fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bilginler Park Anaokulu

Özel Bilginler Park Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Bilginler Park Anaokulu Hakkında

Özel Bilginler Park Anaokulu 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere birebir eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Kurum bu hedefini iletişimi güçlü eğitim kadrosu ve öğrenci sayısını az tuttuğu sınıflarla gerçekleştirmektedir. Böylece öğrenciler öğretmenlerle rahatça iletişim kurmakta ve öğretmenler öğrencileri yakından tanıma fırsatı bulmaktadır. Okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi de bu konularda aileye ve eğitimcilere destek olmaktadır. Öğrencilerin erken gelişim dönemlerini takip etmekte ve yaşanabilecek pedagojik problemlere karşı önlemler almaktadır.
Özel Bilginler Park Anaokulu, sahip olduğu fiziksel imkanlar ve uygulamalarla dikkat çekmektedir. Okulda öğrencilerin rahat ve güvenli ulaşımını sağlayan servis hizmeti bulunmaktadır. Bunun yanında okulda bulunan oyun grubu sayesinde henüz anaokulu yaşına gelmemiş öğrencilere sosyalleşebilecekleri bir ortam yaratılmaktadır. Kurumun yaz okulu uygulaması ise küçük yaştaki öğrencilerin gelişimine oldukça katkı sağlamaktadır. Öğrenciler bu uygulama sayesinde yaz tatillerini arkadaşlarıyla eğlenerek ve öğrenerek geçirmektedir.
Okul, öğrencilerinin çok yönlü ve donanımlı bireyler olmasını amaçladığı için birçok aktivite düzenlemektedir. Akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama, satranç ve proje kulübü aktiviteleri öğrencilerin zihinsel gelişimine katkıda bulunmaktadır. Öğrenciler bu aktivitelerle teknolojiyi üreten ve yöneten bireyler olurken aynı zamanda sorumluluk bilinci kazanmakta ve takım çalışmasını öğrenmektedir. Bunların yanı sıra okulda drama, dans, dekoratif sanatlar, görsel sanatlar, seramik kulübü ve gezi kulübü aktiviteleri de gerçekleştirilmektedir. Bu aktiviteler öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmalarını ve çok yönlü bireyler olmalarını sağlamaktadır. Özel Bilginler Park Anaokulu' nun yabancı dil kulübü de öğrencilerin İngilizce ve Almanca dil eğitimini çeşitlendirmekte ve eğlenceli hale getirmektedir. Böylece öğrencilerin ilkokula geçtiklerinde birden fazla dile hakim olması ve yabancı dil eğitimlerinin sağlam temellere oturtulması sağlanmaktadır.

Özel Bilginler Park Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- İdareciler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Bilginler Park Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bilginler Park Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Bilginler Park Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bilginler Park Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bilginler Park Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bilginler Park Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bilginler Park Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bilginler Park Anaokulu Yorumları (16)

  • KA

    2,5 yaşından beri kızım bilginler metroparkta eğitim alıyor. Şuan 4,5 yaşında gelişiminde oldukça fark etti. Okulun müdürü Ecel Hanım çok ilgili ve güler yüzlü, öğretmenimiz sena öğretmen çok ilgili ve çok başarılı bir eğitimci. Yardımcı öğretmenler çalışanlar oldukça ekip ruhu içerisindeler. Gönlüm rahat bi şekilde önerebilirim. Eğer sizde çalışan anne iseniz eğer gözünüz kapalı güvenerek 07:30 da bırakıp akşam 18:30 kadar alabiliyorsunuz. Saat konusunda oldukça fedakarlar, öz beceri eğitimleri harika.. :) Sevgiler bilginler ailesi

  • Su

    Kizim 4,5 aydir bilginler park anaokuluna gidiyor . Sena ogretmenini cok seviyor okula her sabah hevesle gidiyor, gidemeyince uzuluyor. Guleryuzlu, sicak ve kaliteli bir ekibe sahipler. Bir sorunuz oldugunda hemen ulasilabilir olmalari da insana guven veriyor. Iyi ki bilginler park anaokulunu tercih etmisiz , emekleri icin tesekkurler.

  • Ci

    5.5 yasindaki oglum 2 senedir bilginler metropark anaokuluna gidiyor. Okul muduru Ecel hn harika, ogretmenler ilgili bu zamana kadar hic sorun yasamadim cok sukur. iyi ki bilginler diyorum

  • BO

    Merhaba oğlumu 2 yıldır yolluyorum. Çok memnunum, hem akademik yaklaşımları hem de güleryüzlü ve donanımlı ekibi ile güvenle çocuğumuzu teslim ettik. İyi ki varsınız

  • Herşeyden önce çocuğunuz içşn güvenebileceğiniz ,samimi ve şefkatli bir eğitim kurumu..İrem B. Öğretmenimiz oldukça ilgi ve oğlumun okulu sevme sebeplerinden ,bunun dışında temizlik yemek ve tuvalet konularında içiniz rahat edebilir ..

  • BA

    Birçok okul gezdikten sonra düz ayak oluşu, kocaman bahçesi ve laik eğitim anlayışına sahip oldukları için tercih ettik. Kızımın ikinci senesi, genel anlamda memnunuz.

  • Fd

    Çoook güzel bir eğitim yuvası başta okul müdürü ecel hanım olmakla birlikte sınıf öğretmenimiz Sena hanım ve çok değerli okul çalışanları sizlerle olmaktan çok ama çok mutluyum iyi ki varsınızBen eksik göremiyorum

  • Dp

    Herkese merhaba.okulun ve öğretmenlerin donanımlı olması,güleryuzlulugu ,ilgi alaka muhteşem.cocugunuzu güvenle birakabileceginiz bir kurum.asla gözünüz arkada kalmayacaktır.sinif hocamız İrem öğretmenimize de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.Herşey mükemmel yalnızca hayvanat bahçesi,akvaryum gibi yerlerinde gezi rehberinize eklerseniz çok çok daha güzel olur.

  • CA

    Oğlum 1 senedir bu okulda. Öğretmenlerin ilgisi , aktiviteler ve genel bilgilendirmelerden çok memnunum . Oğlum her sabah çok mutlu bir şekilde okula gidiyor.

  • SS

    Kızımı 1,5 yıldır gönderiyorum bilginlere. 3 yaştan beri o kadar çok destek aldımki her konuda destek oldular öğretmenler yöneticiler. Tek bir şüphe duymadık bu zamana kadar içimiz hep rahat okula teslim ederken. Yemeği uykusu aktiviteleri gelişimi herşeyini takip ediyorlar ve bilgilendiriyorlar. Okuldaki tek öncelik çocuk burda biz aileler için en önemliside bu bence gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

  • Öğretmen seçimleri konusunda çok iyi olan bir okul.Çocukların yemek listesindeki hangi ürünleri yiyip yemediği hakkında detaylı çizelge vermelerini isteriz.

  • SA

    Çok güzel bir okul öğretmenler de Çok iyiler iki tane çocuğum bu okula gittiler Çok memnunum

  • EK

    Okulumuzu ve İrem Öğretmenimizi çok seviyoruz. İlgisine, geri bildirimine teşekkür ederiz.Branş dersleri artabilir. Teşekkürler

  • AK

    Çocuklarımızın sağlıklı gelişimini ve akademik yönlerini en iyi şekilde destekleyen, bizlerle ve çocuklarımızla olan iletişimlerinde başarılı eğitimcilere sahip, üst düzey eğitim kurumudur. Yedikleri yemeklerinden, giydikleri ayakkabıya kadar düşünen eğitimcileri, yardımcı ablaları ve psikoloğu bulunan okul öncesi eğitim evidir. Yaklaşık 2 yıldır eğitimine devam eden kızımın son senesi olduğu için ayrıca üzgünüz. Kaliteli, saygılı, akademik bir eğitim için lütfen görüşmeden karar vermeyin derim.

  • Sk

    Hem kizim hem veli olarak cok mutluyuz, her an hizli iletisim kurabiliyorum

  • EK

    Kızımız 3 haftadır gidiyor çok mutluyuz özellikle öğretmeni Sena Hanım ve tüm çalışanların emeğine sağlık iyi ki varsınız…

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bilginler Park Anaokulu İletişim Bilgileri

Nurtepe Mahallesi, Erciyes Sokak, No:9A, Kağıthane / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum