fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu Hakkında

Ülkemizin en büyük eğitim zincirlerinden birini oluşturan ve Bahçeşehir Üniversitesi’ni bünyesine katan Bahçeşehir Okulları’nın okul öncesi eğitim kısmında yer alan Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu Ümraniye Çekmeköy mevkinde çocuklara okul öncesi eğitim imkanı sunmaktadır. Büyük bir bahçe içinde konumlanan okul öğrencilerine hem doğayı tanıtan hem de İstanbul gibi büyük şehirde oksijen deposu olan bir yerde bulunmaktadır. 2 ile 6 yaş arası, çevrede oturan minik öğrenciler bu kurumdan faydalanabilirler. Gelecek burada başlıyor sloganına inanan kurumda yapılan eğitim çalışmaları beyin fonksiyonlarına dayalı öğrenme modeline dayanmakta ve akılcı düşünmeyi öne çıkarmaktadır. Örneğin dijital eğitime verilen önem için STEM+A merkezleri örnek gösterilebilir. Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu'nda fen, bilgisayar eğitimi, inovasyon (geliştirme) laboratuvarı, üretim ve sanat atölyeleri tek merkezde toplanmaktadır. Çocuk burada proje temelli çalışmalar yaparken disiplinler arası kavramları da küçük yaşlardan itibaren öğrenmeye başlar. STEM+A merkezleri ilkokullar ile beraber okul öncesi eğitim için de bir bilim platformu olarak kullanılmaktadır. Okul öncesi dönem kurumun uzmanlarınca erken çocukluk olarak tanımlanmaktadır. Eğitime başlayan çocuk artık hayatının bu dönemini kapatmış oluyor. Bilişim konusu içinde yer alan erken kodlama eğitimi bile yavaş yavaş çocuğa verilmeye başlanmaktadır. Okulun en önemli özelliklerinden birisi de çift dilli eğitim uygulamasıdır. Yarım gün İngilizce yarım gün Türkçe olarak verilen dersler sonucu minikler İngilizce ile tanışmakta ve yabancı bir dili hayatın içinde öğrenmeye başlamaktadırlar. Ana dili İngilizce olan bir öğretmen native speaker (doğal konuşan) olarak derslere Türkçe konuşan öğretmen ile birlikte girer. Gerektiğinde asistan öğretmen de derslere katılır. BSK (Bahçeşehir Sportif Koordinasyon Merkezi) ise çocukların spor eğitimi için kurulmuştur. Kemik ve kas yapısını güçlendirmeyi amaçlayan bedensel çalışmalar burada yürütülmektedir. Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu'nda açık basketbol sahası spora meraklı miniklerin hizmetine sunulmaktadır.. Okulda üç derslik vardır ve sınıflar 15 kişilik düzenlenmiştir. Projeksiyon odası, uyku odası, aydınlık bir yemekhane, oyun odaları ve yüzme derslerinin verildiği havuz okulun diğer fiziksel olanaklarını oluşturmaktadır. Tam gün eğitim programı uygulanan okulda gün boyunca çocuklarla birlikte spor, sanat, drama, dans ve bilim alanlarında daha birçok aktivite yapılmaktadır. Psikolojik danışmanlık hizmeti, servis hizmeti ve güvenlik de gün boyu kurumda sağlanmaktadır.

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu Yorumları (4)

  • Sık sık yaptıkları gezilerin yanında çocuklara okulda da görsel öğeler ve ekipmanlar ile dış dünyayı ve hayatı tanıtıyorlar. Çocukların meraklarını direk olarak göstermeyi amaçlıyorlar. Bu durum çocuklardaki öğrenimin kalıcı olmasını sağlıyor.

  • AY

    Tüm herkes için ülkemizde sayılabilecek ilk bir kaç kurumdan biri olan Bahçeşehir Kolejinin belki de en ama en güzel şubesidir. İç mekandan bahçesine kadar iç açıcı. bir de çocuklar için olan sınıflardaki özen bizi mutlu etti

  • YB

    Bahçelerinin yeşilliği bulunduğu bölgedeki doğal ortamı ile bizi çok etkilediler. üstüne birde bahçeşehirin tecrübesi ve eğitimi eklenince okul aramak gibi bir derdimiz olmadı

  • UK

    Çoğu bahçeşehir koleji okulu gibi bir apartman dairesine tıkılmamış bir kurum. her alanına her bölgesine özen gösterilmiş bir kurum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi Nefes Sokak No:1 Çekmeköy/İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum