fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu

Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:00/17:30

Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu Hakkında

2-6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet veren Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu masmavi binası, yaş gruplarına uygun sınıfları, geniş şirin bahçesi, 250 metre karelik spor salonu, atölye sınıfı, uyku odası ve yemekhane alanlarıyla çocuklarımızın ihtiyaçlarının konforlu bir şekilde karşılandığı çok özel ve butik bir okul.. İstanbul Üsküdar'da merkezi bir konumda bulunan Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulunun çalışma saatleri sabah 07.00, akşam 19.00 arasındadır. Okulumuz yaz kış hizmet vermektedir. Doğa ile iç içe olan Özel Çamlıca Kartanesi anaokulunda duvarsız, sınıf dışı eğitime oldukça önem vermektedir. Uzman psikoloğumuz tarafından okulumuzda rehberlik desteği sağlanmaktadır. her bir öğrenci için bir dosya oluşturulmakta ve tüm gelişimleri tek tek velilerimize sunulmaktadır. Okumuzda; Türkçe dil etkinlikleri, fen doğa etkinlikleri, matematik etkinlikleri, değerler eğitimi, ekolojik çalışmalar, doğa çalışmaları, İngilizce, Arapça, Orff ve ritim, satranç, akıl oyunları, drama, kitap atölyesi, ebru sanatı, jimnastik, robotik kodlama, mutfak atölyeleri, sanat etkinlikleri ve pek çok etkinlikler yer almaktadır. Dünyanın en iyi okul öncesi programları ile desteklenen eğitim ve öğretim sistemimizde çocuklarımızın kendini ifade etmeyi öğrenirken kendi, beceri sistemlerini de geliştirir. Okulumuzda belirli gelişim alanlarından ziyade tüm gelişim alanları desteklenmektedir. M.E.B bağlı olan kurumumuzda çağın gelişimini takip edecek şekilde zenginleştirilmiş eğitim programımızla çocuklarımız bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak sorgulayarak, uygulayarak ve yaşayarak edinirler. Hedefimiz; sorgulayan, düşünen, hayal kuran, üreten, doğayı ve keşfetmeyi seven ,değerlerine bağlı, sevgi dolu, zarif, bedeni sağlıklı ve dinç, ruhu güçlü ve enerjik, gönlü geniş ve zengin, çevresi iyi ve doğru, zihni açık ve bilge nesiller yetiştirmektir. Okulumuzdaki tüm sınıflar aydınlıktır. Sağlık ve hijyen konusunda da oldukça titizlik gösteririz. Yiyeceklerimiz okulumuzda aşçımız tarafından yapılmaktadır. Hazır paketli ürünler kullanılmamaktadır ve bu konuda özel hassasiyet gösterilir. Yaz aylarında kış mevsiminde kullanılmak üzere salça, turşu, konserve vs. hazırlıklarımız yapılmaktadır. Okulumuzun bahçesinde bina içerisinde spor salonunda özel güvenlik sistemi bulunmaktadır. Çocuklarımızın güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları okulumuza ulaşım kolaylığı adına okul servislerimiz bulunmaktadır. Servislerimizde hostes olarak öğretmenlerimiz görev almaktadır. Şoförlerimiz, taşıdıkları yolcuların çocuk olduğu bilinciyle araç kullanmaktadır.

Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Arapça, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu Yorumları (15)

  • AS

    Benim gibi alternatif bir eğitimi bensimsediysen ve doğayla iç içe, değerlere önem veren ve çocuk-merkezli bir okul arıyorsanız burası tam size göre. Çocuklarım iki senedir çok severek gidiyorlar. İçerisi çok temiz ve bakımlı, öğretmenler çok şefkatli, idare çok cana yakın ve bina tamamen çocukların ihtiyaçlarını düşünerek tasarlanmış. Ücretleri çevredeki okullara göre gayet makul :) İki ki varsınız

  • ZD

    Samimi, özenli, çocukları rahatça emanet edilebilecek güvenli ortam. Güler yüz, veli ile de çocuklar kadar ilgili ailemden bir yer

  • Nt

    Çamlıca kartanesi anaokulunda 2 sene oğlum gitti ve bu sene kardeşiyle birlikte devam edecek. Eğitim ve kültürel etkinlikleri özellikle doğa gezilerine verdikleri hassasiyet ve önem çok güzel. Öğretmenleri ve temizlik personeli aşçı teyzesi hepsi güler yüzlü ve yaptıkları işlere çok özverililer.

  • FK

    Bizim ki Sancaktepeden çamlıcaya uzanan bir hikaye iki çocuğumuzun da ikinci evi❤️ Çocukları kendi evlerinde ki rahatlığı hissettiren mavi okulumuz

  • Bu okul tek kelimeyle mukemmel ogretmenler harika yeni kurallara cok uygun

  • Kartanesi anaokulu gerçekten var oluşuna tanık olduğum muhteşem bir mekandır.Bana kalırsa gerçekten bir hayalin gerçeği ya da bir diğer deyişle bir hayalin uygulamaya konulduğu mekanlardan sadece bir tanesi.Ben şahsen çocuklar için en uygun ortamın “DOĞA”olduğunu olduğunu düşünüyorum.Bir çoçuğun gelişimini tamamlaması için doğayla iç içe olamadı gerektiğini ve doğayla baş başa bırakılması gerektiğini düşünüyorum.Kartanesi Anaokulu ise doğayla iç içe olma fırsatını çocuklarımıza çok güzel bir şekilde sunuyor.Ben Kartanesi Anaokulu’nun çocuklarımız için hem çok büyük hem de çöm harika bir fırsat olduğunu düşünüyorum.Okulun hiçbir olumsuz yanının olmadığını düşünüyorum

  • EK

    Kartanesi anaokulu gerçekten var oluşuna tanık olduğum muhteşem bir mekandır ve gerçekten bir hayalin gerçeği 17 yıllık bir hayalin gerçeğidir.Gerek kadrosuyla olsun gerekse imkanlarıyla olsun her yanından çok güzel bir okuldur.Doğayla içi içe olması çocukların doğa hakkında bilgi sahibi olmasına olanak sağlaması çocuklar için çok büyük bir fırsat diğer çalışmalarını da yakından takip ettiğim okullardandır aynı zamanda okulun YouTube kanalını da takip etmenizi tavsiye ederim.

  • UK

    28 aylık oğlumu Kartanesi Anaokuluna emanet ettim. ilk görüşmeye gittiğim andan itibaren annelik üçgüdüsü mü desem onların bana cok samimi ve sıcak davranışlarımı desem kayıt yaptırmaya karar verdim. o kadar içim rahat ki. Başta Burcu Hanıma ve kartanesinin özverili tüm öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ederim. Onlar bu kadar sevgi ve şefkatli olmasalardı burda ofisim de rahat çalışamayacaktım. Gün içinde video resim paylaşmaları yeme içme uyku bilgilendirmeleri telefonumuza yüklenen aplikasyon sayesinde her durumdan haberdar edilmemiz, kocaman sınıfların olması, yemeklerin okulda yapılması , uyuma odalarının konforu, harika bir bahçe , bez probleminin olmaması daha ne olsun ve çok güzel bir okul çocuğum mutlu anne-baba mutlu. kesinlikle gözünüz arkada kalmıyor.

  • SA

    Oğlumun ve kızımın ikinci evleri olan, sanatsal, kültürel, oyun bazlı etkinlikleri ve eğitim felsefesi ile hem öğreten hem de eğlendiren, Ailelere yönelik seminerleri ile aileleri de yönlendiren, Kartanesi Ailesine çok teşekkür ederiz. Oğlum için geç buldum ama kızım 3 yıl daha emin ellerde. Gerek eğitim kadrosu, gerek fiziki şartları çok uygun olan bir anaokulu Kartanesi. Çocuklara dış ortamda oynama imkanı , büyük bir spor salonunda profesyonel cimnastik eğitimi sunuluyor ve onların ilgisini çeken geziler yapılıyor. Çocuğumun ikinci evi gibi, çocuğuna okul arayan tüm anne ve babalara tavsiyemdir.

  • DE

    Kızım yaklaşık olarak 2 yaşından beri bu güzel ailenin üyesi ve bizler o kadar şanslıyız ki gözümüz arkada kalmadan emanet ediyoruz çocuğumuzu.. Okul yöneticisinden çok sevgili öğretmenlerimize, lezzetli yemekleriyle dillerden düşmeyen Sema Hanım'a çok teşekkür ederiz. Şevkat , Sevgi dolu bu kuruma iyi ki emanet etmişim yavrumu. Aktiviteleri,gezileri,deneyleri,oyunları, spor salonu,doğa gezileri ve daha fazlasıyla çok kaliteli Güler yüzlü ve profesyonel kadrosuyla harika bir okul. gözüm kapalı emanet edebiliyorum çocuğumu .Bir okuldan fazlasını yaşattığınız için teşekkürler Kartanesi .Teşekkürler sevgi dolu öğretmenlerimiz.

  • YS

    Çocukları güvenle bırakabileceğimiz bir ortamın olması çocuğumun gelişimine olumlu yönde katkıları sosyalleşme özbakım anlamında olması Öğretmenlerinin her çocuğu sahiplenmesi branş derslerinin farklı öğretmenler tarafından yürütülmesi...Çalışan anneler için esnek eğitim saatlerinin olması...Kısacası tüm çalışan kişilerin işlerini büyük bir özveriyle sahiplenip saygılı ve sevgi dolu bir çalışma ortamının olması , kocaman bir spor salonunun ve alışılmışın dışında eğitim sistemiyle kartanesi bizce 1 numara. 2 çocuğum da kartanesinden mezun oldu. Oyun grubundaki kızımın bu yıl ki mutluluğu ve yeniliklerle dolu okulu sevmesi Kartanesinin farkı. Emekleriniz için teşekkür ederiz.

  • Rb

    Aile olarak beklentimiz çocuğumuzun mutlu olarak okula gitmesi ve dönmesiydi.Bu beklentimizin tamamen koşulsuz karşılandığı okul çocuğumuzun deyimi ile mavi okul Kartanesiydi. Okulda sürekli aktif halde bize her daim rehberlik sunan psikoloğun olması da extra bir kazanım. Akademik olarak her öğretmenleri kendi branşı açısından çok başarılı. Çocuğumuzu her gün yeni bir heyecanla okula davet eden Çamlıca Kartanesi Anaokulu iyi var.

  • BU

    Anne baba olarak 3 hafta boyunca bir fiil okul gezdik. Bir çok okul ile görüştük çalışmak zorunda olan bir anneyim gözüm arkada kalmadan çocugumu emanet edeceğim sıcacık bir okul aradım hep. Doğruyu söylemek gerekirse biraz detayci ve pinpirikliyim okul hakkında bilgi alırken bana verilen detaylı bilgi ve ilk izlenimleri olsun, okulun temizliği ve sıcacık bir ortamı olması çok hoşuma gitti. Yoğurdu bile okulda mayalamaları, paketli ürün kullanmamaları beni oldukça etkiledi.Anne olarak Çocuğum icin en iyisini istiyorum haliyle. Kocaman spor salonu , ferah sınıfları konumuyla tam aradığım okuldu. Bir çok soru sordum 3kere görüşmeye gittim her seferinde ilgili ve güleryüzlü insanlar ile karşılaştım hem yöneticileri hemde öğretmenleri beni memnun gönderdi.Oğlum ve ben okulumuzu cok seviyoruz tesekkuru size borc biliriz, iyi ki varsınız Kartanesi Anaokulu

  • SP

    Okul seçimi için arayışta bulunurken kartanesi çamlıca anaokuluyla bir görüşme sağladık. Ilk görüşte verdikleri pozitif enerji samimiyet ve eğitim felsefeleri bizi çok heyecanlandırdı. Okula başladıktan sonra da bu konuda bizi şaşırtmadılar. Çocuklara anlattıkları herseyde farklı bir bakış açısı ile eğlenceli yaklaşımları çok hoş. Kızımız okula başladıktan sonra onun kendi gelişiminin de etkileyici şekilde hızlandığını farkettik. Gerek Öğretmenimizle gerek idareyle olan ve kullandıkları aplikasyon sistemi ile kaliteli bir iletişim sağladık. Tüm Kartanesi ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Kızım ilk okulunu öğretmenlerini hiç unutmayacak. Kardeşi de seneye sizlerle :)

  • Herkes gibi bende okul arayışı içindeyken çocuğum için en iyisini istiyordum.Yapmış olduğum ilk görüşmede zaten oldukça olumlu pozitif bir enerji almıştım ki yanılmamışım... Çünkü öğretmenlerinden orada çalışan görevlilere kadar herkes çok özverili ve sevgi dolu idi.Bunu zaten anne olarak çok iyi hissedebiliyorsunuz. Eğitim açısından da çocuğun yaş grubuna göre verilebilecek tüm bilgiler çocuğa doğru bir şekilde aktarılıyor. Değerini keşfeden çocuk felsefesi, mizaca yönelik yaklaşımlarıyla ve okul öncesi çalışmalarıyla çok kaliteli bir okul. Küçük yaştaki bir çocukta iyi bir iz bırakabilmek ve onu şekillendirebilmek çok kutsal bir görev bence. 2. Çocuğumda Kartanesinden mezun olduğu için çok şanslıyım. Her şey için teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çamlıca Kartanesi Anaokulu İletişim Bilgileri

Kısıklı Mah. Yıldıran Sok No:28 Çamlıca-Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum