fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Biricik Anaokulları

Özel Biricik Anaokulları verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Biricik Anaokulları Hakkında

Özel Biricik Anaokulları

Hakkımızda:
Asil Eğitim Kurumları 2007 yılında kurulmuş olup anaokulu sektöründe Biricik Anaokulları markasıyla okul öncesi eğitim alanında Bahçelievler bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Tecrübeli, güçlü ve dinamik eğitim kadromuzla birlikte eğitim kalitesini arttırarak çocuklarımıza ve velilerimize eğitim öğretim hizmeti vermeye devam etmekteyiz.

Misyonumuz:
Özel Biricik Anaokulları, özsaygısı ve farkındalığı yüksek, özgün fikirler üretebilen, merak eden, araştırmacı, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, manevi değerlere saygılı, ülkemizin kültürünü benimsemiş, sosyal, girişimci ve hayal eden bireyler yetiştirmeyi hedefler. Biricik Anaokulları, farklılıkları avantaja dönüştürmeyi, kaliteyi standartlaştırmayı ve teknolojik gelişmelere adapte olmayı prensip olarak benimsemiştir. Kendini, ailesini, çevresindeki insanları ve tüm canlıları seven, onlara saygı duyan mutlu bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.

Vizyonumuz:
Özel Biricik Anaokulları; güncel eğitim metotlarını takip eden, bünyesine farklı öğrenme stillerini entegre eden, yeniliğe ve iletişime açık, bütünleyici ve beyin temelli eğitim sistemi kurma yolunda ilerleyen, ulusal ve uluslararası düzeyde tanınan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Eğitim Sistemimiz:
Biricik Anaokullarında, 3-6 yaş arası öğrenciler için Millî Eğitim Bakanlığının hazırlamış olduğu okul öncesi eğitim programının temel alındığı, branş dersleri ve atölye etkinlikleri ile zenginleştirilmiş öğrenme merkezleri eşliğinde hazırlanan eğitim programı takip edilmektedir.

Okullarımızdaki eğitim ana dilimiz Türkçe olmakla beraber alanında uzman öğretmenler ile ikinci dil öğrenimine desteklemekteyiz.
Kurum psikoloğumuz tarafından öğrencilerimizin gelişimi bireysel olarak izlenmekte, veli görüşmeleri yapılarak öğrencinin hikayesi öğrenilmekte ve çok boyutlu bir izleme süreci takip edilmektedir. Bu sürecin sürekliliğini sağlamak amacıyla öğrencinin kendi gelişimsel çizelgesinde öğretmen-aile-psikolog işbiriği ile öğrenci merkezli gelişim ve eğitim planı hazırlanmaktadır.
Kurum psikoloğumuz bu süreç içerisinde gözlem, grup terapisi, veli görüşmeleri, yapılandırılmış ve yarı yapılandırılmış oyun-drama yöntemleri ve gelişimsel testler aracılığıyla çocukların gelişim alanlarının durumlarını tanılandırarak iyileştirme ve geliştirme süreci yürütür.

Biricik Anaokulları; öğrenicilerin Dil Gelişimi, Sosyal-Duygusal Gelişim, Öz Bakım Becerileri ve Psiko-Motor Gelişim Becerileri gibi temel gelişim alanları başta olmak üzere birçok alanda destekleyerek akademik becerilerinin en üst düzeyde geliştirilmesinin temellerini oluşturacak eğitim-öğretim programı uygular.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Biricik Anaokulları Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Biricik Anaokulları Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Biricik Anaokulları ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Biricik Anaokulları hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Biricik Anaokulları hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Biricik Anaokulları yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Biricik Anaokulları yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Biricik Anaokulları psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Biricik Anaokulları Yorumları (59)

  • SY

    Öğrencilerle ilgilenen, öğrencilerine karşı duyarlı ve sosyal yapıya sahip bir kreş .El becerilerini geliştirebilecek daha fazla aktivite yapılabilir.

  • Mk

    Bütün ekip olarak okuldan çok memnunum ve çocuğum da çok severek okula gidiyor . İlgileri ve güzel eğitimi için çok teşşkür ederimİç yapı olarak biraz yenileme yapabilirler

  • Ba

    Öncelikle titiz ilgili çocuk öncelikli bir eksen ile ne yaptıklarının bilincinde bir ekip görmek isterseniz tam yerindesiniz.çocuğum tatil günleri bile okula gitmeyi iple çekiyor güzel tarafı da sadece öğretmenini değil okuldaki müdürden diğer hocalara kadar herkesi sevip benimsemesi. Kısacası çocuğumuzun mutlu olduğu ,sıcak bir yuvada hissettiği yerde veli olarak biz de mutluyuz.

  • TA

    İki kızım var büyük olan buradan mezun oldu memnuniyetim karşısında ikinci kızımı da kayıt ettirdim inşallah mezuniyetini de beraber yaparız. Kafam rahat gönlüm huzurlu

  • 2 oğlumda bu okulda 3. Seneleri verilen eğitim, ogretmenler ve diğer personelin ilgileri ve guler yuzlu davranışları ile severek okula gidiyorlar

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    İki çocuğunuzda da aynı ilgiyi görmüş olmanız bizi onore eder. Teşekkür ederiz.

  • Ögretmenimiz Merve hanım çok tatlı ve diğer çalışan arkadaslar çok kibar ve anlayislilar. Biz okulumuzu ve ögretmenimizi çok sevdik. Okulda hem eğleniyor hem öğreniyoruz.Biraz daha deneyler el becerileri bilgi artışı olabilir.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Bizlere duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Önerilerinizi dikkate alacağız.

  • Bm

    Öğretmenlerimiz çok ilgili ve sevkatli biz çok memnunuz Rabia öğretmen bitane

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Bu ilgi ve şefkatin devamlılığını sağlamak için gayretimiz sürecektir. Öğretmenimize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

  • TA

    Çocuğumuzun gelişimi noktasında olumlu değişimleri gördüğümüz için okulun çalışmalarını oldukça beğeniyoruz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Gelişim ve değişimleri görmüş olmanız bizi çok memnun etti. Teşekkür eiyoruz.

  • NS

    Merhaba, oğlum 5 yaşında iken başladı Özel Biricik anaokuluna. Çok ama çok memnunuz. gerek öğretmenlerinin gerekse okul müdürünün ve okuldaki diğer tüm personelin hem çocuklara hem velilere yaklaşımları çok iyi ve çözüm odaklı. Çocuklarınızı gözünüz kapalı bırakabileceğiniz bir okul. Bahçelievler’de biz uzun araştırmalar sonucu karar vermiştik, Bahçelievler civarında gönderebileceğiniz güvenilir,temiz, eğitimi çocuk gelişimine uygun ve odaklı en iyi anaokulu diyebilirim.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Okul-öğrenci-veli üçgeninde sürdürdüğümüz eğitim-öğretim faaliyetleri ilgi sevgi ve çözüm odaklı yaklaşımımız bizim vizyonumuzdur. Öğrencimizin güvende olduğunu hissediyor olmasını önemsiyoruz. Teşekkürler.

  • DK

    Kızımı güvenerek gözüm arkada kalmadan gönderdiğim bir okul çok seviyorum öğretmenlerimizde çok kıymetli bizim için hilal hocamız çok naif çok tatlı bi insan kızıma çok güzel örnek oluyor bu çok önemli benim için çünkü çocuklar evde anne babayı okulda öğretmenini rol model alıyor başarılarının devamını diliyorum.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkür ederiz.

  • AC

    Güler yüzlü öğretmenleri ve tüm personeli ile çocuğuma ve bize güven veren öncelikleri herzaman eğitim çocukların mutluluğu olan aile sıcaklığını barındıran bir okul.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Güven-sevgi-eğitim üçgeninde sürdürdüğümüz eğitim faaliyetlerimizin neticesini görmek bizim mutluluğumuz. sağ olun.

  • SD

    Kızımızı kayıt ettirmeden önce civar semtlerde çok fazla anaokulu gezme imkanımız oldu. Ancak okulun donanımı, öğretmenlerin ve idari kadronun ilgisi alakası, fiziki şartlar ( mükemmel bir bahçesi ve oyun alanı var bu çok onemliydi bizim için) gibi sebeplerle Biricik Anaokulunda karar kıldık. Ve her gün iyiki bu okul diyoruz. Çevremizdeki herkese de öneriyoruz. Kızım 2,5 yaşında başladı 5.ayimiz bu okulda ve oldukça keyifli gidiyor her gün. Öğretmenlerimiz Elvan hanım ve Sena hanım o kadar sevgi dolularki bir öğretmen, bir abla, bir oyun arkadaşı olarak kızımın hayatında çok önemli yerleri var. Müdüre hanımın ilgisi alakası inanın tartışılmaz bile. Zor anlarimizda da destekcimiz oldu. Çok teşekkür ederiz her şey için iyiki varsın canim Biricik Anaokulu :)

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Bahçemizde mutlu bir şekilde oyun oynadığını görmek bizler için çok mühim. Sağ olun var olun.

  • BA

    Ikiz bebeklerim icin Bahcelievler bakirkoy florya bolgesinde bir cok anaokulu gezdim, hic birinde direkt ogretmenle tanistirilmamistim, biricik anaokuluna gittigimiz gun mudure hanim bize cocuklarimizla ilgili detayli sorular sordu , ogretmenle tanistik ve bunlar bana guven verdi. Kucuk olduklari icin tedirgindim ama herkes o kadar ilgili ki ogretmemiz basta olmak uzere herkese tesekkur ederim. Her ogretmen her cocugun adini bilir , kapida guler yuzle karsilar , yemekler diyetisyen esliginde hazirlanir . Evde yemek yemeyen cocuklarimin okulda yediklerini gorunce sasirmistim. Etrafimdaki herkes cok kucukler anaokuluna yazdirma demisti simdi iyi ki yazdirmissin diyorlar. Elvan ogretmen ve tum emek verip cocuklarimiza gozu gibi bakan calisanlara tekrar tesekkur ederim.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz beyza hanım.

  • HH

    Bahçelievler bölgesinin en kaliteli okulu olduğunu düşünüyoruz. Bahçeye bayıldık kayıt olurken. Öğretmenlerimizin hepsi çok ilgili ve güler yüzlü. İdari kadro çok ilgili. Teşekkür ederiz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Bahçede geçirilen vakit çocuklar için çok ehemmiyetli. Okul müdürümüz her daim sahada ve ilgilidir. Çok teşekkürler.

  • Eb

    Gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla kızımı teslim edebiliyorum bir anne daha ne isterki emeğinize sağlık

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkür Ederiz.

  • Sb

    Bir yakınımızın tavsiyesi üzerine kaydolduk. Öğretmenlerinden diğer tüm personellerine kadar gerçekten profesyoneller ve çok ilgililer. Tüm çalışanlar çocuklara bir Anne şefkatinde yaklaşıyor içimiz gönlümüz rahat bir şekilde evladımızı bırakıyoruz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Veli referansını bizler de önemsiyoruz. Kıymetli düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • BA

    Harika , donanımlı bir okul. Eğitim açısından diğer okullardan çok daha iyi

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Düşünceleriniz bizim için çok kıymetli. Var olun.

  • Es

    Mukemmel,donanımlı bir okul öğretmenleri guleryuzlu çocuğumun bu okulda olmasından çok memnunum iyiki sizYok.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli düşümceleriniz bizim için çok önemli. İyi ki yollarımız kesişmiş.

  • Es

    Mukkemmel eğitim veren bütün gelişim alanlarıyla ilgilenen tek okul çok araştırarak tercih ettim.İyiki öğretmenleri donanımlı ve guleryuzlu herşey için teşekkürlerYok

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzun gelişimini görmek bizim gururumuz. İyi ki varsınız.

  • Ma

    4 yaşındaki kızımı gönderiyorum.öğretmenlerinin ilgisinden kreşin vizyonundan çok memnunuz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda ilgimiz devam edecektir. Teşekkür ederiz.

  • Ny

    Kaşif ekibi tam anlamıyla mükemmel. Kızımı gözüm kapalı bir şekilde emanet edebildiğim, kalıplaşmış bir eğitim sistemini benimsemeyip her gün çocuklarımızı bambaşka etkinliklerle,oyunlarla, verdiği eğitimlerle onları donatan, ufku geniş, özgür ruhlu, geleceğe güvenle bakan bilinçli çocuklar yetiştiren bir okuldan çok çok ötesi . İyi ki varsınız. İyi ki yollarımız kesişti.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kurumumuzda verdiğimiz duygu odaklı eğitim ve lego education eğitimi çocuklarımızın gelişimi ve eğitimi için çok önemli. Bu konuyu dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.

  • Zy

    Öğretmenlerimizden ve idari çalışanlardan çok memnunuz. Oğlum okula giderken çok istekli ve okulda çok kaliteli vakit geçiriyor.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Okulumuza neşe içerisinde gelmesini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Var olun.

  • Es

    İçiniz rahat bir şekilde evladımı emanet ettiğim okul. İyi ki diyoruz. İkinci oğlumu da kayıt ettiricem inşallah

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • YO

    Merhaba, bu okulda iki kızım büyüdü çok güzel şeyler öğrendiler haklarını odeyemeyiz. Kesinlikle tavsiye ederim gözünüz arkada asla kalmıyor.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kurumumuzda mezun öğrencilerimizin kardeşlerinin olması bizim için gurur kaynağı. Teşekkür ederiz.

  • EH

    gözümüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla emanet edebilimek en güzeli daha ne olsun. Teşekkürler Bahçelievler Kaşifçoçuk anaokulu :)

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Aile gibi hissettiğiniz için biz de size teşekkür ederiz.

  • DH

    Alanında uzman eğitimciler. Olumlu fiziki şartlarıyla çocuk olup tekrar okula gitme isteği uyandıracak harika bi kurum

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Eğitime verdiğiniz önem bizler için çok kıymetli. Sağolun.

  • Ng

    Okulun vermiş olduğu eğitim mükemmel öğretmenleri cana yakin çok güvenilir ve eğitim odaklı biz çok memnunuz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • TA

    Okulun ciddi ve özverili çalışması çocukların zeka ve el becerilerinin gelişmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Özellikle İngilizce ve değerler eğitimi konusunda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Branş dersleri ve bilişsel etkinliklere verdiğiniz değer ve kıymetten ötürü teşekkür ederiz.

  • ŞU

    Eğitim anlayışları, öğretmenlerin çocuklara yaklaşımları ve özellikle ingilizce eğitimi konusunda çok başarılılar..

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Haftanın beş günü İngilizce dersi ile yabancı dil öğrenmelerini çok önemsiyoruz. Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Biz okulun ilk olarak bahçesini çok beğendik oryantasyon sürecinde de çok işimize yaradı.ikiz erkek annesiyim bir tanesi konusamıyordu. çok ilerleme kaydettik. öğretmenleri çok iyi ilgililer en ufak bir şey de bilgilendiriyorlar.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Yaparak yaşayarak öğrenmeye en güzel zemin hazırlayan bahçe ve bahçe etkinliklerimizde ikizlerin mutlu ve huzurlu bir şekilde vakit geçiriyor olmalarını görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Teşekkür ederiz.

  • BE

    2.5 yaşında oğlumu gönderiyorum 5.ayımız. Herhangi b sıkıntı yaşamadık,güvenle gönderiyorum. Yeme içmesinden bakımına eğitiminden psikolojik desteğine kadar herşey çok güzel ilerliyor. Güleryüzlü öğretmenler ve çalışanlar çocuğuma da güven veriyor.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kurumumuzda görev alan psikolog ve psikolojı alanındaki desteği önemsediğiniz için teşekkür ederiz.

  • NM

    Ogretmenler cok ilgili ve ozverililer. Gozum arkada kalmadan yavrumu emanet edebiliyorum.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    İlgi ve nezaketinizden dolayı teşekkür ederiz.

  • EA

    Ben 21 aylıkken kızımı bu okula başlattık fakat, maalesef şehir değişikliğinden dolayı yaklaşık 2 ay sonra almak zorunda kaldık, ben çalışan bir anneyim, eşim de çalışıyor, çok okul araştırdım, oryantasyon sürecince diğer velilerle de görüştüm, çocuğumu gönül rahatlığıyla bırakabileceğim bir yer, merak ettiğimde bir telefon kadar uzağımdaydı bebeğim, her an günün her saati ulaşabiliyor, resim isteyebiliyordum, istediğimde kapı önündeki kameradan da izleyebiliyordum. Öğretmenlerin hepsi sevgi dolu ve nazikler.otoparkının olmaması, ama yerinden dolayı bu pek mümkün değil maalesef.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kısa süreli birlikteliğe rağmen kıymetli düşünceleriniz bizi memnun etti.

  • DT

    Okulumuzun öğretmenlerinden,düzeninden ve eğitiminden çok memnunuz. .

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz bizler için çok kıymetli. Var olun.

  • Sk

    Kesinlikle gözünüzün arkada kalmayacağı ve çocuğunuza kattıklarını çok net fark edeceğiniz bir kurum. Şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Bizler için en mühim konu çocukların gelişim grafiğindeki ilerlemeye yakinen şahit olmak. Ehemmiyet verdiğiniz için teşekkür ederiz.

  • BY

    Site vasıtasıyla tanıştım okulumuzla çok memnunuz. Oğlum severek gidiyor her gün. Öğretmenlerin çalışanların çocuklara olan tutumu, okulun eğitiminden cok memnunum insallah ilkokula baslayana kadar devam ederiz :)

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Ekibimiz adına teşekkür ediyoruz.

  • MD

    Okulumuz bizim canım okulumuz canım öğretmenlerimiz çok seviyoruz ilgi alaka çok iyi eğitim çok güzel 2 buçuk sene oldu bu sene mezun oluyoruz

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    İlkokula temel oluşturduğumuz okul öncesi dönemdeki başarınızın ilkokulda da devam etmesini dileriz. Teşekkür ederiz.

  • CT

    Başta müdüre hanım ve öğretmenler Çok ilgili ve özverili çalışıyorlar kendi çocukları gibi bakıyorlar çalışan anne olarak gözüm arkada kalmıyor çocuğum okulu ve öğretmenini çok seviyor

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Okul müdürümüz sahada çalışır, çocukları bireysel tanır ve ilgilenir. Bizler de sizleri seviyoruz sağolun.

  • Ky

    Çok kaliteli ve iyi bir okul. Herkese tavsiye ederim. Eğitimlerinden ve öğretmenlerinden çok memnunuz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Eğitime verdiğiniz kıymet bizler için çok değerli. Teşekkür ederiz.

  • Danışmanında temizlik görevlisine, öğretmenlerinden müdürüne kadar o kadar güler yüzlü bir ekip ki iyi ki bu okuldayız içimiz çok rahat ❤️

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Ekibimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz.

  • Ey

    Oğlumun bu yıl kaşif Anaokulundaki 3.yılı olacak. İşini hakkıyla yapan, ciddiye alan çocukların mutluluğu için çabalayan kocaman bir aile burası. Herkese çok teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzla geçirdiğimiz 3 yılbizler için de çok kıymetli.Sizler de bizim ailemizsiniz. Var olun.

  • Y

    Biz 10 aydır bu kreşe devam ediyoruz güleryüzlü ve cana yakın bir kadroya sahip başarılarının devamını dileyerek her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim gösterdikleri emekleri için çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • E

    Kaşif çocuk akademisi Bahçelievler şubesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.En donanımlı ,en mükemmel bir okul diyebilirim.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Ks

    Cocuklarımızı guvenle bıraktığımız guler yüzlü kadrosu ile guvenebıleceğimiz yer oldunuz çok tesekkür ederiz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzun güven hissini görmek bizi mutlu ediyor.İyi ki varsınız.

  • DD

    Çocuğumu emanet edebileceğim benden sonraki ikinci yuva diyebilirim. Öğretmenleri,okul idaresi, yemekleri, ve eğitimi oldukça iyi ve güzel. Evladım 2 senedir o sıcacık yuvada ilgi,sevgi,saygı,şefkat görmektedir. Gözümün arkada kalmadığı ve güvendiğim tek okul diyebilirim.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Eğitim -Öğretime vermiş olduğunuz kıymet ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • M

    Güler yüzlü personelleri, profesyonel bakış açıları daha içeri girer girmez hissediliyor. daha önce büyük oğlumu göndermiştim şimdi küçüğünü yolluyorum. Eğitimlerinden çocuğumla gerçekten özverili ilgilenmelerinden dolayı çok memnunun.Yapmacık değiller.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • Bahçelievler civarındaki en donanımlı okul diyebilirim.Çocuğumun burada olmasından çok mutluyuz.İyi bir şekilde eğitim almakta yanı sıra duygu eğitimleri beni çok etkiledi öğretmenleri Güler yüzlü sıcakkanlı tam bir aile ortamı var sizinle olmaktan çok memnunum.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Duygu odaklı eğitim alanında vermiş olduğumuz hizmet çocuklarımızın bireysel olarak duygularını ifade etme tanımlama becerilerini geliştirme alanında gelişimlerine katkıda bulundurmaktadır. Çocuğunuzun duygu kartları ile yapmış olduğu çalışmadaki mutluluğuna şahidiz. Sizler de bizim ailemizsiniz .Teşekkür ederiz

  • ÖB

    4 yaşındaki kızım bu sene başından beri bu okulda, Kaşif Çocuk'tan önce gittiği okullara isteksiz giderdi, şimdi ise büyük bir hevesle gidiyor. Öğretmenlerin çocuklara yaklaşımı, eğitim kalitesi ve güvenlik üst düzey. Şimdi 1 yaşında bir oğlum var ve onu da ilerleyen yıllarda kesinlikle bu okula göndereceğim.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzun gelişim alanlarındaki kat ettiği ilerlemeyi görmeniz bizi gururlandırdı.İyi ki varsınız.

  • E

    Gösterdiğiniz sonsuz özveriden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Çocuğumu her zaman emin ellerde hissettim hiç bir zaman gözüm arkada kalmadı Başarılarınızın devamını diliyorum.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğununuzun güvenilir ve emin ellerde olduğunu hissetmeniz bizi mutlu etti.Teşekkürler.

  • GO

    Anaokulunda çocuklar kendi yuvaları gibi eğleniyor öğreniyor çok memnunuz ilgi ve alakaları için teşekkürler.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda gelişen aidiyet hissi ile kendi evleri gibi eğlenip oynamalarını görmek mutluluğumuz.Teşekkür ediyoruz.

  • HT

    Çocuklarımız bol bol bahçede vakit geçirip, oyunlar oynuyorlar. Onları mutlu görmek bizler için yeterli.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzu bahçede oyun parkında eğleniyor olarak görmek bizi çok mutlu ediyor.Teşekkür ederiz.

  • LG

    İki kızım da bu okuldan mezun oldu, öğretmenler çok ilgili ve çocuklarıma çok şey kattılar. Büyük kızım ilkokula başlayınca eğitimin farkını daha iyi anladım. Yaşıtlarından önde bir şekilde ilkokula başladı. Emekleriniz için teşekkür ederiz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzdan mezun olan velilerimizin sıklıkla dile getirmiş olduğu ilkokuldaki başarı durumu yaşıtlarından önde gitme burada aldıkları okula hazırlık eğitmlerinin uzman kadro tarafından verilmiş olduğunun göstergesidir.Bunun farkındalığını yaşamış olduğunuzu görmek bizi mutlu ediyor.İyi ki varsınız.

  • BK

    Yıllardır güvenle çocuklarımı bırakabildiğim, her zaman güler yüzle karşılandığım sıcacık bir yuva sizinle olduğumuz için çok mutluyuz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Güven - Sevgi - Eğitim ücgeninde sürdürdüğümüz eğitim faaliyetlerimizin sizler tarafından görülüyor olması bizlere onore etti.Çokça tesekkürler.

  • Donanımlı bir eğitim kadroları var. Psikolog hizmetlerinin olmasından çok memnun kaldık. Yemek listelerinin diyetisyen tarafından hazırlandığını, yoğurdu bile kendilerinin mayaladıklarını öğrenince içim çok rahatladı. Teşekkürler.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Günlük kalori miktarlarının hesaplanarak yapıldığı listemizdeki yemekler çocuklarımız ve velilerimiz tarafından çok beğeniliyor.Yemeğini zevkle yediğini görmek bizi mutlu ediyor.Psikoloji alanında gelişim testleriyle ,veli görüşmeleriyle sağlamış olduğumuz psikolog desteğimizi sürdürüyor olacağız.Doğru ve sağlıklı beslenmeyi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.

  • MG

    Güler yüzle karşılanıyoruz. Çocuğum okula her gün severek gidiyor. İngilizce eğitiminden özellikle çok memnunuz. Herkese tavsiye ederiz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzun severek gelmesi aidiyet hissinin oluşması bizi gururlandırdı.Yabancı dil dersindeki ilgi ve alakası bizlere yansıdı.Eğitime verdiğiniz önem için teşekkür ederiz.

  • Kadrosu çok donanımlı. Okulun çok güzel ve büyük bir bahçesi mevcut. Doğa eğitimleri yapıyorlar. Çok memnunuz.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Bahçemizin tüm imkanlarından faydalanarak çocuğunuzun yaparak yaşayarak öğrenme duygusunu tatmin etmesi ve mutlu olması bizide mutlu ediyor.Teşekkür ederiz.

  • AK

    İlgi, İnanç, Sevgi ve doğru eğitimin verildiği gerçek bir eğitim irfan yuvası. Çocuğunuzu gönlünüz rahat bir şekilde emanet edebileceğiniz düzgün insanlar hepsi çalışanların.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzun sevgi ve güven içerisinde eğitim aldığını görmek bizi her daim mutlu ediyor.Ekibimiz olarak bunu sürdürmek birincil vazifemizdir.Çok teşekkür ederiz.

  • NA

    Çocuğumun burada olduğunu bilmek gün içinde sürekli içimi rahatlatıyor. Aile ortamı sağlanabildiği için çözüm ve öğrenci odaklı onların güzel ve doğru yetişmesi odaklı çalışmalar yapılıyor.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuklar için en mühim olan kendini güvende hissetme duygusudur.Bunun varlığını hissetiğiniz için teşekkür ederiz.

  • YD

    Özellikle ilkokulda faydasını görüyorsunuz böyle bir okulun. Verilen eğitim gösterilen ilgi ve şefkatin önemli olduğunu başarıyı da beraberinde getirdiğinde anlıyorsunuz gerçekten.

  • Özel Biricik Anaokulları

    Okulun Cevabı:

    Çocuğunuzun gelişim alanlarındaki ilerlemeyi görmek bizi mutlu etti.Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Biricik Anaokulları İletişim Bilgileri

Bahçeli̇evler Mahallesi̇ Talatpaşa Caddesi̇ No:5 Kat:1-2-3 Bahçeli̇evler/İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum