fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu Hakkında

12 dönümlük arazi içinde, doğa ile iç içe anaokulu, ilkokul, ortaokul olmak üzere 1000 öğrenci kapasiteli bir kampüste hizmet vermekte olan Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu , Kartal Dragos'ta bulunmaktadır. Okul içinde 6 adet anaokulu dersliği bulunmaktadır.. Okulun eğitim saatleri hafta içi sabah 08.30 akşam 17.30 saatleri arasıdır. Okulda yemekler uzman personel tarafından hazırlanmakta olup yemek listeleri aylık olarak hazırlanmakta diyetisyen kontrolünden geçmektedir. Öğrencilere günde üç öğün yemek verilmektedir. Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu'nda eğitim sistemi olarak, öğrenci merkezli olacak şekilde ve öğrenmenin kalıcı ve etkin olmasını sağlamak amacıyla Beyin Temelli Öğrenme Modelini benimsenmiştir. Yabancı dilin çocukların hayatında yer etmesi adına okulda yarım gün Türkçe , yarım gün İngilizce şeklinde eğitimler verilmektedir. Öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimini desteklemek adına birçok spor ve sanat etkinlikleri düzenlenmektedir. Okulda bulunan psikolog ve rehber öğretmenler, öğrencilerin tek tek okul içindeki zihinsel, sosyal, biyolojik değerlendirilerek her öğrenci için en uygun öğretim programı oluşturulmakta ve öğrencinin takibi yapılmaktadır. Öğrencilerin eğitim sürecinde yararlanabileceği çeşitli spor alanları ve kültürel ortamlar, okul içinde bulunmaktadır. Açık ve kapalı basketbol sahası, yarı olimpik havuz, masa tenisi gibi spor alanları, oyun park alanı gibi açık alanlar, sanat atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, laboratuvarlar ( müzik, fen bilgisi, bilim ) bilim müzesi, mutfak akademi, konferans salonu gibi de kültürel ortamlar okul içinde mevcuttur. Yine okul içinde kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, üç boyutlu odası gibi teknolojik alanlarda bulunmaktadır. Çocukların her ortama adapte olabilmesi için okulda birçok farklı dalları kapsayan alanlar bulunmaktadır. Rehberlik çalışmaları, yemek listeleri, ödeme ve finans bilgileri gibi bilgilerin izlenebileceği online bir sistem bulunmaktadır. Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu'nda öğrencilerin sağlık durumları okulda görevli doktor ve hemşirelerce takip edilmekte olup öğrencilerin düzenli kullandığı ilaçlar ve rahatsızlığı durumunda kullanılabilecek ilaçlar okul tarafından oluşturulan öğrenci sistemine kaydedilmektedir. Öğrencilerin sağlık durumuna ilişkin olarak her türlü müdahale ve ilaç kullanım durumlarında ailenin onayıyla işlem yapılmaktadır. Eğitimde dijital eğitim ile farklılık sağlayan okul , bu eğitim ile çocukların birer dijital okur yazar olmasını sağlamaya çalışmaktadır. Bu eğitimin sonunda çocukların günümüzde sıkça kullanılan mobil uygulamaları kendileri yapabilecek hale gelmesi sağlanmaktadır. BSK (Bahçeşehir Sportif Koordinasyon) eğitimi ile çocukların esneklik, hız, kuvvet kazanması sağlanırken spor dalları içerisinde grup içerisinde nasıl davranması gerektiğini öğrenmekte ve liderlik becerilerini geliştirmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu Yorumları (6)

  • GK

    Okulda bilişim ve fen-doğa dersleri veriliyor çocuklar gözlemleyerek deneylerle bir şeyleri keşfediyor ve öğreniyor. Ezberci eğitime kıyasla çok daha kalıcı çocuklar öğrenmeyi öğreniyor ve hayat boyu faydası olacak.

  • KD

    Okulda güvenlik önlemleri çok iyi bir şekilde alınmış. İstanbul gibi bir şehirde yaşayınca maalesef ilk kriteimiz güvenlik oluyor dersler yerine. Fiziki koşullarından çok memnunuz. Verilen eğitim de gayet iyi. Apartman binasında bir anaokulu değil.

  • LA

    Okulda değerler eğitimi veriliyor olmasıyla bizi kazandı. Aslında bu dersi her anaokulu vermeli ama nedense bazı okullarda yok. bazılarında da değerler eğitimi din kültürü dersi gibi işleniyor o yaşta çocuklar için biraz ağır buluyorum. Bahçeşehir'de tam istediğimiz gibi.

  • BG

    Çoğu anaokulunda olmayan imkanlara sahip bir okul. Oğlumuz için en iyisini istedik ve bu okula gönderdik. Ders çeşitliliği fazla. Sınıflar yeterli. Harika bir yemek menüsü var hem sağlıklı yiyecekler hem de lezzetli çocukların dengeli beslenme alışkanlığı kazanması açısından çok önemli.

  • EG

    Kolejlere karşı önyargımız olduğu için başta göndermek istememiştik ama bu çevrede gönderebileceğimiz iyi bir okul bulamadık ve Bahçeşehir kolejine gönderdik. Okul bizi şaşırttı ve beklediğimizden çok daha iyiydi. Öğretmenleri çok ilgili. Bilmiyorum sadece bu şubeye mi özel ancak biz sonuçtan çok memnunuz.

  • Cd

    Bu çevrede bulabildiğimiz en donanımlı en çok imkana sahip olan okul. Zaten Bahçeşehir koleji kendisini kanıtlamış bir okul olduğu için tereddüt etmedik. Beklentilerimizi de karşıladı. Ders çeşitliliği çok fazla bu durum da çocukların yeteneklerini keşfetmeleri açısından çok faydalı. bazı okullarda sadece müzik ve resim dersleri var sanatsal olarak. Kızım bu dersleri çok sevmiyordu önceki okulunda şimdi drama dersi de alıyor ve çok seviyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Dragos Anaokulu İletişim Bilgileri

Orhantepe Mah. Erguvan Sok, Dragos Mevkii, Kartal / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum