fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Burak Gündüz Bakımevi

Özel Burak Gündüz Bakımevi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00

Özel Burak Gündüz Bakımevi Hakkında

İstanbul Üsküdar'da bulunan Özel Çamlıca Burak Anaokulu 2 3-6 yaş aralığındaki çocukların kendilerini rahatlıkla ifade edebilmelerini sağlayan , çocuklara okul öncesi eğitim imkanı sunan bir kurumdur. Okulda çocukların küçük yaştan üretken ve yaratıcı olmaları için birçok etkinlik ve aktiviteler düzenlenmektedir. Okulun en önemli özelliklerinden biri ise verilen derslerin yabancı dil ağırlıklı olmasıdır. Ayrıca okulda öğrencilere Halk oyunları , satranç, müzik-orff dersleri , bale , genel jimnastik gibi öğrencilerin istekleri ve yatkınları doğrultusunda dersler verilmektedir. Özel Çamlıca Burak Anaokulu 2 çocuğa bilgi aktarmaktan çok , çocuğun içinde var olan yeteneklerini keşfetmesini, çocuğun grup halinde aktivitelerde bulunabilmesini, yaşıtlarıyla birlikte yaşamayı öğrenmesini, kendi haklarını koruyabilmelerini, sorumluluk sahibi olmalarını, başarılı, analiz yapabilen, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Okulda çocukların düşünme, karar verme ve akıl yürütme gibi becerilerini kazanabilmesi için satranç çalışmaları yapılmaktadır. Okul öncesi dönemde önemli bir yere sahip olan ve çocukların fiziksel, sosyal gelişimleri için önemli olan müzik, orff, bale, jimnastik ve dans gibi branşlara ağırlık verilmektedir. Bale küçük yaştaki çocukların el ayak kordinasyonlarının gelişmesi ve vücut esnekliğinin kazanılmasını sağlayan bir branştır. Özel Çamlıca Burak Anaokulu 2 0-5 yaş arası çocuklar için yabancı dil öğreniminin önemli olduğu bilinci ile İngilizce eğitimlerine önem verilmektedir. Bu sayede çocukların farklı kültürleri öğrenmesi ve gelecek yıllarda daha rahat etmeleri sağlanmaktadır. Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce eğitim tercih edilmektedir. Erken yaşta verilen yabancı dil eğitimi çocuğun sadece hedef dil becerileri geliştirmesini, sağlamaz aynı zamanda anadilindeki edinim sürecini de hızlandırır. Çocuklar için 0-5 yas arası dönem yabancı dil öğrenme açısından hayati öneme sahiptir. Doğumdan itibaren 5 yaşına kadar çocuğun beynindeki Nörofizyolojik mekanizma çok faaldir ve bu mekanizmanın yardımıyla dil otomatik olarak beyne kaydedilmektedir. Çocuk duyduklarını adeta bir kasete kaydedercesine beynine kaydetmektedir "Onun Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz & Onun Eğitimi Bizim Geleceğimiz." sözünden hareketle eğitim hayatına devam etmekte olan Özel Çamlıca Burak Anaokulu 2'nin temel hedefi yaratıcı, girişken, sorunlara çözüm getiren, duyarlı, çalışkan, yurtsever, ahlaklı, sorumluluk sahibi ve öğrenmeyi seven bireyler yetiştirmektir.

Özel Burak Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Burak Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Burak Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Burak Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Burak Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Burak Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Burak Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Burak Gündüz Bakımevi Yorumları (1)

  • TE

    Çok başarılı bir eğitim kurumudur.Tüm velilere tavsiye ederim . Gözünüz arkada asla kalmaz ve eğitim gerçekten çok iyidir.Okulun geliştirmesini düşündüğüm bir yanı bulunmamaktadir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Burak Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Küçük Çamlıca Mah. Şekerkaya Sok. No:9/1B, Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum