fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu

Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:30
Öğlenci: 13:30/18:00

Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu Hakkında

BAL ŞEKER ÇOCUKLAR ANAOKULU

Kartal'da yer alan Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu , Havacılar semtinde; öğrenciler için hazırlanan, 980 m2 bahçe içinde, 490 m2 büyüklüğündeki binası ile tam donanımlı okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hareket eden kurum 2008 yılında öğrenci hizmetine başlamıştır.

Okulda öğrenciler, 7 farklı ay grubu için özel hazırlanan sınıflarda yetenek&gözlem esasını ön planda tutarak yerleştiriyoruz. Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu MEB rehberliğinde ilerletilen eğitim programına ek olarak Metropolitan testi ile okul öncesinde tamamlayıcı bir eğitim programı hazırlamaktadır.

Anaokulunda öğrenci gelişimleri yakından takip edilmekte ve yılda 4 defa olmak üzere ( 15 Haziran-15 Eylül-15 Aralık-15 Mart ) kişisel gelişim envanteri okul-aile işbirliği içerisinde paylaşılmaktadır.

BAL ŞEKER KIDS NEDEN FARK YARATIR ?
Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu' nda öğrencilerin ‘sosyo-duygusal gelişimleri’ ön planda olmakla birlikte okul öncesinde yabancı dil gelişimleri ve ilkokula hazırlık çalışmaları da eğitim programının temelini sağlamlaştırmaktadır. Anaokulunda öğrenciler organik gıdalarla, hijyenik ortamlarda hazırlanan besinlere; Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek ve haftanın 4 gününde de meyve ve kuru yemiş alışkanlıklarını geliştirmek amacıyla öğrencilerle paylaşılmaktadır.
Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu’ nda bilişsel ve dil gelişimini desteklemek amacıyla çoklu zeka teorisindeki zeka alanlarına göre oluşturulan program etkinlikleri, Gestalt teorisindeki “algısal örgütleme yasaları”, Piaget’ in “öğrenme ve bilişsel gelişim modeli”, Bloom’un “tam öğrenme modeli”, Dewey’ in “yaparak öğrenme-aktif öğrenme”, Howard Gardner’ın “Çoklu Zeka Teorisi” Montessori’ nin “dikkatin polarizasyonu, uygun materyal, bireysel eğitim” teorileri dikkate alınarak planlanmaktadır. Anaokulunda ayrıca grup çalışmalarında proje tabanlı öğrenme modeli, scamper ve problem çözme yöntemleri uygulanmaktadır. Sosyo-duygusal gelişim, Albert Bandura’ nın “sosyal öğrenme kuramı”, Daniel Gouleman’ ın “Duygusal Zeka” ve Vygotsky’ nin “sosyo-kültürel teorisi” göz önünde bulundurularak desteklenmektedir.

Özel anaokulunda geziler eğitim programımızın bir parçasıdır. Yaş ve eğitim grubuna göre okul dışı geziler düzenleyen okul, öğrencilerin yararlı bilgileri gezerek, eğlenerek, görerek öğrenmesi amaçlanmaktadır.
"Kaliteli ve doğru" planlanmış bir eğitim asla fiyatla ilgili değildir Bal Şeker Çocuklar'da...

Okul öncesinde okuma yazmaya hazırlık çalışmaları her yaş grubunun özelliklerine göre hazırlanmakta ve bu etkinliklerde, yönergeleri dinleme ve anlayabilme, el-göz koordinasyonu kurabilme, kalemi doğru tutma, mekan-yön tayin edebilme, şekiller arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları ayırt edebilme, sözlü ifadeyi geliştirebilme, yeni kelimeler öğrenebilme, dikkat süresini artırabilme, dikkat yoğunluğunu geliştirme hedeflenmektedir.
Yapılan tüm çalışmalar öncesinde öğrencinin hangi aşamada olduğu belirlenir ve çalışmalar bu doğrultuda hazırlanır. Belirli aralıklar ile ölçme-değerlendirme çalışmaları uygulanır ve dönem sonunda aileler ile paylaşılır.

Bal Şeker Kids "Ekoloji Park"ta Ay & Yetenek esasına dayanan sistemimizle sınıflandırma yapılmaktadır.
1.Uzay Sınıfı ( 75-84 ay )
2.Yıldız Sınıfı (66-75 ay )
3.Gezegen JR" XL" (57-66 ay )
4.Gezegen JR ( 48-57 ay )
5.Gezegen Medium ( 39-48 ay )
6. Gezegen Play JR (30-39 ay)
7.Gezegen Play (24-30 ay )

Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Metal

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Montessori Materyalleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Sanat Bursu

- Üstün Zeka Bursu

Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu Yorumları (75)

  • SA

    Cihan bey, Sevinç hanim, Selma hanım ve diğer öğretmenler çok ilgililer , çocuklara yaklaşımları çok güzel. Tam bir aile ortamı gözünüz asla arkada kalmaz, muhteşemler. Gelişim konusunda çocuklara katkıları çok büyük. El becerisi koordinasyonu gibi etkinlerde gelişime çok yardımcı oluyorlar. Yıl sonu etkinleri , bahçesi ,iyi iletişimi, öğretmenleri ile tercih etmeniz gerek tek yer diyebilirim. iyi ki seçmisiz

  • Hem eğitimine , öğretmen kadrosuna ve hem yürekten koşulsuz şartsız gönderebileceğim okul.

  • MK

    Oğlum Kağan ve kızım Yağmur Balşeker’e gidiyor. Bi anne olarak çok şükür memnunum. Herkesin beklentisi farklı elbette; benim için herşeyden önemlisi Cihan bey ve sevinç hocam bana da çocuklarıma da güven veriyorlar. Hergün yemeklerini yiyorlar, etkinliklerini yapıyorlar, güle oynaya gidip geliyorlar

  • DM

    Oğlum kreşiydi. 2 yaşında başladı buradaki serüvenimiz. Okul müdürü, öğretmenleri sahibi Cihan bey hep ailemizden biri gibiydi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İçim çok rahat bırakabiliyordum. Çocukların en güvenilir adresi olabilir. Gözünüz arkada kalmasın Pedegog desteği geliştirilebilir.

  • NY

    Okulumuz bizim için yuva değil evimiz oldu adeta öğretmenlerimizin hepsi hem güler yüzlü hemde samimi eğitim sisteminden de çok memnunuz balşeker ailesine herşey için çok teşekkürler

  • BA

    Kızım 2,5 yaşından 5,5 yaşına kadar 3 sene Balşekerdeydi. Üç sene boyunca eve hiç mutsuz gelmedi. Harika deneyimler edindi, çok güzel şeyler öğrendi. Kurucusu, öğretmenleri ve tüm çalışanları çocuk odaklı, deneyimli, ilgili ve en önemlisi bilgililer. Kızım ilkokula başladı ama ben hala öğretmenlerle görüşüyorum. 3 sene boyunca hiç gözüm arkada kalmadan çocuğumu emanet edebildiğim tüm Balşeker çalışanları hepinize minnettarım…

  • MA

    Yaklaşık 3 senemiz bu okulda geçti ve mezun olduk. İçimiz rahat, gözümüz arkada kalmadan geçti bu süreç . Özellikle pandemi sürecinde hiç, acaba göndermesekmi diye düşünmedik. Çocuğumuzla kendi çocukları gibi ilgilendiklerinden şüphemiz yoktu. Bu süreçte hiç şikayetimiz olmadı. Eğitim öğretim hayatının en kritik dönemi olan anaokulu aşamasında doğru okul seçimi ile şanslıydık. Şimdi ilkokulda da bunun olumlu etkilerini görüyoruz, çok güzel hazırladılar çocukları, teşekkür ederiz.

  • BA

    Bal Şeker denilince ilk aklıma gelen kelimeler güven, özveri, okul kurucumuz Cihan Bey ile uzman öğretmen kadromuzun tecrübesi , içtenlik ve en önemlisi aile hissidir. Oğlumu 3 yıldır hiç gözüm arkada kalmadan emanet ettim şimdi sırada kızım var geleceğin Bal şekeri olacak...Her anlamda mükemmel bir okul

  • PY

    Üç yıl önce oğlumu kayıt ettirmek için gittiğimde aradığım yer olduğunu daha kapıda oğlumun benden ayrılıp Sevinç Hanım ve Cihan Beye doğru gitmesiyle anladım. O yaştaki bir çocuğun, daha önce farklı bi kurumda kötü deneyimi varsa anneden, aileden ayrılması zordur. Ancak üç yıldır hiç yanılmadım oğlum eve gelirken üzgün giderken koşarak gidiyor. Asla gözüm arkada kalmadı bir an bile. Cihan Bey, sanırım bu dünyada tüm çocukların başına gelebilecek en iyi okul yöneticisi. Gittiğinizde herbir çocuğun Cihan abi Cihan abi deyip ona koşması zaten bunun en güzel kanıtı. Okul kadrosunun değişmemesi artısı. Biz çok şanslıyız bu sebeple

  • ey

    Gonul rahatligi ile oglumu biraktigim sevgi dolu bir okul balseker iyi ki yollarimiz kesişti ve iyi ki varlar ilk gunn gorusmeye gittigimm sicaklik ve samimiyet olan tek adres emin ellerr sevgi dolu bir okull derrseniz tek adres balseker anaokulu oglumun kosarak gittigi ikinci evimiz aile olamk cok kolay olmuyor cihan abileri sevinc ablalari ve tum calisanlari tebrikte etmek gerek okadar candan samimilerki hic o gulen yuzleri asik olmaz yazmakla bitmezz guzel okulumuzunn guzellikleri egitimi ayri guzell ve bunlar birlestirebilmek harika bir kurum olmasini saglamakta gozum kapali oglum okulda sevgilerimle iyi bir kurum sevgi dolu bir kurum araminza gerek yokkkk adres balsekerrrrr anaokulu ❤❤❤❤❤❤❤

  • Kreş arayışına girdiğim sırada Balşeker çocuklar Anaokulunu tanıdım. Ya da Allah karşıma çıkardı diyebilirim. Okul yönetimi, öğretmenleri o kadar iyi, o kadar anlayışlılar ki gönül rahatlığı ile çocuğumun kayıt işlemlerini yaptık.

  • Kızımız 2021 Mart ayından beri bu okulda ve öğretmenlerinin sabrı, özverisi ile geç de olsa uyum sağladı :) şimdilerde her şey yolunda, öğretmenlerini ve arkadaşlarını severek okuluna gidiyor. Okulun lokasyonu gereği trafiğe kapalı bir alanda olması, yazları bahçesinde gönül rahatlığıyla geniş geniş oynamaları, yepyeni ve harika bilgiler öğrenmesi, sosyalleşmesi için okul öncesi eğitim şart diyorum ve okulumuzu diğer velilere sevgi ile öneriyorum.

  • BO

    Hem oglum hem kizim gidiyor Bal Seker Cocuklar anaokuluna. Hem ogretmenlerin, hem yoneticilerinin ilgisi ve yonlendirmeleri muazzam. Hem oz bakimlari, hem akademik gelisimleri ile son derece ilgili ve titiz ogretmenlerimiz. Keske ilkokul icin devami olsa da gondersek dedigimiz okulumuz :) emekleri icin butun ogretmenlerimize sonsuz tesekkurler.

  • GG

    Kızımızı iç rahatlığıyla teslim edip, güvende ve doğru yerde olduğunu bilmenin huzurunu yaşıyoruz. Uzmanlar eşliğinde mükemmel şekilde hayata hazırlanırken, iyi beslendiğini ve sevgi gördüğünü bilmek tarifsiz bir mutluluk.. Ayrıca şunu da belirtmeliyiz ki, çocuğunuz ile ilgili karşılaşacağınız herhangi bir sorunda, samimi bir empati ile tüm ekibin yanınızda ve sorunun çözümünde sizinle tam bir işbirliği içinde olacağına emin olabilirsiniz.

  • EA

    Bal Şeker Çocuklar Ana okulu, çocuğumuzun yetişmesine katkıları ile becerilerinin üst düzeye çıkmasına vesile oldu. Pedagoji uygulamaları ile, arkadaşlık, iletişim, davranış ve diğer konularda çocuğumuzun zihinsel gelişiminde üst düzeye taşıması, bizi mutlu etti. El becerileri ve algı gelişimi, davranış aktarımları, belli bir disiplin ve geliştirici çalışmaları, çocuğumuzun gelişiminde önemli gelişmeler sağlamasına vesile oldu. Özellikle dış aktiviteleri, çocuğumuzu daha atak davranma özelliğine taşıdı. Yabancı dil konusunda da faydaları yadsınamaz. Teşekkürler. Bal Çiçek yönetim kuruluna.Eğitimin kriterleri konusunda önemli olan her açılımın eksiksiz olduğuma inanıyorum. Tabii benim gözümden. İnşallah daha güzel talepler gelir de daha verimli olunur. Saygılarımla.

  • Sk

    Okul öncesi 1.5 yılımızı sevgili öğretmenimiz Selma hanım ve tüm okul çalışanları sayesinde çok keyifli ve öğretici bir şekilde tamamladık. Çocuğunuz ile ilgili her konuda fikir ve yardım alacağınız kocaman bir aile arıyorsanız gözünüz kapalı güvenebileceğiniz tek yer iyi ki yollarımız kesişti.

  • CA

    Çocuğunuzu güvenerek teslim edebileceginiz bir kurum. 3 yıldır beraberiz. Oğlumu gonderdigimde 19 aylıktı ve şimdi 5 yaşında. Kardeşi de abisiyle birlikte 1 aydır gitmeye başladı. Gözünüz kapali teslim edebileceginiz bir aile ortamı.

  • CU

    Güler yüzlü, sevecen, şevkatli ve profesyonel yaklaşımları ile değerli bir kurum❤

  • Ss

    Oglum okula baslayali 2 ay oldu ama hem yöneticisi olan cihan bey hem yardimcisi sevinc hanim ve oglumun ogretmeni sevil hocam muhtesemler icim cok rahat gõzum arkada degil ilgileri alakalari ve su zaman kadar verilen eğitimden ayrica verdikleri guven duyusundan dolayi dogru okula sectigim icin cok huzurluyum. Okulun verdigi egitimi cok begeniyorum. Hangi konu olursa olsun danisip fikir alabileceginiz sorunu beraberce cozebileceginiz isini severek yapan ogretmenlerHenuz olumsuz bir durumla karsilasmadik umarim bu sekilde de devam ederiz.

  • AB

    Oğlum bu okuldan mezun oldu. İyi ki de Balseker ile yolumuz kesişti.

  • EA

    Gerçekten güvenli bir okul .Tüm öğretmen ve görevliler güleryüzlü hoşgörülü çocuğumu gönül rahatlığı ile birakabiliyorumDaha Çok Paylaşım Olabilir☺️

  • MO

    Benim gibi hassas ortama karşı güvensiz pimpirikli anneler için özelikle gözünü kapatıp en değerlisi çocuğunu teslim edebileceği mükemmel bir kurum ☺️şuan çocuğum 1.sinifa gidiyor sayelerinde o kadar rahat ediyorum ki...verdikleri eğitim yaklaşımları ilgileri içindeki mükemmel çocuk sevgisi merhamet i sayesinde paylaştığımız 3 yıl çocuğum için çok güzel eğitim aldıği keyif aldığı doya doya çocukluğunu yaşadığı bir okul öncesi dönem oldu.sizede gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • NY

    Kızım 3 yıl çok severek gitti. Bütün çalışanların çocuklarla iletişimi çok iyi. Ama benim için en önemlisi güven. İçim çok rahat olarak ve çok güvenerek gönderdim kızımı.

  • NA

    3 yılımız göz açıp kapayıncaya kadar nasıl geçti anlamadık. Sadece bir okul değil adeta ikinci evimiz gibi sıcak, samimi.. Başta Cihan Bey, tüm öğretmenler, çalışanlar hepsi çocuğa önem veren, saygı duyan, hislerini anlayan insanlar. Yazın ekstra yapılan etkinlikler çocuklar için ayrıca eğlenceli oluyor. Aile katılımlarından yıl sonu gösterilerine kadar anlatılacak o kadar çok şey var ki aslında. Akademik anlamda da ne kadar verimli olduğunu zaten çocuğunuzun gelişiminden gözlemleyebiliyorsunuz. İlkokula gayet donanımlı bir şekilde başlıyorlar. İyiki yolum sizinle karşılaşmış bu okulu seçmişim ve tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Bir çocuğum daha olsa hiç tereddüt etmeden yine bu okula veririm.

  • GG

    Kızımızı iç rahatlığıyla teslim edip, güvende ve doğru yerde olduğunu bilmenin huzurunu yaşıyoruz. Uzmanlar eşliğinde mükemmel şekilde hayata hazırlanırken, iyi beslendiğini ve sevgi gördüğünü bilmek tarifsiz bir mutluluk.. Ayrıca şunu da belirtmeliyiz ki, çocuğunuz ile ilgili karşılaşacağınız herhangi bir sorunda, samimi bir empati ile tüm ekibin yanınızda ve sorunun çözümünde sizinle tam bir işbirliği içinde olacağına emin olabilirsiniz.

  • No

    Balşeker çocuk clübü değilde;aslında biz ebeveynlerin de içinde yaşamak istediğimiz yeni bir dünya….eskiyle yeniyi öyle güzel avangardize etmiş ki belki bir köyün eteklerinde,belkide çağ atlamış bilgisayarların içinde ,çocuklarımıza sunduğu bu benzeri olmayan yaşam eliti ve “çok mutluyum”etiketinin sahibi bu kurum; gerek yönetici kadrosuyla,,gerek öğretmenleriyle,v arka bekraunta ki tüm çalışanlarıyla,,,bir Veli olarak hayatımıza şu soruyu soktu….-peki sizden sonrası,,,,,yani

  • SA

    İlk çocuğumu (oğlumu) 9 yıl önce Bal Şeker'e emanet etmiştim, şuan oğlum ortaokul 2 ye gidiyor gerek derslerde ki başarısı gerekse ahlaki değerler konusunda çok olumlu yönlerini gördüm ve görmeye devam ediyorum

  • YY

    Oğlum, Bal Şeker Çocuklar Anaokulu'na 27 aylıkken başladı ve 6 yaşında mezun oldu. Bu okulun, hayatımızdaki en büyük şanslardan biri olduğunu düşünüyorum ve çevreme samimiyetle tavsiye ediyorum. Öğretmenlerimizin hem eğitsel becerileri hem de çocuklara yaklaşımı çok iyiydi. Yemekler çeşitli, besleyici ve özenle seçilen malzemelerle okulda pişirilip verilirdi. Servis şoförümüz dikkatli ve ilgiliydi. Yönetim her zaman ailelerle iyi iletişim içindeydi. Özel günler hiç atlanmaz, hem kutlanır/anılır, hem de anlamları öğretilirdi. Keşke ilkokulda da Bal Şeker'e devam edebilme şansımız olsaydı. İyi ki varlar. Oğluma kattıkları ve hayatımızda kolaylaştırdıkları her şey için minnettarım.

  • NA

    En zor zamanımda , kreş problemi yaşarken kapılarınızı bize açtınız. Artık finlandiya da yaşıyoruz ama hala kızım öğretmenlerini anılarını anlatır.. iyi ki sizleri tanımışız. Herşey için çok çok teşekkür ederiz.

  • MG

    Balşeker Anaokulu güçlü öğretmen kadrosu ve yetkin okul yönetimi ile güven veren bir okul. Samimiyet ve profesyonellik bir arada!

  • Bz

    Kızım 2.5 yaşındaydı balşekere başladığında çok uzun zamam devam etti öğretmenleri okulun sahibi cihan bey müdürü sevinç hanım çok ilgili kızımla kendi çocukları gibi baktılar öğrettiler kızımı bilgiyle doldurdular teşekkür ederim herşey için ♥️♥️♥️

  • CV

    Ahh balşeker sıcacık ilk yuvamız. Aile sıcaklığı hissedilen çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir kurum. İlklerimizi yaşadığımız bir çok şeyi aşabildigimiz her sorunumuzda yanımızda olan herkese balşeker ailesine çok teşekkürler.

  • BB

    Kızım bu okulda çok iyi bir eğitim aldı.Çok değerli öğretmenlerine,çok sevdiğimiz Sevinç Hanım ve Cihan Bey’e en değerlimizi çok iyi şekilde hayata hazırladıkları için minnettarız.

  • DC

    Merhaba...Oglum 3yasindan birinci sinifa baslayana kadar Bal Seker okulu ogrencisiydi.Cihan Bey ve birbirinden kiymetli ogretmenlerimizn oglumun uzerinde emegi cok buyuk..Hastalamdiginda ilaclari ile birilkte oglumu gonderdm ve en az bizim kadar titizlkle oglmla ilgilendiler,ilaclarni atesini takip ettiler..Egitimi ve vermis oldugu degerler ile hem oglumun gelisiminde hem de okul oncesi donemde bize cok buyuk destek sagladi.Tesekkur ederiz sevgili okulumuz..tesekkur ederiz oglumun ilk ogretmenleri..

  • SY

    Çocuğumuza kendi çocucuğunuz gibi ilgi gözterdiğiniz için ve Çocuğumuzun gelişimi için verdiğiniz çok değerli emeklerinize sonsuz teşekkürler.

  • Vk

    Merhaba Cihan bey ve ekibinin çocuklarım konusunda verdiği desteği unutmam mümkün değildir.Anne baba çalışınca, 2 çocuğumda burada büyüdü ve öğrenmeye başladı diyebilirim.Bir ailenin isteyebilecegi güven, eğitim,öğretim vb konularda tatmin olursunuz,çocukların isteyebilecegi fiziki yapı,oyun alanı vb şartları da uygundur.Gidip görmenizi ekiple tanismanizi tavsiye ederim.

  • Nb

    Oğlumun severek ve koşarak gittiği Balsekerimiz anaokulumuz , benimde bir kere bile tereddüt etmeden ve gözüm arkada kalmadan çocuğumu aileden birisine bırakır gibi güvenle emanet ettiğim, Güler yüzlü samimi ilgili öğretmenlerimiz ve personelimiz :) ve en ufak konuyu tüm içtenliği ve sahipliği ile ele alıp ilgilenen Cihan beyimiz

  • DK

    Güven veren, dürüst , samimi, yeniliğe açık, çözüm odaklı çağdaş eğitim anlayışına sahip harika bir kurum. Tüm personele şükranlarımızı sunarız. Çocuklarımızla kendi çocuklarımız gibi ilgilendiler. Oğlumuz 3 yaşından 6 yaşına kadar buraya gönderdik. Hiçbir zaman uzmediler bizi. Tavsiye ederim

  • EY

    Oğlumunnn 2 sene çokk severek gittiği okul :)Öğretmenler çok ilgililer,Hepsi güler yüzlüüü,asla pişman olmayacagınız,nezih bir semtte,harika konumda bir okul…yemyeşil bahçesiii,çocuklara sundukları imkanlar ve koşulsuz eğitim isteği,yenilikçi,ne istediğini bilen bireyler yetiştiren,yıllar geçsede kapısının her zaman bize açık olduğu bir kurum :) Her zaman Balşeker ailesinde olmaktan mutluluk duyduk

  • GT

    Okuldaki herkes samimi içten ve ailenizden birileri gibi. Gözünüz kapalı birakabileceginiz en güvenli yer. Tavsiye edeceğim tek okul iyi ki sizleri tanıyorum

  • Merhabalar başta cihan bey değerli müdürü sevinç öğretmenimize ve değerli öğretmen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Her konuda ki bilgi ve tecrübeleri çocuğumuzu koşulsuz emanet ettiğimiz çok özel bir kurum başarılarınızın devamını dilerim saygılar sevgiler.

  • Zy

    İlgi alaka şevkat tüm çocuklar kendi çocuklarıymış gibi bakış açısı çocuklara daha ne katabilir onları üst seviyeye taşıyabilirim kaygısı isteği daha bir çok şey sıralayabilirim gözünüz arkada kalmasın diye iyiki Balşeker var Dil

  • Gt

    İyiki karsilastik dedigimiz insanlarla dolu bir ev oldu bize. 3.5 yasinda baslayip ilk okula kadar devam eden guzel bir surecti bizim icin... İyki tanimisiz ve yollarimiz kesismis ...

  • EE

    Biz pande mi öncesi bu okulda kayitliydik . Oğlumun inanılmaz bir davranis bozukluğu ve kuralları inatla kabul etmeme sorunu vardı. Ama sagolsunlar 2 3 ay gibi kısa bir sürede bu sorun nerdeyse tamamen ortadan kalktı. Halen kendilerine bu konuda minnettarım . Kesinlikle tavsiye ederim. Tüm ekip olarak mukemmeller ...

  • BB

    Kızımın okul öncesi dönemde kesintisiz eğitim aldığı, tümmm personelinin benim için inanılmaz kıymetli olduğu gönülden bağlı olduğum bir kurum♥️Okul bina, kadro ve içerik anlamında çok yeterli

  • SA

    Kızım daha 18 aylıktı sizlere bıraktığımda ama hiçbir zaman gözüm arkamda kalmadı çünkü oradaki herkes işini sevgiyle yapan ve yüreğinde vicdan olan öğretmen ve yönetim kadrosu vardı. Hepinize çok minnettarz çünkü sizin sayenizde isminiz gibi balseker bir çocugum var şimdi. İyi ki sizinle kesismis yollarımız...

  • MS

    Basta cihan bey sevinç hanim olmak üzere okulun tüm öğretmenleri tum calisanlari ailemiz gibi . Biz gönül rahatlığıyla 3 yıldır çocuğumu ve yegenimi balsekere emanet ediyoruz. Kesinlikle her okul öncesi cocugu olan velinin Cihan bey ile 1 kere görüşmesi gerek :)

  • Si

    Ben bu okula oğlumu gönderdikten sonra oğlumda paylaşma sosyalleşme ve daha yeni başladık 3 ayımıza girdik değişinlerini yavaş yavaş görüyoruz. Yemek konusunda çok iyi oldu. Öğretmenlerin hepsi ayrı ayrı birbirinden güleryüzlü ve çok ilgili.Oyun parkı

  • Çocuğum okuluna giderken mutsuz gitmiyor mutlu dönüyor. Değerler eğitimi benim için en önemlisi ve her öğrenci ye eşit haklar sunulması okulumuzdaki en önemli begenim diyebilirim.

  • MK

    Biz 1.5 senedir buradayız ve çok mutluyuz.Cihan bey işini çok onemseyerek yapan ve çalışma arkadaşlarını da aynı titizlikle seçen çok bilinçli bir yönetici.Ben hep iyiki sizinleyiz diyorum.Hersey için hep teşekkür ederiz.Zaten hersey çok iyi.

  • Go

    Arkadasimin referansi ile kizimin kaydini yaptirdigim harika okulumuz. Pandemi nedeni ile kesinlikle okula gondermeyi dusunmezken okul sahibi Cihan Bey sayesinde kizimin okul gunleri basladi. İdareci ve ogretmenlerin veli ve cocukla iletisimi mukemmel , her iki tarafi da iyi destekliyorlar. Cocugumuz icin okul konusunda biz ne kadar secici davrandiysak ,okulumuzda veli ve ogrenci seciminde o kadar titiz davraniyor. Cocugumun anlasildigi , saglikli iletisim kurabildigi , iyi egitim aldigi ve herseyden onemlisi saygi ve sevgi gordugu bir okul bulmus olmaktan dolayi cok huzurluyum . İyiki Balşeker Çocuklar Okulundayiz

  • Sm

    İyiki yollarımız kesişmiş

  • Merhaba kızım iki buçuk sene öğrenim gördü ve çok memnun kaldık.Şİmdide oğlumu hiç ama hiç aklım kalmadan gönderiyorum tüm öğretmenler birbirinden iyi sadece kendi öğrencilerine değil tüm çocuklara aynı davranıyorlar.Hepsini çok seviyoruz .Benim ve çocuklarımın beklentilerini karşılıyor.

  • Ga

    Okulu seçmem arkadaşlarımın tavsiyesi ile oldu onların çocuklarının alt yapılarının hep ordan geldiğini ve çok iyi olduklarını söylediler ve bende şuan çok memnunum özellikle kızım çok seviyor okulunu ve ayrıca öğretmeni öğretmenlerini Bence herseyi tam

  • Ea

    Çocuklarla gerçekten çok ilgililer. Sizlere de geri bildirimler ve önerilerde bulunuyorlar. Oğlum okula gitmek istememezlik hiç yapmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • FA

    Harik bir okul yaz aylarında çocuklarımıza etkinleride var iyiki torunumu bu okula yazdırdık her şey muhteşem gücü yetene

  • MD

    Bir okul içime ancak bu denli sinebilirdi :) net

  • EP

    Bir ailenin en önem verdiği kriterdir ‘Güven’ çocuğun her döneminde. Okul yöneticimiz Cihan Bey ve değerli ekibi ile gözümüz arkada kalmıyor. Ayrıca okulun konumu, iç dış mekanı, bahçe oyun alanı, yemekleri süper. Oğlum için ‘iyiki burası’ diyorum.

  • PY

    Okulun fiziki koşullarını, öğretmenlerini, veee tabiki oğlumun olmazsa olmazı Cihan Bey'i anlatmak isterdim ancak kelimeler yetersiz... O yüzden kendiniz 5 dk. İçin bile olsa gidip görmeli, tanımalısınız... Oğlum Balşeker'den eve gelmek istemiyor. Okul öncesi gidilecek en güzel yerde en güzel insanlara emanet evladım.

  • S

    Günümüzün kanayan yarası ticarethaneye dönen özel okulların içinde Bal Şeker Çocuk Anaokulu çocuklara verdiği değer ve eğitimle fark yaratıyor. Birkaç ay önce farklı bir anaokulu denemiş ve travma ile sonuçlanmış oryantasyon döneminden sonra ince eleyip sık dokuyarak doğru okulu bulduk. Gözümüzden bile sakındığımız oğlumuzu gözümüz arkada kalmadan okula göndermenin tarifsiz mutluluğu ve huzuru için tüm Bal Şeker Çocuklar kadrosuna teşekkürler..

  • A

    Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Gidin görüşün zaten yazılan yorumlardan fazla olumlu yanlarının olduğunu göreceksiniz. Harikasınız Bal Şeker Çocuklar...

  • Okul öncesi eğitimin çocukların karakter gelişimindeki öneminin farkında olduğumuz için aylar öncesinden okul araştırmalarına başlamıştık. Araştırmadığımız sanal platform ve çevremizde görüşmediğimiz okul kalmamıştı. Bal Şeker Çocuklar Okulu ile ilk görüşmemiz 3 saat kadar sürdü ve kafamızdaki tüm soruları sorup karşımızdaki insanları tanımaya, anlamaya çalıştık. Karşımızda her sorumuza sıkılmadan, keyifle, dürüstçe ve mantıklı bir şekilde cevap veren Cihan Bey bizi bu okula yakınlaştıran ilk etken oldu, sonrasında öğretmenlerin içtenliği, fiziksel imkanları (özellikle muhteşem bahçeleri) ve en önemlisi eğitim sistemi okulda karar kılmamızı sağladı. Yine de bunları yazmak için bekledim özellikle yanıldıysak yanıltmayalım diye. 3 ay oldu Bal Şeker Çocuklar ailesine katılalı ve oryantasyon dönemi dahil hiçbir sorun yaşamadık. Birçok özel okul öncesi okul gibi maddi kaygılar taşımıyor, öncelikleri para değil kalite, bunu zamanla daha iyi anladık. Oğlumuz için önceliğimiz olan merak duygusunun gelişmesi, öğrenmeye açıklığın sağlanması, problemleri kendi başına çözebilmesi, doğru materyallerle yaratıcı etkinlikler, sağlıklı yemekler ve şefkatli bir ortam. Tüm beklentilerimizi karşılayan Bal Şeker Çocuklar ailesine sonsuz teşekkürler.

  • ÖG

    çocuğunuzu yazdırdığınız anda ilkokul yılına kadar anaokulu sorununu kafanızda tamamen hallediyorsunuz. Her konuda yardıma açık,iletişime açık çözüm odaklı ve takibini her zaman yapan bir kadro. Hele yeni binalarına geçince herşey çok daha güzel oldu.

  • EC

    Ya yok böyle bir okul .ordaki görevliler .asla ayırım yapmadan ilgileniyolerki hepsine tşk ederim .başda cıhan bey olmak üzere tabiki hepsi çok çok güler yüzlü insanlar

  • SA

    Sevgi dolu, samimi olmasını, güvenilirliği :)

  • SG

    ilk gorüsmeye gittigim andan itibaren hissettirdikleri güven duygusu süper.Guler yuz samimiyet ve herseyden onemlisi cocuklari cok iyi anlayan yonlendiren bir kadrosu var tum calisanlar guler yüzlu cok sukur kizimda alisma surecini ogretmenlerimiz sayesinde atlatti simdi severek okuluna gidiyor hersey icin tesekkurler

  • TE

    her şeyiyle dört dörtlük bi okul.

  • Evet gerçekten çocuklarımı gözüm kapalı teslim edebileceğim tek yer olduğunu tüm samimiyetimle söylüyorum teşekkür ederiz

  • Gerek yönetim gerekse öğretmenlerin samimiyeti ve sevgiyle yaklaşımları ile hayattaki en kıymetli varlığımız evladımızı gözümüz kapalı teslim ettiğimiz bir eğitim yuvası. İyi ki varsınız ❤

  • ÖA

    Bir kere öncelikle Cihan beyi öneririm onun kadar çocuklara herşeyden çok önem veren bir yönetici yok. Çocukların abilerinden çok arkadaşları gibi. Ve öğretmenleri, verdikleri eğitim için. Sadece eğitim de değil onları dinleyip anladıkları için. Ve ve güzel yemek yapan Arzu teyzemizi unutmamak lazım. Bazen yaptığım yemeklerde Arzu hanımla yarıştığımı bilirim

  • HA

    Kızımın yemek yeme sorunu vardı hem çok seçer sevdiklerini de çok az yerdi. Okulda herhalde aç kalacak bu çocuk diyorduk. Okulda menüler sağlıklı ve lezzetli öğretmenleri de çok ilgilendi ve arkadaşlarının da etkisiyle bu sorun çözüldü.

  • Ey

    Okulda dil dersleri etkili bir şekilde işleniyor ders saati fazla olmasına rağmen bunaltmıyor. Kızım için çok güzel bir temel oluşturdu Bütün öğrenim hayatı boyunca faydası olacak. Öğretmenler sabırla ve sevecenlikle yaklaşıyorlar. Kızım anlata anlata bitiremiyor öğretmenini bazen evde kendi kendisine öğretmencilik oynadığını görüyorum hem gülüyoruz hem mutlu oluyorum böyle pozitif bir etkisi olduğu için.

  • PG

    Okul-aile birliğine önem veren bir okul veliler okulda aktif bazı sosyal etkinliklere katılabiliyoruz bu da çocukların okul bağlılığını daha da arttırıyor. Eğlenerek öğrenmeye dayalı bir eğitim anlayışı var. Çocukları ezberle boğmayan kendisine güvenen yaratıcı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir okul.

  • FA

    Mütavazı bir okul kolejler gibi çok fazla imkana sahip değil ancak okulda aile ortamı var ve bu bizim için çok daha önemli bir kriterdi okul seçerken. Tüm çalışanlar işlerini severek yapıyor zaten okul müdürü de personel seçerken çok titiz davranmış.

  • s

    ilk gorüsmeye gittigim andan itibaren hissettirdikleri güven duygusu süper.Guler yuz samimiyet ve herseyden onemlisi cocuklari cok iyi anlayan yonlendiren bir kadrosu var tum calisanlar guler yüzlu cok sukur kizimda alisma surecini ogretmenlerimiz sayesinde atlatti simdi severek okuluna gidiyor hersey icin tesekkurler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bal Şeker Çocuklar Anaokulu İletişim Bilgileri

Çavuşoğlu Mah. Orgeneral Tekin Arıburun Cad. No:46 Kartal/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum