fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:20/18:00
Sabahçı: 07:20/13:45

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu Hakkında

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu , İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde kurulmuş olan ve 22 kişilik sınıflarda 2-6 yaş arası çocuklara eğitim vermekte olan bir eğitim kurumudur. Okulun eğitim anlayışının temelini, öğrenciye öğrenmeyi öğretmek anlayışı oluşturmaktadır. Okul sevgi ve saygı ile verilen eğitimin ve bu değerlerin bulunduğu ortamda verilen eğitimin kalıcı olduğunun bilincindedir. Öğrencilerinin öğrendiği bilgileri hayatları boyunca kullanabilmeleri ve öğrendiklerini çeşitli yaşantılar yoluyla içselleştirmeleri ve kalıcı hale getirmelerini amaç edinmektedir.
Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu eğitimde fiziksel şartların önemli olduğunu düşünüyor. Okulun öğrenme alanlarını oluştururken detaylara dikkat edilmektedir. Eğitim araçlarının, mobilyaların, sağlıklı, kaliteli ve kullanışlı olmasına dikkat edilmiş ve özel olarak imal edilmiştir. Bu imalatlar yapılırken bilimsel yaklaşımlarla, çocukların gelişim özelliklerine ve yaşlarına uygun olmasına dikkat edilmiştir.
Okul öğretmenleri alanında uzman ve deneyimli eğitimci kadrosu, gerekli akademik yeterlilik ve donanıma sahip olmalarının yanında öğretmenlik mesleğini sevmelerine ve çeşitli yeteneklere sahip kişilerden seçilmiştir. Alan bilgisi, sınıf hakimiyetinin yanında sevgiyle yaklaşım, çalışkanlık, özveri, dürüstlük, sorumluluk gibi meziyetleri taşımalarına dikkat edilmektedir.
Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu, eğitim programını uygularken “Her çocuğun kendisi bir kitaptır” sloganı ile çocuklardaki bireysel farklılıklar dikkate alınıyor. Okulun asıl hedefi daima, çocukların içinde bulunan potansiyel yetenekleri keşfetmeleri ve bu potansiyeli arttırmalarıdır. Çekmeköy Bilgi Anaokulu, her bireyin benzersiz olduğunu kabul ederek, onların potansiyellerini keşfetmelerine ve en iyi şekilde geliştirmelerine destek olur. Bu yaklaşım, öğrencilerin kendilerini tanıması, özgüvenlerini artırması ve başarıya ulaşmaları için sağlam bir temel oluşturmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışından hareketle öğrencilerin okul öncesinden itibaren bireysel potansiyellerini maksimum seviyelerde ilerlemelerini desteklemektedir. Çekmeköy'de eğitim veren özel anaokulu, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini desteklemek için çağın gerekliliklerini yakından takip ederek her açıdan gelişimi ilke edinmektedir.

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:20 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:20 - 13:45 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu Yorumları (9)

  • AE

    Benim kızımda bu anaokulundan mezun oldu,,bende bı veli olarak çok memnun kaldık özellikle hocalarımıza çok teşekkür ederim herşey için ,iyiki varsınız!

  • Çu

    Hiç tereddüt etmeden güvenle gönderebileceğiniz bir okul..idari kadro öğretmenler hatta hizmetli personelleride çocuklarımızı kendi evlatları gibi benimseyip aynı özen ve itinayla ilgileniyorlar biz haziran ayın da başladık çok memnunuz konuşmayan oğlum 1 ay gibi kısa zamanda konuşmaya başladı yemek seçen oğlum şimdi yemek ayırt etmeden yiyor. iyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki bu okulu tercih etmişiz tüm bilgi anaokulu ekibine teşekkür ediyorum Her bir öğrenciyi kendi evlatları gibi benimseyip koruyup kolluyorlar gözde öğretmenimiz gizem öğretmenimize ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum iyi ki varsınız

  • Çu

    Hiç tereddüt etmeden güvenle gönderebileceğiniz bir okul..idari kadro öğretmenler hatta hizmetli personelleride çocuklarımızı kendi evlatları gibi benimseyip aynı özen ve itinayla ilgileniyorlar biz haziran ayın da başladık konuşmayan oğlum 1 ay gibi kısa zamanda konuşmaya başladı yemek yemeyen yemek seçen oğlum şuan yemek ayırt etmeden yemeğe başladı buradan tüm bilgi okulu ekibine teşekkür ediyorum biz çok memnunuz iyi ki yollarımız kesişmiş iyi ki bu okulu tercih etmişiz

  • Md

    Ogretmenlerimizden ve okul icindeki egitim ve davranislarindan cok memnunuz sizleri tanimaktan memnuniyet duyar iyiki tanimisiz duygusunu yasamaktayiz ikinci ebebeynimiz guven içinde cocugumu birakip mutlu olarak aldigim ogretmenlerimize çok tesk ederim iyiki varsiniz

  • Hk

    Bu okulda stajer öğretmen olarak başladım personel arkadaşlarımın ve yöneticilerin beni evimde gibi hissettiren o güzel benimsenmis duygusu ile karşılaştım pandemi dolayısıyla okuldan biraz uzak kaldım ancak okulun güzel tutumu bana karşı hep sürdü staj suresin de çocuklarımla okula gittim her çocukla ayrı ayrı ilgilenirlen okulun burda mutfağı var çocuklara herşey sevgiyle sunuluyor gerek bireysel gerek toplu çalışmalarda cocular birşey öğrenince sanki kendi çocukları edasıyla afferin kızıma afferin oğluma bak ne çabuk öğrendi sevinci okula olan güvenimi kat kat arttırdı şuan okulda personel değilim ancak tekrar oranın o aile kavramının içinde bulunmak isterim ❤️

  • DK

    Sitemize yakın konumundan dolayı aslında tamamen fikir alma amacıyla gitmiştik bu bilgi anaokuluna fakat hem imkanları hem öğretmenlerinin ilgisiyle bizi etkilediler ve kayıt yaptırdık

  • BG

    Geniş iç mekanıyla çocuklara kışın da oyun imkanı sağlıyorlar. Bu yaştaki çocukların eğitiminde en önemli şeylerden biri çocukların gülmesi. Bende oğlumun güldüğünü her gün görüyorum

  • AS

    Müzik dersleri ve ritim duygusu kazandırarak işitsel zekayı da geliştirmeleri bizi oldukça tatmin etmişti. Bu şekilde başladık ve yarı dönemi memnuniyetle tamamladık.

  • Okulun oyuncakları oldukça özenli ve titizlik ile seçilmiş. Hepsi çocuklar için uygun ve zarar verme olasılığı çok düşük oyuncaklar. Hep yavrularımızın her sorununu bu derece düşünürler umarım.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çekmeköy Bilgi Anaokulu İletişim Bilgileri

Mi̇mar Si̇nan Mah. Ulubatli Hasan Cad. Akkon Sok. No:31, Çekmeköy/İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum