fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00
Sabahçı: 09:00/12:30
Öğlenci: 12:00/16:00

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu Hakkında

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu 3-6 yaş arasındaki çocuklara okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Okulda güvenli, ferah ve donanımlı bir ortamda sorumluluk sahibi, araştıran, sorgulayan, çalışmayı seven, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, çevresine karşı duyarlı ve çift dil bilgisine sahip bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Okulda High Scope, Reggio Emilia, Scamper ve GEMS metotlarının karması olan bir eğitim metodu uygulanmaktadır.

Çalışan anne, babalar için bir öğretmen eşliğinde saat 07:30’da okul kapılarını öğrencilerine açmaktadır. 08:30 günlük akış başlama saatidir. Kahvaltı saati saat 10:00’a kadar devam eder, kahvaltılarını bitiren öğrenciler serbest zaman köşelerinde (evcilik. blok, tamir, müzik) arkadaşları ile oyun keyfini yaşarlar. İngilizce eğitimleri Neative teacher eşliğinde bol eğlenceli ,karşılıklı diyaloglarla, müzik eşliğinde işlenmektedir. Çocukların estetik gelişim ve yaratıcılığı geliştirici çalışmalar yaratıcı sanat etkinliğinde yapılmaktadır. Saat 12:00’deki öğle yemeğinden sonra küçük yaştaki öğrenciler için uyku saati başlamaktadır. Aynı saatlerde büyük yaşlardaki öğrenciler için okuma yazma branş öğretmenleri dil gelişimi, el yazı çalışmaları ve okuma yazmaya hazırlık,harf ve heceleme çalışmaları yapılmaktadır. Haftanın farklı günlerinde alanında uzman eğitmenler tarafından Santranç, Akıl Oyunları; modern halk dansları, Orf ve Bale dersleri gerçekleştirilmektedir.

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu ’nda eğitim öğretim programı 16:00’da sona erer ancak çalışan veliler için okul saat 19:00 ’a kadar açıktır. Serbest oyun etkinlikleri, hikaye canlandırma, kitap okuma programları bu saate kadar devam etmektedir. Okulda çocuklar için hazırlanan yemek menüleri kalori ve protein hesabı yapılarak, beslenme ve diyet uzmanı tarafından hazırlanmaktadır. Okulda çocukların yeme içme alışkanlıkları takip edilerek oluşturulmuş istatistiklere göz atacak olursak; çocukların %95’i yemeklerinin hepsini bitirmekte, %80’i yemekleri çok sevdiğini söylemekte, %95’i düzenli olarak meyve yemekte, %89'i ana yemekten önce çorbalarını içmekte ve %100 'ü yemekten sonra ellerini yıkamaktadır. Mutfakta dondurulmuş gıdalar kullanılmamakla birlikte,günlük alışverişlere özen gösterilmektedir., . Yemeklerde kullanılan etler buzluğa girip çözdürülmeden sunuma hazırlanmaktadır.

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu 'nda bulunan rehberlik ve psikolojik danışman ile çocukları akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal yönden bir bütün olarak sağlıklı gelişiminin sağlanabilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Gems ve High Scope

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu Yorumları (29)

  • ÜL

    Güler yüzlü nazik ilgili bir yönetime sahip. İlk günden beri kizimdaki ilerleme okula alışma sosyal olarak gelişim gözle görülür şekilde.

  • Okulumuzdan çok ama çok memnunuz. Öğretmenlerimizin bilgisi, ilgisi, her çocuğa özel farklı yaklaşımı bu okulu farklı kıldı bizim için.

  • Sy

    Akd kids ailesiyle bu yıl tanıştım keşke daha önceden yolumuz kesişseydi diyorum Tuğba öğretmenim sayesinde Alparslan için okul günlükleri çok şahane ve dolu dolu geçiyor daha okulun ilk günü ne yapıcam diye düşünürken Tuğba öğretmenim sayesinde bütün zorlu dönemleri atlattık okuldaki etkinlikler oyunlar ve eğitim için başta Tuğba hocam Seray hanım ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim iyiki Akd kids diyorumÇocuklarımız için en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz imkan varsa gezileri daha sık yapmanızı isterim

  • PA

    Okulumuzdan çok memnunuz bize çok şeyde faydası dokundu teşekkürler hersey için

  • Sk

    Kaliteli,verimli ve eğlenceli bir kurum veli olarak biz ve çocuğumuz memnunuz.AKD Kids ailesinin bir parçası olduğumuz için mutluyuz.

  • SD

    Guvenebileceginiz bir okul . Gozunuz kapali kayit ettirebilirsiniz .her branstaki ogretmenler son derece ilgi ve alakali

  • SD

    Pisman olmayacaginiz gozunuz kapali emanet edebileceginiz bir okul.Servis ve doktor veya revir olabilir

  • BT

    Bir çok kreş araştırma ve görüsme sonrasinda değerli seray hanımin ve tabiki öğretmenlerimizden aldıgimiz pozitif etkilesim sonrasi ki aradigimiz ve istedigimiz Aile sıcaklığında sevgi dolu ve en önemlisi güvenilir bir ortamın olmasıydi. Bizim önceligimiz oyunla öğrenebileceği mutlu olucağı bir eğitim sisteminin icinde ilk deneyimlerini yasamasiydi değerli veli aday arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla bir anne olarak tavsiye edebilirim.

  • DA

    Çocuklarımın evinden sonraki en güvenli limanıydı, teşekkür ederiz Akdkids ailesi

  • MD

    Her anlamda güzel ve başarılı bir okul. Günden güne gelişimi takip ediyoruz, aylık değerlendirmeleri veli iletişimleri oldukça başarılı.

  • Kızım 3 yaşından beri bu okulda. Müdürümüz Seray hanım, ilk ögretmenimiz Ümran hanım, Züleyha hanım hepsi çok değerli insanlar. Çocuklarımızla evlatları gibi ilgileniyorlar ve gözümüz arkada kalmıyor. Teşekkürler Akdkids Anadoluhisarı

  • ÖH

    Her iki çocuğum da AKD Kids’e severek gitti. Sevgisini ve ilgisini esirgemeyen okul çalışanları ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

  • DT

    Çocuğunuzu kendinizden sonra en çok güvenerek bırakacağınız yer diyebilirim. Öğretmenleri hem alanında uzman hem de bir anne kadar şefkatli . İyi ki yollarımız kesişmiş . Kızımın hem dilsel hem fiziksel olarak gelişimini gözle görülür biçimde gözlemleyebiliyorum . Ayrıca ailelerle çok entegre ilerliyorlar . Bir ara sadece benim çocuğumla bu kadar ilgileniyorlar zannediyordum .ancak gözlemlerim her bir çocuğa ne kadar değer verdikleri ve ilgilendikleri yönünde oldu.

  • Hk

    Her daim atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş bir eğitim verdikleri için tercih etme sebebim olmuştur akd kids ailesiniYabancı dil öğretmenlerinin daha iyi iletişim kurabilmesi için bir nebze daha türkçe biliyor olmasını tercih ederdik

  • SA

    2 senedir oğlumun mükemmel eğitim aldığı kurum özellikle öğretmenlerimizin ilgisi sevgisi tartışılmaz:) iyi ki akd kids

  • Ad

    İki buçuk senedir bu okuldayız oğlum için ne kadar güzel bir tercih yapmışım egitimi öğretmenleri harika iyi ki yollarımız kesişti iyi ki sizi tercih ettik♥️

  • BK

    Eğitimcisinden , yönetisine , destek personeline kadar hepsi çok ilgili , yardımsever 2 çocuğumu da güvenle emanet edebileceğim bir kurum iyi ki varlar.

  • IA

    Kizimi gozum kapali emanet ettigim anaokulu degil anakucagi iyiki varsiniz emeginiz ve sevginiz cok buyuk Akd kids beykoz ailesine minnettarim

  • Bi

    Öğretmenler Güleryüzlu ve cocuktan anlaşılıyor ogretmen tarafından sevildigi

  • Çocuğunun üstüne titreyen tüm annelere pimpirikli bir anne olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Yönetim kadrosu,kurucular, öğretmenler ve tüm ekibi ile aile gibi hissedeceğiniz tek yer. Sonsuz güven ile içim rahat. Sevgiler

  • Gs

    Güleryüz’lü öğretmenlerimiz çocuklarınızı evinde hissettiriyor. oğlumu okula bırakırken kesinlikle güven dolu ayrılıyorum

  • SY

    Kesinlikle muhteşem bir okul. Daha kapıdan girer girmez güleryüzlülüğü ve temizliği ile hayran kaldığım ve kızımı verdikten sonra sonsuz güven duymamı sağlayan müdüre hanım okul sahipleri ve öğretmenlere teşekkür ederiz. Tereddüt etmeden evladınızı teslim edebilirsiniz.

  • Öö

    Sıcak sevgi dolu yaklaşım ile kızım okula ilk günlerde alıştı. Keyifle gidiyor , öğreniyor, sosyalleşiyor. Çocğumun mutlu olması birinci önceliğimdi. Bunun yanı sıra öğrendikleri, ingilizceye olan merakı ilgisi çok güzel .. sıcak ve samimi yaklaşımlarıyla ev ortamı sağlayan güzel okulumuz anadolu hisarı akd kids kurumunu herkese tavsiye ederim

  • Eo

    Oğlumu okul öncesi son senesinde bu okula yazdırdım Erken yazdırmadığıma çok pişmanım daha önceki yılları resmen kayıp bizim için . Hem ingilizce hem diğer eğitim metodlarıyla ilkokula hazırlık yılımız hatika geçti İngilizce konuşanları harfiyen anlıyor ve kendini ifade edecek kadar konuşabiliyor olması harika Okul ev ortamı kadar sıcak ve samimi bir kadro ile eğitim veriyor son derece memnunum kurucularından okul müdürüne ve öğretmenlerine kadar herkese çok teşekkür ederim

  • TS

    Okul öncesi eğitimi ciddiye alarak çocukların nitelikli eğitimle hayatlarında belkide ilk adım attıkları kurumda tanışmalarını sağlayan, buradan mezun olan öğrencilerin bilgin akademi anaokulunun farkını ortaya koyabildiği başarılı bir anaokulu. Kavacıkta anaokulu arayan velilere tavsiye ederim

  • ET

    Bu okuldan mezun olan öğrenciler ilkokula okuma yazma ve yeterli düzeyde ingilizce öğrenerek geçiyorlar. Bunun faydasını ilkokulda görmüyorum diyen veli yalan söyler.

  • PH

    İngilizce öğretmenleri Amerikalı. Yabancı dil eğitiminde bunu farkını ilk günlerden itibaren görebiliyorsunuz. İletişime yönelik sıkıcı olmayan bir müfredat hem çocukların hem velilerin ne istediğini bilen kişiler gerçekten.

  • ÖÜ

    İngilizce eğitimine en az büyük kolejler kadar önem veren ve bu konuda başarılı bir okul. Anaokulu kadrosu işini seven aşçısından öğretmenine kadar çocuk aşığı kişiler olduğu için tercih etmiştik

  • BB

    Butik bir anaokulu nasıl olmalı neleri yapmalı neleri yapmamalı tartışmalarına son veren okul. Yabancı dil eğitimden beslenme programına kadar her detayın çocukların için en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü harika bir ortam

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beykoz Akd Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Göksu Sitesi, Begonya Caddesi, 247/A, No: 62 Anadolu Hisarı, Kavacık, Beykoz/İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum