fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu

Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/17:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:30

Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu Hakkında

İstanbul, Üsküdar’da bulunan Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu, Çamlıca Tepesi’nde donanımlı sınıfları ve birçok imkanı ile okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Her yaş grubundan öğrencilere eğitim verdiği, iki sınıfı olan okulda oyun odaları, açık oyun bahçesi, halı sahası, açık yüzme havuzu, botanik bahçesi, mini hayvanat bahçesi ve meyve ağaçları ile dolu bir meyve bahçesi bulunmaktadır. 3 yaşından itibaren 5 yaşa kadar yani 36 aylık ve 60 aylık arası öğrenciler ayrı bir sınıfta 6 yaş grubu olan 60 - 72 aylık çocuklar ise okula hazırlık grubu olan diğer sınıfta eğitim almaktadır. Bu okulda eğitim çocuğu merkeze koyarak yapılmaktadır. Her çocuk için ayrı bir rehberlik taraması ve incelemesi yapılarak, çocuk ve ailenin bu hizmetten faydalanması sağlanmaktadır. Okul içindeki her bölümde maksimum hijyen kuralları şartlarına uyulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü temel okul öncesi eğitimin yanı sıra İngilizce, bilim, müzik, beden eğitimi, resim, satranç, halk oyunları, drama, taekwondo, güzel okuma ve insani erdemler branş dersleri uzman öğretmenlerce verilmektedir. Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından verilen temiz çevre, temiz okul ödülleri yanı sıra Üsküdar Belediyesi tarafından verilen mavi bayrak ödülü de bulunmaktadır. Ödüllü okulun eğitimi hafta içi her gün sabah saat 7:50’de başlamaktadır. Okuma saati etkinliği her gün ve düzenli olarak uygulanan bir etkinliktir. Kültürel değerlerin işlendiği ve grubun yaşına uygun kitaplar, sınıf öğretmenleri tarafından okunmaktadır. Okuma saatinin ardından kahvaltı yapılmaktadır. Kahvaltıda yenecek olan tüm yiyecekler, okul mutfak personeli tarafından hijyene önem verilerek ve elbette çocukların beden gelişimlerini destekleyecek şekilde hazırlanmaktadır. Çocuklara servis edilen her tür yiyecek beslenme uzmanları ve diyetisyenler tarafından kontrol edilmektedir. Serbest zaman etkinliklerinde sınıf öğretmenlerinin yönlendirmesi ile önceden hazırlanan okuma - yazma hazırlık çalışmaları, sanat etkinlikleri, mutfak etkinlikleri, oyun ya da gezi etkinlikleri gerçekleştirilmektedir. Eve gidiş hazırlıkları 15:30’da başlar ve 15:50’de öğrenciler, öğretmenleri tarafından servis hosteslerine teslim edilirler. Böylece öğrencilerin ailelerine teslimi ardından gün boyu devam eden eğitim saat 15:50’de son bulmuş olur. Yaz okulu ve yüzme(anlaşmalı havuz ile)ise temmuz ve ağustos aylarında aynı prensip ve titizlik içinde 6 yaş öğrencilerine hizmet vermektedir.

Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- Muhakeme Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu Yorumları (5)

  • CA

    Okul konumu bakımından son derece güvenli ve ulaşılabilir durumda. Fiziksel imkanları da eksiksiz denilebilecek konumda. Eğitimi bakımından memnunuz ancak öğretmenleri çok ilgili değil bizce.

  • OY

    Öğretmenlerine ve okul müdürünün ilgisini sabrını takdir ediyor. böyle bir ekibe emanet ettiğim için çocuğumu kendimi şanslı hissediyorum. Okulun eğitiminden, fiziksel imkanlarından memnunuz. Sadece yemek konusunda biraz daha çeşitlilik olmalı.

  • CK

    Eğitimi bakımından çok memnunuz. Öğretmenleri çok ilgili branş derslerinin yanında sosyal alanlarda da ve özbakımda da çocuklar pek çok şey öğreniyor. Evde öğrendiği şeylerin üstüne pek çok şey koydu. Hatta bir gün okuldan geldiğinde babasına tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkadın mı deyip ellerini neden yıkaması gerektiğini anlatmıştı. Çok gülmüştük ve kızımızın disiplinine hayran kalmıştık. Tüm Kalemlik ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır.

  • A

    Okulda okuma etkinlikleri yapılıyor. Oğlum Kalemlik'e başladığından beri kitap okutturmadan uyumuyor ve kitaplarını özenle saklıyor. Bu alışkanlığının kendisi okumaya başladığında da devam etmesini umuyor ve şuanki durumdan çok mutlu oluyorum.

  • EB

    Okulun pek çok imkanları var. Derslerin dolu dolu işlenmesi için hiçbir şeyden kaçınmamışlar. Sanatsal derslerin çeşitliliği fazla. Fiziksel imkanları bakımından geniş ve temiz bir binaya sahip. Eğitimi ve imkanları olsun biz çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çamlıca Kalemlik Anaokulu İletişim Bilgileri

Kisikli Mah. Turi̇sti̇k Çamlica Cad. No:70 Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum