız kurumdan ayakları yere basan kendini yetişkin bir insan gibi kendini ifade eden bir insanla karşı karşıyayız. Verilen emeklerin hakkı ödenemez gerçekten. yavrumuzun hoşlandığı, hoşlanmadığı şeyleri, tercihlerini, ne tepki vereceğini bilen bir öğretmeni, arkadaşlarının olması bizim en büyük şansımızdı.

  • GU

    Kızımız 2 yaşında başladığında daha bez kullanıyordu. 3 koca senenin ardından Azra Anaokulu' ndan her şeyi kendi yapabilen, yüksek özgüvenli bir birey olarak ayrılması bizi çok gururlandırdı. Okula alışma ve tuvalet alışkanlığı kazanma gibi en zorlu dönemleri rahatlıkla atlatmamızda büyük desteği olan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Hey Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Ataşehir Atatürk Mahallesi, Vatan Cd. No:30 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum