fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu

Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 09:00/13:00

Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu Hakkında

Tuzlanın ilk ve tek (akrediteli) Orman Okulu eğitimi ve Montessori eğitimi veren okuluyuz. Lütfen web sitemizi de inceleyiniz. İstanbul Tuzla'da 1100 m2 kapalı, 300 m2'lik bahçe alanı ile çocuklara eğlenceli aktiviteler ile okul öncesi eğitim vermektedir. Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulunda öğretmenlerimiz: Çocuklarla bağ kurabilmiş, tavrında, üslubunda çocuk merkezli akademik olgunluğa sahip, çocuklarla bağ kurup, onlara tesir edebilen kurum içi pedagojik eğitimlerine her gün birisini eklemeye devam eden rehberlerimiz bulunmaktadır. Bir gün boyunca odada sıkıştırılmış çocuklar yerine, alan sınıfları kullanılarak hareket özgürlüğü ile öğrenme sağlanmaktadır. Gerçekten yaşayan, gerçek objelerle gerçek hayatı test eden çocukların, günlük yaşam sınıfları, matematik sınıfı, duyu ve dil sınıfları sayesinde ellerine konularak somut algı döneminde somut öğreti sağlanmaktadır.
MONTESSORİ: Okulumuz Bir Çiçek Koleji Anaokulu Montessori felsefesini benimseyen Milli Eğitime bağlı bir kurumdur. Çocuklarımızı Montessori eğitimini alırken ilk okulda karşılaşacakları klasik sisteme adaptasyonlarını kolaylaştırmak için MEB müfredatına uygun eğitim materyalleri ile de destekliyoruz.
Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulunda MEB müfredatı nasıl uygulanır? Montessori felsefesi ile harmanlanan Bir Çiçek Eğitim Programında; özünde öğretmenin rehber, çocuğun keşfeden, öğretmenin hazırlanmış çevre oluşturan, çocuğun deneyimleyen, öğretmenin sorgulatan, çocuğun araştıran olması fikri yer almaktadır. Eğitim felsefemizle çiçeklerimizi tüm gelişim alanlarında desteklemeyi hedefliyoruz. Bu nedenle programda akademik becerilerin yanında toplumsal değerlere de yere veriyoruz. Bir Çiçek'te “Değerler her zaman, her yerde” ilkesi ile hayata geçirilir. Değerler bütün uygulamaların ayrılmaz bir parçasıdır, bağımsız bir program olarak düşünülemez. Özellikle doğa temelli kurgulanmış etkinlik ve eğitim ortamları ile çocukların doğaya dokunup hissetmesini sağlıyoruz. Bu sayede çocuğun kainata bakışı ve yorumlayışı kısmında farkındalıklarını artmasını destekliyoruz. Eğitim sistemimizle dinleme, anlama, konuşma, alanlarında öz güvenli, ana diline hakim, hayal kurup aktarabilen, ilgi alanlarına yönelik çalışmalar yapabilen, saygı gösteren, örf-adet ve geleneklerimize sahip çıkabilen küçük yetişkinler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bir Çiçek’te çocuklar, ezberci yaklaşımdan uzak eğlenerek ve özgürce üretirler. ORMAN OKULU: Okulumuza 15 dk. mesafede bulunan orman alanımıza her hafta bir gün (hava koşulları ormana girmemize izin verdikçe) mutlaka gidilir. Her yaş grubu için program en az iki saat sürmektedir.
Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu Şile Kabakozda uygulama merkezi bulunan Orman Okulu Derneğine akreditedir. Eğitmenlerimiz, ilk yardım eğitimi almış 3. Seviye Orman Okulu Eğitmen eğitimlerini tamamlayarak Orman Okulu Lideri olmaya hak kazanmıştır. Belirlediğimiz Ormanlık alanımızın risk analizleri, Çed raporları hazırlanmış, flora ve fauna çeşitliliği çıkartılmıştır. Orman Okulu eğitimi ciddi ve sürekliliği olan bir süreçtir. Eğitimi alınmadan ve uygun kıyafetler olmadan çocukların ormanlık alanlarda bulundurulması doğru değildir. Bu eğitim ile alakalı seçim yapacağınız süreçlerde mutlaka bu hassasiyetlerini göz önünde bulundurmalısınız. Eğitim içerikleri her hafta değişmektedir ve programımız eğitim fasikülleri üzerinden aylık olarak yürütülmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Montessori Materyalleri

Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu Yorumları (72)

  • Hk

    Okulla görüşmeye gittik ve inanılmaz ilgililer.aklınız kalmasın kayıt yaptırırken…

  • HT

    Bir Çiçek Koleji Anaokulunun 3 yıllık velisiyim. Bundan önceki yıllarda da iyilerdi ama bu son yıl okulun altın yılı diyebilirim bundan sonraki süreçlerde de üstüne koyarak ilerleyeceklerine şüphem yok. Bu yıl belirli dönemlerde velilerine memnuniyet anketleri yaptıklarını bile gördük bu bir kurumun eksik yönlerini görebilmesi için çok önemli bir adımdır ayrıca bu verdikleri eğitime de güvendiklerini gösterir. Farklı anaokullarında bu şekilde bir süreç hiç duymadım. Kızımdaki gelişim ve değişimleri de sürece katınca, kendime verdiğim doğru karar için teşekkür bile ettim. Artık ilkokul kısmını da sizlerden bekliyoruz.

  • BD

    Uzun süren araştırmalarımız sonucunda Bir Çiçekli olmaya karar verdik. Doğru bir seçim yaptığımızı bu dönem içinde görmüş olduk çok şükür. Bizim için önemli noktalardan bir tanesi de değerler eğitimi ile ilgili olan konu. Tuzlada bu eğitimi pedogojik bir yaklaşımla ve çocuklara sevdirerek verebilecek bir kurum var mı diye sorarsanız bulmak sanırım imkansız gibi bir şey. Nur hanımla görüşmemiz sonrasında Emrah bey'in de yüksek lisansını erken çocukluk ahlak ve değer eğitimi üzerine aldığını öğrenince çocuklarımızın eğitimleri için çaba sarf ettiklerine kanaat getirmiş olduk. Yıl içinde hem montessori eğitimleri hem orman okulu eğitimleri hem de bizim aklımızdaki olması gereken değerler eğitimini de yaşayarak görünce içimiz rahat bir şekilde çocuğumuzu emanet ediyoruz. Değerler eğitimi öğretmenimiz Merve hanıma da gayretleri için ayrıca teşekkür ediyoruz.

  • AG

    Değerli Nur hanım ve Emrah bey Bizler ilgili ve çocuğumuzun gelişimi destekleyen bir aile olarak Montessori eğitimi veren okulunuzda çocuklarımıza sunduğunuz eşsiz öğrenme deneyimi için size minnettarız. Çocuklarımızın eğitiminde, Montessori metodu gibi öğrenme yöntemlerinin kullanılması, onların gelişimine büyük katkı sağladığını düşünüyoruz. Öğretmen kadronuzun çocuklarımıza özgüven, sorumluluk, bağımsızlık ve merak gibi değerleri aşılamada büyük bir başarı gösterdiğine şahit olduk ve deneyimledik. Ayrıca, çocukların ilgi alanlarına ve bireysel ihtiyaçlarına göre düzenlenen öğrenme ortamlarını da takdir ediyoruz. Böylece, çocuklarımızın öğrenmeye karşı duydukları merakın ve özgüvenin artmasına yardımcı oluyorsunuz. Bende bir öğretmen olarak okulunuzda öğrencilerin ilgi duydukları konularda araştırma yapma fırsatı bulduklarını gözlemledim. Bu, onların kendilerini ifade etme becerilerinin gelişmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, öğretmenlerin çocuklara verdiği özgürlük ve sorumluluk duygusu, onların bağımsızlık kazanmalarını ve kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağlıyor. Okulunuzun sıcak ve samimi atmosferi, çocuklarımızın kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor. Bu, öğrenme sürecinde de çok önemli bir faktördür. Sizlerin çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak için gösterdiği çaba ve özveri çok değerli. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • AA

    Sevgili Bir Çiçek Kurucuları ve Ekibi; Sizi tanımaktan ve çocuklarımı sizinle eğitmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tuzlada sizler gibi Milli ve Manevi Değerler eğitimi veren bir anaokulu bulmak çok zor, çocukların bu yöndeki gelişimine katkıda bulunmak için büyük bir özveri ve gayret gösterdiğinizi görmek beni çok mutlu etti. Eğitimci kadronuzun çocukların bireysel ihtiyaçlarına göre özel bir yaklaşım sergilediğini gözlemledim. Montessori eğitiminizi orman okulu eğitimi ile birleştirmeniz çok isabetli olmuş. Çocuklarımızdaki dönütlerini gördükçe mutlu oluyoruz. Ayrıca, öğrencilerinizi etkinliklerle, oyunlarla öğrenmeye teşvik ettiğinizi de takdir ediyorum. Böylece çocuklarımızın keyifli bir öğrenme deneyimi yaşamasını sağlıyorsunuz. Sizlerin öğrencilerimize, çevreye saygı, dürüstlük, sorumluluk, adalet gibi değerleri aşılayarak onların karakterlerini güçlendirdiğinizi düşünüyorum. Bu değerlerin, gelecekteki yaşamlarında da onların başarısını ve mutluluğunu etkileyeceğine inanıyorum. Sıcakkanlı yaklaşımınız, çocuklarımızın kendilerini güvende hissetmelerini ve öğrenme süreçlerine aktif bir şekilde katılmalarını sağlıyor. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum ve eminim ki sizlerle birlikte çocuklarımızın geleceği çok daha güzel olacak. Teşekkür ederim.Reklamınız çok az gerçi bizler için iyi bir şey olabilir bu :)

  • Çalışan anne baba olarak Oğlumu 22 aylıkken kreşe vermek durumunda kaldım ve onca kreş arasından allah karşımıza böyle güzel bir kurum, yetkilileri ve kurum anlayışı çıkarttı. Oryantasyon sürecimizden şuanki 5 yaş sürecine kdr bir çok gelişme ve deneyim yaşadık. Eğitimden, öğretime İletişimden, saygıya, özgüvenden, paylaşıma vs vs bir çok eylemi birlikte keşfettik. Güven konusunda gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz tek yer diyebilirim. Rabbim yolunuzu açık etsin. Başarılarınız daim olsun.İlkokul, ortaokul düzeylerinide açmalarını canı gönülden isterim.

  • NA

    Merhabalar başka özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum bende kızımı 20 aylıkken kreşe vermek durumundaydım. Çaresiz göz yaşlarımla aradım okul kurucusu olan Nur hanımı sadece telefonda bile tamam dedim doğru yer burası. Yüz yüze görüşmeye gittiğimizde eşimle Okulu gezmeden kaydımızı yaptırdık. Çünkü felsefeleri, düşünceleri bizim aklımızdaki çoğu soru işaretini gidermişti. Bir erkek olarak eşim oryantasyon sürecine götürdü. Doğru yerdeyiz dedi. Kızım hiç ağlamadan o küçücük halinde hep istekli gitti. Kendi başına yemek yemeyi, bezden kesmemizi, emzik bırakmasını, kendi başına uyumayı, her şeyini paylaşmayı, saygıyı ve daha sayamacağım bir çok beceriyi kızıma kazandırdıkları için ne kadar teşekkür etsem azdır. Montessori felsefelerini tam olarak kavramış kadrosu ailemiz oldular. 2 yaşında olmuş bir çocuğunun tüm benliğine geçtiler. Söyleyecek o kadar çok güzel sözüm var ki iyi ki yollarımız kesişti.

  • ca

    İşinin uzmani kisilerin sevgi dolu bir ortam sunmasi hiç bitmeyen pozitif enerjileri oğlumun koşa koşa okula gitmesi:)Ilkokulu yok Nur hocama rica ediyoruz burdan sonra başka okul begenmeyecegiz:)

  • VG

    Çocuğunuzun mutlu, sevgi dolu bir ortamda, emin ellerde olduğunu düşünün. Hergün temiz havada arkadaşlarıyla oyun oynadığını, sanatla içiçe olduğunu, gezilere giderek yerinde öğrenim sağladığını, materyallerle montessori eğitiminin yer aldığını, mutfak atölyeleriyle aşçı, deneylerle bilim adamı ahşap atölyesinde bir marangoz olduğunu düşünün. Ahlaklı, saygılı, kendi haklarını bilen ve savunan bireyler yetiştiren sadece çocuğu değil aileleri de eğiten bu kurum, evimiz oldu :)

  • ph

    Merhaba okulda pedeogojik yaklaşım çok iyi. Eğitim kadrosunun çocuklara tek tek yaklaşımı çok iyi. Her çocuk öğretmenin en çok kendisini sevdiğini düşünüyor. Çocuklar kendilerini bu okulda çok özel ve yetenekli hissediyor. Gezdiğim gördüğüm çocukla en iyi bağ kurabilmeyi başaran bir okul . Bir çiçekte çocuk olası geliyor insanın iyiki varsınız

  • yk

    Gerek eğitim kadrosu, gerek fiziki şartları çok uygun olan bir eğitim kurumu. İşi bilen insanlar Sadece çocuklar değil, aynı zamanda ailelerinde eğitim alabildiği bir kurum. Çocuklara dış ortamda oynama imkanı sunuluyor ve onların ilgisini çeken geziler yapılıyor. Çocuğumun ikinci evi gibi, çocuğuna güvenilir okul arayan tüm anne ve babalara tavsiyemdir.

  • EK

    Yaşamı yaşamayı öğrenen çocukların okulu diyebilirim, çocuğum okula başladıktan sonra kendini daha iyi tanıyor ve ifade edebiliyor, kendi seçimini yapabiliyorr .. Bir Çiçeğin her köşesindeki geçen zaman çocuklara yepyeni deneyimler sunması için planlanmış :) Çocuğuma sunduğu imkankar için Bir Çiçek yönetimine sonsuz teşekkürler iyiki varsınız .

  • MP

    Sevgili Bir Çiçek Koleji Anaokulu sizleri tanıdığım için gerçekten oğlum ve kendim adına çok şanslı hissediyorum burası bize bir okul degil bir ev ortamı oldu çok düşünüyordum nasıl bir yere yollayacagimizi çok ama çok memnun kaldik tek uzuldugumuz ne yazıkki korona yüzünden eğitimimiz yarım kaldı çok özledik ama inşallah tekrar en kısa zamanda yine okulumuza kavuşacağız inşallah kesinlikle ve kesinlikle ana okulu arayan herkese tavsiye ederim benim çocuğumun aldığı bu muhteşem eğitimi herkezin cocugununda faydalanması isterim iyiki varsınız Bir Çiçek okulu bizler icin cok ama cok degerlisiniz cok seviyorum sizleri❤

  • HD

    Bir Çiçekte ebevenyn olmanın kıymetini pandemi sürecinde iliklerimize kadar hissettik . Her zaman ki felsefeleri ile kriz anında bile süreci yönetirken Bir Çiçek çocuk merkezli davrandı . Özel okullar veli odaklı sadece online eğim ile çocukları darlarken bizim okulumuz haftalık olarak gerçekleştirdiği kaliteli resim atölyesi ile çocukların ufuklarını ve yeteneklerini keşfetmemiz için imkan sağladı.

  • EK

    Bir Anne olarak eğitime bakış açım pandemi öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrıldı. Bu süreçte çocuğumun aldığı eğitimin kalitesini gözlemleme fırsatım oldu . Akranları ile kıyasladığımda çocuk merkezli eğitimin bir çocuğa bırakılacak en büyük hazine olduğunu gördüm iyiki varsın BİR ÇİÇEK .

  • FA

    Gozunuzden sakindiginiz yavrularinizi, hic tereddüt etmeden emanet edebileceginiz bir okul. Başta okul sahipleri,Nur hanim ve eşi Emrah bey olmak üzere diger tüm rehberlerimiz ve cakisanlariyla cocuklarimizin mutlulugunu ilk planda tutuyorlar. Asla hic bir zaman, hiç bir konuda zorlama olmadan eğitim veriyorlar. Zaten montesori sistemiyle egitim verildiği icin cocuklarimiz o kadar mutlu gidiyor ki okula, iyi ki kesişmiş yollarimiz Bir Çiçek Koleji'yle diyorum her defasinda.

  • TE

    Çocukların duygularını daha oryantasyon sürecinde iken yakalayıp bu okulun adı "bir festival" olmalıymış dedirten, milli ve manevi değerler eğitiminin montessori felsefesi ile harmanlandığı, mış gibi değil deneyimleyerek özgür bir öğrenme ortamı sunan, harika bir kadroya sahip çocuk odaklı okul. İyi ki... dediklerimizden

  • Ak

    Okulda ikinci yılımız, iki yıldır aynı enerji, aynı özveri. Çocuk iletişimini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden her şeyi çözebiliyoruz. Fiziksel imkanlar yeterli ve kaliteli.

  • ŞO

    Okul içine girdiğimde bir veli olarak benim İçin önemli olan samimiyet ve güven duygusunu hissede bilmektir. Bir Çiçek koleji anaokulunda bu duyguyu hissettiğim için çocuğumun kaydını içimde tereddüt etmeden yaptırdım güven duygusunu hissettirebildikleri için bir çiçek ailesine sonsuz teşekkür ederim.

  • SB

    Gerçekten tek amacı eğitime hizmet etmek olan eşi bulunmaz bir okul. Benim önceliğim akademik içerikten çok oğlumun mutlu olmasıydı ve iki yıldır her gün okula koşarak gidiyoruz .Okulda çalışan herkes çocukların her birine o kadar sıcacık ve içten davranıyor ki, bir anne olarak çocuğumu huzurla, güvenle teslim edebilmek gibisi yok.Her öğretmenin  özenle seçiliyor olması ve gösterilen hassasiyetin titizliği büyük bir emek . Okulda tam zamanlı yabancı ingilizce öğretmenimiz var ve tamamen ingilizce konuşuyorlar. Yani bir okuldan bekleyebileceğiniz, isteyebileceğiniz her şey ve çok çok daha fazlası...

  • Okuldaki ikinci yılımız, Okul sahibi Nur hanımın oğlu için kaygıları ile benimki aynıydı, anne sıcaklığını hissettiğim için seçtik başlangıçta ,her çocuk aynı şekilde ilgi görüyor ve psikolojik durumuna göre her çocuğun duygu ihtiyacı karşılanıyor.Kızımın her geçen gün becerileri artıyor ve ifade gücü gelişiyor bu yüzden eğitiminden son derece memnunum.Aynı zamanda doğa keşifleri ile çocuğunuzun nasıl büyüdüğünü ve nasıl desteklendiğini, başardıkça nasıl güveninin artığını görüyorsunuz. Bir çiçek ailesine teşekkür ederizBir yıl önce İngilizce öğretmenimiz yoktu okul yönetimi ile paylaştım, bu yıl ingilizce eğitimi çok eğlenceli ve keyifli gidiyor,teşekkürler

  • MY

    Ödül ve cezasiz eğitimle kazandirdiginiz farkindaliklarin üstüne herkesin karnelerini paylasark belgeyi ön plana cikardigi günü bunun aksine  çocuğu  ve onun  kiymetini hatirlarltan ince hediyeleriniz icin tesekkur ederiz . Farkindaliklarinizin tüm toplumumuza yayilmasi dileğiyle

  • ZG

    İlk Berkin için ana okulu aramaya başladığımızda ilk duygularımız biraz tedirgin biraz güvensizdik.Yaptigimiz 6 ayrı görüşmelerin sonucunda bizi ikna ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz.ilk gün ne söylediyseniz bugüne kadar fazlasıyla güvenilir doğru olduğunuzu bize hep hissettirdiniz. Başta bu işte çok fazla enerji harcayan yaptığınız her işte heyecanınızı görmek en iyisini yapabilme gayretinizi görmek siz emrah bey ve nur hanım sizin nezdinizde tüm rehberlerimizin ve kader hanımın her bir emeğine çok teşekkür ederiz.Bir an bile düşünmeden çevremizdeki herkese tavsiye edebileceğimiz bir çiçek koleji anaokulunun başarılarının devamını dileriz.

  • ÖŞ

    BEN OĞLUM İÇİN ÇOK FAZLA OKUL ARAŞTIRDIM.ÇALIŞTIĞIM BÖLGE OLAN KADIKÖYDE BİLE. BÜTÜNOKULLAR MÜSTAKİL EVDEN, OKULA ÇEVİRME ŞEKLİNDEYDİ VE ÇOK FERAH OLMAYAN KÜÇÜK ALANLARA SAHİPLERDİ. SONRASINDA ARAMALARA DEVAM EDERKEN BU GÜZEL OKUL İLE KARŞILAŞTIM VE HEMEN TANIŞMAYA GİTTİM. ÖNCE GÖZE SONRA İNSANLARIN DUYGULARINA HİTAP EDEN BİR OKUL VE YÖNETİM VAR. SİZİ YALAN CÜMLELER İLE KANDIRMAYA ÇALIŞMAK YOK. GAYET GERÇEKÇİ VE İYİ NİYETLİ İNSANLAR. OĞLUM ŞUAN BU OKULDA. ÇOK MEMNUNUZ. GÜVEN VE HUZUR İÇİNDE ÇOCUĞUMU BIRAKABİLİYORUM. ÖNCELİKLERİ SEVGİ OLAN İNSANLAR İLE TANIŞMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.

  • Oğlum için çok düşümdük kararsız kaldık ama sonunda bir çiçek ailesine katılmaya karar verdik her bir çocukla özenle ilgileniyorlar... Daha 2. ayımızda olmamıza rağmen oğlumda olumlu etkilerini görebiliyorum en önemliside oğlumun iyi mutlu ve güvende olduğunu bilmek emeği geçen herkeze teşekkürler...Eksik bir şey düşündüm bulamıyorum belki spora yönelikde bir eğitim eklenebilir...

  • SK

    Bu işi sevgi ile emek ile yaptığınız o kadar belli ki. Sizlerle  oturup sohbet etmek çok iyi geldi. Sizinle konuşunca tazelenip kendime bir çeki düzen veriyorum. Dün Seval hocam demişti ya her bulunduğumuz ortamda birine dokunuyoruz. Dün fırsatım olmadı söylemeye, ama inanın bu anlamda bana da dokundunuz. Kendi öğretmenliğimi sorgulamama vesile oldunuz. Sisteme rağmen! artık daha farklı bir öğretim yolu izliyorum öğrencilerim daha mutlu ben daha motive olarak okula gidiyorum. Velilerimden de bu anlamda olumlu dönüşler alıyorum. Teşekkür ederim. Yollarımız hiç  ayrılmasın

  • SD

    İyiki varsınız Allah her  işinizi kolay eylesin inşallah para için değil gönülden yaptığınız bu meslek çokluklara kattığınız değer ve bilgiyi  Herkes yapamaz iyiki tanımışız sizi

  • MK

    Bir Çiçek Koleji Anaokulu ,Öncelikli olarak şunu söyleyebilirim ; burayı bir okul olarak görmeyin sakın. Burası sadece bir okul değil , burası gerçek bir aile ortamı, bir anne baba , bir abla abi kardeş , bir ana kucağı , bir güven kapısı , bir ezberbozan , eşine benzerine nadir rastlanabilecek ender kurumlardan biri.Büyük kızımın anaokulu döneminde Tuzla’da olmadığınızdan dolayı çok üzgünüm , olmadığınızdan dolayı büyük kızımızı 2 yıl sıradan yerlere vermek zorunda kaldık.Ama küçük kızıma aklımızda şekillendirdiğimiz profile yakın bir okul ararken şükürler olsun ki Bir Çiçek Koleji Anaokulunu bulduk. Henüz 3 aydan bu yana okula gidiyor kızım ama okula koşa koşa gidiyor vallahi. Dün ateşliydi ve ayakta duracak hali yoktu , yüzü gözü şişmişti hastalıktan ama ne yaptıysak ne ettiysek okula gitmekten alıkoyamadık. Gerisini siz düşünün.O kadar mutlu ki okulda , Nur öğretmeninden Emrah hocasına , Seval öğretmeninden Kader teyzeye kadar herkesle bir iletişim halinde. Çok kaliteli bir montessori eğitimi alıyor , çok kaliteli İngilizce eğitimi alıyor Julia öğretmeninden , çok güzel değerler eğitimi alıyor Nur öğretmeninden ve Emrah öğretmeninden. Çok güzel geziler yapılıyor , çok faydalı bilgiler ediniyor , ufku çok genişliyor. Parayla satın alınamayacak kadar çok değerli bir eğitim süreci var Bir Çiçek Koleji Anaokulunda. Çocuğunuzu GÖZÜNÜZ KAPALI olarak buraya bırakın lütfen , Ev hanımları , akşama kadar evde olsanız dahi çocuğunuzun ilkokuldan önce bu kurum eğitiminden geçmesini sağlayın.Çalışan veliler , eviniz buraya yakın olsun uzak olsun hiç farketmez , ne yapın ne edin bir yolunu bulun ve çocuğunuzu buraya mutlaka kaydettirin ,Bir Çiçek Koleji Anaokulu Tuzla için çok büyük bir şans ve bu şansa sahip aileler ve çocuklar çok şanslı ve çok özel.Umarım benim çocuğumun kalbine dokunduğunuz gibi daha bir çok onlarca binlerce çocuğun kalbine dokunursunuz. Çünkü gerçekten sizin gibi kurumlara çok çok çok çok ihtiyaç var bu ülkede.Yolunuz açık olsun ,

  • Birçiçek'te Çocuklarla iletişim, ilgi, çocuğun gelişimine kendini bir birey olarak yansıtmasına çok yardımcı oluyorlar. Çocuğumun olumlu yönde gelişimini gayet iyi fark etmekteyim. Sıcak samimi bir ortam da bulunmakla sadece ticari amaç güden bir kurum değil.Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

  • YH

    Tüm personelin öğrenci ve çocuklara güvenli bir yaşam oluşturup çocukluk anısı biriktirmek  için çaba sarf ettiğini görüyorum. Okul kurucuları Nur hanım ve Emrah bey sürekli okulun içinde bulunması çocukları gözlemlemesi önemli bir ayrıntı... Montessori eğitimin en ideal şekilde prensiplerine uygun olarak verildiğini düşünüyorum. Çocuğumdan her an haber alabileceğimi düşünmek beni mutlu ediyor.

  • Hy

    Çocukların bireysel becerileri ve ilgi alanlarına uygun olacak şekilde, her çocuğun farklı öğrenme hızına sahip olduğunu kabul eden, özgür eğitim modelinin uygulandığı çocuklarınızı güvenle teslim edeceginiz Bir çiçek koleji anaokulu Tuzlada çok büyük bir şanssınız

  • Lk

    Çocukların okul ortamına alışması ve devamlılığın sağlanabilmesi icin en önemli unsurun öğretmen-öğrenci arasında kurulan duygusal bağ oldugunu düşünüyorum. VEe Bir çiçek koleji anaokulu bunu sağlıyor. Öğretmenlerin çocuklarla iletisime bayılıyorum. Sunduklari eğitim son derece kaliteli. Cocuklar çok yönlü gelisiyor ,ilgi ve yeteneklerini keşfetme imkani buluyorlar. Bu kurumun başında gönül vermiş Nur Hanım ve Emrah bey nezninde açısından öğretmenlerindemn temizlik gorevlisine kadar herkese teşekkürler.. İyiki varlar tum endiselerimizi dindirdiler.

  • Şk

    Bir ebeveyn olarak çocuklarımızı güvenle emanet ederken tüm değerlere sahip ekibi ile bir çiçek koleji anaokulu rehberleri ilmek, ilmek işliyor emanet ettiğimiz yavrularımızı, her gün güler yüzle karşılanan biz aynı enerji ile akşam uğurlanıyoruz ilginiz emeğiniz sevginiz için sonsuz teşekkürler..

  • EK

    Değerli Bir Çiçek Koleji Ailesi . Çocuğumuzun hergün bir adım ileri gittiğini görmek mutluluk veriyor bize. Yavrularımızın Eğitimi için gösterdiğiniz her çabaya sonsuz teşekkürler.

  • NT

    Özel birçicek anaokulu şu dönemde gerçekten tüm değerleri verebilen çok nadir okullardan biri. Bu okulun velisi olmak ayrı özel, öğrencisi olmak ayrı özel. Nur hanımını ve emrah beyi tanıdıktan sonra harika bir ikili olduklarını gördüm. Çok iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Tüm ekibe başarılar diliyorum. Okul arayışında olan herkese çok samimi söylüyorum eğer birçiçeğe gelirseniz ayrılmak istemeyeceksiniz. Çocuğunuz mezun olduğunda muhtemelen ağlayacaksınız.

  • HK

    Tuzla ve Pendik civarında montessori eğitimini hakkiyla veren tek okul Etrafta çok okul gezdik Montessori eğitimi verdiğini söyleyen ama ne okul donanımı ne de eğitmenleri sistemden bir haber okullar var. Birçiçek hem sınıf donanımları hemde kadrosu yönünden sağlam, eğitmenleriylegece gündüz eğitim yapan işlerinin hakkını veren harika bir okul Oğlumuzun ilk yılını bitirdik ikinci yilinida devam ediyoruz.Herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir eğitim kurumu..

  • ZA

    Değerli Bir Çiçek Koleji Ailesi ;Bir yılımızı sizinle birlikte dolduruyoruz.Kızım artık tane tane konuşabiliyor kendini ifade edebiliyor arkadaşlarıyla birçok şeyi paylaşabiliyor. Montessori eğitimiyle kızımın büyümesi onun çevreye daha saygılı ve düzenli bir çocuk olmasını sağladı.Başta okul kurucuları Emrah Bey ve Nur Hanıma  sonrasında tüm emeği geçen öğretmenlerimize çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Tuzlada Çocukla bağ kurulabilen en güvenilir kurum..

  • SK

    Nezih ve seçili veli portföyüne sahip, çocuk odaklı, duygulara değer veren, milli ve manevi değerline sahip nesil yetiştirme hedefinde olan rehberleriyle profesyonel bir eğitim kurumu..

  • CT

    Şu zamanda beton binaların arasında büyüyen bir nesil için çocuklarımıza doğa ile iç içe büyüme fırsatı veren Birçiçek Koleji Anaokulu bizlere çok güzel bir aile ortamı sundu. Okul başlayalı 2 ay oldu ve oğlum arkadaşları ile birlikte 8 kere geziye katıldı ve çoğunluk etkinlikler hiç ücretsiz yapılıyor ticari kaygı gütmeyen, yapılan her şeyin çocuklarımızın güzel çocukluk anısı biriktirmesi ve farkındalıklarının artırılması için yapılıyor Güler yüzlü kadrosuyla çocuklarımız hergün daha mutlu gidiyor okuluna. Uğramadan karar vermeyin.

  • Yılların tecrübesiyle eğitimdeki hizmetlerini hep bir adım daha ileriye götürme çabası içinde olan çok kıymetli idarecileri ve eğitim kadrosuyla çok daha uzun yıllar hizmet etmesi temennisiyle yolunuz açık olsun..İyiki yavrum merhametli, sevgi dolu rehberlere sahip, Tuzlalı aileler için büyük bir şanssınızBİR ÇİÇEK KOLEJİ ANAOKULU..

  • EA

    İyikimiz... oğlumuzun ve bizim ilkgözağrımız, şükür sebebimiz oldu Birçiçek koleji anaokulu... bu sene mezun olduk 2 sene devam ettik.Gerek Nur Hanımlar gerekse öğretmenlerimiz hepsinden ayrı ayrı memnunuz.Güleryüzleri ve samimiyetleri paha biçilemez sanki okula değilde başka bir evimize bırakıyor gibiydik.Araştırma yapan aileler hiç gözleri arkada kalmadan kayıt yaptırabilirler.

  • Bir çiçek koleji Anokulunu çevremden aldığım olumlu geri dönüşler ile tanımak istedim. Okula ilk girdiğimde hissettiğim aile ortamı, herkesin güler yüzlü oluşu, yetişkin odaklı değil çocuk odaklı bir kurum olması , uygulanan eğitim programları ve daha sayamadığım birçok etken ile tercih ettim ve oldukça memnunum. Emrah Bey, Nur Hanım ve tüm Kadroya minnettarım

  • S

    Monteseru eğitim sistemini tam anlamıyla uygulayabilen uyumlu ve güleryüzlü eğitimci kadrosuyla çocuğumuzu gözümüz arkada kalmadan emanet edebileceğiz bir kurum.Çocuğumuzda kısa sürede gördüğümüz pozitif gelişmeler ebeveyn olarak bizlere doğru adreste olduğumuzu gösteriyor.Iyiki yollarmız kesişti.Her şey için teşekkür ederiz Bir Çıçek ailesi...

  • GB

    Oğlumuzu hangi okula göndereceğimizi düşünürken ilk durağımız bir çiçek koleji oldu.Her anne baba gibi bizimde endişelerimiz vardı ancak Nur hanımın verdiği bilgiler içimizi rahatlattı ve bir çiçek kolejini seçerken hiç tereddüt yaşamadık.Oğlumuzda gördüğümüz pozitif değişiklikler doğru karar verdiğimizi gösterdi.Okula alışma sürecinde bütün öğretmenler çok güzel birlik olup oğlumla aralarında kuvvetli bir bağ kurdular ve okula adaptasyonu daha kolay oldu.Bir çiçek kolejine uğramadan karar vermemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.Bizim yolumuz iyi ki bir çiçek kolejiyle kesişmiş ve bu güzel insanları tanımışız hepsi birbirinden özel ve güzel öğretmenler.

  • SK

    Çocuk merkezli, şefkat ve sevgi ile çocuklarımızı kucaklayan güzel insanların kurduğu ve eğitim verdiği güzel okul. Tekrar çocuk olasımı getiren kurum. İyi ki varsınız.. Tüm okul korkularım sayenizde geride kaldı

  • GD

    Ben incık cıncık detaya takılan, "takıntılı" annelerdendim. Tabi ki birinci istek çocuğumu sevsinler, çocuğum da onları sevsin. Ama gelin görün bir kaç okul gezince durum öyle "sevgi" ile bitmiyormuş. Neydi benim takıntılarım; - Okulda TV izletmesinler, tablet ile eğitim vermesinler (evet görüştüğüm bi yerlerde çocuk uyanınca sakin dursun diye tv önüne konmuştu), - Paketli ürünleri çocuklara vermesinler (her şey mutfakta pişiyor, Şekerli yiyeceklerle en az şekilde karşılassınlar (sıfır değil tabi ama mümkün olduğunca daha az . doğum günlerinde çocukların kendi yaptığı pastalar ile doğum günü kutluyor olmaları bile inanılmaz. bol kremalı pasta şekerli şeyleri çocuklar yemiyor bu sayede.) - Hava ne olursa olsun bahçeye/doğaya çıksınlar (şeker değil bunlar, erimiyorlar. içerde oturmasınlar. Hava güzelse nerdeyse hiç içeri girmiyorlar. üstelik çocukların kirlenmelerinden rahatsız olmuyorlar, üşenmiyorlar. Eve kumlu, çamurlu kıyafetler gelince seviniyorum. örneğin oğlum eskiden çamura dokunamayan bünyeyken, artık girip içinde oynayabiliyor.)Birçiçek demek çocuk demek anı demek mutluluk ve tebessüm demek sizi seviyoruz

  • AD

    ilk başta anaokullarına korkup nasıl güvenip verebilirim dememle başlayan serüvenime iyi ki Birçiçek'teyim demem arasında çok kısa süre oldu .Günler haftalar aylar sonra çok iyi bir karar vermişim demenin mutluluğunu yaşıyorum.aile sıcaklığını aratmayan Nur Hanım ve Emrah Beye ve güler yüzlü ekibine teşekkürler. okulda olumsuz bulduğum yanları oğlumun "anne beni okuldan biraz daha geç alır mısın? " ,"sende bugün okulda yediğimiz yemeği öğrensene anne" demesi

  • ÖT

    Tesadüf eseri karşımıza çıkan bir okul Birçiçek koleji, Montessori araştırması yaparken tanıştık. Oğlunuzun 2 aylık sürecini yaşadıktan sora rahatlıkla söylebilirim ki klasik sistemde boşu boşuna eğitim görmüşüz. Çocukların üzerinde baskı kurmadan kullanıkları materyaller aracılığıyla çok güzel eğitimler veriliyor yavrumuza. Öğretmenlerin emeğini de unutmamak gerek. Çok sabırlı ve iyi yürekli insanlar, kendi çocuklarına yaklaşır gibi yaklaşıyorlar her çocuğa.İyiki varsınız Bir çiçek koleji anaokulu ekibi

  • ZA

    Merhaba. Okulun tek bir eksiği var o da ardından gelecek bir ilkokul açmamış olmaları :) Bu kadar kusursuz bir öğrenimden sonra ilkokul arayışımız Birçiçek koleji anaokulu standartlarında okul bulmak epey zor :) Birçiçek Koleji Anaokulu ile açıldığı sene kayıt olup bu sene mezun oluyoruz. Okulun tarihçesi yeni olabilir fakat kurucusu Nur hanımın ve eğitim kadrosunun uzun yıllara dayanan bir eğitimciliği var. Keşke daha önce açılsaydı dediğim bir okul. Kurucusu Nur hanıma ve tüm Kadroya minnettarım. Sınıf öğretmenimiz haricindeki tüm öğretmenlerimiz de sınıf öğretmenimiz kadar çocuklarımızı tanıyor ve ilgileniyorlar. Okulun içi çok sevimli. Oğlum mutlu gidip mutlu geliyor daha ne isterim ki. Sizi çok sevdik Birçiçek koleji ailesi , ikinci çocuk ta görüşmek üzere :)

  • MA

    Anne ve Baba olmak bu dünyadaki en özel Duygu.Çocuklarımız çok değerli. Hep en güzelleri çocuklarımızın olsun isteriz.Hâl böyle olunca okul için daha kundaktayken arayışlarla başlayan biri olarak Bir Çiİçek Koleji Ailesi ile yolumu düşüren Rabbime sonsuz Şükürler olsun diyorum her sabah yeniden. Çoçuğun duygularına böylesine değer veren bir kurum gözlemlememiştim Bir çok okul gezmeme rağmen.Seçimimiz sonucu en doğru kararı verdiğimizi her anlamda tecrübe ediyoruz. Duygu hassasiyeti, Birey olarak çocuğu tanıma, Keşfetmesine her türlü imkan ve olanağı sağlaması bakımından ayrıca müteşekkirim. Okula en kıymetlimi bırakırken Oğlumun onlar içinde biricik ve özel olduğunu bilmek öylesine güzelki. Kurumu, Rehberlerimizi tavsiye ediyorum. Kefilim Merve Ahıskalıoğlu

  • AK

    Güven ve şefkatle karşılayan öğretmenlerin olduğu hic tereddut etmeden çocuğunuzu bıraktığınız bir çiçek ailesi her gün cocuklara yeni guzellikler sunuyor. Bu işe gönlünü vermis muhtesem ogretmenler ve ekibiyle nur hanım çocukları cok iyi takip edip onların minik yüreklerine dokunuyorlar. montessori eğitimi almış seval ve fatoş öğretmenimizle çocuklar her gun kendine yeni şeyler katıyor. yasayarak öğrenmelerine olanak saglayan donanımlı bir okul. iyki varsınız iyki sizinle tanıştık

  • DG

    İçeri girdiğiniz andan itibaren güveninizi kazanan profesyonellikle samimiyeti bir arada görebileceğiniz çocuğumun ikinci ailesi yuvası diyebileceğiniz muhteşem bir ekip. Çocuğumdaki farkındalıkları ve farklılıkları görmemek imkansız. Çocuğumuzu mutlu teslim almanın verdiği huzur ve mutluluk için ve Güleryüz’ünüz için sizlere çok teşekkür ederiz. İyiki yollarımız kesişmiş ve aynı yolda beraber yürüyoruz.

  • VG

    Teşekkürler...Çocuğumu gözüm kapalı teslim ettiğim. Okul müdiresi Nur hanım ve Montessori sistemini bize deneyimleri ile çocuğumuz ve bizimle paylaşan Seval öğretmen iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışız... :))

  • DS

    Sevgili Bir Çiçek Koleji, bir annenin yüreğinde çocuğunu güvenli ellere teslim etmenin rahatlığını yaşattığınız için size minnettar olduğumu belirterek düşüncelerime başlamak isterim. Montessori sistemini hakkıyla uygulayan buna gönül vermiş kişilerle buluşup çocuklarımızın bireyselleşmesi için çaba harcayan sizlere çok teşekkür eder, allah tan güç kuvvet dilerim. Gerçekten tuzla gibi bir yerde bu kadar geniş alana sahip (apartman katlarına sıkıştırılmadan) bir bina ile varolmanız bizler için büyük şans. Kızımın ilk okul hayatına bu kurumda başlamasına çok seviniyorum. Çünkü klasik sistemin tükettiği çocukları sizler güçlü, ayakları yere basan bireyler olarak yetiştiriyorsunuz. Okul ortamında sınırlar içinde özgürleşmenin tadını çıkaran çocuklar oluyorlar. Çocuklarımızın boşuna geçen anaokulu saatleri yerine kaliteli ve dolu geçen zamanları olduğunu bilerek gelişimleri hakkında tüm soruları konuşabildiğimiz bir okulsunuz. Şefkat, sabır, ilgi ve merhamet ile bu işi yapıyorsunuz. Bu yolda emeği geçen tüm ekibinize başarılar dileriz.

  • CC

    Egitime ilk adim attigimiz Bir Cicek Koleji Anaokulu bize isik oldu. Aydinlik oldu.Kafamizdaki soru isaretlerine cozum bulan bir kurum. Tum ekip ilgi ve alakali. Sevgi ve nese dolu. Iyiki yollarimiz kesismis ve tanimisiz sizleri...

  • Yt

    Şefkat ve merhametin somut hale geldiği, çocuklara eğitimin sadece onların bilgi gelişimine değil duygu gelişimine de verildiğini hatirlatan, profesyonel okul kadrosu ile bizlerin güvenini kazanan bir anaokulu (aile yuvası ) oldukları için onları gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorum .

  • yy

    İşini sevgiyle yapanlarin uyum icinde caliştiği cok guzel bir anaokulu.kızımdaki değişimi ve ögretmenlerine olan sevgisini gormek bir harika.İyi ki varsiniz bir cicek ailesi

  • YK

    Gözüm kapalı 3 yaşındaki oğlumu emanet ettiğim her geçen gün ne kadar doğru bir yerde olduğunu gördüğüm tüm kadronun çocukların mutluluğu için seferber olduğu bir kurum. Emrah bey , Nur hanım çok güzel bir aile ortamı yaratıyor rehberler aileler çocuklar herkes gülümsüyor bu okulda Çocuğumdaki hem olumlu yönler hem edindiği bilgiler hemen fark ediliyor. Çocukların kendi bireysellikleri ön planda, okulun fiziki şartları süper

  • KA

    Çocuk odaklı ve çocuklarımızın duygularına önem veren bir eğitim kurumu çocuklarımız evindeki kadar sıcak ve sevgi ortamında, iyiki varsınız Birçiçek koleji ekibi

  • SK

    İyiki varsınız Allah her  işinizi kolay eylesin inşallah para için değil gönülden yaptığınız bu meslek çokluklara kattığınız değer ve bilgiyi  Herkes yapamaz iyiki tanımışız sizi

  • MK

    Sevgili Birçiçek Ailesi , Bu oluşumunuzu tebrik ediyorum. Ve hergeçen gün daha da büyüyeceğinizi biliyorum. Çünkü bu okulun sadece bir okuldan ibaret olmadığını gördüm. İdarecilerin ve çalışanların sadece görevli olmadığını gördüm. Bir "aile" olmuşsunuz. Çocuğun seviyesine inmiş ve sevgisini kazanmışsınız. Velilerle bütünleşmişsiniz. Güvenlerini kazanmışsınız. Velilere ve öğrencilere müşteri olarak değil , birer aile ferdi olarak bakabilmeyi başarabilmişsiniz. Ne mutlu size. Yolunuz açık olsun

  • RY

    Sunumlarınız gerçekten çok etkileyiciydi. Montessori hakkında bilgi sahibiydim ama eğitimi konusunda açıkça söylemek gerekirse bilgim yetersizmiş bugün bunu görmüş oldum Montessori egitimcisi  hanımefendiye çok çok teşekkür ediyorum . Enerjisine  hayran kaldım . Zaten okuldan çıkarken göz yaşları içerisinde çıktık kızım çok sevdi

  • MK

    Sayın Birçiçek ailesi. İyi ki sizi bulmuşuz. İyi ki sizlerle tanışmamıza birşeyler vesile olmuş. Kızımın güvende olduğunu, emin ellerde olduğunu, çok eğlendiğini ve eğlenerek çok şeyler öğrendiğini , heyecanla okula gidip mutlu bir şekilde servisten indiğini bizzat gözlemliyoruz. Allah emeklerinizi zâyi etmesin, güç kuvvet ve dirayet versin sizlere ve ekibinize. Çünkü böyle bir zemini oluşturabilmek, her geçen gün üzerine katarak sürdürebilmek, daha iyi nasıl yapabilirizin telâşı içinde olmak,, çok çok zor gerçekten. Yolları birşekilde Birçiçek'le kesişen aileler bence çoooook şanslı çok.. Sevgi ve selamlarımızla...

  • FA

    Bircicekkoleji ekibi ile 2017/2018 Eğitim öğretim yılında oğlum ile tanıştık,tuzla ve kurtköy civarında sayısızca içime sinmeyen kurum gezip artık tuzlada okul bulamayacağım fikrine kapilmişken Nur Hanım ve ekibi ile tanıştım, samimiyetleri,çocuk odaklı bir kurum olmaları aile ortamı sıcaklığını hissettiğim bu kurum bana umut oldu geçtiğimiz sezon bol bol çocukluk anıları biriktirdi çocuklarımız bu yıl beklentimizin çok üzerine taşıdıkları montessori sistemi ve güçlü ekipleri ile çocuklarımızın duyguları kaçirilmadan ilkokula hazırlanıyorlar, çocuğumun fıtratı bozulmadan akran grubunda var olsun sınırları içinde özgür olsun diyorsanız doğru adres kesinlikle birçicekkoleji anaokulu iyiki varsiniz ..

  • Ş

    Apartman katlarına hapsolmuş çocukların çocukluğunu,mutluluğunu,oyun ihtiyacını doyasıya karşılayacakları bir okul.Okul kurucuları Nur Hanım ve Emrah Bey profesyonel,yüreklerinde çocuk sevgisi ve merhameti olan,eğitimi ve çocukların geleceğini öncelikleri arasına koymuş idealist ve fedakar insanlar. Sıradışı yöntem ve teknikleri ve tüm eğitim yaklaşımlarının en iyi yanlarını okula yansıtıyorlar.İlçe mili eğitimden denetime geldiklerinde tevavuken okuldaydım.Tuzla bölgesinde böyle bir okulun bulunmadığını ,tuzla için bir şans olduklarını ifade etmişlerdi.Çocukların sevgiyle,bilgiyle,ilgiyle beslendiği bir yer.Sağlıklı beslenmeye ve organik ürünler kullanmaya özen gösteriyorlar.Olumlu kişilik özelliklerinin kazandırıldığı,Değerler ve karakter eğitiminin pedogojiyle uygun yapıldığı harika bir okul.İYİKİ TUALAYA GELDİNİZ.TUZLANIN EĞİTİM HAYATINA ÇOK ŞEY KATTINIZ.

  • N

    Gerçek bir aile sıcaklığının, güvenin, sevginin, mutluluğun, profesyonelliğin, ilginin, takibin mükemmel olduğu bir okul. iyi ki tuzlaya geldiniz. Tuzla için büyük bir şans olduğunuzu düşünüyorum. Çocuğumun rüyalarını süsleyen okul. Sizi çok seviyor, farkınızı yaşamaları için herkese tavsiye ediyorum.

  • NB

    Kurum sahibi ve kurucusu Sevgili Nur Hanım'ın gerçekten çocuk sevgisi ile inşa ettiği, tüm özveri ve hassasiyetle ilerlediği kendini sürekli geliştirme ve yenileme tutumunda olan çocuk dostu bir kurum. Güvenilirliği ve anneliğinin verdiği şefkati tüm öğrencilerine yansıtması adına bir anne yavrusu için önce bir kurumdan daha ne ister ki... Emeklerinize sağlık Nur Hanım

  • N

    Montessori yi gerçek anlamda uygulamak için çok emek veren bir kadro, çocuğun seviyesine inmeye değil çocuğun seviyesine çıkmayı hedef almış kurucuları var ve öğretmenlerini de buna göre seçiyorlar. Materyalleri çok başarılı, montessori ye uygun.

  • GB

    Öyle içten öyle samimi insanlar ki kurucuları gözüm kapalı çocuğumu emanet edebileceğim nadir okullardan..Çocuğu bir birey görüp değer veren, fikirlerini önemseyen, şefkatli, merhametli nadir insanların toplandığı sevgi yuvası Öğretmenlerini titizlikle seçtiklerine yakınen tanık oldum, maddi kaygı duymadan o minik yüreklere dokunabilen ve hayata hazırlayan çok değerli öğretmenlere sahipler..Yürekten tavsiye ediyorum.

  • Çocuğumu gözüm kapalı 3 yıl emanet ettiğim ve bundan hiç pişman olmadığım Nur hanım ın kurucusu ve müdiresi olduğu, montessori eğitim sistemini benimsemiş, fiziki koşulları çocuklar için çok uygun olan bir okul.. herşey için size tekrar çok teşekkür ederim

  • HT

    Çocuğum için en önemsediğim noktalar, isteklerine ve ilgi alanlarına önen verilen, sevildiği, güvende hissettiği ve değer gördüğü bir okulda ilk okul deneyimini yaşamasıydi. Klasik eğitim de bunlari bulamayacağımı çok iyi bildiğim için Montesorri sistemini gönülden benimsemiş Bir Çiçek Koleji Anaokulunu tercih ettim. Bir sene harika geçti, oğlum bu sene birinci sınıfta ama hala Bir Çiçekte olmayı istiyor, rüyalarında okulunu görüyor ve okulundaki herkesi özlüyor. Bu şekilde hizmet veren bir kurumun başarılarının artmasını, çok daha fazla çocuğun bu ayrıcalıklı eğitimden yararlanmasını diliyorum. Pedagoji aşığı bir anne olarak tüm anne babalara Bir Çiçeği ve felsefesini, değerli öğretmen ve sahiplerini tanımadan karar vermemelerini tavsiye ederim. Her bilgi öğrenilir telafi edilir ama duygusal yaralarin telafisi olmuyor, çocuğunuzun kalbine dokunan bağ kuran bir okul bu okul. Çok güzel anılarımız var daha çok anlatabilirim ama mutlaka görmenizi tanımanızı tavsiye ederim.

  • Çocuklarımıza şefkatli yaklaşıyorlar, çok ilgililerHer zaman kendilerini geliştiriyorlar, yabancı dil eğitiminde yabancı öğretmen tavsiye ediyorum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bir Çiçek Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydınlı Mah. Gürpınar Cad. Bahçeler Sok. No:45, Tuzla / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum