fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:15

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu Hakkında

İstanbul Beylikdüzü semtinde yer alan Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti vermektedir. Okulun binası ve kendisine ait bahçe alanı kampüs niteliği taşımaktadır. Özel anaokulu binası içerisinde hem veliler hem de çocuklar için gerekli olan tüm ihtiyaçların karşılanmasına yönelik özel olarak hazırlanmış, donanımlı odalar ve alanlar bulunmaktadır. Uyku odası, yemekhane, oyun alanları, kütüphane, revir gibi çocuklar için elzem olan alanların yanında veliler ile görüşmelerin yapıldığı, çocuklara sunumların yapıldığı konferans salonu, 3D gösterilerin yapıldığı 3D odası, yüzme derslerinin verildiği havuzu ile okul binası çocukların en iyi şekilde eğitim alabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Okulda sanatsal faaliyetlerin yapıldığı sanat atölyesi ve müzik kulübü etkinliklerinin yapıldığı müzik odası bulunmaktadır. Sanat atölyeleri ile çocukların sanatsal olarak da gelişmesi sağlanmaktadır. Müzik atölyelerinde ise çocukların işitsel olarak gelişmesi , müzik eğitimi alması ve enstrümanları tanıması sağlanmaktadır.
Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu eğitim ve öğretimde son teknoloji ürünleri çocuklarla birlikte kullanılmakta olup, dijital eğitim ile çocukların teknolojiden uzak kalmadan yeni şeyler öğrenmelerine olanak sağlanmaktadır. Anaokulu yönetmeliği içerisindeki standartlarda bulunan servislerde, yardımcı öğretmen dışında kimse çocuklarla yolculuk yapmamaktadır. Okulun güvenlik sistemleri de son teknoloji ürünleri olup, veliler çocuklarının güvende olduklarını bilmektedirler.
Okulda yabancı dil eğitimine oldukça önem verilmektedir ve yabancı dil olarak İngilizce eğitimi tercih edilmiştir. İngilizce eğitimi %70 İngilizce %30 Türkçe ile çocukların çift dilli eğitim alması sağlanmaktadır. Bu da çocukların yabancı dil öğreniminin kalıcı olabilmesi için oldukça önemlidir. Çocukların kas ve beden gelişimlerine destek olmak amacıyla jimnastik ve yüzme dersleri verilmektedir. Okulun her alanında hijyen koşullarının en üst düzeyde sağlanmasına ve sürekli olmasına özellikle dikkat edilmektedir.
Çocuklara sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Yemeklerin dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun menülerden oluşması sağlanmaktadır. Yabancı dil eğitimine özellikle önem verilen okuldaki sanatsal etkinliklerden drama etkinliğinin hem Türkçe hem de İngilizce olanı bulunmaktadır. Çocukların yetenekleri ve istekleri doğrultusunda ilgilenebilecekleri sanatsal etkinlikler, bale, halk oyunları, tiyatro, drama, görsel sanatlar ve el sanatları faaliyetleridir. Çocukların zihin gelişimlerine destek olan akıl ve zeka oyunları kulübü etkinliklerinin yanında şarkılar söyledikleri, müzik aleti çaldıkları müzik kulübü etkinlikleri de bulunmaktadır. Değerler eğitimi konusuna özen gösteren Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu 'nda bu etkinliklerde çocuklara, ahlak, toplumsal kurallar, saygılı olma gibi toplum yaşamında elzem olan bilgiler verilmektedir. Bilişim kulübünde, son teknolojinin kullanıldığı okulda, bilimsel ve teknolojik gelişmeler, çocuklara eğlenceli etkinliklerle sunulmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu Yorumları (5)

  • VD

    Gerçekten geniş bahçesi ve geniş imkanları olan bir okul. Oğlumuzu koleje gönderdik ve gerçekten kolej gibi her konuda ilgili ve alakalı çıktılar. Küçük yaş grubu diye bir başına bırakmadılar

  • FY

    Rehberlik öğretmenleri ve çalışanları gerçekten çok ilgililer. Oğlum kişisel bir hatamızdan kaynaklı bir problem yaşıyordu ve o problemi aşmakta bize inanılmaz yardım ettiler

  • dk

    beylikdüzünde anaokulu arayan anne babalara şiddetle tavsiye ederim. gidip görün birebir görüşün arkadaşlar. konuştuğum tüm velilerden olumlu dönüş aldım dönem içinde. önümüzdeki dönem de buradayız.

  • SA

    okulun sunduğu fırsatlar ve erken yaşta oğlumuza verdiği eğitimi beğeniyorum. Hele çocuklar okula bayılıyorlar. Öğretmenler aracılığıyla öğrencilere öğretilen değerlerin önemi büyük bizim için. hiç öyle kolej ve özel okul statüsünde diye disiplinsizlik ve aşırı rahatlık göremezsiniz okulda. her şey olması gerektiği gibi.

  • İE

    İki senedir anaokuluna devam ediyoruz. Eğitim programı, uygulanan müfredat ve okulun öğrencilere ve bizlere yaklaşımı oldukça başarılı. Eğer fiyatlar uygun olursa ilköğretimde de bahçeşehiri düşünüyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Anaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mah. Selam Sok. No:5, Beylikdüzü / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum