fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu

Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu Hakkında

Her çocuğa en iyi şekilde eğitim vermek için yola çıkmış olan Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu eğitimi çocuklara eğlenerek vermekte ve çocukları sanatsal yönden geliştirmek istemektedir. Prensip olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türkçeyi doğru biçimde kullanan, fiziksel ve sosyal yönden güçlü bireyler yetiştirmeyi kabul etmiştir. Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu 3 ve 6 yaş arası çocuklara 08.00 ve 18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okulun tam gün ve yarım gün olmak üzere iki opsiyonu bulunmaktadır yarım gün de isteğe bağlı sabahçı ve öğlenci şeklindedir. Okulda İngilizce, Türkçe dil, Drama, Görsel sanatlar, Müzik ve orff, Modern dans eğitimleri verilmektedir. Verilen yabancı dil eğitimini daha kaliteli hale getirmek isteyen eğitim kurumu yarım gün İngilizce yarım gün Türkçe eğitim vermektedir. Okulda satranç, gezi, akıl ve zeka oyunları kulübü bulunmaktadır. Alanında uzman öğretmenlerle çocukları yabancı dil eğitimlerini vererek küreselleşen dünyaya uyumlu, yapıcı, yaratıcı, düşünen, meraklı ve sorgulayan, kendini doğru ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek hedeflenmektedir. Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu'nda tam zamanlı hizmet veren psikolojik danışman bulunmaktadır. Çocukların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacı ile servis hizmeti bulunmaktadır. Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu'nda düzenlenen mutfak etkinlikleri kapsamında çocukların paylaşma duygularının gelişimi sağlanırken , çocukların el becerilerini eğlenceli bir şekilde geliştirmesi sağlanmaktadır. Okulda yemekler İsmail şef tarafından yapılmaktadır ve okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir. Okulda bulunan cep-veli bilgilendirme sistemi veli ile olan iletişimin sağlıklı gerçekleşmesi içindir ve yemek bülteni de bu sistem ile ailelere iletilmektedir. Yaz dönemi boyunca çalışan aileler için ve yaz dönemi de çocuklarının eğitimine devam etmesini isteyen ebeveynler için okul yaz okulu kapsamında çeşitli eğitimler vermektedir bu eğitimler spor ağırlıklı ve gezi ağırlıklı olmaktadır.

Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu Yorumları (4)

  • İB

    Harika bir anaokulu burası. Çocukların rahat rahat gülüp oynayabilecekleri çok verimli saatler geçirebilecekleri ve branş dersleriyle desteklenerek inanılmaz güzel eğlenebilecekleri her çocuğun okumak isteyeceği süper bir atmosfer.

  • ÖB

    Branş derslerinde etkili bir anaokulu. Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve enerjilerini doğru harcayabilmeleri noktasında gerekli hassasiyetini gösterebilen nitelikli bir anaokulu tavsiye ederim elbette

  • OT

    Güvenli bir bölgede, okul öncesi eğitim konusunda uzman insanların bir araya geldiği işini iyi yapan bir anaokulu. Kullanılan materyaller ve eğitim yöntemleri tamamen çağdaş ve yenilikçi sistemlerin gerektirdiği gibi.

  • CK

    Yapılan her etkinliğin doğru ve işlevsel bir şekilde özen gösterilerek yapılması konusunda çocuklarımıza gelecekleri için çok güzel eğitim basamakları oluşturan harika bir kadro harika bir anaokulu

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Benim Çocuklarım My Kidz Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeli̇evler Mahallesi̇, Saklivadi̇ Sokaği, No:28A, Bahçeli̇evler/İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum