fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:30
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:30

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu Hakkında

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere modern ve 'öğrenci merkezli' eğitim anlayışıyla Psikolog, Hekim ve Diyetisyen kontrolünde eğitim vermektedir. Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu olarak bölgenin ilk kez uygulanan Reggio Emilia eğitim yaklaşımı benimsenmektedir. Eğitimciler bu bağlamda öğrenme sürecini serbest çalışmalar, alternatif materyaller ve oyunlar eşliğinde yürütmektedir.

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu' nu bölgede farklı kılan en önemli özellik, yabancı öğretmen eşliğinde native English/Anadilde İngilizce eğitimleridir. Kurumda sunulan branşlar arasında Robotik Kodlama, Satranç, Bale ve Modern Dans, Piyano, Ritm ve Orff, Drama, öğrencimizin çevresini, daha önemlisi kendini keşfetmesini hedefler. Özellikle robotik kodlama ve akıl & zeka oyunları çocuklarımızın bilişsel gelişimlerini büyük oranda destekler. Okul, yapılan etkinliklerin tamamı alternatif ve doğal materyallerle gerçekleşirken, Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu'nda bulunan 'atölyede' her türlü sanatsal aktiviteler özgürce yapılmaktadır. Okul, öğrencilerine modern eğitim anlayışlarına uygun fiziksel imkanlarla hizmet vermektedir. Okulda bulunan oyun alanı öğrencilerin serbest öğrenme sürecine ev sahipliği etmektedir. Spor alanı ise yoga gibi fiziksel aktivitelerin açık havada düzenlenmesine imkan tanımaktadır. Geniş bahçesinde yeşillikler içinde her sabah, sabah sporu kurumun olmazsa olmazıdır. Özetle, modern dünyanın gereği olan robotik ve yabancı dil ağırlıklı aynı zamanda oyunlarla eğitimi, alternatif materyalleri hedef alan çocuk merkezli bir anaokuludur Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- SCAMPER Tekniği

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Gölge Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu Yorumları (35)

  • BD

    İlk okula başlama heyecanımızı hatırlıyorum ve bizim için uyum süreci kolaylıkla geçmişti. Hatta Çınar, okulu bırakıp gelmek istemiyordu. Bu konuda kesinlikle doğruydu; çocuğun mutlu olduğu yerde olması, gelişimi için gerçekten çok önemlidir. Doktor Baykuş Anaokulu yetkilileri, bir çocuğa nasıl yaklaşılması gerektiğini çok iyi bilen bir kadrodan oluşmaktadır. Okulun psikolog desteği ile çocuklarla devam etmesi ve belirli periyotlarda psikologun okulda bulunması, gerçekten fark yaratıyor. Doktor Baykuş Anaokulumuz 3. yılını tamamlayıp bitiriyoruz. Ancak bir dönem evimizi taşıdığımız için 2. yılımızda 3 ay yeni evimize daha yakın bir okul tercih ettik. Bu deneyim gerçekten çok iyi oldu; günkü çok iyi bir gelişim gösteren oğlumun, kendini mutsuz hissettiği bir yerde nasıl gelişiminin geriye gittiğini gözlemledik. 1 saatlik yol mesafesini göze alarak Doktor Baykuş Anaokulu'na devam etme kararı aldık. Bu süreçte, çocuk deyip geçmeyin; çocuklarınızı gözlemleyin. Okula her çocuk zor alışır, "söyledir, böyledir" sözlerine kulak asmayın. Çocuğunuzu sizden başka kimse iyi tanıyamaz. Çınar'ın Doktor Baykuş Anaokulu'nda geçirdiğimiz üç yıl boyunca, sadece bir anaokulu deneyimi değil, gerçek bir keşif yolculuğuydu. Bu süreçte, her bir dersin özenle hazırlanmış programı ve dolu dolu işlenmesi beni her zaman etkiledi. Doktor Baykuş'un farkı, aynı müfredatın bile nasıl sunulduğunda ne kadar büyük bir fark yaratabileceğini gösteriyor. Branş dersleri, Çınar'ın gelişimine çok yönlü katkılar sağladı. Modern dans dersleri, onun bedensel koordinasyonunu ve ifade yeteneğini geliştirirken, robotik kodlama dersleri ise mantıksal düşünme ve problem çözme becerilerini güçlendirdi. İngilizce dersleri, dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda kültürel açıdan da zenginleşmesine yardımcı oldu. Ritim müzik dersleri, müziğin ritmi ve melodisiyle tanışmasını sağlarken, çember saatleri grup alışmasını, iş birliğini ve paylaşmayı öğretti. Yoga ve nefes dersleri ise stresle başa çıkmayı, odaklanmayı ve iç huzuru bulmayı sağladı. Özel ve önemli günlerin anlam ve önemine uygun olarak aktarılması, Çınar'ın duygusal zekasını geliştirdi ve empati yeteneğini pekiştirdi. Aynı zamanda genel kültür çalışmalarıyla dünyayı daha geniş bir bakış açısıyla görmesini sağladı ve ilgi alanlarını keşfetmesine yardımcı oldu.

  • AB

    Gülcan hnm ve Kübra hnm inanilmaz ilgili ve alakali işinde gerçekten profosyonel bir ekip , çocuğumuz ilk günden itibaren severek gidiyor okula kizimizi gözumuz kapali emanet ettiğimiz canimiz okulumuz hem eğlendiren hemde öğreten müfradatlariyla velileride mutlu eden bir kurum...

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; harika bir yılı geri de bıraktık. Dileriz bu yıl bir öncekilerden çok daha güzel geçer. Biz de sizleri çok seviyoruz. İyi ki varsınız.

  • DU

    Değerli kurucumuz ve öğretmenlerimiz sayesinde gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu gönderdiğimiz eşsiz kurum, oğlumdaki potansiyeli anlayabilen, açığa çıkarabilen yaparak ve yaşayarak onu hayata hazırlayan güzel okulumuz ❤️

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; enn kıymetlilerinizi bizlere gözü kapalı emanet ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Sizler de iyi ki varsınız.

  • Başladığımız günden bugüne bir kere bile hayal kırıklığı yaşamadım gerçekten tüm ekip harikalar. Olumsuz gördüğüm durumları bile ilettiğimde anında üzerine konuşabildiğim ve geri bildirim alabildiğim bir kurum iyi ki oğluşumu size nakil almışım :)daha fazla velili buluşma istiyoruuuuz :)

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; yeni dönemde bolca veli buluşmalarımız olacak ve devamı gelecek.. Oğlumuzu ve sizleri çok seviyoruz. İyi ki varsınız.

  • ED

    Yeğenimin okulu ben anaokuluna gitmedim benide götürür müsün dediğimde ama dayı ben seni nasıl sığdırıcam sandalyelerimize dediği ve bizim çok güldüğümüz okulu. Etkinliklerini hayranlıkla izliyorum gerçekten şaşırıyoruz nasıl bu kadar detayla uğraşıyorlar diye. karar vermeden önce bir sosyal medya hesaplarını inceleyin.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; aile üyelerimizin içerisinde de severek takip edilmek ve böyle güzel anılmak çok güzel. İyi ki varsınız.

  • UH

    Benim kız doktor baykuş tan mezun oldu bir buçuk sene gitti. yarı dönemde başladığı için adapte olurken sorun yaşar mı diye korktuk ama gayet iyi uyum sağladı. rehberlik birimi de yardımcı oldu bize baya. teşekkür ederiz herşey için

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Oryantasyon süreçlerimiz o kadar kıymetli ki... O ilk güvenli bağın oluştuğun süreç.. Çocuğumuz ile o enerjiyi yakalayabildiğimiz için bizlerde çok mutlu olmuştuk. Uzun yıllar daha görüşebilmek dileğiyle...

  • EH

    Kızım bu okuldan mezun oldu hatta ilk mezunlarından. çok mutlu ayrıldık herkese tavsiye ederim.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; bizlerde sizlerle tanışma şansı yakaladığımız için çok mutluyuz :) Uzun yıllar daha görüşebilmek dileğiyle...

  • Bütün ekibe sevgiler sizleri çok seviyoruz. iyi ki karşılaşmışız. doğa gezilerinze baylıyoruz.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; bizlerden de tüm ekip adına size kucak dolusu sevgiler. İyi ki siz değerli velilerimiz :)

  • Benimde oğlumun çocuğu bu kurumda okuyor. Pandemi zamanı başladı biraz korkmuştuk ama şuan gayet iyi gidiyorlar. Okulda temizliğe de özen gösteriylrlar görüyoruz. sevgiler.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Endişeli bir süreç olan pandemi sürecinde birlik, beraberlik ve sizlerden gelen sonsuz destek sayesinde sorunsuz atlattığımız bir süreç oldu. Bizlerden de tüm ekibimiz adına size kucak dolusu sevgiler.

  • Oğlum 2 yıldır bu kurumda gerçekten tereddütlerim vardı ama saoolsunlar bunların hepsi ile alakalı tüm güvenimi kazandılar. asla maddi bir beklentileri olmayan tamamıyla güven ve çocuk üzerine yoğunlaşan bir kurum. bir yıl daha buradayız inş memnuniyetimiz devam eder.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; öncelikle tüm güzel dilekleriniz ve memnuniyetiniz için teşekkür ederiz. Önceki okul deneyiminizde yaşadığınız tereddüt ve güven sorunu birlikte aşabildiğimiz için tüm ekibimiz bizlerde aynı mutluluk içerisindeyiz.

  • YD

    Torunum bu okulda 2 yıldır ve çok memnunuz sağolsunlar kendi çocukları gibi ilgileniyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Uzaklardan torunumu resimlerinden görebiliyorum sürekli

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; bu şekilde çocuklarımızın da aile büyüklerinden gördüğümüz olumlu dönüşler gerçekten bizleri çok mutlu ediyor. Güzel dönüşleriniz için tüm ekibimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz :)

  • ÖA

    Oğlumun her gün aşkla gittiği canım okulum tüm kadroya bayılıyorum. Bu yıl birinci sınıfa başlayacak ama yine aklımız hep Doktor Baykuş'ta kalacak :)

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; biz bir aileyiz ve kapılarımız sizlere daha uzun yıllar açık :)

  • Ma

    İki çocuğumu da gözümüz arkada kalmadan bıraktığımız okulumuz, okuldan öte ailemizin bir parçası.iyi ki yolumuz kesişmiş…..

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; öncelikle bizlere güvenip sizlerin de dediği gibi iki evladınızı en kıymetlilerinizi emanet ettiğiniz için tüm ekibimiz adına teşekkür ediyoruz. Gerçek anlamda biz bir aileyiz ve biz de iyi ki siz değerli velilerimiz diyoruz... İyi ki varsınız.

  • Mg

    Güven, mutluluk,huzur herşey bu okulda:) benim için eğitim önemli ama önce güven güvenlik kendi çocuklarına ne kadar özen gösteriyorlarsa inanıyorum ki bizim çocuklarımıza da öyle. Çok mutluyum yollarımız kesiştiği için herkes iyi ki var...

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; iyi ki yollarımız kesişmişte baykuşumuzu bize emanet etmişsiniz. Biz de sizler ile çok mutluyuz.

  • Aile sıcaklığını veren özverili davranışlarıyla harika öğretmenleri olan eğitim sistemi konusunda da mükemmel bir okul

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; güzel dönüşleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. İyi ki siz..

  • Se

    Beykent’in en mükemmel anaokulu.Çocuklarınızı gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz.Eğlence,etkinlik ve yeniliklerle cocukların ilgisini çeken bir kurum.Küçük bir operasyondan dolayı ara verdik ama devam edecegiz tekrar

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar Değerli Velimiz; bu süreci de birlikte atlattık ve yeniden bir aradayız. İyi ki varsınız.

  • NA

    eğitimin yanısıra çocuklarımızın aile yuva sıcaklığını hissedebileceği mükemmel çalışan ve eğitimcileri olan harika bir okul

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; bu güzel dönüşünüz için çok teşekkür ederiz.

  • SK

    Kesinlikle hijyenik ortam guleryuzlu personelleri var, Iyi ki yollarimiz kesismis. Egitim acisindan da bircok okuldan cok cok daha donanimli oldugu asikar.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar Değerli Velimiz; Sizlerin bu güzel dönüşleri bizleri daha da motive ediyor. Çok teşekkür ederiz.

  • Yaşam hakkına saygı duyan, Güler yüzlü kadrosuyla sabahları oğlumu okuluna güvenle teslim ediyorum.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; oğlumuzu bizlere gözü kapalı emanet ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

  • GN

    Eğitimsel içerik Kadro işleyiş çocukların mutluluğu hersey olması Gerektiği gibi En doğru sekilde...

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar değerli velimiz; motive edici bu güzel cümleler için teşekkür ederiz.

  • ZY

    Doktor Baykuş Anaokulu,başta Gülcan hanım olmak üzere tüm öğretmenleri ve eğitimi ile güvenle çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir okul. Eğlenirken ve deneyim kazanarak eğitimi ile öğrenmenin çocuklarımıza katkısını gösteren, ikinci evimiz okulumuzdan mezun olan oğlum şuan 1.sınıfta ve Doktor Baykuş Anaokulu farkındalığını hissediyoruz.Güvenli okul, güvenli eğitim, harika özverili öğretmenler

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar mezun baykuşlarımızın ailesi :) Çok teşekkür ederiz güzel dönüşleriniz için. Mezunlarımızı çok özlüyoruz.

  • Değerli öğretmenlerimiz ve değerli kadrosuyla cocuklara sıcacık bir ortamda eglenceli eğtim sunan okulumuz.Daha nice başarılarınız olsun.insallah.iyiki varsiniz...

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar değerli velimiz; sizlere bu güzel dönüşler için çok teşekkür ederiz. Sizler de iyi ki varsınız.

  • MK

    Aklınızın bir an bile geride kalmacayacağı tek kurum. Ebru’sundan Gökçe’sine Kübra’sı Selcan’ı Rabia’sı Nursel’i Dilarası ve Gülcan öğretmenlerimiz hepsi birbirinden kıymetli değerli. Sıcacık bir yuva, aile. Ufacık kalplere dokunan Nico’muz. Kurumda verilen eğitim, terbiye saygı, dil. Mis yemekleriyle Çiğdem ablamız her işe koşan Nilüfer ablamız daha nice Dr Başkuş ailesi bireyleri. kurumumuz dört dörtlük. Her gün binlerce kez teşekkürü hakeden Dr Baykuş Anaokulu iyi ki tanıdık ve aile olduk. Herkesin bu deneyimi yaşaması dileğiyle.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; tüm ekibimiz adına çok teşekkür ederiz. Cümleleriniz çok motive edici. İyi ki varsınız. En kıymetlilerinizi bize emanet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

  • Se

    Beykent’in en mükemmel anaokulu.Çocuklarınızı gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz.Eğlence,etkinlik ve yeniliklerle cocukların ilgisini çeken bir kurum.Küçük bir operasyondan dolayı ara verdik ama devam edecegiz tekrar

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; bu süreci de birlikte atlattık ve aramıza döndü baykuşumuz çok şükür. İyi ki varsınız.

  • Po

    Okulun iyisi sizin öncelikleriniz ile doğru orantılıdır ama eğer bebeğinizin artık çocuk olmaya başladığı bu ilk yol ayrımında, ileri ki eğitim hayatı boyunca edindiği bu tecrübenin çok önemli olduğu bu yıllarda siz de yolunuzda arkadaş, aklınıza, yanınıza ve gönlünüze destek arıyorsanız çok doğru ve hatta pek ender bulunur bir yerdesiniz.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar değerli velimiz; motive edici bu güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederiz. En kıymetlilerinizi gözünüz arkada kalmadan bize emanet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

  • MK

    Yiğenlerim bu okulda eğitim görüyorlar ve aileleri gerek eğitimi gerek etkinlikleri ve gerekse çocuklara olan ilgiden çok memnunlar ve okul idaresinin de çok ilgili olduğunu söylüyorlar semt olarak uzak olduğumuz için biz gidemedik maalesef ama Beylikdüzü ve çevresinde oturuyorsanız ilk tercihiniz Doktor Beykent Baykuş Anaokulu olmalı bence :)

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; aile üyeleri tarafından da böyle yakından takip edilmek ve memnuniyetlerinizi duymak bizleri çok mutlu etti.

  • NA

    Kesinlikle çocunuzu gözü kapalı teslim edebileceğiniz muhteşem bir ekip var okulda. Son derece ilgili yaratıcı ve aile sıcaklığı olan bir kadro. İyiki hayatımıza dokunundular ve hep yanımızda oldular. Onlar son derece kendilerini zaten yeniliyor ve geliştiyorlar hızlarına yetişmek mümkün değilki

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; bu güzel dönüşleriniz bizleri çok mutlu ve motive etti. İyi ki varsınız.

  • Ub

    Muhteşem ötesi bir okul yaklaşık 2.5 yıldır çocuğumuzu gönderdiğimiz gözümüzün arkada kalmadı bir okul iyi varlarHer yönü ile çocuğunuza kat kat bilgi katıyorlar

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; bu güzel dönüşünüz için teşekkür ederiz. Ayrıca gözünüz arkada kalmadan en kıymetlinizi bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz.

  • GY

    Beykent bölgesinde gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir yerle karşılaştığımız ve sizinle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız güleryüzlü öğretmenleriyle ve harika etkinlikleriyle sizinle olmaktan çok mutluyuz dr baykuş ailesi sizi seviyoruz ❤️

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar Değerli Velimiz; İyi ki varsınız sizleri çok seviyoruz.

  • Vt

    Çocuklarımın ikinci evi. Başta kurucu Gülcan hanım olmak üzere Kübra gökçe dılara öğretmenimiz ve diğer öğretmenlerimiz ve personelleri ile birlikte muhteşem bir ekipsiniz. İyi ki sizlerle yolumuz kesişmiş. Çocuklarımın gelişimindeki katkınız çok büyük.

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; tüm ekip adına sizlere bu güzel dönüşünüz için çok teşekkür ederiz. Motive eden bu güzel cümleler için çok teşekkür ederiz.

  • Nk

    Oğlum değerli özel Beykent doktor baykuş anaokulundan mezun olmuştur okul her yönü ile çok değerli ve özenlidir aile ortamı sunulmuştur ilgi alaka müthiş herşeyi layıkıyla yapan bir ekip var herşey için teşekkürler

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; ekibimiz adına çok teşekkür ederiz.

  • Hs

    İnanılmaz bir okul. Çocuklarınızın ve sizlerin değer gördüğü , etkinliklerin ardı arkasının kesilmediği , oldukça sosyal ve aile ortamını yürekten hissettiğiniz bir okul. Keşke senelerce kalabilseydik :(

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Keşke... keşke uzun yılları çocuklarımız ile geçirebilsek bizlerde çocuklarımızı mezun ederken hem mutlu oluyoruz hemde çok üzülüyoruz. Ama hepimiz bir aile olduk ve uzun yıllar daha görüşeceğimize inanıyoruz. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.

  • U

    Daha ilgili bir okul bu devirde bulmak çok zor. yaz tatilinde bile çocuğumuzu merak edip arayıp soran gelişimini adım adım ileriye götüren bizim için tamamiyle bir şans diyebiliceğim bir okul kesinlikle tavsiye ediyorum.şuan için aklıma gelen bir sorun göremiyorum

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz bizlerde sizler ile yollarımızın kesişmesini bir şans olarak kabul ediyoruz. İyiki varsınız. yazdıklarınız bizleri çok mutlu etti.

  • Fh

    Aile fertlerimden sonra cocugumu gozum kapali emanet edip gidebilecegim tek yer diyebilirim ailem olarak goruyorum her bir calisani ozellikle cocuklarin ruhuna midesine iyi gelen yemekleri siddetle tavsiye edebilecegim bir kres :))

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz bizde her biriniz ailemizden biri olarak görüyor ve çocuklarınızı bizlere güvenip böyle gönül rahatlığında emanet ettiğiniz için biz teşekkür ederiz :)

  • B

    Her şekilde mükemmel bir okul gerek faaliyet gerek ilgi ve öğretmen ve yardımcı olmak üzere çok güzel herkes güler yüzlü iyiki varsınız

  • Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz memnuniyetiniz ve bizlere güvenip evladınızı emanet ettiğiniz için siz iyiki varsınız..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beykent Doktor Baykuş Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mah. Evren Sok. No:3 Büyükçekmece / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum