fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu Hakkında

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu ismini Beykozlu hanımlardan esinlenerek almış, 1995 yılında kurulmuş, sivil toplum kuruluşuna bağlı, bir dernek anaokuludur. Beykoz/Kavacık bölgesinde 2 bina olarak eğitim ve öğretim sürecini 2007'den bu güne devam ettirmektedir. Anaokulumuzun Vizyonu, bedenen, zihnen ve ruhen gelişimini her an devam ettirebilecek çocuklar yetiştirmek; insani değerleri çocukların fıtratlarındaki safiyetle topluma sunmak ve her an gündemde tutmak; ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, ahlaki ve milli ilkelere önem veren bilimsel temelli kalite standardını yaygınlaştırmayı hedef alan bir yuvadır.
Bilim ve teknolojinin sürekli geliştiği sınırların ortadan kalktığı zamanla yarışılan bu çağa ülkemiz, ancak araştıran, sorgulayan, sorumluluklarının bilincinde ve vizyon sahibi ,ne istediğini bilen iyi bir nesille dahil olabilecektir. Bu nedenle Özel Beyhan Gülücük Anaokulu olarak hedefimiz, çağımızın gerekliliklerine uygun nitelikte kimlik sahibi değerlerinin bilincinde bireyler yetiştirmek ve yetiştirilmesine rehber olmaktır. Güvenilir ve sevgi dolu bir ortamda dikkatli, yeteneklerinin farkında, sorumluluk sahibi, okulunu seven, çalışmayı seven, arkadaşları ile bir uyum içerisinde hareket edebilen ve temel becerilere sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Modern binamız, sağlıklı çevre şartlarımız, yaş guruplarına uygun sınıflarımız, sosyal kültürel etkinliklerimiz, sahip olduğumuz alanında uzman kadromuzla bilinçli anne ve babalarımızın en değerli varlıklarına hizmet vermenin haklı onurunu yaşamaktayız.
Şubelerimizde öğrencilerimiz için bahçe ve oyun alanları mevcuttur. Çocukların günlük beslenme ihtiyaçları helal ve organik gıdalara özen gösterilerek aşçımız tarafından günlük pişirilmektedir. Okulumuzun çıkardığı yemekler ve oluşturduğu yemek listeleri gıda mühendisimiz tarafından hazırlanmaktadır. Temizlik için düzenli kontroller yapılmakta ve çocuklara hijyenik bir ortam sağlanmaktadır. Çocukların eğitim gördüğü alanlarda eşya ve materyal seçimi de güvenliklerini sağlayacak ve eğitimlerini destekleyecek role uygun belirlenmiştir. Zemin olarak olası kazalarda darbeyi önleyici ahşap zemin kullanılmıştır.
Özel Beyhan Gülücük Anaokulu'nda kendine ait servisinde çocukları ailelerden teslim alıp ailelere teslim edecek ve ulaşımlarında güvenliklerini sağlayacak rehberlik öğretmenlerimiz bulunmaktadır. Çocuklara okul öncesi yabancı dil eğitimi sağlanmaktadır. Yabancı dil olarak verilen eğitimler İngilizce ve Arapça olmak üzere 2 ders seçeneğine sahiptir. Eğitim ve öğretimim dönemimiz yaz aylarında de devam etmektedir. Çocukların sanatsal ve sosyal olarak gelişimlerini destekleyecek Artikülasyon, jimnastik, drama, İngilizce, halk oyunları, akıl oyunları ve görsel sanatlar etkinlikleri bulunmaktadır. Bu etkinliklere bağlantılı olarak sunumlar düzenlenmekte ve velilerin de katılım sağlayabilecekleri etkinlikler sergilenmektedir. Çocukların gelişimlerini takip etmekte, zeka çeşitlerine göre çalışma yapmakta ve grup eğitimi kadar bireysel eğitime önem vermekteyiz. Bununla birlikte kurum psikoloğumuz tarafından bireysel ve grup terapileri uygulanmaktadır.
Okul aile sistemi kullanarak hem velimizin hem öğrencimizin mahremiyetine saygı duyup fotoğraf ve videolarını bu sistem üzerinden kişiye özel paylaşmaktayız.2 ve 6 yaş arasındaki çocuklarımıza yönelik çalışmalarımızı özenle yapmaktayız. Okulumuzun açık olduğu saatler 07:00 ve 19:00 arasındadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu Yorumları (166)

  • Benim üç yasında bir oğlum var ,Gülücüge gidiyoruz .Biz aslında konusamıyor diye verdik ,üç ay sonra konusmaya basladı.Öğretmenimiz ve okuldaki diğer calısanlanlar çok ilgililer .Ben cok arastıramadım ,benim kız kardesim iyi bilir böyle konuları.O aeastırdı buldu .İyikide bulmuş .Allah razı olsun hepdınden .Biz çok memnunuz.Herkese tavsiye ederim .Betül öğretmen ,Edanur öğretmen cok ilgileniyorlar .Sürekli bilgi veriyorlar .Cok güzel bir okul.Arastıranlar bilir zaten .Beykoz cıvarındaki en iyi okulmus.Gercektrnde ole.Allah bin kere razı olsun.Fiyattada cok yardım ettiler.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Günümüz çocuklarımızın temel sorunlarından biri konuşma geriliği. Dil geliştirme beceri çalışmaları, akranlarıyla sosyal çevrede bulunuyor olmaları konuşmayı hızlandırıyor. Tüm sınıflarımızda artikülasyon çalışması uygulanıyor. Bütçenize uygun geliş gidiş programlarımız mevcut. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • RA

    Merhaba Çocuğuma bir okul arayışı içerisindeydim. İnternetten araştırma yaparken Gülücük'e rastladım. Hakkında hep iyi yorumlar olması,çalışan bir anne olduğum için saatlerinin bana uyması beni cezbeden şeylerdi. Yakından gidip gözlemlediğimde okulun bahçesinin ve kum havuzunun olması, doğa ve çocuk etkileşimine önem vermeleri beni çok etkiledi ve işte bu dedim!Çocuğum eğlenerek öğreniyor, öğrenerek eğleniyor

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizlere emanet etmiş olduğunuz yavrularınıza tüm imkanlarımızı sunarak maksimum fayda sağlamalarına gayret ediyoruz. Mesajınız için çok teşekkür ederiz.

  • ŞA

    Merhaba Gülücük Ailem Benim çocuğumun belirli ürünlere ölümcül alerjisi var. Daha önce başvurduğum okullar bu durumu kabul etmedi. Tam umutlarımın tükendiği anda Gülücük'e başvurdum ve bu duruma hassasiyet göstererek bana güven verdiler. Hiç problem yaşamadık. Allah razı olsun. ❤️

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok riskli bir konu! Ciddi hassasiyet gösteriyoruz. Son yıllarda her çocuğun farklı bir alerjisi gelişti. Öğretmen kadromuzun alerjen çocuklara karşı tecrübeli olması siz değerli annelerimiz için güven veriyor olması bizleri memnun etti. Teşekkür ederiz.

  • PK

    Eğitim sistemi ve çocuklara yaklaşımları çok güzel biz ebeveynler olarak buna çok önem verdiğimiz için içimiz çok rahat bi şekilde bu kurumları tercih ediyoruz

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Zeka çeşitlerini önemsiyoruz. Öğrencilerimizin mizaçlarına yönelik eğitim programlarımız var. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • BT

    Cocuklarimi yillarca guvenle emanet edebildim, ogretmenler sevgi dolu, program ve ortam cok gelistirici, kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir kurum olarak eğitim müfredatımızı öğretmenlerimiz yıllardır büyük bir özenle kendileri yazıyor. Yorumunuza çok teşekkür ederiz. Sevgiler

  • EA

    Sadece İnternette gezinirken şans eseri gördüğüm bir okuldan bu kadar memnun kalacağımızı hiç tahmin etmezdik. Okul yöneticileri, öğretmenler, tüm çalışanlar çok ilgililer . Oğlumu bir önceki kreşe daha yazdırmadan bile çıkan sorunlar gözümüzü çok korkutmustu ama burda inanılmaz huzurluyum/ huzurluyuz. Eminimki çok keyifli ve öğretici günlerimiz olacak . Şimdiden çok teşekkür ederiz

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Özel Beyhan Gülücük Anaokulu olarak instagram sayfamızdan bizleri bulmanıza çok sevindik :) Huzurlu olabilmeniz için tüm veli adaylarımızı okula uyumlanma sürecine alıyoruz ve sizleri 1 hafta ücretsiz misafir ediyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz. Sevgiler

  • AS

    Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebileceğiniz çok güzide bir kurum.Öğretmenleri tecrübeli,çalışanları güleryüzlü ve yardımsever.İkinci evimiz gibi hisettirdiler. Tavsiye ediyorum,teşekkürler

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Uzun yıllardır aynı ekiple çalışmanın verdiği güvenle yolumuza devam ediyoruz. Kendinizi evinizde gibi hissetmenize çok sevindik.

  • SA

    oğlum bu kurumda olduğu için çok şanslıyız bu kadar özveri ile çalışan başta idarecimiz,öğretmenlerimiz ve personellerimiz her biri bizler için çok kıymetli. Yollarımız sizinle kesiştiği için mutlu ve şanslıyız Gülücük

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Asıl biz sizlere hizmet sunabildiğimiz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Çevredeki en kaliteli okullardan biri eğitimi yemekleri temizliği her anlamıyla çok iyi tavsiye ederim

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hijyen ve helal beslenme kurumsal önceliklerimiz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Yavrumuz bu okulu o kadar çok sevdiki evde bana bile öğretmenin diyor. Haftasonları bile bana öğretmenim diyor. Güvenle çocuğunuzu gönderebilirsiniz.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok şirin bir yorum olmuş :) tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyoruz :)) ööğğretmenim :))

  • CG

    Çok ilgililer kendi çocukları gibi sahiplenip benimsiyorlar Zeynep öğretmenimiz çok sevecen ve kendisiyle her zaman rahatlıkla iletişim kurabiliyoruz ilgileri ve samimiyetleri için çok teşekkür ederiz.Şiddetle tavsiye ederim.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Aslında tüm çocuklar hepimize emanet :) Emanetin Bilincindeyiz sloganı ile yolumuza devam ediyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • İkiz çocuklarımı güvenle gönderiyorum her gün yaptıkları farklı etkinlikler ile günleri dolu dolu geçiyor eve geldiklerinde artık tüm enerjilerini atmış oluyorlar.İyi ki Gülücük var tavsiye ederim.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İkizlerimizle ilgili en büyük handikap bireysel değerlendirme aşamasında oluyor. Her birey kendine özel çeşitli başarı ve desteklenmesi gereken yönlere sahip...Bazı ikizlerimizi aynı bazılarını ise farkı sınıflara yerleştiriyoruz. Tüm enerjimiz minnoşlarımıza feda olsun :)

  • FO

    İyi ki Gülücük,iyi ki canım Betül Ögretmenim ..Çok şanslıyız ki sizi bulduk

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki siz iyi ki öğretmenlerimiz :) hem sizler hem öğretmenlerimiz bizimle olduğu için çok nasipliyiz :)

  • ST

    Ahhh canım okulum ,canım ögretmenlerim

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sıcacık bir yorum kocaman bir kalp bırakıyoruz size sevgiler

  • NY

    Merhaba,uzun zamandır oğlumuz için okul arayisindaydık.Ben ve eşimde eğitimci olduğumuz için açıkçası doğru yeri sanırım Beykoz'da bulamayacagiz derken bir arkadaşımin yeğeninin bu okulda olduğunu öğrendik .Arkadaşımın ablası ile konuştuk ...Okulla iletişime geçmeden önce benim eğitimci olarak sormak istediğim kilit sorular vardı.Bu sorulara olumlu yanıtlar aldıktan hemen ertesi gün okulu aradık ve davet ettiler .Yaklaşık 2 saat kadar görustük çok kıymetli Müdüre Hanımefendiyle.Tabiki benim kulağım bina içindeki seslerdeydi.Ve bir konuşmaya şahit oldum.Aglayan bir çocuğu incitmeden sabırla dinleyen ,onu anladigini ,o an yaşadığı duygusunu anladığını gösteren ,gerçekten bu işin eğitimini çok iyi aldığını gösteren harika cümlelerdi.O hissettiğim evet doğru yerdeyim duygusuydu.Kapida karşılayan Hanımdan tutunda yemek yapan ,çay kahve getiren Hanımefendiye kadar ,çok kibar ,içten ,samimi insanlardı.Ertesi gün oryantasyon sureci için randevulastik ,vee 3 yıldır Gülücükdeyiz.Cevremde tanıdığım herkese gözüm kapalı tavsiye edebilecegim bir kurum.Eger sizde benim gibi aşırı detaycı iseniz burası tam aradığınız yer

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Detaylı yorumunuz için size teşekkür ederiz. Bizler sürekli resmin içinde olduğumuzdan dolayı bazı konuları sizlerin söylemleriyle fark ediyoruz. Mesajınız kalbimizi gülümsetti.

  • BC

    Gülücük Anaokuluna gidene kadar o kadar okul gezdim ki işte aradiğım okulu buldum dedim.Kapıyı açandan tutunda idarecisi, öğretmenleri öyle güzel karşılıyorlar ki sanki daha öncden tanışıyormuşuz hissini veriyorlar.Sıcak bir yuva gibi kendimi ve yavrumu güvende olduğumu anladım.İyi ki Gülücükle birlkiteyiz

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuza girer girmez kendinizi evinize girmiş gibi hissetmeniz bizleri çok memnun ediyor. Gülücük Ailesi olarak büyümeye devam ediyoruz. Sevgiler

  • AY

    Hepsi birbirinden değerli öğretmenler iyiki gülücük diyorum iyiki çocuğumu vermişim diyorum

  • AK

    Tek kelimeyle kolej düzeyinde bir okul dilerim İlkokuluda olsun .Başarılarının devamını dilerim.Öğretmen kadrosu harika,temizlik ve yemekleri özenle yapılıyor.Okul arayanlara tavsiye ederim

  • AY

    Öğretmenler bakımından çok kaliteli bir okul çocuğum orda okuduğu için çok şanslı

  • En beğendiğim tarafı tmamen çocuk gelişim odaklı akademik pisikolojik sosyal bedensel her türlü gelişimine anne güvenilirliğine sevgiyle ilgilenmeleri.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul ve ailelerimizin birlikte hareket edebileceği sürekli sıcak samimi iletişim kurarak sizlere yol arkadaşı olmayı önemsiyoruz. Yorumunuz içi teşekkür ederiz.

  • MS

    Canım okulum ,yıllar önce oğlumu gönderdiğim Gülücüğe şimdi torunum gidiyor.Ve bir okulun kalitesi artarak ,ama samimiyeti hiç değişmeden ve size müşteri değil veli olarak bakan ,ve çok kıymet bir yer daha bulabilir misiniz?Torunum doğduğu gün demiştim ogluma kızıma ,Allah nasip ederse o günleri görürsem evladimizi Gülucuge gönderelim diye.Hamdolsun ki o günleri gördük.

  • Çb

    Canım gülücük öğretmenlerim her birinizi çok seviyor çocuğummm emekleriniz ödenmez

  • NY

    İki yıldir oğlum Gülücüğe emanet ,Hamdolsun ki Kendi evlatları gibi düsunup kolladilar.Oglum konuşamıyordu ,3 ay sonra inanılmaz şekilde değişimi gördük ,şimdi ingilizce konuşuyor

  • Sk

    Çocuğun her bir öğretmenini ayrı ayrı çok seviyor, manevi değerler yüksek bi o kadarda kaliteli bir okulsunuz

  • Hk

    Çok memnunun Gülücük Anaokulundan adı gibi güler yüzlü neşe dolu, Eğitim harika

  • EB

    Tertemiz bir bahçe düşünün ,herşey çocuklar için düşünülmüş ,aklınıza gelebilecek her detay ...İçeriden mis gibi anne yemekleri ,anne kurabiyesi kokuları geliyor.Karsilastiginiz herkesin yüzü size nezaketle gülüyor .Arka bahçesinde ıhlamur ağacı gölgesi efil efil ,altında özenle hazırlanmış tertemiz kum havuzu ,minik bir toprak alan sebzeler ekilmiş ☺️bakımını çocuklar yapıyor .Gittiğim ilk gün dedim ki eşime "evet kızımızı gönderecegimiz yer burası .Birde yanında dopdolu bir eğitim programı ...Diğer okul randevularini hemen iptal ettik .Ertesi gün canim kızimı ,melek kalpli ögretmenimizle tanıştırik.

  • İY

    Çok güzel yorumlar duyuyorum hem akademik hemde değerler eğitiminde tam bir marka okul çağı geldiğinde vereceğim tek adres

  • MA

    Gülücük Okulumuz ellerinden geleni sonuna kadar yapmaya gayretli ekibi çocuklarımızın 2. Evi oldu Eğitim konusundaki hassasiyetleri çocuğumuzun gelişimi üzerindeki ilerlemesini takip etmeleri destek olmaları yine bizim için çok değerli Tüm ekibe teşekkür ederizÇocuklarımızın Gülücük ilkokulunda devam etmesini çok istiyoruz

  • BU

    Çocuğumun kaliteli vakit geçirdiği bir yer her alanda harikalar yaratan bir okul canım gülücük ❤️

  • SK

    Çok güzel yorumlar duyuyorum hakkında Beykoz'da ki anaokulları arasında bir marka diyebilirim çocuğum yok ama olsa kesin verirdim

  • NA

    Canım ögretmenlerim ,Kıymetli Gülücük anaokulu ekibi ,işini bu kadar titizlikle yapan ,Çocuklara kreş değil sıcacık bir eğitim yuvası olan ,temiz ,özenli disiplinli ,nezaketli bir okul daha bulabileceğimi hiç sanmıyorum .Harikasınız.Hepinizden Allah razı olsun

  • SK

    Komşumun çocuğu gidiyor çok memnun benimde o yaş gurubunda çocuğum olsaydı kesin verirdim

  • BU

    Kızımın gülücükte aldığı eğitim ilk okul hayatında bizi rahat ettirdi iyiki varsın gülücük

  • BU

    Tek kelime ile Gülücük demek güven demek gözünüz arkada kalmadan gönderebileceğiniz tek okul❤️

  • AK

    Selamlar ,iş hayatına geri dönünce kızımı birakacabilecegimiz bir kreş arayışına girdik .Bizim beklentimiz yavrumu bırakabilecek güvenli bir yerdi.Daha ilk görüşmeden itibaren bizi ve kızımı o kadar çok onemsedilerki biz bile şaşırdık.Kızımı sarıp sarmalayan ,psikolojik gelişimini herseyini düşünen canım Gülücük Ekibi .İyi kiii iyiki hepsi varlar Ne yapsam ödeyemem haklarını .Hep varolun inşallah

  • ap

    Harika bir okulsunuz, eğitiminiz ve öğretmenlerimizin tatlılığı, o kadar naif ki

  • Çevremdeki insanlar tarafından övgüyle bahsedilen bir okul. Sistematik çalışmaları çok hoşuma gitti. En kısa zamanda kayıt için tekrar gideceğim

  • Ed

    Yıllardır değişmeyen kadro ve kaliteli eğitimin tek adresi. Keşke ilkokul ve ortaokul şubeleriniz de olsa

  • OT

    Yiğenlerim bu okulda okudular. Değerler eğitimi konusunda üstüne tanımam. Yaşı geldiğinde kendi çocuğumu da kayıt yaptıracağım

  • Ak

    3 çocuğumu da severek gönderdim ilgi alaka ve samimiyetlerinden çok memnunum. İyi ki gülücük ❤️

  • BU

    Canım Gülücük ❤️ 4 yaşta başladık ve bu okuldan mezun olduk öğretmenlerinin hepsi çok kaliteli insanlar aşırı ilgili bir okul iyiki gülücük var ❤️

  • ŞA

    Oğlumun burda 2.yılı hiç bir zaman başka bir okulu düşünmedik burda ki huzuru başka hiç bir yerde bulamayız peronellerimiz öğretmenlerimiz o kadar tatlı ve güleryüzlü ki iyi ki yollarımız kesişmiş.

  • En büyük oğlumu gülücükten mezun etmiştik şimdi de en küçüğümü buraya getirdik aradan yıllar geçse bile hala aynı yüzleri görmek o kadar mutlu ediyor ki iyi gülücüklüyüz.

  • AE

    Önceki okulumuzdan sorunlarla ayrıldık ama buraya geldiğimiz ilk gün o kadar güzeldi ki kızım çok sevdi öğretmenlerimizin hepsinin güler yüzleri bizi rahatlattı gönül rahatlığıyla gülücüğe gelebilirsiniz.

  • NK

    Kızımın ilk okul deneyimi bende ayrılması çok zor oluyor ama gülücükteki öğretmenlerimiz personeller o kadar yardımcı oldular ki bu zorlu süreci çok kolay bir şekilde atlattık iyi ki sizinle tanışmışız.

  • Çok uzun zamandır okul arayışındaydık oğlumla ilk ayrılışımız gülücükle tanıştığımız ilk günden beri o kadar mutluyuz ki hem oğlum hem ben iyi ki gülücükle tanışmışız iyi ki varsınız.

  • S

    Üç evladım var çok Şükür üçüncüde yollarımız kesişti gülücükle keşke diğerlerinde keşisseydi çok memnunuz iyiki gülücükGayet memnunum her şeye hassasiyetle yaklaşıyorlar daha ne olsun

  • Kardeşimin oğlu bu okulda. Ve gerçekten çok memnun. Öğretmenler güler yüzlü ve veliler ile bire birde çok iyiler. Evim yakın olsaydı çocuğumu kesinlikle bu okula verirdim

  • NA

    Anne olarak çok şanslıyım çocuğumu her okuldan alışımda beni güler yüzle karşılayan bir personel ilgili alakasını hiç eksik etmeyen öğretmenleri var okul çıkışı yaptıklarını büyük bir keyifle anlatan bir evlada sahibim bu yüzden gönül rahatlığıyla Gülücük Anaokulu diyorum iyi ki varsınız

  • Aa

    Değerler eğitimi açısından sevdirilerek öğretilen bir kurum evde biz çocuğumdan öğreniyoruz yemeğe başlama adabı, uyku adabı nasıl olmalı sizin sayenizde teşekkürler Gülücük anaokulu

  • Ea

    Kavacık civarının en nezih okulu ortamı, öğretmenlerin güler yüzlü anne şefkati ile yaklaşması sayesinde çok rahat bir orysntasyon süreci geçirdik. Kendimi evimin sıcaklığında hissettiren tüm Gülücük personeline teşekkür ederim

  • Aa

    Gönül rahatlığıyla ikinci çocuğumu gönderiyorum oğlum bu yıl ilkokula başladı ve öğretmeni aldığı okul öncesi eğitimin ve ahlakın çok güzel olduğundan bahsediyor teşekkürler Gülücük anaokulu

  • Y

    Öncelikle gözünüz kapalı emanet edebileceğimiz yerlerden biyer ve biz anneler için en önemli olan

  • CS

    Canım okulum , o kadar yazacak sey var ki sizler ,hangisini yazayım bilemedim .O sıcacık şefkatiniz mi ,güler yüzünüz dostluğumuzu mu ,cocuguma kattıklarınız mı ...Ben tek kelimeyle muhteşem dıye yazayım .Kusur ararken yorulursunuz

  • Y

    Okulumuza tam 2 sene çocuğumu emanet ettim ne güzel ki ordan mezun olduk . Gülücüğün yetiştirdiği evlatları gerçekten harika herkese tavsiye ediyorum etmeyede devam edeceğim ♥️♥️♥️

  • EB

    İyi ki bu okulu seçmişim. Çok şanslıyız. Herkese öneriyorum. Çocuğunuz için en doğru karar.

  • ZY

    Herkes gülücüklü olmalı. Bu kadar da iddialı söylüyorum. Öğretmenler ayrı, personel ayrı güzel. Çok teşekkürler.

  • BB

    Ahh güzel okulumuz. Bizim bütün sülalemizin kıymetlisi. Öğretmenleri harika. Hepsini çok seviyorum.

  • MB

    Oğlum bu okulda okudu. Zor bir süreçten geçiyorduk ailece. Oğluma çok çok iyi geldi. Öğretmenlerine burdan da teşekkür ederim.

  • MK

    Gülücük anaokulu bizim için çok kıymetli. Önce kız kardeşim sonra da oğlum gitti bu güzel okula. Çok memnun kaldık.

  • YY

    Eğitim açısından ve öğretmen açısından çok iyi bir okul oğlum gülücükle büyüdüğü için çok şanslı

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Oğlunuza hizmet vermek bizi içim zevki :)

  • IY

    Kaliteli bir okul iyi ki çocuğumu gülücük Anaokulu na vermişim orda okuduğu için çok şanslıyız

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    iyi ki çocuğunuzu getirdiniz :) iyi ki sizlerle tanıştık sizlerle yol arkadaşı olmak çok keyifli

  • İyi ki bu okula kayıt ettirmişim oğlumu gözünüz kapalı kayıt ettirebilirsiniz.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuza teşekkür ederiz. Var olduğumuz sürece en temel hazinemiz GÜVEN ilkesi olacaktır.

  • İÖ

    Gülücükle tanıştığımızdan beri kızımı başka bir okulda düşünemiyorum iyi ki gülücüklü olmuşuz.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki Gülücük Aİlemize katıldınız. Beklesin bizi dünya :) gelecek nesil bizimle :)

  • EU

    Yani bu semtte böyle güzel bir okul olduğunu bilsem daha önceden oğlumu kayıt ettirirdim bu kadar geç kaldığım için çok pişmanım ama iyi ki yollarımız kesişti ve iyi ki gülücüklü olmuşuz.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Beykoz bölgesinde 30 senedir tüm öğrencilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Sevgiler

  • AK

    Eşimin iş durumundan istanbula taşındık buradaki arkadaşlarımız hep bu okulu önerdi ve kızımı bu okula kayıt ettirdik o kadar memnunuz ki kızım 1. Sınıfa başlayana kadar bu okuldan ayrılmayı düşünmüyoruz.

  • Oğlum şuan bu okulda ve o kadar memnunuz ki iyi ki gülücüğe kayıt ettirmişiz her konuda 1 numara

  • NK

    Kardeşim gidiyor ailem çok memnun ileride bir evladım olursa kesin yuvası gülücük olur

  • SK

    O sıcacık karşılama harika güler yüz ve profesyönellikleri mükemmel çok memnunum

  • AY

    Çocuğum Beyhan Gülücük Anaokulu'nda okuduğu için çok şanslıyım çok kaliteli öğretmenler ve eğitim sistemi var

  • AY

    Çocuğum okula çok mutlu ve heyecanlı gidiyor çok kaliteli öğretmenler var çocuğum orda olduğu için çok şanslıyım

  • SA

    Selamlar ,eğer benim gibi kaygıli ,temizlik ve hijyen konusunda hassas iseniz ,hiç düşünmeden Beyhan Gülücüğe gidin derim .Bunun yanında merhamet ,sevgi ve çok dolu bir eğitim programı bulucaksınız.Yavrum.icin yaptiğim en iyi şeylerden birisi.

  • Y

    Beyhan gülücük okulu benim için çoook değerli bir okul oğlum çok güzel bir şekilde alıştı gözüm kapalı emanet ediyorum çok şükür Tek kelimeyle mükemmel bir okul

  • CY

    Merhaba Beyhan Gülücüğe rastlamadan önce ve sonra diyebileciğimiz kadar bizim hayatimizda önemli bir rölü olan canım okulumuz.Oradaki herkes iyi ki varlar.Allah hepsinden razı olsun .Tek tek hepsini çok seviyorum hele ögretmenimiz merhameti güleryüzü ,tek kelimeyle muhteşem .İyi ki gülucuk diyorum ...

  • AK

    Merhaba,uzun arayışlar sonucu Beyhan Gülücüğe rastladık ,iyikide rastlamışız.Öğretmenimizden ve genel olarak kurumdan cok memnunuz .Bu kadar merhametli ,sevgi dolu ,guleryüzlü insanlar nasıl bir araya toplanmış insan düşünmeden edemiyor.Muhteşem zaten

  • ZY

    Merhaba ,ben okul konusunda cok arastırma yaptım ,en sonunda Gülücük anaokulu çıktı karsımıza .Kendi evlatları gibi sarıp sarmaladılar ,okula baslarda gitmek istemeyen oglum simdi benden önce hazırlanıyor.Kapıda karsıyalanından tutunda ,yemek yapan gorevlısıne öğretmenıne kadar gercekten hepsi seçilmiş insanlar .Çok çok memnunum ,küçük kızım okul yasına gelınce de tek adresimiz Beyhan GülücükHarikalar zaten ,daha iyisi varmıdır bılmiyorum

  • Merhaba Beyhan Gülücükle iki yıl once yollarımız kesişti.Tek kelimeyle muhteşem bir okul .Herkese tavsiye ederim Muhteşem zaten ,aynen boyle devam etsinler.

  • Gülücük anaokulu iki çocuğumuda emanet ettiğim bir okul☺️ Zeynep öğretmenimiz merhameti ve güleryüzü ile iyi ki var

  • SA

    Çocuğumu güvenle emanet ettiğim harika bir okul☺️ Eğitime ve ahlaki değerlere önem veren öğretmenler ile çocuklarım için her zaman iyi ki dedim

  • Ş

    Hem öğretmenlerin çocuklara olan sabrı, sevgisi hemde verdiğiniz eğitimden çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum

  • F

    Okulun konumu, öğretmen ve personelin güler yüzü çocuklara olan tavrı hepsi için teşekkür ediyorum size. İyiki kızım sizinle

  • ma

    harika bir okul iyi ki burayı tercih etmişim çocuğuma çok büyğk bi katkı sağladınız

  • Z

    Bir anne olarak hiç düşünmeden her sabah evladımı size emanet ediyorum, aklım asla geride kalmıyor. İyiki varsınız

  • Eğitim sistemiminin bu denli güzel olması ve en çnemlisi değerler eğitimi göeüp görebileceğim en sevgi odaklı okul

  • K

    tüm öğretmenlerimize ve okulda çalışan herkese teşekkür ederim çok profesyonelsiniz

  • Cy

    Harika bir kurum, harika öğretmenler. muazzam bir eğitim sistemi iyiki bu okulla tanıştık çocuğum için mutluluk duyuyorum

  • GB

    Bir çok Anaokulu gezdik Sonunda harika bir okul bulduk.Gülücük Anaokulu bize her konuda yardımcı olmaya çalıştılar.Kısa zaman da kızım uyum sürecini tamamladı Kendinden emin değerli öğretmenleri sayesinde devam ediyoruz Teşekkürler Gülücük Ailesi

  • BK

    Ben bir veli olarak Gülücük Anaokulunda verilen eğitimden çok memnunum.Çocuğumun sosyalleşmesinden ve her durumundan haber alabilmem benim için de bu çok önemliydi.Resim video ve bilgilendirilmeler beni çok rahatlattı.İyiki sizinleyim Gülücük Ailesi.Personel ve Öğretmen kadrosu mükemmel.Tavsiye ederim

  • FA

    Çoçuğumu bu okula verdiğimiz için çok mutlu ve şanslı hissediyoruz şu zamanda çoçuğa verilen değeri ve eğitimi bulduğumuzu düşünüyorum ve çok minnettarız.

  • Hm

    ilk çocuğum gülücük ile büyüdü ikinci çoçuğum gülücük ile büyüyor emekleriniz için minnettarım verilen eğitim sevgi çok özel.

  • Çoçukların sevgiyle büyüdüğü her yer çok özeldir o sevgiyi bizde görüyoruz ve çok memnunuz. Kapıda çoçuğumu karşılayan personele kadar öğretmenlerine idarecimize minnettarım teşekkürler Beyhan gülücük.

  • SA

    Şeffaf bir okul samimi güler yüzlü çalışanlarıyla sıcacık bir yuva☺️kızımı içim rahat bir şekilde emanet edebiliyorum. Önemli olanda bu aklımın kalmıyor oluşu

  • Ma

    Severek geldiğimiz samimiyet ve iyi niyet temsili insanların bulunduğu tertemiz bir okul ❤️

  • Yk

    Her çocukla göz ardı etmeden ilgilenmeleri,velilerin desteklemeleri çok hoşuma gidiyor bu ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum ❤️

  • Ha

    En değerli varlığımız çocuklarımızı sizlere emanet ederken emin ellerde olduğunu bilmek içimizi rahatlatıyor. Okulun yöneticisi ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz ❤️

  • Ha

    Severek geldiğimiz samimiyet ve iyi niyet temsili insanların bulunduğu tertemiz bir okul ❤️

  • AT

    Her çocuğa kendisini özel hissettiren, asil insan muamelesi yapan, öğretmeninden temizlik personeline kadar Güler yüzlü insanlar

  • BT

    4 çocuğumu da gülücük ailesinde büyüttüm çok memnun kaldım. Güven=Gülücük demek benim için. Beykoz da büyük bir nimetsiniz❤️

  • Ny

    Değerler eğitimi bizim için çok önemli ve bu konuda işinin en iyisi gülücük ailesi. iyi ki varsınız

  • BB

    Okul zaten bir numara, öğretmenimiz Zeynep Duman’da harika bir öğretmen. Hiç düşünmeden çocuğunuzu gönderebilirsiniz.

  • ÇC

    Oğlumum severek mutlu şekilde gittiği bir okul.Zeynep öğretmenimiz çocukları çok seven çok ilgili bir öğretmen.Emekleri için çok teşekkür ederim.Çocuğumu emanet ettikten sonra gözüm arkada kalmıyor.

  • MY

    Oğlum ve kızım bu okulda okudu. Zeynep Duman öğretmenleriydi. Çok iyi bir öğretmen. İyi ki bizim öğretmenimiz olmuş. Gözünüzün arkada kalmasını istemiyorsanız ilk tercih Gülücük Anaokulu.

  • ZY

    İyi ki bu okula göndermişim kızımı. Çok memnun kaldım. Zeynep Duman öğretmen çok ama çok iyi bir öğretmen. Çok şanslıyız.

  • SK

    Kızım bu okulda okudu. Her yönden çok memnun kaldım. Tüm öğretmenlere ve kurucularına çok teşekkür ediyorum.

  • ÇC

    Güleryüzlü samimi her konuda şeffaf öğretmenleri olan çok güzel bir okul.Oğlumu gönül rahatlığıyla bırakıyorum.

  • SO

    Çocuklarımı güvenerek verdiğim bir okul.Tüm personeli sevgi dolu bunu okulun kapısında karşılandığınız anda hissedebiliyorsunuz samimiyeteleri şeffaf oluşları ekstra güven veriyor.

  • ZK

    Oğlum bu okulda çok güzel bi eğitim aldı ve yaşadığı dönemsel sıkıntıları bu okul ve öğretmenleri sayesinde atlattı. Çok memnum kaldım ve tavsiye ederim.

  • Zk

    Herkesin Güleryüzlü ve çoçuğuma bu kadar şefkatle yaklaşmaları beni çok mutlu etti çoçuğum mutlu ben daha mutlu

  • SF

    Bu zamanda değerlerimize bağlı sevgi odaklı okul bulmak çok zor beyhan gülücük ile iyiki yollarımız kesişmiş.

  • Z

    Sizinle karşılaştığım için çok şanslıyım Gülücük Anaokulu kızım size emanet

  • SA

    Gülücükte ilk başladığım gün ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Personeli güler yüzlü sıcak samimi öğretmenlerinden çok memnu kaldım.Gülücük ailesine sonsuz teşekkürler

  • ZA

    Gülücük Anaokuluna iki çocuğum da gitti.Çok memnun kaldım.İyi ki Gülücük diyorum.

  • AF

    Gülücük Anaokuluna oğlumu gönderiyorum.Veli olarak çok memnunum Personeli ve öğretmen kadrosu güler yüzlüler. Tavsiye ederim.

  • H

    İkinci çocuğumu Gülücük Anaokuluna emanet ediyorum. Gülücük Anaokuluyla tanıştığımdan beri gözüm arkada kalmıyor. Tüm çalışan öğretmen ve diğer görevlilere teşekkür ederim

  • Aa

    Bu yıl ilk defa sizinle tanıştım akşamları çocuğumu alırken gelmek istemiyor bütün gününü keyifle anlatıyor aradığım kurum sizmişsiniz iyi ki varsınız

  • Çocuğum 3 yıldır gülücüklü öğretmenleri idarecileri, rehberlik ve mutfak ekibini çocuğum severek mutlulukla anlatıyor gönlüm rahat iyi ki gülücük Anaokulu

  • Ma

    Öğretmen ve personel kadrosu ile tam bir ekip güvenli, huzurluyum çocuğumu emin ellerde

  • MS

    Çok güvenilir bir okul, gözüm kapalı iki çocuğumu gönderiyorum. Değerler eğitimi ve ingilizce konusunda çocuklara çok ilgililer

  • Aa

    İngilizce eğitimi konusunda çok başarılılar sevgiyle güler yüzle çocuğum karşılanıyor çocuğum emin ellerde

  • Aa

    Severek güvendiğim gözüm kapalı çocuğumu teslim ettiğim tek kurum iyi ki beyhan gülücük

  • SA

    Benim önce ikiz kızlarım sonra üçüz kızlarım canımız okulumuzdan mezun oldu. ikiz kızlarım evlilik arifesinde ve öğretmenlerimizi davet ettik. bu davetimize dahi icabet ettiler. Gülücük Ailesi demek hakikaten sonsuza kadar aile demek.Darısı artık torunlarımızın başına var olun Gülücük Anaokulu

  • BA

    OKULUMUZ TEK KELİMEYLE HARİKA. ÇOCUĞUM ORADA KENDİNİ ÇOK DEĞERLİ HİSSEDİYOR.ASLA PARA ENDEKSLİ BİR OKUL DEĞİL ÖNCELİKLERİ DAİMA ÇOCUK.ÇOK TEŞEKKÜR OKULUMUZU KURAN BEYKOZLU HANIMLARA :)

  • NY

    Canım okulumuz herkes birbirinden tatlı herkes nasıl bu kadar iyi olabilir çok seviyorum sizleri evladımın ilk öğretmenleri öyle kıymetlisiniz ki verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim

  • N

    GÜLÜCÜK ANAOKULU ❤️ GÜZEL AHLAKLI ÇOCUK YETİŞTİRMEYİ İLKE EDİNMİŞ GÜZEL OKULUMUZ İNŞALLAH İLKÖĞRETİM AÇARSINIZ VE YAVRULARIMIZ SİZİNLE EĞİTİM HAYATLARINA DEVAM EDER. SEVGİLER

  • AK

    Tek kelimeyle mükemmel yemekleri de çok lezzetli yemek yemeyen çocuğum yemek yemeye başladı herşey için teşekkürler gülücük

  • ON

    Mükemmel bir okul çocuğumu gözüm kapalı emanet ediyorum,yemekleri vs. herşeyiyle dört dörtlük okul.Keslnlikle tavsiye ederim

  • Sy

    Kızımızı 3 yaşına gelirken gözümüz hiç ama hiç arkada kalmadan emanet ettik, her gün büyük bir istekle gitti okula, gidemediğinde üzüldü. Tüm öğretmenlerimiz emekleri ile eğitim anlamında da öğretim anlamında da çok büyük katkılar sağladılar kızımızın gelişimine. Her gün olumlu anlamda bizi şaşırtacak bilgiler ve davranışlar ile karşılaştığımızı söylesek abartı olmaz. Her anı sevgi dolu 3 yıl ve 2 ay geçirdik, ilkokulu olsa hiç düşünmeden devam ederdik..

  • YA

    Gerçekten ‘emanetinin bilincinde’ çok değerler öğretmenlere sahip bir okuldur. Büyük kızım okulda okudu ve inşallah küçük kızımı da bu okula yollayacağım.Bütün öğretmenlerime sevgi ve saygılar

  • SA

    İki yavrumu da gözüm kapalı emanet ettiğim, canımız anaokulumuz. Biz Gülücük mezunuyuz, hem veli hem de öğrenci olarak. Tanıştığım, görüştüğüm onlarca anaokulu içerisinde; * Çocuğunuza en özenli davranan, * Herhangi bir sıkıntıyı sakin ve koordine olarak çözebilen, *İletişime oldukça açık, *Sizi can kulağıyla dinleyip, sorununuza çözüm bulmak için tüm imkanlarını zorlayan, *Her türlü fikrinize açık ve değerlendiren, *Sevgi dolu, yavrulara yaklaşımda ve eğitiminde kusursuz öğretmenleri olan, *Ara öğünlerde muhteşem ponçikleri olan Muhteşem bir okul.

  • EA

    Beykozda okul arayışına girmeden çevremede tavsiye ettiğim tek okul "ÖZEL BEYHAN GÜLÜCÜK ANAOKULU" sisteminin ve çocuklara yaklaşımının değişmediği sevgi ve merhametle yaklaşan her çocuğu, kendi içerisinde değerlendiren çocuğunuzun uyum sürecini en sağlıklı şekilde atlatmasını sağlayan tüm gelişimi alanlarını destekleyen psikolojik açıdan çocuğunuza ve aileye destek verip yön gösteren, mutfak konusunda titiz çocukların sağlıklı beslenmesine dikkat eden ekip olarak birbiri ile uyumlu tek kurumdur. Beykozun en büyük şansısın GÜLÜCÜK ANAOKULU iyi ki varsın.

  • ŞD

    Iyiki sizinle tanıştım Nilay hanım benim için çok değerlisiniz Rabbım sizlerden razı olsun gözü kapalı iki yavrumuda sizlere emanet ettim keşke şubelerinin dahada cogalsa birde ana okuldan ilk okula başlasak sizinle ne iyi olurdu.

  • Ab

    Iki çocuğumu da gulucukte okudu ve 7 yıla yakın tecrübemiz oldu. Okulun kalitesinden guvenliginden ve sevgi ile çocuklara yaklaşan öğretmenlerinden çok memnunum.

  • my

    ilgi, alaka,hoşgörü,güleryüz ne ararsan var. İnsana güven veren çalışanları ve bi o kadar iyi temiz kalpli sorumlusu var.Konum olarak sessiz, nezih ve elit bir yerde bulunuyo. Çocugumun emin ellerde oldugunundan hiç şüphem yok

  • Ss

    Kizimin endise ettigim konusma sıkıntısı vardi beykozda neredeyse tum anaokullarini gezdim. Gülücük anaokulu bulduktan sonra ve ailesine katildiktan sonra anladimki hayatimdaki en büyük şanslardan biri oldular. Asla maddiyat düşünmeyen , tüm cocuklara aile sevkatiyle yaklasan velilerlede aile olan harika bir kurum 4. yilimiz oldu asla ve asla bir gun bile aklim kizimda kalmadı. Tüm ailelere gözüm kapali tavsiye ederim

  • Gy

    Şiddetle tavsiye ediyorum :) Öncelikle okulun kurucusundan bahsetmek isterim. Nilay hanım ve özenle seçtiği öğretmenlerine gözünüz kapalı çocugunuzu emanet edebilirsiniz. Gönlünün güzelliği muhabbetine vuran birisi :) Okulun kendine ait bahçesi var. İç dizaynı da gayet güzel ve tertipli.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba okulumuzun kurucuları adına size teşekkür ederiz. Uzun yıllardır kemik kadromuz ile sizlere severek canı gönülden hizmet etmeye gayret ediyoruz. 2 tane okulumuz var. Kocaman bahçelerimizin hepsi sizlerin yavruları için :)

  • A

    Gördüğüm en mükemmel okul harikasınız günlük anaokulu çalışanları çok teşekkür ederim ❤️

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok tatlı bir yorum olmuş ne diyeceğimizi bilemedik :) biz de size çok teşekkür ederiz.

  • H

    Sevgili Gülücük Anaokulu'nu hastalarım sayesinde tanıdım. Ben çocuk doktoru olmam nedeniyle bir çok aile ile görüşüp bir çok okul hakkında istemsiz bilgi sahibi oluyorum. Gülücük Anaokulu hastalarımın bana güvenle canlarını teslim ettiği gibi ben de onlara #can#ımı yavrumu emanet ediyorum. Gülücük Anaokulu demek benim için güven demek. Doğruluk ve dürüstlük demek. Sürekli pozitif, çözüm odaklı olan idarecimiz Nilay hanıma,pek kıymetli psikoloğumuz Müberra hanıma,Değerlerimizi sevdiren İlknur hanıma ve tüm acil destek :) ekibine yani Gülücüğümüzün kıymetli öğretmenlerine Havoş teyzemize çok ama çok teşekkür ederim. Gülücük Daima var ol. Sizi çok seviyorum.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli doktorumuz bizlere sağlık işlerimizde çok yardımcı oluyorsunuz bu vesile ile biz size teşekkür ederiz. Bizi üzen tek şey resmi tatil günlerinde size yardımcı olamamak. Milli Eğitim Bakanlığı'na ait bir kurum olunca resmi tatil günleri mecburen kapatmak zorunda kalıyoruz. Hem anlayışınız hem daima bizlere destek olduğunuz için size minnettarız.

  • EY

    Merhabalar ben Özel Beyhan Gülücük Anaokulu'na meleğimi emanet ediyorum.Mesleğim gereği istatistiki bilgiler ve okullar hakkında şikayetlerle ilgilenen bir anne olarak bölgede bulunan tüm okullar hakkında bilgi sahibiyim. Gönül rahatlığıyla okulumuza dilediğim gibi gidip çocuğumu kontrol edebiliyorum. Bana sürekli güler yüz gösteren sürekli beni anlayış ile karşılayan tüm Gülücük ailesine çok ama çok teşekkür ederim. Özgür,mutlu,keyifle çocuk yetiştiren tüm eğitimcilerimiz iyi ki varsınız. Ayrıca okul çalışanlarının hepsi kardeş gibi. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Allah sizlerin şubelerini artırsın. Aslında tüm Beykoz bölge okulları yönetimi size verilse muhteşem olur. Bu hayalimde burada kalsın umarım gerçek olur. Sizleri çok seviyorum.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba çok kıymetli velimiz, teveccüh göstermişsiniz. Bizim hedefimiz sizlerin evlatlarına elimizden gelen en kaliteli hizmeti sunmak. Hedefimiz büyüyerek yeni yeni okullar açmak değil :))) tek hedefimiz var merhametli. sevgi dolu ekibimizle sizlerin daima yanında olmak. Mesajnız için teşekkür ederiz.

  • MA

    Reklama ihtiyacı olmayan tek okul ÖZEL BEYHAN GÜLÜCÜK ANAOKULU dur diye düşünüyorum. Çocuğumu gözüm kapalı emanet edebiliyorum ve bu kurumun ilkokul, ortaokul ve hatta lise okullarını açmaları için de dua ediyorum

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. ''Emanetin Bilinci'' ile hareket etmeye daima özen göstermeye gayret ediyoruz.

  • N

    Başka bir anaokulunda öğretmenlik ve hatta idarecilik yapmış biri olarak söylemeliyimki bu okulda bulunan herkes işini çok fazla hakkıyla yapıyor. Sınırsız güven duyuyorum. Tertemiz bir okul. Yemekleri misss. Plan programlar birebir çocuğun yaşına uygun tasarlanmış. Çocuğumun gelişimini sürekli takip eden bir ekip. Şişirme gelir geçer cevapları olmayan nokta atışı yapan doğal samimi muhteşem yuvamız. Sizi çok seviyorum.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli hocamız teveccüh göstermişsiniz sizlerle aynı bölgede Özel Okullar olarak hizmet vermekten onur duyarız. Saygılar

  • M

    Merhabalar ben kaygı seviyesi çok ama çok yüksek bir anneyim bana rağmen çocuğumu okula alıştıran koca yürekli sevgi dolu güler yüzlü tüm öğrermenlerimize teşekkürü bir vorç bilirim. Resmen beni ve oğlumu tedavi ediyorlar. Emin olun bu güzel yuvayı sadece okul kelimesi ile sınırlandırmak haksızlık olur. Orası muhteşem sıcacık bir dünya... Dünyam... Tüm annelere seslenmek istiyorum ben problemli bir anneyim bunu çok iyi biliyorum ve bana rağmen herşeyimi hoş görüyle karşılayan bu nadide insanlara sonsuz teşekkürler. Bir dernek okulu olması Beykoz'lu hanımlar tarafından kurulmasıda ayrıca gurur verici. İyi ki varsınız Gülücüğümüzün tatlı ekibi sizi seviyorum baştan aşağı herkes mi iyi olur... Oluyormuş demekki herkesin yolu Gülücükten geçmesi dileği ile. L

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba. okula başlayan çocuklarımızın anne ve babaları zaman zaman kaygılanabiliyor biz velilerimizi çok haklı buluyor ve bu duygunun tamamen bertaraf olması için sizlerle birlikte hareket ediyoruz. Sizlere her konuda elimizden geldiğince severek yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.

  • M

    Bir okul hayal edin... Guler yuzlu iyi kalpli merhametli meleklerin oldugu bir ogretmen kadrosu... sonra vefa nedir merhamet nedir ahlak nedir matematik nedir ingilizce nedir dost olmak nedir vb. Kisacasi guzel insan ahlakli insan hakkiyla insan olabilmek nediri derinlemesine yasatan okulumuz iyi ki varsiniz. Kuran egitimine sevdiren ogretmenlerimiz uzun ugraslar veriyorlar. Alistirma surecinde okulda beni misafir eden Gulucuk ailesini yakindan tanidim. Hepsi dogal hepsi cok samimi kendimi bende diger veliler gibi evimde hissettim. Muberra hanim ve Nilay hanima bana katlandiklari ve o muthis sabirlari icin cok ama cok tesekkur ederim. Iyi ki elleriniz ve kalpleriniz cocuguma dokundu sizleri ayri ayri cok seviyorum.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımız bizim Meleklerimiz. Meleklerimize hizmet etmek bizim için çok kıymetli. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • L

    BEN GÜLÜCÜK ANAOKULU İLE BU YIL TANIŞTIM VE GEÇ KALINMIŞ BİR TANIŞMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. İKİ ÇOCUĞUMUZ VAR İLKİ MALESEF KAVACIKTA FARKLI BİR OKULA GİTTİ GÜLÜCÜKTE KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSETMEMİ SAĞLAYAN MÜDÜREMİZ NİLAY HANIM VE TÜM EKİBİNE BANA VERDİKLERİ BU GÜVEN İÇİN MÜTEŞEKKİRİM. EĞİTİM KALİTESİ VE SAMİMİ DURUŞLARI HATTA ÖĞRETMENLERİMİZİN KENDİ ARALARINDAKİ SAYGILI VE SEVGİ DOLU DURUŞLARI KEŞKE BU OKULUN ÜNİVERSİTEYE KADAR DEVAMI OLSA DEDİRTİYOR İNSANA SİZLERİ ÇOK SEVİYOR VE EMEKLERİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ GÜLÜCÜK EKİBİ

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gülücük Ailesi olarak elbette evinizdesiniz :) çünkü biz bir aileyiz. Mesajınızı tüm ekibimize ilettik verdiğiniz enerji ve samimiyetiniz için asıl bize size müteşekkiriz.

  • A

    Merhabalar ben engeli olan toplum ve ailesi tarafından onay görmeyen bir evlada sahibim evladımla tabiki her anne gibi gurur duyuyorum evladımın bizlere çeşitli zorluklar yaşatmasını bir anne olarak makul karşılıyorum fakat kendi ailemin dahi anlayış göstermediği evladıma Gülücük Anaokulu nasıl sahip çıktığını nasıl emekler verdiğini kelimelerle anlatamam. Çocuğumun kaç kilme öğrendiğinden tutun hangi sesi nasıl çıkarıyor buna varana dek herşeyle ilgileniyorlar ben bu güzel yuvamızın emeklerini nasıl öderim bilemiyorum sizlere daima duacıyım.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlerin evladı bizim evladımız demektir. Her insan bir engelli adayıdır. Hangi yavrumuza faydamız dokunacaksa severek elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • EK

    Bizim Gülücükle tanışmamız 2014 yılında gerçekleşti.Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakârlığı gösteren samimiyeti ve sıcaklığıyla harika bir anaokulu oluşturup çok özel öğretmenlerimizi aynı yere toplayan adının hakkını veren bir anaokulu Gülücük..İki oğlumdan sonra da şimdide kızım gidiyor.Ben Gülücük ile yolumun kesişmesini bir şans olarak görüyorum. Hem bu okulun güçlü bir gelecek kurması için hem de daha çok şanslı çocuğun ve ailelerin onlara ulaşmalarını gönülden diliyorum.Öncelikle hassasiyetiyle ve pozitif enerjisiyle kalplere dokunan Nilay Hanıma,okulumuzun psikoloğuna ve tüm öğretmenlerimize ve Havva teyzemize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel ahlak, Milli ve Manevi Değerler bizim için çok kıymetli. Öğrencilerimizi donanımlı yetiştirmek için elimizden geleni severek yapıyoruz. Sizlere hizmet vermekten onu duyuyoruz.

  • P

    Özel Beyhan Gülücük Anaokulu çevre okullar içinde çocuklara değer veren ,çocuk odaklı bir okuldur.Ben bir veli olarak hele böyle bir zamanda ,Nilay hanım ile tanıştığımız o gün başladı onlara güvenmem ve yıllarca hiç sarsılmadan da devam ediyor.Sonrasınada Nergül öğretmenimizin o anne şefkati ile çocuklarımıza sarılışı sıcacık gülmesi, hiç yükselmeyen ses tonu merhameti kendinden emin çocuklara nasıl yaklaşılacağını bilen çok güçlü kalbi güzel bir öğretmendir.Iyi ki öğretmenimiz var.Dığer öğretmenlerimizde aynı ölçüdedir.Artıları saymakla bitmeyen bir okuldur.Sizleri iyiki tanımışım GÜLÜCÜK ANAOKULU .

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba uzun yıllardır aynı ekiple çalışmanın güveni hepimizi sarıyor. Bu güzel yorumunuz için sizlere çok teşekkür ederiz.

  • Ş

    Okulumuzda 2. senemiz,her yönden tam bir ANAOKULU. İyiki gülücük anaokulu karşımıza çıkmış,güvenerek emanet edebilceğim en güzel durağım.Hiç bir eksik yanı yok.herşeyiyle dört dörtlük bir okul.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ''Emanetin Bilincindeyiz'' sloganı ile 30 yıl önce çıktığımız bu serüvende sizlerden bunu duymak bizleri çok memnun etti. Teşekkür ederiz.

  • YB

    2 çocuğumu da bu güvenilir kuruma teslim ettiğim için her zaman haklı mutluluğunu ve huzurunu yaşarım. Hiç ağlayarak gitmediler bu da okulu ve öğretmenlerini ne kadar sevdiklerinin bir kanıtıdır eğitimde. O nedenle Kavacık bölgesinde yılların güveni, birikimi ve donanımı nedeni ile evladiniz için sadece eğlenceli zaman değil manevi dünyasını da geliştiren ve dolduran bir anaokuludur. Her zaman çevremde tavsiyemdir. Bütün öğretmenlerimize sevgiler...

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Haklı olarak mutlu ve huzurlu olan annesi :) bizler sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Güven bizim temel ilkemizdir. Çok teşekkür ederiz mesajınız için. Sevgiler

  • N

    Gülücük anaokulu ile tanışalı bir ay oldu. Yaklaşımları, sabırları ve güler yüzleri beni çok mutlu etti. Oğlum şu an alışma sürecinde, hergün öğretmeni bıkmadan usanmadan sadece onunla ilgileniyor, güvenini kazanmaya çalışıyor. Bu süreç içerisinde ben de her gün okulda oluyorum, beni bile rahat ettirmek için çok uğraşıyorlar ☺️ Nilay hanım (müdüre) tecrübesi ile ilk günden itibaren kalbinizi fethediyor. Öğretmenimiz Kevser hanımı zaten çook seviyoruz. Çok ilgili, sevgi dolu ve merhametli birisi. Psikolog hanım her gün çocukları gözlemliyor ve ailelerle birebir iletişim halinde. Oğlumu beklerken arada mutfakta ağırlandığım da oldu aşçı teyzemizin elleri çok lezzetli ☺️ Ben gönlüm rahat bir şekilde oğlumu emanet ediyorum, herkese de tavsiye ediyorum

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gülücük Ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

  • Ty

    Calisan bir anne olarak hic gozum arkada teslim etmedim oglumu.gulucuk ogretmenlerini cok seviyor ve guveniyoruz.gülücük biricik.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Güveninizi kazanmak bizler için çok kıymetli.

  • H

    Okulumuzun Eğitim ve öğretim konusundaki başarısı yoruma dahi girilemez tek kelimeyle mükemmel. Öpretmenlerin ilgi alakası gerek okul içinde gerek okuk dışında mükemmel. Çocuğumu emin ellere teslim ettiğğm için çok mutluyum teşekkürler... Hiçbir eksik yanını göremedim..

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    6 yaşına kadar öğrencilerimizin başarı duygusunu tüm hücrelerinde hissetmesinin önemini biliyor başarı ve ego arasında bulunan ince çizgiyi muhafaza etmeye gayret ediyoruz.

  • Oğlum için iyi ki dediğim gülücük ekibi

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    iyi ki siz, iyi ki biz :) teşekkür ederiz

  • Cy

    Çocuklarımız için en güzel eğitim diye araştırmalar yaprken asıl önemli olanın güven olduğunu arka plana atıyorduk.Artık gözün kapalı çocuğunu emanet edebileceğin çok az okul vardır sanırım benimde birçok olumsuz tecrübelerim oldu çocuklarım için kreşlerle tanıştırırken.Ama Gülücüğün yeri bambaşka ben 2. Çocuğumda tanıştım onlarla herbir öğrwtmenimiz çok değerli buradan hepsine teşekkür ediyorum iyiki varlar iyiki tanıdım onlarları.Bundan sonraki dileğim onları İLKÖĞRETİMDE de görebilmek bence anaokulu olarak sınırlı kalmamalı bu eğitim anlayışları☺️

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İlköğretim için inşallah diyoruz :) sevgiler,saygılar

  • MA

    Bu yıl güzel bir vesileyle tanıştık.Oğlum çok mutlu ve kısa sürede güzel ilerlemeler oldu.Basta müdüre hnmlar olmak üzere bütün hocalara teşekkür ederim.Güvenilir eller basarilari daim olsun.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek bizler için pek kıymetli. Tüm öğrencilerimiz için hedefler belirleyip o hedeflere sakin ve emin adımlarla ilerlemeye gayret ediyoruz. Yorumunuza teşekkür ederiz.

  • AA

    Gayet güven verici bir okul.Ogretmenler çocuklarla çok ilgili ve sevecenler.Butun çalışanlarına teşekkür ediyorum.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz :) Emanetin Bilincindeyiz :)

  • AT

    Özel Beyhan Gülücük Anaokulu için sayfalar dolusu yazı yazabilirim. İlk görüşmemizde Nilay Hanım'ın emanetimizin bilincinde olan yaklaşımı beni çok etkiledi ve açıkçası rahatlattı. ilk 15 günü okulda geçirmiş bir anne olarak gözlemlerimi anlatmak isterim; *Her sabah güler yüzle açılan bir kapı, *İçeri girdiğinizde kendinizi evinizde gibi hissetmenizi sağlayan sıcakkanlı öğretmenler ve hepsinde aynı ses tonu yumuşak ve naif, *Öğretmenimiz Nergül Hanım'ın her sabah büyük bir sabır ve sevgiyle kızımı kucağında sınıfa çıkarması, *Tertemiz bir mutfakta pişen yemekleri çocuklarımıza özenle yedirmeleri. *Çocuklarımızın sevdiği ne varsa yapmaları(Benim kızım suyu çok sevdiği için bahçe sulamaktan tutunda, leğenle su getirip oynamasını sağlamak ,kumla oynatmak gibi), *Çocuklara organik oyun hamurunu kendi elleriyle hazırlayan öğretmenler, *Her çocuğu alışkanlıklarına göre (her bir öğretmen bir çocuğu ayağına alıp sallayarak uyutması)kızım başka türlü uyumadığından en korktuğum konuydu, *Tuvalet eğitiminde verdikleri destek, *Kızım hasta olduğunda gün boyu arayıp, her aradığımda ayrıntılı bilgi alabilmek, Şimdi her gün yeni şarkılar, yeni oyunlar öğrenerek gelen çok mutlu bir kızım var. Kısaca sıcak, sevgi dolu,tertemiz ,huzurlu, güvenilir bir okul arıyorsanız çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz en doğru adres ÖZEL BEYHAN GÜLÜCÜK ANAOKULU' dur.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba gözlemlerinizi paylaşmanız bizi çok memnun etti. Velilerimizle birlikte hareket etmekten mutlu oluyoruz. Ortada bir gayret, başarı varsa muhakkak hepsine ortağız.

  • SS

    Beykozdaki neredeyse tüm kurumları gezdim bence içlerinde en samimi ,en güvenilir ,çocukların eğitimi konusunda detaycı kurum burası.Asla maddiyata önem vermeyen yetkilileri , çocuklara sevgi ailelere güven veren öğretmenleri , anne yemeğiyle eş değer sağlıklı yemekler hazırlayan yardımcı arkadaşlarıyla süper bir ekibe sahipler Kızmın ve bizim ailemize kattıkları yazmakla bitmez ALLAH bu kurumun kurulmasında sebeb olanlardan ,öğretmenlerinden çalışanlarından razı olsun iyi ki karşımıza çıktılar.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzun kurucuları Bey-Han (Beykoz'lu Hanımlar) adına sizlere hizmet vermekten onur duyuyoruz.

  • KD

    Güleryüz ve samimiyetin ön planda olduğuher türlü ayrıntıya dikkat eden çocuğumun gelişimine çok büyük katkıları olan bir okul. Yeğenlerimde Gülücük Anaokulu mezunlarından. Mezun olan öğrencilerine yönelik ilkokul ortaokul çalışmalarının olması büyük bir şans. Kuran eğitimi ingilzce eğitimi konularında hakikaten çok iddealı buluyorum. Güverek çocuğumu teslim ediyorum. İlk defa okul deneyimi olan bir anne olarak içim çok rahat çünkü bize daima kapılarına açıyorlar ne zaman istesem çocuğumu görebilliyorum iyi ki varsın Gülücük

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ayrıntılar minnoşlarımızın duyguları ise bizim için akan sular durur :) Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Nk

    oğlumu güven içinde oraya Teslim edebilmek çok güzel bir duygu öğretmenlerimiz idarecileriniz hepsi çok güleryüzlü iyi ki tanıştım Beyhan gülücük ailesiyle

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Velilerimizin, öğrencilerimizin, duygularını tıpkı çalışan ekibimizin duygularını önemsediğimiz gibi önemsiyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ny

    Gülücük anaokulu Emanetin bilincindeyiz sözünün hakkını veren bir okul.Elhamdülillah 2.çocuğunda gülücük anaokulunda eğitim alıyor ve çok güzel şeyler öğreniyor çok Mutlu gidip geliyor okula .yavrularına güvenilir bir okul arayan velilere Gülücük anaokulu nu tavsiye derim hem sizin çocuğunuzda aklınız kalmasın hemde çocuğunuz güvenilir ellerde Mutlu birşekilde eğitim alsın.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba sloganımızın hakkını vermeye gayret ediyoruz. ''Emanetin Bilincindeyiz'' Eleştiri ve yorumlarınızı çok önemsiyoruz. Siz Kıymetli Velilerimize ve Çok Değerli Yavrularımıza hizmet etmek bizim için dünyanın en kıymetli vazifesi. Var olun, sağ olun. Teşekkür ederiz.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu Öğretmenlerini içten, sıcak,mesleklerini aşkla, ciddiyetle yapan insanlar olarak tanıdım... Bu hâlleri öğrencilerine de pozitif bir şekilde yansıyor. Kızım okuluna ve öğretmenlerine guven duyuyor bunu hissediyorum... Çok memnunum.. Kurumun başarılarının devamını dilerim

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba 30 yıllık bir kurum olarak işimizi aşkla yapıyor ve sizlerin yavrularına çok daha kaliteli hizmet vermek adına eğitimcinin eğitimini önemsiyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • En kıymetlimizi bin bir arayış sonunda yazdırmaya karar verdiğimiz, çocuğumuzun kendini okulda değilde evindeymişçesine rahat hissettiği tatil olmasın diye can attığı, tabiki bizimde gözümüzün arkada kalmadığı sıcak ve sevgi dolu okulumuz.. İyi ki varsınız

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizlere güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Annesini okuttuğumuz öğrencimizin şimdi evladını okutmak bizlere nasip oldu. Biz de sizlere güveniyoruz. Tüm yavrularımıza hizmet etmekten onur duyarız. Sevgi ve muhabbetle...

  • Nk

    Ben oğlumu annemden sonra gülücük anaokuluna emanet edebilirdim ve öyle de yaptım. Çok memnunum inşallah her çocuğa böyle güzel öğretmenler nasip olur

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba :) 30 yıldır değişmeyen sloganımızı söylemek istedik ''EMANETİN BİLİNCİNDEYİZ'' Bizlere emanet ettiğiniz yavrularımızı kendi evlerinde gibi hissettirmek, öz bakımları ile ilgilenmek ve yaş grubuna uygun akademik becerileri çeşitli oyunlarla kazandırmak bizim için çok kıymetli. İnşallah tüm çocuklarımız hayatları boyunca idealist öğretmenler tarafından eğitim alabilir. Sevgi ve saygıyla.

  • MD

    Kavacık bölgesinde bu kadar insan odaklı çocuk odaklı başka bir kurum tanımadım. 4 çocuğum var. Her biri farklı özel okullarda okudu ama son 2 evladımız Gülücük te büyüdü. Uzun yıllardır değişmeyen kemik kadrosu ile insana büyük güven vwriyor. Geç tanıdığım çok kaliteli bir kurum. Öncelikleri daima çocuk. Çok şeffaf öğretmenleri var. Güvenle kıymetli yavrularınızı emanet edebilirsiniz. Vakıf olması nedeniyle kar amacı gütmüyorlar. Değerler eğitimi konusunda çok ince anlayışları var. Zorlamanın z si dahi yok.Okula girdiğiniz andan itibaren kendinizi evinizdeki sıcaklıkla başbaşa buluyorsunuz. Tüm sorularınıza mantıksal cevaplar bulabileceğiniz sonuna kadar güven duyacağınız keşke çocuğum büyüdüğünde koleji olsa da devam etse diyeceğiniz sıcak kurum. Sizi çok seviyoruz.iyi ki evlatlarımız sizinle. Allah razı olsun.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba yorumunuz için teşekkür ederiz. Milli ve Manevi Eğitimi çok önemsiyor her alanda donanımlı bireyler yetiştirmeye gayret ediyoruz. Sizlerle birlikte nice çok daha uzun senelere inşallah. Sevgiler :) Saygılar

  • Tüm çocuklarımın anaokulu eğitimi için tercih ettim ve şimdi iyi ki diyorum. Üzerimizden büyük bir yük aldılar gerçekten. İnşallah torunlarım da burada okuma şansını yakalayabilir. Her şeyiyle mükemmel olan eğitim metotları ve iyi insan olmayı öğretebilen donanımlı bir kurum olduğunu düşünüyorum. Tüm velilere tavsiye ederim.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba Özel Bey-Han Gülücük Anaokulu olarak duygu ve düşüncelerinizi çok önemsiyoruz. Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. İnşallah torunlarınıza eğitime ilk adımlarına atarken yol arkadaşı olmak bizlere nasip olur. Sevgiler saygılar

  • ON

    İki çocuğumu da güvenle gönderdim. İşini iyi yapan gülümsemeleriyle çocukların yüreklerine dokunmayı başaran aile sıcaklığının hissedildiği bir kurum gerçekten de. Herhangi bir problem karşısında hemen el ele vererek her zorluğun üstesinden gelmeyi başarabilen çocuklarımıza sonuna kadar layık bir anaokulu.

  • Özel Beyhan Gülücük Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba Kıymetli Velimiz, düşünceleriniz kalbimize dokundu yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beyhan Gülücük Anaokulu İletişim Bilgileri

Kavacik Mah. Mi̇hrabat Cad. Begonya Sok. No:20 Beykoz/İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum