fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahariye Anaokulu

Özel Bahariye Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Bahariye Anaokulu Hakkında

Özel Bahariye Anaokulu olarak Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde 2, 5 ile 6 yaş aralığındaki çocuklarımıza ağırlıklı Montessori Eğitimi veriyoruz.
07.30 ile 18.00 saatleri arasında açığız.

Montessori anaokulu olarak çocukları yapabilecekleri her şey konusunda destekliyor ve teşvik ediyoruz; onlara kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için cesaret veriyoruz.
Maria Montessori’nin dediği gibi “Çocuğa başarabileceğini düşündüğü bir işte asla yardım etmeyiniz.”

Çocuklarımızı hayata ve ilkokula hazırlıyoruz. Geleceğin birer bireyi olarak düşünüyoruz, eğitimlerini buna göre şekillendiriyoruz. Bebeklikten ilkokul çağına kadar yaşlarının gereği olan tüm becerileri kazandırıp gelişimlerini tamamlamalarını sağlıyoruz.
Onları okul yaşamına uğurlarken okuma-yazma öğretip okuldaki ilk yıllarını kolaylaştırmalarını sağlıyoruz.

Özel Bahariye Anaokulu olarak Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde bulunan anaokulumuz müstakil bir binada olduğu için mutfağımız ve bahçemiz etkinlikler için çok elverişli.
Mümkün olduğunca güzel havaları değerlendirip tüm etkinlikleri açık havada anaokulumuzun bahçesinde gerçekleşiyoruz. Buna masa başı etkinlikler, oyun ve spor aktiviteleri de dahildir.
Soğuk havalarda bahçede yaptığımız tüm etkinlikleri gerçekleştirebildiğimiz kapalı bir bölümümüz de bulunmaktadır.

Özel Bahariye Anaokulu'nda çeşitli branş derslerimiz mevcuttur. Yaratıcı drama, müzik, orff ve ritim eğitimi, eğlenceli spor etkinlikleri (zumba, sabah sporu, çocuk yogası), akıl oyunları ve dikkat geliştirme etkinlikleri, sabah (günaydın) seramonisi, fen ve doğa etkinlikleri, dergi çalışmaları, ışıklı masada çalışmalar ve Montessori Eğitiminde de olan duyusal çalışmalar mevcut.

Haftada bir kez Validebağ Korusuna doğa yürüyüşü ,ayrıca ayda 1 kez gezi etkinliği yapılmaktadır. (itfaiye, hayvan barınağı ziyareti, fidan dikimi v.s.)
Mutfak etkinlikleri (salata ,kurabiye,v.s.yapımı)
Konsept partiler (Gökkuşağı Partisi,Çılgın Saç Partisi)

Yabancı Dil Eğitimimiz English Kids Academy işbirliği ile her yaş grubuna her gün İngilizce eğitimi şeklinde verilmektedir.

Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'ndeki okulumuzda çocuklar için öğrenmenin yolu eğlenmekten geçer prensibiyle, her hafta dönüşümlü olarak parti konseptleri ve mutfak etkinliklerinden birini programımıza alıyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bahariye Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Akıllı Düğmeler

Özel Bahariye Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahariye Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Bahariye Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bahariye Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahariye Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Bahariye Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahariye Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahariye Anaokulu Yorumları (40)

  • Gk

    Bahariye anaokulu tam bir aile ortamı, çok samimi ve çok içtenler. Okulun montessori eğitimi veriyor olması çocuğumu gerçek hayata hazırlarken, materyaller ile çalışırken özgüvenli, aktif, yaratıcı, çözüm üretebilen çocuk yetiştiriyorlar. Duyu çalışmaları ile çok eğlenirken, dokunarak yeni ürünler keşfediyor. Öğretmenler işini bilen, eğitimli, sakin, ilgili ve çocuk odaklılar. Okulda montessori eğitiminin yanı sıra; Jimnastik, modern dans, bale, tekvando, orf ve ritim eğitimi ve robotik kodlama dersleri veriliyor. Kısacası çocuğum çok eğlensin ama aynı anda hemde öğrensin özgüvenli, çözüm üretebilen çocuk olmasını istiyorsanız bahariye anaokulunu tercih etmelisiniz..:)

  • AK

    Bahariye Anaokulu kızımın ikinci evi, bizim ikinci ailemiz oldu. Büyükanne, büyükbaba sıcaklığıyla Montessori disiplininin mükemmel karışımıdır. Bir annenin gözü arkada kalmadan çocuğunu bırakabileceği bir anaokulunun mümkün olmuş halidir. Demek ki, bir anaokulunu tüccar değil, eğitimci bir aile yönetiyorsa her şey ona göre şekilleniyor, çocuklar herkesten ve her şeyden önce geliyor, bu bakış açısı her şeye yansıyor. Bu yüzden öğretmenler iyi. Bu yüzden velilerin güveni tam. Anaokulu çok önemli; bir çocuğu elmas gibi parlatıyor, yeteneklerini ortaya çıkarıyor. Eğer gerekirse bir çocuğun hayatını baştan yazabiliyor. Ve bu çok değerli; bunu bir çocuğun ailesinden başka, ancak gittiği ilk eğitim kurumu yapabiliyor. Kızıma ve bize yaşattıkları ilk eğitim deneyimi için Bahariye Anaokulu'na minnettarım.

  • Am

    Çocuğunuzu okula değilde sanki aile ortamına bırakıyor gibi hissediyorsunuz.içiniz rahat olsun,emin ellerdesiniz

  • MY

    Okul öncesinde kaliteli eğitim veren kurumların başında geliyor.Çocukların ilgi beceri ve gelişimlerine yönelik yapılan etkinlikler takdir edici.Özellikle çocukların her biriyle titizlikle ilgilenen çok iyi bir donanıma sahip Yasemin öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

  • Çok güvenilir bir okul ve konum açısından oldukça avantajlı bizim için. Çalışan ebeveyn olarak çıkış saatlerinden çok memnunum, nöbetçi öğretmen de olduğu için çok rahat yetişebiliyorum.

  • Okul idaresi ve çalışanları ilgili ve her konuda yardımcı oluyorlar özelikle yemekleride çok güzelHer konuda memnunuz

  • Ki

    Gerçekten işinde profesyonel bir ekip var heleki yasemin öğretmen varsa bir başka biz çok mutluyuz iyiki varsın öğretmenim .Etkinliklerde çeşitlilik olabilir farklı çeşitli geziler olabilir .

  • Benim kızım 2 yıldır gidiyor biz çok memnunuz :) çok ilgililer ayrıca temiz bir okul çocuğumu güvenle emanet ediyorum çok teşekkürler:)

  • Benim kızım 2 yıldır gidiyor biz çok memnunuz :) çok ilgililer ayrıca temiz bir okul çocuğumu güvenle emanet ediyorum çok teşekkürler:)

  • FT

    Sıcacık kaliteli bir ortam. Kendimi evimde hissediyorum. Çocuklardaki olumlu gelişimi goruyorum

  • Gc

    Oglumu gozum kapalı gonderıyorum okula.Kışısel gelişiminden egıtımıne kadar herşeyde gelişme yaşıyoruz.sadece corba ıcen oglum yemek yer oldu.Ozguvenı Yuksek oranda gelişmeye başladı.Aıle dısında bırıne guvenebılmek ınanın bu zamanda cok zor ama Beyhan ananemız Saban dedemız Seval Hanım ve ogretmenlerımız bıze bu guvenı fazla fazla hıssettırdıler.Ozellıkle Beyhan ananemız oglumda emegınız cok fazla sızı cok sevıyoruz

  • RK

    Okulumuzdan çok memnunuz. Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebilirsiniz, okul yönetimi ve öğretmenleri çok ilgili, kesinlikle tavsiye ederiz. Kızım severek okula gidiyor.Haftada iki defa spor öğretmeni ile spor yapılıyor olması çok güzel. Benzer şekilde konusunda uzman öğretmenler tarafından resim ve müzik alanında da çalışmalar yaptırılabilir. Mesela gitar, flüt, org vb. enstrümanlarla müzik çalıştırılabilir. Keza kara kalem eskiz çalışmaları, suluboya, pastel boya ve yağlıboya resimleri yaptırılabilir. Böylece sanata da yetenekleri varsa erken keşfetmeleri sağlanabilir, sanat sevdirilmiş olunur.

  • OK

    Gerçek bir eğitim istiyorsanız başka bir yer aramayın. Tam bir Montessori eğitimi var. Hem eğitim, hem ilgi, alaka mükemmel. Tüm okul yönetimine, sevgili öğretmenimize ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Okula asla gitmem diyen kızım bile severek ve koşarak gidiyor. Tavsiye ediyorum.

  • Şaban bey ve Beyhan hanımın samimiyetleri ve güzel kalpleri insana güven veriyor. Seval öğretmenin aktif ilgisi ve tecrübesi, Yasemin öğretmenin neşesi ve güler yüzü ile gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir anaokulu...

  • TD

    Okulunuzda ki eğitim çocuğumun hem beyinsel,hemde fiziksel anlamda çok şeyler kattigina inanıyorum.Daha fazla el becerisi

  • Ba

    Kızıma güvenilir bir okul bulmak için tam 8 tane okul gezdim. Bahariye anaokulu bizim için son durak oldu. Daha görüşmenin ilk dakikalarında o güveni alabiliyorsunuz. 1 saat oturup sohbet etseniz zaten oranın olağan akışından çok rahat edinebilirsiniz bunu, ifade etmelerine gerek olmadan. Gerek kurucuları olan şaban bey ve beyan hanım,gerek öğretmenleri, bizim için ayri bir yeri olan seval hanim ile aileye güveni, çocuğun mutlu olmasını, eğlenerek görerek dokunarak anlayarak öğretmeyi, eğlendirmeyi ilke edinmiş insanların bir araya geldiği bir yuva diyebilirim. Biz çok mutlu gidip geliyoruz ❤

  • Dk

    Yaklaşık bir yıl oldu okula gideli. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık çocukta iyi gelişmelerin olduğunu görüyoruz bi sıkıntı çıkmazsa çocuğumuz ilkokula gidene kadar devam etmeyi düşünüyoruz.Bir iki ay bir veli toplantısı yapılmasını rica ediyoruz.

  • Sk

    Çok memnunuz her şey için çok teşekkür ederiz sevginize ve ilginize

  • No

    Tek kelime ile muhteşem bir okul. Güvenle çocuğumuzu bırakabiliyoruz...eğitim anlamında da istediğimizi alabiliyoruz...

  • BT

    Okul yetkilileri ve öğretmenler ilgili ve disiplinli.gelişmeleri sıkı takip edip düzenli bilgi veriyorlar.Genel olarak gayet memnunum.

  • RK

    Samimiyeti ve sürekli yenilenen modern eğitimiyle sıcacık bir yuva çocuklarımız için. Gönül rahatlığıyla kaydolabilirsiniz.

  • AA

    Çocuğunuzun mutlu ve sosyal olmasını istiyorsanız yollamanız gereken kreş burası olmalı. Temizlik, kişisel temizlik, bakım ve yemeklerin ötesinde çocuklara öğretilen ritim çalışmaları, ingilizcenin görsellerle desteklenmesi ve jimnastik dersleri gelişimi son derece destekleyici oluyor. Aile ortamını çocuğunuzun hissetmemesi mümkün değil.

  • ET

    Hem düzgün bir eğitim alsın ama gözümde arkada kalmasın diyorsanız hiç düşünmeden çocuğunuzu verebileceğiniz bir okul. Okul kurucuları tüm çocukları kendi torunları gibi görüp sevip kollayan öğretmen ve çalışanları ise kurucuların yansıması olan bir okul öncelik çocuğun mutlu ve huzurlu olması. Öğretmenlere ve eğitime zaten diyecek bir söz yok. Çocukların kalplerine dokunan Bahariye Anaokulu öğretmenlerine teşekkür ediyorum.

  • KK

    Çok kaliteli her anlamla çocugumla ilgilenildigini bilmek, hissetmek bu zamanda çok kıymetli.

  • Çok memnunuz kaliteli guzel bir okul çocugumuzda olumlu yönler fazlalastı herkese tavsiyede bulunacagım

  • ÖA

    Tam bir aile ortamı, okul müdürümüz dede, okul annemiz de anneannemiz oldu. 3 yaş grubundayız ve çok memnunuz.

  • Anlatmaya nerden başlasam diye çok düşündüm işin gerçeği...konuşma sıkıntısı olan çocuğumla daha önce kötü bir kres tecrübesi geçirip buradaki yorumları okuyarak gittim bu kreşe ve artık ikinci evimiz oldu bizim...Beyan anne Şaban dede kendi torunları gibi seviyorlar ilgileniyorlar çocuklarla...öğretmenlerin her biri ayrı deneyimli ,donanımlı, ilgileri,sevgileri bambaşka...cocugumdaki değişim,konuşmasındaki artış,kreşe giderken ki mutluluğu benim için tarif edilemez güzellikte

  • Bir ebeveyn için en zor olan GÜVEN kelimesinin tam anlamı ile hak eden bir kurum. En değerlimizi oğlumuzu gözü kapalı sekilde kendı annemize teslim edermiş gibi bırakıyoruz. Oğlumuzun güven ortamında eğlenirken aslında ne kadar çok şey öğretildiğini de fark ettik. İşlerinde uzman kadrosu ile bır kez daha güven veriyor. iyi ki varlar ve iyi ki Bu okuldayız.

  • yu

    Aile ortamında en büyük hazineninizi tamamen teslim edeceğiniz tek kurum.Aileegiymwn bilgili kültürlü terbiyeli yöneticiler en anlamda her an yanınızda Biz 5 sene sonunda ağlayarak ayrıldık ilkokulda bile yanımızda kol kanat oldular Şaban hocam Beyhan hocam Emel hocam iyi ki varsınız.Kezke daha vok çocuğum olsaydı hepsi sizinle buyuseydu.Vok ve sonsuz teşekkürler.

  • GK

    Kızımı gönül rahatlığıyla bıraktığım bir ikinci ev orası. 3 yıl boyunca gayet mutlu gidip geldi Aoibhinn Hazan. Çok ta güzel arkadaşlıklar kurdu. Şaban Dede ve Beyhan Anne'ye sonsuz teşekkürler. Tabi Hatice Hoca'ya getirdiği yenilikler için teşekkürler.

  • Sk

    Aile sıcaklığı ve şefkati gösteren, işin uzmanı öğretmen kadrosu ve çalışanları ile bir çocuğa verilebilecek her türlü kaliteli eğitimi titizlikle veren bir okul. Pandemi koşullarında hijene önem veren, sağlıklı yemekleri, bahçesi, servisi ile çocuklarımızı gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz

  • GZ

    Bu okula 3,5 Yaşında Kızımı verdim her yönüyle ben ve kızım çok sevdik okul yönetimi ve öğretmenleri çok sıcak ve çocuklara karşı ilgili sorumluluk sahibi Ben kızımı getirmeden önce 3 adet ana okulu değiştirdim kızım hiç birinde mutlu olmadı ve bir türlü alışamadı burada aynı sorunun olacağın ama hiç beklediğim gibi olmadı ilk günden gayet mutlu geçtiği için bende rahatça işlerimi halletim o dönemki tüm çalışan ve emeği geçen herkese teşşkür ederim.

  • RK

    Okul yönetiminden ve öğretmenlerinden çok memnunuz. Kızımızı onlara emanet ettiğimiz için mutluyuz. Çünkü her konuda öğrencilerin gelişimi ve eğitimi için ellerinden gelenin en iyisini yapıyor ve iyi bir eğitim veriyorlar.Okulumuzdan çok memnunuz.

  • AK

    En kıymetlimiz, çocuğumuzun sadece eğitimiyle değil, diğer ihtiyaçları ile de yakinen ilgileniyorlar. Çocuğun okulda alması gereken eğitimin yanında kişisel gelişim konusunda da ilgilenildiği evde kendini gösteriyor. Gittikçe daha fazla işi kendi başına yapmaya çalışıyor ve çoğunda başarılı oluyor. Kendine yetebilme konusunda gittikçe gelişiyor. Sosyalleşme ve paylaşım konularında okula başlamadan önceye göre önemli fark var. Ayrıca, tecrübeli ve anlayışlı kadro, günlük değişiklik taleplerimize ellerinde geldiğince cevap veriyor, çocuğun olağan dışı ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Çocuğumuzu güvenerek teslim ediyoruz. Son olarak, vatanına bağlı, Atatürkçü, insanlara saygılı, çevre bilincine sahip bireyler yetiştirmeye yönelik eğitim verilmesi takdire şayan.

  • DA

    Özel Bahariye Anaokulu ile tanışmamız çoçuklarımız ve bizler için büyük bir şanstı iki oğlumuza vermiş oldukları Eğitim ve öğretimin yanı sıra her öğünde yemekten kaçan çocuklarımıza sevgi ve sabır ile yemek yedirmeye çalışan onların mutsuz oldukları anı fark edip çözüm sunmaya çalışıp her konuda şeffaf bir şekilde bizleri bilgilendiren başta okul müdürümüz Şaban bey, Beyhan hanım ve ekip arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederiz. Güvenle çoçuğumuzu emanet ettik çevremize de öneriyoruz. Sağlıklı günler dileriz

  • CE

    Oğlum şimdi 9 yaşında 3 yıl devam ettiği anaokulu hala özlemle anıyor.Çok güzel anılar ve bilgiler edindi.Yıllarca verdiğiniz emekler için teşekkürler.

  • Özel Bahariye Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her zaman kapımız sizlere açık. Teşekkür eder oğlumuzun gözlerinden öpüyor, Başarılı ve sağlıklı uzun bir ömür diliyoruz. Sizlere de sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyoruz. Sevgilerimizle

  • SU

    Oğlum 2 senedir gitmektedir. Cok memnunuz ilk verdiğimde acaba nasıl olur diye aklım çok karisikti. Içlerine girince çok güzel bir aile ortami olduğunu kendi çocukları gibi ilgilenip her konuda bilgi vermeleri içimi çok rahatlatti.

  • CB

    Saban Bey ve Beyhan Hanim ogrencileri kendi torunlariymis gibi ilgili ve sefkatli davraniyorlar bu sebepten dolayi kizim okuldayken icim hep rahat.Yemekler cesitli ve saglikli.Dersler cok verimli.Ogretmenler ve yardimcilari tecrubeli montesori egitimi ile kizimdaki gelismelerden cok mutluyum.

  • Özel Bahariye Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz herseyden öte aile oluyoruz.Bu duyguları da sizlere yansıdığı görmek bizi ayrı mutlu ediyor.Guzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • sd

    Veliler olarak çalışan insanlar olduğumuz için çocukların her problemiyle ilgileniyorlar. Hasta oldukları zaman başında bekleyip gerekirse hastaneye bile götürüyorlar. İlgi ve alaka çok yuksek oldukça memnunum.

  • Özel Bahariye Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • ÖK

    Çok iyi bir konumda ve iyi eğitim veren bir anaokulu. 2 yıl devam etti çocuğum ve resim yeteneği olduğunu burada fark ettik. şu an ekstra kursa gidiyor ve resim yapmaktan çok mutlu. bunu fark eden öğretmenlerine büyük bir teşekkür borcumuz var.

  • Özel Bahariye Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bunları duymak gerçekten mutluluk verdi bizlere.Cok teşekkür ederiz yolu açık olsun öğrencimizin .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahariye Anaokulu İletişim Bilgileri

Koşuyolu Mah. Cenap Şahabettin Sok. No:8 Kadıköy/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum