fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:30/19:00

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu Hakkında

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu olarak "HER ÇOCUK ÖZELDİR" sözünden yola çıkarak her çocuğun kendine özgü bir gelişime sahip bireyler olduğunu biliyoruz. “HER ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNMAK” amacıyla Büyükçekmece, Mimarsinan, Beylikdüzü , Gürpınar bölgelerinde hizmet veriyoruz.
Özel Çocuk Kalbi Anaokulu olarak, çocuklarımız için standart eğitim modelinin dışına çıkarak onların ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak eğitim veriyoruz. Okulumuzun benimsediği Montessori, Steam ve Scamper eğitim yaklaşımları ile çocuklarımızı ezberden kurtarıp, her yaşta çocuğun anlayabileceği düzeyde somutlaştırmış ve bunu bütünlük içinde aktaracak bir yöntem ve materyaller dizisi ile öğrenmeyi gerçekleştiriyoruz.
Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu olarak çocuklarımıza Psikolojik destek sağlıyor ve 5 Gün İngilizce , 2 Gün Almanca olarak çift dilli eğitimle ilerliyoruz. Psikoloğumuz çocukların testlerini uygulayıp onlarla aktiviteler yaparak elde ettiği doneleri sizlerle paylaşıp iş birliği şeklinde ilerlemeyi amaç ediniyor. Aile ve okul iş birliği ile çocuklarımızın gelişimini olduğundan daha üst düzeye getirebiliyor. 5 Gün İngilizce , 2 Gün Almanca dilleri çocuklarımızın yabancı dil kelime dağarcığını zenginleştirip Montessori, Steam ve Scamper eğitim yaklaşımları ile zihinsel anlamda da ilerlemelerini sağlıyor.
Misyonumuz her çocuğun doğuştan olgunluğa kadar doğal gelişimine destek olmak. Özel Çocuk Kalbi Anaokulu olarak okulumuz Büyükçekmece, Mimarsinan, Beylikdüzü , Gürpınar bölgelerinde fiziksel imkanlarını çocuklarımızın doğayla buluşmasını sağlayacak düzeye getirip kum alan ve yeşil alanda daha fazla vakit geçirmelerini sağlamaktır. Her bir çocuğun öğrenme neşesini kendi başına deneyimlemesini ve potansiyel yeteneklere hakim olmalarını teşvik etmeyi sağlıyoruz. Drama, Satranç, Modern Dans, 5 Gün İngilizce , 2 Gün Almanca , Yoga branş derslerimiz olup bunlarla birlikte kapalı alanlarımızda oyun alanlarımız ve kış etkinlik bahçelerimizi eğitim planlarımıza dahil ederek “eğlenerek öğrenen” bir model benimsiyoruz.
Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu olarak Büyükçekmece, Mimarsinan, Beylikdüzü , Gürpınar bölgelerinde hizmet veriyoruz. Talep halinde kendi okul servimizle çocuklarımızın güvenli şekilde ev ve okul arasında seyahat etmelerini sağlıyoruz.
Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu olarak kendi mutfağında anne elinden hazırlanan yemekleri mevsimlik taze meyveleri çocuklarla buluşturarak onların taze, organik gıdalarla besleyici olarak günlük öğünlerini tüketmesini sağlıyoruz. Mutfağımızda anne elinden çıkan besleyici öğünlerimizle gün içerisinde çocuklarımıza düzenli şekilde 3 öğün sunuyoruz.
Erken çocukluk yıllarının bireyin tüm yaşam becerilerinin temellerinin atıldığı çok önemli bir dönem olduğunu vurguluyor ve Alman ekolü ile ilerliyoruz. MEB müfredatının da yanında öğrencilerimize robotik kodlama, dans, satranç, çift dilli eğitim, ilkokula hazırlık dersleri de verilmektedir. Okulda yaz okulu ve kış okulu uygulaması bulunmaktadır. Çocuklara ihtiyaç duyabilecekleri tüm imkanları sağlayan okulumuz servis ve güvenlik imkanları da bulunmaktadır.
Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu olarak Büyükçekmece, Mimarsinan, Beylikdüzü , Gürpınar bölgelerinde geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı, özgüven sahibi bireyler yetiştirmek vardır. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurum, günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır. Mimaroba, Sinanoba, Beylikdüzü , Büyükçekmece , Gürpınar ve Esenyurt bölgelerine servis imkanımız bulunmaktadır

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- STEM

- SCAMPER Tekniği

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- İdareciler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Psikolojik Danışma

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu Yorumları (46)

  • S

    Başka bir okuldan geçiş yaptım. Oryantasyon kısmından başlayarak her süreç içime sindi. Herkes çok özverili. Kurum sahibi Selda Hanım'ın Psikolog olması çok güven veriyor. Kendisi oldukça tecrübeli bir o kadarda anlayışlı ve nazik. Kaygılarınızla ilgili harika yönlendirerek , rahatlatıyor. Selda Hanım sayesinde öğretmenler de gelişmiş oluyor. Öğretmenler özenle seçilmiş ve orada çalışmaktan mutlular. Okulda birden fazla ortak olan olduğu için çocuklar gün içerisinde sınıf dışında farklı yerlerde zaman geçiyor. Okuldan sıkılmıyor. Hijyenik ve temiz bir okul olması sebebiyle hastalık oranı çok düştü oğlumun. Kısacası çağı yakalamış ve klasik yaklaşımlardan kendini sıyırabilmiş nadide bir okul. Seviyoruz ❤️

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, güzel geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Eğitim programımız içerisinde bulunan 7 farklı branş dersi ile İngilizce, Almanca , Modern Dans , Bale , Jimnastik , Sahne Sanatları ve Drama alanlarında çocuklarımızın gelişimini Kurucu Psikoloğumuz gözetiminde destekleyerek, eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz. Bir çocuğun kalbine giden en güzel yol olan "sevgi yolunda" sizlerle beraber olmak bizi güçlendiriyor.

  • MA

    Bina yapısıyla, kadrosuyla tam bir butik okul. Aydınlık ve az mevcutlu sınıflar çok şirin.. Okulun kurucusu aynı zamanda psikoloğu Selda Hanım , çok deneyimli ve çok iyi kalpli bir insan. Bölgenin en iyileri arasında.. Mutlaka görmeniz lazım. Çocuk Kalbi ile görüşmeden kesinlikle okul seçmeyin . Biz çok memnunuz.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, güzel geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Bir çocuğun kalbine giden en güzel yol olan "sevgi yolunda" sizlerle beraber olmak bizi güçlendiriyor.

  • td

    Aile sıcaklığı ve samimiyetinde olması, Kurucu ve eşinin bir anda yanınıza gelip hatırınızı sorması, hemen hemen her aktivitenin doğayla bağdaştırılması, kalabalık olmaması, tüm çalışanların ilgili ve içten davranışları oldukça cezbediyor insanı.. Huzurla ve gözüm arkadan kalmadan bırakıyorum çocuklarımı...

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, güzel geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Çocuklarımızın okullarını , "Evden sonraki ikinci yuva olarak" görmelerini sağlamak için özenle çaba göstermeye devam ediyoruz. Bir çocuğun kalbine giden en güzel yol olan "sevgi yolunda" sizlerle beraber olmak bizi güçlendiriyor.

  • MY

    3 yaşındaki kızım için en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum. Gerek okul yöneticileri gerek Doğa öğretmenimiz ve tüm kadrosu inanılmaz ilgili ve güleryüzlü. Günlük raporlar, ders programları yemek listeleri her anlamda şeffaf bir kurum. Büyük bir emekle hazırlanmış programları ve sürekli var olan branş dersleri çocuklarımızın gelişimine her anlamda katkı sağladığını düşünüyorum. kızımı gönül rahatlığıyla gönderiyorum okuluna. kızımın mutluluğuna mutluluk kattığınız için minnettarım. Her şey için teşekkür ederim.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, güzel geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Eğitim programımız içerisinde bulunan 7 farklı branş dersi ile İngilizce, Almanca , Modern Dans , Bale , Çocuk Yogası , Sahne Sanatları ve Drama alanlarında çocuklarımızın gelişimini desteklemeye, eğlenerek öğrenmelerini sağlıyoruz. Bir çocuğun kalbine giden en güzel yol olan "sevgi yolunda" sizlerle beraber olmak bizi güçlendiriyor.

  • CS

    İlk oglum da ikinci oglumda Çocuk Kalbi Anaokuluna geliyor baska okular denedim ama asla memnun kalmadim . Okulunu sahibi aynı zamanda psikoloğu Selda Hanım'ın enerjisine hayranım. Psikolog olarak günün her saati okulda olması hem çocukların gelişimi hem kendi gözlemlerini aktarması hemde biz aileler açısından çok faydalı oluyor. Fiziksel acidan okulun genis acik ferah olmasi , ogretmenlerin ilgisi alakasi ve herseyden onemlisi cocugumun gelirken cok mutlu olmasi beni ayrica cok mutlu ediyor .

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, güzel geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Okulumuz 600 metrekare kapalı alan ve 500 metrekare açık alanı ile her köşesi çocuklarımız için titizlikle dizayn edilmiştir. Bir çocuğun kalbine giden en güzel yol olan "sevgi yolunda" sizlerle beraber olmak bizi güçlendiriyor.

  • DA

    Yeni sahibi Selda Hanım'ın enerjisiyle ışıldayan ailelerin güvenle çocuklarını teslim edebileceği bir kurum.Bu çok net. Okulun kapısında çocukları karşılayan okul müdürüyle tanışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. Selda Hanımla çalışıp memnun olmayan bir aile duymadım. Daha çok çocugun kalbine dokunacaksınız şüphesiz. Sevgiler...

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız zorlu yolculuğumuzda sizlerle beraber olmak bize güç veriyor.

  • SA

    Okulun kurucusu Selda hanımın mesleki tecrübesi, yüksek motivasyonu ve cocuk sevgisi dolu kalbi ile Cocuk Kalbi Anaokulu'nda okuyan cocuklarının hayatına güzel dokunuşlar yapacağına inanıyorum.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız zorlu yolculuğumuzda sizlerle beraber olmak bize güç veriyor.

  • EA

    Okul yeni ismi ve yeni sahipleri tarafından çok iyi olacağını düşünüyorum.Yeni sahibi Selda hanim ve ekibi bu işin uzmanı ve gerçekten bir profesyoneller. Gönül rahatlığı ile çocuklarınızın eğitimini emanet edebilirsiniz...

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız zorlu yolculuğumuzda sizlerle beraber olmak bize güç veriyor.

  • Güvenle ve huzurla emanet ettiğimiz , eğlenerek hayatı öğrendiği , muhteşem mimarisi ve bahçesiyle cocuklarimizin kendisini evinde gibi hissettiği, aile sıcaklığı ve şefkatini yaşayabildiği ikinci ev.Bence ekibin üstün sabır ve özverili çalışmaları bizlerin en büyük şansı.Emekleriniz, sabrınız ve hassasiyetiniz için ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki varsınız...

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız zorlu yolculuğumuzda sizlerle beraber olmak bize güç veriyor.

  • HT

    Oğlum ilk kez okula başlayacağı için en önem verdiğim konu güvenli ve sıcak bir ortam olmasıydı. İlk yılımız sayelerinde çok güzel geçti. Oğlum her zaman kendisini evinde gibi rahat ve mutlu hissetti. Samimi olmaları ve iletişime açık olmaları sayesinde birlikte hareket edebildik. Özellikle Ceyda Öğretmenimize emeği,sabrı ve sevgi dolu yaklaşımı için çok teşekkür ederiz. İlk okulumuz ve ilk öğretmenimiz olması sebebiyle de bizim için her zaman ayrı yerleri olacak

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür ediyoruz değerli velimiz görüşleriniz bizim için çok önemli çocuklarımızın mutluluğu önceliğimiz sevgiyle öpüyoruz sizleri.

  • Biz okulumuz için çok memnunuzz , öğretmenlerimizinn hepsi çok iyi , çok güzel yardımcı oluyorlar iyi ki varlar :)

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, güzel ve destekleyici yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz , sevgilerimizle

  • Sn

    Merhabalar,okulumuzda yaz okuluna basladik,ilk gunden beri ilgi mukemmel,ogretmenlerimize cok tesekkur ederiz,kizim ilk gun hemen alisti,3.gun kosarak tek basina gitti.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz , çocuğumuzun alışma süresinin kısa olması, çok güzel bizler için ama siz değerli velilerimizin de bizlere destek olup, çocuğumuzu okula yönelik sürekli motive etmelisiniz. çok teşekkür ederiz

  • SD

    Başta çiğdem hoca olmak üzere bütün ogretmenlerimiz ve diğer çalışanları harika gerçekten muazzam bir eğitim vermektedir gönül rahatlığıyla çocuklarımızı teslim edebiliriz

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz, en büyük gururumuz çocuklarımız , sizlerle birlikte bir gelecek yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

  • Gt

    İyi bir egitim verdiginiz icin tum ogretmenlere ve okul calisanlarina cok tsk ederim

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, değerlendirmeniz için çok teşekkür ediyoruz.

  • Mv

    Merhabalar .Öncelikle Çiğdem hanıma ve tüm öğretmenlerimize saygımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim dikkat temizlik yemek ve sunulan diğer eğitimler için gerçekten çok memnunuz. Özellikle çocukların okula gitmek istekleri ve orda mutlu olmaları bizde çok mutlu ediyor. Çok iyi çok memnunuz ve mutluyuz. Iyiki varsınız saygımız sonsuz ve sonsuz teşekkür ederizGelişim önden çok iyi herkese bu okulu tavsiye ederim

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz güzel yorumunuz için kalpten teşekkür ederiz, çocuklarımızın mutluluğu ve sizlerin güveni bizim için çok önemli, hep birlikte bir gelecek inşa ediyoruz, güvenli çocuklar yetiştiriyoruz., iyi ki bizimlesiniz.

  • Be

    Öğretmenleri ve yöneticileri çok kaliteli tavsiye ederim ben okulla görüşmelere gittim çocukların yeme düzeni eğitim superYok Okulun herşeyi muazzam ne söylenebilir ki herşey çok guzel

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, görüşleriniz için çok teşekkür ediyoruz, 8 yılımıza daha nice yıllar katmayı diliyoruz, çocuklarımız için buradayız.

  • GY

    Başta Çiğdem hanım olmak üzere tüm ekip şahane. Kesinlikle bir okul gibi değil, ev ortamı sıcaklığı barındıran bir kurum. Öğretmenin sevgi dolu yaklaşımları güven veriyor hem anne babaya hem çocuğa. Kaç kurum gezdim bilmiyorum ama böylesi bir ekip, böyle donanımlı bir okul nadir var çevremde. Çocuklar yapay olarak değil de doğal, herşeye dokunarak, hissederek, eğlenerek öğreniyorlar herrşeyi. Bu yüzden iyi ki Büyükçekmece Koleji Anaokulu.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ediyoruz , çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli bizler için , sizlerin güvenine layık olmaya çalışıyoruz.

  • Td

    Kızımın gelişimindeki katkılarından dolayı öncelikle okulsahibi çiğdem hn ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim iyiki varsınız

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ediyoruz, yavrularımızın ve siz annelerimizin güveni ve mutluluğunu yaşamak ve yaşatmak bizlerin en büyük hedefi.

  • TG

    Okula yeni kayıt yaptırdım oğlum için en büyük kaygım her türlü şiddet ,korku olmasıydı elhamdülillah oğlum ilk kez okul tecrübesi kazanacakti ve böyle bir okulla bu tecrubeyi kazandığı için çok şanslı hissediyoruz kendimizi okula severek gidiyor orada mutlu olduğunu hissediyoruz tüm emek veren öğretmenlere,yönetici ve yardımcı ablalara minnettarım. Yöneticimiz Çiğdem hanım ilk kayıt esnasında eğitim ve sağlığın reklamı olmaz demişti çok haklıymış maalesef herşeyi reklam sanan bizlere çok güzel bir ders veriyor bu kurum mütevazı ama eğitimi,ahlaki şahane olan bir kurumdur burası ve herkese sonsuz tavsiyemdir.Merdivenler dar ve küçük üst katlara çıkarken düşme kazaları olması kuvvetle muhtemel o yüzden mervidenlere köpük gibi koruyucu bariyer koyulabilir en azından alınacak hasarı en aza indirebilirsiniz.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz , merdivenler hakkındaki düşüncelerinize saygı duyuyorum okulumuz 8 yıldır çok şükür bu konuda hiç bir sorun yaşamadı , çocuklarımız, öğretmenler ve yardımcılar eşliğinde merdivenleri kullanıyorlar asla yalnız başlarına inip çıkmıyorlar, bilginize.

  • ag

    Kızıma okul arıyorduk pek çok okul gezdik ve okula girdiği ilk günden beri kızımın gözlerindeki ışıltıyı gören Çiğdem hanım ve ekibindeki öğretmenleri hiç soldurmadan tüm ilgi ve özverileri takdire şayan.. Gözüm hiç arkada değil yavrumu yavruları gibi benimsediler.. I love..

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, güzel görüşleriniz için çok teşekkür ediyoruz , sevgilerimizle

  • ŞD

    Okul, Çiğdem Hanım'ın engin vizyonu ile şekillendirilmiş. Kendini çocukların gelişimine adamış aydın bir eğitimci. Öğretmenimiz Ceyda Hanım bir harika. Diğer alan öğretmenlerinin tamamı konusunda uzman. Çocuğum akşam eve geldiğinde öğrendiklerinden ve geçirdiği vakitten memnun. En önemlisi ağırlıklı olarak oyun ile öğretme benimsenmiş. Okulun bahçesi çocukların oynaması için harika. Kısacası çok memnunum, iyi ki çocuğum burda eğitim görüyor. Emeği geçen tüm eğitmenlere teşekkür ederiz.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, güzel görüşleriniz için kalpten teşekkür ediyoruz, her zaman önceliğimiz çocuklarımız , en büyük yatırımımız çocuklarımız

  • 2 yıldır devam ettiğimiz okulumızdan kızım çok memnun. Okulun fiziksel yapısı, eğitim içerikleri, öğretmenleri gerçekten çok iyi. Çiğdem hanım ın eğitime bakış açısı ve çocuk sevgisi bu dönrmde nadir bulunacak düzeyde güzel. Kızımın Çiğdem hocasını anlatırken kullandığı ifade hep bizi mutlu etmek için çalışıyor diyor. Bu bile okuldaki anlayışı anlatmaya yetiyor. Sevgi dolu bir ortam. Şiddetle tavsiye ediyoruz.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, güzel yorumunuz için kalpten teşekkür ediyoruz, bir eğitimci olarak bizler çocuklarımızın yüzlerinden önce gözlerinin içinin gülmesini sağlamak , onlar bizlerin yaşam kaynağı , tek dileğimiz bütün çocuklarımızın gözlerinin içinin güldüğünü görmek

  • GT

    Merhaba , geçtiğimiz yıl 2 çocuğum bu okulda eğitim gördü. Başta Çiğdem Hanım ve öğretmenleri çok ilgili ve en önemlisi çok sevgi dolu insanlar . Okuldaki bahçe çocuklar için çok ideal . Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ; bu okulda mutlu çocuklar var . Umarım uzun yıllar bu ilçeye hizmet eder. Böyle güvenilir kurumlar bulmak günümüz koşullarında çok zor . Her zaman sevgi dolu , saygıdeğer insanlar olarak hafızamızda olacaksınız .

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz, tek amacımız, mutlu çocuklar yetiştirmek.

  • SU

    Tek kelimeyle harika ötesi. Hep diyorum sanki benden bir tane daha var ve yavrumu ona emanet ediyorum. Hersey için çok çok teşekkür ederim.

  • Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, güzel yorumunuz için kalpten teşekkür ediyoruz. çocuklarımızın mutluluğunu ve sizlerin güvenini her zaman başımızın üzerinde tutacağız

  • Fy

    4 yaşındaki oğlumun her gün koşarak gittiği kesinlikte tavsiye edeceğim okul. Gerek öğretmenlerin ve tüm çalışanların çocuklarla ilgisi, gerekse eğitim kalitesi çok güzel. Çiğdem hanım ve ekibine (zuzan öğretmenimizi özellikle belirtmek isterim) tüm kalbimizle teşekkürlerimizi iletiyoruz.

  • ku

    herşey çok güzel gidiyor çok teşekkürederiz kızımız okulunu çok seviyoryok

  • Okulumuzu kesinlikle öneriyorum. Hep idari yönetim olarak hem öğretmenler olaral çok memnunuz. Çocuğumuzda okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor.

  • ku

    kızımız için her şekilde çok güzel karar verdik almanca ingilizce çok iyi öğreniyor herşeyden çok memnun kaldık bu civarlardaki okullardan en iyisi tavsiye ederim

  • SK

    Gönül rahatlığıyla kızımı emanet edebileceğim bir okul. Öğretmenler çok sevgili saygılı şevkatle çocuklarımızla ilgili alakaladır. Herkese tavsiye ederim ben çok memnunum.

  • Bo

    Biz okulumuzuda kadromuzuda çok seviyoruz kızım okulda ve benim içim çok rahatYok

  • H

    Çocuğunuzun gelişimini adım adım göreceksiniz. Eğitim ve öğretimin kalitesi ile tanışın..

  • YE

    Merhaba Cigdem hanim, Basvuru yaptirdigimizda belirtgimiz gibi Merti gecici olarak kayit ettirmisdik. Mertin Babasi beli olmayan bir süre Türkiyede calisacagi icin, net bir tarih verememistik. Malesef Türkiyedeki isi bitti ve Almanyaya dönüs yapmak zorunda kaldik. Mertin Anaokuluna gitti dönem sizlerden cok menun kaldik, hatta Almanyadaki Anaokuluna basladiginda ögretmenleri Mertde cok büyük bir gelisme fark etmisler, bunda sizinde payiniz cok var bunun icin cok tesekkür ederim. Sevgilerle

  • FT

    Eylül başında ziyaret ettiğim okulda Çiğdem hanım adeta harikalar yaratmış. Ziyaretim oldukça uzun sürdü ( tam bir gün). Okulda hem ders ortamını hem de ders dışındaki faaliyetleri gözlemleyebilecek zamanım oldu. Bu gözlemlerimden yola çıkarak şunları söyleyebilirim: 1-Kendi alanında uzman deneyimli ve genç bir öğretmen kadrosu var. 2-Yemeklerde tamamen doğal gıdalar kullanılıyor. Katkılı ve hazır gıdalar öğrencilere kesinlikle yedirilmiyor. Bu durum öğrencilere de yansımış , çok sakinler aşırı enerji patlamaları yaşamıyorlar ve uykuya dalma sorunları yok. 3- Yatma alanları en üst katta. Odanın nem ve oksijen koşulları sürekli düzenleniyor. 4-Oldukça geniş bir bahçe alanına sahip ve güvenli oyuncaklar var bu bahçede. 5-Sanatsal etkinlikler sürekli ders programı içinde. 6- İngilizce ve Almanca yabancı dil olarak veriliyor. 7- Okulun psikoloğu var ve zaten Çiğdem hanım da psikoloji yüksek lisans derecesine sahip aynı zamanda. Anlatmak yetmez gidip ziyaret etmelisiniz.

  • HB

    Uzunca bir araştırmadan sonra çocuğumuzu 4 ay önce Büyükçekmece koleji anaokulu'na verdik. Aile olarak beklentimiz önce çocuğumuzun güvenliği, sağlığı sonra dil ağırlıklı iyi bir eğitimdi.Bu okul beklentilerimizi karşılamış durumda. Emeği geçen öğretmenlere ve güler yüzünü her daim bizlerden esirgemeyen Çiğdem hocamıza ailecek teşekkür ediyoruz.

  • Fb

    Okulun fiziksel yapısı dışarıdan çok hoşuma gitmişti .İçeri girdikten sonra sahibi Çiğdem hanım ın sıcaklığı ,çocuklara çok yakın davranışı Avrupa’da gördüğü eğitimin güzel taraflarını Eğitime yansıttığı hemen hissediliyordu. Başta İngilizce Almanca satranç ve birçok aktiviteyi keyifle yapıp eve tatlı yorgunlukla gelmişse bi cocuk bizden mutlusu yok.okulun sahibi psikolog ise ekipte sağlam oluyo. Emeğinize sağlık teşekkür ederiz.

  • Ey

    Daha önce kızımda çok sorun yaşadığım için; oğlum içim çok teferrüatlı bir araştırma yaptım . Çünkü çocuğumun kendini iyi ifade edebilmesi ve mutlu olabilmesi çok önemliydi. Ayrıca müdürünün ve tüm personelin deneyimli olması da çok önemliydi. Sonucunda mutlu ve huzurlu bir çocuk ve aile bize armağan ettikleri için minnetarı...

  • E

    Okulumuzda bütün eğitmenlerimiz çok ilgili, her sorumuza ve isteğimize hızlıca dönüş yapıyorlar, güvenlik anlamında gözüm arkada kalmıyor, Kumru öğretmenimiz çok bilgili ve çocuklarla birebir ilgileniyor.Aynı şekilde Çiğdem hocam ve Gizem hanımda biz velileri hiç merakta bırakmıyorlar. Etkinliklerin hepsini çocuklar severek yapıyor. Çocukların hergün açık havaya çıkması ve parkta vakit geçirmesi de çok önemli. Yabancı dil, satranç ve tiyatro gösterileri de çocuklarımıza önemli katkı yapıyor.Yemek menüsündeki bazı günlerdeki karbonhidrat ağırlığının biraz daha proteine kaydırılması gerektiğini düşünüyorum.

  • 2 yıldır devam ettiğimiz okulumuz eğitimcilerinden özellikle sezen ve gizem öğretmenimize tşk ediyorum 3,5 yaşındaki kızım yabancı dil alfabe, rakamlar, renkler, ayları ve çeşitli şarkıları çok aktif bir şekilde söylemektedir okulumuzun vermiş olduğu eğitimle çok iyi yerlere geliceğine inanmaktayım emeklerinize sağlık

  • Öncelikle sözlerime Büyükçekmece Koleji ailesine teşekkür ederek başlamak istiyorum; Başta okul kurucusu Çiğdem hanım sonra kurum Psikoloğu gizem hanım ve güzeller güzeli sınıf öğretmenimiz kumru hanıma minnettarım. Çiğdem hanım okuldaki bütün çocukları kendi çocuğu gibi gören onlar için hep en iyisi olsun diye çırpınan biri. Gizem hanım ise bütün çocuklara verecek sevgisi, şefkati,sabrı sonsuz biri. Problemleri çözmede , gözlemlemede en iyisi. Kumru hanım ise hiç bir çocuğu ayırt etmeden hepsine aynı sevgi ve merhamete sahip. Görünmeyen gizli kahramanlarımız anne yemekleri yapan nimet hanım ve çocuklarımızın hijyenini sağlayan Nazlı hanıma da teşekkürü borç bilirim.

  • BE

    Okulumuz her anlamda bir Annenin gözünün arkada kalmadığı bir yer. Oğlum 1 yıldır devamlı olarak gidiyor ve çok mutlu. Başta anne şefkati gösteren sınıf öğretmenimiz Sezen Hanım'a, çocuklarımızın herhangi bir farklı davranışı hemen gözlemleyip o konuda aile ile birlikte iş birliği yapan ve olumlu yönde aileyi yönlendiren pedagogumuz Gizem Hanım'a, okulu devraldıktan sonra muhteşem değişimler yapan ve çocuklara daha sağlıklı bir ortam sunan okul sahibi Çiğdem hanım'a ve ilgilenen tüm ögretmenlerimize, teşekkür ederiz.

  • M

    Çocuğumun mutlu ve huzurlu olduğu okuldur.O mutlu olunca bizlerde çok mutluyuz. Tüm öğretmen ve yöneticimize çok teşekkür ederiz ilgi ve alakalarından dolayı.

  • hb

    okulumuz her açıdan mükemmel diyebilirim. öğretmenlerimiz çok ilgili ve sevgi dolu eğitim sistemi çok güzel çocuklara çok güzel bilgiler veriliyor. okulumuzun bahçesi çok güzel bahçede oyun saatlerimiz oluyor. yabancı dil eğitimi alıyoruz. ben bir veli olarak okulumuzdan çok mutlu ve huzurluyum. güvenilir huzurlu bir ortamda sevgili çocuğum.okulumuzla ilgili olumsuz hiç bir düşünceye sahip değilim.

  • mm

    Okulumuz tek kelimeyle mükemmel en güzel yanı tüm sorularınıza eksiksiz cevap veriliyor bence denemenizde fayda var buyukcekmece koleji denemeye deger.

  • K

    Okulun sahibi Çiğdem Hanım, pedagog Gizem Hanım ve sınıf öğretmenimiz Sezen Hanım ile birlikte okulda ki tüm öğretmenler çocuklara sevgiyle yaklaşıyor , gözüm arkada kalmıyor. Ayrıca çocukların güzel vakit geçirebildiği bahçesinin , parkının olması da büyük avantaj.

  • Hi

    Çocuğumuzu güvenle emanet ettiğimiz ve çocuğun gelişimi ile ilgili psikolojik, sosyal ve duygusal anlamda gelişimine destek olan ve ekip ruhu ile çalısan özverili bir okul. Yemekleri muhteşem. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

  • bb

    Sıcak bir aile yuvası kadro mükemmel öğretmenlerimiz sevgi dolu yöneticimiz yenilikçi TEŞEKKÜR EDERİM KENDİM VE KIZIM ADINAYok

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Büyükçekmece Çocuk Kalbi Anaokulu İletişim Bilgileri

Fatih Mahallesi, Çanakkale Şehitleri Caddesi, No:33/1 Büyükçekmece / İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum