fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu Hakkında

2013 yılında İstanbul Ümraniye’de açılan Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu , 4-6 yaş grubundaki öğrencilere, yoğun İngilizce programlı bir eğitim sunmaktadır. Çift dilli eğitim programında sınıfta 1 Türkçe 1 İngilizce öğretmen tarafında %70 İngilizce %30 Türkçe olarak eğitim verilir. HalfDay English/Yarım Gün Türkçe programında ise yarım gün Türkçe yarım gün İngilizce eğitimi verilmektedir. PYP programının felsefesi örnek alınarak eğitim programı oluşturulmuştur. Dijital teknoloji destekli eğitim çalışmaları ile çift dil becerileri, müzik ile öğrenme, matematik işlem çalışmaları, grup çalışmalarında yarar sağlanmaktadır. Kodlama Saati programı ile öğrencilerin algoritmik düşünme becerilerinin gelişimini sağlamaktır. Program, Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyeleri, okul öncesi eğitim ve bilgisayar öğretmenleri ile birlikte geliştirilmiştir. Sportif Koordinasyon eğitimleri, öğrencileri sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimi dikkate alınarak hazırlanmaktadır. Okuma yazmaya hazırlık eğitimde, Sembol çalışmaları ve mandala yöntemlerinden faydalanılmaktadır. Program 36-66 ay arası öğrenciler için aşamalı olarak hazırlanmıştır. GEMS etkinlikleri, fen ve matematik programının temelini oluşturmaktadır. Ayrıca matematik eğitiminde California Üniversitesi’nde geliştirilen Math TheirWay metodu kullanılmaktadır. Öğrencilere, Problem Çözme Ve Düşünme Etkinlikleri uygulanmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi hocalarıyla birlikte, finans okur yazarlığı eğitimi verilmektedir. 3 kitaplık bir eğitim seti kullanılarak, Harcama, Biriktirme ve Paylaşma başlıkları altında para kullanımı, ihtiyaç ve istek arasındaki farklarla çocuklar bilinçlendirilmektedir. Öğrencilerin eğitiminde kullanılan bir diğer metod Scamper modeli ise çocukları farklı düşünme, hayal kurmaya yönelterek yaratıcı düşünceleri geliştirilmektedir. Öğrencilere verilen Değerler eğitiminde; sevgi, saygı, işbirliği, barış, sorumluluk, paylaşma, sabır, dürüstlük gibi temel değerler ele alınmaktadır. Anaokulunda, 1 adet 4 yaş grubu sınıfı ve 4 adet Hazırlık Sınıfı olmak üzere 5 sınıf bulunmaktadır. Öğrenciler sınıflar dışında, sanat atölyesi, bilim atölyesi, mutfak atölyesi alanlarında da eğitim görmektedirler. Okul yemekhanesinde anaokulu öğrencileri için sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltıları verilmektedir. Okul revirinde düzenli olarak hemşire bulunurken haftada 2 kez doktor bulunmaktadır. Belli aralıklarla eğitimden geçerek bilgilerini güncelleyen servis şoför ve hostesleri tarafından öğrencilerin ulaşımı sağlanmaktadır. Okul binasının girişinde güvenlik personeli yer alırken bina geneli güvenlik kameraları ile izlenmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu Yorumları (5)

  • UY

    Çağdaş ve kaliteli bir okul. Okulda fast food bulumuyor ve fiziksel özellikler bakımından eksiği olmayan bir kurum. Verilen eğitimin kalitesinden memnunuz.

  • ok

    Okuldan genel olarak memnunuz. müziğe resime ve dansa verilen önem büyük. El işi eğitimlerine bayılıyorum ayrıca. Rehber öğretmen çok cana yakın. Sınıf öğretmenleri sabırlı. güvenlik kameraları sayesinde bir ola yaşanmışsa hemen takibi yapılıyor. Veli kartı olmayanlar okula giremiyor. Sanat derslerine branş öğretmenleri giriyor.

  • Gk

    merhabalar. ben buradan okulu seçtiğimiz zaman karar vermemizde yardımcı olan idari kadromuza ve ardından bir an bile eksikliklerini hissetmediğimiz öğretmenlerime teşekkür etmek istiyorum. Yağmur evde İngilizce şarkılar söyledikçe, oynadığı oyunlardaki yaptığı etkinliklerde ki zeka pırıltılarını gördükçe tekrar tekrar iyi bahçeşehirli olmuşuz diyorum.

  • EE

    yabancı dil öğretmenlerinin yabancı uyruklu olmadığını buna rağmen kendini Amerikalı diye tanıttığını biliyoruz. Lütfen öğretmen kadronuzun geçmişini iyi araştırın ve birlikte çalışacağınız arkadaşlara işe alırken dikkatli ve seçiçi olun.

  • r

    anaokulu seviyesinde, okuma yazma derslerine 2 farklı öğretmenin gelmesi çocukların kafasını karıştırıyor. Çocuk gelişiminin zor olduğu dönemlerde tek öğretmen daha ilgili olabilir ve yoğunlaşabilir çocuklara. yardımcı öğretmen olmasın demiyorum ama asıl görevi tek öğretmen üstlenmeli.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Anaokulu İletişim Bilgileri

Saray Mah. Site Yolu Cad. No:25, Ümraniye / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum