fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dahi Beyinler Anaokulu

Özel Dahi Beyinler Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 13:30/17:30

Özel Dahi Beyinler Anaokulu Hakkında

Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulu, İstanbul Avcılar Cihangir mahallesinde eğitim hizmeti vermektedir. Butik bir Anaokulu olarak tasarlanan okulumuzda, özel tasarlanmış eğitim sınıflarında, sınırlı sayıda öğrenciyle, üstün ve özel yetenekli miniklere göre eğitim vermektedir. “Yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmekte olan Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulu, alanında uzman kadrosu, donanımlı sınıfları ve kaliteli eğitim programları ile hizmet sunmaktadır.

AVCILAR ÖZEL DAHİ BEYİNLER ANAOKULUNDA EĞİTİM
Eğitim modelimiz, okul öncesi alanda çağdaş eğitim için evrensel kabul edilen değerlerle birlikte STEM+A. eğitim modeli ile desteklenmiş bilimsel sistemlerin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatının sentezlerinden oluşmaktadır. Çocuklarımıza farklı olarak üstün zeka ve özel yetenek gelişim programı da uygulanmaktadır.

Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulunda minik öğrencilerin ilgi alanları ve bireysel farklılıklarına uygun şekilde MEB müfredatına ek olarak farklı dersler verilmektedir. Farklı sunulan dersler, öğrencileri akademik ve karakteristik olarak her alanda geliştirecek ilkeler gözetilerek belirlenmektedir. Okulumuzda uygulanan dersler ile düşünmenin bir yetenek değil, geliştirilebilir zihinsel bir süreç olduğu gerçeğinden hareket edilerek; 3 yaştan itibaren çoklu zeka gelişimi ile düşünme becerilerinin oluşumu ve gelişimine yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlenmektedir.

YABANCI DİL OLANAKLARI
Bir lisan bir insan olarak kabul edilen günümüz dünyasında, Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulunda, öğrencilerimiz Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı standartlarına göre yabancı dil eğitimi alırlar. Okul öncesine yönelik verilen temel ingilizce eğitimi yanında seçmeli olarak Almanca, İspanyolca ve Arapça dil eğitimi de sunulmaktadır.

AKTİVİTELER VE ETKİNLİKLER
Öğrencilerimize 3 yaştan itibaren yaparak, yaşayarak deneyimleyebildikleri farklı düşünme becerileri, Lego ile yaratıcı oyun ve tasarım, Miniklere özel Robotik, eğlenceli kodlama, dikkat becerilerini geliştirme etkinlikleri, sayılarla eğleniyorum, uzay ve bilim, minik mucitler çalışıyor atölyesi, Ahşap atölyesi, STEM+A eğlenceli bilim ve sanat, müzik, dans, yoga, beden eğitimi ve spor, satranç, akıl ve zeka oyunları, görsel sanatlar, zeka geliştirici kağıt etkinlikleri, miniklerle sanat ve felsefe, masal ve yaratıcı drama etkinlikleri, mutfak atölyesi, çevre bilinci oluşturma, atık malzemelerin kullanımı, fen, doğa ve ekoloji dersleri de verilmektedir.

Avcılar'da çocuklara yönelik ingilizce ve robotik, kodlama vb. branş derslerine yönelik atölye eğitimleri veya oyun grubu arayan ailelere yönelik de yarım günlük veya saatlik olarak hizmet vermektedir. Eğitim alınabilecek branş dersleri ve saatleri için okulumuzu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Okulumuzda yaz okulu ve kış okulu uygulaması bulunmaktadır.

Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulu öğrencileri klasik eğitim anlayışının dışında araştırma ve sorgulamaya dayalı proje bazlı performans görevleri ile çocukların meraklı ve mucit yönlerini ortaya çıkartacak özel eğitimler almaktadır. Okulumuza özel uygulanan ‘Dahi Beyinler yetenek gelişim programı’ ile çocukların sorgulama, araştırma ve deneyimleme becerileri geliştirilmektedir. Böylelikle çocuklara ilimin, hayatın her alanında olduğu bilinci kazandırılmaktadır.

Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulu eğitim anlayışında kurumun hedefi geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı, özgüven sahibi bireyler yetiştirmek vardır. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurum, günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır.

AVCILAR ÇOCUK AKADEMİSİ ile ÜSTÜN ZEKA VE ÖZEL YETENEK GELİŞİM PROGRAMI

Okulumuzun farklarından birisi Üstün Zeka tanısı konmuş yetenekli öğrencilere uygun eğitimler vermesidir. Üstün zekalı ve özel yetenekli çocukların eğitimi için kurulmuş Dahi beyinler zeka ve yetenek geliştirme derneğinin çocuklar için hazırladığı üstün zeka - üz eğitim ve yetenek gelişim programı, Dünya çapında yaygın şekilde kullanılan Bloom taksonomisi ile Montessori ve Gems eğitimlerinin temel unsurlarını baz alarak kendi örf, adetlerimize ve toplumsal yapımıza göre oyun tabanlı olarak oluşturulmuş karma bir eğitim metodudur.

Eğitim bilimcilerinin test sonuçlarına göre çocuklarımızın beyin gelişim fonksiyonlarının %70 gibi büyük oranı 7 yaşa kadar tamamlanmaktadır. Özellikle 3-4 yaş eğitimleri okul öncesinde özel bir yer tutmaktadır. Bunun bilincinde olarak okulumuzda, öğrenmeyi oyunla öğretmeyi amaçlamakta, çocuklarımızın yeteneklerini ve ilgi alanlarını ortaya çıkaran bir rehberlik desteği vermekteyiz.

Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulunda öğrenme, çocukların materyal ve malzemelerle çalışarak kavramları keşfetmelerine dayalıdır. Çocukların ilgi ve meraklarını oluşturarak, onların bilgiyi eğlenerek, oynayarak öğrenmesi amaçlanmıştır.

Oyun tabanlı olarak hazırlanan dahi beyinler üz eğitim ve yetenek gelişim programı ile eğitim alan çocuklar gelişen algı ve yetenekleri sayesinde kendi yaşıtlarından bir adım önde olarak okul hayatında daha başarılı, öz güvenleri yüksek, üretken ve mutlu çocuklar olacaktır.

Kalabalık ortamda kaybolmak mı? Sakin ortamda keşfedilmek mi? Çocuğunuz için seçim sizin!
Avcılar Özel Dahi Beyinler Anaokulunda, hedefimiz mutlu ve dahi bireylerin yetişmesidir

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Dahi Beyinler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- STEM

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- P4C Eğitim Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- Masal Terapisi Eğitimi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- (UbD) Understanding by Design

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- a+5b Eğitim Modeli

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Sudoku

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Üstün Zeka Bursu

Özel Dahi Beyinler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dahi Beyinler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Dahi Beyinler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Dahi Beyinler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca, Almanca, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dahi Beyinler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Dahi Beyinler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Dahi Beyinler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dahi Beyinler Anaokulu Yorumları (21)

  • CS

    Çocuğumuzun aldığı eğitimler bir çok şey kattı mutfakta olsun fikirleri olsun. Herseyi artık kendi yapmak ister hale geldi ve bu bizi çok memnun etti. Henüz 3,5 yaşında olmasına rağmen İngilizcesi bile çok güzel gelişti. En çokta verilen sevgi ve eğitimden dolayı herkese tavsiye ederim.

  • CS

    Yaklaşık 2 yıla yakın fazlada olabilir kızımız dahi beyinler anaokulundadir. En başından beri çok memnun kaldığımız bir yuva diyebilirim. Kızımız kendi evindeymiş gibi hissediyor çok severek ve isteyerek gidiyor okuluna. Çok saygılı ve sevgi dolu olan olan Serpil hocamıza Cansu öğretmenimize ve çok tatlı olan yasemin hocamıza çok teşekkür etmekte istiyorum itinayla bütün çocuklara özenle bakıyolar. Emekleri ve hakları ödenmez…

  • SA

    10 aydır kızım bu okulda kayıtlı.öğretmenlerinden ve eğitimlerinden çok memnunuz.

  • KA

    Eğer evladınızın gerçekten düzgün bir eğitim almasını hemde evinde gibi hissetmesini istiyorsanız bu okul tercihiniz olmalıdır. Eğitimi çözüm odaklı oluşları çocuğunuza verdikleri eğitim disiplin bir anne ve babanın verecekleri kadardır. Okulumuzdan oldukça memnunuz ve onlara canı gönülden teşekkür ederim . Eğer aklınız da acaba okulda nasıl iyi mi ya başına birşey geldiği mutlumu diye sürekli kafanızda sorular dönmesini istemiyorsanız tercih ediceginiz bir okuldur. Bir anne olarak tavsiye ederim iyi ki karşımıza çıktınız sizleri çok seviyorum

  • ÖB

    DAHİ BEYİNLER ANAOKULU nda 3 ve 5 yaşında iki oğlum var. Ve hala devam etmekteyiz memnuniyetimiz dille anlatmakla bitmez çünkü çocuklarımin bütün eksik yanlarıni Sevgi sevkatle eğitimle hepsini çok kısa bir sürede aştık. Çocuklarım severek gidiyor eğlenerek öğrenmenin tek adresi diyebilirim........... 2,5 yıldır konuşmayan oğlum okulumuzun özel ilgi sevgi sayesinde konuşmaya başladı şükürler olsun

  • EO

    Iyiki tanıdım sizleri iyiki karşıma çıktınız oğlum sizin sayenizde ilerleme oldu gözüm kapalı gönderdim sıra kardeşinde

  • EO

    Okadar okul aradım karşıma siz çıktınız iyiki çıktınız oğlum sizleri arkadaşlarını çok sevdi gözüm kapalı güvenebileceğim bir yer iyiki varsınız sizin sayenizde sosyallesti şimdi sıra küçük oğlumda onuda size gondericem iyiki tanıdık sizleri iyiki varsınız

  • EO

    Çok memenunuz çocuğum faydasını gördü öğretmenlerini arkadaşlarını çok sevdi çok ilgili öğretmenlerimiz iyiki varsınız

  • SG

    Çok samimi ve içten bir kadroları var, gözüm arkada kalmadan yavrumu bırakabiliyorum. Eğitim açısından da çok ileri görüşlüler çocukları kendileri deneyerek öğrenmeleri konusunda teşvik ediyorlar. Kızım yemek konusunda çok nazlıdır normalde evde pek bir şey yemezdi ama okula başladıktan sonra en azından yemekleri yemem deyip kestirip atmadan önce bir şans verip denemeye başladı bu sayede daha rahat bir şekilde yemek yedirebiliyorum :)

  • SD

    Çocuğum mutfak atölyesi dersleri sayesinde benimle birlikte mutfağa girip yemek yapmaya başladı :) Bu sayede ailecek daha kaliteli vakit geçiriyoruz okulda yaptığı yemekleri evde bana öğretiyor ve bir şeyleri yerken babasına da nasıl yapıldığını anlatıyor. Göstererek eğitim kadar akılda kalan bir şey yokmuş bunu anlamış oldum

  • ÖA

    2 oğlum var biri 3 biri 5 yaşında, büyük olanı kaç yere götürdüm hiçbir kreşi sevmediği için bir türlü gönderemiyordum, küçük oğlumu buraya verdikten sonra büyük olanı da 1 hafta denemek için gönderdim şimdi ikiside okuldan eve gelmek istemiyor ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. İyiki bu okula denk gelmişiz bu çevre de bu kadar ilgili ve çocuklara değer veren başka bir okul yok.

  • ÖA

    Bir anaokulunda en önemli husus çocuğun o okuldan ne kadar verim alabildiği ve ne kadar mutlu olabildiğidir. Kızım bu okulda eğlenerek öğrenirken aynı zamanda hayata da hazırlanıyor. Kızımın her gün isteyerek ve heyecanla okula gitmek istemesi kadar güzel bir şey olamaz. Haftasonları bile okula gitmek için yalvarıyor resmen :)

  • ÖA

    Oğlumu 3 yaşından itibaren , gözüm arkada kalmadan, gönül rahatlığıyla bırakmanın huzuru içindeyim. Gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz, çocuğunuzun kendini evinde hissedebileceği nadir yerlerden. Umarım böyle kaliteli yönetim ve öğretmen kadrosu olan okullar çoğalır ve çocuklarımız güzel eğitim alırlar

  • ÖA

    İyiki bu okula denk gelmişim, çocuğum konuşma geriliği yaşıyordu, nereye götürdüysem daha da kötü oldu ve iyice içine kapandı hatta saldırganlaşmaya başlamıştı. Bu okula verdikten sonra oğlum sakinleşti ve daha aktif hale geldi iyiki bulmuşum ve bu okula göndermişim böyle bir durum yaşayan varsa da şiddetle burayı tavsiye ediyorum. Bu kadar zorlukları yaşayan bir veli olarak şuanda okadar mutluyumki.

  • ÖA

    Robotik kodlama için kurs arıyordum ancak bu okuldaki branş öğretmenleri sayesinde daha fazlasını buldum. Çocuğum robotik alanında da akıl oyunları alanında da çok fazla ilerledi hemde kendini evinde gibi hissettiği bir ortamda arkadaşlarıyla daha fazla sosyalleşme fırsatını buldu

  • ÖA

    Çok sıcak ve samimi bir ortam, akademik olarakta çocuğuma birçok şey kattılar.

  • KG

    Avcılar'da bir çok yuva gezdikten ve deneyimledikten sonra keşfettiğim bu okul çocuğum için en iyi tercih oldu, diyebilirim. Dışarıdan sıradan gibi gözüken bu okul sizi aldatmasın. Eğitim ve çocuklara yaklaşım şekilleri oldukça farklı. Aile ortamı gibi çocuklarla olan iletişim inanılmaz. Çocuğum artık zevkle okula gidiyor.

  • KA

    Kapıdan girdiğiniz anda sıcak bir aile ortamının karşıladığı, çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz harika bir okul. Gerek sınıf öğretmenleri gerekse branş öğretmenlerinin çocuklara severek oyunla yepyeni bilgiler öğrettiği, toplum değerlerine önem veren bu yönde eğitim alarak büyüyen umut dolu, parlayan bir nesil yetiştiren, aile okul işbirliğine önem veren bir okul. Okula koşarak giden kızımı görünce ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı görüyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

  • İkizlerim var 3,5 yaşında severek gidiyorlar bize bağlı olmalarına rağmen ilk günden itibaren hiç sorun çıkmadılar hemen alıştılar. Güleryüzlü, sevecen, cana yakınlar. Oyunları, dersleri eğlenerek severek yapıyorlar. İngilizce öğreniyorlar şimdiden 20 ye kadar sayıyorlar. Arkadaşlarını ve öğretmenlerini çok seviyorlar hepsini çok teşekkür ediyorum.

  • DT

    Öğretmenlerimiz mükemmel ötesi aile gibi anne sevkatiyle yaklaşıyorlar her konuda süperler çocuğum çok severek gidiyor çok seviyor öğretmenlerini oğluma çok şey kattılar hakları ödenmez

  • CD

    Okulun öğretmenleri çok güler yüzlü ve ilgililer, iyi ki buraya denk geldik, buradan önce çocuğum okula gitmek istemiyordu.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dahi Beyinler Anaokulu İletişim Bilgileri

Cihangir Mah. Talatpaşa Cad. Yelken Sok. No:23 Avcılar / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum