fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu Hakkında


Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu, 2006 yılından beri hizmet veren bir okul öncesi eğitim kurumudur 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Beylikdüzü'nde 2. şubesi ile hizmet vermeye başlamıştır. 2 ve 6 yaş aralığındaki öğrencileri bünyesine kabul eden kurum, modern eğitim anlayışıyla gelişen ve değişen eğitim sistemine uygun ders planları hazırlamaktadır.
Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu olarak önceliğimiz iyi insan yetiştirmektir.
Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu
olarak okullarımızda,
Temel eğitim felsefemiz Atatürk ilkeleri doğrultusunda ilerlemek ve Öğrencilerimizin kendilerini tanımaları aynı zamanda yeteneklerine uygun hedefler belirlemelerini sağlayarak onları bir üst eğitim kurumuna hazır hale getirmektir.
Yenilikçi eğitim modellerini her zaman takip ederek ve uyguladığımız eğitim müfredatına bu modelleri de dahil etmekteyiz.
Özel Mavi Pembe Anaokulları
olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda önceliğimiz kullanabileceğimiz en geniş açık oyun alanlarını kullanabilmektir. Okul öncesi çocuklarında açık alanda zaman geçirmenin daha keyifli olması ve günümüzde oluşan fiziksel aktivitelerin azalması eğilimi fiziki imkanlarımızı bu doğrultuda geliştirmeye yöneltmiştir.
Tüm okullarımızın hem açık hem kapalı alan hijyen denetimleri yetkili kurumlar tarafından yapılmakta olup, haftalık ve aylık periyotlarda profesyonel ekiplerce dezenfekte edilmektedir.
Yemek ihtiyaçlarımız beslenme uzmanları eşliğinde hazırlanan aylık menüye göre okulumuzda hazırlanıp servis edilmektedir.
Tüm öğretmen ve eğitim kadromuz çocuk gelişimi ve okul öncesi ilgili bölümlerde eğitimlerini tamamlamış, mesleğinde yetkin kişilerdir. Küresel iletişimin önemimin arttığı bu dönemde öğrencilerimizin yeni bir dil öğrenimini kolaylaştırmak için
Özel Mavi Pembe Anaokulu olarak okulöncesi dönemde de yabancı dil eğitiminin önemini biliyor ve eğitim programlarımızda en az bir yabancı dil eğitimini destekliyoruz. Özel Mavi Pembe Anaokulu olarak 2006 yılından bu yana okul öncesi eğitim sektöründe faaliyet gösterirken bu yola çıkış amacımız sosyal ilişkileri güçlü bireyler yetiştirmektir. Teknoloji ve görsel medya araçlarının kullanımının yaygınlaştığı günümüzde çocuklarımızı reklam olarak kullanmıyor, çocuklarımızın özel hayatlarının gizliliğine ekstra önem gösteriyoruz. hiçbir online platformda çocuklarımızın resimlerini paylaşmıyor, sadece velilere özel gönderim ve yayınlama yapıyoruz.
Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu'nda
fiziksel ve zihinsel gelişimi destekleyici faaliyetlerimiz ile çocuklarımızın başarılı bir hayata başlangıç yapmasını sağlamak temel hedeflerimiz arasındadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça, İspanyolca, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu Yorumları (24)

  • ŞA

    3 ay önce yollarımız kesişti mavipembe ile :) Kpssye hazırlanan bir anne olarak evladımla ilgilenemediğimi düşünüp hep vicdan azabı çekerdim. Mavipembe bize öyle iyi geldi ki benim kızıma olan eksik yönümü hep tamamladığına inandım. Bilirsiniz çocuklar samimi kişileri yetişkinlerden daha güzel tanır. Kızımın okuldan her geldiğinde ki mutluluğu bunun bir kanıtıydı. İyiki tanıştık. Elif öğretmenime, rümeysa öğretmenime ve kızımda emeği olan bütün öğretmenlerime teşekkür ederim. İyiki ❤️

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz bizi çok mutlu etti. İçimizde kelebekler uçuşuyor

  • HK

    Bu kritik süreçte birçok okul araştırdım en çok içime sinen kreş mavipembe oldu ve kararımdan hiç pişman olmadım.Çocuğuma yaklaşımları,velileri bilinçlendirme konusunda çok hassas davrandıklarını düşünüyorum. Hijyen kurallarına uygun, yemekleri güzel,okulun fiziki olarak koşulları da çok güzel her yaşa hitap ediyor ve çocukların ilgi alanlarına göre düzenlenmiş. Çocuğum alışamaz diye endişeliydim ama öğretmenleriyle birlikte oryantasyon sürecini çok güzel yönettik. Çocuğunun orda mutlu ve güvende olduğunu bilmek anneler için çok önemli ben tavsiye ediyorum ve çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız Doğa etkinliklerini arttırmak ve etkinlik saatlerini biz meraklı velilere daha detaylı şekilde aktarmak

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler, Okulumuzun fiziksel alanlarını planlarken abartıdan uzak, işlevsel bir şekilde olmasına çok dikkat ettik. Kurucumuz hijyen ve yemek konusunda çok hassastır. Mengen aşçılık okulu mezunu arayışına son veremedik

  • RD

    Kizim Eylul ayindan beri okula gidiyor. Suan 22 aylik. Inanilmaz gelisme sagladi, kurallara uyma, sosyallik, kendi kendine yetebilme becerilerini cok gelistirdigini dusunuyorum. Ogretmenlerimizden de cok memnumum. Iletisim anlaminda da cok iyiyiz. Oyle ki kizim okuldayken bile her an okul mudurune ulasabiliyorum. Veli toplantisi haricinde geri bildirim istedigimde daima donusler oluyor ve dikkatle incelenmis donusler oldugunun farkindayim. Bahcesiyle, konumuyla, guler yuzlu ogretmenleriyle cok cok dogru bir karar verdigimin farkindayim :)

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. En çok önem verdiğimiz konulardan biri iletişim ve ulaşılabilir olmaktır. Her zaman ulaşılabilir olacağımızın ve her zaman güleryüzlü olacağımızın garantisini sizin aracılığınız ile verebiliriz:)

  • EM

    Öncelikle okulumuzu çok seviyoruz.Kizim tatilde ve hastayken bile gitmek istiyor.En önemli özelliği güven veriyor olmasi. Kuruculari öğretmenleri işinin ehli insanlar.Bu çok önemli bir nokta. Gelismeye açık yenilikçi bir kurum herkese tavsiye ederim.Deneyenler farkı görecektir zaten ..Siz işinizi bilirsiniz ..☺️

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güven en zor kazanılan duygu olmasına rağmen bize duyduğunuz güven için size çok teşekkür ederiz. Biz işini severek yapan ve en iyisini yapmaya çalışan bir ekibiz. Yorumunuz için teşekkürler. Sevgiler.

  • HH

    Kızım 3 aydır gidiyor kreşe. Kısa zamanda hemen alıştı ve davranışlarında olumlu yönde çok etkisi oldu. Sosyalleşti ve daha mutlu kızım. Öğretmenimiz İnci hanım ve kreş sahipleri hepsi çok iyiler. Gözüm kapalı çocuğumu emanet ediyorum. Kreşte sıcak aile havasını hissettiriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu işin kaynağı sevgi ve ticari kaygılardan uzak olmak. Her ne kadar özel bir okul olsak da önceliğimiz çocuklara fayda sağlayabilmek ve beraber mutlu keyifli vakit geçirebilmek. Tüm ekip arkadaşlarımız eğitim- öğretim görevlerinin yanı sıra kendi içlerinde de bir aile senkronizasyonunda çalışır ve bu enerji tüm okula yansır. Bizde bundan çok mutluyuz. yorumunuz için teşekkür ederiz. Sevgiler.

  • Ep

    Öncelikle Elif hanima sıcakkanlı ve güleryüzlü oluşundan dolayı teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize çocuklarıma yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum . Okul genel anlamd hijyen konusunda çok iyi . Temizliğe dikkat eden bir kurum. Şahsen çocukların çok sık hastalanmamasi için en önemli unsur hijyen bence. Bu konuda çok memnunum. Bahçesi çok guzel. Çocuklar için montesorri tarzında park malzemeleri çok kullanışlı. Çocuklarınızı güvenle gönderebileceginiz nezih bir kurum.

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Elif hanım işini çok severek yapar. bundan dolayı her gün keyifli olarak okula gelir. Hijyen konusuna dikkat çektiğiniz için teşekkürler. Kurucumuz bu konuda çok hassas her gün yapılan temizlikle yetinmez haftalık dip köşe temizlik yaptırır. O da yetmez her ay okulu a dan z ye dezenfekte ettirir. bundan dolayı salgın hastalıklardan mümkün mertebe daha az etkileniyoruz. Sevgiler.

  • Ye

    1 aylık bir deneyim yaşadık çok memnun kaldık uyum alisma surecinde inci ogretmenimize ve elif hanıma çok teşekkür ederiz.

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ekip arkadaşlarımız adına değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek dileğiyle.. Sevgiler.

  • TD

    Her iki oğlumuza gönderiyorum çokta memnunuz çocuklarımda her konuda eğitim aldıklarını görebiliyorum yeme içme konusunda yemediklerini yediklerini içtiklerini gözlemledim tuvalet eğitimde de çok yardımcı olan bir okul elif Hanım Nilgün Hanım ve öğretmenlerimiz sara ve Kevser öğretmenlerimize ilgi alaka ve ve güler yüzlerinden dolayı çok teşekkür ederiz

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Aslında çocuklar doğru yönlendirmeler ile birbirlerinden öğrenir. Doğru iletişim ile yemediği yiyecekleri yediğini biz defalarca tecrübe ettik. Enerjimizi çocuklardan alıyoruz. ve birlikte çok mutluyuz. Sevgiler.

  • Ss

    En kıymetlilerini kreşe yazdıracak annelere sesleniyorum.2 kızı olan bir anne olarak (biri 22 aylık biri 36 aylık) iki kızımıda Elif hanıma ve kıymetli öğretmenlere emanet ettim. 6 aydır Mavi Pembeye gidiyorlar. Bir gün bile ağladıklarını, eve aç geldiklerini görmedim..tüm Etkinlikleri ve motor beceri etkinliklerini daha bebek sayılacak kızım bile yapmayı başarabiliyor..Telefon illetinden kurtulduk. Ve en önemlisi her çocuğa ayrı ayrı zaman ayırıp onların karakterlerine ve ihtiyaçlarına doğru orantılı davranış sergiliyorlar.. Çok fazla araştırma yaptım onlarca okula kendim gidip gezdim.. Hatta deneme sürelerimiz bile oldu.. Ama biz, kızlarım ilkokula başlayana kadar artık Mavi Pembeliyiz.. Gözüm hiçbirzaman arkada kalmadı. Bu arada okulun içi ve güvenlik açısındanda değerlendirecek olursam çocukların ve yaş gruplarının sınıfları ayrı. Bahçe çıkışı çok güvenli. Asla yalnız kalmıyorlar. Top havuzuda harika kızlarım çok seviyor. Evladınızı güvenle bırakabileceğiniz bir okul. Kurucusuna, Elif hanıma ve özellikle İnci öğretmene ve tüm öğretmenlere ilgilerinden ve anne babayı her daim bilgilendirmelerinden, kendi çocukları gibi ve profesyonel eğitimci yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Bir anne için en önemli ilk şey çocuğunun beslenmesi, sağlığı, huzurlu oluşu..Etkinlik aktivite ve öğretilerde çok önemli gakat en önemlisi sağlık.Okulumuz öğrencilerinin terli atletinden yemeğini tam bitirip bitirmediğine kadar kontrol eden, evlatlrının iç huzuruna ve iletişimine önem veren bir okul. En kıymetli varlıklarımız onlara emanet. İyiki sizinleyiz.❤️

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu yorumu sonsuz mutluluk ve gurur ile okuduk. Beraber geçirdiğimiz süre artınca daha çok farklar göreceksiniz.. Telefondan kurtarabildiysek ne mutlu bize.. her çocuk özeldir ve her çocuk aslında bir bireydir. bunu bilerek her çocukla bu şekilde iletişim kuruyoruz. Sonuçta hayat bu herkes aynı değil. Yaş grubuna göre ayrı sınıflar olmazsa olmazımız. Tüm ticari kaygıları bir kenara bırakıp, işin doğrusunu yapmaya gayret gösteriyoruz. tüm öğretmenlerimiz kendi kardeşleri, çocukları gibi görüp bu samimiyet ile gün sonu ailelere geri teslim ediyoruz. sizleri tanıdığımız için bizde çok mutluyuz. Sevgiler.

  • Ss

    Öncelikle elif Hanım ve inci öğretmen başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ederim çocuğumu teslim ettiğimde içim çok rahat mutlu teslim edip mutlu alıyorum gelişimi de gözle görülür teşekkür ederim ❤️

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Velilerimizden böyle geri dönüşler aldığımızda aşırı mutlu oluyoruz. Mutluluğunuz ve içinizin rahatlığı daim olsun. Sevgiler.

  • ca

    Konum olarak çok temiz güvenilir bir okul. Bahçesi büyük ve kullanışlı ayrıca Çocuklar için dikkat dağıtıcı materyaller bulunmuyor. içeride ki materyaller de kaliteli ve amacına uygun. Her cocugun kisiligine uygun ayri ayri oryantasyon süreci belirliyorlar. Günler dolu dolu eğlenceli ve öğretici geçiyor, cocugumdan buna uygun geri dönüşler aliyorum. Ogretmenlerimiz yöneticiler yemek bölümünde çalışanlar çok uyumlu koordineliler. Çok guleryuzlu olumlu ılımlı sabırlılar. Ebeveynden guvenli ayrılan çocuk tekrar bizler kadar güvenli yüreklere gidiyor :)

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Çok süslü, çocuğun oyun kurma yeteneklerini zayıflatacak materyal tercih etmiyoruz. Doğal ve sade olması bizim için çok önemli.. her yerin yoğun beton olduğu bir dönemde özgürce hareket edilebilecek bahçe bilerek yaptığımız ve tercih ettiğimiz birşey. Sonuçta eskiden sokak oyunlarında bu kadar malzeme bile yoktu :) ilk okul deneyimi tüm eğitim hayatını etkilediğinden oryantasyon süreci hem bizim hem çocuk için aşırı önemlidir. Bize duyduğunuz güven için ayrıca teşekkür ederiz. Sevgiler.

  • Pb

    Çok güzel bir okul çalışanlar ve kurum sahipleri çok ilgililer biz memnunuz tavsiye ederiz .

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler.. Kurucumuz ofisinde oturmayı pek sevmez. çocuklar ile iç içe olmayı, her çocuğu tanımayı, sohbet etmeyi çok sever. Sevgiler.

  • Mavi Pembe anaokuluna 2 oğlum gidiyor biri 3 diğeri 4 yaşında, oğullarım sizin okula gitmeye başladıktan sonra inanılmaz ölçüde değiştiler kendi yaşlarındaki çocuklarla oynayarak sosyalleştiler, okula her gün gittiklerinde çok sevinçli gidiyorlar, okuldan geldiklerinde çocuklarım elbiseleri saçları yüzleri pırıl pırıl, biz ailecek sizin okuldan çok memnun kaldık. Eğitiminiz mükemmel çok teşekkür ederiz başarılar dileriz Çok güzel okul

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bunu duyduğumuzda çok sevindik. Katmak istediğimiz en büyük kazanım sosyal beceri. bunu her fırsatta söyleriz ve anlatırız. Her zaman iyi ve her zaman yüksek enerjili olmak zorundayız. :) son olarak kuaför değiliz ama saçlar düzeltilmeden okuldan çıkarmayız :)

  • NT

    Güleryüzlü kadrosuyla kalbimizi çalan okulumuz. Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebileceğiniz güven dolu bir yuva.. Öğretmenler profesyonel, diğer çalışanlar keza, kendinizi ailenin bir parçası gibi hissedeceksiniz. Çocuğum bugün ne yiyecek ne yapacak diye düşünmüyorum,öncesinde bilgilendiriliyoruz ve en sevdiğim yanı yemeklerin okulda yapılması. Okulun sunduğu en güzel imkan da geniş bir bahçeye sahip olması.

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kendimizi anlatmak istesek sizin kadar anlatamazdık :) çalışma arkadaşlarımızı seçerken mesleki donanım ve eğitimlerinin yanı sıra en dikkat ettiğimiz şey işini severek mutlu olarak yapabiliyor olması.. Yemek konusunda aşırı hassasız kendi yemediğimiz hiçbir yemeği okuldan içeri sokmayız. Keyifli etkinliklerin ardından gelen yorgunluk lezzetli yemekler ile geçer. Yaz-kış fark etmeden biz bahçeyi kullanıyoruz. betonlaşan dünyada çocuklarımızın toprakla temas etmesini istiyoruz. Sevgiler.

  • Ro

    Kızım ilk Anaokulu deneyimi mavipembe anaokulunda yaşadı.Okulu ve öğretmenimizi sevdik.yakınlarıma tavsiye edebileceğim bir okul

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Referansınız için minnettarız. Başarılı ve keyifli bir eğitim hayatı olacağından hiç şüphemiz yok. Sevgiler.

  • DK

    Sevgili müdürümüz, öğretmenlerimiz hepsi çok ilgili, sevgi dolu kızımı okula yollarken içim çok rahat. Müdürümüze, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. :)

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tüm ekip arkadaşlarımız adına bizde size teşekkür ediyoruz. Biz çocuklar ile birlikte olmayı, beraber vakit geçirmeyi çok seviyoruz. Sevgiler.

  • İkizlerim bu yıl ilkkez okul hayatına atıldılar müdürümüz ve öğretmenlerimiz sayesinde hiç ama hiç zorluk çekmeden okula alıştık gerçekten eğitime önem veren bir kurum biz çok ama çok memnunuz kısmet olursa seneyede aynı yerde devam etmeyi düşünüyoruz

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocukların ilk okul deneyimleri gerçekten çok önemli. okula uyum sürecinde yaşanan her şey tüm eğitim hayatının devamında izlerini bırakacaktır. Bizlerde bunu bildiğimiz için okula uyum sürecine çok dikkat etmekteyiz. Yeni eğitim döneminde de sizi aramızda görmekten mutlu olacağız. Sevgiler.

  • Mk

    Çok güvenilir ve güzel bi okul öğretmenleri de çocuklarla çok ilgili çok memnunuz

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için çok teşekkürler. Çalışma arkadaşlarımız ile genel mottomuz "sevdiğin işi yap, işini severek yap, çalışmaya değil keyifli vakit geçirmeye gel" bu enerjimizi sizlere yansıtabildiysek ne mutlu bize.. Sevgiler.

  • Yd

    İyikide Elif hanımı ve sara hocamı tanımışım bizim en büyük şansımız çok ilgili ve eğitime önem veren bir kurum iyiki varsınız

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizinle tanıştığımız için bizlerde çok mutluyuz.. Aslında sadece sevdiğimiz işi yapıyoruz. Teşekkürler, Sevgiler.

  • Okulumuzdan çok memnunuz ilgi alaka ve güleryüzleri sayesinde herşey güzel ilerliyo.

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz. Kurucumuzun her zaman söylediği gibi Her şey bir gülümseme ile başlar!

  • Okulun sorumlusu Elif hanimla tanışınca empati duzeyi okadar yüksek ve çocuklara verdiği önem okadar kıymetli ki bir anne olarak gözüm kapalı emanet ettiğim yer, Damla ogretmenimizin kıymeti de ayrıdır bizde ..hiç düşünmeden ugramanizi tavsiye ederim Bu konuda okadar güzel planları olan bir okul ki extra bisey yazmaya gerek yok bence..

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Doğru iletişim önce karşımızdakini anlamakla başlar. Bizler okulumuzu tercih eden, görüşmeye gelen tüm velilerimizi dikkatle dinler ve anlamak için enerji harcarız. bizleri tanıyıp güvendikten sonra yapmış olduğunuz bu yorum için teşekkür ederiz. okulumuzu merak eden bizi tanımak isteyen her velimizi sadece kahve içmeye bile olsa bekleriz. Sevgiler.

  • KB

    Güvenilir bir yer arıyorsanız doğru yerdesiniz. İyiki mavi pembe anaokulu. Okul sahibi Elif hanımın sıcaklığı, oğlumun öğretmeni damla hanımın sevecenligi gerçekten 3 haftada olumlu gelişmeler oldu oğlumda. Çevreme öneriyorum burdan da yorum yapmak istedim. Gözünüz arkada kalmadan evlatlarınizı gönül rahatlığı içinde emanet edebilirsiniz.

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    bize duyduğunuz güvenden dolayı çok mutlu olduk.. Beylikdüzünde ki ilk senemizde bu geri bildirimler bizim için çok kıymetli.. En büyük referansımız Mutlu veliler, mutlu çocuklar.. Sevgiyle kalın.

  • Elif hanım başta olmak üzere öğretmenlerimiz çok tatlılar, 3 yaşındaki kızım ilk defa krese gitmesine rağmen mutlu girip, mutlu ayrılıyor okulumuzdan.Kres, anaokulu arayışında olanlara tavsiye ederim ❤️

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tüm çalışan kadromuz mesleğini seven ve gerçekten çocuklar ile vakit geçirmekten keyif alan insanlardan oluşmakta.. enerjimizi gülen çocuklardan alıyoruz. Sevgiler.

  • ÖK

    Mavi Pembe Egitim kurumlarının Zeytinburnu şubesinde oğlum 1 sene eğitim gördü.Okul idaresi,öğretmen potansiyeli en önemlisi eğitim ve öğretim açısından kendini geliştirmiş çok zengin bir kurum.Gelecegin umudu olan çocuklarımızın böyle bir kurumdan yolu mutlaka geçmeli.Dans etkinlikleri

  • Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okulumuz ilk kurulduğu günden beri çocuklarımızı sosyal ve başarılı bir hayata hazırlamayı amaçladı. mezun ettiğimiz öğrencilerimiz ile karşılaştığımızda aradan geçen zamandan sebep ilk başta tanıyamasak da öğrencilerimiz bizleri hemen hatırlayıp selam vermesi tarif edilemez bir mutluluk :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylikdüzü Mavi Pembe Anaokulu İletişim Bilgileri

Marmara Mah. Hürriyet Blv. No:76 Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum