fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çiçeğim Anaokulu

Özel Çiçeğim Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Çiçeğim Anaokulu Hakkında

Oyun grubu ve anaokulu olarak eğitim vermekte olan İstanbul Kartal/Soğanlık gümüşpınar mahallesinde bulunan Özel Çiçeğim Anaokulu'nun eğitim temellerinde araştırıcı, yenilikçi, öğretici ve dinamik bir nesil yetiştirmek vardır. Bu eğitim sisteminde her çocuğun farklı olduğunu kabul edip ona göre davranış sergilemek vardır. Bu da çağdaş yenilikçi bir eğitim sistemidir. Kartal/ Soğanlık Özel Çiçeğim Anaokulu Çocuklara iyi bir eğitim verebilmek için kadro özenle seçilmiştir ve kadro tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.
Özel Çiçeğim Anaokulu'nda proje yaklaşımı ile çocukların sunum yapma yetilerinin gelişmesi , toplulukta nasıl konuşmaları gerektiğini öğrenmeleri sağlanmaktadır. Eğitimlerinde SCAMPER tekniği uygulanmaktadır. Bu teknikle çocukların farklı düşünmesini ve yaratıcılığı geliştirilmektedir. Etkinlik günleri ile çocukların paylaşma duygusu geliştirilmektedir. Etkinlik günlerinde oyuncak günleri , mutfak günleri gibi etkinlikler düzenlenmektedir.
Özel Kartal /Soğanlık Özel Çiçeğim Anaokulu yaptıkları mandala çalışması ile çocukların kaygılarından uzaklaşıp rahatlamaları sağlanmaktadır.Çocuklara Türkçe dil eğitimi haricinde + üç dil eğitimi (ingilizce,Almanca,İspanyolca )olmak üzere eğitim verilmektedir. Çocukları fiziksel gelişmenin yanında zihinsel olarak rahatlatma özelliği olan jimnastik eğitimi de okulda çocuklara verilmektedir.
Çocukların gelişimini düzenli takip edebilmek için okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti de bulunmaktadır. Aynı zamanda okulda yabancı dil olarak üç dil eğitimi (İngilizce,Almanca ve İspanyolca) verilmektedir. Çocukların beslenmesine de önem veren okul; reçel, pekmez, kahvaltılık gibi ürünleri ev yapımı ve organik ürün olacak şekilde tedarik etmektedir. Aynı zamanda yemek listeleri de okulun kendi sitesinden yayınlanmaktadır. Çocukların beslenme bilinçlerine sahip olması için mutfak etkinlikleri ile pekiştirilmektedir.
Temizlik ve hijyenin önemini belirten kurum; çocukların öz bakımına ilişkin eğitimler vermektedir. Aynı zamanda doğayla iç içe bir nesil yetiştirmek için çocukların doğa ile olan ilişkilerini sıkı tutmaya çalışmaktadır.
Özel Çiçeğim Anaokulu'nda 20-36 ay arasındaki çocukla için oyun grupları bulunmaktadır. Bu program çocukların bilişsel gelişimlerini, dil gelişimlerini, büyük ve küçük kas gelişimlerini geliştirerek destekleyici etkinlikleri de içermektedir. Yaz okulu ile çocukların spor ve etkinlik dolu bir yaz dönemi geçirebilmesi sağlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Çiçeğim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Üstün Zeka Bursu

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

Özel Çiçeğim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çiçeğim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Çiçeğim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çiçeğim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çiçeğim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çiçeğim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çiçeğim Anaokulu Yorumları (43)

  • Çok temiz kaliteli bir okul yeliz hanım başta olmak üzere bütün çalışanlar çok mükemmel insanlar eğitim olarakda çok iyi ayrıca bizim öğretmenimiz derya hanım çok otoriter bir kadın çocuklara kendi çocuğu gibi bakıyor eğitim yemek oyun uyku herşey düzen içinde iyiki vermişim hepsine çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepsindenHer yönüyle güzel bir okul

  • Eb

    Çocuklarınızı Hem güvenle bırakabileceğiniz hemde gelişimini, okul öncesi eğitimini ve oyunlarını, olmasını istediğiniz şekilde alabilecek bir yer. Müdiresi Yeliz hanıma ve Derya Öğretmenimize başta çok teşekkür ederim. Her konuda ilgilerini ve yardımlarını eksik etmediler. Özellikle yiyeceklerde organik ürünler kullanılıyor olması çok önemli bu konuda çok hassaslar. Gün boyu aklınız kalmadan çocuklarınızı teslim edebilirsiniz.

  • Ab

    Öğretmenlerimizin ilgileri , öğrettikleri, verdikleri eğitimler ve etkinlikler hem çocuklarımızı hem de biz velileri çok mutlu ediyor.Çocuklarımızı doğa ile biraz daha fazla tanıştırabilirler.

  • Nh

    Uzman kadroya sahip Yeliz hanım, çok ilgili bir müdire. öğretmenlere gelirsek kızım pandemi çocuğu olduğundan kimseye alışamazken Gülnaz öğretmene 3 günde alıştı ve daha önce farklı okulda gitmek istemezken, şimdi her sabah okul diyerek uyanıyor. kısa zamanda birçok alışkanlık kazandı. En önemlisi güvenilir insanlar olması, çocuğumu kreşe bıraktığımda aklım kalmıyor, kendi çocukları gibi ilgileniyorlar. Başarılarının devamını diliyorum.

  • DS

    Bir anne şefkati ile çocuklarıma yaklaşıyorlar. İki yavrumu da oraya gönderiyorum hem öğretmenleri hem oranın sahibi Yeliz hanıma sonsuz teşekkür ederim

  • NT

    Çiçeğim ile çevremin referansları ile tanıştık. İyi tanıştık dedğim bir eğitim kurumu oldu. Oğlum çok mutlu ve biz mutlu.. Başta değerli müdürümüz Yeliz hanım, Büşra öğretmenimiz ve Derya öğretmenimizle ile birlikte tüm eğitmenlerimize ilgileri, sevgileri ve güler yüzleri için teşekkür ederiz.

  • Bs

    Kızımı ilk tanıştığım andan itibaren güvenle teslim edebildiğim bir yer öğretmenlerinin hepsi çok anlayışlı gönül rahatlığıyla gözüm arkada kalmadan çocuğumu bırakabildiğim bir okul

  • Sk

    profesyonel ekip ,sabırlı, donanimli,güleryüzlü ögretmenleri ile yapilan etkinlikler, verilen egitim hemen cocuguma olumlu yansidi henuz 1 Ay'ımiz dolmadan iyi ki çicegim ana okulu dememize sebep oldu,daha önce çocugu çicegim anaokulunda egitim görmus komşularimi kayit yaptirdiktan sonra ogrendim, olumlu tecrubelerini paylastilar mutlulugum güven duygusuyla birlesti

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi tercih ettiğiniz için ve güzel dilekleriniz adına teşekkür ederiz.

  • AT

    öğretmenleri, yöneticisi çok içten,samimi. çocuğum da bende çok seviyoruz. etkinlikleri ve yabancı dil konusundaki eğitimleri ayrıca avantaj sunuyor.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her alanda çocuklarımızın gelişimine destek vermeye siz değerli velilerimizin destekleri ile devam edecektir.İçten ve samimi düşünceniz için teşekkür ederiz.

  • İş

    Kreşimizin öğretmenleri kurumumuzun müdürü olsun şeker tadında insanlar çocuğum 1 haftada alıştı onların güler yüzlü olması ilgili olması çok yardımcı oldu herşey için teşekkür ederim güzellikler sizinle olsun.Park alanı biraz genişletilebilir

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz değerli velilerimizin sevgi dolu yaklaşımları ile çiçek açan okulumuzda ortak noktamız olan çocuklarımız için her koşulda sevgi ve saygı dolu yaklaşımlarımız can bulacaktır.İçten ve samimi düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • LK

    Kızımın ne kadar hızlı uyum sağladığını görünce gerçekten şaşırdık çünkü okul müdüresi ve öğretmenler çok çok güler yüzlü ve merhametli ❤️

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İçten ve samimi düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Çok güzel bir okul ortamı öğretmenleri hepsi çok ilgililer ailemiz gibi oldular. Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile bırakıyoruz. Gözümüz arkada kalmıyor. Her şey için Özel çiçeğim ana okuluna teşekkürler :)

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Destekleriniz ve içten samimiyetiniz için teşekkür ederiz.

  • CD

    Ben bize hem cocuklara karsi guler yuzlu yaklasim daha ilk dakikada belli oluyor ve cezbeziyor. Daha ilk haftamiz olmasina ragmen kizim okula gitmek icin saatleri sayiyor.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Samimiyet ve içten gelen duygularınız için teşekkür ederiz.

  • Kd

    Kesinlikle bir anaokulu onerin derseniz kartal soganlik civarinda dusunemden çiçeğimanaokulu derim. Basta Yeliz hanim olmak üzere butun kadroya cok tesekkur ederim emeginize yureginize saglik evlatlarimz once Allaha sonra sizlere emanet.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler teşekkür ederiz,güzel ve içten dilekleriniz için .

  • Ed

    Öğretmenler ve idareci yeliz hanım çok kaliteli ve çok başarılı eğitimciler...

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler, başarılar ortaktır.

  • GS

    Güvenilir, sıcak ve samimi bir eğitim ortamı. Güleryüzlü, alanında uzman eğitimci kadrosu ve işinin uzmanı, tecrübeli ve ilgili kurucusu Yeliz Hanım'ın üstün gayretleriyle çocuğumuzu gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz, O'nun geleceğe hazırlanmasında önemli katkıları olan gerçek bir eğitim yuvası. İyi ki varsınız.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İçten ve samimi düşünceniz için teşekkür ederiz.

  • Vy

    Müthiş bir ilgi alaka güler yüz aile ortamı konfor güvenlik hijyen hepsi bir arada alanında profesyonel bir kadro titiz idare ve herşeyi ile mükemmel düşünülmüş icra edilen bir eğitim sistemi sevgi yuvası gelişim akademisi kısaca izah gerekirse daha iyisini yapana kadar alanında en iyisi ... Emanet edilen çocuklar için emin olunsunki daha başarılı daha öz güvenli ahlaklı nesillerin yetişmesi için yarınların garanti altına alınacağı tek kurum ...En iyisi yapana kadar yine en iyisi bu okul

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederim .Sevgiler...

  • yA

    Yıllardır eğitim-öğretim sektörüne gönül vermiş bir eğitim yuvası.Kıymetli sahibi Yeliz hanım ve değerli personeli ile tanışma fırsatımız olduğu için çocuğuma katmış oldukları değeri,hoşgörüyü, paylaşmayı ve en çokta sevginin güçünü öğrettikleri için burdan bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. İyi ki çiçeğim anaokulu olmuş.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederim. Sevgiler...

  • Ns

    Sıcak samimi egitime önem veren bir okulOkulun gelistirilmesi gereken birseyi oldugunu dusunmuyorum.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.Sevgiler...

  • Dk

    Çocuğumu yaz okulunda kayıt ettirdik gözüm hiç arkada kalmadı bir anne gibi ilgilendiler gerçekten emin ellerde olduğundan şüphe etmeden bıraktığım tek okul. Özellikle yeliz hanimin ilgisi şüphesiz. Gönül rahatligiyla teslim edebileceğiniz bir yer çok memnunum.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.Sevgiler...

  • Gidip gezdim gördüm okulu hem ferah hem bahçe içerisinde en önemlisi hijyendi ve bunada gözüm ile şahit oldum titiz ögretmenler müdüre hanım da hem duyarlı hemde çocukları çok seviyor olması dahada güven verici 5 puan değil 10 da verirdim

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.Sevgiler...

  • CO

    Çocukların öğretmenlerini sevmesi bizim için çok değerli, Çiçeğim anaokulu öğretmenlerine çok teşekkürler iyi ki varsınızMüzik eğitiminin çocuğun öz güvenine ve hafızasına katkısı olabilir bu nedenle bu alana yönelik aktivite hazırlanabilir.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğretmenlerim ve kurumum adına teşekkür ederim.Önerileriniz için de ayrıca teşekkürler.Sevgiler.

  • Sg

    Kurumun kurucusu Yeliz ögretmen hem bır anne hem bir hanımfendi olarak idealist bir ögretmendir. Kızımı krese alışmasında kızımı tanımamda büyük rolu olmultur. Kendısı merhametli ve Atatürk ilkelerınden ilerleyecek milli duygularımızla besleyebilecek idealist bir öğretmenimizdir.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.Sevgiler...

  • AS

    Çocuklarımızi gözümüz arkada kalmadan birakabilecegimiz hem akademik hem fiziksel şartlarıyla ve en önemlisi alanında uzman ve fedakar öğretmenleriyle ikinci yuvamız

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.Sevgiler...

  • AM

    öğrencilere aile sıcaklığı sunan, eğitim sürecinde sevgiyi , hoşgörüyü , eğitim ve iş disipliniyle harmanlayan, mükemmel bir ekip.Çocuklarımız güvenli ellerdeEk bir önerim yok

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür edreriz .Sevgiler

  • EC

    3 yaş grubu ile başladı kızım ve şuan 4 yaş grubunda 2 senedir gidiyor ve tüm öğretmenler okadar tatlıki onlar sayesinde çok mutlu ayrılıyor iyiki tercih etmişiz 5 yaş dada yine okul tercihimiz aynı olucak tşk ediyorum çiçeğim anaokulu ailesine

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ...

  • Güler yüzlü mukkem ogretmenleri ile hepsine teşekkür ediyorumEksiksiz diyebilirim iyi ki varsiniz

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.SEVGİLER...

  • fk

    2 çocuğum birden gönül rahatlığıyla 2 sene boyunca devam ettiler. Biz memnun kaldık hem öğretmenlerimiz hem müdürümüz çok ilgiliydi.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.SEVGİLER...

  • EM

    Kızım neredeyse bu okulda büyüdü ve asla gözum arkada kalmadı bir gün sorun yaşamadım gerçekten tavsiye olarak bir çok arkadaşıma bilgi verdim memnumiyetimi dile getirdim sabah en erken bırakan ben idim sabah yedi de enerjileri ile kızım karşılandı hep koşarak gitti çiçeğim ailesini gerçekten çok seviyorum

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇİÇEĞİM AİLESİDE SİZLERİ SEVİYOR. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.TEŞEKKÜR EDERİZ.SEVGİLER..

  • KD

    Her daim güler yüzlü, sevgi dolu ve şefkatli olan Yeliz Hanım ve ekibine tüm emekleri için çok teşekkür ederiz. Çiçeğim Anaokulu bizim için her zaman çocuklarımızı güvenle emanet ettiğimiz bir kurum olmuştur. Emeği geçen tüm çalışanlarına minnettarız.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.SEVGİLER

  • SM

    Soğanlıkta çocuğunuzu güvenerek teslim Edip kaliteli bir eğitim almasını sağlayan en nadide okul.Okula dışarıdan yapılan etkinlik fiyatları daha makul olabilir

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve samimiyetiniz adına teşekkür ederiz.Okul dışı etkinliklere müdahale edemiyoruz.Fiyat uygunluğunu sizler kadar bizler de çok isteriz .Amacımız ve hedefimiz aynı sonuçta.sevgiler..

  • MG

    Oğlum 3 yıl kurumda kreşe gitti. Yapilan etkinliklerden ve ilgiden oldukça memnumdum.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ..

  • EA

    Merhaba oğlumu gözüm arkada kalmadan bıraktığım oğlumun da severek gidip mezun oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum iyiki varsın çiçeğim anaokulu

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    EĞİTİM HAYATINDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ. TEŞEKKÜR EDERİZ. SEVGİLER...

  • LE

    Okulda özellikler Yeliz hanım çok vefalı ve çocuklarla çok ilgili bir yönetici. Çocuklar okula severek gelip yaşayarak öğreniyorlar.Biraz daha fazla yeşil alan olmalı ve sınıflar daha büyük olmalı.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.SEVGİLER..

  • Ci

    Çocuğumuzun eğitim hayatına atacağı ilk adımı hep severek ileriye doğru atabilmesi adımlarının geriye dogru gitmemesi ve eğitim ogretimi sevebileceği bir kurum arayışında iyi ki çiçeğim anaokulu ile karşılaştık, Yeliz hanımın önderliğinde, ilk kayitta ki görüşmeden, mezun olduğumuz son güne kadar verdikleri emeklerden, ilgiden, çocuğumuza gösterdikleri sevgi bağından çok memnun kaldık. Çocuğumuzun buradan aldığı sevgi ve güvenle ilkokul adımlarını atmaya başladı. Görüşme gerçekleştirdiğimiz bir çok kurum içerisinden bu okulumuzu seçmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu bizden sonra kayıt yapacak ebeveynlere tercihleri konusunda bir fikir verebilmek adına herkese tavsiye ettiğim bu kurumu çok sevdiğimizi belirtmek isterim.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.SEVGİLER .

  • AO

    “Her çocuk başarabilir “inancıyla okul öncesi eğitim temelini atan ve kendisini minik kalplere adamış bir müdiresi ve uzman eğitim kadrosuyla çocuklara sevgiyi saygıyı her şeyden önemlisi bir birey olduğunu benimseten hissettiren bir eğitim yuvası

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    DEĞERLERİMİZ ÇOÇUKLARIMIZ, YARINLAR ONLARLA GÜZEL OLACAK. TEŞEKKÜR EDERİM.SEVGİLER...

  • ÖC

    Geçtiğimiz yıl oğlumu göndermiş olduğum Özel Çiçeğim Anaokulu'ndan çok memnunum. Çocuklara kendi evlatları gibi muamele yapmaları ve öğretmenlerin özellikle de Müdireleri Yeliz Hanım'ın gözlerindeki o sevgi ışıltısı bana hep güven verdi. Hijyen, güvenlik ve yemek konusunda hiç bir tereddüttünüz olmasın. İlk günlerde ağlayan oğlum sonraları zevkle okula gitti. Buradan tüm çalışanlarına ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim.

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜVENİNİZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • DT

    Çocuklarını güvenle bu okula kayıtlarını yaptırsın Sosyal kültürel yetişmeleri için her türlü destek verilmekte

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • So

    Okuldan çok memnunuz çok ilgililer ve öğrenci mutlu her türlü etkinlikler keyifli geçiyor

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ. ORTAK NOKTAMIZ ÇOCUKLARIMIZ.

  • So

    Okuldan çok memnunum oğlum da okuldan çok memnun ve eğleniyorResimlerin 2 saatte bir veliye atılması

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ. BİZLERDE ÇOCUKLARIMIZLA MUTLUYUZ.SEVGİLER.

  • DS

    Bir anaokulunda ne ararsan bulabileceği ve benim için ise en öncelikli sevgi ve şefkatin olduğu çiçeğim anaokulunda gerçekten çiçek gibi çocuklar yetişiyor. Başta Yeliz ve Gülnaz öğretmenim olmak üzere tüm öğretmenlere gerçekten sonsuz kez teşekkür ederim ❤️Öğretim her yerde olur ama eğitim her yerde olmaz eğitimin oldugu yerde de eksik olmaz

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ. SEVGİLER BİZDEN .

  • Okulumuzdan memnunuz anne şevkatyle çocuklarımıza yaklaşan müdürümüzden öğretmenlerimizden hatta yemek yapan ablamıza kadar sevgilerinden verdikleri eğitimden çok memnunuz

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • KM

    Çok güzel öğretmenleri Çok iyi davranıyorlar çocuklaraÇok güzel herşey çocuğumde ilerlemeni goruyorum

  • Özel Çiçeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çiçeğim Anaokulu İletişim Bilgileri

Gümüşpınar Mah. Yürekli Sok. No:1, Soğanlık - Kartal / İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum