fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu Hakkında

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu, Beylikdüzü Gürpınarda Milli Eğitim Bakanlığa bağlı 3000 mt alan üzerinde hizmet veren bölgenin en kapsamlı okuludur. Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu, Kavaklı, Marina, Büyükçekmece, Adnan Kahveci, Hadımköy, Kıraç bölgelerden servisimiz mevcuttur. Okulumuzda organik tarım yapmaktadır. Domates, Biber, Patlıcan, İncir, Ceviz, Elma, Nar, gibi organik tarımı şahit olarak daha bilinçli yetişmelerine bulanması sağlanmaktadır. Okulumuzda İngilizce, ve arapça eğitimler verilmektedir. Öğrencilerin bireysel olarak her türlü sosyal ve doğal ortamlardan faydalanmasını sağlamaktadır. Kurumda bulunan oyun grubu hizmetiyle öğrencilere sosyalleşebilecekleri alanlar yaratılmaktadır. Okul, küçük yaştaki öğrencileri oldukça yetkin fiziksel imkanlarla karşılamaktadır. Okulda bulunan oyun alanı, spor alanı, havuz ve kapalı spor salonu sayesinde öğrenciler hava şartlarına bağlı kalmadan sportif faaliyetler gerçekleştirebilmektedir. Okul öncesi dönem öğrencilerin fiziksel gelişimleri açısından önemli olduğundan sportif faaliyetler oldukça yarar sağlamaktadır. Öğrencilerin gelişimleri için önemli olan bir başka nokta ise öğlen uykusu olarak görülmektedir.
Kurumda bulunan uyku odası sayesinde küçük yaştaki öğrenciler öğlen uykusundan da faydalanabilmektedir.
Özel Çocuk Sarayı Anaokulu'nun mutfak ve sanat atölyeleri de öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştiren aktivitelere ev sahipliği etmektedir. Öğrenciler bu atölyelerde yapılan aktivitelerle hayal dünyalarını ortaya çıkarma şansı bulmaktadır. Okulda bulunan hayvanat bahçesi ise küçük yaştaki öğrencilerin ilgi odağı olmaktadır. Bu alan sayesinde öğrenciler erken yaşta hayvanlarla etkileşim halinde olabilmektedir.
Özel Çocuk Sarayı Anaokulu'nun organik beslenme prensibiyle hizmet veren bir yemekhanesi de bulunmaktadır. Tamamen organik besinlerle hazırlanan öğünlerle öğrencilerin sağlıklı beslenmesi sağlanmaktadır.

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- El-Göz Koordinasyonu

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Waldorf Pedagojisi

- STEM

- Masal Terapisi Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu Yorumları (74)

  • By

    Okulumuz dış görünüşü ve içerisinden dizayn olarak çok zengin duruyor müdürün den muhasebe elamanı ve diğer öğretmenlerine kafar hepsi on numara insanlar. Sınıf öğretmenimiz zehra hanım her saat telefonlara cevap veren birebir durum olduğunda öğrencisi ile ilgilenen çok saygıdeğer bir insandır oğlum ve ben çok seviyoruz kendisini.Bir çok gösteriler faaliyetler var okulumuzda daha da geliştirmesi gereken bir durum göremedim ben açıkçası herkesin emeğine teşekkür ediyorum.

  • GY

    Tesadüf karşıma çıktınız iyiki çıkmışsınız eğlenceli ve öğreticiliğinizle ve Kübra öğretmenimizin sevgisiyle oğlumda ki hırçınlığıyla konuşamaması çekingenliği kısa sürede çözüldü biz çok memnunuz Kübra öğretmenimize ve sizlere çok teşekkür ederiz ❤️

  • NS

    Daha önce torunumu başka bir okula kaydettik. Torunum ancak 1 ay gidebildi. Okulda hiç mutlu değildi. Ağlayarak gidiyor çıkışta bir daha gitmemek için bizimle pazarlık yapıyordu. Okuldan almak zorunda kaldık. Resmen bir yıl okul lafı bile ettirmesi bize. Benim diğer torunum da Çocuk Sarayı Anaokulunda idi. Bir de burayı deneyelim dedik. Torunum ilk gün akşam geldiğinde çok mutluydu. Hala çok mutlu. Öğretmenlerini arkadaşlarını aktivite ve yemekleri çok seviyor. Çocuk Sarayı ailesine çok teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun...

  • YK

    Bizim ilk senemizdi ve gerçekten çok memnun kaldık. öğretmenimiz çok çok değerli çocuklara çok şeyler kattığını düşünüyorum.Elbette eksiklikler olabilir ama bu herkes için görecelidir. şuan burada belirtilecek kadar bir şey görmedim, şayet gerek görürsek okul yönetimi ile her zaman iletişime geçeriz.

  • Fk

    Okula kizim severek gidiyor. Gitmediği günler ağlıyor hatta. Hijyen açısından okul çok iyi Yemek konusunda listede ne yazıyorsa onu veriyorlar. Kızımı almaya giderken 2 yaşındaki bebeğim de okuldan çok faydalandı okulun bahçesinde hergun oyunlar oynadi. Kızımı diğer sınıftaki öğretmenlerde tanıyor demekki bütün öğretmenler bütün çocuklara ilgili yağmurlu da olsa disarda aktivite yapıyorlar cocuklar doğayla iç içe .

  • Bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki süper bir okul, hem konumu hem fiziki yapısı hemde akademik çalışmaları harikaYok.

  • Sb

    Okul sürecinden çok tedirgin oluyorduk. Çocuğumuzda gitmek istemiyordu. Ama çocuk sarayı anaokulu ile tanışınca gitmek istedi. Başlarda yine gitmek istemese bile öğretmenimiz o kadar güzel ilgilendi ve oğlumu alıştırdı ki şimdi seve seve gidiyor. Okulda ki tüm öğretmenlerimiz çocuklarla harika iletişim kuruyorlar. Her konuda sıkmadan güzel bir şekilde eğitimlerine eğlencelerine devam ediyorlar. Oğlum mutlu biz dahada mutluyuz.Yemek listesi geliştirilebilir.

  • Çocuk Sarayı sıradışı bir okul bizim için ikinci ev Lale Müdür herşeyi takip ediyor ve bizi dinliyor Burcu öğretmen güven veriyor ve hep güler yüzlü okulun temizliği ve hijyen olması bizim için önemli emeklerine sağlıkOyun parkı zenginleşebilir şimdilik aklımıza bu geldi

  • BC

    Çocuk Sarayı Anaokulu eğitimi ile kalitesi ile güleryüzle öğretmenleri ile doğal yaşam alanları ile muhteşem bi okul. 2 yıldır 2 çocuğumda bu okul kayıtlı. İyiki Çocuk sarayı

  • Ga

    Harika bir okul.herkese tavsiye ediyorum.okul yönetimi çok başarılı. Müdürümüz psikolog Lale hanıma teşekkurler.

  • Nk

    Well it is perfect place for kids to study and learn more staff the teachers are so kind with kids and also school has more good proframs for teaching. (Çocukların ders çalışması ve daha fazla şey öğrenmesi için mükemmel bir yer. Öğretmenler çocuklara karşı çok nazik ve ayrıca okulun eğitim için iyi programları var.)

  • RA

    En iyi anaokulu . Her şey en üst düzeyde . Öğretmenlere ve yönetime minnettarım.

  • Öp

    İlgi alaka ve eğitim anlamında tek kelimeyle herşey çok güzel . 5 yıldız daha olsa Burcu Boranoğlu öğretmenimiz için kullanırdım. Tüm öğretmenlerimiz çalışan herkes a'dan z'ye çok ilgili ve güleryüzlü herkese tavsiye ettiğim bir okul .Yemekler çoğunluk yetişkinlere göre gibi biraz daha çocuk lara yönelik yiyecekler yapılabilir

  • Hk

    Normalde anadolu yakasında ikametgah eden bir 3 kişilik aileyiz. Karşıda evimizin, orada 2 yıl başka bi okula gitmiş tecrübeli bi aileyiz. İş için bu yakaya GEÇİÇİ olarak geldik. Bu okuldan, okulun içindeki çalışanlardan, lale hanımdan ve öğretmenimiz burcu hanımdan o kadar mutluyuz ki evimizi eşyalarimiz hiçbiseyimiz bize ait degilken bile, sirf oğlumun ve bizim okul memnuniyetim için 1 yıl daha bu yakada kalacağiz.Mesela sabah sporlarini sinif sinif yapılsa cok daha uygun olacagini düşünüyorum bu konun degerlendirirnesi taraftariyim. Sevgiler

  • GK

    Okul eğitim olarak ve öğretmen olarak kaliteli bir seviyede. Öğretmenimiz Burcu Hanım Hafize Hanım, ve teacher'ımızdan çok memnunuz. Okulun çalıştırdığı öğretmenler kaliteli eğitim veriyor en önemliside çocukların öğretmenlerini sevmesi. Okul müdürümüz Lale Hanım'ı öğretmen seçimlerinden dolayı tebrik ediyorum.Sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir okul fakat bir tık daha dikkat edilebilir. arada düzenlenen geziler biraz daha arttirilabilir.

  • Pk

    Daha önce başka okullarda deneyim yaşamış bir veli olarak, sayın müdürümüz lale Hanım ve çok değerli öğretmenimiz tatlı balımız burcu boranoğlu hanıma çocuklarımızın geleceği için mükemmel bir eğitim, özgüven ve koşulsuz sevgi verdikleri için çok teşekkür ederim

  • NA

    Benim çocuğumun 2. Yılı okulumuzda ve bende her anne baba gibi çok araştırarak ve internetteki yorumlara bakarak buldum okulumuzu ve o kadar olumlu ve güzel yorumlar vardıki görüşmeye gittim ve iyikide gitmişim

  • By

    Kızımı 2 yıldır bu okula gönderiyorum çok memnunum özellikle burcu öğretmenimizden. Okul müdürü Lale Hanım'a ayrıca teşekkür ederim. İyiki çocuk sarayı diyoruz

  • KA

    İki kızımı da Çocuk Sarayı anaokuluna gönderiyorum. Büyük kızım 2.5 yıldır gidiyor küçük kızım geçtiğimiz yıl başladı. İkisi de öğretmenlerini çok seviyor ve bu benim için okulun güvenilirliği konusundaki en büyük teminat. Her gün okuldan geldiklerinde sohbet ediyorum onlar ile ve daha hiç öğretmenlerinden yana kalplerinin kırıldığını duymadım. Ki zaten okul müdürü Lale hanımında psikoloji eğitimi var. Çocukların psikolojisine ve gelişimlerine çok dikkat ediyorlar. Sürekli çocuklar için farklı etkinlikler hazırlıyorlar. Yeni şeyler denemelerine olanak sağlıyorlar. Hayata da güzel bir şekilde hazırlıyorlar. Çok şanslı hissediyorum çocuklarımı bu okula gönderdiğim için.

  • By

    Okul görsel olarak çok zengin bir duruşu var öğretmenlerini ayrıca aşırı çok beğeniyorum ilgi alakalı çocuklarımıza karşı çok iyi aktiviteleri olsun oyun alanları olsun çok iyi gönlünüzce gidebileceğiniz bir eğitim kurumu

  • CG

    Biz okulumuzdan Sevda hocamızdan çok çok memnunuz ilgisi alakası bizi çok memnun ediyorDil eğitimi konusuna biraz daha ağırlık verilebilir

  • Oğlum üç yıldır bu okulda bu sene mezun olacak inşallah hocalarımızdan da hepsinden de çok memnunum bütün öğretmenlerimiz çok kıymetli hepsi birbirinden iyi ler ben Selvi öğretmenimizin sınıfındayım ve inşallah bundan sonraki hayatın boyunca böyle öğretmenle karşılaşır diye çok dua ediyorum hepsine çok teşekkür ederim gerçekten gözüm arkada kalmadan veriyorum çocuğum tavsiye ederim

  • NA

    2 yıldır kızımı güvenle teslim ettiğim güzel okulumuz, bölgenin en ferah sınıflarına, oyun alanlarına ve bahçesine sahip.. görsel olarak benim dahi her girişimde şöyle derin bir nefes aldığım bahçesi, öğretmenlerimizin ve müdürümüz işini aşkla yapması , sevgilerini öğrencilere aktarmaları, ders başarılarından kaynaklı çocuğunuzda göreceğiniz büyük farklar, ingilizce eğitimi, isteyenlere çok önem verdiğim değerler eğitimi, spor eğitimleri, okul öncesi hazırlık eğitimleri açısından kesinlikle tavsiyemdir .. kısmetse 2.çocuğumuda hiç düşünmeden kendilerine emanet edebilirim.. ayrıca okul konum olarakta trafik ve park sorunu yaşanmayacak çok nezih bir yerde..

  • KB

    Español: Llevábamos tiempo buscando escuela para nuestro hijo pero ninguna no convencía, hasta encontrar a “Çocuk Sarayı Anaokulu “ y encontrar a la Profesora “Kübra”, muy profesional, muy dedicda y con una especial relación con sus alumnos. Mi hijo cambió desde que está con ella, la quiere mucho y no le gusta perder ni un día de clase. La profesora de inglés ( Teacher Prescy) tambien es muy buena profesora, aunque me gustaría que tengan más clases con ella . Os las recomiendo. (Bir süredir oğlumuz için bir okul arıyorduk ama hiçbiri ikna edici değildi, ta ki "Çocuk Sarayı Anaokulu"nu bulana ve çok profesyonel, çok özverili ve öğrencileriyle özel bir ilişkisi olan "Kübra" Öğretmeni bulana kadar. Oğlum onunla birlikte olduğundan beri değişti, onu çok seviyor ve okuldan bir gün bile kaçırmaktan hoşlanmıyor. İngilizce öğretmeni (Teacher Prescy) de çok iyi bir öğretmen, ancak onunla daha fazla ders almalarını isterim. Onları tavsiye ederim.)Lo que se podría mejorar es tener más horas diarias de inglés . (İyileştirilebilecek şey, günlük daha fazla İngilizce dersi verilebilir.)

  • KP

    Oğlumun olumlu gelişmelerini gözlemlediğimiz gönderdiğimde çok mutlu gidiyor öğretmenlerimiz özellikle sınıf öğretmenimiz değerler ve servis öğretmenleriniz ilgisi yaklaşımı ayrı bir güven veriyor gönderdiğime hiç pişmanlık yaşamadım iyiki bu okulumuza göndermişim

  • Uzun süre farklı bir okuldan kızımı Çocuk Sarayı Anaokuluna getirdim ve gerçekten neden bugüne kadar gelmemişim diye sorguladım. Okulun faaliyet alanı rahat ve ferah olması çok ayrı bir güzellikken öğretmenlerinin de aşırı sakin anlayışlı ve sevgi dolu olması çok daha güzel bir durum. Özellikle çocuklara hazırlanan özenli yemekler muhteşem resmen bağışıklık sistemleri güçleniyor. Daha anlatılabilir bir çok güzel yanları da var tabiki herkesin gezerek görmesini tavsiye ederim.

  • NK

    Öğretmenler çok ilgili.çocuklarin gelişimi için her türlü oyunlar ve organizasyon lar çok başarılı. Ayrıca anneleride bilgilendirip fikirlerini paylaşıyorlar.Çok memnunuz

  • Nm

    Cevredeki anaokulların en ıyısi çocukların özgürce oynayabilecekleri alanlara sahip. Çok güvenli ve çocuğa hitap eden harika bir okul. Etkinlik açısından da yeterli bir okul. Herkese tavsiye ederim.Herşey harika..

  • HK

    Merhaba öncelikle çalışan ve bir çok okulun kapısından içine sinmedigi için dönen bir anne olarak söylüyorum ki gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Profesyonel olduğu kadar anne şefkati ile yaklaşan ve gerçekten işini severek titizlilik ile yapan okul müdüru Lale hocamiza ve biricik Selvi hocamıza çok teşekkür ederim sayelerinde bir çok zor süreci aştık okul korkulu rüyası olan bir çocuğun kalbini kazanmak çok değerli umarım oğlum hayat boyu bu kadar harika öğretmenler ile karşılaşır♥️ Bunların yanı sıra bahcesi çocuklar için ideal oksijen yeşillik etkinlikler ingilizce robotik kodlama dersleri gibi birçok yönden de akademik olarak tamamlıyor çocukları bence Beylikdüzünun en iyi okulu tüm çalışanlara teşekkürler

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Okulumuzdan ve öğretmenlerimizden çok memnunuz kızımı gönül rahatlığıyla emanet ediyorum, kızım okulunda çok mutlu, severek okuluna gidiyor, özellikle de Selvi öğretmenimiz bizim için çok değerliYok

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • Öğretmenlerimizin ogrencilere gosterdigi ilgi ve okulun fiziki şartlarından çok memnunuz

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • MY

    Gözünüz arkada kalmadan evladinizi emanet edebileceginiz harika bir okul. Cift dilli eğitim olması, doğa ile iç içe ortamının olması, dalından elma koparıp gözlem yaparak yemeleri hersey artı bizde. Ayrıca kızimdaki gelismeleri görmek beni çok mutlu ediyor, 5 yasinda ama 1.sinifa gondersem hiç zorlanmaz eminim ki. Selvi hocamızın, İngilizce Mine hocamız ve okul mudurumuz Lale hocamızın katkısı büyüktür. Gurpinar bölgesinde güvenle gidilebilecek en güzel anaokulu

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • AK

    Bu okulda oğlumun 2.yılı ve her anlamda çok memnunuz. Okulun, çocuklara sağladığı imkânlar çok iyi olmakla beraber öğretmenlerimizin eğitim öğretiminden de oldukça memnunuz.

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz

  • Üö

    Okulumuzdan çok memnun oğlum verdimden beri çok fark gördüm burda bütün öğretmenleri için hepsin çok iyi ama selvi öğretmen benim için çok ayrı keşe ilkokul öğretmeni de olsa bu zaman kadar gördüm nadir insanlarda hem güven Hemde öğretici olar ...Okul yemekler güzel ama biraz daha iyi ola bilir

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür Ederiz.

  • KA

    Çok memnunum, öğretmenlerin hepsi çocuklarla ilgili ve anlayışlı. Çocuğum okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Beylikdüzü’nde fiziki şartları en iyi olan okul. Öğretmen kadrosu da oldukça başarılı .Sınıf mevcutları daha az olabilir

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür ederiz.

  • MS

    Az önce mesajım bitmeden yorumlarim gitmis oldu devam etmek isterim. Çocuk Sarayı velisi olarak her yönüyle çok memnum.Cocuklarin her ihtiyacını bir okul olarak karşılayabilecek bir fiziki yapı ve eğitim takımına sahipler. Iyi ki çocuğum sizlerle.

  • öa

    okulumuz kesinlikle çok iyi genç ve dinamik öğretmen kadrosuyla çocuklara eglenerek öğrenmeyi öğretiyorlar. çocuklarıyla koşan eglenen yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olan kübra öğretmenimize ayrıca teşekkür ederiz sordunuz hiç bir soru cevapsız kalmıyor.

  • MS

    ÇOCUK SARAYI ANAOKULU EKIBINE VE MUDURU LALE HANIMA BIR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDIYORUM.5 YAŞINDA KIZIM OKULUNA KOSARAK GIDIYOR VE ISTISNASIZ HERGUN OKULUN BAHCE YOLUNDAN KAPIYA KOŞARKEN KOLLARINI AÇARAK "CANIM OKULUMMMM SÜTE BAGIRARAK IC KAPISINA KOŞUYOR. BU MINIK KALPLERE BU KADAR GÜZEL DOKUNMAYI BILEN ÖĞRETMENLERİMİZE HAYRANIM.EGITIM KALITESINI DE AYRICA TEBRIK EDIYORUM. 20 YILLIK TECRUBE ILE YONETILEN BU OKULUN BU GUZELLIKLERI TABIKI TESADUF DEGIL.GERCEKTEN KIZIMIN VE BENIM HAYATIMDA HER GÜN Ç OK GÜZEL DOKUNUSLAR YAPIYOR. TEŞEKKÜR EDERİM. IYI KI SIZLERLE TANISMA FIRSATINI YAKALAMISIM

  • DB

    2 yıldır çocuk sarayı ailesi ile birlikteyim. Kesinlikle harika bir okul. Yalnızca öğretmenlerin değil tüm çalışan personellerin çocuklarla iletişimi mükemmel. En önemlisi çalışan herkes çok güler yüzlü ve çocuklarımız okuldan eve mutlu dönüyor. Gönül rahatlığıyla kayıt yaptırabileceğiniz bir okul

  • Bt

    2 senedir decam ettiğimiz bir okul hem okul hem öğretmenlerimizden cok memnunuz.çok güzel ilgileniyorlar ayrıca okulun büyük ve geniş olması da bu dönemlerde çok güzel bir avantaj büyük bahçesi olduğu için güzel havalarda dersler oyunlar için çok güzel oluyor.çocuklar hem öğrenip hem eğleniyorlar temiz hava da....

  • KY

    Enerjisinin yüksek olduğu eğitim kadrosuyla idarecinin naifliğiyle muhteşem bir okul Memnunum

  • SA

    Çocuklar için her anlamda kusursuz olan bu okulda çalışmaktan çok mutluyum..iyiki yollarımız kesişmiş Lale Hanım ile..etrafımda bu kadar çok mutlu çocuk görünce her sabah severek gidiyorum işime.

  • EK

    Okul 1️⃣0️⃣ numara 5️⃣ yıldız. Çok güzel bir okul. Öğretmenleri ilgli muhteşem.Çocuğum okulunu çok seviyor. Başarılarının devamını dilerim. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz

  • SU

    Okul ararken çok zorlanaçagimizi düşünüyorduk ama Çocuk Sarayı Anaokulu ilk andan itibaren işte aradığımız okul dedirtecek kadar güzel,doğa ile iç içe olması büyük şehirde yaşayanlar için en cezbedici özelliği olarak görüyorum. Eğitim kadrosu ile profesyonel eğitim veren,yöneticisi Lale Süphandağı'nın Yazar,Psikolojik danışman olmasından dolayı içim rahat gönderiyorum kızımı.her şeyi ile çok güzel

  • Ro

    Eğitimcileri ve eğitimiyle harika bir okul. Cocugunuzu gönül rahatligiyla birakabileceginiz bir okul.

  • BO

    Okulun geniş bir bahçe içinde olması,çocukların bütün ihtiyacını karşılaması,öğretmenlerinin ve okul müdürü Lale hanımın son derece ilgili olması tercih sebebim oldu.Gözüm arkada kalmadan çocuğumu emanet edebiliyorum.Herkese tavsiye ederim

  • MD

    Her konuda harika bir okul... Kızım okulda sevildiğini ve istendiği belli ki anlıyor ki severek gidiyor. Teşekkürler her emeği geçene, iyi ki varsınız.

  • Hk

    Çocugum okula severek gidiyor. Okul yönetiminden cok memnunum tüm isteklerimiz karsilaniyor. Yabancimdil egitiminden cok memnunum.Tüm personel güleryüzlü ve sefkatli Cocuk sarayina cok tesekkur ediyorum.

  • CA

    Şehirde yaşayan çocukların, doğadan mahrum olduğu bir dönemde yaşıyoruz maalesef, Okulun çok iyi eğitim verip ve doğal yaşam alanlarının olması, çocuklar açısından büyük bir şans.. bir öğretmen olarak çocuk sarayı anaokulunda çalıştığım için çok mutluyum.

  • DB

    Çocuk sarayı gerçekten harika bir okul. Çocukların kendilerini geliştirebilmeleri adına bir çok alan mevcut. Bunların yanısıra en önemlisi de çalışan personellerin güler yüzlü olmaları ve güvenlik önlemlerinin titizlikle alınıyor olması. Çocuğumu okula bıraktığımda gözüm arkada kalmıyor. Herkes için tavsiye edebileceğim bir okul...

  • RU

    Okulun idarecisi Lale Süphandağı Hocamızın yıllardır devam eden üstün gayret ve başarısı okulun teminatıdır.

  • AK

    Ayşe Teyzenin leziz yemeklerini kızım çok beğendi. En çok korktuğum kızımın yemek problemi idi. Çok şükür yemek sorunumuz kalmadı. Okul zaten harika görmeden karar vermeyin. Ayrıca da yeni bir bina ve depreme dayanıklı olması benim için çok ama çok önemli. Psikoloğun sürekli okulda olması avantajı bence çok önemli. Herkese tavsiye ediyorum.-

  • EA

    Çocuk sarayı gerçekten saray. Eğitim sistemi çocuğuma çok şey kattı. Arkadaşım yönlendirdi.çok memnun kaldım. Teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum..Evime biraz uzak..

  • KA

    Okulun bahçesi çok geniş. Beni en çok cezbeden bu yönü oldu. Manzarası da harikay. Okul yönetimi çok ilgilendi. Kaydımı yaptırdıktan sonra da çok memnun kaldım. Çünkü daha önce başka anaokuluna kaydettirmiştim. Ve sonu hüsran oldu. Şu an çok memnunum. Teşekkür ederim Çocuk Sarayı Anaokulu.-

  • Pk

    Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.. Oğlum severek gidiyor.. okulun bahçesi çok geniş.. yüzme havuzunda var. Burayı görmeden karar vermeyin..Yok

  • ME

    Yaptığım anaokulları içerisinde en cazip olan anaokulu burası. Havasıyla, manzarasıyla, iç yapısıyla, güleryüzlü çalışanlarıyla huzurlu bir ortamı var. Okulun bütün olanakları çocuklara sunulmuş durumda. Covit tedbirleri de son teknolojiye kadar uygulanmakta. Tek kelimeyle harika. Herkese tavsiye ediyorum.Olumsuz bir durumuna şahit olmadım.

  • ÜH

    Çalışanlar çok samimi... Yöneticiler çok ilgili. Kızm çok mutlu. Hergün yeni şeyler öğrnniyor..ingilizce eğitim çok kaliteli. Hergün olunca bayağı fark etti.. teşekkür ediyorum çocuk sarayı anaokulu..herkese tavsiye ediyorum.Yok

  • MD

    Çocuğunuzun emin ellerde olmasını istiyorsanız, kesinlikle bu civardaki en iyi okul burası ve başka bir okul aramanıza gerek yok. Akademik olarak gerekli eğitimleri kaliteli bir şekilde veriyorlar. Öğretmenler ve eğitimciler bu konuda bir numara. Servis ücretsiz olarak hizmet veriyor. Yemekleri de çok güzel.Her zaman okul pırıl pırıl. Ben çok memnunum. Herkese tavsiye ederimOlumsuz bir durum görmedim

  • BD

    Çocuk olsam gitmek isteyeceğim tek yerdi sanırım. O kadar beğendim ki. Arkadaşımla gezmek nasip oldu. Dizaynı harika, öğretmenlerin çocuklarla diyaloglarını gördüm çok ilgililer ve çok anlayışlılar, Servisleri bile ücretsizmiş ki daha önce böyle bir uygulama görmemiştim. Arkadaşım çocuğunu bu kreşe verdi ve çok memnun kaldı. çocuğu olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.hayır

  • PK

    Anaokulunun mükemmel bir eğitim sistemi var. İngilizce eğitimi de veriliyor ayrıca. Servis eğitim ücretine dahil yani ayrıca bir servis ücreti ödemiyorsun. Muhteşem bir görseli var ve deniz manzaralı. Havuzları bile var. Yazın yüzme dersleri verilecek. Öğretmenler de çocuklara karşı çok ilgililer. Eğitim düzeyleri yüksek. Müdürleri ayrıca psikolog. Çocuklara karşı davranışlarına bayıldım. Bence çocuklarımızı güvenle bırakabileceğimiz ilk adreslerden biri.olumsuz bir görüşüm yok

  • ÜH

    Kardeşimin çocuğu bu okula gidiyor. Yeğenimde eğitim konusunda çok ilerleme kaydettik. İngilizce eğitimi veriliyor. Sosyal aktivitelerine bayıldım. Okulun içini gezdik valla bayıldım başta temizlik ve hijyene çok dikkat ediyorlar. Sınıflar harika. Hele doğal manzarası denize bakıyor ve kocaman bir yüzme havuzları var. Yeğenim çok şanslı bir çocuk.görmedim

  • KD

    Araba ile geçerken dikkatimi çeken bu okula en sonunda kaydımı oldum. Beni hergün cezbeden bu okula geldiğimde güler yüzle karşılandım. Çocuğum zaten aktif bir çocuk hemen içeri girip toplarla oynamaya başladı. Kum havuzu minik ev şeklindeki oyuncak köşeleri görünce çocuk olasım geldi. Dışarda yüzme havuzu ve mükemmel bir manzarası vardı. Eğitime başlar başlamaz çocuğumda ilerleme oldu. Yemekleri de gayet güzel.Bu işin kesinlikle ustaları. Küçük oğlumda büyüyünce vereceğim ilk yer burası.-

  • BT

    Gördüğüm en güzel okullardan biri. Eğitim kalitesi mükemmel. Tavsiye üzerine kayıt ettirdim çocuğumu ve de çok memnun kaldım. Müdüre Lale hanım işinde profesyonel. Öğretmenlerimiz de çok kaliteli. İş yapmak değil severek yaptıklarına inanıyorum. Herkese tavsiye ediyorum.yok

  • Şş

    Eğitim sistemi çok güzel. Yabancı dil ağırlıklı.. oğlum iki aydır gidiyor. İngilizce konuşmaya başladı. Evde yediremediğim yemekleri okulda yiyor.. tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

  • Pk

    Doğallığı önemseyen bu okulu tercih edebilir.. deniz ve yeşil bir arada. Kızım severek gidiyor.. öğretmenler çok sıcak.. öncelikle yöneticilere ve öğretmenlere çok teşekkür ediyorum.. organik beslenmeye önem verdikleri için özellikle tercih ettim.

  • FT

    Okulun fiziki olanakları, okul ortamı, ögretmenleri ve çocuklarımıza verilen eğitim çok güzel ve kaliteli bir eğitim.

  • BG

    Okul çok hijyenik. titiz bir bayan olduğum için çok dikkatimi çekti. Korona ile ilgili bütün tedbirler alınmış. Tezenfektan kabini bile tüm çocuklar ve veliler içeriye titizlikle alınıyor. Gün içinde velilerin gezdirilmesine müsade edilmiyor. Çocuğumun hasta olacağından çok kaygılıydım. Ancak bu zamana kadar hiç hasta olmadı. İngilizce eğitimlerini de çok beğeniyorum. Herkese tavsiye ediyorum.Yok

  • GG

    Her anlamda harika bir okul. Fiziksel şartlar mükemmel. herkese tavsiye ediyorum. Yabancı dil eğitimi ağırlıklı olması harika.

  • SA

    Bir ögretmen olarak gerek fiziki şartları,gerek eğitim sistemiyle tam bir anaokulu olan bu kurumda çalışmaktan cok mutluyum.Çocuklarim burada çok mutlu. Çocuklarınızı gözünüz kapali emanet edebileceginiz bu kurumu görmeden karar vermeyin.

  • PM

    This School is so organized, with Turkish and American curriculum combination. The school has something more to offer. New discoveries, unique way of teaching and more instructional materials that would enjoy to our kids. Fresh, clean and breezy. Staffs and teachers are good and well experienced. With our well oriented management.

  • ŞD

    Okulumuz doğal yasam merkezi cocuklarimizin doga icerisinde ağaçlarla deniz havasiyla nefes almasi onlari diğer okullardan sansli kılıyor.Mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir okul ...

  • Da

    Herseyiyle mukemmel bir okul egitim programlariyla cocuklarin eğlenerek ögrendigi ve oğrendigini uygulaya bildiği bir okul kesinlikle öneriyorum

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • FB

    Çocuk sarayı anaokulu gerçekten bir anaokulu konseptinde olduğu için öğretmen olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Aynı şekilde çocuklar içinde mükemmel bir ortam öğretmenleriyle yönetimiyle çok sıcak bir okul.Tecrübeli kadrosuyla harika bir eğitim veriliyor. Herkese tavsiye ediyorum.

  • Özel Çocuk Sarayı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çocuk Sarayı Anaokulu İletişim Bilgileri

Gürpınar Mah. Cengiz Topel Cad. No:22, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum