fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beykent Berilim Anaokulu

Özel Beykent Berilim Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/17:30

Özel Beykent Berilim Anaokulu Hakkında

Özel Beykent Berilim Anaokulu 20 seneye yakın eğitimcilik tecrübesine sahip öğretmen ve çocuk gelişimi uzmanları tarafından kurulmuş, klasik okul öncesi eğitim kurumlarından farklı, bilimsel ve çağdaş bir anlayışla eğitim veren gerçek bir anaokuludur. Aynı zamanda özerk düşünüp hareket edebilen, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen, insanlara ve doğaya saygılı, farklılıkların farkında olan, evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek temel amaçtır.
Özel Beykent Berilim Anaokulu, sunduğu eğitim ve öğretim programlarıyla minik bireylerin kendilerini keşfetmelerini, özgüvenlerini geliştirmelerini ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını desteklemektedir. Bu şekilde geleceğe hazır, bilgili ve donanımlı bireyler yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini sürdürmektedir.
Özel Beykent Berilim Anaokulu'nda eğitim çocuğun bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) ve 21. yüzyıl yetkinliklerine odaklı, bilim ve sanat temelli, çocuk merkezli bir anlayışla kurgulanmıştır. Çocukları şimdiye uyandıran ve yaşamaya hazırlayan, çocukların bireysel farklılıklarını gözeten ve çocuk merkezli, bununla birlikte çocuğun gelişiminin düzenli olarak değerlendirildiği, eğitim süreci ile rehberlik hizmetinin bütünleştirildiği bir anlayışı sürdürmektedir.
Anaokulu eğitim programı; MEB müfredatı kazanımları yanı sıra çocukların kendilerini ifade edebileceği, hayatlarının her alanında kullanacağı şekilde tasarlanmış tam zamanlı İngilizce öğrenme programı ile eş zamanlı olarak high scope, aktif öğrenme, proje tabanlı öğrenme, çoklu zeka eğitim programlarının en güçlü yanları ele alınarak farklı branş dersleri ile eğlenceli, hareketli, sorgulayan bir eğitim sistemi Özel Beykent Berilim Anaokulu'na özgü bir şekilde geliştirilip uygulanan bir eğitim modeline sahiptir.
Beykent Berilim Anaokulu'nda öğrencilerin ilkokul seviyesine hazır bireyler olarak yetişmesi desteklenmektedir. Kaliteli ve özgün eğitim içerikleri ile öğrencilerin okul öncesi dönemdeki tüm eksikliklerini karşılamayı amaçlamaktadır. Matematik, dil ve iletişim becerileri, fen ve doğa bilimleri gibi temel alanlarda öğrencilerin bilgi ve yeteneklerini geliştirecek etkinlikler düzenlenmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beykent Berilim Anaokulu Soru - Cevap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Oyun Temelli Eğitim

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Aktif Öğrenme Sistemi

Özel Beykent Berilim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beykent Berilim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Beykent Berilim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beykent Berilim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beykent Berilim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Beykent Berilim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beykent Berilim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beykent Berilim Anaokulu Yorumları (27)

  • AK

    Ilk Ögretmenler bir cocugun hayatini komple degistirir, okulun sahibi ve calisan tüm ögretemenler ınanilmaz özverili, bu devirde ebeveyn olarak en yakindakilere bile supheci yaklasirken öğreticilerin verdigi guven, egitim ve ilkeleri bizzat deneyimledikten sonra gözüm arkada kalmadan cocugumu emanet ettim. Cok guzel bir kreş... iyi ki... iyi ki tanidim dedigim nadir insanlardansıniz Sevgili SONGÜL öğretmenim... basarilarinizin ve egitim ogrrtim kalitenizin devamini diliyorum..

  • NS

    Önce kızım için, şimdi ise oğlum için tercih ettiğimiz okulumuzda, olumsuz hicbirşey yaşamadık. Aklımıza takılan herseye hızlı bir şekilde çözüm bulunması ve sorularimizla ilgili en guzel sekilde cevap bulabilmemiz bizim için çok değerli. Herkesin güler yüzlü olması, çocuklara verilen değeri, önce müdürümüz Songül hanımda sonra bütün öğretmen ve çalışanlarda görmek çok güzel. Hijyen, eğitim, oyun, güvenlik vs hiçbir konuda gözüm arkada kalmıyor. Hersey için çok teşekkürler

  • Jk

    Ögretmenlerimiz guleryuzlu ve cana yakın. Gonul rahatligiyla okula birakiyorum. Sahane bir ingilizce ogretmeni var :) Dersler cok eglenceli.. Sinif ogretmenimiz Sila ogretmende cok ilgili :) ek olarak drama dersini maya da bende cok eglenceli buluyoruz :)

  • BD

    Okul arayısında olan velılere tavsıyem ve önerim daha oncekı deneyımlermle bu okulu gönül rahatlıgıyla tavsıye edıyorum her turlu hem fızıksel hem egitim olarak cok başarılılar. Bütün öğretmenlere ve yönetime cok tesekkur edıyorum.

  • MM

    Okulumuz son derece sevgi dolu bir okul. Öğretmenlerimizi de ayrıca çok seviyoruz. Hayata sizin gibi bir okul ile adım attığımız için çok şanslıyız. 3.5 yaşından beri devam ettiğimiz okulumuzdan mezun olacak olmamız üzücü olsa da güzel anılarımız var. Eğitim ve öğretiminiz çok başarılı bize ve oğlumuza çok şey kattınız teşekkürler sevgiler

  • İC

    Öğretmenler sevgi dolu. Okul bahçesi ve etkinlikleri çok yeterli. Güvenle çocuğumu bırakıyorum

  • Oğlum, okulda ikinci senesinde. İlk günkü kadar keyifle ve istekli bir şekilde okula gidiyor. Annelerin merak ettikleri birçok ayrıntı titizlik ve sağlıklı bir şekilde karşılanıyor. Başta eğitim anlayışı olmak üzere çocuk günlük ihtiyaçlarının sağlanması konusunda gayet memnun bir veliyim.

  • SH

    Cocuklarla icten ilgilenmelerinden, isledigi konularin cesitliligi ve guncelliginden, yemeklerinin saglikli olmasindan cok memnunum. Ayrica Ataturk ilke ve degerlerine verilen onem de cok fazla, bu benim icin onemli bir kriter Cocuklarin yas gruplari dusunuldugunde olmasi gereken her sey yapiliyor.

  • NK

    Oğlumun bu okulda 2. Senesi. Neslihan ogretmenimiz bizim bu hayattaki şansımız. Seda teacher inanılmaz harika bir öğretmen. Veee canim Songül hanimcim. Sayısız okul gezdim kalbimin parçası oglumu burdan başka bir yere asla emanet edemezdim

  • ŞT

    Çocuğum için en doğru eğitim kurumunu ararken Berilim Anaokulu ile yollarımız kesişti. Bu dinamik eğitim yolunda 3 yıldır birlikte yürüdüğümüz değerli Berilim ailesine bize kattıkları güzellikler için çok teşekkürler.

  • AC

    Mutlu ve huzurlu anlar yaşadığımız çocuklarımızı; ülkemize, ailesine, dünyaya karşı sorumluluklarını bilen birey yetiştirme gayreti içinde olduğunuz için çocukların ufkunu geliştiren her yönden gelişimlerini destekleyen yolu yolumuz olan Mustafa Kemal ‘in izinden ayrılmayan Atatürkçü yeni nesiller yetiştirmeyi amaç edinen bir okul olduğunuz için tüm özel günleri anlam ve önemiyle çocuklara hissettiren yenilikçi bir okul olduğunuz için okul kurucumuz Songül Hanım’ın bilgisi, eğitimi, konuya hâkim olması profesyonelliği ve en önemlisi çözüm odaklı olması Berilim Anaokulunda olma sebeplerimdendir. İyiki varsınız, başarılarınız daim olsun. Sevgiler.

  • CE

    Egitim sistemiyle uzman kadrosuyla harika iyiki berilim anaokuluHer seyiyle mükemmel

  • YJ

    Kızım 2yaşından1yıl boyunca Berilim anaokuda. Öğretmenler ve Bütün eğitimin programlrı çok güzel. Memnun kaldım. Teşekkür ederim öğretmenlere..

  • SJ

    2 yaşından kızım bu anaokuda. Öğretmenler ve Bütün eğitimin programlrı çok güzel. Memnun kaldım. Teşekkür ederim öğretmenlere..

  • ST

    Okulunuzda ikinci senesi olan öğretmen arkadaşımın tavsiyesi ile oğlumu 3 yaş sınıfına kayıt ettirdim, ikinci çocuğumuz kreş başladıktan 3 ay sonra dünyaya geldi. Başta okul müdürümüz Songül hanım, sınıf öğretmenimiz Neslihan öğretmenim, İngilizce öğretmenimiz Nur Seda tiçırımız; hepsi hem mesleki anlamda oldukça profesyoneller hem de insani yönden güvenilir ve sevgi dolular. Çocuğumuzun her geçen gün öğrendikleri, hem akademik hem de sosyal olark gelişimini gördükçe iyiki Berilim dedik. O kadar çok şey yazmak istiyorumki, okulda yapılan etkinliklerin içleri öylesine doluki,çocuğumuz okuldan geldiğinde tüm etkinliği bize anlatıp etkinliğin niye yapıldığını kavradığını görüyoruz. Branş dersleriyle program çok zenginleştirilmiş ve aktif olarak çocuklar dahil ediliyor. Okul tertemiz, çocuğum okuldan kıyafetleri özenle değiştirilmiş, çantası hazırlanmış anne eli değmiş gibi eve geliyor.Hasta olduğunda ilacı itinayla içiriliyor takip ediliyor.Bence okuldan çok daha ötesi❤️ Teşekkürler Berilim, iyiki varsınız iyiki kesişmiş yollarımız❤️❤️

  • EG

    Çocuğunuzu emanet edebileceğiniz, aklınızın hiç kalmayacağı, güvenilir ve güleryüzlü bir ekibin olduğu muhteşem okul. Uzun araştırmalar sonrası buraya karar verdik ve 2 yaşından itibaren çocuğumuzu buraya bıraktık. Her gün okula gitmek için can atıyor. Üstelik İngilizce eğitimleri de inanılmaz fayda sağlıyor. Düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyoruz.

  • CG

    Sosyal medyadan takip ediyorum. Çocukların eğlenerek öğrenmesi için altarnatif eğitim sistemlerinden faydalanıyorlar. Yenilikçi bir okul çocuğumun 3 yaşını doldurmasını bekliyorum.

  • AO

    MERHABA BEN MASALIN ANNESİYİM Masalı böyle mutlu ve istekli görmek sizin ne kadar kaliteli birer eğitmenler olduğunu kesinlikle gösteriyor. Şu bir gerçek bi nasıl iyi kaliteli değerli olduğnu masalın mutlu olmasından daha iyi anlıyorum. Kızım gercekten çok zor mutlu olabilen bi çocuk kolay kolay bir yere alışamazken 4 gün gibi kısa bi sürede bu kadar büyük bi sonuç muhteşem bi duygu en değerli varlığım sizde şuanda ve gözüm arkada kalmıyor çok teşekkür ederimm umarım sizlerde hep böyle mutlu olursunuz.Değerli Müdüre Songül Hanım titizlikle her ihtiyacı titizlikle müdahale ediyor. Tekrar teşekkür ediyorum.

  • AC

    Her zaman okul öncesi eğitimin önemini kavramış ve desteklemiş bir anne olarak 3 yaşındaki oğlumu da anaokuluna göndermeye karar verdiğimde karşıma çıktı. Berilin Anaokulu bir arkadaşımın tavsiyesi ve araştırmalarımız sonucu evet dedik eşimle,burası doğru yer.Kafamızda onlarca soru ve heyecanla başladığımızda okula ilk günlerin tüm zorluğunu okul müdürümüz ve sınıf öğretmenimizin büyük desteğiyle atlattık, İkinci hafta geldiğinde artık Oğlum ağlamıyor,hatta okula gitmek için can atıyordu.Konuşması,hareketleri,olaylara verdiği tepkiler,özgüveni kısacası herşeyi olumlu yönde değişmeye ve gelişmeye başladı. Evet bir okul,doğru seçilmiş bir okul ve doğru eğitimcilerin elinde bir çocuk böyle yeşerip serpilmeye başladı Teşekkürler Berilim AnaokuluYapılan çalışmalardan memnunuz.

  • OM

    Diğer okulların hepsinin örnek alması gerektiği bir kurum, tüm eğitimcilere teşekkürler

  • OO

    Berilim anaokulu formatında bir eğitim okulu’ çocukların güven duygusu ve başarısı durumuyla kendini kanıtlamış bir kurum.Eksiksiz bir durum söz konusu ‘ herşey geliştirmiş ve düşünülmüş.

  • ET

    Çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz, eğitim kadrosu ve fiziksel koşullarıyla mükemmel bir eğitim kurumu songül hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

  • SV

    İki senedir kızım bu okulda devam ediyor.Songül hanımın ve güler yüzlü öğretmenlerin bulunduğu sıcacık bir yuva.Çocuklarınizi güvenle emanet edebileceğiniz işini prensiple yapan öğretmenlerle dolu başarılı bir eğitim kurumudur.

  • Rs

    Tek kelime ile harika bir kurum çocuğum cok mutlu tabiki biz de cok mutluyuz tesekkur ediyorum

  • Cs

    Bizim 3yılımız ögretmenlerimizden okulun eğitiminden ilgilenmelerinden cocuklara yaklaşımlarından ben kendı adıma çok memnunum.Songül hanımda bize çok yardımcı oldu sağolsun çocuğunuzu güvenle gözünüz arkada kalmadan gönderebileceğiniz bir yer. Çok temiz titiz ve aktiviteleri olan bir okuldur. Oğlumu gönül rahatlığıyla gönderiyorum.

  • Bg

    Kızım 2 bucuk senedir berilim anaokulunda. Her zaman mutlu bir şekilde okula gitti. Bizde dolayısıyla memnunuz. :) Öğretmenleri okul içi etkinlikleri de çok iyi düzeyde. Özellikle okul müdürü olan Songül hanım; içten, samimi ve okul için çocuklar için en iyisini düşünüp uygular. Bu zamana kadar gözümüz arkada kalmadı :)

  • CK

    Okulda 2 senedir devam ediyoruz .. okuldan daha fazlası .. çünkü Songül hanım başta olmak üzere bütün ekip o kadar muhteşem ki .. sevgileri incelikleri eğitime verdikleri değer her zaman bizi hayran bırakıyor .. eğer çocuğunuzun hem öğrenmesini hem sevildiğini hissetmesini istiyorsanız en doğru yer ..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beykent Berilim Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mahallesi, Erkal Sokak, No:2, Büyükçekmece / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum