fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bağlar Anaokulu

Özel Bağlar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:00

Özel Bağlar Anaokulu Hakkında

İstanbul Silivri’de yer alan Özel Bağlar Anaokulu okul öncesi eğitim hizmeti sunmaktadır. Çocukların günlük alarak almaları gereken kalori miktarları bir beslenme uzmanı tarafından hesaplanır. Daha sonra çocuklara uygun menü hazırlanarak anaokulu yemekhanesinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Sağlıklı ve besleyici yiyecekler hazırlanıp çocuklara sunulmaktadır. Organik beslenme şartlarını taşıyan menüler hazırlayabilmek için mevsim koşullarında üretilen taze meyve ve sebzeler tercih edilmektedir. Okul öncesi eğitimde yabancı dil öğrenimi çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle İngilizce alanında bir branş öğretmen çocuklara temel düzeyde İngilizce eğitimi verir. İngilizce eğitimi neticesinde çocukların düşünce gücü ve kelime dağarcığının arttırılması sağlanır. Özel Bağlar Anaokulu’nda çocukların verimli ve kaliteli zaman geçirebilmesi için oyun saatleri belirlenmiştir. Bu oyun saatlerinde çocukların fiziksel, psikolojik ve zeka gelişimine katkı sağlayabilmek için etkinlikler yapılmaktadır. Her gün düzenlenen farklı oyunlar sayesinde çocuklar eğlenceli saatler geçirmektedir. Oyunlar sayesinde İngilizce öğrenimi de kolaylaşmaktadır. Oyun oynayarak İngilizce öğrenen çocukların İngilizce öğrenimi kalıcı olmaktadır. Çocukları evlerine götürebilmek ve okula ulaştırabilmek için anaokulunun anlaşmalı olduğu servis hizmeti de mevcuttur. İçerisinde hostes bulunan servislerde güvenlik üst düzeyde tutulmaktadır. Servis aracı ile yapılan taşımacılık faaliyetinde çocuklar ailesinden teslim alınır ve ailesine teslim edilir. Etkin öğrenme tekniklerini ön planda tutan Özel Bağlar Anaokulu çoklu zeka eğitim modelini benimsemektedir. Çoklu zeka kuramı sayesinde çocuklar kendisinin üretken yanlarını ortaya çıkarabilmektedir. Ayrıca çocukların becerilerini geliştirebilmeleri ve yeteneklerini ortaya koyabilmeleri için farklı teknikler uygulanmaktadır. Anaokulunda yer alan sınıflar minik eller, atom karıncalar, gülen yüzler, minik dehalar ve zeka küpleri şeklinde adlandırılmıştır. Değer eğitimine çok önem veren anaokulunda etkin öğrenme teknikleri çocuklara aşılanarak ezberci öğrenme yöntemi yerine kalıcı öğrenmeye ulaşması hedeflenmektedir. Yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar için farklı etkinlikler düzenlenmektedir. Belirli yaş grubunda bulunan öğrencileri ilkokula hazırlayabilmek için kitap okuma, çizgi çekme, yazı yazma gibi etkinliklere de yer verilmektedir. Çocukların ilkokula adaptasyonu için etkinlikler düzenleyen anaokulunda psikolojik danışmanlar da bulunmaktadır.

Özel Bağlar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Bağlar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bağlar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Bağlar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bağlar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bağlar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bağlar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bağlar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bağlar Anaokulu Yorumları (6)

  • İT

    Arkadaşımdan refarans aldım çok memnun bende kayıt olacağım başka kayıt olmak isteyenlere de tavsiye ederim Temiz güvenilir bir okul ,emeği geçenlere, eğitim kadrosuna teşekkür ederim

  • Sosyal etkinliklere önem veriyorlar geziler de yapılıyor bazen çocukların ufkunun genişlemesi eğlenirken öğrenmesi adına çok faydalı oluyor. Gezilerde öğretmenleri kesinlikle yalnız bırakmıyor çocukları zaten bazı etkinliklere veliler de katılıyor.

  • YG

    Sıcacık bir aile ortamı.. Öğretmenleri okul müdürü o kadar ilgililer ki her konuda yardımcı oluyorlar. Çocuğumuza okul ararken çok zorlanmıştık kafamızda bir çok soru vardı iyi ki bu okulla karşılaşmışız diyorum.

  • FD

    Yabancı dil eğitimi oldukça iyi çocuğunuz ilkokula başladığında bunu daha çok farkediyorsunuz. Kızımı bu okula gönderdim hem okumayı yazmayı hızlı öğrendi hem de İngilizce derslerinde hiç zorlanmadı. Öğretmenleri çok ilgili

  • ÖB

    Yeşillik geniş bir bahçesi var bahçede çocukların kaza yaşamasına neden olabilecek oyuncak ve ya materyal yok. Sınıfları da temiz kışın ısınma problemi yaşanmıyor. Çocuğum bir senedir gidiyor hiç sorun yaşamadık

  • SG

    Yemeklerde taze mevye sebzeler kullanıyorlar ayrıca yemek menüleri kalori hesapları yapılarak oluşturuluyor Kendim çocuğuma dışardan bi şey yedirmemeye dikkat ediyorum çocuklarımızın dengeli beslenmesini desteklemeleri çok güzel.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bağlar Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuri̇yet Mahallesi̇ Hali̇m Uluşahi̇n Caddesi̇ No:144 Si̇li̇vri̇/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum