fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:15

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu Hakkında

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu’nda güçlü ve dinamik bir eğitim kadrosu ile eğitim verilmektedir. Güçlü eğitim kadrosu okulun çeşitli fiziksel imkanları ile desteklenip okul öncesi çağdaki çocuklar için tamamlayıcı bir eğitim sunulmaktadır. Okulun içerisinde bulunan oyun alanı sayesinde çocuklar yaşlarına uygun ve güvenli bir alanda sosyalleşme, kendilerini ifade etme ve oyun oynama imkanı bulunmaktadır. Okulda benimsenen oyun temelli eğitim modeli sayesinde öğrenme süreci motivasyonu arttıran ve çocukları eğlendiren oyunlarla desteklenmiş olmaktadır. Öğrenciler oyunların yanı sıra çeşitli sportif ve sanatsal etkinler yapma bulmaktadır. Bu etkinlikler arasında bulunan yüzme, basketbol, futbol, dans gibi etkinlikler okuldaki kapalı spor salonu ve yüzme havuzunda gerçekleştirilmektedir. Çocukların fiziksel gelişimine önem verilen bu özel anaokulda, öğrencilerin sağlık sorunları için gidebileceği bir adet revir de bulunmaktadır. Okulun hizmetleri arasında öğrencilerin yaz mevsimlerini de eğlenerek ve öğrenerek değerlendirebileceği yaz okulu da yer almaktadır.
Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu’nda bulunan dekoratif sanatlar ve görsel sanatlar faaliyetleri ile öğrencilerin yaratıcı düşünme ve hayal kurma yetenekleri de gerçekleştirilmektedir. Alanında tecrübeli branş öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen eğitimler ve sınıf faaliyetleri öğrencinin gelişimine uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Her öğrencinin bireysel gelişimini takip etmekte olan rehberlik servisi okul içerisinde aktif görev almaktadır. Okulda öğrencilerle ilgili öğretmenler ve danışmanlar aracılığıyla çocukları okul ortamına alıştıran oyun grupları da düzenlenmektedir. Dileyen velilerin katılabileceği anne - çocuk oyun grubu da okul bünyesinde verilen hizmetler arasında yer almaktadır.
Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu’nda öğrencilerin küçük yaşta yabancı dil eğitimine adım atmasını sağlayan ilgi çekici ve eğlenceli İngilizce eğitimleri de verilmektedir. Bu eğitimler aracılığıyla bireyler küçük yaştan yabancı dile ısındırılmakta ve eğitim hayatlarının devamına hazırlanmaktadır. Okulda bulunan hizmetlerden bir diğeri ise okul öncesi dönemde oldukça kritik olan tuvalet eğitimidir. Tuvalet eğitimi çocuklara doğru yaş aralığında verilmesi gereken bir eğitim olarak görülmektedir. Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu’nda çocuklar sevgi dolu bir ortamda eğlenirken öğrenmekte ve eğitim hayatlarının ilk adımlarını atmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Öğrenme Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Diğer

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:15 şeklindedir.
  • Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu Yorumları (46)

  • JJ

    İyi eğitimci bulmak çok çok zor. İşini severek yapan, inanılmaz bilgili ve tecrübeli öğretmenleri var ve ekip de şahane. Oğlum buradaki her yeni gününü iple çekiyor ve büyük bir mutluluk ile her yeni gün öğrendiklerini bize anltıyor ve uygulamalı olarak gösteriyor . Çok şanslıyız burayı bulduğumuz için çok teşekkür ederiz.

  • AA

    kızımı bu yıl okula vermeyi düşünmüyordum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim okulu gezdim öğretmenler ve çalışanlar o kadar samimi ve içtenler ki iyi ki gitmişim eğitimleri ve branş dersleri ile hem eğleniyor hemde öğreniyorlar asla gözüm arkada kalmıyor iyi ki yavuzlar anaokulu ile tanışmışım.

  • HS

    kızım oynadıkları oyunlar drama ve tiyatro ile hayal gücünü daha aktif kullanmaya başladı bunların yanı sıra etkili konuşma ve aktivitelerle kendini destekliyor ve güveni artıyor bu konuda yavuzlar anaokuluna çok teşekkür ederim.

  • FY

    Bir yakınımın tavsiyesi üzerine okulla görüşmeye geldim içeri girdiğim ilk anda büyük bir sıcaklılka ve samimiyetle karşılandık özel ilgi ve alakaları o kadar güzeldiki ayrıca okuldaki havuz, oyun parkları, kızım için bale salonu ve erkek çocuklar yada kızlarınız varsa kick boks branşını seçebilir bütün öğretmenlerimiz çok tatlı ve çok sevgi dolular herkese çok ederiz.

  • LT

    ikiz çocuklarımı yavuzlar anaokuluna verdikten sonra konuşmaya başladılar onlar kendi aralarında anlaşıyor ve konuşuyolardı ama bize dertlerini anlatamıyorlardı simdi ise çok güzel dertlerini anlatıyor ve bizimle konuşuyorlar.

  • AM

    Okulun tertemiz olması ve çalışanların bukadar içten ve doğal olması ilk dikkatimi çeken şey. aldığı gıdaların kalitesi de çok önemli bir konu. gerçekten tebrik ediyorum ve iyiki varsınız

  • MK

    Okula alisirmi acaba erkenmi tedirginliği ile verdiğim okulda şimdi hem çocuğum koşarak gidiyor hemde ben onun keyifli zaman geçirdiğimi görerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum

  • ED

    Bu anaokulunu bir yakınımızın önerisiyle seçtik ve çok çok memnun kaldık çocuklarımızla yakından ilgilenmelerinin yanı sıra bizlerle çocuklarımızın arasındaki iletişimin daha iyi olabilmesi için ayrıca bizlere de eğitimler veriliyor. Derslerin dışında; eğlenceli aktivite, gezi vs de düzenliyorlar. Beklentilerimin çok çok üzerinde Tüm öğretmenlere tek tek teşekkür ediyorum.

  • NE

    Okulda yapılan etkinliklerin eğitici ve öğretici olmasının yanısıra oğlumun merak duygusu arttı öğretmenleri ve bu okul sayesinde..

  • Ag

    Birbirinden kıymetli öğretmenleri ve çalışanlarına her konuda fikir danışabileceğiniz, sorularınıza şeffaflık perdesiyle yaklaşan, hassasiyetlerinize aynı hassasiyeti gösteren kıymetli bir okul.

  • Okulda öğrendiği İngilizce şarkıları evde bize söyleyip dans etmesi bizi çok sevindiriyor.

  • Okulumuzdan ve öğretmenimizden çok memnunuz. Çocuğumun gelişimi açısında n okulumuz çok fayda sağladı.İlgi alaka eğitim öğretim oldukça başarılı.

  • NM

    Bende her anne gibi ilk başta tereddüt ederek gönderdim kızımı ama endişelerinin yersiz olduğunu bu okulda öğrendim kızıma çok şey kattı öğretmeni ve ekstra branş dersleri ile bir çok aktiviteye katılıyor ve çok mutlu oluyor onu gördükçe bende mutlu oluyorum.

  • OE

    Görsel hafıza çalışması faaliyetlerinin sayesinde çocuğumun bilmediği şeyleri öğrendi ve kelime haznesi gelişti cümleler kurar ve bizimle çevresiyle konuşur oldu

  • Sadece bı kaç kelime konuşabilen kızım artik cümle kurabiliryor öğretmenimiz ve kendi yaşıtlarıyla beraber olması çok etkili oldu iyiki bu kurumla tanıştım ve iyi k çocuğumu gondermisim çok teşekkür ederim.

  • LA

    Davranış problemlerini doktorumuzdan öğrendiğimde çok korktum ama okula baskaldiktan sonra okulumuz sayesinde korkumun yersiz olduğunu anladım çok yardımcı oldular hem bana hem oğluma artık oyun alanlarında parklarda çok mutkuyuz…

  • oo

    Sosyalleşme zorluğu yaşayan bir çocuktu,kaygılıydı okulumuz sayesinde çocuğumda ki problemler çözüldü..

  • SR

    Kızım her gün çok mutlu bir şekilde gidip aynı mutluluk ve öğrendikleri ile geri dönüyor eve geldiğinde ise aynı heyecanla bize anlatıyor öğrendiklerini öğrendiği şarkıları söylüyor arkadaşlarını anlatıyor .

  • NA

    Tek çocuk ve tek torun olması istediği herşeyin yapılması sonucunda artık bazı konularda çaresiz kalmıştık iyiki okula gitmiş artık herşey daha kolay eskisi gibi istediği olmadığında konuşarak çözüm yolu bulabiliyoruz

  • LC

    sınıflarımızda az kişi olması sebebi ile çocuğumuzla daha çok ilgileniyor ve düşündüğünden daha kaliteli bir eğitim alıyor bu okulu seçmemin en büyük etkenlerinden biri bu diğeri ise öğretmenlerimizin ilgisidir.

  • CK

    konuşma ile ilgili sorunlarımız vardı kelimeleri bile zor söylüyor du artık cümleler kuruyor ve kendini çekinmeden ifade ediyor.

  • ÇA

    Kaygıli bir cocuktu okula ilk başladığında çok sorun yaşadık ama çok kısa bir süre sonra bu bitti ve artık okuldan çıkmak istemiyor.

  • ÖS

    temizliği bilmiyordu anlatamıyordum tırnak kesmek bizim için çok zordu banyodan korkuyor ve hiç banyo yapmak istemiyordu okulumuz çok destek oldu tırnaklarını bile kesemezken öğretmenlerimiz sayesinda artık kendi tırnaklarını kesmemi söylüyor ve banyo yapmak istiyor çok mutluyum bu konuda.

  • Be

    Tuvalet alışkanlığı ile problemler yaşıyorduk ne yapsam öğretemiyordum okula baskandiktan bir müddet sonra öğretmenimiz durumu ele aldı ve çok kısa sürede çözdü artık tuvaletini söylüyor ve korkmadan gidiyor .

  • İY

    Kendine güvenemezdi bir etkinlik yaparken hep geri planda kalırdı katılımı çok düşüktü şimdi artık kendisi öğretmeni arkadaşları ile sohbet ediyor hatta dışarıda bile herkese okulunu anlatıyor oyun oynamak için onları ikna eder oldu güveni yerine geldi çok mutluyuzbu durum onunda çok hoşun gidiyor.

  • ZS

    Tek kardeş olduğu için okula gitmeye çekiniyor iletişim kuramıyordu adapte olmakta çok zorlanıyordu öğretmenimizin ilgisi ve çabasıyla herşey yoluna girdi çok teşekkür ederim.

  • SS

    Daha önce kendi yaşıtları ile anlaşamıyordu, vakit geçirmek istemiyordu herşeyin ona ait olduğunu düşünüyor paylaşmak ve arkadaşlık nedir bilmiyordu okulumuz sayesinde bu durum ortadan kalktı.

  • ZY

    Boyama dışında el becerisi gerektiren ve hayal gücünü kullanacağı aktivite lerde çok zayıftı okulumuz sayesinde çok kısa sürede yaşıtlarımiza yetiştik herkese çok teşekkür ederiz.

  • BK

    Çocuklarla pek iletişim kuramaz oyuncaklarını paylaşmak istemez birlikte oyun kurup oynayamazdı yavuzlar anaokulu öğretmenleri ile tanıştıktan sonra paylaşmayı akranları ile oyunlar oynamayı öğrendi öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

  • OZ

    Sebepsiz yere ağlardı bu yüzden dışarıda vakit geciremezdik okula başladıktan sonra bu ağlamalar bitti artık dışarıda çok mutluyuz

  • 3 yaşındaki kızıma emziği ne yapsam bıraktıramadım ama öğretmenimizin sayesinde bunu kolaylıkla hallettik

  • UE

    Kızım asla sulu yemek yemezdi ne yapsam ben yediremezdim sevdiği şeyleri dahi yemiyord u öğretmenimiz sayesinde sulu yemek yeme alışkanlığı kazandı şimdi brokoli bile yiyor öğretmenimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

  • MT

    14 daha önce oyuncak paylaşımı ile ilgili problem yaşarken okula başlaması ile birlikte oyuncak ve eşyalarını paylaşmayı arkadaşlık kurmayı öğrendi öğretmenimizden çok memnunuz çok tesşekkür ederiz bize çok yardımcı oluyorlar.

  • MV

    Oğlum bazen iletişimde zorluk çekiyor ve geri planda kalıyordu bu durum onu etkilediği kadar beni de etkilemişti daha sonra tavsiye üzerine yavuzlar anaokulu ile tanıştık ve iyi ki tanıştık artık çok sosyal kendini özgürce ifade eden bir birey oldu.

  • ZV

    yaşındaki oğlum hiç sosyal bir çocuk değildi öğretmenlerimizin yaklaşımı ve samimiyetiyle bu sorun ortadan kalktı artık yaşıtları ile kolayca sosyalleşebiliyor.

  • AK

    Bir çocuğun, eğitimden önce sevgiye ihtiyacı vardır. Sevginin olduğu yerde eğitimin en güzelini alırlar. Bu da okulumuzdaki öğretmenlerimizde bitmeyen bir şekilde var çok teşekkür ederiz.

  • GY

    Oğlum ile abim motorla gezerlerken çukalata istiyor ve alıyor ve yiyor motordan inerken oğlum amcasına çöp kovası soruyor. çikalata ambalajını elinde taşımış, atmamış. Bunu biz öğretmedik ve bunun gibi bir çok şeyi eğitim aile de başlasada iyi eğitim kurumlarında devam ediyor. Çocuklarımız bu tip eğitim kurumlarında yetişmesi eğitim hayatına ve hayata 1-0 önde başlamaları demek.

  • DK

    Çocuğumda kendini ifade bozukluğu vardı ama öğretmenimiz sayesinde kısa bir sürede çözüme kavuştu.Gittiğimiz okullarda tuvalet eğitimi açısından hep olumsuz yanıt alsakta yavuzlar anaokulu bize bu konudada yardımcı oldu kızımın tuvalet eğitimi tam anlamıyla vardı diyemeyeceğim bizimle birlikte bile gitmek istemiyordu fakat öğretmenimizin ilgisiyle bununda üstesinden geldik çk teşekkür ederiz.

  • ea

    Ögrenci lehine her turlu fedakarlığin yapıldıgi, çocukların çok yakından takip edildiği bir okul öncesinde çok okul deneyimim oldu fakat hiç birinde böylesine çocuğa karşı ilgi yansıtılmadı .

  • DY

    Kızımın adapte olma sorunu ile gittik 2 ayımızdan sonra kızımda çok büyük değişiklik farkettim öğretmenimizin sayesinde adaptasyon hızlı ve rahattı

  • BE

    Oğlumun ilk anaokulu deneyimi oldu karşımıza çıkan güzel öğretmenimiz sayesinde bu yıl çok güzel geçti. İçtenliği, samimiyeti,her konuda yanımızda olan öğretmenimize çok teşekkür ediyorum iyiki diyorum oğlumun yemek konusunda hassasiyeti olduğu için biz bile yemek yedirmekte zorlanıyoruz fakat okulda öğretmenimiz sayesinde tekrar yemek yemye başladık

  • M

    Oğlum hiçbir okulu istemedi fakat burası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim içeri girer girmez karşılaştığımız sıcak kanlı tutumları ve özel ilgileri sayesinde oğlum okula gelmek için gün sayıyor oldu öğretmenimizi ve arkadaşlarımızı çok seviyoruz

  • EE

    yavuzlar anaokuluna kızım 1 yıldır her gün koşa koşa gidiyor.Öğretmenimizin sevecen tutumu, dolu dolu mesleki tecrübesi ve okulumuzunda sunduğu imkanlarda birleşince çocuğum hem severek gidiyor hem de aldığı eğitimle oldukça ilerlediğini gözle görülür bir şekilde fark ediyoruz.

  • MY

    Kızımın oyun grubu ile başlayıp okul öncesi eğitim ve yaz okulu programlarında eğlenerek ilkokula hazırlandığı sevgi, ilgi ve şefkat yuvası okul.

  • DK

    içerideki huzurun kolaylıkla fark edildiği aile ortamının sağlandığı bir okul. Torunum her gün heyecanla gitti. En yakın arkadaşın kim diye sorulduğunda öğretmeninin adını söylüyor

  • AY

    Yolumun iyi ki kesiştiği, öğretmenlerini, çalışanlarını sevgiyle kabul eden, haklarını savunan, çocukların yararını hep merkezde tutan bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bakırköy Yavuzlar Anaokulu İletişim Bilgileri

Zuhuratbaba, Yüce Tarla Cad No:17 Bakirköy / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum