fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu Hakkında

Çocuklara beyin temelli öğrenme teknikleri sayesinde etkin ve kalıcı öğrenme imkanı sunan Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu İstanbul’da eğitim veren özel bir eğitim kurumudur. Bakırköy ilçesine bağlı olarak faaliyetlerine devam eden Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu öğrencilerin yaratıcılığını kullanarak deneyim kazanmasına imkan sağlamaktadır. Ezberci eğitim sisteminden uzak durmaya dikkat eden anaokulunda bilişsel etkinliklerin yanı sıra sanatsal ve devinimsel etkinliklere de yer verilmektedir. Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu'nda çocukların kişisel, sosyal ve fiziki gelişimlerini sağlamaya yönelik aktivitelerde bulunabilmeleri için bahçe, açık-kapalı spor alanları, kütüphane, laboratuvar, bilim atölyesi, mutfak akademisi, havuz, çok amaçlı salon, 3d odası ve oyun parkı imkanları sağlanmaktadır. Geniş bir alana kurulu olan okulda yaş gruplarına uygun oyun alanları da mevcuttur. Geniş bahçesi sayesinde oyun grupları eğlenceli vakit geçirebilmektedir. Yabancı dil eğitimi de sunulan okulda çocukların yaş grubuna uygun öğrenme teknikleri de gösterilmektedir. 4 ve 5 yaş gurupları için Çift Dilli eğitim programı veya Yarım gün Türkçe yarım gün İngilizce programı uygulanmaktadır. Çift dilli eğitim programı kapsamında sınıflarda 1 Türk anaokulu öğretmeni ve 1 adet nativespeaker İngilizce öğretmeni bulunmaktadır. Çocukların kolay ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenebilmesi keyifli bir hal almaktadır. Derslerin %70’i İngilizce olarak yürütülürken %30’u Türkçe olarak yürütülmektedir. 2 sınıf için ortaklaşa bir asistan öğretmen de bulundurulmaktadır. 4 yaşından itibaren çocuklara İngilizce eğitimi veren Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu çocukların dil becerisini geliştirmeyi ve interaktif öğrenme ortamlarında kolayca İngilizce öğrenmesine yardımcı olur. Yaratıcı bir şekilde İngilizce öğretmeyi amaçlayan okulda bütünsel kavramaların sağlanması amaçlanmaktadır. Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu 0 ile 6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitim imkanı sunmaktadır. Öğrenmenin en yoğun olarak gerçekleştiği bu dönemde çocuklara doğru bilgiler verebilmek çok önemli bir yere sahiptir. Temel alışkanlıkların kazanıldığı ve zihinsel yeteneklerin ortaya çıktığı bu dönemde iyi bir okul öncesi eğitimi verilmesi gerekmektedir. Bu nedenle Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu bilgiye giden yolun meraktan geçtiğini iyi bilir ve çocuklara soru sorma fikrini empoze eder. Çocukların öğrenme sürecinin aktif bir şekilde geçmesi, fikirlerini ortaya koyması ve fikirlerini savunabilmesi çocukların ruhsal, psikolojik ve fiziksel gelişim sürecinde çok önemli bir yere sahip olduğu bilinmektedir. Kodlama ve Robotik Saati Uygulaması ile çocuklarımızın teknolojinin aktif birer kullanıcı olmaları hedeflenmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu Yorumları (4)

  • NG

    her konuda 5 yıldızı hak ediyor gerçekten. anne baba olarak görevimizin yavrumuzu sadece okula göndermek değil, eğitimin bir parçası olduğunu hissediyorsunuz veli katılım etkinlikleriyle. her gelişmeden haberdar olarak çocuğumuzun yanında bizim de eğitim gördüğümüz okulumuz diyebilirim.

  • Çü

    Eğitim materyalleri ve çok yönlü eğitim teknikleri ile uluslararası çalışmaları okula entegre edebilen vizyon sahibi bir okul. Okulun ilk gününden itibaren öğrenciye yönelik çalışmalarla kişi odaklı çalışmalarla eğitimi sürdürerek eğitim öğretimi şansa bırakmayan öğretmenlere sahibiz. Okul öncesinde emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ederim. Bu zorlu süreci en güzel en verimli şekilde okul-aile işbirliği içinde birlikte atlattık.

  • HK

    Okula kayıt aşamasında uyguladıkları testlerle ilk önce çocuğu çok iyi tanıyarak, gelişim durumunu öğrendikten sonra harekete geçilmesi hem öğrenci hem de anne baba açısından okula alışmak için büyük kolaylık sağlıyor. Oğlumuzun okulda neler yaptığı, hangi konularda başarılı hangi konularda çalışmaya ve dikkate ihtiyacı olduğu düzenli olarak dönem içinde hem rapor ediliyor gerekirse okulda birebir görüşmeler yapıyoruz. Bu kadar profesyonel ilgiyi görünce gözünüzün arkada kalması gibi bir durum söz konusu değil tabii.

  • Veli

    Çocuklar eğlenerek öğreniyorlar. Eğitim sistemlerinin takdir edilmesi gereken kurumlardan.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Florya Anaokulu İletişim Bilgileri

Şenlikköy Mah. Selim Pars Cad. Selim Pars Sok. No:2, Bakırköy / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum