fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 12:30/16:30

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu Hakkında

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu Büyükçekmece Beykent bölgesinde lokasyon olarak merkezi ve ulaşımı kolaylaştıracak şekilde metrobüse yürüme mesafesindedir. Okulumuz 3 katlı müstakil villa şeklinde olup ön ve arka bahçeleriyle çocukların güvenle vakit geçirebileceği ve deneyimleyerek öğrenebileceği bir doğa ortamına sahiptir. Okulumuz uzman psikolog gözlemleri,deneyimli eğitim ve alanında önde gelen branş kadrosundan diyetisyen eşliğinde ki beslenme programlarına kadar çocuklara kaliteli bir eğitim hizmeti vermektedir. Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu içerisinde aynı zamanda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı seçeneğimiz ile psiko-gelişim atölyelerle okul öncesi çocukların gelişimlerini desteklemek ve okula hazır bulunuşluğunu sağlamak amacıyla 20/30 ay ve 3/6 aralığındaki çocuklar için oyun7aktivite grubuda yer almaktadır. Çocuklarda ince ve kaba motor, duyusal, sosyal ve duygusal gibi birçok gelişimsel alanda beceri kazandırmayı hedeflenmektedir. Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu köklü geçmişiyle AYDIN ÜNİVERSİTESİ'ne bağlı,okul öncesi eğitimde önemin getirdiği yeniliklere açık bir eğitim modeli ilen bölgedeki 2. şubesi ile Büyükçekmece Beykent bölgesinde kaliteli bir hizmet vermeye devam etmektedir. Özel Büyükçekmece BİL VİP Anaokulu bölgenin tek ekolojik/doğa ve hayvan dostu anaokuludur.Bu eğitim modelinde çocukların yeteneklerini keşfedecekleri,tarım ve gelişmeyi bire bir gözlemleme fırsatı bulacakları,toprak ve yeşil alan ile permakültür bir deneyim yaşayacakları,hayvan dostları ile beraber sorumluluk,sosyal beceri ve empati duygusu kazanımları ile sosyal duygusal gelişimlerine katkı sağlayacakları ,kendilerini tanıyarak gelişecekleri, psikolojik gelişimlerinin yakından takip edileceği ve öğretmen-öğrenci-aile iş birliğinin ön planda olduğu bir eğitim içeriği oluşturulmaktadır.Ekolojik temelli eğitim sistemimizi Reggio Emilia ve Montesorri programlarından ilham alarak zenginleştirmekteyiz. Çocukların motor beceri, bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimleri gibi tüm gelişimsel süreçlerini özverili, dikkatli ve planlı bir şekilde takip ederek karakter gelişiminin ve akademik hayatın temellerinin sağlıklı ve sağlam atılmasına önem vermekteyiz.
Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu'nda önemli ve öncelikli olan çocukların yaşayarak ve deneyimleyerek bilgiyi kalıcı bir şekilde öğrenmeleridir. Çocukların ilgi ve meraklarını artıracak yönde matematik, fen, doğa, sanat, müzik, duygusal, duyusal ve sosyal etkinlikler gerçekleştirerek kalıcı öğrenmeyi hedeflemekteyiz. Bu etkinlikleri atölye sistemiyle eğitim programımıza entegre ederek çocuklara yeteneklerini keşfedecekleri ve kendilerini tanıyarak gelişecekleri deneyim odaklı bir ortam sunmaktayız. Ders içeriğimizde Scamper, Steam, Montessori, İngilizce,Temel Yaşam Becerileri/Öz Bakım, Gems Matematik, Gems Fen, Türkçe Dil Etkinlikleri, Duyusal Aktiviteler ve İlkokula Hazırlık Çalışmaları yer almaktadır. Atölyelerimiz ise Akıl Oyunları Atölyesi, Dikkat ve Algı Atölyesi, Psikodrama ve Hikaye Atölyesi, Yabancı Dil Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Doğa Atölyesi, Bilim ve Deney Atölyesi, Yapı-İnşaat Atölyesi, Tasarım Atölyesi, Müzik Atölyesi, Oyun Atölyesi ve Mutfak Atölyesidir. Branş derslerimizde ise alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerin eğitim verdiği İngilizce,Binicilik,Seçmeli Almanca ve Rusça,Satranç, Robotik Kodlama, Hareket Koordinasyon, Dans/Bale,Piyano,Yaratıcı Drama ve Müzik/Orff,derslerinin yanı sıra Jimnastik,Karate,kick Box,okçuluk kulüpleri yer almaktadır. Eğitim kadar çocukların beslenmesinin de önemli olduğunun bilincinde olarak sağlıklı, doğal ve organik beslenmeye öncelik vermekteyiz ve yemek programımız diyetisyen kontrolünde hazırlanmaktadır. Çocukların dengeli ve yeterli beslenmesini desteklemek adına okulumuzda 3 öğün beslenme ihtiyacı karşılamaktadır. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu'nun temel hedefi kendini ve dünyayı seven, kendini tanıyan, saygı duyan, öğrenmeyi ve gelişmeyi seven, yeniliklere açık, analitik düşünebilen, sorunlarla başa çıkabilen, duygularını tanıyan, hayal kurabilen aklı parlak kalbi güzel bireyler yetiştirmektir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- STEM

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Oyun Temelli Eğitim

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, Rusça, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu Yorumları (10)

  • FM

    İşlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındalar ve en doğrusunu yaparak ilerliyorlar. Öncelikle Ceyda hanım’a ve diğer tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Her gün oğlum hevesle okula geliyor. Okulu sevmek bu dönemler de başlıyor. Öğrenmeyi destekleyerek ve bunu oyunlarla birleştirerek ilerliyorlar. Yanısıra bahçe etkinlikleri , gezileri ile aktif bir okul. Memnunuz , iletişim ve destekleri ile birçok konuyu çözebiliyoruz.

  • De

    İki oğlum için böyle güzel eğitimcilerle yolumun kesiştiği için çok ama çok mutluyum ben ki çocuklarımı tek bir dk kimseyle bırakmayan anne gözüm arkada kalmadan çocuklarımı teslim ettim hatun hanım Ceyda hocam Cansu hocam Çağla hocam başak hocam sizler tam eğitimci ve çocukları her an öğrenci olarak gördüğünüz için teşekkür ederim kesinlikle ilk okula yazdırmış gibiyim çocuklarımı umarım her yıl birlikte oluruz iyi ki varsınızSadece bir kaç kreşi gezdikten sonra buraya geldiğinizde buranın sadece okul eğitimi aktivitelerini görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız mutfak atölyesi müzik atölyesi monstr atölyesi fen atölyesi ve bi çok odası gündüz bakım evi kreş değil benim için tam anlamıyla 5 yıldızlı bir okul

  • ÖŞ

    Çocuklarınızı gönül rahatligiyla emanet edebiliceginiz tüm kadrosuyla mükemmel bi kurum gerek eğitim açısından gerek ilgi ve sevgi aciisndan kurum yoneticisi Ceyda hanim ve hatun hanim başta olmak üzere sınıf öğretmenimiz elif öğretmen çocuklarla cok güzel iletişim kurabilen dünya tatlısı insanlar bazı okullar gibi ticarethane mantığıyla açılmış bı kurum kesinlikle değil ilkeleri gerçekten eğitim ve çocukların gelişimi için gereken herturlu özveride bulunan bı kadro en kiymetlimiz çocuklarımızi gönül rahatlığıyla emanet edebiliceginiz bır okul biz çok memnunuz kızım çok severek ve isteyerek devam ediyor okuluna hepsine kucak dolusu sevgiler

  • PT

    Okulun yeni yöneticileri Bil Çocuk Üniversitesi Anaokulu ekibi; Hatun hanıma Ceyda hanıma ve Cansu hanıma ayrıca burdan da teşekkür ediyorum

  • KY

    Nasıl nerden başlayayım bilemedim, kısa ve öz olarak mükemmel eğitim, sonsuz güven, diyebilirim, iki çoçuğumda orda eğitim alıyo, ve kendimizi şanslı olarak görüyoruz, iyiki yollarımız kesişti, öğretmenlerimiz harika ötesi, bazen soruyorum nasıl bu kadar düşünceli olabiliyorsunuz diye, zaten müdüremiz Melike hanım, eşi Kürşat bey sorun değil çözüm odaklı bi eğitimci, ve her çocuğu ayrı ayrı düşünüyorlar diyebilirim, iyiki ama iyiki Yıltan İlk okuluda olsa bi dk bile düşünmeyiz☺️Zaten mükemmel bi bahçemiz var, bide ufak bi hayvanat bahçesi gibi ufak hayvanlar olsa daha güzel olabilir

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • tk

    Oğlum1 yıldır bu kreşe gidiyor. Aile gibi sıcacık bir ortam. Öğretmenleri çok ilgili. Hiç aklım kalmadan gönderiyorum.

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Cocuklarla cok ilgililer ogretmenler ozverili calisiyorlar..cocuklarinizi guvenle gonderebileceginiz okul.Hafta sonlari icin imkanlar olcusunde okulun acik olmasi bizler icin iyi olur

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • İö

    Yıltan Anaokulu ilkokul öncesi eğitime çok önem veren bir kurum, çocuğunuz ilkokula kolaylıkla uyum sağlayacaktır, özellikle ingilizce konusunda çok başarılılar, herşey için tüm ekibe sonsuz teşekkürler

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Biz cennet yiltan anaokulundayiz ama çok memnunuz şu ana kadar bir sorun yaşamadık eylülden beri oradayız ama her şey çok güzel eğitimi,ilgileri, bilgi paylaşımı ve destekleri şimdiye kadar 4 anaokulu eğitimi gördüm yiltan anaokulu kadar kıymetli bir okulu bulduğuma çok seviniyorum. Kesinlikle zerre tereddüt etmeden çocuklarınızı emanet edebilirsiniz

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • DZ

    Okul öncesi serüvenimize Yıltan ile başladığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Eğitmenlerin , kurucuların güler yüzü ,asla yabancılık çekmeyeceğiniz ilgi alakaları ve sıcak kanlılıkları sayesinde aklımız,gönlümüz ,vicdanımız rahat bir şekilde çocuğumuzu Yıltan Anaokuluna teslim ediyoruz. Fazla detaycı bir anne olarak acaba başka okullara baksakmı diye çıktığımız yola , İyikilerle devam ediyoruz ve edeceğiz.Oğlum ve ben çok mutluyuz sayelerinde….

  • Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Büyükçekmece Bil Çocuk Üniversitesi VIP Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mah. Yaban Gülü Sok. No:29 Büyükçekmece / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum