fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Berra Anaokulu

Özel Berra Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 09:00/12:00
Öğlenci: 13:00/16:00

Özel Berra Anaokulu Hakkında

İstanbul Ataşehir'de bulunan Özel Berra Anaokulu tecrübeli kadrosu ve kaliteli eğitim programı ile çocuklara okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Okulda çocukların sorumluluk sahibi, analiz yapabilen, yeteneklerini keşfeden, araştıran, sorgulayan, başarılı, çevresine duyarlı, insanlarla iyi ilişkiler kurabilen ve aktif bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır.
Özel Berra Anaokulu'nda çocukların fiziksel, sosyal ve kişisel gelişimleri için görsel sanatlar, drama, tiyatro, dans, müzik, atletizm, binicilik, jimnastik, spor, dil ve zeka oyunları etkinlikleri yapılmaktadır. Okulda bu aktivitelerin yapılıp keyifle zaman geçirilmesi için gerekli ortam ve materyaller sağlanmıştır. Sanat atölyesinde sanatsal çalışmalar yapan çocuklar mutfak atölyesinde de mutfak ve el becerilerini geliştirmektedirler. Okulda bulunan yemekhanede öğünlerini tüketebilir ve onlar için özel hazırlanmış dengeli ve sağlıklı beslenmelerini gerçekleştirebilirler. Okulda bulunan spor salonunda aktiviteler yaparak günlerini aktif bir şekilde geçirebilirler.
Okulda yaz okulu eğitim programı da bulunmaktadır. Yaz okulunda öğretmenler çocuklarla birlikte değerler eğitimi, sanat, Montessori, kültürel-sosyal gezi, piknik, spor, müzik, oyun, drama ve etüt aktiviteleri yapmaktadır.
Okulda tam gün sabah 07.30-18.30 ve 09.00-16.00 şeklinde, yarım gün ise 09.00-12.00 ve 13.00-16.00 şeklindedir. Özel Berra Anaokulu içerisinde bulunan yemekhanede hazırlanan yemeklerin taze olmasına ve çocukların günlük olarak almaları gereken besin değerleri karşılamasına önem verilmektedir. Okulda yemekler sabah, öğle ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün olarak verilmektedir.
İstanbul Ataşehir Ferhatpaşa'da çocuklarımızın ağaç, sebze ve meyve dikip, dalından yiyebileceği, özgürce koşturup oynayabileceği, genişçe bahçe içerisinde müstakil bir binada güvenin rahatlığın ve eğlencenin olduğu bir ortamda sorumluluk bilinçli ve öz güveni yüksek bireylerin yetişmesinin amaçlandığı bir okuldur. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet vermekte olan Özel Berra Anaokulu'nda çocukların farklı düşünme yeteneklerini geliştirmek, hayal gücü sezgi ve özgün fikir potansiyellerini daha iyiye taşımak için Scamper metodu uygulanmaktadır. Scamper üretici düşünmenin geliştirilmesinde kullanılan uygulanması kolay ve eğlenceli bir beyin fırtınası yöntemidir.

Özel Berra Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

Özel Berra Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Berra Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Berra Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Berra Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Berra Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Berra Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Berra Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Berra Anaokulu Yorumları (31)

  • EA

    şubat ayından beri okulu devam ediyoruz. Çoçuğum hersabah okula koşarak gidiyor. butun öğretmenleri çok ilgili sevkat dolu. Oğluma çok katıları oldu. Hiç düşünmüyorum acaba bugun ne yaptılar diye biliyorum ki dolu dolu vakitleri geçiyor. Gözüm hiç arkada değil.

  • PY

    Oğlum Berra anaokulundan mezun oldu ve çok rahat bir 1. Sınıf geçirdik. Kalem tutmak konusunda zaten ilerlemiş olduğu için yazıp çizmekte tekrar etmekte her zaman istekliydi çünkü anaokulunda bunu öğrenmişti. Şimdi birde kızım var 7 aylık. Yaşı gelir gelmez onu da Berra anaokuluna kayıt ettiricem. Özellikle Tuğba Hanımın ilgi alakası ve onun da anne oluşu, oğlumla kendi çocuğu gibi ilgilenmesi beni memnun eden kriterler. Kendisine minnettarım. Çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz bir okul.

  • FG

    Çocuk eğitiminde ilk aranan özellikler güven ,tecrübe,güler yüz ve sevgi ise içiniz rahat çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir kurum .Tuğba hanım bu işi gerçekten büyük bir özveriyle yapıyor buda haliyle öğrenci ve velilere olumlu olarak yansıyor .Başta Tuğba hanım ve Tüm Berra Anaokulu kadrosuna teşekkürler ...

  • EA

    Güvenilir, aile sıcaklığı olan gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir okul. Tüm çalışanlarına ve Tuğba hanıma teşekkürler

  • ZA

    Çocuklarınızı güvenle teslim edeceğiniz ve aile sıcaklığını aratmayacak bir okul.

  • B

    Gerek Tuğba Hanımın ilgi alakası gerek öğretmenlerin özveriyle evlatlarımıza yaklaşması bu okulu tercih etmeniz için ilk nedenlerden... çocuğunuzu Allah korkusu olan , işini hakkıyla yapan işinin ehli kişilere emanet etmek istiyorsanız “BERRA ANAOKULU” nu görmeden , Tuğba Hanımın çayını içmeden karar vermeyin.. motor gelişimi, matematik fen becerileri de ikinci planda , önce evlatlarımız mutlu olsun . Teşekkürler BERRA ANAOKULU

  • Güler yüzlü ve anlayışlı yönetimiyle harika bir okul.Ögretmenlerinin sevgi dolu yürekleriyle sıcacık sınıflar.daha ne olsun.Basarilariniz daim olsun

  • Sy

    Çok güvenilir güler yüzlü öğretmenleri ilgili gözümüz arkada kalmıyor tavsiye üzeri geldim çok memnun kaldık çok teşekkürler özellikle müdüre hanımada teşekkür ederim her tanıdığıma da tavsiye ediyorum.

  • Oğlum bu yıl mezun oldu ilkokula başlayacak ve ağlayarak ayrıldık.Benim gibi titiz bir anneyi memnun eden çok ilgili özbakıma önem veren bir annenin yavrusuna muamelesi gibi davranılan bir okul.Herşey Tuğba hanımın işleri iyi organize etmesi ve iyi öğretmenlerle çalışmasıyla ilgili bence.Herşey için teşekkürler

  • sk

    Çocuğumun güvenli bir anaokulunda olduğunu bilmek içimizi rahatlatıyor. Çok memnun buradan.

  • AA

    Kızım 4 yaşında, ilk seneyi tamamladık. Kızımın kelime dağarcığı o kadar genişledi ki bu da davranışlarına yansıdı. El, kol mimik hareketleriyle kendini ifade etmeye çalışması çocuğumun öz güven sahibi olduğunu gösteriyor kesinlikle okulun katkısının büyük olduğunu düşünüyoruz. Çok daha mutlu bir kızımız oldu, Tuğba Hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler

  • AG

    Kızım bu okuldan mezun şuan ilköğretime başladı şuanki öğretmeni ingilşzce eğitimini kalem tutma sanat becerisi konusunda çok becerikli olduğunu ve çok iyi bir anaokuluna gitmiş olduğunu söylüyor.Bende buna katılıyorum güven sevgi ve eğitim için Berra anaokulu diyorum

  • CT

    Sadece görüşmeye gittim henüz ama çocuğumu teslim edebileceğim tek okul kanaatine vardım.Tuğba hanım çok tatlı ilgili ve anne olması beni cezbetti ikna oldum yeni dönemde burada olma kararı aldık

  • TS

    Okulun küçük olması güven vermesine ve iyi bir eğitime engel değil.Bilakis çocuğuma daha çok ev ortamını sağlıyor.Müdüre hanıma ve öğretmenlere çok teşekkürler

  • HA

    Okula yazdirirken tvl'erde sosyal medyada görüp duydugumuz seylerden cok korkarak gitmistim..ya ağlarsa ya düşerse güvenli mi temiz mi doyar mı eğitim öğretim onlarca endişem vardi.. Bu kadar temiz güvenli duyarli güleryüzlü empati kurulan her ögrencinin her şeyiyle anneleri gibi ilgilenilen gözümün aklımın asla arkada kalmadığı beklentilerimin fazlasiyla karşılık gördüğü tereddütsüz tavsiye ettiğim harika bir okul..iyi ki bu okuldayız.. Eksik yanı yok.

  • Çalışan bir anne olduğum için kızımla çok fazla vakit geçiremiyorum bizden çok öğretmenlerini görüyor. öğretmenlerinin sıcakkanlı ve ilgili olması çok güzel çocuğum okuldayken evindeymiş gibi hissediyor. okul temiz ve güvenli.

  • DD

    Kızım için adeta ikinci bir aile oldular. Eve gelince sürekli arkadaşlarından ve öğretmenlerinden bahsediyor.Bu kadar güzel ve samimi ortamlarından dolayı ilk önce Tuğba hanıma ve öğretmenine çok teşekkür ediyorum.

  • ÇY

    Çocuğumun sevgiyle karşılanıp sevgiyle uğurlandığı,güvenle çocuğumu emanet edebildiğim bir eğitim kurumu.Kurucusundan öğretmenlerine emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

  • NA

    Gerçekten çocuklarımı gözüm kapalı teslim edebileceğim tek yer olduğunu tüm samimiyetimle söylüyorum teşekkür ederiz

  • RK

    Tavsiyelerle gittik görüştük. Ben de buradan tavsiye etme fırsatı buldum ve ilgilenen ailelere mutlaka öneririm. Çünkü bi kere güvenli ve hijyenik bir ortam. Çocukların sosyal zeka gelişimine ayrıca özen gösteriyorlar.

  • MO

    Taşınma sebebiyle iki yıllık okulumuzdan ayrıldık çok üzgünüm kesinlikle tavsiye ettiğim bir okul

  • LE

    Çok ama çok memnunum 3 yıldır oğlum devam ediyor

  • TG

    Çocuklarımıza, emanetlerimize çok iyi bakıyorsunuz. İyi ki varsınız

  • SP

    Raslantı sonucu berra anaokuluna ulaştım çokta memnun kaldım Tuğba hanımın ilgisi alakası beni çok rahatlatmıştı gözüm kapalı oğlumu emanet ettim çok teşekkürler siz ve sizin gibi değerli öğretmenlerimize iyiki sizi seçmişim

  • RY

    Oğlum iki yıl devam etti tayinim çıktığı için çok üzülerek ayrılmak zorunda kaldık kesinlikle güven sevgi ve okul öncesi eğitimin çok iyi verildiği bir okul, emeği geçen öğretmenlere ve özellikle Tuğba hanıma sonsuz teşekkürler

  • SB

    Hergün 8 km mesafeden başka hiçbir okula güvenemediğim için berra anaokulunu tercih ediyorum ve hiç pişman olmadım teşekkürler herşey için

  • MZ

    Sıcakkanlı öğretmenler ve müdüre hanımın ilgisi başka okul fikrini akıldan siliyor

  • NK

    Kızım 4 yaşında ve ilk defa okul deneyimi yaşaması sebebi ile doğru tercih olduğunu söyleyebilirim. Okula alışma dönemindeki zorlu süreçte desteklerini eksik etmeyen sınıf öğretmenimiz ve okul müdürümüze ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Geleceğe daha ümitle bakan gençlerin ilk temellerinin atıldığı okul tercihiniz için güvenle çoçuklarınızı emanet edebilirsiniz. Sosyal aktiviteleri çoçukların el becerileri geliştirilmesi ve kendilerine olan güvenin sağlanması açısından gayet iyidir. Başarılarının devamını dilerim.

  • GS

    Berra anaokulu çocuğumu gözüm arkada kalmadan bıraktığım ve çok memnun kaldığım bir anaokulu

  • NA

    Oğlumun kişisel gelişimine sağladıkları katkı öğretmenlerin ilgisi ve müdür Tuğba hanımın ilgili ve sevecen tavırlarıyla hiç yabancılık çekmediğimiz aile ortamı gibi bir eğitim yuvası

  • GY

    Güven veren yönetici ve öğretmenleriyle kesinlikle tavsiye ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Berra Anaokulu İletişim Bilgileri

Ferhatpasa Mahallesi, 15. Sokak, No:77, Ataşehir / İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum