fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu Hakkında

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu İstanbul Bağlar Mahallesi'nde 2019 Yılının Ocak ayında eğitim öğretime kapılarını açmıştır. 200m2 alandaki doğal ve geniş bahçesi, 25-30 m2'lik ferah sınıfları ve kaliteli ve yetkin kişilerden oluşan geniş öğretmen kadrosu ile 3 - 6 yaş grubu çocuklara eğitim veren özel anaokulu her yaş grubuna uygun olarak ayrı ayrı eğitim vermektedir. Okul, bünyesinde bulunan psikolojik danışmanı, öğrencilerin yaşlarına göre gelişim testleri uygulayarak velilerle bireysel görüşmeler dahilinde paylaşır. Velilerin isteği doğrultusunda değerler eğitimi seçmeli ders olarak sunulmaktadır. Eğitim içeriğinde; akıl oyunları, satranç, İngilizce, yaşam becerileri, fen-doğa dersleri, spor saati, dans, matematik, Türkçe dil etkinliği, kombinasyon çalışmaları bulunmaktadır. Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu, geçirdiği ilk teftişte beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Bulunduğu semtte başarılı bir şekilde eğitim öğretime devam etmektedir. Özel Çocuk Bahçesi Anaokulunun öncelikli hedefi öğrencilerin doğuştan sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkartarak yetiştirmektir. Bağcılar'daki özel anaokulunun misyonu; milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını seven koruyan, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresi ile barışık, mutlu, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmalarına istekli, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, çevreye duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, sürekli gelişime açık, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek. Vizyonu ise; öğrencilerde doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini göz önünde bulunduran, öz bakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, öz saygısı ve öz güveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir eğitim kurumudur. Fiziki imkanları bakımından oldukça güçlü olan bu okul, öğrencilerinin fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimini takip etmektedir. Çevrede en çok tercih edilen okul öncesi kurumların başında gelen Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu, diğer ilçelerden okula gelen çocukların ulaşımını güvenli bir şekilde servis hizmetiyle sağlamaktadır.

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu Yorumları (2)

  • FA

    İkiz kızlarımı gözüm kapalı bırakacağım tam bir aile ortamı ve Bağcılar’da güvenebileceğim tek okuldur.Sevgili öğretmenlerimiz Canan Hnm ve Rabia Hnm herşey için çok teşekkür ederim.iyiki varsınız

  • Ms

    Okulun açıldığı günden itibaren velisiyim ... Temiz , bahçesi ve okulun tüm fiziki koşulları çok güzel. Güvenlik için bir çok detay düşünülmüş. Yemekleri bol çeşit ve temiz En önemlisi de öğretmenleri . Samimiyetlerine çok güveniyorum , oğlumun öğretmenlerine karşı tavrından bunu çok net hissediyorum. Tüm kadrosuna teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çocuk Bahçesi Anaokulu İletişim Bilgileri

Bağlar Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi No: 2 Z/1, Bağcılar / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum