fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çiğdem Çocuk Yuvası

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası Hakkında

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası, dört katlı ve kalorifer sistemli olup, ayrı etkinlik atölyesi, oyun odası, dinlenme odası ve sanat atölyesine sahiptir. Ayrıca, çocukların özgürce ve güvenle oynayabilecekleri geniş, ferah, aydınlık çocuk bahçesi bulunmaktadır. Raflarda, dolaplarda saklanmayan, her an öğrencilerin kullanımına hazır rengarenk, eğitici, sevimli oyuncaklar ve ilgi köşeleri bulunmaktadır. Öğretmenlerin gözetiminde kontrol elden bırakılmadan temel ihtiyaçlarını kendi görebilen, yemeğini kendisi yiyen, tuvalete kendisi giden, el yıkama alışkanlığı edinmiş ve düzenli, ama zorunlu olmayan uyku saatleri. Kendine güvenen mutlu çocuklar yetiştirilmektedir. Çiğdem Çocuk Yuvası, 2 - 6 yaş grubunu içeren tam gün ve tam yıl (12 Ay) eğitim yapar. Çalışma saatleri 07.00 - 19.00 arasındadır. Çiğdem Çocuk Yuvası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı MEB okul öncesi eğitim alanında deneyimli kurucu uzman psikolog rehberliğinde özenle seçilmiş öğretmen kadrosu, İngilizce, drama, dans, beden eğitimi, müzik, satranç, bilgisayar öğretmenleri aşçısı, işçisi ve servisiyle hizmet vermektedir. Okulda uzman eğitimciler tarafından hazırlanmış; 2 - 6 yaş çocuklarının Bedensel, Sosyal, Duygusal, Zihinsel ve Psikomotor gelişimlerini desteklemek amacıyla Çoklu Zeka Kuramı, Gems, Scamper programları uygulanmaktadır. Eğitim sistemimizin ilk basamağını oluşturan, çocuğun daha sonraki yıllarına yön veren ince bir çizgide bulunduğunun farkında olan Çiğdem Çocuk Yuvası olarak bizler geçmişten gelen tecrübesiyle her geçen gün yenilenerek kalite yolculuğuna devam etmektedir. Okulun amacı yaşayarak öğrenen, sorgulayan, aktif düşünen, fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilen, risk alabilen, bağımsız, cesaretli, dürüst, doğruluğa ve adalete inanan, tutarlı, duyarlı, saygılı, sorumluluk taşıyan, hoşgörülü, kendisiyle barışık, öz güveni gelişmiş mutlu bireyler yetiştirmektir.

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çiğdem Çocuk Yuvası ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Çiğdem Çocuk Yuvası hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çiğdem Çocuk Yuvası hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çiğdem Çocuk Yuvası yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Çiğdem Çocuk Yuvası yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çiğdem Çocuk Yuvası psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası Yorumları (57)

  • MK

    MERHABALAR 9. AYIN 4 ÜNDEN BERİ OKULUMUZDA KAYDIMIZ BULUNMAKTADIR. KAYIT GÖRÜŞMESİ ESNASINDA KONUŞULAN TÜM TAAHÜTLERİN YERİNE GETİRİLMESİNDEN DOLAYI OKUL KURUCULARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İYİ Kİ ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI.

  • yk

    Okulumuzdaki oryantasyon sürecini tamamladık gayet başarılı bir oryantasyon süreci geçirdik oryantasyonun her aşamasında kızımla ilgilenen uzman psikolog ilke hanıma çok teşekkür ederim .

  • sa

    merhabalar okulumuzla 2,5 yıl önce tanıştık ve halen devam etmekteyiz kendilerine çok teşekkür ederiz çocuğuma 2. aile oldular . benim gibi çalışan annelere kesinlikle tavsiyemdir gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir kurum

  • ad

    2023 haziran başı gibi okulumuza kayıt olduk okulumuz söyledikleri tüm taahhütleri fazlasıyla yerine getirmekte çocuğumda yeme problemi vardı bu sorun çözüldü mutfak kısmı temiz yemekhanede çocuklar kendi yaş gruplarıyla yemek yemekte bu da çocuğumu olumlu etkilemekte kendilerine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

  • nv

    merhabalar çiğdem çocuk yuvalarını okul com tr de bulup araştırdım kurucusu uzman psikolog yazıyordu görüşmeye gittiğimizde diğer okullardan çok farklı olduklarını anlayıp çiğdem çocuk yuvalarına kaydımızı yaptık hayırlısı olsun ...

  • HT

    MERHABA SEVGİLİ OKUL COM TR TAKİPÇİ VELİLERİ 4 SENE ÖNCE BAŞLAMIŞ OLDUĞUMUZ OKULUMUZ ÇİĞDEM YUVALARINDAN BUGÜN AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIZ 4 SENE BOYUNCA BİZE HER ANLAMDA DEĞER KATAN OKUL KURUCULARIMIZ UZMAN PSİKOLOG İLKE EMİNOĞLU SEZGİN,EĞİTMEN FIRAT SEZGİN VE ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ VARLAR GÖZÜN ARKADA KALMADAN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÇOCUKLARINIZI EMANET EDEBİLİRSİNİZ... HOŞÇAKAL ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI (EVİMİZ )

  • NA

    MERHABA ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI VE İLKE HANIMLA 3 YIL ÖNCE BUGÜN TANIŞTIK KIZIM BU SENE MEZUN OLDU KIZIMA VE BİZE KATTIKLARI İÇİN HEM KURUMA HEM DE KURUCULARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ YOLLARIMIZ KESİŞMİŞ :)

  • BT

    Çiğdem Çocuk Yuvalarını tercih etmemizin sebebi kurucusunun uzman psikolog olmasıydı. Çocuğumuzun yemeyle ilgili sorunu vardı. Bu sorunu kurucumuz terapiyle çözebileceğini söyledi, ve gerçektende 20 gün içinde bu sorun çözülmeye başlandı. ve çocuğum artık yemediği yemekleri de yemeye başladı kendisine ve kuruma teşekkür ederim.

  • ÖÇ

    OKULUMUZLA 14 KASIM 2022 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT:14.55'DE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME İLE TANIŞTIK. BEKLENENİ FAZLASIYLA KARŞILADIKLARI İÇİN ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI KURUCULARINA VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • HK

    Çiğdem Çocuk yuvası bu bölgede açılan ruhsatlı, iskanlı, depreme dayanıklı testi yapılmış ilk tek okuldur.Diğer okullar 6-7 yıl sonra yavaş,yavaş bu bölgeye gelmeye başlamışlardır. Çiğdem Çocuk yuvası özlü ve köklü bir geçmişe sahiptir. Çiftlik caddesi üzerinde olması ulaşım açısından okulu avantajlı konuma getirmektedir.Ayrıca Bina ile birlikte 430 m2 bir alana sahiptir. Bahçe alanı bina hariç yaklaşık 340 m2 dir. Arka bahçesi uzakta olsa deniz görmekte,Beylidüzü Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan yeşil vadiyi tepeden görerek,kapanmaz bir manzaraya sahiptir.Diğer bir konuda zemin; bu alanlar şev üzerinde olduğu için,Adakent Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından zamanında vadiye bakan tarafa çift sıra üçgen şeklinde üç metre genişliğinde,1 metre yüksekliğinde bir betonarme platformla kazık başları birbirine bağlanmıştır.Ayrıca Vadi düzenlemesi sırasında yine belediye tarafından ikinci bir sıra fore kazık işlemi yapılmıştır. Binaların az katlı olmasıda ayrı bir avantaj.Bazı bölgelerde yüksek katlı binaların altına açılan kreşler ilği görmemektedir.Tüm bunları dikkate aldığımızda güvenli olduğunu söylememiz abartı olmaz.Amacım deprem korkusu yaşadığımız bu günlerde bildiğim teknik konularda biraz olsun sizleri bilğilendirmekti,sayğılar.

  • MERHABALAR ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARIYLA GEÇEN HAFTA YAPMIŞ OLDUĞUM GÖRÜŞME ÇOK GÜZEL GEÇTİ SORDUĞUM SORULARA NET CEVAP VERDİĞİ İÇİN KURUCU PSİKOLOG İLKE EMİNOĞLUNA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞUBAT BAŞI ORYANTASYONUMUZ BAŞLIYOR UMARIM HERŞEY GÜZEL OLACAK.

  • nk

    kurucu uzman psikolog ve kurucu uzman eğitmen tarafından eğitime yeni bir soluk getirmiş olan çiğdem çocuk yuvalarını tebrik ediyorum. gerçekten beylikdüzüne yakışan bir kurum.

  • ME

    MERHABALAR ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARIYLA İKİ HAFTA ÖNCE TANIŞIP ÇOCUĞUMU KAYDETTİRDİM GEÇEN İKİ HAFTADA ÇOCUĞUMU O KADAR BENİMSEYİP SEVMİŞLER Kİ KENDİ ÇOCUKLARI BİLE OLSA ANCA BU KADAR İLGİLENİLİR. ÇOCUĞUMU AKŞAMLARI ALMAYA GİTTİĞİMDE BANA GELMEK İSTEMİYOR BİRAZ DAHA KALAYIM DİYE ISRAR EDİYOR. BU KADAR ÖZENLİ BİR ÇOCUK GELİŞİMİNDEN ANLAYAN BİR KURUM BEYLİKDÜZÜNDE HENÜZ GÖRMEDİM. TEŞEKKÜRLER ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI...

  • mk

    merhabalar dün çiğdem çocuk yuvalarıyla yaptığım görüşme çok güzel geçti sıcak samimi bir karşılama gerçekten çocuğuma iyi gelecek bir kurum olduğuna eşimle karar verdik haftaya başlıyoruz ...

  • nd

    merhabalar çiğdem çocuk yuvaları anaokuluyla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık arkadaşıma o kadar minnet borçluyum ki beni böyle güzel bir kurumla tanıştırdığı için 6 aydır çocuğumuz okulda gayet mutlu bir şekilde eve geliyor. yaptıkları etkinlikler ve dolu dolu branş dersleriyle çocuğumun her anı dolu dolu geçiyor arkadaşıma ve kurucularımıza minnet borçluyum.

  • MA

    OKULUMUZLA 3 YIL ÖNCE BUGÜN TANIŞTIK GERÇEKTEN 3 YILDA ÇOCUĞUMDA BÜYÜK DEĞİŞİM VE GELİŞMELER OLDU BİZE BÜYÜK KATKISI OLAN İLKE HANIM VE FIRAT BEYE TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ İYİKİ VARLAR...

  • nb

    çiğdem çocuk yuvaları ile iyi ki tanıştık iyi ki kaydolduk güler yüz, kalite, hijyen. tecrübe, istikrar aradığımız herşeyi bulduğumuz kurum kurucularımıza ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz ...

  • MK

    MERHABALAR ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARIYLA 3 AY ÖNCE TANIŞTIK VE ÇOCUĞUMUZU ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARINA KAYDETTİK İYİ Kİ KAYDETMİŞİZ ÇOCUĞUMUZA O KADAR İYİ GELDİ Kİ OKULDA YAPILAN ETKİNLİKLER ÇOCUĞUMUN DAHA FAZLA GELİŞMESİNİ SAĞLADI BİZDE AİLE OLARAK GELİŞİYOR VE ÖĞRENİYORUZ KOLEJLERDEN DAHA İYİ EĞİTİM VERİLMEKTE ÖZVERİYLE ÇALIŞAN KURUCU UZM. PSİKOLOG İLKE EMİNOĞLU SEZGİN VE ÖĞRETMEN FIRAT SEZGİN'E ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ . YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN İYİ Kİ SİZ :)

  • ft

    Geçen temmuz ayından okul araştırmaya başladık. Beylikdüzü bölgesinde o kadar çok okul var ki doğru olana karar vermek de o kadar zor yaptığım araştırmalar sonucunda çiğdem çocuk yuvalarına karar verdim ve iyi ki oraya göndermişim diyorum . çünkü okul hem bilişsel hem duygusal hem de öz bakım alanında fazlasıyla çocuğuma yetmekte bir an olsun aklım çocuğumda ve okulda kalmıyor. Ne kadar teşekkür etsem az kalır. UZM.PSİKOLOG İLKE HANIMA çok teşekkürler böyle bir kurumu beylikdüzü bölgesine kazandırdığı için ...

  • mg

    merhabalar çiğdem çocuk yuvalarını okul com tr den görüp araştırarak çocuğumu kaydettim. iyi ki de okul com tr var böyle bir kurumu bize kazandırdığı için , okul çocuğumuzun tüm gereksinimlerini karşılıyor bu da bizi memnun ediyor teşekkürler çiğdem çocuk yuvaları teşekkürler ilke hanım ve fırat beye

  • ns

    Çiğdem çocuk yuvalarıyla tanışmamız geçen sene bu zamanlardı bir senede çocuğumuzda bilişsel anlamda büyük ilerleme oldu kendilerine vermiş oldukları emekler için çok teşekkür ederim iyi ki çiğdem çocuk yuvaları...

  • Kg

    Oğlumuz İçin uzun zamandır okul aramaktaydık daha sonra ınstagramda çıkan reels videolardan Çiğdem çocuk yuvalarını gördük yaptıkları etkinlikler ve çocuklara yaklaşımı bizi çok etkiledi görüşmeye gittiğimizde sıcak güvenli bir aile ortamıyla karşılaştık kurucusu uzman psikolog ilke hanıma korkularımız ve endişelerimizden bahsettik o da profesyonel bir şekilde yaklaşarak bize fazlasıyla yardımcı oldu teşekkür ederiz hem ilke hanıma hem de Çiğdem çocuk yuvalarına

  • ed

    Oğlumuzun okuldan sağlıkla ve mutlu gelmesi bizim için en önemlisi. Kurucusu fırat bey ve ilke hanım Ilginiz icin tesekkurler. Kısa sürede çok fazla şey ögrendi.

  • sk

    çocuğunuzu gözü kapalı emanet edeceğiz bir okuldur. Eğitimi ve öğretmen kadrosu güçlü, çocuğumun gelişmesinde büyük katkı sağladılar. Teşekkürler

  • ek

    Bu sene okuldaki ilk senemiz, özellikle çocuğumun okula alışma sürecinde Psikolog ilke hanım'ın çok destekleyici yaklaşımları oldu. Sonraki süreçte de yapılan genel bilgilendirmeler, sınıf öğretmeninin telefonla yaptığı veli bilgilendirmeleri ve okulun aile uygulaması üzerinden günlük yolladıkları bilgilendirmeleri ve çocukların gün içinde yaptıkları faaliyetleri ile ilgili görsel paylaşımlarını çok faydalı bulmaktayım. En önemlisi de tabi ki çocuğumun okula hergün severek gitmek istemesi.

  • eb

    kurucu kadrosu da öğretmen kadrosu da muhteşem. psikolog ilke hanım ile her görüşmemiz seminer tadında sürekli yen şeyler öğreniyorum. çocuğum okulda çok mutlu, oryantasyon sürecini o kadar sağlıklı ilerlettik ki, okula dair olumsuz hiçbir tutumu olmadı. kesnlikle tavsiye ediyorum.

  • eb

    Adakent te gönderilebilecek tek okul, kurucusu uzman pskikolog. Çocuğumun bazı sorunları vardı psikiyatristlerin koyamadığı tanıyı ilk görüşmede koydu ve süreç çok çok iyi ilerliyor. Bakırköyde kliniği var, randevu bulamıyorsunuz bile :) iyi ki bu okulu tercih ettim. kesinlikle önerimdir.

  • EA

    çocuğumu okula gönderme konusundaki kaygılarımı yıkan kurumdur kendileri. Kızım 3 yaşında daha önce o bölgede başka bir okul deneyimimiz olmuştu. yaklaşımları kıyasladığımda, diğer okul için hayatımın hatası diyorum. oryantasyon sürecinin nasıl olduğunu öğrendiğim kurumdur çiğdem çocuk yuvaları. Psikolog ilke hanım ın harika iletişimi ve en ufacık bir şeyi bile gözden kaçırmayışı tercih sebebimdir. okulunun kurucusu uzman psikolog diğer kurumlar gibi ticaret mantığı olmayan naçizane kurum. iyi ki tanımışım sizleri. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • EA

    çocuğunuzu güvenle teslim edebilirsiniz. Okul kurucusu psikolog ilke hanım bütün kaygılarınızı siz anlatmadan bile anlayıp yatıştırabiliyor. orada iken gördüğüm en güzel şeylerden biri ilke hanımı gördüklerinde çocukların üzerine doğru koşup sarılmaları idi. iletişimi çok güçlü hem yetişkin hem çocuk ile.. kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • ap

    Kayıt için okula gittiğimizde sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştık. okul kurucularından Eğitmen Fırat SEZGİN ile görüştüktün sonra okul tercihimizi Çiğdem Çocuk Yuvaları olarak verdik. Eğitim odaklı bir kurum oldukları için mutluyuz.eğitim , öz bakım , bilişsel gelişim , hijyen bakımından mükemmeller

  • AS

    Çiğdem çocuk yuvaları ile tanışmamız 07.07.2019 tarihinde başladı. Beylikdüzü sınırları içerisinde olan tüm okulları gezdik gezdikten sonra tabelada yazılı olan kurucular dikkatimi çekti. Kurucusu 2 uzman psikolog ve 1 eğitmenin yazılı olduğu tabela bizi ziyadesiyle rahatlattı. Eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla okulu görmeye gittiğimizde oradaki sıcak ve samimi ortam bizi daha da rahatlattı. Ve eşimle beraber kuruculardan bilgiler aldık. O sırada çocuğum da öğretmen eşliğinde arkadaşlarıyla kaynaşmaya başladı ve ilk dakikalarda yüzünde gülücükler vardı bu bizi çok memnun etti ve kararımızı Çiğdem çocuk yuvalarında verdik. 1 yıldan fazladır çocuğumuz orda ve bizde o da çok memnunuz Çocuğumuz her gün birşey katılmış şekilde okuldan eve geliyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Pandemiden dolayı bazı konular bizi düşündürmeye başlamıştı ama tekrar okula gittiğimizde orda yapılan çalışmaları gördükçe bir kez daha iyi ki diyorum. Her hafta sonu okul geneli ilaçlanıp dezenfekte edilmekte ve bize fotoğraflar atılmaktadır. Bakanlığın vermiş olduğu güvenilir temiz ve sağlıklı okul sertifasıyla okul zaten bizim kontrol etmemize gerek kalmadan gereken herşeyin yapıldığına şahit olduk. Hem eğitim hem öz bakım hem de hijyen açısından içim o kadar rahat ki büyüyen bebeğimizi de çiğdem çocuk yuvalarına vereceğim. Uzman Psikolog İlke EMİNOĞLU Uzman Psikolog Zozan Baskın Eğitmen Fırat Sezgin Ve Öğretmenimiz Buse öğretmene ne kadar teşekkür etsek az kalır. Tüm yaptıkları ve çocuğuma kattıkları değerler için hepsine şükranlarımı sunuyorum.Artısı var eksiği yok

  • Zd

    Çiğdem çocuk yuvaları Ailesi gerçekten kızımızın eğitim hayatına güzel ve sağlam bir başlangıç sağladı. Tüm çabalarına sonsuz teşekkürler. her çocuğa ayrı ilgi göstermek herkesin yapabileceği bir şey değil. Teşekkür ederiz Çiğdem çocuk yuvaları!

  • NB

    Beylikdüzü bölgesinde bir çok anaokulunun var olması eşim ile birlikte çocuğumuz için okul seçimimizi çok zorlaştırmıştı. Gezdiğimiz bir çok okul arasında Çiğdem çocuk yuvaları görüşme esnasında tüm soru işaretlerimizi bilgi birikimleri ve şeffaflıkları ile giderdiler. İlk görüşmede oğlumuzun gelişimindeki ilerlemeleri ve eksiklikleri direk analiz edip bizi bilgilendirmeleri açıkçası çok hoşumuza gitti eşimle, açıkçası gezdiğimiz hiç bir okulda böyle bir bilgi birikimine sahip kurucuyla karşılaşmamıştık okulu seçmemizdeki en büyük etken bu oldu. Bir ay gibi kısa bir sürede oğlumuz her alanda çok iyi ilerleme kat ettiğini gözlemledik, bir ebeveyn olarak tüm ebeveynlere gönül rahatlığıyla Çiğdem çocuk yuvalarını tavsiye ederim

  • AS

    Bölgeye yeni taşımdığım için civar okullarla hiç bir bilgim yoktu.Detaylı bir şekilde birçok okulla görüştüm. Okul için ne kadar referans alsanız da her ailenin okul öncelik beklentileri farklı olabiliyor.Dikkat ettğim eğitiminin yanı sıra sıcak bir aile ortamı yaşatışırsa çocuğumun daha mutlu bir birey olarak yetişiceğini düşünüyorum. Okulla görüşmeye gittiğimde gerek çocuğum gerek biz o sıcaklığı aldık tabiki okul yeni açıldğı için tedirginliğimiz vardı fakat kısa sürede eğitim ve ilgileri bizde bu algıyı yıktı. Okulun iç dizaynı,mimarisi, materyalleri göze oldukça hitap ediyor buda çocugumun eglenceli ve kaliteli vakit geçirmesi için güzel bir olgu. Çocugumun motor, işitsel, duyusal gelişimine katkı sağlıcak öğretmen kadrosuna ve donanıma sahip bir okul. Dil egitiminde ingilizcenin tam zamanlı olması harika. Evhamalı bir yapıya sahip anne olarak okulun en sevdiğim yanlarından biri aplikasyon üzerinden çocuğumun bilgilendirme,değerlendirme ve uyguladığı etkinlik faaliyetleri görsel olarak disiplinli bir şekilde gün içinde bir kaç defa gönderiliyor çocugumdan haberdar olmak beni oldukça mutlu ediyor. Emekleriniz için tesekkürler verimli ve başarılı yıl diliyorum.

  • zd

    Geçen sene çocuğum bu okuldan mezun oldu. Eğitim öğretim dönemi boyuna çok severek ve isteyerek gitti. Gözümüz hiç arkada kalmadı. Kurucu uzman klinik psikologlar tarafından çocuğuma denver gelişim testi yapılıp bunun sonucuna göre Yaş ve gelişim özelliklerine uygun etkinlikler ve programlar uygulandı. Düzenli olarak eşim ve ben çocuğumun gelişim ve bilişsel süreçleri hakkında bilgilendirildik. Beylikdüzü bölgesinde böyle bir imkanı asla başka kreşte yakalayamazdık, bize böyle güzel bir imkanı sunan Çiğdem Çocuk Yuvaları kurucularına çok teşekkür ederiz. Günün her saati çocuğumuz hakkında bilgi alabiliyor ve sorunlarımız olduğunda kurucu psikologlar tarafından destek alabilliyoruz. Aldığı eğitim ve özgüven sayesinde İlkokula çok rahat bir geçiş yaptık ve başarılı olduk. Şimdi 2.çocuğumuz ve kuzenimiz başladı. İyi ki Çiğdem Çocuk Yuvaları

  • AY

    BİR OKUL DÜŞÜNÜN KURUCULARI UZMAN PSİKOLOG... Bir okul düşünün Dikkat Geliştirme Eğitimi veriliyor... Bir okul düşünün yemek listesini diyetisyen hazırlırlıyor. Çift dilde eğitim veriyor.. Herkese tüm ailelere önerebileceğim Beylikdüzü’nün en iyi okulu... çok araştıran bir anne olarak Çiğdem çocuk yuvaları önerirdir.

  • MA

    Beylikdüzü ne yeni taşınmış ve detaylı bir şekilde tüm okulları dolaşıp bilgi almış bir anne olarak söylemeliyim ki içime en çok sinen ve kızım için ev ortamı gibi güvenilir bir yuva sunan Çiğdem Çocuk Yuvaları na çok teşekkür ederim. O kadar ilgililerki değerli eğitim kadrosuna çok minnettarım! Tane tane herkesle ilgilenip tüm sorunları en iyi şekilde çözmelerine hayran kaldığım gerek okul düzeni gerekse okul tasarımı çok hoşuma gitti! Yabancı dil konusundaki hassasiyetime en iyi şekilde cevap veren canım okulumuzda ingilizcenin eğitimini 3 tam gün veriyorlar. Çift dilde eğitim fırsatı harika. Kızımın hemen adapte olması bana ne kadar sevgi dolu bir kadronun içerde olmasını gösteriyor açıkcası! Tekrar herkese çok teşekkür ederim. Bu arada Okulun kurucuları Uzman psikolog ve Eğitmen. Diğer okullar gibi alandışı mezunların ticari kaygı ile kurdukları bir okul değil.

  • DU

    Kızım Çiğdem Çocuk yuvaları’ na geçen sene kesintisiz tam gün devam etti. Öncelikle Pandemi sürecinden önce de oldukça hijyenik bir ortam , sağlıklı beslenme programı, güvenli bina ve bahçe, öğretmenler ile sürekli iletişimde olabilmek okulu tercih nedenlerim oldu. Sonrasında ise tercihimin doğruluğu ispatlandı; sevgi dolu bir ortamda, genel kültürü, görgüsü, bilgisi gelişmiş bir çocuk yetiştirdiler. Kızım üzerinde etkisi büyük bir okul. Pandemi sürecinde onların dikkatine güvenerek okulların açılmasıyla birlikte okula da gönderdim, hiç bir sorun yaşamadık. Çocuğunuzun gerek İngilizce, gerek okuma-yazma, güçlü motor becerileri, Picasso resmini anlayıp ayırt edebilecek kadar resim-sanat bilgisi edinmesini isterseniz hiç düşünmeden yollamanızı tavsiye ederim. Bazen biz veliler piyasada çok isim yapmış okulların güvenilir olduğunu düşünüp tercihler yapabiliyoruz, bu noktada tüm velilere Çiğdem Çocuk Yuvaları nı bir ziyaret edip sahibi Uzman psikolog ilke hanım ile tanışmalarını öneririm, sizde kendiniz farkı tanışma ile bile anlayabilirsiniz.

  • AG

    İlk yılların çocuğun, üzerine inşa ettiği temeli ve her türlü gelişimi üzerine çok önemli olduğuna inanıyorum ve ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI kesinlikle sağlam, mutlu ve kaliteli bir başlangıç için en doğru yer. Basta okulun kurucusu UZMAN PSİKOLOG İLKE hanım, Eğitmen Fırat bey ve Psikolog Zozan hanım tek tek çocukları takip eder, aileyle gerekli olan iletişimi zamanında ve net yaparak gelişim noktalarında birlikte hareket eder, hem çocuk hem de ebeveyn olarak beklentinin ötesinde bir ilgi, yönlendirme ve destek alınır. Global ve yerel trendlerin de takip edildiği, çocuk gelişiminde faydası ve etkisi net ve kuvvetli olan kaliteli uygulamaları (brainfit gibi) da hayata geçirilen bir yerdir. Kendi çocuklariymis gibi bakılma tutumundan kaynaklı, oğlum kendini evinde gibi hissediyor ve hala bile devam eden çok güzel arkadaşlıklar edindi. İlkokulu olsa mutlaka devam ettirmeyi isteyeceğim bir okul olduğunu net söyleyebilirim. Altini çizerek referans olurum.

  • ZK

    Ticari yaklaşımdan ziyade, tamamen çocukların gelişimine yönelik, üstelik 1'e 1 ilgi göstererek ideal bir eğitim örneklemesi sergilemekteler. Çocukların her anlamda emanet edilebileceği, karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz gerçek bir eğitim kurumu. Kurucusu Uzman psikolog ilke hanım, son derece sıcak, çocuklara adeta kendi çocukları gibi yaklaşan, şefkatli ve vicdanlı insanlar. Çok memnunuz. Çocuğum için en ideal kurum..

  • AT

    Hem eğitimin hem de kişisel bakımın üst düzeyde olduğu mükemmel bir okul teşekkür ederim tüm emekleri için

  • Ai

    2,5 yaşındaki oğlumuzu başlattık. Daha önce kısa bir okul deneyimimiz olmuştu ama annesinden ayrılamadığı için bırakmıştık. Çok çaresiz bi anımızda çiğdem çocuk yuvaları ile tanıştık. Sahibi ilke hanım aynı zamanda uzman psikolog Onun yardımlarıyla 1 hafta gibi bizim için mucize sayılacak bir zamanda alıştırma sürecini tamamladık. Çocuğumuzun dil gelişimine tuvalet eğitimine müthiş katkı sağladı. Öğretmenler de keza harika insanlar. içimiz rahat. Tüm velilere öneriyoruz.

  • Nb

    Kurucusu uzman psikolog olan bir okul. Kurucuların ve öğretmenlerin ilgisi yaklaşımı ve değer yargılarını çok beğeniyorum. Aynı şekilde kızımda öğretmenlerinden çok memnun ve okula her gün severek gidiyor. Her gün yapacakları çalışmalar İçin sabırsızlanıyor. İhtiyaç duyduğunuz anda ya da aklınıza en ufak bir şey geldiğinde okulda bütün çalışanlar ile rahatça görüşebiliyor ve destek alabiliyorsunuz. Sınıflarda ki öğrenci sayıları ve öğretmen sayıları çok mükemmel gün içinde bazen bir öğrenciyele iki görevlinin ilgilendiği zamanlar oldu :) bu nedenle memnuniyetimi çok net bir şekilde her yerde söylüyorum. Hem kurucusu olan Uzman psikolog ilke hanım hemde nitelikli çalışanları ile verdiği güven duygusuyla gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir okul. Keşke daha büyük bir kuruluş olsa ilkokulu orta okulunda olsa dediğim bir okul

  • BA

    Çocuğumda konuşma geriliği vardı. Sadece belli kelimeleri söyleyebiliyordu. Sosyal olarak da çok çekingendi. Bu sebeple doktorumuz anaokulu önerdi. Çiğdem Çocuk Yuvaları ile iletişime geçtik ve başlamaya karar verdik. Oyun grubu programları eğlenceli olduğu için alışma sürecinde pek zorluk yaşamadık. Okul müdürü Aynı zamanda okulun kurucusu uzman psikolog ve sınıf öğretmenleri çocuk gelişim uzmanı oldukları için herhangi bir durumda bizi hep yönlendirdiler ve desteklediler. Sonuç olarak biz dil ve sosyallik için başlamıştık 2 ay kadar kısa sürede inanılmaz faydasını ve çocuğumuzda ki gelişimi gördük. İşi uzmanına bırakmak gerekiyormuş. Şimdi yaşıtlarıyla aynı seviyede ve severek okulumuza devam ediyoruz. Okul ararken tüm adakenti gezdim kurucular ile konuştum tanıştım hepsi açıköğretim mezunu ya da farklı alanlardan mezun. Ama çiğdem yuvalar da durum farklı kurucular uzman psikolog, öğretmenler lisans mezunu. Bir ebeveyn daha ne isteyebilir ki ..

  • MS

    Merhaba, kurucularının uzman psikolog olduğunu duyduktan sonra görüştüğüm bir okul. Bölgedeki okullarla kıyasladığımda akademik birikimlerini başkaca okul kurucuları ile kıyaslayamam. Bir avukat olarak olarak ince eleyip sık dokurken evet işte burası dedim. Eğitimleri branş dersleri ve özellikle temizliği beni gerçekten memnun etti. Kurucusu olan Uzman Psikolog İlke hanım bilgi birikimi ile sorduğum her soruya geçiştirmeden cevap vermesi ile çocuğumun ilgisini hemen kendisine çekmesi ile beni çok rahatlattı. Çocuğumu 15 dk gözlemledikten sonra yıllardır sanki evladımı yıllardır tanıyormuşcasına gerçek hayatla birebir uyuşan yorumlar yaptı. Kurucuları anlatmak ile bitmez, Sevgili Uzman psikolog zozan hanımın, ilgisi sevgisi ve çocuğuma yaklaşımı harika idi. Eğitmen Fırat beyin güven veren yakınlığı ve donanımı benim burayı seçmeme sebebiyet verdi. İnşallah uzun yıllar birlikte kıymetli zamanlar geçiririz..

  • oE

    Son zamanlarda çıkan haberleri gördükçe çocuğumu okula bırakma korkusu oluştu bende. Takıntı seviyesine doğru ilerliyor da diyebilirim. Yavrucuğum her ailede olduğu gibi gözbebegimiz. 0kula alışma konusunda kızımdan çok benim ihtiyacım var alışmaya tüm bunların farkındayım ancak engel de olamıyorum kendime. Beylikdüzün’de bulunan tüm anaokullarini sırayla tek tek gezdim her birine tüm merak ettiklerimi sordum. Beni tatmin edecek akademik açıklamaları ve sabrı ne yalan söyleyeyim bir tek burada gördüm. Her konuda çok net ve şeffaf okul yönetimi. İsim yapmış okullardan fazlası var ama eksiği yok. Bahçesi, eğitim anlayışları, hosgoruleri ile bir anda içime huzur doldu. Çok şükür aradığımı hatta hayal ettiğimin de fazlasını burada buldum. İki saate yakın okulda kaldım ve her şey gerçekten oturmuş şekilde, çocuklara olan tutumları inanılmaz hoşgörülü ve idare bitmek bilmeyen sorularimi sabırla cevapladı, okula hayran kaldım. Çok şükür böyle eğitime gönül vermiş bir okul buldum. Kızımin okul hayatı güzel başladı, öyle de gider umarım... Çok mutluyum.

  • TA

    Merhaba Oğlum 4 yaşında ve 2,5 yaşından beri ilçedeki çeşitli anaokullarına gitti. Maalesef bana çok bağımlı ve bu yüzden gittiği okullara bir türlü alışamadı. O evde oturdukça ben gerçekten çok üzülüyordum. Civardaki hemen hemen tüm okullarda psikologun sadece adının olması (sözde haftada1 gün geliyor fakat hiç karşılaşmadım) bundan dolayı problemimiz ile ilgili çözüm üretilemiyordu.Geçen yaz internette anaokullarına bakarken Çiğdem Çocuk Yuvalarını gördüm ve uzman klinik psikolog kadrosu yazısını görünce hemen görüşmek için randevu aldım. Oğlum ile birlikte okulu ziyaret ettik ve inanılmaz bir şey oldu. Adım attığı andan itibaren, bizi karşılayan kurucu psikologun elinden tuttu ve psikologun doğru yaklaşımıyla oğlum bahçedeki çocuklarla oynamaya başladı. Mutluluğumu sizlere tarif edemem. İlk gün nasılsa yaklaşık 9 aydır da öyle. Psikolog ilke hanım ve Zozan hanım çocuğumun kaygılarına nasıl yaklaşmam gerektiğini aktardılar. Sonrasında Beylikdüzü ‘nde Fatma Şencan ilkokulunda çocuklarda davranış problemleri konulu seminerlerine beni davet ettiler. Bende bir arkadaşımı alarak Beylikdüzü Fatma Şencan ilkokuluna gittim. Seminer salonu boş yer olmayacak kadar doluydu ve seminerden edindiğim bilgileri uzman psikolog ilke hanım sayesinde hayatıma uyarladım. Sonra bu iki uzmanın verdiği tüm seminerleri takip etmeye başladım. Üsküdar ve Beylikdüzü bölgesinde sadece devlet okullarında gönül seminer vererek sağlıklı bireyler yetiştirmemizi sağlayan eğitim niteliğindeki seminerlerinin sıkı takipçisi olduğum güzide eğitim yuvasının kurucularına ne kadar teşekkür etsem azdır. Sevgiler...

  • Ba

    Oğlum 2,5 yaşında iken okula başladı, her anne baba gibi biz de endişeli ve süreçte bilgisiz idik. Ancak başta Ilke Hanım ve Zozan Hanım olmak üzere tüm okulumuzun kadrosu bu süreçte bize çok destek oldu, her türlü sorumuza içtenlik ve sevgi ile yanıt verdiler. Bu yaklaşım ile de oldukça hızlı bir adaptasyon süreci ile oğlumuz 7:30-18:00 saatleri arasında ikinci evinde vakit geçiriyor ve resmen sabahları koşarak gidiyor, hatta bırakırken direkt okula koşuyor:) Yapılan etkinlikler, eğitim yaklaşımı ile oğlumuzdaki gelişimi her geçen gün gözlemleme şansımız oluyor. Bizim evde gelişim konusunda eksik kaldığımız noktalarda içimizi rahatlatıyorlar. Ayrıca sağlık, gıda ve hijyen konularındaki hassasiyetlerini de oldukça beğeniyorum.  Okulda sadece oğlumuz eğitim almıyor, kurucuları klinik psikolog olduğu için biz de bir nevi eşim ile birlikte çift terapisi alıyoruz. O kadar çok kişisel gelişim kitabı okumanıza rağmen öyle eksiklerimiz varmış ki bunlari ÇİĞDEM ÇOCUK YUVALARI ile karşılaştıktan sonra fark ettik. Tüm kadroya başta Fırat bey, Zozan hanım ve Ilke hanıma çok teşekkür ederim okulu çok iyi koordine ettikleri için ve bu işe gönül verdikleri için....

  • Dk

    Beylikdüzün de adakent bölgesindeki tüm okulları gezerken çiğdem çocuk yuvaları anaokulu ile tanıştık. Fırat bey ve Zozan Hanımla tanışıp bilgi aldıktan sonra okulu gezme fırsatımız oldu. Okul tam bizim istediğimiz gi biydi. Aslında daha çok çocuğumuzu sanki tanıdığımız güvendiğimiz birilerine bırakıyor gibi hissetmeye başladık. Her konuda inanılmaz özenli ve titizler. Ayrıca her zaman güleryüzlüler daha kimseyi suratı asık görmedim :)Kızımız öğretmenlerini ve okulu çok sevdi ve hiç zorluk yaşamadık. Çiğdem Çocuk Yuvaları her çocuğun gitmek isteyeceği sıcak bir anaokulu. Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim.

  • Uy

    Ben de bir eğitimticiyim..Önce kapıdan içeri girdiğimde bu okul hakkında en ufak bir bilgim yoktu.Fakat bu sıcacık aile ortamında yavrularımıza inanılmaz bir sevgi kucağının açıldığını ve eğitime adanmış kocaman yüreği inanılmaz gayreti gördüğümde beni çok ama çok şaşırttılar..Mış gibi yapmak,veliye hoş görünme kaygısı asla yok burda..Samimiler..Empatikler..Çocuklara birey olarak davranılıyor..Onlara özgüven ve sevgi aşılanıyor..Bir anne başka ne isteyebilir kii..Çok teşekkür ederim ama çook..Sizin gibi işini aşkla yapan güzel insanları tanımak çok güzeldi..Sayenizde yavrum mutlu anılar biriktirerek okul hayatına devam edecek..Başımızın tacısınız..

  • NB

    Gerçekten tek amacı eğitime hizmet etmek olan eşi bulunmaz bir okul. Benim önceliğim akademik içerikten çok oğlumun mutlu olmasıydı ve iki yıldır her gün okula koşarak gidiyoruz .Okulda çalışan herkes çocukların her birine o kadar sıcacık ve içten davranıyor ki, bir anne olarak çocuğumu huzurla, güvenle teslim edebilmek gibisi yok. Akademik anlamda ise zaten Zozan Hanım, İlke Hanım, Fırat bey ve ekibi muhteşem. Öğretmenlerin tamamı alanında çok çok başarılı. Her öğretmen özenle seçiliyor. Okulda tam zamanlı i yabancı ingilizce öğretmenimiz var ve tamamen ingilizce konuşuyor. Yani bir okuldan bekleyebileceğiniz, isteyebileceğiniz her şey ve çok çok daha fazlası...

  • ZB

    Merhabalar bizler çalışan ebeveynler olarak sevgili çocuklarımızı içimiz rahat ederek güvenebileceğimiz her yönüyle harikulade olan Çiğdem Çocuk Yuvasına sonsuz teşekkürler

  • Gf

    Tavsiye ediyorum çocuğunuzu tereddüt etmeden rahatlıkla emanet edebilirsiniz,güvenilirliği konusunda şüpheniz olmasın

  • MK

    Çocuğumla olan iletişimleri , hocaların deneyimli ve tecrübelerinden dolayı çocuğum hem eğlenceli vakit geçiriyor aynı zaman da da yeni şeyler öğrenmiş oluyor

  • AK

    Eğitimli uzman kadrosunun çocuğum üzerindeki etkisi çok faydalı oldu, her şekilde ilgili olmaları çok güzelBu kadar mükemmel olmaları :)

  • Sk

    Merhaba sevgili anne ve babalar :) sizlerle duygularımı paylaşmak istiyorum. Çocuğum 4 yaşında olmasına rağmen dil gelişiminde yaşıtlarına oranla gerilik vardı. Tesadüfen okulun önünden geçerken tabelada kurucu uzman psikolog yazdığını görünce girip bir görüşmek istedim ve iyiki de girmişim. Önceden bir tereddüt ettim genç olduklarından dolayı ve o bölgede yeni oldukları için fakat çocuğum üç ayda hem okulda yaptıkları egzersizler ve eşim ile bana verdikleri ev ödevleriyle çocuğum 3 ayda konuşması yaşıtlarıyla denk oldu ayrıca üstüne birde ingilizceside gelişti iyiki sizinle yollarımız kesişmiş Çiğdem çocuk yuvaları ailesi :)

  • AK

    Uzman Psikolog kadrosu ile doğru yönlendirildiğiniz kaliteli okul. Eğitim içeriği kadrosu branş dersleri ile harika.Uzman Klinik Psikologların yaptığı testler ile çocuğunuzu tanıyor ve ona göre ilgi alanlarını ve yeterliliklerini keşfediyorsunuz...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çiğdem Çocuk Yuvası İletişim Bilgileri

Barış Mahallesi, Çiftlik Caddesi, No:54, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum